مشاهده نسخه کامل
: HP 2050
Ali Angel
12-09-2012, 21:12
سلام. بچه ها من جدیدا یه پرینتر HP 2050 خریدم میخواستم بدونم دستگاه خوبیه یا نه در ضمن تانک روش جواب میده یا نه راحت بهش نصب میشه ولی میخواستم بدونم جواب میده یا نه ؟
سلام دوست عزیز
جواب دادن که جواب میده اما نه به خوبی اپسون.
من توصیه می کنم از تانک استفاده نکنید و شازژ کنید.
موفق باشید
Ali Angel
17-09-2012, 16:29
سلام دوست عزیز
جواب دادن که جواب میده اما نه به خوبی اپسون.
من توصیه می کنم از تانک استفاده نکنید و شازژ کنید.
موفق باشید
تا چند بار میتونم کارتریچمو شارژ کنم؟
تا چند بار میتونم کارتریچمو شارژ کنم؟
اگر چیپ های کارتریج تون نسوزن و یا به عبارتی قابل شارژ باشن (آخه بعضی از چیپ ها بعد از استفادهاز جوهر اصلی خود به خود می سوزن و دیگه نمیشه شارژ کرد) (البته فکر می کنم در مورد پرینتر شما مشکلی نباشه)
و همچنین به درستی شارژ و استفاده و نگهداری کنید، می تونید بین 5 تا 30 بار و یا حتی بیشتر شارژ کنید.
البته من در مورد پرینتر شما تجربه عملی ندارم اما مدل های مشابهی از کانن و اچ پی تجربه داشتم و اینطور بوده
هد و کارتریج شما بهم متصل هست و اگر زمانی هم خراب شد، با هزینه حدود 30 هزار تومان (تقریبا و در این زمان!) می تونید کارتریج رو عوض کنید و در این صورت دستگاهون مثل روز اول پرینت می کنه.
موفق باشید
Ali Angel
21-09-2012, 11:44
اگر چیپ های کارتریج تون نسوزن و یا به عبارتی قابل شارژ باشن (آخه بعضی از چیپ ها بعد از استفادهاز جوهر اصلی خود به خود می سوزن و دیگه نمیشه شارژ کرد) (البته فکر می کنم در مورد پرینتر شما مشکلی نباشه)
و همچنین به درستی شارژ و استفاده و نگهداری کنید، می تونید بین 5 تا 30 بار و یا حتی بیشتر شارژ کنید.
البته من در مورد پرینتر شما تجربه عملی ندارم اما مدل های مشابهی از کانن و اچ پی تجربه داشتم و اینطور بوده
هد و کارتریج شما بهم متصل هست و اگر زمانی هم خراب شد، با هزینه حدود 30 هزار تومان (تقریبا و در این زمان!) می تونید کارتریج رو عوض کنید و در این صورت دستگاهون مثل روز اول پرینت می کنه.
موفق باشید
دنبال یه آموزش شارژ کردن هستم (تصویری) میتونی کمکم کنی؟
دنبال یه آموزش شارژ کردن هستم (تصویری) میتونی کمکم کنی؟
اینجا توضیحات خوبی هست. اگر مفید نبود بفرمایید تا بیشتر بگردم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
Ali Angel
22-09-2012, 12:04
اینجا توضیحات خوبی هست. اگر مفید نبود بفرمایید تا بیشتر بگردم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
خیلی جالب نبود.
مدل دقیق کارتریجا رو بگید.
(البته اتظار نداشته باشید فیلم تشریح کارتریج رو پیدا کنید! این تیپ کارتریجا شارژشون مشابه همدیگه است.)
Ali Angel
23-09-2012, 11:58
مدل دقیق کارتریجا رو بگید.
(البته اتظار نداشته باشید فیلم تشریح کارتریج رو پیدا کنید! این تیپ کارتریجا شارژشون مشابه همدیگه است.)
نه میدونم . HP 301 . ممنون
این لینک جستجوی گوگل هست در مورد پر کردن کارتریجای شما. موردای خوبی هم پیدا کرده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=en&safe=off&client=firefox-a&hs=Fhk&rls=org.mozilla:en-US:official&sa=X&ei=UeReUJWQJoTVsgbUw4Fw&ved=0CBwQvwUoAQ&q=hp+301+refill+instruction&spell=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=81f94a4d39fb27f7&biw=1024&bih=487
اگر سوال دیگری بود در خدمت هستم.
موفق باشید
Ali Angel
24-09-2012, 14:34
این لینک جستجوی گوگل هست در مورد پر کردن کارتریجای شما. موردای خوبی هم پیدا کرده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=en&safe=off&client=firefox-a&hs=Fhk&rls=org.mozilla:en-US:official&sa=X&ei=UeReUJWQJoTVsgbUw4Fw&ved=0CBwQvwUoAQ&q=hp+301+refill+instruction&spell=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=81f94a4d39fb27f7&biw=1024&bih=487
اگر سوال دیگری بود در خدمت هستم.
موفق باشید
بعد اینکه کارتریچو شارژ کردیم یه راهی هست که کارتریچو میذاریم تو لیوان آب جوش تا هوا گیری بشه این مشکلی به کارتریچ وارد نمیکنه؟
Ali Angel
24-09-2012, 18:39
راستی یه سوال دیگه هم داشتم پرینتر من رنگیه حالا میخواستم چندتا فایل pdf به صورت سیاه سفید پرینت کنم باید چیکار کنم تو تنظیمات رفتم چیزی پیدا نکردم.
بعد اینکه کارتریچو شارژ کردیم یه راهی هست که کارتریچو میذاریم تو لیوان آب جوش تا هوا گیری بشه این مشکلی به کارتریچ وارد نمیکنه؟
نه، اون کار هواگیری نمی کنه،برای موقعی هست که نازل ها گرفته باشه. برای هواگیری باید از کیت مخصوص استفاده کنید و یا اصلا هواگیری نکنید! (اگر اجازه ندید که جوهرا تا ته تموم بشن، اصلا نیاز به هواگیری نخواهید داشت!)
راستی یه سوال دیگه هم داشتم پرینتر من رنگیه حالا میخواستم چندتا فایل pdf به صورت سیاه سفید پرینت کنم باید چیکار کنم تو تنظیمات رفتم چیزی پیدا نکردم.
تو تنظیمات پرینتر تون بگریدی حتما پیدا می کنید اما تو آکروبات موقع پرینت گرفتن یه گزینه هست اون پایین Print colors as black که بصورت سایه و سفید چاپ می کنه و احتمل زیاد فقط از کارتریج مشکی استفاده می کنه. اما تو تنظیمات خود پرینت هم حتما گزینه ای برای این کار وجود داره.
و دیگه اینکه احتمالا اگر فقط کارتریج مشکی رو داخل پرینتر قرار بدید، کارکنه و در این حالت طبیعتا فقط از همون کارتریج استفاده می کنه.
موفق باشید
Ali Angel
25-09-2012, 00:10
آقا ممنون. فقط بهترین نرم افزاری که میتونم برای پرینت استفاده کنم چیه؟ یا با همین ویندوز پرینت کنم؟
اگر منظورتون پرینت عکس هست،معمولا نرم افزار های همراه پرینتر مناسب هستن. ویندوز هم راحت و مناسبه و فتوشاپ امکانات حرفه ای تری در اختیار میذاره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.