PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوری از یه پنجره به یه صفحه برم؟!

senaps
04-09-2012, 14:48
سلام...
من میخوام کاربر روی یه تکست بلاک( فراموشی رمز عبور) کلیک بکنه،( توی یه پنجره!)....
یه پنجره‌ی دیگه نمایش داده بشه که این یکی Window نیست و Page میباشه....(ترجمه‌ی ویندو رو میدونم!!)...
و میخوام بازگردانی پسورد، توی 3 مرحله(سه صفحه) صورت بگیره....

همچنین تو ادام، برای انجام دادن کلی کار دیگه(مثلا گزارش گرفتن! یا اضافه کردن و ....) به ساختار صفحه‌ای نیاز دارم.... چرا که نیاز به دادن اطلاعات طبقه‌بندی شده‌ی زیاد هستم و دوست دارم اینجوری نظم بدم به کار!!
ولی متاسفانه هر کاری میکنم، راه حلی غیر از Frame ها نیست.... نمیدونم باید چیکار کنم....
میشه راهنمایی کنین؟!

szh_1367
06-09-2012, 17:15
سلام

درست متوجه منظور شما نشدم کمی بیشتر توضیح بدهید شاید توانستم کمکی بکنم

شما میخواهید با فشار دادن دکمه ای ، صفحه اینترنت اکسپلورر باز شود و با گرفتن مشخصات خاصی رمز عبور برای فرد ارسال شود

اگر اینجور باشه شما نیاز به هاست و دیتابیس و . . . و در انتها طراحی صفحه اینترنتی که ثابت باشد

کاربر با دادن اطلاعات رمز عبور خود را بازیابی خواهید کرد و سپس با میل سرور یا اس ام اس رمز عبور ارسال خواهد شد

senaps
09-09-2012, 20:13
سلام.... ممنون از پاسخ ولی جوابش رو ساختم!!!( وقتی راه حل استاندارد نیست باید برنامه نویسی عمل کرد دیگه!).....

اگر با ساختار Page ها در WPF اشنا باشید، دیگه پنجره‌ی مرورگر باز نمیشه و یه پنجره‌ی معمولی مثل هر فرم دیگه‌ای بهتون میده که میتونین توش Navigate کنین...(یعنی تمام محتوی داخل فرم عوض بشه، بدون اینکه فرمی رو عوض بکنیم و صدالبته بدون اینکه نیاز داشته باشیم کنترل ها رو روی هم بچینیم و مخفیشون کنیم!!! طراحی هر صفحه توی یه فرم جدا صورت میگیره....

فقط من 2 مشکل دارم الان با صفحه ها:
1- نمیشه سایزشون رو هیچ جوری عوض کرد و قفلش کرد!!( من تمام متد های در سطح Page و Window رو ست کردم، ولی راهی برای بزرگ کردن صفحه ها نیست....(یعنی از یه صفحه‌ی 300*200 بری به یه صفحه‌ی 500*700، صفحه‌ی دوم رو تو همون سایز 200*300 نشون میده!!!!)
2- امکان خروج نیست!! یعنی نه Application.Exit() داریم و نه This.Close() !! موندم بازم باید تقلب بکنم یا اینکه راه حل بهینه داریم براش؟!

szh_1367
10-09-2012, 01:42
ببخشید متوجه نشدم که منظور شما wpf هست

زیاد wpf کار نکردم اما تا جایی که یادم هست دستور خروج اینجور شکلی داشت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید