ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

صفحه ها : 1 2 [3]

Emir1
25-02-2017, 18:18
تو 64% مجدد مرحله فرار از بیمارستان رو زدن، که بازم موقع فرار بازی به مشکل خورد! مرحله که تموم میشه امتیازات رو میاره، میزنم که رد بشه موقع لود کردن قفل میکنه!!!
عجب گیری افتادیما، این مرحله بیمارستان شده مصیبت برامون!
کسی میدونه راه حلی داره یا نه؟ اینم باید سیو براش گیر بیارم؟

| SoRoush 8K |
25-02-2017, 19:32
تو 64% مجدد مرحله فرار از بیمارستان رو زدن، که بازم موقع فرار بازی به مشکل خورد! مرحله که تموم میشه امتیازات رو میاره، میزنم که رد بشه موقع لود کردن قفل میکنه!!!
عجب گیری افتادیما، این مرحله بیمارستان شده مصیبت برامون!
کسی میدونه راه حلی داره یا نه؟ اینم باید سیو براش گیر بیارم؟
نسخه CPY این مشکلو برطرف کرده اونو دانلود کنید .
یا یه سیو مربوط به مرحله 2 گیر بیارید با اون ادامه بدید بازیو .

Emir1
25-02-2017, 19:45
نسخه CPY این مشکلو برطرف کرده اونو دانلود کنید .
یا یه سیو مربوط به مرحله 2 گیر بیارید با اون ادامه بدید بازیو .

مرحله 2 نیست که مرحله 46 ئه!

| SoRoush 8K |
26-02-2017, 18:18
مرحله 2 نیست که مرحله 46 ئه!
آها اشتباه زدم D: .

Emir1
27-02-2017, 00:55
آها اشتباه زدم D: .

یعنی منظورتون اینه برای رد این مرحله هم باید سیو پیدا کنم؟ اینطوری که تمام زحمتای خودم و امکانات و کارمندایی که به سلیقه خودم جمع کردم از بین میره!
نسخه CPY ورژن فشرده نداره؟ یکی هم اینکه اگه CPY رو دانلود کنم و نصب کنم، سیوهای نسخه فعلیم که fitgirl 3dm هستش به نسخه CPY میخوره یا اینکه باید از اول برم؟

Emir1
01-03-2017, 17:07
کسی نمی داند که آیا سیو 3dm به cpy می خورد یا خیر؟ :n27:

AzorAhai
21-03-2017, 18:28
من بازی رو دانلود کردم ولی وقتی روی mgsvtpp.exe کلیک میکنم چند ثانیه میره تو Task Manager ولی اجرا نمیشه؟ سی پی یو من هم Intel® Core™ i5-750 Processor هست که از SSE4.2 هم پشتیبانی میکنه؛ ویندوز ۱۰ interprise شصت چهاربیتی دارم.

Emir1
14-05-2017, 18:32
برخی ماموریت های جانبی با رنگ زرد هستند که باید بری به اضافه برخی نوارکاست های زرد رنگ
حالا منظورم از منقلب از زاویه ای دیگه هستش که دقیقا آخر آخر آخر مشخص میشه. :n02:
داداش من بازی رو تموم کردم ولی چیز خاصی ندیدم! مرحله 50 رو تموم کردم که مراحل آخر در واقع یه سری مراحل تکراری بودن که سختیشون رو زیاد کرده بودن، بعد از اتمام مرحله 50 هیچ مرحله اصلی دیگه ای نمیاره، در صورتی که بازی به نظر ناقص میاد و انتظار میره ادامه داشته باشه، اون Eli و نوچه هاش مشخص بشه که کجا رفتن و کلا با توجه به روند داستان یه سری قضایا نیمه تمامه!
کار خاصی باید برای ادامه بازی انجام بدم یا این آخرش بود؟!

Emir1
17-05-2017, 17:01
هیچ کس این بازی رو تموم نکرده؟!!!

ali_agha1981
10-06-2017, 22:39
سلام

من چطوری میتونم توی بازی فقط و فقط مراحل اصلی و داستانی بازی رو برم..
بازی به علت جهان باز بودن یه ذره برام گیج کننده است...لطفا راهنمایی کنید..
الان خیلی مراحلش تکراری و خسته کننده است...اول بازی خیلی خوب شروع شد ولب بعدش فعلا جذابیتی نداره برام...

Layken
12-06-2017, 00:07
سلام

من چطوری میتونم توی بازی فقط و فقط مراحل اصلی و داستانی بازی رو برم..
بازی به علت جهان باز بودن یه ذره برام گیج کننده است...لطفا راهنمایی کنید..
الان خیلی مراحلش تکراری و خسته کننده است...اول بازی خیلی خوب شروع شد ولب بعدش فعلا جذابیتی نداره برام...

از طریق ادرویدت که در اختیار داری میتونی فراحل اصلی رو انتخاب کنی
اما دقت کن که برخی مراحل فرعی هستند که با رنگ زرد مشخص شدن و اونارو حتما باید بری تا مراحل اصلی هم باز بشن.
به نوارکاست هایی که رنگ زرد دارن هم باید حتما گوش بدی.
برخی مراحل تکراری حتی در بین مراحل اصلی هم هست و مجبوری تحمل کنی.

motv
14-06-2017, 22:02
سلام. در مرحله 8 (Occupation Forces) که باید تانک های دشمن رو با بالن به هوا بفرستم ، بالن زورش نمیرسه و میترکه.
گاهی اوقات انسان ها رو هم نمیتونه بالا ببره. مشکل از کجاست؟

ضمنا چقدر بازی خنک و بی حاله. میری تو یک پایگاه 4 نفر رو میکشی بعد یک نفر رو نجات میدی یا چیزی رو خراب میکنی میای بیرون. کلا 5 دقیقه هر مرحله طول میکشه و هیچ جزابیتی نداره چون فقط همین کار رو میکنی و مرحله بعدی هم همینطور. این کارا تو دوران IGI 1 جواب میداد.
مرحله یک هم که داستانی بود هم پر از سوتی کارگردانی و داستان بود. واقعا خندیدم .

بعد هم این سازندش چقدر مسخره هست . چپ و راست میگه من ساختم بازی رو . بابا فهمیدیم تو ساختی اینم یه کارت 100 آفرین.
سازنده بازی رو باید در تیتراژ آخر بازی بنویسن نه که از این کارهای آماتوری انجام بدن. مثل این خواننده زیرزمینی ها که اول آهنگ با صدای گودزیلا میگن اررررنجمت بای ...

Layken
15-06-2017, 21:25
سلام. در مرحله 8 (Occupation Forces) که باید تانک های دشمن رو با بالن به هوا بفرستم ، بالن زورش نمیرسه و میترکه.
گاهی اوقات انسان ها رو هم نمیتونه بالا ببره. مشکل از کجاست؟

ضمنا چقدر بازی خنک و بی حاله. میری تو یک پایگاه 4 نفر رو میکشی بعد یک نفر رو نجات میدی یا چیزی رو خراب میکنی میای بیرون. کلا 5 دقیقه هر مرحله طول میکشه و هیچ جزابیتی نداره چون فقط همین کار رو میکنی و مرحله بعدی هم همینطور. این کارا تو دوران IGI 1 جواب میداد.
مرحله یک هم که داستانی بود هم پر از سوتی کارگردانی و داستان بود. واقعا خندیدم .

بعد هم این سازندش چقدر مسخره هست . چپ و راست میگه من ساختم بازی رو . بابا فهمیدیم تو ساختی اینم یه کارت 100 آفرین.
سازنده بازی رو باید در تیتراژ آخر بازی بنویسن نه که از این کارهای آماتوری انجام بدن. مثل این خواننده زیرزمینی ها که اول آهنگ با صدای گودزیلا میگن اررررنجمت بای ...

بالن ها رو باید اپدیت کنی تا بتونن تانک و بقیه لوازم رو بالا ببرن
این اپدیت هم بستگی داره که نیروهایی که به مادر بیس منتقل میکنی چه تخصصی داشته باشن.
الان هر چقدر تخصص نیروهات در زمینه R&D افزایش بدی این کار باعث میشه که تیم بیشتر روی ساخت تجهیزات فعالیت کنن و موقعی که به بخش ساخت سلاح و تجهیزات مراجعه کنی با اپگرید کردن ایتم ها میتونی به بخش بالن هم برسی.

AOM
22-09-2018, 21:06
سلام
اقا من موقع نصب بازی با این دوتا ارور مواجه میشم
فایل های isdone.dll و unarc.dll رو هم دانلود کردم و هم توی systm32 هم تو syswow64 کپی کردم ولی بازم فایده نداره و درست نشد
توی یوتیوب سرچ کردم توی گوگل سرچ کردم 100 تا کار کردم بازم فایده نداشت:/
کسی میتونه راهنمایی کنه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]