PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اختلال در usb3 , usb2 پی سی:

hamidkabiri6270
04-09-2012, 21:24
سلام

دوستان من یک هفته پیش یک سیستم برای یکی از دوستانم تهیه کردم.مادربورد/سی پیو /رم و کارت گرافیکش را نو گرفتم و کیس /هارد را هم از قبل داشت :الان یه مشکلی که هست اینه که مادربورد مدلش اینه:گیگا p61a -d3

دو تا مشکل هست:

1 موقعی که میخواهم سیستم را به حالت استندبای ببرم اگر به یو اس بی3 ها هارد 3 یا موس یا هر وسیله دیگه ایی وصل باشه در حالت برگشت از استند بای یو اس بی 3 ها از کار میافته و برای راه اندازی دوباره usb3 مجبور میشم سیستم رو ریست کنم.نکته جالب قضیه اینه که این اتفاق فقط در حالت استفاده از استندبای بوجود می آید و در حالت معمولی یو اس بی های 3 به خوبی کار میکنه؟مشکل از کجاست؟در ضمن هارد هم ساتا2 هست

2 بعد از اسمبل قطعات جدید روی کیس قدیمی (مدل امگا) دو تا از یو اس بی های دو که در پنل جلوی کیس هستند از کار افتاده اند .این دو تا یو اس بی تا قبل از بستن قطعات جدید به خوبی کار میکرد و مشکلی نداشت.

مشخصات سیستم:

cpu:2120 i3

ram:2*2ddr3 kingmax

vga:saphpari7750 ddr5

m.b:giga p61 ad-3

power:green 530w

hdd:250g sata FUJITSU MAXTOR

ویندوز ایکس پی سرویس پک 3

ممنون میشم راهنمایی کنید.

EXTREME
04-09-2012, 22:47
در مورد اولی باید درایور usb3 نصب بشه همچنین بایوس مین رو حتما آپدیت کنید
همچنین در دیوایس منیجر در تنظیمات power managment موس و کیبورد حالت بیدار شدن از استندبای با این وسیله هارو فعال کنید
در مورد دومی ممکنه یا سیم هاشو اشتباه زده باشین یا سیم های پنل جلوی کیس که مال یو اس بی است مشکل داشته باشه

hamidkabiri6270
06-09-2012, 01:49
در مورد اولی باید
درایور usb3 نصب بشه همچنین بایوس مین رو حتما آپدیت کنید
همچنین در دیوایس منیجر در تنظیمات power managment موس و کیبورد حالت بیدار شدن از استندبای با این وسیله هارو فعال کنید
در مورد دومی ممکنه یا سیم هاشو اشتباه زده باشین یا سیم های پنل جلوی کیس که مال یو اس بی است مشکل داشته باشه
درایور usb3 در سی دی مادربورده؟من در حالت xpress install سی دی مادر بورد را کامل نصب کردم؟این کافیه یا نیاز به نصب دیگه ای داره؟

در تنظیمات دیوایس منیجر گزینه بیدار شدن موس وکیبورد ازاستندبای نبود؟توی تنظیمات بایوس منظورتون بود ؟این گزینه را نداشت؟

در مورد آپدیت کردن بایوس مین من زیاد وارد نیستم.سیستم را هم کس دیگه ای اسمبل کرده.این آپدیت کردن بایوس نیازه؟

در مورد usb 3 باز امتحان کردم حتی در حالتی که وسیله ای بهش متصل نیست موقعی که پی سی را به استندبای میبرم در بازگشت از استندبای هر وسیله ای که به usb3 وصل میکنم کار نمیکنه چه هارد و چه موس ولی خوب در حالت عادی که سیستم را روشن میکنم و از استندبای استفاده نمیکنم usb3 به خوبی کار میکنه و هیچ مشکلی با موس .کیبرد و هارد نداره.

hamidkabiri6270
09-09-2012, 00:19
در مورد اولی باید درایور usb3 نصب بشه همچنین بایوس مین رو حتما آپدیت کنید

درایور usb3 را از سایت گیگابایت گرفتم نصب کردم.در دیوایس منیجر هم موس و کیبرد در حالت بیدار شدن از استندبای فعال بود.برای اطمینان بیشتر یک ویندوز جدید بر روی یک درایو دیگر نصب کردم درایورهای مربوطه را هم به طور کامل نصب کردم ولی مشکل usb3 حل نشد.

EXTREME
09-09-2012, 00:52
بایوس مین رو هم آپدیت کنید

hamidkabiri6270
13-09-2012, 11:37
مشکل با تغیر ویندوز به ویندوز سون حل شد.ظاهرا ویندوز xp از usb3 به طور کامل ساپورت نمیکنه.من الان همزمان ویندوز xp و seven را دارم روی سون مشکل استندبای را ندارم ولی روی xp این مشکل وجود داره.