ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه یک طراح خوب شوم؟!!!

singleguy
14-09-2012, 16:32
سلام

من میخوام طراح بشم، یک طراح حرفه‌ای، خیــــــــــلی علاقه داشتم و دارم ولی فرصت یادگیری تاحالا نبوده. یکم فتوشاپ بنابه نیازهای ضروریم فقط بلدم (اولین چیزی که از کامپیوتر یاد گرفتم فتوشاپ مقدماتی بود).

میخوام توی طراحی بنر، کارت ویزیت، لگو، بروشور، جلد کتاب، و حتی ماشین و وبسایت خیلی حرفه‌ای بشم (در طراحی وبسایت، منظورم اون قسمت هاییش هست که مربوط به ظاهرش میشه، بحث کدنویسیش که جای خود دارد).

خب، چه نرم افزارهایی را باید یادبگیرم؟ چه توصیه‌هایی میکنید تا بهتر و موفق‌تر بتونم پیش برم؟

یک نکته را اضاف کنم، من میخوام تاحدود زیادی مستقل باشم و از طراح‌هایی که از این طرف اون طرف چندتا طرح بر میدارن و سرهم میکنن و به عنوان طرح خودشون معرفی میکنن، زیاد خوشم نمیاد. مثلا برای وبسایتم این لوگو را طراحی کردم ولی خیلی ناراحتم چون حرف O را از جایی کپی کردم و میخوام در اولین فرصت، لوگوی وبسایتم را به دست خودم طراحی کنم.

56378
اصلا ببینم، اینایی که لوگو طراحی میکنن، همش را با نرم افزار طراحی میکنن یا لگوف چیزی هست که اول روی کاغذ طراحی میشه و بعد منتقل میشه به کامپیوتر؟ یا اجازه بدید این سوال را کلی‌تر بپرسم، آیا نیاز هست که در زمینه‌ی طراحی روی کاغذ را هم تمرین کنم یا همه‌ی چیزها با نرم افزارها طراحی میشه؟

تو این انجمن طراح‌های حرفه‌ای زیادی هستن! ممنون میشم اگه همه اونایی که این پست را میخونن نظر خودشون را بگن.

hmd1371
15-09-2012, 01:09
سلام
حدود3 سالی میشه که من به صورت حرفه ای در طراحی و مشاور تبلیغات فعالیت دارم. اما 5 سالی میشه که وارد حوزه گرافیک رایانه ای شدم. 2 سال به صورت پیوسته از این و اون ، چاپخونه ها ، شرکت در سمینارها ، کلاس های آموزشی و ... حرفه ام رو دنبال کردم و یاد گرفتم. واقعیتش توی این 2 سال بالای 5 میلیون هزینه و برای کسب تجربه ضرر دادم. تنهای عبرتی که توی این دو سال گرفتم این بود که اونقدر شکستم دادن تا تونستم راه شکست دادن رو یاد بگیرم. در واقع در هیچ زمینه ای موفق نشدم فقط شکست دادن رو یاد گرفتم. توی این دور زمونه باید شکست دادن رو یاد بگیری و بتونی دیگری یا دیگران رو شکست بدی. چرا که موفق شدن توی این کار ( حوزه طراحی ، تا اونجایی که من اطلاع دارم ) دردی رو دوا نمی کنه. تصور کنید که الان یک طراح حرفه ای هستید اما زمانی که نتونید یه کار تبلیغاتی یک شرکت رو بردارید ( یعنی نتونید اون شرکت رو شکست بدید ) چه فایده ای داره ؟ همان طور که جنابعالی عرض کردید میخواهید یک " طراح حرفه ای " باشید ؛ پس باید بهای طراحی سادتون مثلاٌ بیش از 30 هزار تومن باشه چون یک طراح حرفه ای هستید. ( داخل پرانتز ) این رو همیشه از من حقیر بدونید : اگه کسی رو دید که مثلا یه کارت ویزیت رو 5 هزار تومن یا طراحی یک فاکتور رو6 هزار تومن میگیره بدونید که به اندازه تجربه ، حرفه و زمان صرف شده روی اون پروژه داره از مشتری میگیره. در واقع حرفه ای نیست. آیا زندگی فعلی با 10 هزار تومن و 20 هزار تومن جواب میده یا خیر ؟ اگه جواب منفی هستش پس دنبال لقمه بزرگ باشید ؛ اما یک شرط داره ! باید خودتون و کارتون رو بزرگ ببینید ( این خیلی مهمه ) ...
خیلی ساده بگم : کار طراحی پول زیادی توشه و از همین الان به اونایی که وارد دنیای طراحی میشن تبریک میگم چرا که دارید پول دستمزد رو میگیرد و سرمایه ای نکرده اید. ولی باید از مسائل خیلی کوچیک و ساده درس بگیرید و شکست بخورید تا بتونید به هدف اصلی ( یعنی لقمه چرب ) برسید !!! پس این فکر رو یعنی" یک طراح حرفه ای بشم " رو کنار بزارید. بلکه با این تفکر : " یک طراح حرفه ای بشم که بتونم پول پارو کنم و روز به روز زندگی خوبی داشته باشم".
پیشنهاد من به شما :
1- سعی کنید از همان ابتدا با یکی دوتا از چاپخونه ها و یا طراحان گرافیک و مشاوران تبلیغات همکاری کنید و به عنوان کار آموز خودتونو جا بندازید. چرا که اگه بخواهیدخودتونو استاد معرفی کنید بدونید که توی این گروه بخوبی پذیرفته نمیشید و چیزی رو یاد نمیگیرید ( امیدوارم منظورمو گرفته باشید).
2- سعی کنید روابط اجتماعی تونو بسیار بالا باشه و خیلی دوستانه برخورد کنید ( طراح باید رفتار دوستانه داشته باشه { بحثش جداست و زیاده ، از توضیح دادنش صرف نظر می کنم } )
3- در حد امکان کارهای شخصی رو انجام ندید مگر اینکه طرف ارزش کار شما رو درک کنه . مثلا بابت طراحی یه کارت ویزیت 20 هزار تومن بده ( البته این برا حرفه ای هاست ) . البته بازهم باید شرایط رو در نظر گرفت : یک مثال بزنم که برا خودم پیش اومده : طرف اومده پیشم گفته یه کارت ویزیت خیلی قشنگ میخوام بعد براش طراحی کردم و دستمزد کمی گرفتم. حالا چرا کم گرفتم ؟ چون عموش تازه یه شرکت زده بود و بهش گفتم می تونم کار تبلیغاتی شرکت عموتونو انجام بدم و از این واسطه 2 میلیون تومن کار تبلیغاتی شرکتشونو برداشتم .... باید توی این کار سیاست داشت مخصوصاً توی روابط اجتماعی.
4- 5- 6- و ..... بحث زیاده باید برید دنبالش
در مورد طراحی اسکلت یا همون بدنه سایت باید به این سوال پاسخ بدید : آیا کسی که می خواد برا شرکتش سایت بزنه میره پیش کسی که اسکلت سایت رو انجام میده یا کسی که طراحی کلی ( از بدنه تا کد نویسی ) رو انجام میده ؟ اگه میخواهید فقط بدنه سایت رو طراحی کنید به نظر من بازار خوبی نداره مگر اینکه شرکتی که در زمینه سایت فعالیت داره شما رو به عنوان طراح گرافیک سایت استخدام کنه همین . شما باید هدفتون مشخص باشه آیا می خواهید به استخدام یک شرکت دربایید یا نه می خواهید کلاً طراح سایت باشید. اگر میخواهید طراح سایت باشید کد نویسی رو باید بتونید انجام بدید.و الا طراحی بدنه سایت هیج آب و نونی نداره
در مورد کار با برنامه های گرافیکی :
به نظر شخص من شما باید با برنامه هایی همچون : فتوشاپ ، کورل دراو ، ایلوستریتور و ایندیزاین ( برنامه صفحه آرایی ) دوست باشید و سرشون داد نزنید ! چون به یک 1 دقیقه هم باشه با اون ها کار دارید. ومن توصیه می کنم این برنامه ها رو خوب یادبگیرید.
اگر بخواهید مستقل باشید از طرح های این و اون استفاده نکنید باید محدودیت فکری نداشته باشید ! در واقع یعنی باید به یک ایده بسنده نکنید و طراح های متفاوت و مختلفی رو فرا بگیرید. بحث یه مقداری داره روانشناسی میشه ولی میگم. برای رفع محدودیت ذهنی باید آشغال های ذهنی مثل : دروغ ، غیبت ، تهمت ، و .......... رو بیرون بریزید. چرا که در ذهن فضای خالی احساس نمیشه و جایی برای فراگیری وجود نداره! شاید خیلی کودکانه بنظر برسه ! اما توی بحث خلاقیت و ذهن باز بسیار موثر هستش. ( تجربه شخصیه منه ) البته من توصیه می کنم که کتاب های که با مضمون خلاقیت نوشته یا ترجمه شدن رو حتماً مطالعه کنید.
در مورد سوال آخرتون که فرمودید : دستی طراحی کنید یا کامپیوتری ؟ باید خدمت شما عرض کنم که به توانایی شما بستگی داره. البته در بیشتر طرح ها از تصاویر با کیفیتی که یه مجموعه بزرگ 100 گیگاباتی به نام شاتر استوک و یا ... وارد بازار شده و جای عکاسی و طراحی دستی رو گرفته . مگر اینکه بخواهید یه کاراکتر مورد نظرتونو مثلاً با مداد طراحی کنید و بعد از اسکن کیفیت تصویر رو بالا ببرید ، رنگ آمیزی کنید ، زاویه بهش بدید یا ...
امیداورم مطالب رو خوب گرفته باشید
اینها همه نظر شخصی بنده بود.شاید یکسری از دوستان با نظر من مخالف باشند ، اما من اینها رو تجربه کردم. نکته دیگه ای را که باید خدمت شما عرض کنم این هستش که من کسی رو نصحیت نکردم. و از خوانندگان انتظار دارم که این تجربیات رو به عنوان روشن شدن فضای ادراکی خودشون نگاه کنند.
پایدار باشید

singleguy
15-09-2012, 10:33
سلام

ممنون! همه‌ی توصیه‌هاتون خیلی کامل و مفید بودن.

:11:

mohammadrm
15-09-2012, 12:27
سلام
حدود3 سالی میشه که من به صورت حرفه ای در طراحی و مشاور تبلیغات فعالیت دارم. اما 5 سالی میشه که وارد حوزه گرافیک رایانه ای شدم. 2 سال به صورت پیوسته از این و اون ، چاپخونه ها ، شرکت در سمینارها ، کلاس های آموزشی و ... حرفه ام رو دنبال کردم و یاد گرفتم. واقعیتش توی این 2 سال بالای 5 میلیون هزینه و برای کسب تجربه ضرر دادم. تنهای عبرتی که توی این دو سال گرفتم این بود که اونقدر شکستم دادن تا تونستم راه شکست دادن رو یاد بگیرم. در واقع در هیچ زمینه ای موفق نشدم فقط شکست دادن رو یاد گرفتم. توی این دور زمونه باید شکست دادن رو یاد بگیری و بتونی دیگری یا دیگران رو شکست بدی. چرا که موفق شدن توی این کار ( حوزه طراحی ، تا اونجایی که من اطلاع دارم ) دردی رو دوا نمی کنه. تصور کنید که الان یک طراح حرفه ای هستید اما زمانی که نتونید یه کار تبلیغاتی یک شرکت رو بردارید ( یعنی نتونید اون شرکت رو شکست بدید ) چه فایده ای داره ؟ همان طور که جنابعالی عرض کردید میخواهید یک " طراح حرفه ای " باشید ؛ پس باید بهای طراحی سادتون مثلاٌ بیش از 30 هزار تومن باشه چون یک طراح حرفه ای هستید. ( داخل پرانتز ) این رو همیشه از من حقیر بدونید : اگه کسی رو دید که مثلا یه کارت ویزیت رو 5 هزار تومن یا طراحی یک فاکتور رو6 هزار تومن میگیره بدونید که به اندازه تجربه ، حرفه و زمان صرف شده روی اون پروژه داره از مشتری میگیره. در واقع حرفه ای نیست. آیا زندگی فعلی با 10 هزار تومن و 20 هزار تومن جواب میده یا خیر ؟ اگه جواب منفی هستش پس دنبال لقمه بزرگ باشید ؛ اما یک شرط داره ! باید خودتون و کارتون رو بزرگ ببینید ( این خیلی مهمه ) ...
خیلی ساده بگم : کار طراحی پول زیادی توشه و از همین الان به اونایی که وارد دنیای طراحی میشن تبریک میگم چرا که دارید پول دستمزد رو میگیرد و سرمایه ای نکرده اید. ولی باید از مسائل خیلی کوچیک و ساده درس بگیرید و شکست بخورید تا بتونید به هدف اصلی ( یعنی لقمه چرب ) برسید !!! پس این فکر رو یعنی" یک طراح حرفه ای بشم " رو کنار بزارید. بلکه با این تفکر : " یک طراح حرفه ای بشم که بتونم پول پارو کنم و روز به روز زندگی خوبی داشته باشم".
پیسنهاد من به شما :
1- سعی کنید از همان ابتدا با یکی دوتا از چاپخونه ها و یا طراحان گرافیک و مشاوران تبلیغات همکاری کنید و به عنوان کار آموز خودتونو جا بندازید. چرا که اگه بخواهیدخودتونو استاد معرفی کنید بدونید که توی این گروه بخوبی پذیرفته نمیشید و چیزی رو یاد نمیگیرید ( امیدوارم منظورمو گرفته باشید).
2- سعی کنید روابط اجتماعی تونو بسیار بالا باشه و خیلی دوستانه برخورد کنید ( طراح باید رفتار دوستانه داشته باشه { بحثش جداست و زیاده ، از توضیح دادنش صرف نظر می کنم } )
3- در حد امکان کارهای شخصی رو انجام ندید مگر اینکه طرف ارزش کار شما رو درک کنه . مثلا بابت طراحی یه کارت ویزیت 20 هزار تومن بده ( البته این برا حرفه ای هاست ) . البته بازهم باید شرایط رو در نظر گرفت : یک مثال بزنم که برا خودم پیش اومده : طرف اومده پیشم گفته یه کارت ویزیت خیلی قشنگ میخوام بعد براش طراحی کردم و دستمزد کمی گرفتم. حالا چرا کم گرفتم ؟ چون عموش تازه یه شرکت زده بود و بهش گفتم می تونم کار تبلیغاتی شرکت عموتونو انجام بدم و از این واسطه 2 میلیون تومن کار تبلیغاتی شرکتشونو برداشتم .... باید توی این کار سیاست داشت مخصوصاً توی روابط اجتماعی.
4- 5- 6- و ..... بحث زیاده باید برید دنبالش
در مورد طراحی اسکلت یا همون بدنه سایت باید به این سوال پاسخ بدید : آیا کسی که می خواد برا شرکتش سایت بزنه میره پیش کسی که اسکلت سایت رو انجام میده یا کسی که طراحی کلی ( از بدنه تا کد نویسی ) رو انجام میده ؟ اگه میخواهید فقط بدنه سایت رو طراحی کنید به نظر من بازار خوبی نداره مگر اینکه شرکتی که در زمینه سایت فعالیت داره شما رو به عنوان طراح گرافیک سایت استخدام کنه همین . شما باید هدفتون مشخص باشه آیا می خواهید به استخدام یک شرکت دربایید یا نه می خواهید کلاً طراح سایت باشید. اگر میخواهید طراح سایت باشید کد نویسی رو باید بتونید انجام بدید.و الا طراحی بدنه سایت هیج آب و نونی نداره
در مورد کار با برنامه های گرافیکی :
به نظر شخص من شما باید با برنامه هایی همچون : فتوشاپ ، کورل دراو ، ایلوستریتور و ایندیزاین ( برنامه صفحه آرایی ) دوست باشید و سرشون داد نزید ! چون به یک 1 دقیقه هم باشه با اون ها کار دارید. ومن توصیه می کنم این برنامه ها رو خوب یادبگیرید.
اگر بخواهید مستقل باشید از طرح های این و اون استفاده نکنید باید محدودیت فکری نداشته باشید ! در واقع یعنی باید به یک ایده بسنده نکنید و طراح های متفاوت و مختلفی رو فرا بگیرید. بحث یه مقداری داره روانشناسی میشه ولی میگم. برای رفع محدودیت ذهنی باید آشغال های ذهنی مثل : دروغ ، غیبت ، تهمت ، و .......... رو بیرون بریزید. چرا که در ذهن فضای خالی احساس نمیشه و جایی برای فراگیری وجود نداره! شاید خیلی کوکانه بنظر برسه ! اما توی بحث خلاقیت و ذهن باز بسیار موثر هستش. ( تجربه شخصیه منه ) البته من توصیه می کنم که کتاب های که با مضمون خلاقیت نوشته یا ترجمه شدن رو حتماً مطالعه کنید.
در مورد سوال آخرتون که فرمودید : دستی طراحی کنید یا کامپیوتری ؟ باید خدمت شما عرض کنم که به توانایی شما بستگی داره. البته در بیشتر طرح ها از تصاویر با کیفیتی که یه مجموعه بزرگ 100 گیگاباتی به نام شاتر استوک و یا ... وارد بازار شده و جای عکاسی و طراحی دستی رو گرفته . مگر اینکه بخواهید یه کاراکتر مورد نظرتونو مثلاً با مداد طراحی کنید و بعد از اسکن کیفیت تصویر رو بالا ببرید ، رنگ آمیزی کنید ، زوایه بهش بدید یا ...
امیداورم مطالب رو خوب گرفته باشید
اینها همه نظر شخصی بنده بود.شاید یکسری از دوستان با نظر من مخالف باشند ، اما من اینها رو تجربه کردم. نکته دیگه ای را که باید خدمت شما عرض کنم این هستش که من کسی رو نصحیت نکردم. و از خوانندگان انتظار دارم که این تجربیات رو به عنوان روشن شدن فضای ادراکی خودشون نگاه کنند.
پایدار باشید

عزیز من حرفهای شما درست ولی این یک روی سکه هست وشما بخش اصلی کار رو شرح ندادی. در حوزه هنر باید پایه و اساس کار رو بسازی . شما از جنبه اقتصادی به این کار نگاه میکنی(مشخصه) ولی هنر که فقط پول نیست کسی که به خاطر پول به هنر رو میاره به زودی شکست میخوره . شما برای ارضای احساسات و عواطف خودتون باید دست به قلم بشید نه برای کسب درآمد .
دوست عزیز که سوال کردی شما اول باید با پایه و اساس هنر آشنا بشی . باید با مقدمات کار آشنا بشی، شما در صورتی که از اشکال پایه، خطوط، ترکیب، کنتراست و یا به طور کلی با مبانی هنر آشنا نباشی به هیچ جایی نمیرسی اگه از جنبه اقتصادی بخوایم بهش نگاه کنیم حتی این عوامل مانع بزرگی در کسب درآمد شما محسوب میشه .
به هر حال من شما رو به مطالعه در مورد مبانی هنر دعوت میکنم . ان شاالاه که موفق باشی :)

Mohammad Yek110
15-09-2012, 12:46
عزیز من حرفهای شما درست ولی این یک روی سکه هست وشما بخش اصلی کار رو شرح ندادی. در حوزه هنر باید پایه و اساس کار رو بسازی . شما از جنبه اقتصادی به این کار نگاه میکنی(مشخصه) ولی هنر که فقط پول نیست کسی که به خاطر پول به هنر رو میاره به زودی شکست میخوره . شما برای ارضای احساسات و عواطف خودتون باید دست به قلم بشید نه برای کسب درآمد .
دوست عزیز که سوال کردی شما اول باید با پایه و اساس هنر آشنا بشی . باید با مقدمات کار آشنا بشی، شما در صورتی که از اشکال پایه، خطوط، ترکیب، کنتراست و یا به طور کلی با مبانی هنر آشنا نباشی به هیچ جایی نمیرسی اگه از جنبه اقتصادی بخوایم بهش نگاه کنیم حتی این عوامل مانع بزرگی در کسب درآمد شما محسوب میشه .
به هر حال من شما رو به مطالعه در مورد مبانی هنر دعوت میکنم . ان شاالاه که موفق باشی :)
درسته که هدف هنر فقط پول نیست ولی توی ایران به هنرمند جماعت اهمیت داده نمیشه !
به هر حال هر کسی نظری داره:)

singleguy
15-09-2012, 13:27

مرسی آقای yeksadodah و mohammadrm، تصمیم دارم وقتی "از نظر خودم" توی این کار حرفه‌ای شدم به پول فکر کنم و تا قبل از اون موقع سراغ پول و این چیزها نمیرم و اگه قرار باشه فعالیتی برای درامد و این حرفها انجام بدم، قطعا حوزه‌ی فعالیت‌هام را به خارج از ایران منتقل میکنم. فکر کردن به پول استرسی ایجاد میکنه که آدم را از فعالیت به بهترین شکل ممکن باز میداره.

:11:

hmd1371
15-09-2012, 13:30

دوست عزیز نوشته های شما درست. اتفاقاً من اصل کار رو شرح دادم . من گفتم " باید در این کار انقدر شکست بخوری تا بتونی شکست دادن رو داد بگیری " یعنی اینکه شما باید مبانی و کلاً اصول طراحی رو یاد بگیرید. شما فرض کن من میخوام درباره فتوشاپ از شما تکنیکی رو یاد بگیرم. آیا نباید بریم تمرین کنم ؟ ( انقدر از فتوشاپ شکست میخورم تا بتونم شکستش بدم) شما فکر می کنید که مثلاً کنتراست یه تصویر عکس 4*3 با کنتراست بیلورد شهری مثل هم هستش ؟به نظر من خیر ! پس باید در زمینه کنتراست بیش از حد یا بگیرید ( باید خیلی شکست بخورید ).حالا شکست خوردن خیلی جاها کاربرد داره : 1- یادگیری 2- روابط اجتماعی 3- بازاریابی 4- و ... .منظور من هم همین بود.

شما فرمودید : " اگه از جنبه اقتصادی بخوایم بهش نگاه کنیم حتی این عوامل مانع بزرگی در کسب درآمد شما محسوب میشه " من یک سوال دارم ؟ به نظر شما درونی ترین هدف توی این کار چی می تونه باشه ؟ یعنی آخرین هدف چیه ؟ به کجا میخواهی برسی ؟ داری شب و روز یاد می گیری که چیکار کنی ؟ می خواهی خودتو خسته کنی یا دنبال پول هستی که زندگی خوبی داشته باشی. اگه می خواهید ثروتمند باشید مثل ثروتمندها فکر کنید. من هم اون اوایل فکرم این بود که از جنبه اقتصادی بهش نگاه نکنم، اما وسط کار فهمیدم که دارم راه بیراهه رو طی می کنم. نمی خوام از خودم تعریف کنم اما خیلی افراد و دوستان محل زندگیمو که دارم نگاه و با خودم مقایسه می کنم ، می بینم که من خیلی از اونا جلوترم . اونا دارن کارهای طراحی شخصی یا خیلی کوچیک رو انجام می دن و نهایت دستمزدی هم که میگیرن 20 هزار تومن بیشتر نیست اما من کارهای شرکتی رو میلیون میلیون برمیدارم. ( فقط از جهت روشن شدن فضای ادارکی نگاه کنید ، نمی خوام تعریفی از خودم باشه ) این بخاطر چیه ؟ اونا فکر اقتصادی توی ذهنش نبود ، بلکه اونا خیلی دوست داشتن که مثلا یه دانشجوی رشته صنایع یا فیزیک کار طراحی انجام بده و یکی از در بیاد و بگه آفرین شما چقدر قشنگ طراحی کردید !!!!! اینجور آدمایی دیگه فکر پول نیستند بلکه از تایید کردنشو خیلی لذت می برن !!! آیا زندگی همینه ؟ پس حق زن و بچه کجا میره ؟ من نمی دونم که کلاً در حوزه هنر باید از جنبه اقتصادی نگاه کرد یا خیر ؟ ولی توی این کار ( طراحی ) می دونم که حتماً باید به فکر پول بود ! البته فکر پول بودن پیش نیاز داره و اون طراح حرفه ای می تونه باشه. ( همون شکست خوردن و شکست دادن هستش )

با احترام فراوان
پایدار باشید

singleguy
15-09-2012, 14:07
دوست عزیز نوشته های شما درست. اتفاقاً من اصل کار رو شرح دادم . من گفتم " باید در این کار انقدر شکست بخوری تا بتونی شکست دادن رو داد بگیری " یعنی اینکه شما باید مبانی و کلاً اصول طراحی رو یاد بگیرید. شما فرض کن من میخوام درباره فتوشاپ از شما تکنیکی رو یاد بگیرم. آیا نباید بریم تمرین کنم ؟ ( انقدر از فتوشاپ شکست میخورم تا بتونم شکستش بدم) شما فکر می کنید که مثلاً کنتراست یه تصویر عکس 4*3 با کنتراست بیلورد شهری مثل هم هستش ؟به نظر من خیر ! پس باید در زمینه کنتراست بیش از حد یا بگیرید ( باید خیلی شکست بخورید ).حالا شکست خوردن خیلی جاها کاربرد داره : 1- یادگیری 2- روابط اجتماعی 3- بازاریابی 4- و ... .منظور من هم همین بود.

شما فرمودید : " اگه از جنبه اقتصادی بخوایم بهش نگاه کنیم حتی این عوامل مانع بزرگی در کسب درآمد شما محسوب میشه " من یک سوال دارم ؟ به نظر شما درونی ترین هدف توی این کار چی می تونه باشه ؟ یعنی آخرین هدف چیه ؟ به کجا میخواهی برسی ؟ داری شب و روز یاد می گیری که چیکار کنی ؟ می خواهی خودتو خسته کنی یا دنبال پول هستی که زندگی خوبی داشته باشی. اگه می خواهید ثروتمند باشید مثل ثروتمندها فکر کنید. من هم اون اوایل فکرم این بود که از جنبه اقتصادی بهش نگاه نکنم، اما وسط کار فهمیدم که دارم راه بیراهه رو طی می کنم. نمی خوام از خودم تعریف کنم اما خیلی افراد و دوستان محل زندگیمو که دارم نگاه و با خودم مقایسه می کنم ، می بینم که من خیلی از اونا جلوترم . اونا دارن کارهای طراحی شخصی یا خیلی کوچیک رو انجام می دن و نهایت دستمزدی هم که میگیرن 20 هزار تومن بیشتر نیست اما من کارهای شرکتی رو میلیون میلیون برمیدارم. ( فقط از جهت روشن شدن فضای ادارکی نگاه کنید ، نمی خوام تعریفی از خودم باشه ) این بخاطر چیه ؟ اونا فکر اقتصادی توی ذهنش نبود ، بلکه اونا خیلی دوست داشتن که مثلا یه دانشجوی رشته صنایع یا فیزیک کار طراحی انجام بده و یکی از در بیاد و بگه آفرین شما چقدر قشنگه طراحی کردید !!!!! اینجور آدمایی دیگه فکر پول نیستند بلکه از تایید کردنشو خیلی لذت می برن !!! آیا زندگی همینه ؟ پس حق زن و بچت کجا میره ؟ من نمی دونم که کلاً در حوزه هنر باید از جنبه اقتصادی نگاه کرد یا خیر ؟ ولی توی این کار ( طراحی ) می دونم که حتماً باید به فکر پول بود ! البته فکر پول بودن پیش نیاز داره و اون طراح حرفه ای می تونه باشه. ( همون شکست خوردن و شکست دادن هستش )

با احترام فراوان
پایدار باشید

سلام باز هم مرسی.
خب از برخی نظرها راست میگید. تو دنیایی که اکثر آدم‌هاش حتی برای جواب سلام دادن انتظار دارن پول بگیرن، نمیشه بدون در نظر گرفتن پول کار کرد.

یک سوال. شما در عرصه‌ی گرافیک و هنر به اون هدف مالی مورد نظر خودتون رسیدید؟

و یک سوال دیگه. من قراره کارهای مرتبط با طراحی را به عنوان فعالیت سوم خودم انجام بدم نه اول (انتظار هم ندارم یک شبه ره صد ساله را طی کنم)، مستمر پیش میرم ولی رهاش نمیکنم. آیا توش موفق خواهم شد؟

hmd1371
15-09-2012, 14:33
در مورد سوال اولتون بله، به اون هدف مالی مورد نظر رسیدم
پاسخ سوال دوم : به نظر بنده حقیر : موفق خواهید شد : 1- ضررها و سختی ها رو تحمل کنید 2- به کارتون علاقمند باشید 3- برنامه ریزی منظمی برای فرا گرفتن رو تنظیم کنید 4- به حرف این و اون تکیه نکنید ( مثلاً من بیام به شما بگم : آقا شما نمی تونید ، کار سختیه ، دست زیاده ، جواب بگو نیست و هزار تا روضه دیگه برات بخونم که اینجور و اونجوره ) و ... 5- بهترین راه از نظر من : اگه بخواهید در کوتاه ترین زمان یاد بگیرید بیایید یه برنامه کوتاه مدت رو پیاده کنید. مثلا من باید از امروز تا 2 سال دیگه حرفه ای بشم. اونقدر باید تلاش کنید و برنامه ریزی دقیقی داشته باشید تا به هدفتون برسید ... خیلی زیاده من توی این تایپک خیلی حرف زدم از دوستان ، از mohammadrm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , از اون یکی آقا محمد ( از نوع یکصدوده) :31: از آقا یحیی و... بیان تجربیاتشون بگن. به نظرم بحثه خوبیه و ادامه رو به دوستان خوبم واگذار می کنم .

پایدار باشید

mohammadrm
15-09-2012, 15:16

خب عزیز اونا بره من و شما ارزش قائل نمیشن، خب خودتون چی ؟!
دوست نداری به آرزوت برسی ؟!
خب اینهمه هنرمند خوب در سطح جهانی تو ایران هست که همشون با محدودیتهایی روبرو میشن، آیا اونا هم باید کارشونو رها کنن ؟!
شما از هر هنرمند مستعد و حرفه ای این سوالو کن : بگو چی باعث شده که شما سطح کارتون اینهمه بالا بره ؟ یا ازش بپرس چطوری با اینهمه محدودیت تا اینجا پیش اومدی ؟ جوابشم مشخصه فقط یه کلمه میگه من عاشق این کارم . این گفته تو زمینه های دیگه هم صدق میکنه فقط هنر نیست .
پس محدودیت، ذهن خود ماست نه شرایط و طرز تفکردیگران نسبت به ما و کار ما
:40:

mohammadrm
15-09-2012, 15:25
شما فرمودید : " اگه از جنبه اقتصادی بخوایم بهش نگاه کنیم حتی این عوامل مانع بزرگی در کسب درآمد شما محسوب میشه " من یک سوال دارم ؟ به نظر شما درونی ترین هدف توی این کار چی می تونه باشه ؟ یعنی آخرین هدف چیه ؟ به کجا میخواهی برسی ؟ داری شب و روز یاد می گیری که چیکار کنی ؟ می خواهی خودتو خسته کنی یا دنبال پول هستی که زندگی خوبی داشته باشی. اگه می خواهید ثروتمند باشید مثل ثروتمندها فکر کنید. من هم اون اوایل فکرم این بود که از جنبه اقتصادی بهش نگاه نکنم، اما وسط کار فهمیدم که دارم راه بیراهه رو طی می کنم. نمی خوام از خودم تعریف کنم اما خیلی افراد و دوستان محل زندگیمو که دارم نگاه و با خودم مقایسه می کنم ، می بینم که من خیلی از اونا جلوترم . اونا دارن کارهای طراحی شخصی یا خیلی کوچیک رو انجام می دن و نهایت دستمزدی هم که میگیرن 20 هزار تومن بیشتر نیست اما من کارهای شرکتی رو میلیون میلیون برمیدارم. ( فقط از جهت روشن شدن فضای ادارکی نگاه کنید ، نمی خوام تعریفی از خودم باشه ) این بخاطر چیه ؟ اونا فکر اقتصادی توی ذهنش نبود ، بلکه اونا خیلی دوست داشتن که مثلا یه دانشجوی رشته صنایع یا فیزیک کار طراحی انجام بده و یکی از در بیاد و بگه آفرین شما چقدر قشنگ طراحی کردید !!!!! اینجور آدمایی دیگه فکر پول نیستند بلکه از تایید کردنشو خیلی لذت می برن !!! آیا زندگی همینه ؟ پس حق زن و بچه کجا میره ؟ من نمی دونم که کلاً در حوزه هنر باید از جنبه اقتصادی نگاه کرد یا خیر ؟ ولی توی این کار ( طراحی ) می دونم که حتماً باید به فکر پول بود ! البته فکر پول بودن پیش نیاز داره و اون طراح حرفه ای می تونه باشه. ( همون شکست خوردن و شکست دادن هستش )

با احترام فراوان
پایدار باشید

عزیز تو اولین پستم شرح دادم که هنر با احساسات ، عواطف و زیبایی ها سر و کار داره و حتی با روح انسان در تعامله. جسارت نشه ولی شما الان متوجه حرف من نمیشی، اگه یه موقع عاشق هنر شدی و دیدی دیدگاهت نسبت به همه چی عوض شد اون موقع متوجه منظور بنده خواهی شد .
خیلی از هنرمندان مشهور تاریخ فقیر بودند، مثلا رامبراند با اون عظمتش مجبور شد به خاطر تنگ دستی تمام آثار و مال و ملالشو به حراج بزاره، خب معلومه همچین انسانی از ابتدا با تنگ دستی و نداری مواجه بوده ولی با این وجود به کارش تو حوزه هنر ادامه داده و این به خاطر اینه که عاشق کارش بوده، عاشق هنر بوده .

YAHYA-PRO
15-09-2012, 19:09
تاپیک خیلی خوبی هست
تشکر از دوستان
برام خیلی جالبه بود دیدگاه هادی و محمد . چون دقیقا دیدگاه هایی هستن که منم که هیچی حالیم نمیشه بهشون رسیدم ، ردشون کردم ، باز رسیدم ، باز ردشون کردم و .....
همیشه میخواستم توازنی بین مسائل مالی و حالی :31: که با طراحی میکنم باشه ولی در عمل برای منی که مسائل مالیم میلنگه کفه ترازو به سمت مشوق مالی بوده
فقط اونایی که واقعا عاشق عاشق عاشق هنر باشن امثال کسایی مثل رامبراند میشن ولی خیلی خیلی خیلی بیشتر از رامبراند کسایی میشن مثل هادی:31:(هادی زیر پر و بال ما رو هم بگیر:31:)
با هادی عزیز از این مباحث توی چت خیلی داشتیم البته بحث نمیشه گفت راهنمایی های هادی بگم بهتره
بچه ها هادی روانشناسه حواستون باشه خامتون نکنه:whistle:

Mohammad Yek110
15-09-2012, 19:40
تاپیک خیلی خوبه میتونم از تجربیات دوستان طراح استفاده کنم
خودم که هنوز وارد بخش کسب درآمد نشدم
چون هم امکاناتش نیس هم سنم اجازه نمیده !
من الان تازه اول بدبختیمه و میرم اول دبیرستان:دی
(کسی نگه چرا 2006 عضو شدیا:دی من از پارسال اومدم فروم:25:)
--------------
نظرتون در مورد طراحی اینترنتی چیه؟مثلا همین که یه نفر درخواست طراح برای بنر می کنه و کسی این کاررو انجام بده؟
کدومیک از بچه ها به طراحی حضوری اصرار داره؟و کار اینترنتی قبول نمی کنه؟

hmd1371
15-09-2012, 20:25
خیلی از هنرمندان مشهور تاریخ فقیر بودند، مثلا رامبراند با اون عظمتش مجبور شد به خاطر تنگ دستی تمام آثار و مال و ملالشو به حراج بزاره، خب معلومه همچین انسانی از ابتدا با تنگ دستی و نداری مواجه بوده ولی با این وجود به کارش تو حوزه هنر ادامه داده و این به خاطر اینه که عاشق کارش بوده، عاشق هنر بوده .
محمد جان من متوجه حرف هات شدم.حرف خودم رو داری پس خودم میدی :31:
من با این نظریه که هنر با عواطف و احساسات و روح انسان تعامل داره هیچ مخالفتی نکرده و نمی کنم..من توی پست هفتمی پاراگراف اولی عرض کردم. اما شما به زبان خودت میگی من هم دارم به زبان خودم می گم درصورتی که محتوای هر دو نوشته یکیه و هیچ مخالفتی توش نیست. درست
اما در مورد بخش دوم :
شما فرمودید "رامبراند با اون عظمتش مجبور شد به خاطر تنگ دستی تمام آثار و مال و ملالشو به حراج بزاره ... ولی با این وجود به کارش تو حوزه هنر ادامه داده و این به خاطر اینه که عاشق کارش بوده، عاشق هنر بوده "
حالا می خوام جواب سوال رو بدم ، که چرا رامبراند مجبور شد تمام مالشو به حراج بزاره ؟ بخاطر اینکه رامبراند به قول شما عاشق کارش بود ، عاشق هنر بود اما هیچ موقع عاشق پول نبوده. یا اگر هم عاشق پول بود زیاد بهش توجه نکرده. من هم صفر کیلومتر شروع کردم از نداری استارت رو زدم اما مسئله مالی و پول برام خیلی مهم بود. توی پست قبلی من خودم و دوستام را مقایسه کردم. اونا دنبال شهرت بودن مثل رامبراند.شما از میلیاردرهای شهرتون سوال کن ، چه عاملی باعث شد که میلیاردر بشید ؟ تنها پاسخی که خواهند داد این هستش که میگن ما با بدختی ، نداری ، تنگ دستی ، با آوارگی ، تلاش کردیم که به پول برسیم و روز به روز اونو افزایش بدیم . بله درسته باید عاشق کار و هنر باشید ولی عاشق پول هم باش.میلیاردرها عاشق پول و هم عاشق کار و هنرشونن
( بازهم تاکید و تکرار می کنم : تعریفی از خود نیست ، فقط میخوام موضوع روشن بشه )

پایدار باشید

singleguy
16-09-2012, 21:52
از همگی ممنون! با بچه های انجمن آشنا نیستم. حالا هادی کی هست؟ چرا نمیاریدش اینجا؟ : دی نمیدونم بقیه دوستان که ازشون دعوت کردم بیان اینجا و نیومدن علتش چی بوده. واقعا چیزی بلد نیستن، میخوان ریا نشه، وقت ندارن، یا شاید هم میترسن رقیب برای خودشون بتراشن؟ :دی

خب مساله‌ی مالی را بهتره بذاریم کنار چون یه چیز کاملا شخصی هست و هرکس یه طرز فکر درموردش داره.

تاپیک خیلی خوبه میتونم از تجربیات دوستان طراح استفاده کنم
خودم که هنوز وارد بخش کسب درآمد نشدم
چون هم امکاناتش نیس هم سنم اجازه نمیده !
من الان تازه اول بدبختیمه و میرم اول دبیرستان:دی
(کسی نگه چرا 2006 عضو شدیا:دی من از پارسال اومدم فروم:25:)
--------------
نظرتون در مورد طراحی اینترنتی چیه؟مثلا همین که یه نفر درخواست طراح برای بنر می کنه و کسی این کاررو انجام بده؟
کدومیک از بچه ها به طراحی حضوری اصرار داره؟و کار اینترنتی قبول نمی کنه؟
هعی.... قدر این دورانت را بدون. اگه نمیتونی کار کنی، لااقل روی یادگیریت سرمایه گذاری کن که من بدجور پشیمونم که چرا اون موقع که وقت داشتم روی این چیزها وقت نذاشتم. الان دارم قید خوابم را برای رسیدن به خواسته هام میزنم.
الان اول بدبختیت نیست، اتفاقا اوج خوشیت هست... درمورد من که اینجور بوده.

خب، میشه بپردازیم به بحث آموزش؟

میشه دوستان بگن یادگیری موارد ضروری و لازم اون چهارتا نرم افزار را به طور همزمان توصیه میکنن یا یکی پس از دیگری؟!

از چه منابعی باید اون نرم افزارها را یادگرفت؟ من با زبان مشکل چندانی ندارم، فیلم های لیندا میگن خوبه ولی به این راحتیا گیر نمیاد.

حالا یه سوال چالش برانگیز، کلیدی و خیـــــــــــــــلی مهم در رابطه با گرافیک و هنر دارم، بعد از اینکه تکلیف سوال بالا روشن شد میپرسم.

singleguy
19-09-2012, 21:09
از همگی ممنون! با بچه های انجمن آشنا نیستم. حالا هادی کی هست؟ چرا نمیاریدش اینجا؟ : دی نمیدونم بقیه دوستان که ازشون دعوت کردم بیان اینجا و نیومدن علتش چی بوده. واقعا چیزی بلد نیستن، میخوان ریا نشه، وقت ندارن، یا شاید هم میترسن رقیب برای خودشون بتراشن؟ :دی

خب مساله‌ی مالی را بهتره بذاریم کنار چون یه چیز کاملا شخصی هست و هرکس یه طرز فکر درموردش داره.

هعی.... قدر این دورانت را بدون. اگه نمیتونی کار کنی، لااقل روی یادگیریت سرمایه گذاری کن که من بدجور پشیمونم که چرا اون موقع که وقت داشتم روی این چیزها وقت نذاشتم. الان دارم قید خوابم را برای رسیدن به خواسته هام میزنم.
الان اول بدبختیت نیست، اتفاقا اوج خوشیت هست... درمورد من که اینجور بوده.

خب، میشه بپردازیم به بحث آموزش؟

میشه دوستان بگن یادگیری موارد ضروری و لازم اون چهارتا نرم افزار را به طور همزمان توصیه میکنن یا یکی پس از دیگری؟!

از چه منابعی باید اون نرم افزارها را یادگرفت؟ من با زبان مشکل چندانی ندارم، فیلم های لیندا میگن خوبه ولی به این راحتیا گیر نمیاد.

حالا یه سوال چالش برانگیز، کلیدی و خیـــــــــــــــلی مهم در رابطه با گرافیک و هنر دارم، بعد از اینکه تکلیف سوال بالا روشن شد میپرسم.

بله آقای singleguy :دی

مث اینکه جواب این سوال را کسی نمیخواد بده، بذارید خودم جوابتون را بدم :دی

کار کردن با نرم افزارهای مذکور چیز بسیار ساده ای هست و چندان فرقی نداره که شما از کجا این ها را یاد بگیرید. :دی

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خب این سوال را بی خیال! برم سر اون سوال بعدی که خیلی خیلی مهم تر از این سوال بود.

من به شخصه معتقدم که فتوشاپ، ایلوستریتور و.... همشون فقط و فقط یک ابزار برای طراحی هستن که به راححتی میشه طرز استفاده از اونا را یاد گرفت. ولـــــــــــــــی ...... چیزی که مهمه اینه که وقتی این ابزارها به کسی داده میشه، چطور، و برای خلق چه چیزی ازشون استفاده کنه.

دقیق تر بگم؛ من نمیخوام طراحی بشم که از این طرف و اون طرف ایده بگیرم و یا از طرح ها کپ بزنم و.... دلم میخواد خالق ایده باشم! دلم میخواد حتی اگه یه قتوشاپ 6 در به داغون در اختیارم قرار میگیره، باهاش طرحی را خلق کنم که برای خودش یک باشه بین طرح ها!

از اینا گذشته، همونطور که خدمتتون عرض شد من قرار نیست با ایرانی ها کار کنم در آینده، اگه کوچک ترین چیزی از جایی کپی کنم یا حتی اگه از جایی ایده یا الهام بگیرم برای طرح، ممکنه کل اعتبارم از بین بره و حتی کارم را به دادگاه و از این حرفا هم بکشونن، پس ایجاد یک طرح کاملا منحصر به فرد خیلی مهمه.

خب، چه راهی پیشنهاد میکنید برای این موضوع؟ چطور مغز و افکارم را برای این کار پرورش بدم؟!

mohammadrm
20-09-2012, 21:13
بله آقای singleguy :دی

مث اینکه جواب این سوال را کسی نمیخواد بده، بذارید خودم جوابتون را بدم :دی

کار کردن با نرم افزارهای مذکور چیز بسیار ساده ای هست و چندان فرقی نداره که شما از کجا این ها را یاد بگیرید. :دی

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خب این سوال را بی خیال! برم سر اون سوال بعدی که خیلی خیلی مهم تر از این سوال بود.

من به شخصه معتقدم که فتوشاپ، ایلوستریتور و.... همشون فقط و فقط یک ابزار برای طراحی هستن که به راححتی میشه طرز استفاده از اونا را یاد گرفت. ولـــــــــــــــی ...... چیزی که مهمه اینه که وقتی این ابزارها به کسی داده میشه، چطور، و برای خلق چه چیزی ازشون استفاده کنه.

دقیق تر بگم؛ من نمیخوام طراحی بشم که از این طرف و اون طرف ایده بگیرم و یا از طرح ها کپ بزنم و.... دلم میخواد خالق ایده باشم! دلم میخواد حتی اگه یه قتوشاپ 6 در به داغون در اختیارم قرار میگیره، باهاش طرحی را خلق کنم که برای خودش یک باشه بین طرح ها!

از اینا گذشته، همونطور که خدمتتون عرض شد من قرار نیست با ایرانی ها کار کنم در آینده، اگه کوچک ترین چیزی از جایی کپی کنم یا حتی اگه از جایی ایده یا الهام بگیرم برای طرح، ممکنه کل اعتبارم از بین بره و حتی کارم را به دادگاه و از این حرفا هم بکشونن، پس ایجاد یک طرح کاملا منحصر به فرد خیلی مهمه.

خب، چه راهی پیشنهاد میکنید برای این موضوع؟ چطور مغز و افکارم را برای این کار پرورش بدم؟!

شما چطور میخوای بدون اینکه نمونه کارهای هنرمندان و یا کسانی که تو وزه مربوطه کار میکنن رو نبینید و به ایده برسید و به قول خودتون یه طرح منحصر به فرد طراحی کنید ؟!
نه عزیز اصلا همچین چیزی امکان نداره .
من الان مثلا به شما میگم شکل دقیق به همراه جزئیات فلان منظره رو که تو فلان جا(شما نمیشناسی) قرار داره رو بکش . آیا میتونی این کار رو انجام بدی ؟ نه نمیتونی . و این به خاطر اینه که شما یک تصویر ابتدایی و قبلی از اون موضوع در ذهنتون ندارید . ممکنه با جزئیاتی که از منظره شرح میدم کمی جلو برید ولی 100 درصد همون ابتدای کار متوقف میشید .
کار گرافیکی هم همینطوره شما برای اینکه کار و طراحیتون قوی بشه باید نمونه کار زیادی رو مشاهده کنید . حالا چه ایرانی باشه چه خارجی مهم اینه که تکنیک ها و روشهای استفاده از عناصر و ... در آثار دیگران رو ببینید و ازشون الهام بگیرید در غیر اینصورت آدم خلاقی نمیشید .
موفق باشید :)

YAHYA-PRO
20-09-2012, 22:26
تایید میشود:31:
دوست عزیز اول کار باید کارهای دیگران رو ببینی و حتی تقلید کنی تا بعدها خودت بتونی راه بیافتی
سایتهای زیادی هستن که به صورت روزانه کارهای طراح ها دیگه رو جمع آوری و نمایش میدن (اکثرا فیل ترن البته!:31:)
مثلا برای یادگیری نقاشی اولاش یه لیوان رو میزارن جلوت میگن از روش نقاشی کن
ولی بعدها بگن یه لیوان دیگه بکش شما یه لیوان میکشی که دستش مثلا شکل سر اژدها روشه:31:یا زیرش تخت ساده نیست و انحنا داره و ...
میخوام بگم اولش باید راه بیافتی بعد بیافتی به فکر این که مسیر خودت رو بری:46:

کسی نیست بیاد بر ما کمک کنه ؟:45:

part gah
24-09-2012, 17:11
سلام

من میخوام طراح بشم، یک طراح حرفه‌ای
اگه بخوای یه خطاط خوب بشی چیکار میکنی؟میری آموزش خط میبینی.درسته.
قدیم پدر و مادرا بچه هارو میفرستادن پیش آدمی که خط خوب داشت اینجوری نبود مثل امروز شاگرد چشم استادو در بیاره:دی شاگرد بدبخت غیر کارهای استاد تا یه مدت فقط میشست و کار خطاطی استاد و نگاه میکرد.فقط نگاه میکرد!
بعد یه مدت اجازه میدادن که یه قلمی دستش بگیره و مابقی ماجرا........

مشق نگاه کردن توصیه من برای شروع.نگاه کردن با دیدن فرق داره.نگاه کردن یعنی اینکه مثلا یه کارت ویزیت رسید دستتون مثل بقیه نگاهش نکنید همین نگاه متفاوت شما باعث پیشرفتتون میشه.مثلا به رنگ.جنس.نوع مقوایی که استفاده شده.ابعادش و غیره دقت کنید.
دومین پیشنهادم مشخص کردن مسیرتونه.
مثلا میخواین تو چه زمینه ای کارو شروع کنید.اگه دقت کرده باشین وقتی برین برای ثبت نام کلاس های بیرون اول از همه ازتون سوال میشه که ICDL رو دارین یا نه.بعد شاختونو میپرسه برای شما گرافیکه.پس اولین نرم افزار پیشنهادی نرم افزارهای دو بعدی مثل فتوشاپه.
همینجوری سطح ها رو باید طی کنید.حالا شما که سطحتون مبتدی نیست ادامه سطحتونو متناسب با استعداداتون و یادگیریاتون ادامه بدین.فکرکنم الان بتونید فتوشاپ پیشرفته رو شروع کنید.
متاسفانه آدمایی امثال من فکر میکنیم تا دو تا فیلتر دادن رو کار و یه برش دادن و سلکت و چند تا کار دیگه رو یاد گرفتیم میشیم فتوشاپ کار حرفه ای!
پس هیچ وقت حتی بعد 10 سال کار کردنم خودتونو حرفه ای ندونید.این تو دنیایی تکنولوژی یه چیزه بی معنی.اینو دیگه خودتونم توش دست دارینو میدونید.هر روز یه ورژن جدید یه ترفند جدید.هیچ وقت دست از آموزش برندارید حتی زمانی که بهترین طرح هارومیزدنین.

میخوام توی طراحی بنر، کارت ویزیت، لگو، بروشور، جلد کتاب، و حتی ماشین و وبسایت خیلی حرفه‌ای بشم (در طراحی وبسایت، منظورم اون قسمت هاییش هست که مربوط به ظاهرش میشه، بحث کدنویسیش که جای خود دارد).
این ترم من درس طراحی صفحات وب رو پاس کردم.یه چیزی رو همین اول بگم.استادی که من داشتم واقعا استاد کاربلدی بود.اما پیش بچه های گرافیک که ما باشیم این اعتراف و کرد که هرچقدرم به کد نویسی وارد باشه در زمینه طراحی سایت از نظر گرافیکش جلوی ما کم میاره .
و اینو به عینه من خودم دیدم که نمونه کارهای بچه های مثلا رشته های غیر گرافیک با رشته ی گرافیک چقدر متقاوت بود!
طراحی صفحات وب مثل آشپزی کردن اگه شما بهترین غذا رو هم درست کنید اما ظاهر خوبی نداشته باش رغبت افراد برای خوردنش کم میشه.
برای این ترم ما مشق نگاه کردن داشتیم چیزی که تو مورد اول گفتم.
خوب همین تمرین و شروع کنید.تمرین شما اینه.توی گوگل سرچ کنید نمونه سایتهای رستوران.5 نمونه سایت داخلی و 5 نمونه سایت خارجی.ببینید چقدر تفاوت وجود داره.

یک نکته را اضاف کنم، من میخوام تاحدود زیادی مستقل باشم و از طراح‌هایی که از این طرف اون طرف چندتا طرح بر میدارن و سرهم میکنن و به عنوان طرح خودشون معرفی میکنن، زیاد خوشم نمیاد. مثلا برای وبسایتم این لوگو را طراحی کردم ولی خیلی ناراحتم چون حرف O را از جایی کپی کردم و میخوام در اولین فرصت، لوگوی وبسایتم را به دست خودم طراحی کنم.

استاد مسعود نجابی یکی از بهترین الگوهای من برای این بود که خودم مبتکر کارهام باشم.
برای تمرین اینو کارو انجام بدین.تا لذت خلق یک اثر هنری بدون تکراری بودنشو احساس کنید.
با توجه به تسلطتتون به نرم افزار های ایلسترتور ، کرل ، فوشاپ ، یکی رو انتخاب کنید.
وارد برنامه بشین و یه فونت انگلیسی رو انتخاب کنید.
حالا حروف انگلیسی رو تایپ کنید.اندازه فونت درشت باشه.40-30 خوبه.
حالا با استفاده از اون فونت و ادیت کردنشون که شامل حذف ، برش، اضافه کردن میشه نام و نام خوانوادگی تونو به زبان فارسی از میون فونت انگلیسی تایپ شده بیرون بکشید.
من این کار و در 8 دقیقه انجام دادم.هر چقدر خلاقیتتون بیشتر باشه سریعتر به نتیجه میرسید.
شاید بتونی حتی اولین ساین رو برای خودتون همون لحظه خلق کنید.

اصلا ببینم، اینایی که لوگو طراحی میکنن، همش را با نرم افزار طراحی میکنن یا لگوف چیزی هست که اول روی کاغذ طراحی میشه و بعد منتقل میشه به کامپیوتر؟
لوگوها.دنیای خیلی بزرگ و زیبایی دارن.برای نمونه لوگوی شرکت های بزرگ رو توی گوگل سرچ کن.(همین الان اینو بگم توی اکثر سرچ های که عرض میکنم لطفا به زبان En سرچ کنید .
توی سایتای فارسی زبان غیر اتلاف وقت چیزی نصیب نمیشه.)
مثلا گوگل ساین جالبی داره.پپسی.فولوکس واگن.بنز.آدی داس.تا حالا رفتین ببینین چطوری این ساین ها طراحی شدن.
اینا خودشون روش های رو یاد میدن که چطوری یه ساین خلق کنید.
اما جواب سوالتون به طور صریح.هیچ وقت از کار دست ، دست نکشین.هنوزم با توجه به گسترش روز افزون لوگو و ابزارات اماده خلق آثار گرافیکی بعضی ها وقت میزارن و اثری رو با دست خلق میکنن و بعد اونو وارد دنیای کامپیوتر کرده و ادیتش میکنن.
مثلا برای لوگوی مجله این ترم دانشگام.یه قلمو رو برداشتم و بدون قاعده و قوانینی نوشتم مثلا پرتگاه.بعد با کاغذ پوستی (کاغذ نازکی هست که روی کار میندازن و کارو رو دوباره روش ترسیم میکنن و با تکون دادن و جابه جا کردنش به حذف و اضافه و ادیت کار
میپردازن)شروع کردم به ویرایش کار.یعنی لبه هارو منظم تر کردن.شکل ها رو هماهنگ کردن.مثلا اگه فرم حرف -پ- خوب بود همون فرم رو برای حرف -ت- به کار بردم.و در آخر لوگوی پرتگاه خلق شده.این لوگو خاص محسوب میشه یعنی مثلش دیگه وجود نداره و
این لوگو 100% ساخته ذهن من میشه.

در زمینه‌ی طراحی روی کاغذ را هم تمرین کنم یا همه‌ی چیزها با نرم افزارها طراحی میشه؟
یک دفترچه بدون خط ترجیحا در قطع A5معمولا همراهتون باشه.

تو این انجمن طراح‌های حرفه‌ای زیادی هستن! ممنون میشم اگه همه اونایی که این پست را میخونن نظر خودشون را بگن.
حرفه ای نیستم.خوشحال میشم از اونچیزی که یاد میگیرم به دیگرانم یاد بدم.
صحبت های دوستانم خیلی مفید بود.سوالی بود درخدمتم.