مشاهده نسخه کامل
: هاردم وسط کار با اینترنت از کار افتاد!
سلام دوستان...
داشتم یه سایت اینترنتی رو میخوندم که کامپیوتر یه هنگ خفیف کرد و درست شد بعد از ۱ دقیقه....
دوباره چند دقیقهی بعد، همین اتفاق افتاد و این بار مجبور شدم سیستم رو ریست بکنم....
حین بوت مجدد، در صفحهای که مربوط به رام هستش(اولین صفحه قبل از بوق مربوط به بوت سیستم!).... گیر میکنه.... حالا هر وقت هارد اصلی(که سیستم عامل فقط روشه) رو جدا میکنم، سیستم مشکلی نداره ولی وقتی وصله، نمیتونه هارد رو پیدا بکنه و از اون صفحه رد نمیشه.... یا اگر بشه، بعد از چند دقیقه(مثلا ۱۰ دقیقه) رد میشه و ارور میده که گراب پیدا نشد....
حالا چون رو هارد ۵۰۰ گیگ ساتام لینوکس نصب کرده بودم یه زمانی، میدونم که این اروره از طرف هارد اصلیم نیست...
به نظر دوستان راهی هست که هاردم رو درستتش کنم؟ اخه چش شد یه دفعه خراب شد؟؟؟
سلام دوستان...
داشتم یه سایت اینترنتی رو میخوندم که کامپیوتر یه هنگ خفیف کرد و درست شد بعد از ۱ دقیقه....
دوباره چند دقیقهی بعد، همین اتفاق افتاد و این بار مجبور شدم سیستم رو ریست بکنم....
حین بوت مجدد، در صفحهای که مربوط به رام هستش(اولین صفحه قبل از بوق مربوط به بوت سیستم!).... گیر میکنه.... حالا هر وقت هارد اصلی(که سیستم عامل فقط روشه) رو جدا میکنم، سیستم مشکلی نداره ولی وقتی وصله، نمیتونه هارد رو پیدا بکنه و از اون صفحه رد نمیشه.... یا اگر بشه، بعد از چند دقیقه(مثلا ۱۰ دقیقه) رد میشه و ارور میده که گراب پیدا نشد....
حالا چون رو هارد ۵۰۰ گیگ ساتام لینوکس نصب کرده بودم یه زمانی، میدونم که این اروره از طرف هارد اصلیم نیست...
به نظر دوستان راهی هست که هاردم رو درستتش کنم؟ اخه چش شد یه دفعه خراب شد؟؟؟
هارد رو که به سیستم وصل میکنید در بایوس دیتکت میشه ؟
خیر متاسفانه.... اونجا هم شناسایی نمیشه....
ولی واقعا باورم نمیشه هاردم به این راحتی سوخته باشه.... اخه تقریبا ۸ سال کار کرد.... ۲ سال خوابید و الان ۳ ماهی میشه که دوباره داره کار میکنه...اونم تمام برنامه ها غیر خود سیستم عامل رو یه هارد دیگه بودن....
خیر متاسفانه.... اونجا هم شناسایی نمیشه....
ولی واقعا باورم نمیشه هاردم به این راحتی سوخته باشه.... اخه تقریبا ۸ سال کار کرد.... ۲ سال خوابید و الان ۳ ماهی میشه که دوباره داره کار میکنه...اونم تمام برنامه ها غیر خود سیستم عامل رو یه هارد دیگه بودن....
شما هارد رو به پاور میزنید موتورش کار میکنه ؟
سلام....بله موتورش کار مکنه.... ولی دیتکت نمیشه...
اقا الان که که وصل کردم دوباره ، شناسایی شده ولی خیلی دیر به دیر کار میکنه... یعنی حدود یه ربع تو اون صفحهی مربوط به رام که قطعات رو لیست میکنه موند!!! الان هم احتمالا بخواد تو هر صفحهای یه ربع وایسه....... خیلی سرعت دسترسیم بهش کند شده! اما چرا؟ خدا میدونه.... تازه الان بعد از ۱۰۰ تا روشن و خاموش شدن از دیشب الان دیتکت شد!
هارد زیاد داغ نمیکنه و موتورش صدایی نمیده؟
1- حتما کابل ساتا روعوض کنید سعی کنید از این کابل ساتاهای زرد که قفل هم دارند استفاده کنید
2-اگه در سر راه پاور از تبدیل برق ساتا استفاده میکنید حتما انرا حذف کرده و به برق خود ساتا بزنید
3- در صورت ادامه مشکل نرم افزار low level format رو از سایت سازنده دانلود کرده و یکبار هارد رو فرمت منطقی کنید البته اگه توی این کار مهارت ندارید از کسی کمک بگیرید
4- در صورت ادامه مشکل هارد شما باید فلش بشه در صوررتی که صدای ناهنجاری از اون شنیده نشه برای اینکار هم باید هم کابل مربوطه هم نرمافزار فریم ورر جدید و هم تخصص لازم رو داشته باشید
هارد زیاد داغ نمیکنه و موتورش صدایی نمیده؟
خیر! فقط هرچند لحظه یه بار دور میگیره و صدای چرخیدن موتورش میاد و بعد قطع میشه!!!!
در مورد داغ کردن، توجه نکرده بودم.... ولی الان هم اصلا کار نمیکنه بخواد داغ بشه...
1- حتما کابل ساتا روعوض کنید سعی کنید از این کابل ساتاهای زرد که قفل هم دارند استفاده کنید
2-اگه در سر راه پاور از تبدیل برق ساتا استفاده میکنید حتما انرا حذف کرده و به برق خود ساتا بزنید
3- در صورت ادامه مشکل نرم افزار low level format رو از سایت سازنده دانلود کرده و یکبار هارد رو فرمت منطقی کنید البته اگه توی این کار مهارت ندارید از کسی کمک بگیرید
4- در صورت ادامه مشکل هارد شما باید فلش بشه در صوررتی که صدای ناهنجاری از اون شنیده نشه برای اینکار هم باید هم کابل مربوطه هم نرمافزار فریم ورر جدید و هم تخصص لازم رو داشته باشید
با تشکر دوست عزیز.... هارد بنده IDE میباشه.... هارد دومم که دیتا روشه ساتاست که قبلا اینجا مطرح کرده بودم مشکلش رو!! نمیذاره روش سیستم عامل نصب کنم چون توهم خراب شدن رو داره!!
حالا این یکی هارد که قدیمیه و فقط سیستم عامل روشه... حتی الان که دیتکت شد، باز بالا نیومد و وسط راه از کار افتاد!
شرایط کاریش هم دقیقا مثل تمام مدت در ۸ سال پیش بوده....(حتی ۱ ثانیه خاموش نشده)...
بعد سیستم وقتی هارد مشکل دار بهش وصله، تکون نمیخوره و حتی صفحهی بایوس رو هم بالا نمیاره... مگر اینکه هارد رو جدا کنم که در اونصورت کاری هم نمیتونم روش انجام بدم!!
پس بهترین کار اینه که شما هاردتون رو رو LOW LEVEL FORMAT کنید اینکار بسته به حجم هاردتون از 5 ساعتت الی 1 یک روز طول میکشه
خیر! فقط هرچند لحظه یه بار دور میگیره و صدای چرخیدن موتورش میاد و بعد قطع میشه!!!!
در مورد داغ کردن، توجه نکرده بودم.... ولی الان هم اصلا کار نمیکنه بخواد داغ بشه...
با تشکر دوست عزیز.... هارد بنده IDE میباشه.... هارد دومم که دیتا روشه ساتاست که قبلا اینجا مطرح کرده بودم مشکلش رو!! نمیذاره روش سیستم عامل نصب کنم چون توهم خراب شدن رو داره!!
حالا این یکی هارد که قدیمیه و فقط سیستم عامل روشه... حتی الان که دیتکت شد، باز بالا نیومد و وسط راه از کار افتاد!
شرایط کاریش هم دقیقا مثل تمام مدت در ۸ سال پیش بوده....(حتی ۱ ثانیه خاموش نشده)...
بعد سیستم وقتی هارد مشکل دار بهش وصله، تکون نمیخوره و حتی صفحهی بایوس رو هم بالا نمیاره... مگر اینکه هارد رو جدا کنم که در اونصورت کاری هم نمیتونم روش انجام بدم!!
شما اگه اتصالات هارد رو چک کردین باید با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید
اگه درست نشد مشکل یا از برد هارد و موتور هارد است یا از بدسکتور زیاد که اگه با hdd regenerator و low level format درست نشه هم میتونه از فریم ویر باشه و هم از پلاتر
وسط راه از کار افتاد یعنی موتورش از کار افتاد ؟ منظورتون اینه ؟
هارد رو بیارین بیرون و به مدت 20 دقیقه تو دستتون باشه ببینید موتور از کار میفته یا نه
اهان.... پریشب یه صفحهی ابی بهم نشون داد که برنامهی مربوطه رو پاک کردم و درست شد و هیچ مشکلی نداشت تا دیشب!!!!
حالا چطوری هاردی که بالا نمیاد رو Low Level Format کنم؟؟ عرض کردم... اصلا بهش دسترسی ندارم... انگار که اصلا به سیستم وصل نیست؟
واقعا ممنون از راهنمایی های شما دوستان...
الان ۵ مین هست که داره کار میکنه و کامپیوتر از صفحهی رام رد نشده...ولی داغ شده بدنش....که قبلا نمیشد....
با این تفاوت که بعد از این تست دوباره ریست کردم( چون بوت از روی گراب انجام میخواست بشه و یعنی از روی هارد دومم!) خیلی سریع هارد رو شناسخت! بدون هیچ مشکلی...
ولی الان تو همون صفحهی بوت گیر کرده و بالا نمیاد.... هرکاری کردم برم تو تنظیمات بایوس که ببینم شاید بوت رو انداخته باشه رو هارد دوم و درستش کنم..... نمیشه که نمیشه....
دوستان اون لو لول فرمت هارد پاک میکنه؟!
روش مسالمت امیز تری نیست؟
اهان.... پریشب یه صفحهی ابی بهم نشون داد که برنامهی مربوطه رو پاک کردم و درست شد و هیچ مشکلی نداشت تا دیشب!!!!
حالا چطوری هاردی که بالا نمیاد رو Low Level Format کنم؟؟ عرض کردم... اصلا بهش دسترسی ندارم... انگار که اصلا به سیستم وصل نیست؟
واقعا ممنون از راهنمایی های شما دوستان...
اون موارد ی که گفتم چک کردین ؟
شما اگه اتصالات هارد رو چک کردین باید با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید
پاور دیگه دم دست نیست... ولی با همون کیس قدیمی هم کار نکرد!!! بله مشکل باقی بود و مشکل ز سیستم نیست..... مشکل از هارد هست!
اگه درست نشد مشکل یا از برد هارد و موتور هارد است یا از بدسکتور زیاد که اگه با hdd regenerator و low level format درست نشه هم میتونه از فریم ویر باشه و هم از پلاتر
در این خصوص، تا سیستم نره تو مرحلهی که من بتونم بوتش رو درست بکنم، امکان پذیر نیستن...
وسط راه از کار افتاد یعنی موتورش از کار افتاد ؟ منظورتون اینه ؟
خیر یعنی شناسایی نشد... یعنی بوت رفت رو هارد دومم که سیستم عامل نداره!!
هارد رو بیارین بیرون و به مدت 20 دقیقه تو دستتون باشه ببینید موتور از کار میفته یا نه
داغ شد... ولی از کار نیوفتاد.... ضمن اینکه شناسایی شدنش خیلی سریعتر شده ولی دیگه از اون صفحه رد نمیشه!
پس الان دیگه هارد در بایوس دیتکت شده و از اون بابت مشکلی نیست درسته ؟
حالاهارد اصلی رو بکنید و با اون هارد میخواین ببرین رو نصب ویندوز دقیقا کجا میمونه و اگه اروری میده چه اروری میده ؟
حالاهارد اصلی رو بکنید و با اون هارد میخواین ببرین رو نصب ویندوز دقیقا کجا میمونه و اگه اروری میده چه اروری میده ؟
سلام....
همین کار رو کردم.... متاسفانه به نظر اومد که تک درایو روی هارد پاک شده باشه!!!! و فقط میخواست سیدی ویندوز ۷ رو بذارم برا نصب.... منم همین کار رو کردم و حالا تو مرحلهي پارتیشن بندی میبینم هارد انگار کاملا فرمت شده و درایوش پاک شده و نوشته شده که ۳۸.۳ گیگ از ۴۰ گیگش خالیه(همون ۳۸.۳ گیگ رو بهم میده برا کار کردن باهاش!!)....
بعد اون زیر یه اخطار نوشته که میگه بایوس نمیتونه از این هارد سیستم رو بوت کنه؟!!!!
windows cannot be installed to this disk. this computer;s hardware may not support booting to this disk.ensure that the disk's controller is enabled in the computer's bios menu
من میرم ببینم تو تنظیمات بایوس چی دارم که بتونم فعالش بکنم برای راه اندازیش!!!(این متنه اصلا یعنی چی؟! من تنظیمات بایوس فقط برای اولویت بوت تغییر دادم که برگردوندم سر جاش!)
همچنین وقتی دارم پارتیشن رو درست میکنم، ارو میده که:
fail to create a new partition on the selected unused space.Error:0x8007045d.
واقعا حیف شد که ویندوزم پرید!! کی بشینه این همه برنامه رو پاک کنه؟!!! ولی موندم یه دفعهای ۸ نصب کنم یا همین ۷ رو!!!
سلام...
دادم ریجنریت بشه... تقریبا تو ۴ ساعت گذشته فقط ۷ درصد ریجنریت شده و فک نکنم تا فردا عصر هم تموم بشه.... میشه وسط کار کنسلش کنم و بدسکتورش رو حل کنم؟!!
بعد هاردم در حد وحشتناکی جوش اورده!!! اصلا نمیشه بهش دست زد... تازه میترسم سیم موسم بهش بخوره و بسوزونتش!!!!
مشکلش چیه اخه؟
سلام...
دادم ریجنریت بشه... تقریبا تو ۴ ساعت گذشته فقط ۷ درصد ریجنریت شده و فک نکنم تا فردا عصر هم تموم بشه.... میشه وسط کار کنسلش کنم و بدسکتورش رو حل کنم؟!!
بعد هاردم در حد وحشتناکی جوش اورده!!! اصلا نمیشه بهش دست زد... تازه میترسم سیم موسم بهش بخوره و بسوزونتش!!!!
مشکلش چیه اخه؟
شما وقتی تست hdd regenerator میزنید یک فن هم کنارش بزارید که دمای هارد بالا نره
یکی از علائم خرابی موتور هارد بالا رفتن دمای بیش از حد است
حالا این ریجنریت رو کنسل بکنم یا نه؟! خیلی داره طول میکشه! و خیلیش هم مونده.... هنوز ۳ گیگ از ۴۰ گیگ رو اسکن کرده!!!(۴ ساعتی میشه!!)
حالا این ریجنریت رو کنسل بکنم یا نه؟! خیلی داره طول میکشه! و خیلیش هم مونده.... هنوز ۳ گیگ از ۴۰ گیگ رو اسکن کرده!!!(۴ ساعتی میشه!!)
کنسل کنید و بقیشو بعدا انجام بدین مشکلی پیش نمیاد
تست رو رو حالت scan and repair انجام دادین ؟
بدسکتوری پیدا کرد ؟ و اونو ریکاوری کرد ؟
سلام.... متاسفانه چند روز گذشته سایت برام بالا نمیاومد..... هاردم رو بدسکتور گرفتم و کامل درست شد... یعنی برگشت به چند لحظه قبل از خراب شدنش و نیاز نشد حتی ویندوز رو نصب کنم!! همه چی درست شد...
majideblis
30-09-2012, 23:50
سلام دوستان میشه کمکم کنید کامپیوتر من گاهی (هر چند ماه یک بار) وقتی که میخوام روشنش کنم تو صفحه اول گیر میکنه یعنی ویندز بوت نمیشه و وقتی اینتر رو میزنم صفحه کلا سیاه میشه و هر کاری کنم خوب نمیشه الا این که دو تا سیم وصل شده به هارد رو بر میدارم و کامپیوتر رو ریستارت میکنم و وقتی تو همون صفحه اول بهم یاد اوری که هارد شناخته نشده دوباره سیم های هارد رو وصل میکنم و دوباره رسیتارت میکنم خوب میشه میشه بگید مشکل از چیه هاردم مشکل داره؟ اساتید اگه امکان داره یه کمکی بدن ممنون میشم
اگه مشکلتون با تعویض ویندوز درست نشه برید تنظیمات بایوس رو دیفالت کنید و بوت سیستم رو بزارین رو هارد
درست نشد این مشکل بیشتر از طرف هارد است کل اتصالات هارد رو چک کنید و کابل دیتا رو عوض کنید و جاشو هم عوض کنید
با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید و در آخر رم سیستم رو چک کنید
یک عکس از تب health نرم افزار hdtune هم بزارین
majideblis
01-10-2012, 23:19
این مشکل هارد من گه گداری این طوری میشه میخواستم بدونم واسه هاردم که مشکلی پیش نیومده میخواستم بدونم یه وقتی نسوزه قبلا یه صدایی از هارد میومد که انگاری بهش میگن صدای مرگ چون این صدا مشخص کننده اینه که هارد داره میسوزه ولی خوشبختانه دیگه خیلی وقتی صدایی ازش نمیاد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.