ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گرم شدن سی پی یو و خاموش دشن خود به خود سیستم!!

iranzaminn
12-09-2012, 12:07
دوستان من از چند روز پیش یه مشکل برام ایجاد شده که اعصابم رو بهم ریخته!!!!
سیستمم چند روز پیش توی بازی moder warfare 2 خود به خود خاموش شد...این اولین باری بود که همچین اتفاقی میافتد پس گفتم حتما بیش از حد داغ کرده و چند ساعت ولش کردم خاموش بمونه و بعد دوباره روشن کردم!!!
از اون روز تا حالا این مشکل چندین بار تکرار شده به این صورت که مثلا چند ساعت پشت سر هم هیچ مشکلی نیست و بعد چند دورز پشت سر هم خاموش میشه...دیگه حتی در کارهای معمولی مثل دانلود تورنت هم سیستم خاموش میشه!!!

کل کیس تمیزه..حدوده 20 روز پیش تمیز کردم!
هیت سینک و فن سی پی یو رو هم چک کردم هر دو درست جا هستن و فن هم به خوبی و با سرعت کار می کنه!!!
فن پاور سرعتش کم شده بود که روغنش زدم و الان عالی کار میکنه!!
سیستمم هم به اندازه کافی خنک هست ( 3 فن بر روی در و جلو هوا رو میدن داخل و یه فن 60 و 120 میلیمتری هم در پشت هوای گرم رو خارج میکنن)!!!

خودم به خرابی پاورم شک دارم و چند تا سوال برام پیش اومده..این 2 تا عکس رو ببینین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اول اینکه این دما در کارکرد چند درصدی سی پی یو هست و دمای حالت بیکاری 3...4 درجه پایین تر هست!!!
دوم همینطور که میبینین دمای نشان داده شده در 2 نرم افزار در یه زمان با هم متفاوت هست!!به نظرتون کدوم معتبر تره؟؟؟
سوم اینکه این ولتاژ +12 مربوط به چی هست؟؟؟ (در عکس دوم)
چون معمولا 12:04 هست اما امروز که تست کردم وقتی وارد بازی شدم این عدد به 11.98 تغییر کرد و فریم ریت بازی هم کم شد و کند زد!!! توی این عکسم میبینین که پایین ترم اومده!!!

راستی سی پی یو من E8400 core 2 dou اینتل هست...مادربرد هم ep 35 گیگابایت...
پاور هم گرین 535....رم هم 2 تا 2 گیگ...2 تا هم هارد ساتا 1 ترا و 500 گیگ...گرافیک هم جی فورس 8600 1 گیگ...

سیستم هم الان بیشتر از 2 سال داره کار می کنه و بعضی روزا حدود 24 ساعت هم روشن هست..:27:
دوستان کسی نظری نداره ؟؟؟

EXTREME
12-09-2012, 12:13
اول به نظر من ببرید رو نصب ویندوز و ویندوز رو که عوض کردین سیستم رو اسکن ویروس بکنید و درایور گرافیک رو آپدیت کنید
اگه درست نشد مشکل یا از دماست یا پاور یا مین
شما دو تا عکس با نرم افزار hw monitor آخرین ورژنش یکی در حالت بیکاری سیستم و یکی در هنگام فعالیت سیستم بزارین عکسهارو هم در این سایت آپلود کنید

همچنین برای تست پاور باید با مولتی متر تمام ولتاژ های خروجی پاور رو بگیرین

iranzaminn
12-09-2012, 12:51
دوست عزیز ویندوز نو هست....کمتر از 2 هفته!!!
برا ویروس هم با نود 32 آپدیت همین امروز یه فول اسکن کردم چیزی نبود!!!
این عکس هنگام بیکاری:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم عکس بعد از 10 دقیقه modern warfare 2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت تست پاور هم منظورتون رو متوجه نشدم...

راستی الان چک کردم توی این عکس هم میزان +12 ولت در عکس دوم کمتر از 12 هست...این مشکلی برای قطعات ایجاد نمیکنه؟؟؟ دلیل کند شدن درحین بازی یا خاموش شدن بی خودی؟؟؟

sadegh-sg
12-09-2012, 13:27
سلام
ببینید منظور اقای مهرداد
این هست که در هنگام نصب ویندوز جدید هم مشکلی دیده میشه یا خیر
دمای سی پی یو بالاست بهتره که خنکش کنید خمیر بزنید و نتیجه رو بگید

EXTREME
12-09-2012, 13:54
دوست عزیز ویندوز نو هست....کمتر از 2 هفته!!!
برا ویروس هم با نود 32 آپدیت همین امروز یه فول اسکن کردم چیزی نبود!!!
این عکس هنگام بیکاری:

اینم عکس بعد از 10 دقیقه modern warfare 2

قسمت تست پاور هم منظورتون رو متوجه نشدم...

راستی الان چک کردم توی این عکس هم میزان +12 ولت در عکس دوم کمتر از 12 هست...این مشکلی برای قطعات ایجاد نمیکنه؟؟؟ دلیل کند شدن درحین بازی یا خاموش شدن بی خودی؟؟؟

من از این بابت گفتم برو رو نصب ویندوز که ببینی وسط نصب سیستم خاموش میشه یا نه
الان هم دمای سی پی یو بالاست و باید بیاد پایین

اول از همه به سی پی یو یک خمیر خوب بزن
فن رو چک کن بببین پایه هاش سالمه یا نه همچنین چک کن خوب کار میکنه و سرجاش محکم است یا نه قابلیت smart fan در بایوس هم فعال باشه اگر فن هم خراب بود عوضش کن
کار بعدی خاک گیری سیستم و فن سی پی یو است
تهویه کیس رو بهتر کن
دمای محیط هم تاثیر گذار است

iranzaminn
12-09-2012, 14:34
دوست عزیز فن سی پی یو و هیت سینک هم تمیز کردم و هم محکم بستم مشکل هنوز هست!!!
همین چند دقیقه پیش وارد بازی world of warcraft شدم که در کمتر از 30 ثانیه دمای سی پی یو از 56 درجه به 114 درجه رسید و سیستم خاموش شد!!! این مشکل نمیتونه از فن و اینجور چیزا باشه!!! سیستم صبح تاحالا روشن بود و خاموش نشده بود حتی بعد از بازی کردن modern warfare با گرافیک بالا بیشتر از نیم ساعت دمای سی پی یو از 91 رد نشد اما بازی wow با گرافیک low که حتی با نهایت گرافیک هم به سیستم ها فشاری نمیاره ظرف 30 ثانیه سیستم رو خاموش کرد!!!!!
این میتونه چه علتی داشته باشه؟؟؟

EXTREME
12-09-2012, 14:38
دوست عزیز فن سی پی یو و هیت سینک هم تمیز کردم و هم محکم بستم مشکل هنوز هست!!!
همین چند دقیقه پیش وارد بازی world of warcraft شدم که در کمتر از 30 ثانیه دمای سی پی یو از 56 درجه به 114 درجه رسید و سیستم خاموش شد!!! این مشکل نمیتونه از فن و اینجور چیزا باشه!!! سیستم صبح تاحالا روشن بود و خاموش نشده بود حتی بعد از بازی کردن modern warfare با گرافیک بالا بیشتر از نیم ساعت دمای سی پی یو از 91 رد نشد اما بازی wow با گرافیک low که حتی با نهایت گرافیک هم به سیستم ها فشاری نمیاره ظرف 30 ثانیه سیستم رو خاموش کرد!!!!!
این میتونه چه علتی داشته باشه؟؟؟
من به غیر از فن موارد دیگه ای هم نوشتم بخونید پستمو

دمای سی پی یو تون خیلی بالاست همینطوری ادامه پیدا کنه به سی پی یو. آسیب جدی وارد میشه

iranzaminn
12-09-2012, 15:10
فن و هیت سینک رو عوض کردم و مال پسر عموم رو نصب کردم روش حتی زودتر از قبل خاموش شد!!!
سیستم هم که عرض کردم کاملا خاک گیری کردم در همین ماه!! تهویه هم با 3 فن ورودی و 2 فن خروجی مناسب هست به نظرم!!! دمای اتاق هم الان شیراز خیلی خنکه تازه پی سی من زیره کولره!!! دوست عزیز به عکس ها توجه کن دمای تمام قطعات پایین هست و سی پی یو یکدفعه ای 50 درجه گرم میشه فکر نمیکنه علت فن یا هیت سینک باشه!!! من الان به مارد برد و پاور شک دارم...نظر شما چیه؟؟؟

EXTREME
12-09-2012, 15:41
فن و هیت سینک رو عوض کردم و مال پسر عموم رو نصب کردم روش حتی زودتر از قبل خاموش شد!!!
سیستم هم که عرض کردم کاملا خاک گیری کردم در همین ماه!! تهویه هم با 3 فن ورودی و 2 فن خروجی مناسب هست به نظرم!!! دمای اتاق هم الان شیراز خیلی خنکه تازه پی سی من زیره کولره!!! دوست عزیز به عکس ها توجه کن دمای تمام قطعات پایین هست و سی پی یو یکدفعه ای 50 درجه گرم میشه فکر نمیکنه علت فن یا هیت سینک باشه!!! من الان به مارد برد و پاور شک دارم...نظر شما چیه؟؟؟

خمیر چی میزنی به سی پی یو ؟

iranzaminn
12-09-2012, 16:12
خمیر از همین مدلی که مثل خمیر دندون هست!!
سی پی یو پسر عموم که یه pentium 4 هست با پردازش 3.4 گیگا هرتز رو وصل کردم دماش رو تا 92 برد بالا دیگه خودم خاموش کردم...به نظرم 92 برا پنتیوم 4 هم خیلی زیاد باید باشه!!!

EXTREME
12-09-2012, 17:08
پنیتوم 4 کلا دماش بالا هست به دلیل 65 نانومتری بودنش و در حالت عادی 50 درجه با استوک طبیعیه براش
ولی دمای سی پی یو شما بالاست و من فکر کنم به دلیل همین خمیر سی پی یو باشه اون خمیر که به سی پی یو زدین به درد نمیخوره برین و یک خمیر خوب مثل zp360 یا tx3 تهیه کنید تا تاثیرش رو ببینید

ess_1362
12-09-2012, 17:28
دمای پردازنده بالاست
یا سینک را بخوبی جا نمیزنید یا یکی از پایه های نگهدارنده سینک آسیب دیده
به هر حال مشکل سیستم شما از دمای بالای پردازنده هست
پیشنهاد می کنم بایاس را بروز رسانی کنید

iranzaminn
12-09-2012, 17:38
الان حدود یه ساعت هست یه پاور دیگه انداختم روی سیستم و از اون موقع تا حالا دمای سی پی توی بازی از 70 بالاتر نرفته و خدارو شکر خاموشی هم نداشتم!!!
تا فردا همین رو تست می کنم ببینم مشکل کامل بر طرف میشه یا نه...

sadegh-sg
12-09-2012, 21:23
در صورت امکان بایوس رو هم دیفالت کنید

aman67
07-10-2012, 21:18
سلام دوستان.

من و برادرم یه ماه پیش دوتا لپ تاپ خریدم و همونجا به هر کدوم یه رم 4 گیگ اضافه کردیم که شد 8 گیگ . و با باز شدن لپ تاپ گارانتی هم پرید. بعد از دو روز متوجه شدم لپ تاپم توی بازی های سنگین کند میشه در حالی که اون یکی لپ تاپ هیچ مشکلی نداره . همه چیزشو با اون جابجا کردم اما بازم این مشکل هست و داغ میکنه و کند میشه یعضی وقتا هم خاموش میشه. رم . سی پی یو و هارد و رو جابجا کردم مشکلم حل نشد. دوستان لطفا راهنماییم کنید

مشخصات لپ تاپ
MSI CX640DX
CPU Core i5
RAM 8 GIG
H.D.D 500GB
VGA Intel HD 3000 + Nvidia GeForce GT 520 M 2GB ( 2 Ta Gerafic Dare

دوستان خواهش میکنم کمکم کنید . سی پی یو سالمه رم سالمه هارد سالمه بقیه رو نمیدونم

Life24
07-10-2012, 21:28
سلام دوستان.

من و برادرم یه ماه پیش دوتا لپ تاپ خریدم و همونجا به هر کدوم یه رم 4 گیگ اضافه کردیم که شد 8 گیگ . و با باز شدن لپ تاپ گارانتی هم پرید. بعد از دو روز متوجه شدم لپ تاپم توی بازی های سنگین کند میشه در حالی که اون یکی لپ تاپ هیچ مشکلی نداره . همه چیزشو با اون جابجا کردم اما بازم این مشکل هست و داغ میکنه و کند میشه یعضی وقتا هم خاموش میشه. رم . سی پی یو و هارد و رو جابجا کردم مشکلم حل نشد. دوستان لطفا راهنماییم کنید

مشخصات لپ تاپ
MSI CX640DX
CPU Core i5
RAM 8 GIG
H.D.D 500GB
VGA Intel HD 3000 + Nvidia GeForce GT 520 M 2GB ( 2 Ta Gerafic Dare

دوستان خواهش میکنم کمکم کنید . سی پی یو سالمه رم سالمه هارد سالمه بقیه رو نمیدونم

دوست عزیز
از کول پد هم مصرف میکنی؟ کول پد های که دارای 2 فن هستند.استفاده کن/
مگر تا چند درجه میره؟

aman67
08-10-2012, 19:31
کول پد استفاده کرد جواب نداد. سی پی یو تا 101 درجه میره . البته اون یکی لپ تاپ هم بدون کول پد و با همین درجه گرماست . اما خاموشی نداره . گیر هم نمیکنه . ولی این اولش توی بازی روانه بعد از 2-3 دقیقه کم کم تیک میزنه بعد یکم که بازی کنی خاموش میشه. احتمال داره پاور لپ تاپ خراب باشه ؟؟؟؟