ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست مشاوره برای خرید لپ تاپ تو این اوضاع دلار

haminjor12345i
02-10-2012, 19:13
دوستان من بعد بررسی انواع برند ها و لپ تاپ ها به نتیجه رسیدم که مدل HP ProBook 4530s i5 لپ تاپ مناسبی از نظر خودم برای من باشه...
1-نظر شما در مورد این لپ تاپ چی هست؟بعضی ها از داغ کردن این لپ تاپ می گفتن واقعا درسته؟
2-زیاد اهل بازی نیستم ولی می خام که با pes مشکلی نداشته باشه کاملا سازگاره با این بازی؟
3-گارنتی های خوب برای hp کدام ها هستند؟و از کجا خرید کنم؟
4-آخرین قیمت این لپ تاپ؟
5-و از همه مهمتر که تو این وضع بازار بخرم یا نه؟ من بایستادم یه ذره ارزون شه ولی دیدم نه...؟؟؟
--------
اگه لپ تاپ دیگه ای به غیر این با کیفیت خوب سراغ داشتین بگید

hummer_1990
02-10-2012, 19:32
3-گارنتی های خوب برای hp کدام ها هستند؟

hp تا همین چند وقت پیش گارانتی درست حسابی نداشت ولی جدیدا مادیران داره لپ تاپ های hp رو با گارانتی خودش وارد میکنه که حدودا 150 تومن از بدون گارانتیش گرونتر هست.

5-و از همه مهمتر که تو این وضع بازار بخرم یا نه؟ من بایستادم یه ذره ارزون شه ولی دیدم نه...؟؟؟

من که صبر نکردم و طی 3 روز خریدمو انجام دادم من Acer V3 رو 1500 خریدم طی 10 روزی که گذشته میگن شده 1900!!!!!!!!! فعلا که دلار تخته گاز داره میره بالا فکر نکنم بیاد پایین به نظر من دلار تا 5000 شاید 6000 هم برسه. ( خداوکیلی خرید تو این اوضاع خیلی آدم رو میسوزونه )

tasmin
03-10-2012, 17:00
hp تا همین چند وقت پیش گارانتی درست حسابی نداشت ولی جدیدا مادیران داره لپ تاپ های hp رو با گارانتی خودش وارد میکنه که حدودا 150 تومن از بدون گارانتیش گرونتر هست.

من که صبر نکردم و طی 3 روز خریدمو انجام دادم من Acer V3 رو 1500 خریدم طی 10 روزی که گذشته میگن شده 1900!!!!!!!!! فعلا که دلار تخته گاز داره میره بالا فکر نکنم بیاد پایین به نظر من دلار تا 5000 شاید 6000 هم برسه. ( خداوکیلی خرید تو این اوضاع خیلی آدم رو میسوزونه )

به نظرم خرید با گارانتی لپ تاب با این وضعیت دلار ارزشش رو داره. چراکه خدایی نکرده یه قطعه از دستگاه خراب بشه .... تعمیرکار اون قطعه رو دولا پهنا برات فاکتور میکنه.
شرکت مادیران هم خدماتش نسبتا خوبه حداقل روی مانیتور هاش که خوب بوده.

hamid_IT63
06-10-2012, 13:18
منم با نظر دوستان موافقم . توی این بازار الان و با توجه به این قیمتهای گزاف خرید جنس بدون گارانتی واقعا" ریسکه . 4530s hp یکی از مدلهای خوب hp هست که کانفیگ های مختلفی داره . حدود یکی دو ساله که مادیران hp رو گارانتی میکنه و فکر میکنم در حال حاضر یکی از گارانتی های معتبر hp همین شرکت باشه .
دو تا کانفیگی که من از این مدل میشناسم توی لینهای زیر هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت 1590 تومان .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باقیمت 1550 تومان .