ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرگرمی های جالب توی خونه چی بلدین؟

hes25
04-10-2012, 22:11
سلام خدمت دوستان

در این تاپیک شما هر نوع سرگرمی های آموزنده در منزل که مفید هم باشه پیشنهاد کنید تا بقیه بچه ها هم استفاده ببرند

در کل من منظورم از ایجاد این موضوع جدا کردن نوجوانان از اعتیاد به اینترنت و بازی های کامپیوتری هست که هوش بچه ها رو کم می کند و روند رشد استعداد های ذاتی آنها رو کم می کند

مثلا من یادمه توی دوره راهنمایی کاردستی های جالب مثل لودر درست میکردم که با فشار روغن کار میکردن!

یا مثلا یادمه با دوتا آرمیچر 12 ولت و بیست تا باطری بزرگ 1.5 ولت و چند تا چرخ اسباب بازی یک نفربر درست کرده بودم که از داخل گل و لای هم رد میشد ... اونقدر زور داشت!

شما هم اگه کارای جالبی بلدین که هوش بچه ها رو بیشتر کنه بیاین اینجا بنویسین

مرسی

baktatun
14-01-2013, 18:12
اخه تو خونه اصلا نمیشه ادم تنهایی خودشو سرگرم کنه.
ولی اگه چند نفر باشی بازی خیلی کیف میده مثه پانتومیم یا صندلی داغ.

sms11
14-01-2013, 19:12
والا تنها سرگرمیه الان توی خونه شده ایکه وقت کنیم بریم حموم:n02:
شوخی کردم.سرم شلوغ هست اما نه تا این حد.
الان سرگرمیه من فقط شده فیلم دیدن تو خونه.واقعا نمیرسم که سرگرمیه دیگه ایی داشته باشم.البته فیلم دیدن رو هم دوست دارم

Atghia
14-01-2013, 21:56
سلام خدمت دوستان

در این تاپیک شما هر نوع سرگرمی های آموزنده در منزل که مفید هم باشه پیشنهاد کنید تا بقیه بچه ها هم استفاده ببرند

در کل من منظورم از ایجاد این موضوع جدا کردن نوجوانان از اعتیاد به اینترنت و بازی های کامپیوتری هست که هوش بچه ها رو کم می کند و روند رشد استعداد های ذاتی آنها رو کم می کند

مثلا من یادمه توی دوره راهنمایی کاردستی های جالب مثل لودر درست میکردم که با فشار روغن کار میکردن!

یا مثلا یادمه با دوتا آرمیچر 12 ولت و بیست تا باطری بزرگ 1.5 ولت و چند تا چرخ اسباب بازی یک نفربر درست کرده بودم که از داخل گل و لای هم رد میشد ... اونقدر زور داشت!

مرسی

درراستای ابتکاراتی که ذکرکردید یادمه برادرم قدیم ها یک کتابی داشت که کاردستی های الکترونیکی ساده رو که وسایل خیلی خاصی لازم نداشت اموزش میداد!
اگراین نوع کتابها تهیه بشه میتونه خیلی مفید باشه
همچنین میتونید از اینترنت طرح های جالبی الگو برداری کنید و اگر فرضا به نقاشی علاقه مند هستید از اونا الهام بگیرید پرینت کنید و نقاشی های جالبی بکشید که ساعتها شمارو سرگرم خواهد کرد! که خودش خیلی عالیه :دی

h-blade
14-01-2013, 21:59
درراستای ابتکاراتی که ذکرکردید یادمه برادرم قدیم ها یک کتابی داشت که کاردستی های الکترونیکی ساده رو که وسایل خیلی خاصی لازم نداشت اموزش میداد!
اگراین نوع کتابها تهیه بشه میتونه خیلی مفید باشه
همچنین میتونید از اینترنت طرح های جالبی الگو برداری کنید و اگر فرضا به نقاشی علاقه مند هستید از اونا الهام بگیرید پرینت کنید و نقاشی های جالبی بکشید که ساعتها شمارو سرگرم خواهد کرد! که خودش خیلی عالیه :دی

ميتوني چند تا از اين كتاب ها نعرفي كني يا لينك بدي؟؟؟؟؟:n06:

*Dongfang Bubai*
14-01-2013, 22:12
من هیچ سرگرمی به خصوصی ندارم خودمو با نت سرگرم میکنم:n27:

Atghia
14-01-2013, 22:21
ميتوني چند تا از اين كتاب ها نعرفي كني يا لينك بدي؟؟؟؟؟:n06:
والا چون زمان زیادی میگذره من حضورذهن ندارم
اما مطمئنا اگر به کتابفروشی ها مراجعه و بگید که کتابی برای اموزش کاردستی های الکترونیکی میخواید راهنماییتون میکنن:n18:

نمیدونم تاچه حد با اوریگامی اشنا هستید اما این کتاب که میگذارم برای دانلود خیلی جالب و خوب میتونه شما رو برای ساختن این کاردستی باحال راهنمایی کنه!! :دی

((اوریگامی هنر ساختن کاردستی فقط و فقط به وسیله تا کردن های متوالی کاغذ هست!))

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع:پرشین جی اف ایکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود - لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | لینک کمکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رمز فایل: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Mr_100_dolari
14-01-2013, 23:22
سلام خدمت دوستان

مرسی

سلام

دوست عزیز یه چیزی میگی ها زندگی توی اینترنت هستش حالا چون چند نفر ازش درست استفاده نمیکنند یا مثلا شب و روز نشستن پای بازی های آنلاین قرار نیستش که نت بد باشه نصف عقب افتادگی ملت به خاطر همین نداشتن نت هستش نگاه به سرعت نت خودمون نکن که الان دکمه کانکت رو بزنی دو روز دیگه به نت وصل میشی و بعد تا بخوای در مورد یه موضوع اطلاعات به دست بیاری اون سایتم جمع شده و ...

شما ببین چی میخوای یاد بگیری یا به چی علاقه داری توی همین نت پر هستش و کلی کتاب فیلم و ... راجب اون موضوع که دوست داری هستش

یا اصلا میتونی در مورد هر چیزی که خیلی بهش علاقه داری توی فاروم های تخصیصی همون رشته عضو بشی و اطلاعات بگیری

در ضمن کلی هم بازی هستش که به بالا رفتن هوش بچه ها کمکم میکنه مثل بازی های فکری و ...

در مورد اون اون موضاعاتی هم که گفتی ( کاردستی های جالب) توی همین نت سرچ کن 100 فروشگاه انلاین هستش زنگ بزن بیارن دمه خونتون و ...

sms11
15-01-2013, 00:55
من قبلا اوریگامی کار کردم و حتی یه سایتی هم بود که انلاین اموزش میداد اما متاسفانه فراموش کردم.کار بسیار جالبه.اگه یوتیوب سرچ کنی اموزش ساخت انواع جکو جونور رو اموزش داده.خیلی باحاله اوریگامی.وقتی کار میکنی متوجه میشی.
اموزش یه ساز موسیقی،خطاطی،نقاشی به نظرم خیلی خوبه.هم چیزی یاد میگیری هم سرت گرم میشه

aftab_azad20
16-01-2013, 00:33
pes2013:n02:

PLAΨMID
16-01-2013, 01:05
نمیدونم تاچه حد با اوریگامی اشنا هستید

اتفاقا تاپيكش توي انجمن هست . . . ولي البته يه سري از لينك ها اكسپاير شدن. من همشونو دارم . اگه كسي خواست تا آپ كنم واسش . . . .
اينم لينك تاپيك توي انجمن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

secretman
16-01-2013, 15:17
اتفاقا تاپيكش توي انجمن هست . . . ولي البته يه سري از لينك ها اكسپاير شدن. من همشونو دارم . اگه كسي خواست تا آپ كنم واسش . . . .
اينم لينك تاپيك توي انجمن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آقا دمت گرم اینا رو آپلود کن دوباره بذار

PLAΨMID
16-01-2013, 21:38
همه رو كه نميتونم . شما كدومشو ميخواي ؟؟؟

secretman
17-01-2013, 00:50
هر چی میتونی بذار

hamed29
26-01-2013, 14:21
متفرقه – سرگرمی های داخل خانه

سلام ؛ میتونید خودتون رو با ساختن کاردستی‌های حجمی مقوایی سرگرم کنید. کتاب هایی هستند که مدل این احجام هندسی رو ارائه دادن. تنها چیزی که لازم دارید مقوا ، قیچی و چسب هست. بعد از تموم شدن هم میتونید ازش برای تزیین منزل استفاده کنید.
البته اگه تجربه ی این کار رو ندارید توصیه میکنم از احجام ساده شروع کنید. پیاده کردن نقش روی مقوا و برش سخت نیست ولی در عوض چسبوندن تیکه ها به هم یکم سخته، مخصوصاً آخرهای کار.
این جور کتاب ها معمولاً از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هستن.
البته توی نت هم بعضی ها این کتاب ها رو اسکن کردن و گذاشتن.
مثلاً : ( کلیک کنید! )
1 ) احجام هندسی بسازیم
2 ) کاغذ و تا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3 ) کاغذ و برش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این ها نسخه های مختلفی دارن. فکر کنم هرچی شماره شون بالاتر میره سخت تر میشن.

البته سایه بازی هم فکر بدی نیست!
میتونید چند تا تردستی یاد بگیرید و واسه بقیه اجرا کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]