PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

صفحه ها : 1 [2] 3

titanium_zarin
10-09-2015, 21:56
دوستان من دارم با پی سی بازی میکنم
مرحله ای که باید کیلر رو نجات بدیم.
چندتا سوال دارم
1. توی گراند زیرو وقتی یه سرباز رو از پشت با اسلحه تهدید میکردی طرف اسلحه رو میزاشت زمین . اینجا چرا اینجوری نیست ؟؟
2. سیگار رو چه جوری باید فعال کنم که چرخه شب و روز اجرا بشه ؟؟
3.چرا بعضی وقتا صدا خفه کن یهو از بین میره ؟؟ چکار کنم برگرده ؟؟
4.الان همش میگه که نمیتونی حرفهای دشمنا رو بفهمی چون دارن روسی حرف میزنن ...خب چکار کنم ؟؟
5.اسب رو چه جوری صدا کنم که بیاد ؟؟ در واقع سوت زدن !!

- - - Updated - - -

چندتا سوال دارم
1. توی گراند زیرو وقتی یه سرباز رو از پشت با اسلحه تهدید میکردی طرف اسلحه رو میزاشت زمین . اینجا چرا اینجوری نیست ؟؟
4.الان همش میگه که نمیتونی حرفهای دشمنا رو بفهمی چون دارن روسی حرف میزنن ...خب چکار کنم ؟؟

HOJ-JAT
11-09-2015, 11:25
چندتا سوال دارم

- - - Updated - - -

چندتا سوال دارم
1.باید بری پشت سر سرباز میگه فلا دکمه رو بزن (چون من پلی ۴ دارم شما پیسی نمیدونم چی هست) شما نگهش میداری چندتا اپشن میاد مثل کشتن بیهوش کردن و حرف کشی
۲.پد چپ بعدش پد بالا (نمیدونم روی pc چی میشه ولی با همونی که اسلحه انتخاب میکنی)
۳.صدا خفه کن محدودیت استفاده داره و در صورت لزوم باید استفاده بشه نواری زیر اسحله هست که نشون میده چقدر دیگه ازش مونده
۴.زیر نویس رو فعال کن ترجمه میکنه برات
۵.اینو روی pc نمیدونم ولی کلا مرحلع اولش راهنماییت میکنه به راهنمایی ها توجه کن

- - - Updated - - -

titanium_zarin
11-09-2015, 11:30
1.باید بری پشت سر سرباز میگه فلا دکمه رو بزن (چون من پلی ۴ دارم شما پیسی نمیدونم چی هست) شما نگهش میداری چندتا اپشن میاد مثل کشتن بیهوش کردن و حرف کشی
۲.پد چپ بعدش پد بالا (نمیدونم روی pc چی میشه ولی با همونی که اسلحه انتخاب میکنی)
۳.صدا خفه کن محدودیت استفاده داره و در صورت لزوم باید استفاده بشه نواری زیر اسحله هست که نشون میده چقدر دیگه ازش مونده
۴.زیر نویس رو فعال کن ترجمه میکنه برات
۵.اینو روی pc نمیدونم ولی کلا مرحلع اولش راهنماییت میکنه به راهنمایی ها توجه کن

- - - Updated - - -
من با صغحه کلید بازی میکنم و تمام توضیحات بر اساس دسته هست:n03:
میشه بگید کدوم دکمه ها روی دسته برای اسب هست ؟؟ و در ضمن کارایی دکمه رو هم بگیذ که توی صفحه کلید مشابه اش رو پیدا کنم
توی مادربیس کجا میتونم اسلات و سگه رو پیدا کنم ؟؟

Captain_America
11-09-2015, 11:48
امروز تو گوگل پلی اپ رسمی بازی رو دیدم گویا کنسول متصل میشه و کارهای مربوط به نقشه و پایگاه و ... رو میشه از طریقش انجام داد. کسی نصب کرده؟ میدونه با چه کنسولهایی سازگاره؟

HOJ-JAT
11-09-2015, 18:35
امروز تو گوگل پلی اپ رسمی بازی رو دیدم گویا کنسول متصل میشه و کارهای مربوط به نقشه و پایگاه و ... رو میشه از طریقش انجام داد. کسی نصب کرده؟ میدونه با چه کنسولهایی سازگاره؟
ps4-xboxone-ps3
فقط نقشه هست
در ضمن بايد بازي اورحينال باشه (پلي٣)
اينم از عكسي كه گرفتم روي ايپد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

HOJ-JAT
11-09-2015, 18:38
من با صغحه کلید بازی میکنم و تمام توضیحات بر اساس دسته هست:n03:
میشه بگید کدوم دکمه ها روی دسته برای اسب هست ؟؟ و در ضمن کارایی دکمه رو هم بگیذ که توی صفحه کلید مشابه اش رو پیدا کنم
توی مادربیس کجا میتونم اسلات و سگه رو پیدا کنم ؟؟
نمیدونم روی کیبورد کدوم کلیده
مادر بیس رو باید اول بازی گسترش بدید تا بتویند اینا رو پیدا کنید

Hitman67
12-09-2015, 14:21
بچه ها من رو pc بازی میکنم.من تا مرجله ای که یکی رو نجات میدیم (همونی که دست و پاشو قطع کردن)بعدش میره مادر بیس و یه مرحله ی دیگه بعد مادر بیس برام سیو شد.ولی متاسفانه کرکمو فایروالم دیلت کرد و وقتیم که دوباره کپی کردم و بازیو اجرا کردم دیدم از اول شروع شد.فک کنم تا episode 3 رفته بودم.محل سیو بازی دقیقا کجاست؟کسی سیو بازی رو تا اینجا داره بهم بده؟

یه مشکل دیگه هم دارم دوستان.من بازی رو با نهایت کیفیت اجرا میکنم ولی 10 ثانیه یه بار علامت نشانگر ماوس رو صفحه ی بازی ظاهر میشه و باید کلیک کنم تا کنترل بازی رو دوباره داشته باشم.علامت نشانگر ماوس به صورت دایره میاد رو صفحه بازی.ممنون میشم جواب بدید.آپدیت اول و کرک دوم رو ریختم.

دوستان یه سوال دیگه هم دارم.اونم اینه که بازی من از بیمارستان شروع نمیشه.واسه من از یه صحرا شروع میشه که اسنیک با اسب به همراه یکی دیگه به طرف یه دره میرن و می ایستن و ادامه ماچرا.جریان چیه؟

Hitman67
12-09-2015, 21:19
دوستان یکی به داد ما برسه.

titanium_zarin
13-09-2015, 06:59
بچه ها من رو pc بازی میکنم.من تا مرجله ای که یکی رو نجات میدیم (همونی که دست و پاشو قطع کردن)بعدش میره مادر بیس و یه مرحله ی دیگه بعد مادر بیس برام سیو شد.ولی متاسفانه کرکمو فایروالم دیلت کرد و وقتیم که دوباره کپی کردم و بازیو اجرا کردم دیدم از اول شروع شد.فک کنم تا episode 3 رفته بودم.محل سیو بازی دقیقا کجاست؟کسی سیو بازی رو تا اینجا داره بهم بده؟

یه مشکل دیگه هم دارم دوستان.من بازی رو با نهایت کیفیت اجرا میکنم ولی 10 ثانیه یه بار علامت نشانگر ماوس رو صفحه ی بازی ظاهر میشه و باید کلیک کنم تا کنترل بازی رو دوباره داشته باشم.علامت نشانگر ماوس به صورت دایره میاد رو صفحه بازی.ممنون میشم جواب بدید.آپدیت اول و کرک دوم رو ریختم.

دوستان یه سوال دیگه هم دارم.اونم اینه که بازی من از بیمارستان شروع نمیشه.واسه من از یه صحرا شروع میشه که اسنیک با اسب به همراه یکی دیگه به طرف یه دره میرن و می ایستن و ادامه ماچرا.جریان چیه؟

محل سیو رو نمیدونم.
در مورد موس منم اینجوری میشم .البته من از کرک استفاده نمیکنم !!
ولی اینکه از بیمارستان شروع نمیشه شاید سیو شده چون داری از مرحله اول اصلی شروع میکنی دیگه ... برای نجات کاز.

titanium_zarin
13-09-2015, 07:00

محل سیو رو نمیدونم.
در مورد موس منم اینجوری میشم .البته من از کرک استفاده نمیکنم !!
ولی اینکه از بیمارستان شروع نمیشه شاید سیو شده چون داری از مرحله اول اصلی شروع میکنی دیگه ... برای نجات کاز.

pcali
13-09-2015, 13:37
خبر فوری : MGS V به صورت ناقص عرضه شده است !:n04::n04::n04::n04::n04::n28:

به نظر می رسد که بالاخره تاثیر مخرب درگیری های کوجیما و کونامی بر عنوان Metal Gear Solid V: The Phantom Pain کشف شده است !
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain بی تردید یکی از ماندگارترین بازی های چند سال اخیر است ولی نکته نا امید کننده درباره این بازی، پایان بندی داستانی ضعیف و باقی ماندن شکاف های داستانی فراوان است.
همان طور که در جریان هستید MGS V از دو فصل، به نام های Revenge و Race تشکیل شده است. اما نکته جالب اینجاست که به تازگی یک کاربر، با بیرون کشیدن اطلاعات فایل های بازی، به این نکته پی برده است که MGS V دارای فصل سومی به نام Peace بوده که داستان بازی، در آن کامل می شده است ! به نظر می رسد که این فصل به دلیل عجله برای انتشار این عنوان، به کلی حذف شده است.
نکته جالب اینجاست که با بررسی تریلرهای منتشر شده از MGS V در سال های گذشته، صحنه های بسیاری پیدا شده اند که هیچ کدام از آن ها در نسخه نهایی، دیده نشده اند ! همین قضیه اثبات می کند که این صحنه ها مربوط به فصل حذف شده سوم می باشند.
با اینکه MGS V عنوانی بسیار زیبا و ماندگار می باشد ولی عرضه ناقص آن، بسیار نا امید کننده است.

منبع:

- - - Updated - - -

MAX PAYNE 3
13-09-2015, 13:51
سلام
ببخشید من نسخه fitgirl رو نصب کردم کرک ورژن 2 رو هم ریختم اما موقع اجرا این پیام میاد!
MGSV:TPP Cracked By GlowStorm@3DM
بعد از ok کردن یه پنجره سفید میاد ولی بعد هیچی نمیشه!

Hitman67
13-09-2015, 15:40
سلام
ببخشید من نسخه fitgirl رو نصب کردم کرک ورژن 2 رو هم ریختم اما موقع اجرا این پیام میاد!
MGSV:TPP Cracked By GlowStorm@3DM
بعد از ok کردن یه پنجره سفید میاد ولی بعد هیچی نمیشه!
تایم زون سیستمتو به این تغییر بده
BEIGING,CHONGQING,HONGKONG,URUMQI

korokodil_avareh
13-09-2015, 20:49
سلام من نسخه ی fitgirl رو در حال نصب دارم، نزدیک به 3 ساعت طول کشیده و الان حدود 2 ساعت و نیمه سر 48.7 درصد مونده.
طبیعیه؟

king_darkness
13-09-2015, 21:54
سلام من نسخه ی fitgirl رو در حال نصب دارم، نزدیک به 3 ساعت طول کشیده و الان حدود 2 ساعت و نیمه سر 48.7 درصد مونده.
طبیعیه؟
درایو c و درایو که بازی داخلش نصب میشه چقدر جا داره؟
چون این جور نسخه ها به طور موقت فایل های بازی تو یه درایو از حالت فشرده خارج میکنن ، ممکنه یکی از این درایو ها پر شده باشه!
البته نصب این بازی ها نیاز به cpu قوی داره ولی درکل نباید اینقدر طول بکشه!

korokodil_avareh
13-09-2015, 22:08
درایو c و درایو که بازی داخلش نصب میشه چقدر جا داره؟
چون این جور نسخه ها به طور موقت فایل های بازی تو یه درایو از حالت فشرده خارج میکنن ، ممکنه یکی از این درایو ها پر شده باشه!
البته نصب این بازی ها نیاز به cpu قوی داره ولی درکل نباید اینقدر طول بکشه!
الان بعد از 4 ساعت به 75 درصد رسید. سی پی یو core i 7 هست. درایو سی یک گیگ بیشتر فضا نداره اما درایوی که در حال نصب است خالیه.
فکر کنم با این سرعت یکی دو ساعت دیگه تموم بشه. معمولاً بلک باکس و کرپک سریع به پایان می رسید. اولین باره فیت گرل میگیرم.

king_darkness
14-09-2015, 02:13
الان بعد از 4 ساعت به 75 درصد رسید. سی پی یو core i 7 هست. درایو سی یک گیگ بیشتر فضا نداره اما درایوی که در حال نصب است خالیه.
فکر کنم با این سرعت یکی دو ساعت دیگه تموم بشه. معمولاً بلک باکس و کرپک سریع به پایان می رسید. اولین باره فیت گرل میگیرم.
مشکل از همون یک گیگ فضا خالیه
باید قبل نصب محل فایل temp تغییر میدادی. در حال حاضر روش فشرده سازی فیت گرل پیشرفته تر از بقیه هستش

sonixax
14-09-2015, 05:58
دوستان کسی راه ساده ای برای پیدا کردن این زندانی ها بلده ؟
هی میگه روی نقشه آپدیت شد ولی من چیزی نمیبینم! کشکیه ؟!

sonixax
14-09-2015, 06:05

سیو و کرک هر دوتا یک جا هستند! برای همینه که سیوتون پاک شده!
اونجایی که بازی رو نصب کردید : 3DMGAME\3DMGAME\local
اگر بازی رو از بیمارستان شروع کنید وقتی که از بیمارستان فرار میکنید و بازی میخواد وارد داستانش بشه هنگ میکنه! بیمارستانش هم چندان آش دهن سوزی نیست فقط روی اعصابه.
کنترل ماوس هم برای من میاد، از اونجایی که من 6 تا مانیتور دارم ماوس رو بردم تو یکی که استفاده نمیشه اینطوری روی اعصابم نیست.
قبل از ریختن کرک دوم حتما نسخه 1.0.5 رو نصب کنید .

HOJ-JAT
14-09-2015, 08:01

باید از سربازهای اون مقر حرف بکشی تا جاش مشخص بشه
اونی که میگه نقشه اپدیت شد دشمن رو نزدیکی شما تشخیص داده

Layken
14-09-2015, 13:49

نکنه می خوای شاپالاخ محل ابجکت هارو هم بیارن بزارن جلوت بگن برو پیداشون کن؟ :n02:
کمی خلاقیت، کمی استعداد کمی بیگ باس بودن :n14:

worldclass
14-09-2015, 16:26
سلام به دوستان متال گر باز
میخواستم بدونم گیم پلی این بازی بیشتر شبیه کدوم بازی معروف دیگه هست؟
اسپلینتر سل , مدال افتخار , رزیدنت ایول یا بازی دیگه؟

korokodil_avareh
14-09-2015, 19:53
سلام
شبیه اسپلینتر سل. الیته توی این نسخه بازی اپن ورلد شده که آزادی عمل بیشتری به شما میده و اجازه ی انتخاب رویکرد مناسب با سبک بازی شما بهتون میده. هرچند که نهایتاً باید چاشنی مخفی کاری رو هم ضمیمه کنید.
موفق باشید.

HOJ-JAT
14-09-2015, 21:29
splinter cell +farcry

shabnam1986
14-09-2015, 22:07
این بازی با گرافیک amd ناسازگاری داره؟

Layken
15-09-2015, 02:23
تقریبا 8 ساعت میشه که به کوب بازیش کردم و ت اینجا به یک نتیجه رسیدم.
روی سخنم با طرفداران این بازی هست کسانی که با تک تک نفس های اسنیک (پدر و پسر ) زندگی کردم هست.

اگر میتونید اگر تحملش رو دارید این قسمت رو بازی نکنید چرا ؟ چون که...

MGS V یک بازی تمام عیار با رعایت تمامی اصول یک بازی مخفی کاری هستش
و در نوع خودش بی نظیرترین بازی هست که ساخته شده ولی این قسمت MGS نیست.

خیلی ضربه خوردم از لحاظ روحی و روانی داغونم، 8 سال منتظر بودم تا وداعی با شکوه داشته باشم
با سری بازی هایی که من و زندگی من رو تغییر داد به طوری که شب و روزم عشقم، زندگی من رو این بازی شخصیت هاش و داستان تکرار نشدنی تشکیل میده

اما استاد کوجیما در این قسمت MGS V اون چیزی که ما طرفدارهای این سری منتظرش بودیم رو نساخته و اونم کات سین های طولانی با حضور هزاران خط دیالوگ به همراه عواطف و احساسات بی نظیر شخصیت های دوست داشتنی که همگی در رگ و خونمون جاری شده اما در MGS V دیگه خبری از کات سین های یک ساعت نیست و بازی شبیه نقش افرینی ها بزرگ عصر حاضر شده.

این ضربه ای که به من و فن های این سری وارد شده طوری هست که شخصا احتمال ترک صنعت گیم و اویزون کردن کنترل هارو به احتمال در پی خواهد داشت.

من کات سین می خوام.
من هزاران خط دیالوگ می خوام.
من دوست دارم عواطف و احساسات در بازی فوران کنه.
من دوست دارم دوباره برگردم به همون دشت گل ها، جایی که قلبم رو توش جا گذاشتم.
:n35:

™...
15-09-2015, 11:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

والا من متال گیر باز نیستم و نبودم اما این جمله آخرت : "
من دوست دارم دوباره برگردم به همون دشت گل ها، جایی که قلبم رو توش جا گذاشتم."
منو یاد یه صحنه از همین ویدیو آخری که کوجیما برای بازی منتشر کرد انداخت (اگه اشتباه نکنم دشت پر گل سفید بود) . نه تنها اون صحنه حالا در طی زمان ویدیوهای زیادی از بازی دیدم و... اینو میشه کاملا حس کرد که این بازی سرشار از احساسات هستش چیزی که ناخود اگاه درگیرت میکنه و برات موندگار میشه . شاید باورتون نشه من تو بعضی صحنه ها بغضم گرفت ...

korokodil_avareh
15-09-2015, 12:45
من هم با Layken موافقم. انقدر از دیشب تا الان پای بازی نشستم که چشم هام درد گرفتند.
بازی از همه لحاظ فوق العاده است. یعنی یک شاهکار به تمام معناست که تا الان مثلش رو ندیدم.
ولی متاسفانه در چند نکته اساسی از متال گیرهای قبل فاصله گرفته.
من شغل و درآمدم رو بعد از خدا مدیون هیدئو کوجیما هستم چون زبان انگلیسی رو با این بازی یاد گرفتم، اون زمان که انقدر وسایل ارتباطی و زبانکده و فیلم و این چیزا در دسترس نبود یادم میاد از طریق کتاب لوحه خانه با بازی متال گیر آشنا شدم و کلی صفحه در موردش نوشته بود. من هم بازی رو خریدم. اولین بازی پلی استیشن بود که میدیدم 2 سی دی داره. البته رزیدنت ایول 2 هم 2 سی دی بود اما کمی شرایطش با این متفاوت بود.
بازی از همون اولش پر از صحنه های سینماتیک بود(ورود اسنیک با زیردریایی به پایگاه دشمن) بالا رفتن لیکویید از آسانسور و.....
سیستم بیسیم زدن بازی برای من شده بود کلاس یادگیری زبان. باور کنید تا همین الان هم خیلی از مکالمات بازی رو حفظم فکر کنم بالای 30 بار بازی رو تموم کردم و این سوای گیم پلی زیبا و مخفی کاری، بخاطر صحنه های سینماتیک خیلی زیبا، داستان قوی که مثل فیلم جلو میرفت و ساعت ها مکالمه بود. حتی صحنه های بازجویی اسنیک در صفحه ی منو هم بارها و بارها دیدن داشتند. انقدر مکالمات رو گوش دادم که با اینکه خیلی هاشون رو متوجه نمیشدم اما حفظشون شده بودم و یواش یواش با یک دیکشنری معنی هاشون رو در میاوردم.
اما در این نسخه، متاسفانه سوای فوق العاده بودن بازی از هر لحاظ، به نظر من بازی اون پیوستگیش رو از دست داد، دیگه حس بودن در یک فیلم و همزاد پنداری با بیگ باس رو ندارم. دلیلش هم مشخصه: سیستم بازی چیزی شبیه به انجام دادن ماموریت هایی جدا از هم و بدون پیوستگی شده و بیشتر حالت قراردادی بخودش گرفته.
منظورم رو اشتباه متوجه نشید این بازی چیزی فراتر از فوق العاده است، حالی که به آدم دست میده وقتی خودش رو برای هجوم به پایگاه دشمن آماده میکنه و از روی تپه مواضع و نیروهای دشمن رو شناسایی میکنه و تاکتیکش رو برای هجوم بررسی میکنه تا حالا در هیچ بازی وجود نداشته. اما حس اون متال گیر های سابق رو بهم نمیده، ضمن اینکه کمترین شخصی که صداش رو توی بازی میشنویم بیگ باس است که مکالماتش خیلی کم است.

mahdi--
15-09-2015, 12:50
بروبچ ، با این سیستم میتونم این بازیو اجرا کنم؟
رم:6 DDR3
سی پی یو: CORE I5 1.60GHz up to 2.60 GHz
گرافیک: Radeon R7 M265

mang1
15-09-2015, 14:45
سلام من نسخه fitgirl دانلود کردم اخرش این خطا میده انتی ویروس غیر فعاله در ضمن حجم نصب شده بازی زده 720 مگابایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Layken
15-09-2015, 15:27
:n12:

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])الان استاد چه حالی داره واقعا نمیدونم!

مطمئنم که این سیاست های کثیف کونامی بود که باعث شد بازی به این شکل بشه.
در یکی از نقد ها یک جمله جالبی خوندم که نوشته بود، تبدیل شدن به بهترین بازی تاریخ یا بهترین بازی مخفی کاری تاریخ به بهای تغییر ماهیت متال گیر بودن تمام شد.

:sq_3:

korokodil_avareh
15-09-2015, 15:54
The best ending Hideo Kojima’s ‘biggest failure’ could have had

این هم تیتر نقد بازی توسط منتقد واشنگتن پست!
البته ناگفته نماند، درسته که کونامی سال های اخیر واقعاً گند زده به همه چی، اما من فکر می کنم خود کوجیما همیشه دوست داشت همچین چیزی بسازه، که الان با وجود نسل جدید و امکانات در دسترس براش میسر شده.
مطمئنم این پسر از بچگی عاشق رامبو بوده!!!

به این میگن پیشرفت

Mehrshad-msv
15-09-2015, 17:35
کلا سری متا گیر با مرگه د باس در اون دشت سفید از لحاظه داستانی باید پایان میافت که یافت....هنوز بازی نکردمش ولی مطمئنم نواوری ها و پیشرفت های همیشه گیه کارای کوجوما چی روداره:n01:

Azhang
15-09-2015, 19:18
دوستان یک سوال:
این بازی کلا چند تا شماره داره و کدوماشو میشه رو پی سی بازی کرد (با یا بدون شبیه ساز)

king_darkness
15-09-2015, 19:24
سلام من نسخه fitgirl دانلود کردم اخرش این خطا میده انتی ویروس غیر فعاله در ضمن حجم نصب شده بازی زده 720 مگابایت

درایوی که بازی داخلش نصب میشه و درایو C باید 70-80 گیگ فضای خالی داشته باشه

mang1
16-09-2015, 02:05
درایوی که بازی داخلش نصب میشه و درایو C باید 70-80 گیگ فضای خالی داشته باشه
سلام ممنون از راهنمایت من 2 تا ویندوز دارم یکدونش که ویندوز 7 حدود 24 گیگ جا خالی دارد درایو ( C )و دیگری 10 حدود 195 گیگ فضا خالی داره درایو ( E ) من داخل E نصب کردم بازم همون اروری که در عکس بود میده و حجم نهایی بازی میشه 720 مگابایت. خواهش میکنم که راهنماییم کنید باز

mobin20215
16-09-2015, 09:48
سلام،دوستان من نسخه فول نصب کردم الان کرک مخصوص ویندوز 8.1 رو میریزم اجرا نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gear_solid_v-_the_phantom_pain.png
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gear_solid_v-_the_phantom_pain.png)

king_darkness
16-09-2015, 11:17
سلام ممنون از راهنمایت من 2 تا ویندوز دارم یکدونش که ویندوز 7 حدود 24 گیگ جا خالی دارد درایو ( C )و دیگری 10 حدود 195 گیگ فضا خالی داره درایو ( E ) من داخل E نصب کردم بازم همون اروری که در عکس بود میده و حجم نهایی بازی میشه 720 مگابایت. خواهش میکنم که راهنماییم کنید باز

با همون ویندوز 10 گه 195 گیگ جای خالی داری نصب کردی و نشد؟:n13:
هرچند ربطی نداره ولی آنتی ویروس خاموش کن دوباره امتحان کن

سلام،دوستان من نسخه فول نصب کردم الان کرک مخصوص ویندوز 8.1 رو میریزم اجرا نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gear_solid_v-_the_phantom_pain.png
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gear_solid_v-_the_phantom_pain.png)

ساعت ویندوز باید قبل از شروع بازی +08:00 beijing قرار بدی
+ آنتی ویروس کرک بازی ویروسی شناسایی میکنه فولدر بازی اعتماد سازی کن

mang1
16-09-2015, 12:38
سلام انتی ویروس غیر فعال کردم نشد احتمال ندارد نسخه بازی اشکال داشته باشد.

mobin20215
16-09-2015, 23:26

تشکر از راهنماییت

- - - Updated - - -

تشکر از راهنماییت

Mehrshad-msv
17-09-2015, 14:08
مثل اینکه یه ماهی باید وایسیم یه نسخه درست و حسابی بیاد بیرون:n27:

am
17-09-2015, 17:23
سلام بچه ها
منم بازی رو نصب کردم . ویندوزم 10 هستش ورژن دوم کرک رو هم گرفتم نصب کردم وقتی اجرا میکنم ارور failed to load library inputX3-1.dll میده.

فایل dll هم گرفتم کپی کردم باز فایده نداشت.کسی میدونه مشکل چطور حل میشه؟

- - - Updated - - -

سلام بچه ها
منم بازی رو نصب کردم . ویندوزم 10 هستش ورژن دوم کرک رو هم گرفتم نصب کردم وقتی اجرا میکنم ارور failed to load library inputX3-1.dll میده.

malkemid
17-09-2015, 22:53
دوستان کسی خلاصه ای از داستان قسمتهای قبلی نداره بگه؟[emoji16]

Layken
18-09-2015, 01:49
خب بسه دیگه وقته که برگردیم به نکات مثبت بازی :n19:

خیلی خیلی عظیم، پرجزییات و دقیق :n19:
اصلا گیم پلی بازی انقدر لذت بخش و به قول خودمونی لذیذ هستش که ماورای همه بازی ها هست و ادم نیمفهمه زمان کی گذشت.
دقیقا ساعت 9 شب شروع کردم به بازی و همین الان تموم شدم، اونم فقط دو تا اپیزود، یعنی تو این چند ساعت برای رد کردن این دو تا اپیزود
فقط داشتم برنامه ریزی میکردم و طرح و نقشه های مختلف میریختم تا ببینم چطوری میشه به بهترین شکل ممکن برم جلو.
اکشنش بی نهایت هست و مخفی کاریش بی نهایت تر از اون
رویدادهای داخل بازی فوق العاده رئال تایم هستن و اصلا به هیچ وجه یک مسیر رو وقتی دوباره بری چیز تکراری نمیبینی، یعنی خلق نمیکنی.
هیچ گونه اسکریپی در بازی نیست و عملا بازی یک نقش افرینی جهان باز مخفی کاری اکشن تمام عیار شده. :n19:

گلایه ما به این قسمت کمتر شدن کات سین ها و خارج شدن بازی ا زاون روند احساسی و عاطفی همیشگیش هست ولی این دلیل نمیشه که
بگیم اینجا اصلا کات سین نداریم، اقا داریم خوبش هم داریم، یعنی جلوتر که رفتم داستان خفن پیچیده تو هم و اصلا نمیتونم تحمل کنم که فردا
صبح بشه تا بلند شم اداامه بازی رو برم.
شخصیت های همراه فوق العاده هستن چند لول بالاتر و شیک و منظم و باهوش تر از هر شخصیت همراهی که تا حالا بوده هستن.

واقعا اگه کوجیما قصد بکنه یک قسمت بعدی بسازه و یک سری نوآوری هایی که حتما میتونه به این دنیای جهان باز اضافه کنه دیگه بعد از جایگاه خدا قرار میگیره. :n02:

به این میگن پیشرفت
پدر و پسر در یک نما :n19::n12:
پدر خسته است :n14:

کلا سری متا گیر با مرگه د باس در اون دشت سفید از لحاظه داستانی باید پایان میافت که یافت....هنوز بازی نکردمش ولی مطمئنم نواوری ها و پیشرفت های همیشه گیه کارای کوجوما چی روداره:n01:

نوآوری؟ بازیش کن ببین کلمه نوآوری خجالت زده شده رفته خونه خالش :n02:

دوستان یک سوال:
این بازی کلا چند تا شماره داره و کدوماشو میشه رو پی سی بازی کرد (با یا بدون شبیه ساز)

اگه نسخه های 20 سال پیشش رو نادیده بگیریم
کلا 7 نسخه داره که 2 نسخه اون برای کنسول دستی PSP اومده.

5 نسخه که:
MGS 1 برای ps1 هست و نسخه PC هم هست که اونم زیاد بهینه نیست.
MGS 2 بری PS2 هست که بعدها نسخه بازسازی شدش برای X360 و PS3 منتشر شد و نسخه PC هم داره ( حتما باید با کنترلر بازیش کرد)
MGS 3 که شاهکار کل این سری هستش برای PS2 منتشر شد که بعد ها در کنار MGS 2 برای X360 و PS3 منتشر شد.
MGS 4 که فقط برای کنسول PS3
MGS 5 هم که الان در خدمت شماست.

دوستان کسی خلاصه ای از داستان قسمتهای قبلی نداره بگه؟[emoji16]

بهت پیغام خصوصی میدم. :n02:
ولی تا بازی نکنی داستان زیاد درگیرت نمیکنه.

dverbame
18-09-2015, 10:40

سلام. لطفا برای بنده هم ارسال کنید. ممنونتون میشم

- - - Updated - - -

سلام. لطفا برای بنده هم ارسال کنید. ممنونتون میشم

don salieri2
18-09-2015, 11:48
سلام رو این سیستم من اجرا میشه؟

cpu core i5 2500k 3.3 ghz
ram 4gb
graphic geforce gtx 460 1gb

Karistias
18-09-2015, 12:12

ram 4gb
بله به راحتی اجرا میشه

- - - Updated - - -

ram 4gb
بله به راحتی اجرا میشه

hoomi_gta
18-09-2015, 14:06
روی سیستم من اجرا میشه؟
Lenovo z500
Core i7 3632QM 2.20
8 GB Ram
GT635M 2 Gig

The Rover
18-09-2015, 15:35
منم هنوز زیاد جلو نرفتم که بخوام نظر بدم، مطمئنا تا اینجا در مقایسه با بازیای قبلی کات سین خیلی کمتر بوده، در حد اول و آخر ماموریت ها، که خب تنها واکنش گیمر میتونه این باشه: :n03:
دیالوگای خود بیگ باس هم کمه ولی عوضش بقیه شخصیتا کم حرف نیستن و دیالوگای فراوون موقع آماردادن و نوار کاست ها وجود داره.
از ترس اسپویل شدن نقدا و نظر مردمی که بازیو تموم کردن نخوندم تا بدونم چظوریاس، فقط امیدوارم با پیشروی تو بازی جنبه های متال گیریش بیشتر بشه (حداقل مناسب و کافی باشه) و اون کابوسی که حامد ازش میترسه نباشه :V10:

+
اینم جالبه: :n02:

korokodil_avareh
18-09-2015, 21:45
چند نکته که در انجام ماموریت ها خیلی بهم کمک میکنه:
1- به طور مداوم از توی قسمت دولپمنت سعی کنید اسلحه هاتون و وسایل دیگه رو آپدیت کنید که واقعاً در انجام ماموریت ها کمکتون میکنه. مثلا با آپگرید کردن دوربینتون میتونید متوجه بشید سطح نیروهای دشمن چقدر است و اینطور نیروهای خبره تر رو به پایگاه بفرستید.
2- همیشه C4 همراهتون داشته باشید.
3- قبل از رفتن به ماموریت خوب توجه کنید که ماموریت ازتون چی میخواد و براساس ماموریت وسایل همراه خودتون ببرید. مثلاً برای ماموریتی که باید گروگانی رو نجات بدید، بردن نارنجک انداز و آر پی جی و تنفگ اسنایپر بیهوده است. ولی برای ماموریت هایی از قبیل از بین بردن ادوات سنگین نظامی دشمن مثل تانک ها و خودروها و یا ترکوندن وسایل ارتباطی مثل رادار و.... بدون این وسایل برید هیچ راهی از پیش نمی برید.
4- در صورتی که به وسیله ی خاصی احتیاج داشتید، یا مهمات و این چترهاتون تموم شدند میتونید درخواست بدید براتون همون لحظه فرستاده میشه.
5- هر از چند ماموریت یک بار به ماذربیس برگردید و بین افرادتون قدمی بزنید، باعث بالا رفتن روحیه شون میشه.
6- همیشه با یک سرعت جلو نرید، گاهی اوقات باید چند دقیقه ساکن یکجا بمونید و یا با سرعت خیلی کم جلو برید، گاهی اوقات لازمه خیلی سریع عمل کنید و با دویدن خودتون رو از جایی به جایی برسونید.
7- هیچگاه در نزدیکی دشمن ها کسی رو با بالون هوا نفرستید چون متوجه میشن و به حالت هشدار در میان.
8- روز و شب بودن و تغییرات آب و هوایی خیلی مهم هستند در موفقیت ماموریت. مثلا در ماموریتی که باید یکی از مجاهدین(مالک) رو از یکی از سخت ترین پایگاه های دشمن خارج میکردم، امکان انجامش در روز تقریباً غیرممکن بود، وقتی توی شب خودم رو رسوندم به درون پایگاه و به مالک رسیدم، خارج شدنم خیلی مشکل بود، در حال دو دو تا چهارتا بودم که از بیسیم بهم اطلاع داده شد تا چند دقیقه ی دیگه توفان شن میشه، انقدر خوشحال شدم که نگو! منتظر توفان ایستادم و با شروعش خیلی راحت تونستم خارج بشم.
9- ژنرال ها و افراد رتبه بالا رو که توی ماموریت ازتون میخوان بکشینشون سعی کنید زنده دستگیر کنید و بفرستید، سطحشون خیلی بالا هستند و در پیشرفت پایگاه کمک شایانی می کنند.
10- افراد رو از قسمت Staff Management بر اساس خصوصیاتشون به گروههای مختلف تقسیم بندی کنید.
فعلاً همین ها بود. موفق باشید و از این شاهکار لذت ببرید.

Azhang
18-09-2015, 21:53
خب بسه دیگه وقته که برگردیم به نکات مثبت بازی :n19:

خیلی خیلی عظیم، پرجزییات و دقیق :n19:
اصلا گیم پلی بازی انقدر لذت بخش و به قول خودمونی لذیذ هستش که ماورای همه بازی ها هست و ادم نیمفهمه زمان کی گذشت.
دقیقا ساعت 9 شب شروع کردم به بازی و همین الان تموم شدم، اونم فقط دو تا اپیزود، یعنی تو این چند ساعت برای رد کردن این دو تا اپیزود
فقط داشتم برنامه ریزی میکردم و طرح و نقشه های مختلف میریختم تا ببینم چطوری میشه به بهترین شکل ممکن برم جلو.
اکشنش بی نهایت هست و مخفی کاریش بی نهایت تر از اون
رویدادهای داخل بازی فوق العاده رئال تایم هستن و اصلا به هیچ وجه یک مسیر رو وقتی دوباره بری چیز تکراری نمیبینی، یعنی خلق نمیکنی.
هیچ گونه اسکریپی در بازی نیست و عملا بازی یک نقش افرینی جهان باز مخفی کاری اکشن تمام عیار شده. :n19:

گلایه ما به این قسمت کمتر شدن کات سین ها و خارج شدن بازی ا زاون روند احساسی و عاطفی هیشگیش هست ولی این دلیل نمیشه که
بگیم اینجا اصلا کات سین نداریم، اقا داریم خوبش هم داریم، یعنی جلوتر که رفتم داستان خفن پیچیده تو هم و اصلا نمیتونم تحمل کنم که فردا
صبح بشه تا بلند شم اداامه بازی رو برم.
شخصیت های همراه فوق العاده هستن چند لول بالاتر و شیک و منظم و باهوش تر از هر شخصیت همراهی که تا حالا بوده هستن.

واقعا اگه کوجیما قصد بکنه یک قسمت بعدی بسازه و یک سری نوآوری هایی که حتما میتونه به این دنیای جهان باز اضافه کنه دیگه بعد از جایگاه خدا قرار میگیره. :n02:

پدر و پسر در یک نما :n19::n12:
پدر خسته است :n14:

نوآوری؟ بازیش کن ببین کلمه نوآوری خجالت زده شده رفته خونه خالش :n02:

اگه نسخه های 20 سال پیشش رو نادیده بگیریم
کلا 7 نسخه داره که 2 نسخه اون برای کنسول دستی PSP اومده.

5 نسخه که:
MGS 1 برای ps1 هست و نسخه PC هم هست که اونم زیاد بهینه نیست.
MGS 2 بری PS2 هست که بعدها نسخه بازسازی شدش برای X360 و PS3 منتشر شد و نسخه PC هم داره ( حتما باید با کنترلر بازیش کرد)
MGS 3 که شاهکار کل این سری هستش برای PS2 منتشر شد که بعد ها در کنار MGS 2 برای X360 و PS3 منتشر شد.
MGS 4 که فقط برای کنسول PS3
MGS 5 هم که الان در خدمت شماست.

پست مرده رو از تو گور کشیدی بیرون و جواب دادی! دمت گرم:V30:
با این حساب به جز شماره 4 همشون رو میشه بازی کزد.

hoomi_gta
19-09-2015, 03:51
روی سیستم من اجرا میشه؟
Lenovo z500
Core i7 3632QM 2.20
8 GB Ram
GT635M 2 Gig

HOJ-JAT
20-09-2015, 20:37
پس از ۱۹ روز بازی تموم شد متوسط روزی ۳ ساعت
بازی خیلی خوبی بود ولی مخفی کاری درست و حسابی نداشت بنظرم اسپلینتر سل توی این زمینه خیلی بهتر بود
من متال گیر های فبل رو متاسفانه بازی نکرده بودم
ولی در کل انتظار بهتری داشتم
بازی
۴۶+۲۰
مامورت داره که شاید فقط ۱۰ تاشون تازگی داشته باشن برات
بخش انلاینشم که ۱۴ مهر واسه کنسول میاد که تا اون موقع صبر کردن یعنی نصف شدن پول بازی (بدلیل اینکه توی مهر انچارتد واسه پلی ۴ میاد که ملت اونو میخرن!)
پس بازی رو میفروشم باشد که رستگار شویم:n02:

پ.ن .هر کی بازی رو خواست بیاد پ خ

- - - Updated - - -

Layken
20-09-2015, 22:08
چند نکته که در انجام ماموریت ها خیلی بهم کمک میکنه:
1- به طور مداوم از توی قسمت دولپمنت سعی کنید اسلحه هاتون و وسایل دیگه رو آپدیت کنید که واقعاً در انجام ماموریت ها کمکتون میکنه. مثلا با آپگرید کردن دوربینتون میتونید متوجه بشید سطح نیروهای دشمن چقدر است و اینطور نیروهای خبره تر رو به پایگاه بفرستید.
2- همیشه C4 همراهتون داشته باشید.
3- قبل از رفتن به ماموریت خوب توجه کنید که ماموریت ازتون چی میخواد و براساس ماموریت وسایل همراه خودتون ببرید. مثلاً برای ماموریتی که باید گروگانی رو نجات بدید، بردن نارنجک انداز و آر پی جی و تنفگ اسنایپر بیهوده است. ولی برای ماموریت هایی از قبیل از بین بردن ادوات سنگین نظامی دشمن مثل تانک ها و خودروها و یا ترکوندن وسایل ارتباطی مثل رادار و.... بدون این وسایل برید هیچ راهی از پیش نمی برید.
4- در صورتی که به وسیله ی خاصی احتیاج داشتید، یا مهمات و این چترهاتون تموم شدند میتونید درخواست بدید براتون همون لحظه فرستاده میشه.
5- هر از چند ماموریت یک بار به ماذربیس برگردید و بین افرادتون قدمی بزنید، باعث بالا رفتن روحیه شون میشه.
6- همیشه با یک سرعت جلو نرید، گاهی اوقات باید چند دقیقه ساکن یکجا بمونید و یا با سرعت خیلی کم جلو برید، گاهی اوقات لازمه خیلی سریع عمل کنید و با دویدن خودتون رو از جایی به جایی برسونید.
7- هیچگاه در نزدیکی دشمن ها کسی رو با بالون هوا نفرستید چون متوجه میشن و به حالت هشدار در میان.
8- روز و شب بودن و تغییرات آب و هوایی خیلی مهم هستند در موفقیت ماموریت. مثلا در ماموریتی که باید یکی از مجاهدین(مالک) رو از یکی از سخت ترین پایگاه های دشمن خارج میکردم، امکان انجامش در روز تقریباً غیرممکن بود، وقتی توی شب خودم رو رسوندم به درون پایگاه و به مالک رسیدم، خارج شدنم خیلی مشکل بود، در حال دو دو تا چهارتا بودم که از بیسیم بهم اطلاع داده شد تا چند دقیقه ی دیگه توفان شن میشه، انقدر خوشحال شدم که نگو! منتظر توفان ایستادم و با شروعش خیلی راحت تونستم خارج بشم.
9- ژنرال ها و افراد رتبه بالا رو که توی ماموریت ازتون میخوان بکشینشون سعی کنید زنده دستگیر کنید و بفرستید، سطحشون خیلی بالا هستند و در پیشرفت پایگاه کمک شایانی می کنند.
10- افراد رو از قسمت Staff Management بر اساس خصوصیاتشون به گروههای مختلف تقسیم بندی کنید.
فعلاً همین ها بود. موفق باشید و از این شاهکار لذت ببرید.

ممنون در مورد این بخش Staff Management منم توضیحاتی رو بگم.

افراد که به MB فرستاده میشن براساس توانایی هایی که دارن اتوماتیک دسته بندی میشن ولی برخی اوقات لازم هست که خودمون هم به وضعیت افراد نگاهی بندازیم.

همه افراد در بخش Staff Management توانایی هایی که دارن با حروف الفبای انگلیسی تقسیم بندی شدن و از حرف A++ که بهترین توانایی هست تا حرف E که ضعیف ترین هست تقسیم بندی شدن. در هر گروه یا Unite که می خواهین نفرات رو بفرستین دقت کنید تا برای اون بخش کسی رو بفرستین که بالاترین مهارت رو داره.
مثلا اگر شخصی درجه تواناییش برای قسمت Medical یا همون بیمارستان C هست و برای بقیه بخش ها مثل ساپورت - گروه تعمیرات و غیره D هست، پس بهترین گزینه این هست که این فرد رو به بخش بیمارستان بفرستیم.
بالا رفتن لول برابر هستش با ارتقا سطح کلیات بخش MB.

نکته بعدی سعی کنید در داخل بازی یعنی در محیط هر چیزی از گل و گیاه و جک و جونور میتونید پیدا کنید و بگیرین و به MB بفرستین، بسته های موادر اولیه رو هم از دست ندید.
اگر سوالی درباره بخش Staff Management داشتید بپرسید تا توضیح بدم.

Layken
21-09-2015, 14:36
بازی خیلی خوبی بود ولی مخفی کاری درست و حسابی نداشت بنظرم اسپلینتر سل توی این زمینه خیلی بهتر بود
من متال گیر های فبل رو متاسفانه بازی نکرده بودم
ولی در کل انتظار بهتری داشتم

- U

Karistias
22-09-2015, 22:07

- - - Updated - - -
سری متالو داری با اسپلینتر سل مقایسه میکنی اگه ریدن بفهمه حرفتو رو هوا با شمشیر مخصوصش(که اسمشو یادم رفته) هزار تیکش میکنه حالا بماند عکس العمل بیگ باس و اسنیک :n24::n25::n02:

+

اقایون خواهشا سعی کنید برای این بازی هیچ اشاره ای به داستان بازی خصوصا جاهای مهمش نکنید که مجبور بشید تو اسپویلر بذارید اخه یه سری ها مثل من کرم دارن که بخوان یه لحظه اسپویلرو باز کنن یا اینکه تو دو سه تا اسپویلر بذارید یه سری ها مثل من هنوز بازی رو تهیه نکردن

HOJ-JAT
22-09-2015, 23:12

سری متالو داری با اسپلینتر سل مقایسه میکنی اگه ریدن بفهمه حرفتو رو هوا با شمشیر مخصوصش(که اسمشو یادم رفته) هزار تیکش میکنه حالا بماند عکس العمل بیگ باس و اسنیک :n24::n25::n02:

+

اقایون خواهشا سعی کنید برای این بازی هیچ اشاره ای به داستان بازی خصوصا جاهای مهمش نکنید که مجبور بشید تو اسپویلر بذارید اخه یه سری ها مثل من کرم دارن که بخوان یه لحظه اسپویلرو باز کنن یا اینکه تو دو سه تا اسپویلر بذارید یه سری ها مثل من هنوز بازی رو تهیه نکردن
گفتم که برای من حکم ی بازی جدید رو داشت
شاید اگر این بازی جدید بود همه همین حرف منو میزدن
شاید منم اگر سری های قبل بازی کرده بودم این حرفو نمیزدم
ولی در کل بازی بنظر من اونجوری که قبلش واسش تعریف تمجید میکردند نبود مثلا ویچر که نمرش با این یکی بود خیلی متنوع تر بود
مهمترین مشکل بازی ار نظر من تکراری بودنشه این مشکل وسط های بازی بیشتر ب چشم میاد
کافی شما ۱۰ تا میشن بری ۱۱ همی دیگه تکراری هست
چیتر ۲ بازی همون چیتر ۱ هست !! ادم یجورش میشه دوباره بخوای مامورت های قبلی رو بازی کنی البته چنتا مامورت جدید داره که شبیه ب همن
:n13:

- - - Updated - -

Layken
23-09-2015, 01:25
گفتم که برای من حکم ی بازی جدید رو داشت
شاید اگر این بازی جدید بود همه همین حرف منو میزدن
شاید منم اگر سری های قبل بازی کرده بودم این حرفو نمیزدم
ولی در کل بازی بنظر من اونجوری که قبلش واسش تعریف تمجید میکردند نبود مثلا ویچر که نمرش با این یکی بود خیلی متنوع تر بود
مهمترین مشکل بازی ار نظر من تکراری بودنشه این مشکل وسط های بازی بیشتر ب چشم میاد
کافی شما ۱۰ تا میشن بری ۱۱ همی دیگه تکراری هست

- - - Updated - -

اخه نه تنها برای شما حجت جان بلکه حتی برای متال گیر فن ها هم حکم یک بازی جدید رو داشت، برای این که بیس و گیم پلی این بازی به کل عوض شده حتی داستان سرایی اون هم عوض شده با این حال حالا حتی اگر یک بازی جدید بود باز من از نظر من خیلی عمکلرد بهترین از اسپلینتر سل داشته.
مخصوصا دو شماره اخر بازی SC که اصلا قابل مقایسه نیست.

اما ویچر، ویچر یک بازی ذاتا نقش افرینی هستش و نوع داستان و محیط اون اجازه میده که کلی اتفاقات براش بیوفته که میشه هزار تا تنوع بهش داد ولی در متال گیر که قرار هست داستان یکک بازی 20 سال رو تعریف و ختم کنه اونم در یک فضای واقعی بحث فرق میکنه.
تازه از بابت نمرات هم عملکرد MGS 5 خیلی بهتر و بیشتر از ویچر هستش.

نظرت در جای خود محترم ولی در کل، کلیه سری SC در حد یک ماموریت فرعی MGS 5 هستش. حالا قسمت های قبلی بماند :n02:

اون اسپولت رو هم باز نکردم چون تموم نکرم فعلا :n02:

sonixax
23-09-2015, 04:51
اصلا خوشم نیومد! دارم بازی میکنم ولی اصلا خوشم نیومده. تکراری، تکراری، تکراری.
چرا باید یک ماموریت رو توی استوری لاین 2 بار انجام بدیم آخه ؟!
کوجیما کم آورده همون ماموریت رو سخت تر کرده دوباره آورده وسط بازی! خوب درجه سختی بازی رو برای همین وقتها ساختند دیگه!!!
با Quiet باید دو بار بجنگی (تکراری)! مسخرش اینجاست که ..... ولش کن خودتون بازی کنید میفهمید مسخرش کجاست.
Futon ها به قدر کافی مسخره بودند! WormHole درست کردنشون دیگه آخرشه خداییش!
در ضمن بازی 3 تا چپتر داشته که چپتر 3 حذف شده!!! لابد اون هم باز تکراری چپتر اول بوده دیگه! دیدند خیلی ضایع هستش حذفش کردند.
تمام سعی بر بزرگ کردن نقشه (که البته همش جنگل و بیابونه!!!!) و کار روی گرافیک بوده - گیم پلی و استوری لاین رو خراب کردند.
هر چه قدر نق بزنم باز هم کمه. من وقتی شماره 4 رو دیده بودم انتظار داشتم یک شاهکار واقعی ببینم! این از 4 خیلی خیلی ضعیف تره. یعنی چرا باید شماره 4 رو در مقام مقایسه با این خراب کنم! یکی از شاهکارهای بازی سازی رو بیایم با این مقایسه کنیم بهش ظلم کردیم :(
فکرش رو بکنید هلی کوپتر وسط Outpost دشمن زرتی میشینه زمین سربازه هم داره مثل گولاخها نگاه میکنه بعد میری زندانی رو هم میذاری توش فرار میکنی بعد میگه No sign of Enemy :n04:
باید علف جمع کنی که بعدش باهاش بتونی تیر بسازی برای Tranquilizer هات! دیگه چی بگم آخه ؟!
تکنولوژی که اینها دارند توی دهه 80 استفاده میکنند! از تکنولوژی که توی متال گیر 1 و 2 و 4 و اون همه سال بعد دارند استفاده میکنند خفن تره :))) فکر کن :))))

یکی بیاد دلداری بده بد جوری حالم گرفته شده :(

sonixax
23-09-2015, 04:59

آقا درسته که این بازی نسبت به همه شماره های قبلیش (سری اصلی) با توجه به زمان و تکنولوژی ساخت یعنی در مقایسه با هر شماره به زمان خودش، ضعیف تره ولی دیگه انقدر خاک برسر نیست که بخوایم بگیم اسپلینترسل ازش بهتره!
تمام سری اسپلینترسل به قول دوستان در حد یک ماموریت کناری همین شماره مطرحه!
مخفی کاری که توی سری متال گیر هست حتی توی همین شماره توی هیچ بازی دیگه ای نیست. درسته که میتونید اسلحه رو بردارید و بگید بسم الله برید جلو! ولی اگر بخواید S بگیرید اینطوری ها هم نیست.

sonixax
23-09-2015, 05:06
سلام بچه ها

- - - Updated - - -

سلام بچه ها

اگر کرکی که دانلود کردید کامل، یک DirectX باهاش هست توی فولدر _CommonRedist، اون رو نصب کنید.
ساعت کامپیوتر رو بذارید روی منطقه زمانی بیجینگ (+8) ، آپدیت 1.0.5 رو هم قبل از اینکه کرک رو بریزید نصب کنید.
بعد بازی رو اجرا کنید، اجرا میشه.
در ضمن با خود بازی یک سیو هستش که اون قمست بیمارستان رو خود کرکر تموم کرده! اگر اون رو پاک کنید و از توی بیمارستان شروع کنید بعد از تموم شدن Prologue هنگ میکنه! پس سیو رو نگه دارید که اگر این طوری شد بریزید و از بعد از Prologue بتونید بقیه بازی رو برید.

sonixax
23-09-2015, 05:16
باید از سربازهای اون مقر حرف بکشی تا جاش مشخص بشه
اونی که میگه نقشه اپدیت شد دشمن رو نزدیکی شما تشخیص داده

پس چرا میگه Enemy Prisoner Detected ?!
یا میگه Precedure ?! البته الان مشکل حل شده! ولی حس میکنم دارم GTA بازی میکنم اون هم پای پیاده :)))

HOJ-JAT
23-09-2015, 08:53
اصلا خوشم نیومد! دارم بازی میکنم ولی اصلا خوشم نیومده. تکراری، تکراری، تکراری.
چرا باید یک ماموریت رو توی استوری لاین 2 بار انجام بدیم آخه ؟!
کوجیما کم آورده همون ماموریت رو سخت تر کرده دوباره آورده وسط بازی! خوب درجه سختی بازی رو برای همین وقتها ساختند دیگه!!!
با Quiet باید دو بار بجنگی (تکراری)! مسخرش اینجاست که ..... ولش کن خودتون بازی کنید میفهمید مسخرش کجاست.
Futon ها به قدر کافی مسخره بودند! WormHole درست کردنشون دیگه آخرشه خداییش!
در ضمن بازی 3 تا چپتر داشته که چپتر 3 حذف شده!!! لابد اون هم باز تکراری چپتر اول بوده دیگه! دیدند خیلی ضایع هستش حذفش کردند.
تمام سعی بر بزرگ کردن نقشه (که البته همش جنگل و بیابونه!!!!) و کار روی گرافیک بوده - گیم پلی و استوری لاین رو خراب کردند.
هر چه قدر نق بزنم باز هم کمه. من وقتی شماره 4 رو دیده بودم انتظار داشتم یک شاهکار واقعی ببینم! این از 4 خیلی خیلی ضعیف تره. یعنی چرا باید شماره 4 رو در مقام مقایسه با این خراب کنم! یکی از شاهکارهای بازی سازی رو بیایم با این مقایسه کنیم بهش ظلم کردیم :(
فکرش رو بکنید هلی کوپتر وسط Outpost دشمن زرتی میشینه زمین سربازه هم داره مثل گولاخها نگاه میکنه بعد میری زندانی رو هم میذاری توش فرار میکنی بعد میگه No sign of Enemy :n04:
باید علف جمع کنی که بعدش باهاش بتونی تیر بسازی برای Tranquilizer هات! دیگه چی بگم آخه ؟!
تکنولوژی که اینها دارند توی دهه 80 استفاده میکنند! از تکنولوژی که توی متال گیر 1 و 2 و 4 و اون همه سال بعد دارند استفاده میکنند خفن تره :))) فکر کن :))))

یکی بیاد دلداری بده بد جوری حالم گرفته شده :(
خب همین دیگه
زیاد خوب نبودن ی بازی همینه دیگه
بنظر من دو چیز این بازی رو خراب کرده
یکی این بالن های که ادم و تانک!میفرستی هوا
دومیش اپن امکانات مادر بیس مثل بمبارن فرستادن سلاح
دلیل اولی و دومی
ترکوندن تانک چندتا از ماموریت ها رو تشکیل میده اواخر بازی که بالان اپدیت میشه میتونی خیلی راحت بری پشت تانک و بفرستیش بالا
یعنی در حد ۲ دقیقه میتونی ب میشن رو انجام بدی:n15:
شما میری وسط بیس دشمن خیلی شیک بمب بارون میکنی همه میمیرن و ادامه میدی!!

شاید بگین برای s گرفتن باید کار های بالا رو انجام داد ولی sگرفتن یا نگرفتن چیزی ب بازی اضافه نمیکنه
حداقل اگر طوری بود که مجبورت میکرد برای باز کردن ی میشن باید مثلا ۳ تا s بگیری بهتر بود

Layken
23-09-2015, 22:54
من فعلا در اپیزود 22 هستم و تموم نکردم.

اما در مورد این تکراری بودن ها یک توضیحی بدم، ببینید بازی جهان باز مثلا همین GTA V رو در نظر بگیرید: چند بار تکراری سرقت کردیم حالا یک بار مقصد بانک بود، یک باز مغازه ای چیزی و یک بار هم یک فروشگاه ولی به همون شکل و فرم، چندین بار از یک نقطه به یک نقطه دیگه یک نفر رو رسوندیم یا یک نفر رو به قتل رسوندیم
این احساس تکراری بودن در ذات بازی جهان باز هست و بالاتر از این نمیشه مگر این که بازی سبکش نقش افرینی باشه که اینم فقط کمی اجازه گسترش میده.
مثلا انتظار داشته باشیم با اسنیک بریم از یک نفر بخواهیم خواهشا منطقه جنگی رو رد کن اونم بگه چشم کمی دور از انتظاره :n02:
پس به نظرم این مشکل حل شده، سوا این که هر کسی میتونه این ماموریت ها رو به نوعی که خودش می خواد طی کنه و ممکنه تکراری نباشه برای همین این باعث شده که بازی عظیم و منحصربه فرد باشه.

در مرحله بعدی اون قضیه بمباران خب این دست گیمر رو باز گذاشته، الان من تا الان یک بار هم استفاده نکردم این که هست و باعث بشه ادم خوشش نیاد دلیلی نداره خب استفاده نکنید.

اون بالن ها هم دیگه مدل بازی هستن، یک نوع شناسنامه محسوب میشن، همه چیز رو که نباید به دید انتقاد نگاه کرد، کوجیما همیشه می خواد بگه که شما دارید یک بازی میکنید و این چیز فراتر از یک بازی نیست. این اتفاق بالن انقدر مسئله راحتیه که واقعا ادم نمیتونه بگه ایراد هستش.

در مورد اون هلیکوپتر و نفهمیدن دشمن ها من یکی شخصا تا الان به همچین نکته ای که حجت بهش اشاره کرد برنخوردم، تا اخرین نفس هم ولم نکردن :n02:

هوش مصنوعی بازی هم تا الان بهترین چیزی بود که در دوران گیمریم دیدم.

AMIR-AIRGUNNER
23-09-2015, 23:47
مدتها بود که اصلا حوصله بازی نداشتم و فقط منتظر این بازی بودم تا اخرین شاهکار استاد رو تجربه کنم ولی متاسفانه اصلا اون حسی رو که انتظار داشتم بهم نداد ! اخه وقتی سیستم کدک و کات سین های سینمایی به خوبی تو بازی جواب داده و همه فن ها هم از این روش راضی هست چه دلیلی واسه این همه تغییر تو سیستم بازی بود ؟
اخه کوجیما چرا تصمیم گرفت این بازی رو open world کنه ؟ این اسنیک ما چرا حرف نمیزنه ؟ صدای اسنیک هم دیگه چیزی نگم ! هیتر کجا و این ساترلند کجا !
فعلا فقط 6 ساعت تونستم بازی کنم ولی اصلا از روال روایت داستان بازی با این کاست ها راضی نیستم :n29: ببینیم اخرش چی میشه

sonixax
23-09-2015, 23:53
من فعلا در اپیزود 22 هستم و تموم نکردم.

اما در مورد این تکراری بودن ها یک توضیحی بدم، ببینید بازی جهان باز مثلا همین GTA V رو در نظر بگیرید: چند بار تکراری سرقت کردیم حالا یک بار مقصد بانک بود، یک باز مغازه ای چیزی و یک بار هم یک فروشگاه ولی به همون شکل و فرم، چندین بار از یک نقطه به یک نقطه دیگه یک نفر رو رسوندیم یا یک نفر رو به قتل رسوندیم
این احساس تکراری بودن در ذات بازی جهان باز هست و بالاتر از این نمیشه مگر این که بازی سبکش نقش افرینی باشه که اینم فقط کمی اجازه گسترش میده.
مثلا انتظار داشته باشیم با اسنیک بریم از یک نفر بخواهیم خواهشا منطقه جنگی رو رد کن اونم بگه چشم کمی دور از انتظاره :n02:
پس به نظرم این مشکل حل شده، سوا این که هر کسی میتونه این ماموریت ها رو به نوعی که خودش می خواد طی کنه و ممکنه تکراری نباشه برای همین این باعث شده که بازی عظیم و منحصربه فرد باشه.

در مرحله بعدی اون قضیه بمباران خب این دست گیمر رو باز گذاشته، الان من تا الان یک بار هم استفاده نکردم این که هست و باعث بشه ادم خوشش نیاد دلیلی نداره خب استفاده نکنید.

اون بالن ها هم دیگه مدل بازی هستن، یک نوع شناسنامه محسوب میشن، همه چیز رو که نباید به دید انتقاد نگاه کرد، کوجیما همیشه می خواد بگه که شما دارید یک بازی میکنید و این چیز فراتر از یک بازی نیست. این اتفاق بالن انقدر مسئله راحتیه که واقعا ادم نمیتونه بگه ایراد هستش.

در مورد اون هلیکوپتر و نفهمیدن دشمن ها من یکی شخصا تا الان به همچین نکته ای که حجت بهش اشاره کرد برنخوردم، تا اخرین نفس هم ولم نکردن :n02:

هوش مصنوعی بازی هم تا الان بهترین چیزی بود که در دوران گیمریم دیدم.

نه احساس تکراری بودن نیست! تکراریه!! یعنی شما یک ماموریت رو باید دو بار انجام بدی! مثلا یک مهندسی رو یک بار نجات دادی! چپتر 2 باز باید همون ماموریت رو دوباره انجام بدی و همون مهندس رو دوباره نجات بدی! فقط این بار یک مقداری ماموریت سخت تر شده! مثلا سربازای دشمن دید در شب دارند!!!! حتی جای طرف یا سربازا هم عوض نمیشه یک مقداری بیشتر بگردی صاف برو بالا سرش برش دار. این مشخصا اسمش هست ماست مالی برای جمع کردن بازی! داستان Quiet رو نگفتم چون خیلی ها دوست دارند خودشون بازی کنند ببینند چی میشه از Spoiler تگ هم خوشم نمیاد برای همین کلا نمیگم :دی

اون قضیه هلیکوپتر هم اگر میخوای برات پیش بیاد بزن یه دونه از اون Anti Air Radar ها رو بترکون! بعد هلیکوپتر وسط پایگاه دشمن میاد پایین برت میداره! چند باری این کار رو بکنی حتما یک بارش اتفاق میوفته.

خلاصه الان شما 22 تا اپیزود بازی کردی! فکر کنم 1-2 تا دیگه چپتر 1 تموم بشه. وقتی چپتر 2 رو شروع کنی خود متوجه منظورم میشه تمام اون 22 تا اپیزود رو باید از اول بازی کنی! شاید فقط یکی یا دو تا اپیزود خاص توش باشه که جدیده. لیکوید رو هم که میزنی بعدش یک بار دیگه تو MB میزنیش بهت Futon Device برای بچه هوا کردن میده ! خلاصه تیپ بازی جالب نیست یه جوریه، باز Futon Device ها OK هستند ولی دیگه زمانی که تا خرتناقش آپدیتشون میکنی کرم چاله باز میکنند و سرباز و تانک و ... انتقال میدند!!!!

دوست داشتی بگو راه آزاد کردنش رو بهت یاد میدم.

korokodil_avareh
24-09-2015, 01:25
آقا راستی نمیدونم چرا این بالون ها انقدر شما رو اذیت کرده؟
اولاً که فولتون دیوایس واقعاً وجود داره و همین الان هم داره توسط CIA استفاده میشه، درسته به این راحتی و شکل و شمایل نیست، اما غیرواقعی هم نیست.
توی مقاله هم اشاره شده زمان استفاده شدنش بین سالهای 1965 تا 1996 بوده.
ثانیاً در روند مخفی کاری خللی ایجاد نمیکنه چون شما نمیتونی نزدیک بقیه ی دشمن ها از این کارها بکنی، الا اینکه اونها خبردار بشن، و وقتی هم خبردار بشن بقیه ی بالون هایی رو که میفرستی هوا میترکونند. دلیل استفاده از این ایده هم قوی تر کردن قسمت نقش آفرینی بازی برای مجهز کردن ماذر بیس و جنگ های آنلاین هست که بین بیس ها اتفاق میافته.
ثالثاً در مورد قضیه بمباران هم کاملاً با نظر حامد موافقم چون بازی دقیقاً جوری ساخته شده که هر بازیکنی هرطور که دوست داره بازی رو جلو ببره. من هم به شخصه حتی یک بار هم از بمباران یا ساپورت توسط هلیکوپتر استفاده نکردم. نکته ی جالب اینکه من سگ رو هم با خودم نمیبرم چون اولاً خوشم نمیاد اون جای افراد رو برام شناسایی بکنه دوست دارم خودم پیدا بکنم و دلیل مهمتر هم حقیقتش از صدای مداوم نفس کشیدنش حالم بهم میخوره!!!
تنها قضیه ای که نتونستم هنوز باهاش کنار بیام کم صحبت کردن بیگ باس است.... WAR HAS CHANGED............. ای وای دیوید هیتر.... این صدای کیفر هم بدک نیست اما بیچاره دیالوگ نداره وسط صحنه ها همه دارند حرف میزنند و جروبحث می کنند این میاد بدون یک کلام حرف مداخله میکنه... چهارتا دیالوگ قوی هم میزاشتن بد نبود.

sonixax
24-09-2015, 04:27
من مشکلی به خود Fulton ندارم! با کرم چاله و تانک هوا کردن و کانتینر بلند کردنش مشکل دارم!
من این آپدیت رو آزاد کردم خیلی مسخرست! باید ماموریت 31 رو انجام بدید تا SideOp 50 آزاد بشه بعدش برید Legendery Jackal رو بگیرید با همون فولتون ها بفرستید هوا تا آزاد بشه آپدیتش.
خلاصه اگر از این فضایی بازیها خوشتون نمیاد SideOp 50 رو انجام ندید. یا اگر انجام دادید آپگرید نکنید! یا گر آپگرید کردید اون رو اتچ نکنید.
مشکل بعدی من هم تکراری بودن بازیه! شخصا یک اخلاق بدی دارم و یک بازی رو دو بار بازی نمیکنم مگر برخی بازی های خیلی خیلی خاص اون هم بعد از چند سال! حالا فکرش رو بکنید یک بازی رو توی یک بار بازی کردن در حقیقت دارید دو بار بازی میکنید! :n21:
از دید من این بازی Red Dead Redemption ای هستش که شخصیت اصلیش Big Boss هستش ولی به جای کالسکه جیپ و تانک داریم! یک مقداری هم اسلحه هامون مدرن تره!اسب هم که سر جاشه :))) این متال گیر نیست. برای کسی مثل من که متال گیر رو خورده و فقط و فقط به خاطر MGS4 رفت Ps3 خرید یک مقداری سخته قبول این مساله. همین شد که رفتم بازی اوریجینالی که خریده بودم رو پس دادم الان دارم کرک شده بازی میکنم! چرا ؟! چون به نظرم ارزش پول دادن نداشت.

titanium_zarin
24-09-2015, 12:14
همراهامونتوی مادربییس کجان ؟؟
منظورم سگه و الی و کوایت و اینها هست ...
اینها رو کجا پیدذا کنم ؟؟
یا باقی ؟؟
یا بچه ها !!

- - - Updated - - -

یا باقی ؟؟
یا بچه ها !!

Layken
24-09-2015, 23:18
یا باقی ؟؟
یا بچه ها !!

!!

اینا رفته رفته در بازی اضافهمیشن، زودترینش سگ هستش که فکر کنم ماموریت های 5 -6 بود که وقتی خیلی کوچولو هستش پیداش میکنیم.

titanium_zarin
25-09-2015, 14:03
اینا رفته رفته در بازی اضافهمیشن، زودترینش سگ هستش که فکر کنم ماموریت های 5 -6 بود که وقتی خیلی کوچولو هستش پیداش میکنیم.

من همه رو پیدا کردم ...
میخوام یه سری بهشون بزنم و دست نوازشی به سرشون بکشم:n05:
منظورم این هست :دی

- - - Updated - - -

من همه رو پیدا کردم ...

m2stech
25-09-2015, 15:06
من بازی را خیلی آروم و با حوصله دارم میرم چون دارم همه را A و S میگیرم الان رسیدم به اپیسود 16 ولی اینطوری که فهمیدم چپتر 2 تکراری هست و چپتر 3 هم حذف شده متاسفانه. فکر کنم بی ربط به جدا شدن کوجیما از کنامی هم نباشه...

Layken
25-09-2015, 16:31
من همه رو پیدا کردم ...

- - - Updated - - -

فقط کوایت رو میشه دید ولی دست نوازش نمیشه بر سرش کشید :n02:
کوایت هم در بخش بهداری یا همون مدیکال هستش.

titanium_zarin
25-09-2015, 21:28
من بازی را خیلی آروم و با حوصله دارم میرم چون دارم همه را A و S میگیرم الان رسیدم به اپیسود 16 ولی اینطوری که فهمیدم چپتر 2 تکراری هست و چپتر 3 هم حذف شده متاسفانه. فکر کنم بی ربط به جدا شدن کوجیما از کنامی هم نباشه...

چپتر 2 همش تکراری نیست ...
ولی تکراری هم داره و اینکه برای باز شدن بعضی از مراحل لازمه اونها رو انجام بدید !!

- - - Updated - - -

ولی تکراری هم داره و اینکه برای باز شدن بعضی از مراحل لازمه اونها رو انجام بدید !!

- - - Updated - - -

hoomi_gta
27-09-2015, 09:51
روی سیستم من اجرا میشه؟
Lenovo z500
Core i7 3632QM 2.20
8 GB Ram
GT635M 2 Gig

HOJ-JAT
27-09-2015, 13:48
روی سیستم من اجرا میشه؟
Lenovo z500
Core i7 3632QM 2.20
8 GB Ram
GT635M 2 Gig
اجرا که میشه (البته نمیدونم گرافیک DirectX11 داره یا نه؟)
ولی نباید توقع داشته باشی
گرافیک ضعیف هست

titanium_zarin
28-09-2015, 12:41
دوستان برای باز کردن مرحله 45 باید کار خاصی کرد ؟؟
من تمام کردم ولی 45 رو نرفتم هنوز ... در واقع وجود نداره که برم !!!

- - - Updated - - -

Layken
28-09-2015, 13:06

!!

همه کاست هارو گوش دادی؟
از ماموریت های فرعی، ماموریت زرد رنگ نذار بمونه.

titanium_zarin
28-09-2015, 15:35
همه کاست هارو گوش دادی؟
فقط مونده یه چند تا ماموریت فرعی الکی ...که هی میری یه چندتا یهو اپدیت میشه و تمومی ندارن !!
زرد که هیچی نمونده !

- - - Updated - - -

همه کاست هارو گوش دادی؟
فقط مونده یه چند تا ماموریت فرعی الکی ...که هی میری یه چندتا یهو اپدیت میشه و تمومی ندارن !!
زرد که هیچی نمونده !

mk367
28-09-2015, 19:34
کسی این بازی رو از روی نسخه fatgirlنصب کرده؟
من هر وقت می خوام بازی رو نصب کنم تا 70-80 درصد میره بعد اروره پایینی رو میده (fgpack.exe has stopped working)و وقتی ارور رو می بندم نصب رو ادامه میده و نموم میکنه ولی عملا هر چی اکسترکت و نصب کرده و پاک می کنه؟؟!!!

بعد از نصب اپدیت بازی اون ارور دیگه نیومد ولی یه ارور دیگه میده میشه بهم بگید دلیلش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

dverbame
28-09-2015, 23:42
کسی این بازی رو از روی نسخه fatgirlنصب کرده؟
من هر وقت می خوام بازی رو نصب کنم تا 70-80 درصد میره بعد اروره پایینی رو میده (fgpack.exe has stopped working)و وقتی ارور رو می بندم نصب رو ادامه میده و نموم میکنه ولی عملا هر چی اکسترکت و نصب کرده و پاک می کنه؟؟!!!

بعد از نصب اپدیت بازی اون ارور دیگه نیومد ولی یه ارور دیگه میده میشه بهم بگید دلیلش چیه؟
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام. فکر میکنم دوستان دیگه که مشکل داشتند بهشون میگفتند در ابتدای نصب تیک همه گزینه ها رو بزنید مثل نصب دایرکس و ...

Ahmad.S9689
30-09-2015, 10:48
درود

دوستان بنظرتون رو سیستم من ( حتی رو حالت گرافیکی با کمترین رزولیشن ) اجرا میشه ؟؟؟

dverbame
sasanjfr

MAX PAYNE 3
30-09-2015, 15:26
سلام
ببخشید دوستان من تا ep 34 بازی کردم اما بعد از این که بیگ باس بر میگرده به mother bace و اون سگ کوچولو رو میبینه دیگه مرحله جدیدی ازاد نمیشه تو رادیو هم راهنمایی خاصی نمی کنه

Layken
30-09-2015, 19:40
سلام
ببخشید دوستان من تا ep 34 بازی کردم اما بعد از این که بیگ باس بر میگرده به mother bace و اون سگ کوچولو رو میبینه دیگه مرحله جدیدی ازاد نمیشه تو رادیو هم راهنمایی خاصی نمی کنه

اپیزود 34 دیگه سگ نباید کوچیک باشه؟ :n29: نکنه دیر پیداش کردی؟
اگر ماموریت اصلی باز نمیشه باید به نوار کاست ها گوش بدی و ماموریت های فرعی رو بری، مخصوصا اونایی که زرد رنگ هستن.

sonixax
01-10-2015, 04:19

- - - Updated - - -

مرحله 45 همینطوری باز نمیشه!

1 - اولین بار که با کوایت درگیر میشی نباید بکشیش!
2 - امبلم پروانه نباید اتچ شده باشه! اگر شده برش دارید.
3 - SideOp 150 رو باید آزاد کرده باشید و بازی کرده باشید که باز خودش کلی داستان داره آزاد کردنش.
4 - Bond Level تون با کوایت باید تا خرتناقش پر بشه.

برای آزاد کردن Sideop 150 اون قبلی ها + :

صحنه اخراج اوتاکون رو باید از مادربیس ببینید!

برای آزاد کردن مرحله 46 که اندینگ اصلی بازی توشه بالایی ها + :

1 - تمام نوارها رو باید گوش کنید
2 - تمام SideOp های زرد رو باید انجام بدید!
3 - تمام مرحله های بازی به جز 46 رو که هنوز آزاد نشده باید بازی کرده باشید
4 - مادربیس رو باید تا خرتناقش آپگرید کنید.

titanium_zarin
01-10-2015, 12:45

3 - SideOp 150 رو باید آزاد کرده باشید و بازی کرده باشید که باز خودش کلی داستان داره آزاد کردنش.

مورد دوم رو دقیق توضیح میدید ؟؟

- - - Updated - - -

sonixax
02-10-2015, 04:03

- - - Updated - - -

توی Idroid یک منو دارید برای Customize کردن مادر بیس!
اونجا یک قسمتی داره که میتونید امبلم (آرم، علامت، لوگو) مادربیس رو انتخاب کنید! پروانه نباید باشه! این عکس :

mk367
02-10-2015, 07:31
سلام. فکر میکنم دوستان دیگه که مشکل داشتند بهشون میگفتند در ابتدای نصب تیک همه گزینه ها رو بزنید مثل نصب دایرکس و ...

اون تیک ها برای نصب c++هستش که من همه ی نسخ هاش رو تو کامپیوترم دارم ولی اصلا نمی تونم fgpack.exeچیه که موقع نصب بازی ارور میده؟

titanium_zarin
02-10-2015, 19:41
کاشکی کوایت رو نمی فرستادم بره ...
دیگه بازی حال نمیده ...
خفنش کرده بودم در حد تیم ملی ...
میزاشتمش یه جایی میگفتم بزن ...اونم منطقه رو تمیز تحویل میداد منم میرفتم و رنک اس رو میگرفتم ...
حیف شد ...
راهی برای برگشتش نیست ؟؟

- - - Updated - - -

کاشکی کوایت رو نمی فرستادم بره ...
دیگه بازی حال نمیده ...
خفنش کرده بودم در حد تیم ملی ...
میزاشتمش یه جایی میگفتم بزن ...اونم منطقه رو تمیز تحویل میداد منم میرفتم و رنک اس رو میگرفتم ...
حیف شد ...
راهی برای برگشتش نیست ؟؟

Zlatan_ibra
04-10-2015, 02:09
اقا هرچی روی بازی کلیک میکنم نمیاره...حجم محتویات 22 گیگ هست

malkemid
04-10-2015, 10:15
ساعت سیستم رو بذار رو پکن

dverbame
04-10-2015, 11:08
سلام. دوستان بنده بازی رو تازه شروع کردم ...

تفنگام اول بازی صدا خفه کن داشتن .. اما الان هرچی دکمه 1 رو میزنم یا 2 هیچ کدوم دیگه گزینه ای برای صدا خفه کن ندارن که فعال کنم... باید کار خاصی انجام بدم ؟ یا دیگخ بی صدا خفه کن باید برم ؟ :(

HOJ-JAT
04-10-2015, 15:04
سلام. دوستان بنده بازی رو تازه شروع کردم ...

تفنگام اول بازی صدا خفه کن داشتن .. اما الان هرچی دکمه 1 رو میزنم یا 2 هیچ کدوم دیگه گزینه ای برای صدا خفه کن ندارن که فعال کنم... باید کار خاصی انجام بدم ؟ یا دیگخ بی صدا خفه کن باید برم ؟ :(
صدا خفه محدودیت داره
یعنی ی خشاب تیر که برنی از بین میره
با سوپلای دراپ دوباره بگیرش

Layken
04-10-2015, 16:04
توی Idroid یک منو دارید برای Customize کردن مادر بیس!
اونجا یک قسمتی داره که میتونید امبلم (آرم، علامت، لوگو) مادربیس رو انتخاب کنید! پروانه نباید باشه! این عکس :

میلاد خب اگه پروانه نذاریم که ...

من خوندم اگر ارم پروانه بزاریم و لول کواییت رو کم کنیم از پیشمون نمیره

Zlatan_ibra
04-10-2015, 17:40
آقا یکی مرحله اول رو توضیح بده چیکار باید بکنیم

sonixax
04-10-2015, 17:53
میلاد خب اگه پروانه نذاریم که ...

درست خوندی! ولی :

اگر اون کار رو بکنی دیگه مرحله های 45 و 46 و ساید آپ 150 برات باز نمیشه در نتیجه هیچ وقت بازی رو تموم نمیکنی و اندینگ واقعی رو نمیبینی و اصلا نمیفهمی چرا Otacon شد دشمن لیکوئید و بیگ باس و اوسلات و خلاصه کلی علامت سوال برات باقی میمونه که چه طوری شد که این طوری شد :دی

MAX PAYNE 3
04-10-2015, 19:03
آقایون بازی تو چپتر 1 تموم میشه?
چون چپتر 2 80 درصد مراحل تکراریه حتی ویدیو هاشم تکرارین

Layken
04-10-2015, 20:44
درست خوندی! ولی :

اگر اون کار رو بکنی دیگه مرحله های 45 و 46 و ساید آپ 150 برات باز نمیشه در نتیجه هیچ وقت بازی رو تموم نمیکنی و اندینگ واقعی رو نمیبینی و اصلا نمیفهمی چرا Otacon شد دشمن لیکوئید و بیگ باس و اوسلات و خلاصه کلی علامت سوال برات باقی میمونه که چه طوری شد که این طوری شد :دی

میلاد یک توضیحی از برداشتی که از داستان داشتی بده.
می خوام ببینم اون چیزی که من برداشت کردم درست بود یا نه و اختلفات رو بررسی کنیم.

برای شروع فهمیدی که این ونوم اسنیک همون بیگ باسی هستش که ما در متال گیر 1 نسخه 28 کشته میشه؟ در واقع سالید اسنیک بیگ باس تقلبی رو میکشه.

آقایون بازی تو چپتر 1 تموم میشه?
چون چپتر 2 80 درصد مراحل تکراریه حتی ویدیو هاشم تکرارین

لطفا بزارید در اسپویلر، نه تموم نمیشه هنوز ادامه داره.

sonixax
05-10-2015, 04:05
میلاد یک توضیحی از برداشتی که از داستان داشتی بده.
می خوام ببینم اون چیزی که من برداشت کردم درست بود یا نه و اختلفات رو بررسی کنیم.

برای شروع فهمیدی که این ونوم اسنیک همون بیگ باسی هستش که ما در متال گیر 1 نسخه 28 کشته میشه؟ در واقع سالید اسنیک بیگ باس تقلبی رو میکشه.

لطفا بزارید در اسپویلر، نه تموم نمیشه هنوز ادامه داره.

اول از همه بگم که با این کرکی که هست مرحله 46 رو وقتی تموم کنید گیر میکنه! (حال گیری) پس سیوتون رو نگه دارید که بعدا به دردتون میخوره وقتی کرَک بهتری بیاد.

آره همون طوریه، آخرش هم میگه که دو تا بیگ باس هست، یکی خودش که همه این نقشه ها رو کشیده و اون یکی هم فنتوم که توی این بازی نقش ما بود. حالا اینکه ما بیگ باس قلابیه رو میکشیم یا نه رو مطمئن نیستم ولی تمام مدت بازی سر کار بودیم :n02: من زمانی شک کردم که دیدم بیگ باس یک دست نداره!!!! (در صورتی که توی 4 دستاش سر جاش بود!) اونجا بود که گفتم این بازی آخرش حال گیریه :) که همونم شد البته.

آخر سر هم من فکر میکنم یک ریمیک از اولین نسخه متال گیر خواهیم داشت!

Layken
05-10-2015, 13:28
اول از همه بگم که با این کرکی که هست مرحله 46 رو وقتی تموم کنید گیر میکنه! (حال گیری) پس سیوتون رو نگه دارید که بعدا به دردتون میخوره وقتی کرَک بهتری بیاد.

آره همون طوریه، آخرش هم میگه که دو تا بیگ باس هست، یکی خودش که همه این نقشه ها رو کشیده و اون یکی هم فنتوم که توی این بازی نقش ما بود. حالا اینکه ما بیگ باس قلابیه رو میکشیم یا نه رو مطمئن نیستم ولی تمام مدت بازی سر کار بودیم :n02: من زمانی شک کردم که دیدم بیگ باس یک دست نداره!!!! (در صورتی که توی 4 دستاش سر جاش بود!) اونجا بود که گفتم این بازی آخرش حال گیریه :) که همونم شد البته.

آخر سر هم من فکر میکنم یک ریمیک از اولین نسخه متال گیر خواهیم داشت!

اون صحنه اخر بازی که اسنیک یا ونوم اسنیک آینه رو میشکنه، اونجا زمان بازی در موقع حال که بازی می کنید نیست، اونجا برمیگرده به زمان اولین نسخه این سری بازی یعنی نسخه metal Gear 1 که مال 28 سال پیش هست و اونجا زمان بازی در سال 1995 روایت میشه.
یعنی بازی در اون صحنه که اسنیک داره نوار کاست بیگ باس رو گوش میده سال 1995 هستش و سروصدای درگیری که میشنوید خبر از حضور سالید اسنیک رو میده که اومده باس رو بکشه و همین کار رو هم میکنه.

ونوم اسنیک یا همین اسنیک متال 5 ، بعد از این که متوجه میشه فقط در نقش بیگ باس اصلی هست بعدها قدرت میگیره و برای دنیا خطری محسوب میشه که سالید اسنیک در جریان متال گیر 1 با اسپری میکشتش.
بیگ باسی که در آخر متال گیر 4 میاد و پیش سالید اسنیک جون میده، بیگ باس اصلی هستش.

titanium_zarin
05-10-2015, 13:40
درست خوندی! ولی :

من متوجه نشدم ...
توضیح میدی ؟؟
اخه من اول 46 برام باز شد بعد کلی رفتم تا 45 باز شد ...

titanium_zarin
05-10-2015, 13:43
آقا یکی مرحله اول رو توضیح بده چیکار باید بکنیم

بازیتون که اجرا شد ...
مرحله کدوم رو میگید ؟؟ بیمارستان ؟؟
اون که هیچی نداره !!

worldclass
05-10-2015, 14:12
سلام
دوستان من دنبال لینک های نسخه کم حجم بازی چه مستقیم چه تورنت هستم.
ممنون

Layken
05-10-2015, 20:04
من متوجه نشدم ...
توضیح میدی ؟؟
اخه من اول 46 برام باز شد بعد کلی رفتم تا 45 باز شد ...

الان همین که رفتی درست هست و هیچ مشکلی نداره، فقط الان میتونی برای برگردوندن کواییت اون مراحل رو انجام بدی مثلا لولش رو به حداقل برسونی و لوگوی DD رو پروانه بزاری

dverbame
05-10-2015, 22:35
دوستان میشه یه توضیحی بدید در باره مادربیس :

با این استاف ها چی کار کنم ؟
هر کدومو باید بزارم یه کاری مثلا یا میشه همینجوری ازاد باشن ؟ اصا نمیفهمم باید چی کار کنمشون ... منظورم اینه که اگه باید هر کدوم جایی هم باشن ... متوجه نمیشم باید بر چه اساسی بچینمشون .. یا این رنک هایی که میزنن چی میشه .

ممنون میشم یکی یه توضیحی بهم بده

titanium_zarin
06-10-2015, 12:55
الان همین که رفتی درست هست و هیچ مشکلی نداره، فقط الان میتونی برای برگردوندن کواییت اون مراحل رو انجام بدی مثلا لولش رو به حداقل برسونی و لوگوی DD رو پروانه بزاری

الان که رفته من چه جوری لولش رو کم کنم ؟؟
خداییش اگه برمیگرده برم دنبالش :n19:

titanium_zarin
06-10-2015, 13:01

هر کدومو باید بزارم یه کاری مثلا یا میشه همینجوری ازاد باشن ؟ اصا نمیفهمم باید چی کار کنمشون ... منظورم اینه که اگه باید هر کدوم جایی هم باشن ... متوجه نمیشم باید بر چه اساسی بچینمشون .. یا این رنک هایی که میزنن چی میشه .

- - - Updated - - -

شمامیتونی بزاری اتوماتیک اسین بشن و خودشون میرن توی گروههاشون ..
ولی بهتره مثلا اگر رنک آ در تعمیرات دارن بزاری برای اون بخش ...
بالاترین درجه s هست و به ترتیتب : ++a , a+ , a و b و c همینجوری برو جلو ...
پس اگر رنگ فلان بالایی دارن بزارشون توی همون گروه

worldclass
06-10-2015, 13:57
سلام
دوستان من دنبال لینک های نسخه کم حجم بازی چه مستقیم چه تورنت هستم.
ممنون
دوستان راهنمایی لطفا:n16:

dverbame
06-10-2015, 14:56
شمامیتونی بزاری اتوماتیک اسین بشن و خودشون میرن توی گروههاشون ..
ولی بهتره مثلا اگر رنک آ در تعمیرات دارن بزاری برای اون بخش ...
بالاترین درجه s هست و به ترتیتب : ++a , a+ , a و b و c همینجوری برو جلو ...
پس اگر رنگ فلان بالایی دارن بزارشون توی همون گروه

ممنون . ببخشید اخه هر کدوم مثلا یک ردیف رنک بندی دارن ... مثلا یکی هست زده c c e d همچین چیزایی ...

اون شکلک های بالا میگه برا چه کاری خوبن ؟

بعد تو ردیف اخر مثلا برا یکی عکس اچار بود .. اون باید بره مثلا تو چه بخشی ؟ :n27:

================

سوال دیگم اینه که این بازی ربطی به اون متال گیر 2014 هم داره ؟ ظاهرا داستان اون پیش زمینه اینه .. میشه یکی داستانش رو برام لطف کنه بزاره ؟

Layken
06-10-2015, 20:59

در مورد این بخش Staff Management من توضیحاتی رو بگم.

افراد که به MB فرستاده میشن براساس توانایی هایی که دارن اتوماتیک دسته بندی میشن ولی برخی اوقات لازم هست که خودمون هم به وضعیت افراد نگاهی بندازیم.

همه افراد در بخش Staff Management توانایی هایی که دارن با حروف الفبای انگلیسی تقسیم بندی شدن و از حرف A++ که بهترین توانایی هست تا حرف E که ضعیف ترین هست تقسیم بندی شدن. در هر گروه یا Unite که می خواهین نفرات رو بفرستین دقت کنید تا برای اون بخش کسی رو بفرستین که بالاترین مهارت رو داره.
مثلا اگر شخصی درجه تواناییش برای قسمت Medical یا همون بیمارستان C هست و برای بقیه بخش ها مثل ساپورت - گروه تعمیرات و غیره D هست، پس بهترین گزینه این هست که این فرد رو به بخش بیمارستان بفرستیم.
بالا رفتن لول برابر هستش با ارتقا سطح کلیات بخش MB. (یک سیستم اتوماتیک هم داره که وقتی بزنی همه میرن سرجی خودشون)

نکته بعدی سعی کنید در داخل بازی یعنی در محیط هر چیزی از گل و گیاه و جک و جونور میتونید پیدا کنید و بگیرین و به MB بفرستین، بسته های موادر اولیه رو هم از دست ندید.

الان که رفته من چه جوری لولش رو کم کنم ؟؟
خداییش اگه برمیگرده برم دنبالش :n19:

واقعیتش من خودم دوست ندارم برگرده، دلیلش هم پایان بازی هستش، اگر این بیگ باس واقعی بود من سرمو هم براش میدادم ولی همون بهتر که بره چون کواییت لیاقتش خیلی بیشتر از این ونوم اسنیک تقلبی هست.
برای همین دقیق نمیدونم بعد از رفتنش چطوری باید برگرده میپرسم میگم شاید هم میلاد بلد باشه.

دوستان راهنمایی لطفا:n16:

ممنون . ببخشید اخه هر کدوم مثلا یک ردیف رنک بندی دارن ... مثلا یکی هست زده c c e d همچین چیزایی ...

اون شکلک های بالا میگه برا چه کاری خوبن ؟

بعد تو ردیف اخر مثلا برا یکی عکس اچار بود .. اون باید بره مثلا تو چه بخشی ؟ :n27:

================

سوال دیگم اینه که این بازی ربطی به اون متال گیر 2014 هم داره ؟ ظاهرا داستان اون پیش زمینه اینه .. میشه یکی داستانش رو برام لطف کنه بزاره ؟

2014 ؟ منظور گراند زیرو هست ؟ GZ
اره داستان اون پیش زمینه این هستش.
داستان کل بازی رو ؟ نمیشه چون اندازه یک رمان کتاب هست :دی

dverbame
06-10-2015, 22:48
در مورد این بخش Staff Management من توضیحاتی رو بگم.

بالا رفتن لول برابر هستش با ارتقا سطح کلیات بخش MB. (یک سیستم اتوماتیک هم داره که وقتی بزنی همه میرن سرجی خودشون)

واقعیتش من خودم دوست ندارم برگرده، دلیلش هم پایان بازی هستش، اگر این بیگ باس واقعی بود من سرمو هم براش میدادم ولی همون بهتر که بره چون کواییت لیاقتش خیلی بیشتر از این ونوم اسنیک تقلبی هست.
برای همین دقیق نمیدونم بعد از رفتنش چطوری باید برگرده میپرسم میگم شاید هم میلاد بلد باشه.

2014 ؟ منظور گراند زیرو هست ؟ GZ
اره داستان اون پیش زمینه این هستش.
داستان کل بازی رو ؟ نمیشه چون اندازه یک رمان کتاب هست :دی

اولا لطف کردید بابت توضیحات .

ثانیا میشه لطف کنید بگید چجوری اتوماتیک بزنم سیستم رو

در مورد داستان هم میشه ... یه خلاصه ای برام بفرستید ( اگر اینجا نمیشه ؟ ) یا یه لینکی چیزی بدید که داستان کامل رو بتونم بفهمم چی به چیه ...

کلا اگر پیش زمینه دیگه ای هم باز قبل از اون هست بگید ممنون میشم .. میخوام همه رو بخونم .. داستان بازی یه جورایی برام مبهمه ..

- - - - - -

Layken
06-10-2015, 23:20
خب داستان رو برات پ خ کردم.
اون مورد چون من روی کنسول بازی میکنم با L3 هستش نمیدونم تو روی چه پلتفورمی بازی میکنی.
اگر این اولین متال گیرت باشه که بازی میکنی فهم داستان کمی برات سخت خواهد شد، چون همین الان هم برای من که 17 سال هست با این سری زندگی میکنم مبهمه :دی

dverbame
06-10-2015, 23:54
اون مورد چون من روی کنسول بازی میکنم با L3 هستش نمیدونم تو روی چه پلتفورمی بازی میکنی.
اگر این اولین متال گیرت باشه که بازی میکنی فهم داستان کمی برات سخت خواهد شد، چون همین الان هم برای من که 17 سال هست با این سری زندگی میکنم مبهمه :دی

دقیقا درد همینه ... تا حالا دو نسخه بیشتر بازی نکردم....

یکی رو که بخاطر ندونستن داستان ول کردم.. اما الان تصمیم گرفتم بفهمم ... خخخ :n02:

کمک برادر کمک :n12:

- - - Updated - - -

دقیقا درد همینه ... تا حالا دو نسخه بیشتر بازی نکردم....

یکی رو که بخاطر ندونستن داستان ول کردم.. اما الان تصمیم گرفتم بفهمم ... خخخ :n02:

کمک برادر کمک :n12:

worldclass
07-10-2015, 00:57
آقایون نسخه کم حجم بازی نبود؟

donkeyoxte
07-10-2015, 01:10
آقایون نسخه کم حجم بازی نبود؟

کمترین حجم نسخه 12 گیگی هست

worldclass
07-10-2015, 01:14
کمترین حجم نسخه 12 گیگی هست

لینکشو بزارید لطفا.

donkeyoxte
07-10-2015, 01:32

اگه مشکلی تو سرعت دانلود داشتین بدید دوستان تو بخش مستقیم سازی آپلودسنترها , مستقیم کنند

فقط چند تا نکته:

-آخرین پچ بازی رو دانلود کنید (1.0.0.5 فکر کنم) بعد محتویاتشو به پوشه بازی اضافه کنید و فایل patch.bat اجرا کنید

-اگه بعد باز کردن فایل patch.bat صفحه سفید شد و بازی بالا نیامد ساعت سیستمو به UTC+08:00 Beijing Chongqing , Hong Kong , Urumqi

برگردونید

titanium_zarin
07-10-2015, 10:53
منم موافقم در مورد کوایت ...
ولی خب میخوام دوباره برم مراحل رو ...
خیلی حال میده میزاریش رو میگی منو ساپورت کن اونم همه رو می ترکونه !!

- - - Updated - - -

hoomi_gta
08-10-2015, 14:03
چرا اغلب سایت ها لینک این بازی و حذف کردن؟ کسی لینک دانلود مستقیم داره؟

titanium_zarin
09-10-2015, 10:16
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %25D8%25AF-Metal-Gear-Solid-V-The-Phantom-Pain--%25D8%25A8%25D8%25B1%25D8%25A7%25DB%258C-PC.html

- - - Updated - - -

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %25D8%25AF-Metal-Gear-Solid-V-The-Phantom-Pain--%25D8%25A8%25D8%25B1%25D8%25A7%25DB%258C-PC.html

Layken
09-10-2015, 20:50

خب الان پرسیدم و نتیجه این شد که دیگه وقتی بره، یعنی رفت راه برگشتی نیست.:n14:

Quiets's Theme MP3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Layken
13-10-2015, 13:51
فکر کنم به اندازه کافی بازی کردم و میتونم نتیجه گیری کنم،
متال گیر 5 یک عنوان بسیار عالی در همه زمینه ها هست و تنها یک مشکل داره و آن هم کم بودن حس متال گیری در بازی بود.

توضیح درباره داستان و رویدادهای قسمت 5 بسیار زیاد هستش و فکر کنم تا زمانی که خود کوجیما حرفی نزنه و یا یک توضیحی ارائه داده نشه
بین مجامع متال گیر فن ها هنوز در نتیجه گیری داستان اختلاف نظر وجود خواهد داشت.
اما یک چیزی برای همه متال گیر فن ها مشترک و برابر هست آن هم تمام شدن تاریخچه این سری بازی بزرگ و تمام شدن این عنوان یعنی
به اتمام رسیدن روح و احساس در صنعت گیم، عنوانی که با ارائه داستان پردازی و شخصیت پردازی منحصربه فرد، بی نظیر و متفاوت در دنیای
بازی های ویدئویی کاری کرد که باعث شد با بقیه بازی های این صنعت فاصله چند برابری داشته باشه.

اگر TLG نبود بعد از MGS 5 و بعد از دو دهه گیم کنترل هارو آوریزان می کردم.

امتیاز من برای این بازی 10

armin_punisher6
14-10-2015, 23:14
من از سایت p30day دانلود کردم.اکسترکت که میکنم رو آیکون نصب کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته.ویندوز 10.چی کار کنم؟

brain
15-10-2015, 00:37
فکر کنم به اندازه کافی بازی کردم و میتونم نتیجه گیری کنم،
متال گیر 5 یک عنوان بسیار عالی در همه زمینه ها هست و تنها یک مشکل داره و آن هم کم بودن حس متال گیری در بازی بود.

توضیح درباره داستان و رویدادهای قسمت 5 بسیار زیاد هستش و فکر کنم تا زمانی که خود کوجیما حرفی نزنه و یا یک توضیحی ارائه داده نشه
بین مجامع متال گیر فن ها هنوز در نتیجه گیری داستان اختلاف نظر وجود خواهد داشت.
اما یک چیزی برای همه متال گیر فن ها مشترک و برابر هست آن هم تمام شدن تاریخچه این سری بازی بزرگ و تمام شدن این عنوان یعنی
به اتمام رسیدن روح و احساس در صنعت گیم، عنوانی که با ارائه داستان پردازی و شخصیت پردازی منحصربه فرد، بی نظیر و متفاوت در دنیای
بازی های ویدئویی کاری کرد که باعث شد با بقیه بازی های این صنعت فاصله چند برابری داشته باشه.

اگر TLG نبود بعد از MGS 5 و بعد از دو دهه گیم کنترل هارو آوریزان می کردم.

امتیاز من برای این بازی 10

منم بازی رسید به دستم. امیدوارم این کم بودن حس متال گیری که میگی نزنه تو ذوقم ...
البته مگه بقیه نقاط قوت بازی میذاره ... D:
جمله آخرت خیلی باحال بود!

korokodil_avareh
15-10-2015, 00:41

titanium_zarin
15-10-2015, 11:37
من از سایت p30day دانلود کردم.اکسترکت که میکنم رو آیکون نصب کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته.ویندوز 10.چی کار کنم؟

کرک و استیم دارید ؟؟
در ضمن کرک ویندوز 10 تا جایی که میدونم ایراد داره !!

- - - Updated - - -

کرک و استیم دارید ؟؟
در ضمن کرک ویندوز 10 تا جایی که میدونم ایراد داره !!

Hitman67
15-10-2015, 23:34
دوستان بازی من تو اپیزود 46 که باید از بیمارستان فرار کنی گیر میکنه.آپدیت 1.05 و کرک ورژن 2 رو ریختم و تا الانم مشکلی نداشتم اما نمیدونم چرا این مرحله به مشکل خوردم.بعد اینکه مرحله رو رد میکنم و ویدیو بازی پخش میشه همونجا که باس رو موتور نشسته بعدش میره تو صفحه لودینگ و همونجا میمونه.ممنون میشم اگه راه حلی هست کمکم کنید.

Hitman67
16-10-2015, 00:06
دوستان بازی من تو اپیزود 46 که باید از بیمارستان فرار کنی گیر میکنه.آپدیت 1.05 و کرک ورژن 2 رو ریختم و تا الانم مشکلی نداشتم اما نمیدونم چرا این مرحله به مشکل خوردم.بعد اینکه مرحله رو رد میکنم و ویدیو بازی پخش میشه همونجا که باس رو موتور نشسته بعدش میره تو صفحه لودینگ و همونجا میمونه.ممنون میشم اگه راه حلی هست کمکم کنید.
آغا یکی نیس به داد ما برسه؟:n02:

Layken
16-10-2015, 13:07
آغا یکی نیس به داد ما برسه؟:n02:

اخر بازی رو که اسپویل کردی برادر، لطفا کمی دقت کن.

برای این مشکل فعلا راه حل دقیق کشف نشده ولی این رو هم امتحان بکن:

اگر در مرحله ی 46 گیر کردید از این راه کار استفاده کنید

Download MGSV_QAR_TOOL here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Read the readme, it's a necessity for the following steps
Unpack data1.dat (in the 'master' folder) with the QAR tool, you should get a new folder called 'data1' with a load of files in it
Copy in the contents of the mod, overwriting the existing files found in the folder you extracted in step 3
Repack data1.dat using the QAR tool
It goes without saying, but I'll say it anyway. BACKUP YOUR SAVE, AND DATA1.DAT

+
این که اونجا به بعد تقریبا بازی تموم شده و یک کات سین دیگه مونده که اگر باز نتونستی بازی رو ادامه بدی برو از یوتیوب بقیه اتفاقات رو هم ببین.

Hitman67
16-10-2015, 17:59

Download MGSV_QAR_TOOL here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Unpack data1.dat (in the 'master' folder) with the QAR tool, you should get a new folder called 'data1' with a load of files in it
Copy in the contents of the mod, overwriting the existing files found in the folder you extracted in step 3

+
این که اونجا به بعد تقریبا بازی تموم شده و یک کات سین دیگه مونده که اگر باز نتونستی بازی رو ادامه بدی برو از یوتیوب بقیه اتفاقات رو هم ببین.
معذرت بابت اسپویل.اصلا حواسم نبود:n02:
ای کاش این راه حلی که گفتین و مرحله به مرحله یکی به فارسی ترجمه میکرد.:n13: آخه انگلیسی من خیلی شوته:n41:

dverbame
16-10-2015, 20:39

+

1. فایل رو دانلود کنید ( یه ابزاری هست برای همین نسخه ظاهرا )
2.فایل توضیحات داخل پکیجش رو مطالعه کنید ( نیازی نیست .. چون مراحل رو توضیح دادن در زیر )
3.با ابزار QAR فایل data1.dat رو در پوشه 'master' اکسترکت کنید . باید پوشه ای با نام data1 براتون تولید بشه که داخلش فایل های زیادی هستند .
4.( دقیقا متوجه نشدم چه محتوی رو ) گفته محتوی که اکسترکت کردی در مرحله 3 رو با محتویات مد ارائه شده جا به جا کنید ( ظاهرا باید یه مدی اینجا لینکش میبود .. نمیدونم ... :-| بعد باید بریزید داخل همون پوشه ) (ویرایش ظاهرا لینک مد در شماره 7 هست )
5.با همون نرم افزار مجدد تبدیلش کنید به همون فایل data1.dat
6. قبلش از سیو ها و فایل data1.dat پشتیبان تهیه کنید .
7. ظاهرا لینک مد هست

mjorh
16-10-2015, 21:55

+

1. دانلود "فایل"
2. فایل read me رو حتما مطلعه کنید چون برای مراحل بعدی لازم میشه
3. دیتا1 رو با ابزار QAR آنپک کنید (در فلدر master) ، ی نیوفلدر به نام دیتا 1 ایجاد میشه که توش پر از فایل هست و اینا
4. محتوای ماد رو کپی کنید، بریزید رو همون فایلایی که تو مرحله 3 اکسترکت کردید
5. با استفاده از همون ابزار QAR دیتا1 رو ریپک کنید
6. و مایماخ نباشید، یک بک آپ از سیو و دیتا1 بگیرید !
7. لینک
ادیت : دوستمون کامل تر بالا توضیح دادن.

worldclass
17-10-2015, 13:06
سلام
من نسخه کم حجم (12 گیگ) رو ریختم به علاوه کرک 3DM اما بازی موقع اجرا ارور Stopped Working رو میده.
چطوری حلش کنم؟
اگر فایلی لازمه لطفا لینکش رو هم بدید.
mehsan66
21-10-2015, 15:03
تا اوایل آبان زیرنویس فارسی این بازی می یاد
می تونه خبر فوق العاده ای باشه واسه اونایی که مثل
من زبانشون خوب نیست

happyfeat
24-10-2015, 21:54
سلام
دوستان من نسخه p30day رو دانلود کردم . کرک رو ریختم و استیم هم دانلود و نصب کردم
این پیغام زیر رو میده . باید چی کار کنم . ممنون میشم راهنمایی کنید

sonixax
25-10-2015, 01:15
سلام
دوستان من نسخه p30day رو دانلود کردم . کرک رو ریختم و استیم هم دانلود و نصب کردم
این پیغام زیر رو میده . باید چی کار کنم . ممنون میشم راهنمایی کنید

Steam رو نصب کنید!
کرَک ورژن 2 رو بریزید!
ساعت کامپیوتر رو بذارید روی بیجینگ
خلاص :)

happyfeat
25-10-2015, 09:18
Steam رو نصب کنید!
کرَک ورژن 2 رو بریزید!
ساعت کامپیوتر رو بذارید روی بیجینگ
خلاص :)

ممنون از جوابتون:n12:
متاسفانه لینک کرک ها سالم نیستن و از بین رفته . لینک سالم از کرک ها دارین قرار بدین ممنون میشم که بشه دانلود کنم
منظور از استیم این برنامه ای هست که من نصب کردم و آپدیت کردم و لاگین کردم دیگه درسته ؟؟!

al pacinio
25-10-2015, 17:49
متال گیر بازی نیست زندگیست:n12::n12::n12:

worldclass
26-10-2015, 13:36
سلام
راه حلی برای stopped working پیدا شده؟
کرک و آپدیت هم زدم.

wrongring
29-10-2015, 01:21
سلام. من دوست ندارم ماموریت های فرعی رو برم میخوام ماموریت های اصلی و داستانی بازی برم اما رو هشت درصد گیر کردم الان تو مادربیس هستم کلی آپدیتش کردم چجوری خط داستانی بازی پیش بگیرم و از کجا ماموریت بعدی شروع کنم؟ لطفا یه راهنمایی کلی بکنین

Layken
29-10-2015, 21:29
سلام. من دوست ندارم ماموریت های فرعی رو برم میخوام ماموریت های اصلی و داستانی بازی برم اما رو هشت درصد گیر کردم الان تو مادربیس هستم کلی آپدیتش کردم چجوری خط داستانی بازی پیش بگیرم و از کجا ماموریت بعدی شروع کنم؟ لطفا یه راهنمایی کلی بکنین

رفتن ماموریت های فرعی کمک زیادی به پیشرفتت در بازی میکنه، ولی اون ماموریت های فرعی که با رنگ زرد هستن رو باید بری و این ضروریه.
به نوار کاست ها گوش بده حتما تا ماموریت های اصلی برات باز بشه.

brain
30-10-2015, 00:15
عجب بازی ایی شده...اصلا نمیشه ولش کرد...جدی میگم...!!!
این همه بازی کردم تازه رسیدم 6% خیلی نمیتونم نظر بدم ولی تا الان که فقط دارم حال میکنم با همه چیه بازی (تازه من که اولاشم..جلوتر معلوم نیس چه سورپرایزهایی داشته باشه)

ولی چقدر خوب تونسته این همه پیچیدگی و امکانات رو تا اونجایی که میشده ساده طبقه بندی کنه ... اولش یکم ترسیدم ولی خیلی سریع فهمیدم چی به چیه و عادت کردم بهش.

فقط نحوه روایت داستان فرق کرده و کلا big boss هم یکم کم حرف و مظلوم شده انگار (البته تا به اینجای کار) ... من خودم مشکلی ندارم باهاش...اینقدر جذب گیم پلی و بقیه چیزا شدم که مجنون شدم بقیه اشکالاتو نمی بینم...بهترین تجربه Stealthم خواهد بود... im gonna die with it

امیدوارم جلوتر میرم اون حس عاطفی...لحظه های درام و... رو هم داشته باشه... (البته به پای mgs 3 که نمیرسه این چیزاش :n28: boss...)

حیفه بخدا.. برو ماموریت فرعی هارو...دیگه گیرت نمیاد همچین گیم پلی و بازی ایی ها :n02: جدا از اینکه خیلی کمکت میکنه...

titanium_zarin
03-11-2015, 21:02
قبلا در مورد کوایت صحبت کردیم ...
حالا مسله ای که پیش اومده اینه :
من امروز یه سیو 100درصد از نت دانلود کردم و دیدم طرف مرحله 45 رو رفته ولی هنوز کوایت توی لیست نفراتش هست ... چه جوری ممکنه ؟؟؟

- - - Updated - - -

من امروز یه سیو 100درصد از نت دانلود کردم و دیدم طرف مرحله 45 رو رفته ولی هنوز کوایت توی لیست نفراتش هست ... چه جوری ممکنه ؟؟؟

Layken
04-11-2015, 20:13

از جمله موارد نادر محسوب میشه :دی
باید مورد بررسی قرار بگیره :n02:

titanium_zarin
04-11-2015, 20:16
از جمله موارد نادر محسوب میشه :دی
باید مورد بررسی قرار بگیره :n02:

خودمم شاخ در اوردم:n35:
اگر روی پی سی داریش حتما دانلودش کن ...:n38:

titanium_zarin
09-11-2015, 19:58
دوستانی که در درک داستان بازی شک و شبهه دارن این مقاله رو مطالعه کنند ....
واقعا عالیه :
داستان رو کلا اسپویل میکنه ...
از من گفتن

titanium_zarin
10-11-2015, 19:05
در رابطه با کوایت و بر گشتنش :

Its highly unlikely that Konami Japan had this planned but more likely caved into console players complaints about the PC side having the ability to mod Quiet back in game after her departure in game. In the latest patch if you replay “Cloaked in Silence” mission 7 times Quiet will be reactivated for use in game.

hoomi_gta
12-11-2015, 14:32
دوستان راهنمایی لطفا. من بازی و که اجرا می کنم پیغام کرک میاد ولی بعد اجرا نمیشه. توی تسک منجر نشون میده فایل بازی و میبینم ولی هیچ اتفاقی نمیفته. ساعت سیستم هم روی +8 هستش و قبلا هم این مشکل و نداشتم. کسی راه حل داره؟

peyman_nn
14-11-2015, 21:44
سلام
فرق این دو تا نسخه چیه که همزمان تو اینترنت اومده برای فروش ؟؟

Metal Gear Solid V Phantom Pain
Metal Gear Solid V Ground Zeroes

ممنون میشم توضیح بدین :n40:

- - - Updated - - -

سلام

dverbame
14-11-2015, 23:58
سلام

- - - Updated - - -

سلام

گرند زیرو در سال 2014 امده و یک پیش زمینه ای برای فانتوم پین هست . کل بازیش شاید 45 دقیقه تا 1 ساعت باشه

فانتوم پین هم که اخرین نسخه 2015 هست که بعد از گرند زیرو باید بازی بشه و ....

- - - Updated - - -

سلام

- - - Updated - - -

سلام

گرند زیرو در سال 2014 امده و یک پیش زمینه ای برای فانتوم پین هست . کل بازیش شاید 45 دقیقه تا 1 ساعت باشه

فانتوم پین هم که اخرین نسخه 2015 هست که بعد از گرند زیرو باید بازی بشه و ....

brain
18-11-2015, 15:23
خب بالاخره تموم شد ... گودبای بیگ باس

بازی که واقعا شاهکار بود و شکی درش نیست، کمتر از 10 هم نمیشه داد بابت این زحماتی که کشیده شده برای این بازی ... نمیشه هم ایرادی گرفت چون اینقدری بازی جزییات داشت و با عظمت بود که ایرادات اصلا به چشم نمیاد... از نظر گیم پلی، گرافیک، صدا گذاری و هر فاکتور دیگه ای چیزی نمیگم چون واقعا پرفکت بود... بهترین مخفی کاری ایی که میتونستم تجربه کنم...اینقدر جزییات داشت که فکر کنم من از 60% قابلیت ها استفاده نکردم و با این وجود اینقدر به وجد اومدم.....

دقیقا تنها ایرادی که میشه گرفت اینه که حس کلی این نسخه نسبت به شماره های قبلی کلا عوض شده بود، خب چون مثله قبل خطی نبود... برای همین یکم حس گسستگی در بین روایت داستان پیش میومد که اون حس همزاد پنداری و برقراری ارتباط با کاراکترهارو کمتر می کرد... بازی هم یه جوریه که نمیشه سریع قضاوت کرد، حتما باید تا لحظه آخر، حتی تا پایان تیتراژ دیده بشه تا بشه نظر داد ( مخصوصا این نسخه) چون تا آخرین لحظه اکثر سوالاتم نسبت به داستان رو پاسخ داد...همه پایان هارو هم دیدم، اونی هم که نرسیده بودن بسازن رو هم تو یوتیوب دیدم (راجع Eli)

یادمه وقتی mgs 3 و یا 4 که تموم شد، اشک تو چشام جمع شده بود...(حالا من اونقدری خودم رو mgs باز نمیدونم) ولی در کل حس سنگینی در پایان اون 2 تا داشتم که نمیتونم فراموش کنم...به تنهایی main menu اول mgs 4 ... با اون آهنگش.... mgs 3 هم که بماند دیگه.... این نسخه در پایانش این حس رو نداشت، فقط از این بابت حالم گرفته شد...و یکمی هم علاقه م نسبت به خود بیگ باس کمتر شد.... با توجه به جریانات داستان... :

اصلا از همون اولش هم شک کردم چرا KAZ و Ocelot یه جوری برخورد میکنن انگار boss هیچی نمی فهمه .... دارن باد بهش میدن .....گفتم چرا کم حرف شده....یه جوریه رفتار هاش..نگو تقلبی بوده..... تو بیمارستان Ismael هم مشکوک بود چون صدا پیشه که همون ساترلند بود ... من فکر میکردم این Ismael توهم بوده ... چی بود ... کی بود .... که وقتی آخرش فهمیدم ماجرا از این قراره کلا خیلی حالم گرفته شد....اینکه این همه مدت ما داشتیم با یکی دیگه بازی میکردیم... بعد که فهمیدم اینطوریه حسم هم نسبت به Quiet پرید ... همون بهتر که رفت... کلا داستانش پیچیده و خفن بود...درگیرش میشدی...دوست داشتی ببینی چی میشه ولی در نهایت دلچسب نبود... حس درام و عاطفی نداشت... حس سردی داشت تهش...که همه چی سرکاریه ... از این بنده خدا هم سواستفاده کرده بودن، کرده بودنش بدل big boss ... واسه همین یکم از big boss بدم اومد به خاطر این کارش...

به نظرم بهترین نسخه هنوز شماره 3 و بهترین شخصیت هم Old Snake :,)

ولی باورم نمیشه یعنی واقعا دیگه کوجیما نمیخواد mgs بسازه ؟! من دوست دارم ادامه Old Snake رو ببینم : ((

madmaster_3d
22-11-2015, 15:40
اقا من دارم با آپدیت 1 که اومده و کرک شماره 2 بازی می کنم
فقط یک چیزی
اول اینکه بازی تا اخرش میشه رفت؟ مشکلی پیش نخواهد اومد؟ کرک تری دی ام
دوم اینکه کرک دیگه ای اومده؟ اگر کرک بهتری اومده لطفا بگید دانلود کنم مرسی
سوم اینکه فقط تعریف نکنید بازی رو من یک جایی خوندم که اون شخصیت کیوت دختره انگار 3 جور میشه بازی رو رفت. یعنی مراحل فرق می کنه؟ یا چی؟
فقط طوری جواب بدید که بازی لو نره لطفاااااااااااااااااااااا اااا
من مرحله 2 هستم تازه
( مرحله 0 که خراب بود بیمارستان با سیو از مرحله 2 شروع کردم ) مشکلی که نیست؟
مرسی دوستان

راستی؟ یک قده سرطانی سیاه رنگ مثل یک سنگ تو کله کاراکتر من هستش؟ این طبیعی هستش یا به خاطر کرک اینجوریه باگ گرافیکیه =))

راستی. یک نکته خیلی خیلی مهم در مورد اهنگ اول بازی که تو بیمارستان بیدار میشه
نامجو یک اهنگی داره به اسم مرغ شیدا. حتما این رو گوش کنید. بعد اهنگ بیمارستان رو هم گوش کنید
یک نکته باحال میبینید :)

masoudmo
22-11-2015, 16:18
سلام دوستان من نسخه corepack رو دانلود کردم.با کرک v2 3dm و تغییر ساعت بازی اجرا نمیشه.فقط اون پیغام گروه کرک کننده میاد اوکی میزنم اتفاقی نمیفته.چیکار باید بکنم؟اپدیت بازی رو هم حتما باید نصب کرد؟

Layken
22-11-2015, 20:55
اقا من دارم با آپدیت 1 که اومده و کرک شماره 2 بازی می کنم
فقط یک چیزی
اول اینکه بازی تا اخرش میشه رفت؟ مشکلی پیش نخواهد اومد؟ کرک تری دی ام
دوم اینکه کرک دیگه ای اومده؟ اگر کرک بهتری اومده لطفا بگید دانلود کنم مرسی
سوم اینکه فقط تعریف نکنید بازی رو من یک جایی خوندم که اون شخصیت کیوت دختره انگار 3 جور میشه بازی رو رفت. یعنی مراحل فرق می کنه؟ یا چی؟
فقط طوری جواب بدید که بازی لو نره لطفاااااااااااااااااااااا اااا
من مرحله 2 هستم تازه
( مرحله 0 که خراب بود بیمارستان با سیو از مرحله 2 شروع کردم ) مشکلی که نیست؟
مرسی دوستان

راستی؟ یک قده سرطانی سیاه رنگ مثل یک سنگ تو کله کاراکتر من هستش؟ این طبیعی هستش یا به خاطر کرک اینجوریه باگ گرافیکیه =))

راستی. یک نکته خیلی خیلی مهم در مورد اهنگ اول بازی که تو بیمارستان بیدار میشه
نامجو یک اهنگی داره به اسم مرغ شیدا. حتما این رو گوش کنید. بعد اهنگ بیمارستان رو هم گوش کنید
یک نکته باحال میبینید :)

من روی کنسول بازی کردم و در مورد کرک ها و خراب بودن بازی و کرش ها نظری ندارم.
نه بازی پایان متفاوتی نداره و اون تعداد تفاوت پایان یک مقوله دیگست، راحت بازی کن.

اون شاخ روی سرش هم درست هست و باگ نیست.

madmaster_3d
22-11-2015, 21:54
اون شاخ روی سرش هم درست هست و باگ نیست.

اگر اسپویل نمیشه و جلوتر خودش نمیگه این شاخ چیه ههه

و یک سوالی
الان اینی که ما تو این ورژن داریم میریم جلو باهاش؟ بیگ باس پدر هستش درسته؟ چون سلید اسنیک که به خاطر یک ویروس پیر شده
و از طرفی هم بیگ باس که مرده
پس این فلش بک هستش؟ یعنی داستان این بازی قبل متال گیر 4 باید باشه پس؟ ( من این 4 رو بازی نکردم. کنسول سونی 3 ندارم )
یا این سلید اسنیک هستش ؟

یک سوال دیگه. متال گیر زیرو یعنی زیرو کیه . من داستان رو خوندم ولی نفهمیدم. چون یکمی سر سری خوندم این قسمت زیرو رو

dverbame
22-11-2015, 23:33
اگر اسپویل نمیشه و جلوتر خودش نمیگه این شاخ چیه ههه

و یک سوالی
الان اینی که ما تو این ورژن داریم میریم جلو باهاش؟ بیگ باس پدر هستش درسته؟ چون سلید اسنیک که به خاطر یک ویروس پیر شده
و از طرفی هم بیگ باس که مرده
پس این فلش بک هستش؟ یعنی داستان این بازی قبل متال گیر 4 باید باشه پس؟ ( من این 4 رو بازی نکردم. کنسول سونی 3 ندارم )
یا این سلید اسنیک هستش ؟

یک سوال دیگه. متال گیر زیرو یعنی زیرو کیه . من داستان رو خوندم ولی نفهمیدم. چون یکمی سر سری خوندم این قسمت زیرو رو

نمیشه جواب اینا رو داد

داستان بازی قبل متال گیر 4 هست مثلا :n02::n31:

متال گیر زیرو که نداریم.. گرند زیرو داشتیم که سال 2014 امد و یک پیش درامدی بر همین بازی بود ... اون مدت کل بازیش به 1 ساعت هم نمیرسه .. بری ارزش داره .

زیرو هم یکی از دوست های قدیمی بیگ باسه که بعدا با هم دشمن شدن و هر کس راه خودش رو رفته .... البته اسم گرند زیرو از این زیرو نیست .. :n28::n36:

madmaster_3d
23-11-2015, 09:59
نمیشه جواب اینا رو داد

داستان بازی قبل متال گیر 4 هست مثلا :n02::n31:

متال گیر زیرو که نداریم.. گرند زیرو داشتیم که سال 2014 امد و یک پیش درامدی بر همین بازی بود ... اون مدت کل بازیش به 1 ساعت هم نمیرسه .. بری ارزش داره .

زیرو هم یکی از دوست های قدیمی بیگ باسه که بعدا با هم دشمن شدن و هر کس راه خودش رو رفته .... البته اسم گرند زیرو از این زیرو نیست .. :n28::n36:

2ساعت تایپ کردم. دستم رفت رو این دیکمه کی.... موس برگشت =))
اره اون زیرو رو بازی کردم
به هر حال مرسی جواب دادی

فقط 2 تا نکته
کسانی که هنوز بازی رو بازی نکردن یا از مرحله 2 بالاتر هستند این رو نخونند و جواب هم ندن لطفا :n12:

نکته 1:
من خودم تری دی کار می کنم. و تو تری دی مثلا بچه ها وقتی یک انیمیشنی چیزی میسازن ( ممکنه اصلا خوب هم نباشه ) اسم خودشون رو اول و اخر کار و یا حتی به صورت واتر مارک روی کار میزارن. چون حرفه ای نیستند و خیلی ذوق کردند که همچین کاری زدند. بعد اقای هیدو کجیما خا.... ما رو ..... بابا یک بار اولش مینوسه. بعد جلوتر میری دوباره مینویسه. بعد اخرش مینوسیه. بعد دوباره اول و اخر هر مرحله مینوسه. از ایشون بعید یک همچین حرکت غیر حرفه ای. شما بازی های دیگه رو نگاه کن ممکنه 2 3 بار اولش بنویسن. بعد میره اخرین مرحله بازی. نه این هر مرحله هی بنویسه

نکته 2:
با اینکه من خودم طرفدار سگی این بازی هستم و تفریبا همه سری ها رو بازی کردم؟ و یکی از بهترین بازی های دیناست
ولی بعضی از صحنه های سینماتیک بازی از نظر کارگردانی ضعیفه

مثلا کجا؟ تعصب نداشته باش. من خودم رو این بازی تعصب دارم ولی خوب گوش کن
مثلا اول بازی یارو میاد زیر تخت نمیدونم فشنگه چیه برداره ما رو نمیبینه . حالا ممکنه بگی تاریکه
یا مثلا یارو لنگت رو گرفته سرش به طرف شماست. مخاطب شمایی میگه نمیخوام بمیرم. یار رو میکشه اون طرف تر بعد میکشه. خوب اینجا سواله چرا اون طرف تر کشیدی. بکش بره. دوما این یارو یک مخاطب داره که داره بهش میگه من نمیخوام بمیرم . پس چرا زیر تخت رو چک نکرد
یا مثلا اون قسمتی که شما و دوستت زیر تخت ها قایم میشی. یکی یکی تخت ها رو چک می کنن و ملت رو می کشن. خوب اونجا باید زیر تخت رو هم چک کنند. یک بچه هم میدونه یک نفر ممکنه زیر یک تختی با این ارتفاع قایم بشه
یا اون قسمتی که کنار جنازه ها افتادیم ما مثلا مردیم. بعد میان یکی یکی به مرده ها شلیک می کنند. کله اسنیک داره تکون میخوره و این طرف اون طرف رو میبینه =))
بعد جالبه که به همه مرده ها شلیک می کنن به غیر از این دوتا
تازه یارو میشاشه . شاش صدا می کنی و بوش بلند میشه. بعد این یارو خیلی تعجب کرده که این آب از کجا اومده
بعد یارو اتیشیه. اون همه موشک تیر میخوره به اونجاش هم نیست
بعد اون قسمتی که ما سوار اسب هستیم با یک شات گان تیر میزنیم اون وقت اون دمیج میخوره و سرعتش کم میشه. به نظرم این قسمت رو باید اینطوری درست میکرد که مثلا یک سری منبع آب باشه یا بشکه آب چیزی. وقتی اون به ما میرسه ما به اون منبع آب شلیک کنیم سوراخ شه مثلا اب بریزه روش و... یک چیزی تو این مایه ها

خلاصه از این کارگردان همچین صحنه های ضعیفی بعید بود. ولی در کل بازیش خیلی قشنگه و من خودم متال گیر رو جزو بهترین بازی های دینا میدونم.
و اونهایی که بازی کردن همه شماره ها رو با این رتبه بندی موافقن
MG1
MG3
MG2
MG5(phantom pain (
Mg4
من 4 رو بازی نکردم ولی یکمی روی پس اس بازی کردم خیلی اونقدر خوشم نیومد نسبت به قبلی ها
یک رو گفتم بهترین چون زمانی که اومد نسبت به زمان و کنسول و گیم پلی و داستان حساب کنی یک شاهکار بود :)

brain
23-11-2015, 14:55
من خودم تری دی کار می کنم. و تو تری دی مثلا بچه ها وقتی یک انیمیشنی چیزی میسازن ( ممکنه اصلا خوب هم نباشه ) اسم خودشون رو اول و اخر کار و یا حتی به صورت واتر مارک روی کار میزارن. چون حرفه ای نیستند و خیلی ذوق کردند که همچین کاری زدند. بعد اقای هیدو کجیما خا.... ما رو ..... بابا یک بار اولش مینوسه. بعد جلوتر میری دوباره مینویسه. بعد اخرش مینوسیه. بعد دوباره اول و اخر هر مرحله مینوسه. از ایشون بعید یک همچین حرکت غیر حرفه ای. شما بازی های دیگه رو نگاه کن ممکنه 2 3 بار اولش بنویسن. بعد میره اخرین مرحله بازی. نه این هر مرحله هی بنویسه

این حرفی که شما میزنید به خاطر اینه که دقیقا نمیدونید چه زحمتی پشت این بازی کشیده شده (منم نمیدونم)، به نظرم نوش جونش، هر چقدر هم میخواد اسمش رو هرجا دوست داره بزنه ... ( از لج کونامی هم که شده حتی ) ... من فکر میکنم اگه مثلا من و شما یکی از آبجکت های داخل بازی رو تو engine چپ و راست میکردیم همه دنیا رو پر میکردیم که آقا ما هم تو ساخت این بازی بودیما : ))
بعد به همین دلیل چون هر مرحله creditsش فرق داشته، میخواستن دقیق باشه همه چی .... اومدن همچین حرکتی رو زدن... در کل نمیشه به همین راحتی قضاوت کرد... و ایراد گرفت.

راجع اون مسائل کاردگردانی سینماتیک ها من که نظر خاصی ندارم، اگه بخوایم از این نگاه ایراد بگیریم به خیلی از فیلم ها و چیزای دیگه میشه ایراد گرفت...

بعد شما تا انتهای بازی برو بعد شاید نظرت رو پس گرفتی ;^)

madmaster_3d
23-11-2015, 20:24
این حرفی که شما میزنید به خاطر اینه که دقیقا نمیدونید چه زحمتی پشت این بازی کشیده شده (منم نمیدونم)، به نظرم نوش جونش، هر چقدر هم میخواد اسمش رو هرجا دوست داره بزنه ... ( از لج کونامی هم که شده حتی ) ... من فکر میکنم اگه مثلا من و شما یکی از آبجکت های داخل بازی رو تو engine چپ و راست میکردیم همه دنیا رو پر میکردیم که آقا ما هم تو ساخت این بازی بودیما : ))
بعد به همین دلیل چون هر مرحله creditsش فرق داشته، میخواستن دقیق باشه همه چی .... اومدن همچین حرکتی رو زدن... در کل نمیشه به همین راحتی قضاوت کرد... و ایراد گرفت.

راجع اون مسائل کاردگردانی سینماتیک ها من که نظر خاصی ندارم، اگه بخوایم از این نگاه ایراد بگیریم به خیلی از فیلم ها و چیزای دیگه میشه ایراد گرفت...

بعد شما تا انتهای بازی برو بعد شاید نظرت رو پس گرفتی ;^)

ببین حرف های من رو کامل نخوندی
اولا من خودم تری دی کار می کنم. خوب میدونم یک چیزی ساختن چقدر زحمت داره. بجث مدل کردنش هست. بعد بجث تکسچرش. بعد نورپردازی و رندر و استخون بندی و انیمیشن و ....
پس این رو خوب میدونم چقدر زحمت کشیده

در مورد سینماتیک هم این ایرادها خیلی سگی بود. و از این اقا بعید بود

در مورد بازی هم که تا آخرش برم که انشالا میرم. گفتم . من خودم طرفدار سگی این بازی هستم و بازی فوق العاده ای هستش. ولی قبول کن این حرکت اسم نوشتن مسخرس
مثلا شما بازی بتمن ارخام فارکرای 3 و بازی های دیگه هم شاهکارهایی هستند برای خودشون و قشنگند ولی این همه هم اسم نمی نویسن
اگر نخوام منع ایشون بکنی به نظرم شخصیت ایشون یکمی مشکل داره و میخواد هی اینطوری خودش رو نشون بده

یکمی جوابی که دادی از روی تعصب بود. من خودم هم روی این بازی تعصب دارم مثل شما. ولی اگر کمی تعصب رو بزاری کنار با من موافق خواهی بود :) :n09:

Layken
24-11-2015, 12:57
تمام اون نکاتی که به رنگ قرمز گفتی جواب دارن:

نکته 1 : حرفه ای ؟ منظورت رفتار حرفه ای که یک کمپانی بزرگی مثل کونامی میاد و اسم کارگردان، تهیه کننده و نویسنده بازی رو از روی باکس ارت و ویدئوهای بازی برمیداره و اعلام میکنه این فرد رو شوت میکنیم، حقوق تمام اعضای کارمنداشو کم میکنه و تعطیلات اونارو حذف میکنه و یکی در میون اخراجشون میکنه. بیرون بعد اینجا اینو با یک تری دی کار نوب مقایسه میکنی؟ این شد حرفه ای ؟

نکته 2: (فقط همشو نقل قول نگرفتم تا صفحه زیاد نشه)

مثلا کجا؟ تعصب نداشته باش. من خودم رو این بازی تعصب دارم ولی خوب گوش کن
مثلا اول بازی یارو میاد زیر تخت نمیدونم فشنگه چیه برداره ما رو نمیبینه . حالا ممکنه بگی تاریکه
یا مثلا یارو لنگت رو گرفته سرش به طرف شماست...

این اتفاق ها در همه بازی ها و فیلم ها هست، در بازی های دیگه طرف حتی کشته یمشه و جسدشو تیکه تیکه میکنن بعد فرداش برمیگرده سر خونه و زندگیش، بالاخره باید هیجانی باشه یا نه.

یا اون قسمتی که کنار جنازه ها افتادیم ما مثلا مردیم. بعد میان یکی یکی به مرده ها شلیک می کنند. کله اسنیک داره تکون میخوره و این طرف اون طرف رو میبینه =))
بعد جالبه که به همه مرده ها شلیک می کنن به غیر از این دوتا تازه یارو میشاشه . شاش صدا می کنی و بوش بلند میشه. بعد این یارو خیلی تعجب کرده که این آب از کجا اومده
خب اینجاش کاملا واضحه دیگه معلوم که دقت نکردی :n02:
اولا که اونجا نمیشاشه و زیر یارو یدونه سرم هست که ترکیده و ابش میریزه بیرون. اینجا کوجیما هنر به خرج داده و اول قصد یاداوری نسخه های قبلی با یک روش جدید داره.
دوما چرا وقتی به اینا میرسن نمیکشن (همون لحظه) چون دنبال همین بیگ باس هستن، یکی یکی نگاه میکنن ایا بیگ باس هست ؟ نه پس بکشش ولی به بیگ باس که رسیدن اونجا دیگه باید گزارش بدن اقا پیداش کردیم اینجاست و فلان که مرد اتشی میرسه و باقی اتفاقا
(قضیه این طوری نیست که چون کله تکون میخوره نمیبینن، نه میبینن ولی کار رو به دقت دارن انجام میدن چون ممکنه بیگ باس رو بکشن.
-----------

مرد اتشی در مقابل گلوله و اینا دمیج میخوره و این فقط مانع حرکتش و کندش میکنه، ولی اب کلا از بین میبردتش
شما نتظار داری وسط جنگ چند تا چند منبع اب بزاره تا بزنیشون و بخوره به مرد اتشی؟ اون موقع نمیگی این منابع اب وسط جنگل چطوری ظاهر شدن؟ :دی

------------

و اونهایی که بازی کردن همه شماره ها رو با این رتبه بندی موافقن
برای من به این شکل هست:
MGS 3
MGS 1
MGS 4
MGS 2
MGS 5

madmaster_3d
25-11-2015, 10:09
تمام اون نکاتی که به رنگ قرمز گفتی جواب دارن:

نکته 1 : حرفه ای ؟ منظورت رفتار حرفه ای که یک کمپانی بزرگی مثل کونامی میاد و اسم کارگردان، تهیه کننده و نویسنده بازی رو از روی باکس ارت و ویدئوهای بازی برمیداره و اعلام میکنه این فرد رو شوت میکنیم، حقوق تمام اعضای کارمنداشو کم میکنه و تعطیلات اونارو حذف میکنه و یکی در میون اخراجشون میکنه. بیرون بعد اینجا اینو با یک تری دی کار نوب مقایسه میکنی؟ این شد حرفه ای ؟

تعصب کورکورانه ازت میبار دوست من :) من که نفهمیدم چی گفتی. ولی یک سوالی؟ مثلا کمپانی EA Infitie activiont 2k naughty dog crytec و ...... همه اینها؟ حرفه ای و بزرگ نیستند؟ میشه بگی اینها چند بار اسمشون رو می نویسن؟ یک بار اول بازی. یک بار اخر بازی. نه اینکه مثل یک ادم خود شیفته هی اول هر مرجله. اخر هر مرحله. حتی وسط مرحله :n08:
قبول کن این یک حرکت فوق غیر حرفه ای هستش. حالا من هرچی بگم قبول نمی کنی. چون تعصب داری. ولی بعدا که حس کردی تعصبت کمتر شده برگرد و فکر کن در موردش

این اتفاق ها در همه بازی ها و فیلم ها هست، در بازی های دیگه طرف حتی کشته یمشه و جسدشو تیکه تیکه میکنن بعد فرداش برمیگرده سر خونه و زندگیش، بالاخره باید هیجانی باشه یا نه.
نه در همه فیلم ها و بازی ها ولی درست میگی. ولی به قول شما این اقا که خیلی حرفه ای هستش دیگه نباید یک همچین صحنه ضایعی باشه. من به عنوان یک گیمر قدیمی بهت میگم می تونست این صحنه چه جوری بهتر باشه. ببن اگر بد میگم بزن تو دهن من
ایشوناومد زیر تخت اون فشنگ یا هرچیزی رو برداره. اینجا باید دشمن میگفت وات ؟ از اون صدا ها هم میکرد که وقتی دشمن میبینه می کنه. درین یک صدای اینطوری میکنه
بعد شما به عنوان متال گیر مثلا دکمه موس رو میزدی که با مشت بکوبه تو دماغش. و بعد هم فرار میکردی مثلا. اینطوری قشنگ تر نبود؟ تا اینکه یارو بیاد زیر تخت سلام بهت بکنه ولی خودش به رو کوچه علی چپ بزنه که ندیدتت :n08:
نه خدایی اینکه من میگم بد بود؟ یعنی منی که نه بازی سازم نه چیزی همچین ایده قشنگی دادم. شما بچه های سایت اونایی که تعصب ندارن بیان در مورد این قسمتی که من ساختم نظر بدن بهتر نبود؟ ولی خدایی دور از تعصب و یا اینکه از حرفهای من خوشتون نیمومده یا اومده بگید اره درست یا غلط میگی

خب اینجاش کاملا واضحه دیگه معلوم که دقت نکردی :n02:
اولا که اونجا نمیشاشه و زیر یارو یدونه سرم هست که ترکیده و ابش میریزه بیرون. اینجا کوجیما هنر به خرج داده و اول قصد یاداوری نسخه های قبلی با یک روش جدید داره.
دوما چرا وقتی به اینا میرسن نمیکشن (همون لحظه) چون دنبال همین بیگ باس هستن، یکی یکی نگاه میکنن ایا بیگ باس هست ؟ نه پس بکشش ولی به بیگ باس که رسیدن اونجا دیگه باید گزارش بدن اقا پیداش کردیم اینجاست و فلان که مرد اتشی میرسه و باقی اتفاقا
(قضیه این طوری نیست که چون کله تکون میخوره نمیبینن، نه میبینن ولی کار رو به دقت دارن انجام میدن چون ممکنه بیگ باس رو بکشن.
-----------
ببین اگر اینطور که شما میگی باشه که نیست من با دلیل بهت میگم اینطوری نیست
شما میگی میان چک می کنند اگر نبود شلیک می کنند. اون ها اومدن اومدن. به من و اون یارو بام پیچی که رسیدن چک نکردن. شلیک هم نکردن. یک چند دقیقه داشتند برای خودشون در تفکرات غلط میزدن. بعدا این یارو شاشید . دقت میکردی از همون جاش اب اومد بیرون. بعدا اینها چک کردند و اون اتیشی اومد. اگر حرف شما درست بود نباید اینها این همه دقیقه مکس میکردن. و به قول شما وقتی اون خون که رنگ هم نداشت ( چون شاشش بود ) اومد بیرون تازه اینها چک کنند

و یک نکته دیگه. شما میگی اینها اومدن که چک بکنن اگر بیگ باس هستش اون رو دستگیر کنن. در حالی که اون زنه اولش اومد شما رو بکشه. پس میبینی؟ بازم روی تعصب حرف زدی و اشتباه کردی :)

مرد اتشی در مقابل گلوله و اینا دمیج میخوره و این فقط مانع حرکتش و کندش میکنه، ولی اب کلا از بین میبردتش
شما نتظار داری وسط جنگ چند تا چند منبع اب بزاره تا بزنیشون و بخوره به مرد اتشی؟ اون موقع نمیگی این منابع اب وسط جنگل چطوری ظاهر شدن؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب این حرفت درست هستش. ولی مثلا یک جوری دیگه ای باید اینجا رو درست می کرد. شات گات یک اسلحه برای محیط بسته هستش و در مصافت های دور کاربرد نداره و ضعیف هستش. بعد شما نمیگی اون یارو اتیشی از اون عقب میاد این شات گان با رنج کمش اون رو اهسته می کنه یکمی مسخرس؟
مثلا اینجا رو باید یک اسلحه ای چیزی درست می کردند که مثلا یخی باشه. ( چون کلا بازیش تخیلی هستش پس این اسلحه هم جواب میداد ) که این یارو اسب سواره بهت میده و وقتی بهش میزدی سرعتش رو کم می کرد. اینطوری بهتر نبود ؟ یا مثلا یک نارنجک انداز هم اگر میداد که شما میزدی ما میگفتم در اثر انفجارش یکمی شل شده. نه اینکه با یک شات گان که ساچمه هاش پخش میشن . اون تو اون رنج طولانی یارو رو شل کنه؟

من اینجا نیومدم که کل کل کنم
من خودم طرفدار سگی و شدید این بازی هستم. از شماره 1 تا الان هم بازی کردم. ( به غیر از 4 )
ولی قبول کن شما وقتی متال گیر 1 رو مثلا بازی میکردی اولا از این سوتی ها نبود. دوما بازی مخفی کاری بیشتری داشت
این الان شده کال اف دیوتی. من که کلاشنکف دست میگرم میرم جلو ملت رو می کشم و یک همچین سوتی های سگی برای کسی مثل اقای کجیما با اون همه حرفه ای بودند و اون همه تجربه که تو بازی های قبلی داشته واقعا ضایعس
قبول کن. اگر بازی ایرانی بود یا یک کمپانی که باهاش حال نمی کنی. حاضرم قسم بخورم با همین حرفهای من تو سرش میزدی. ولی چون روی این اقا و شرکتش و بازی تعصب کورکورانه داری اینجوری دفاع می کنی :)

بازم میگم. من خودم طرفدار این بازی هستم. ولی این ایرادها برای یک شرکت تازه تاسیس یا حتی بازی سازی ایرانی ممکنه عادی باشه.ولی برای این اقا نه
من کلی جلو داداشم گفته بودم متال گیر این حرفها. اون این صحنه ها رو دید ابرو ما رو برد =)) منم مثل شما هی دفاع میکردم چون تعصب داشتم ولی بعد دیدم راست میگه. این صحنه ها یکمی ضایع هستش برای همچین بازی ای.

masoudmo
26-11-2015, 14:16
سلام دوستان .من کرک ورزن دو رو همراه اپدیت 1.05ریختم.ساعت رو هم به پکن تغییر دادم ولی بازم وقتی اجرا میکتم بازیو فقط پیغام گروه کرک کننده میاد دیگه چیزی نمیاد.چیکار باید کرد؟

Layken
26-11-2015, 15:13
madmaster_3d ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برادر کلا صحبت های منو برعکس برداشت کردی و اینم دلیلش اینه که از اخبار بازی خبر نداری.

من میگم کونامی اسم و نام کوجیما رو از روی بازی برداشت چه کاری به بقیه کمپانی ها دارم و چه کاری به بزرگ یا کوچیک بودن اونا دارم. ( لطفا صحبت های منو با دقت بخون کلا یک موضوع دیگه تحویل من دادی)

دوما

ببین اگر اینطور که شما میگی باشه که نیست من با دلیل بهت میگم اینطوری نیست
شما میگی میان چک می کنند اگر نبود شلیک می کنند. اون ها اومدن اومدن. به من و اون یارو بام پیچی که رسیدن چک نکردن. شلیک هم نکردن. یک چند دقیقه داشتند برای خودشون در تفکرات غلط میزدن. بعدا این یارو شاشید . دقت میکردی از همون جاش اب اومد بیرون. بعدا اینها چک کردند و اون اتیشی اومد. اگر حرف شما درست بود نباید اینها این ....... :)

اقا یارو نشاشید چرا متوجه نمیشی، چه خونی، سرم بود، خوابیده بود روی سرم و اون ترکید ابش ریخت بیرون.
سرم یعنی از اینا :

اون دختره هم قضیه داره، به دیالوگ ها دقت کن (بازی رو تموم نکردی من نمیتونم بیشتر توضیح بدم بهت ) ولی گفتم اینا دنبال بیگ باس هستن و وقتی بگیرنش خواهند کشتش.

+
در مورد بقیه صحبت هات رو شمشیر رو از رو بستی چه تعصبی اخه.
من کاری ندارم نظرت در مورد بازی چی هست و چه برداشتی داری، من فقط به سوالات و برداشت های نادرستت از بازی دارم جواب میدم.

madmaster_3d
26-11-2015, 21:13
من میگم کونامی اسم و نام کوجیما رو از روی بازی برداشت چه کاری به بقیه کمپانی ها دارم و چه کاری به بزرگ یا کوچیک بودن اونا دارم. ( لطفا صحبت های منو با دقت بخون کلا یک موضوع دیگه تحویل من دادی)

این رو من نفهمیدم منظورت چیه؟ چون کلا اسم رو هی مینویسه

اقا یارو نشاشید چرا متوجه نمیشی، چه خونی، سرم بود، خوابیده بود روی سرم و اون ترکید ابش ریخت بیرون.
این رو ممکنه درست بگی ولی من سرم ندیدم. حالا یا دقت نکردم یا اینکه باگ گرافیکی بوده پیدا نبوده برای من

در مورد بقیه صحبت هات رو شمشیر رو از رو بستی چه تعصبی اخه.
من کاری ندارم نظرت در مورد بازی چی هست و چه برداشتی داری، من فقط به سوالات و برداشت های نادرستت از بازی دارم جواب میدم.

شمشیریم کجا بوده
من که میگم خودم عاشق این بازی هستم. ولی گفتم از این اقا این حرکتهای آماتوری بعید بود :)

من 4کر شما و دوستان هم هستم. ولی قبول کن تعصب داریا :n20:

- - - Updated - - -

اقا یک سوالی؟
یک قسمتی هست که مثلا یک سری ادم هستند . بعد ما تعیین می کنیم تو کدوم تیم باشند مثلا R & D
چون بیشتر تفنگ ها برای باز شدن این تیم رو میخوان باید همه رو روی این تیم قرار بدم نه ؟ و وقتی مرجله تموم میشه این ها لولشون میره بالا درسته؟
اینطوری میتونم بعدا اسلحه جدید باز کنم درسته؟
اون ساپورت تیم و اون یکی انگار خیلی به درد نمیخورن؟ چون اسلجه ها اکثرا این ار دی تیم رو میخواد
نظرتون چیه ؟

titanium_zarin
27-11-2015, 12:23
[/SIZE][/COLOR]اقا یک سوالی؟
یک قسمتی هست که مثلا یک سری ادم هستند . بعد ما تعیین می کنیم تو کدوم تیم باشند مثلا R & D
چون بیشتر تفنگ ها برای باز شدن این تیم رو میخوان باید همه رو روی این تیم قرار بدم نه ؟ و وقتی مرجله تموم میشه این ها لولشون میره بالا درسته؟
اون ساپورت تیم و اون یکی انگار خیلی به درد نمیخورن؟ چون اسلجه ها اکثرا این ار دی تیم رو میخواد
نظرتون چیه ؟

نه.
اول بازی این کار رو بکن ولی جلوتر باقی تیم رو نیاز داری ...یعنی اونها رو هم باید ازتقا بدی !!

- - - Updated - - -

[/SIZE][/COLOR]اقا یک سوالی؟
نظرتون چیه ؟

نه.
اول بازی این کار رو بکن ولی جلوتر باقی تیم رو نیاز داری ...یعنی اونها رو هم باید ازتقا بدی !!

Captain_America
27-11-2015, 16:09
اقا یک سوالی؟
نظرتون چیه ؟

وقتی افرادت زیاد بشن سخته تک تک بچینیشون، بهترین راه استفاده از گزینه اتوماتیک هست هر نیرو رو بسته به پارامترهاش تو بهترین قسمت قرار میده.

madmaster_3d
27-11-2015, 20:13
نه.

وقتی افرادت زیاد بشن سخته تک تک بچینیشون، بهترین راه استفاده از گزینه اتوماتیک هست هر نیرو رو بسته به پارامترهاش تو بهترین قسمت قرار میده.

مرسی از هر دو دوست
آره اتفاقا اون کار رو میکنم چون 90 تا شدن فکر کنم.

خدایا این اسنایپ نبود تو متال گیر چه باید میکردیم :n09:

titanium_zarin
28-11-2015, 20:08
این جور که بو میاد توی ردیت به چپتر سه خیلی امیدوارن ... یه نفرم کلی برنامه نویسی و عکس از اینکه چپتر سه وجود داره گذاشته ...
از اون طرف یه عده دنبال اینن که بمبهای اتمی رو نابود کنن و تویتر کونامی هم خیلی مانور میده روی این ... میگن اگه نابود بشه یه اتفاقی می افته !!

- - - Updated - - -

این جور که بو میاد توی ردیت به چپتر سه خیلی امیدوارن ... یه نفرم کلی برنامه نویسی و عکس از اینکه چپتر سه وجود داره گذاشته ...
از اون طرف یه عده دنبال اینن که بمبهای اتمی رو نابود کنن و تویتر کونامی هم خیلی مانور میده روی این ... میگن اگه نابود بشه یه اتفاقی می افته !!

amirpers
28-11-2015, 21:57
من تا حالا سری متال گیر رو بازی نکرده بودم. فقط همیشه تعریفش رو شنیده بودم.
البته آخرین نسخه اش رو هم روی PS3 که برادرم بازی می کرد تا حدودی دیده بودم. با همین اسنیک بود.
چرا اینجوریه بازیه؟ چرا همه مراحلش شبیه همه؟ چرا همش تو بیابونه و اینجوری؟ اون شماره قبلی رو که من یه مقدارش رو دیده بودم اینجوری نبود.
اصلا حال نکردم با بازی تا الان که اپیزود 7 هستم. چه جوری این همه فن داره و نمره های خوبی گرفته؟

Layken
28-11-2015, 23:01
من تا حالا سری متال گیر رو بازی نکرده بودم. فقط همیشه تعریفش رو شنیده بودم.
البته آخرین نسخه اش رو هم روی PS3 که برادرم بازی می کرد تا حدودی دیده بودم. با همین اسنیک بود.
چرا اینجوریه بازیه؟ چرا همه مراحلش شبیه همه؟ چرا همش تو بیابونه و اینجوری؟ اون شماره قبلی رو که من یه مقدارش رو دیده بودم اینجوری نبود.
اصلا حال نکردم با بازی تا الان که اپیزود 7 هستم. چه جوری این همه فن داره و نمره های خوبی گرفته؟

در این نسخه کلا هسته بازی عوض شده و مراحل بازی جهان باز شدن و امکان گشت و گذار هست. ولی نسخه های قبلی همشون خطی هستن.

دیگه نمیدونم چرا نمرات بالا گرفته (اینم از اون سوالاست :دی :n14:

madmaster_3d
09-12-2015, 20:44
اقا یک سوالی
ولی اسپویل نکنیدا
من تو یک سایتی خوندم که این آخرین ورژنی هستش که هیدو کجیما کارگردانی کرده
و یک جایی هم شنیدم که از کپچر 2 به بعد کلا هیدو جان اومدن بیرون از کنامی این حرفها ؟
اینها راسته؟

اگر اینطوری باشه؟ 100% مثل بازی کال اف دیوتی ریده میشه بهش میره. تا کال اف دیوتی 2 مدرن وار فیر اینفیتی ادج تو کار بود. وقتی اونها دعواشون شد کال اف ریدمون شد رفت پی کارش
حالا اگر این چیزایی که گفتم راست باشه؟ پس شاهد متال گیری ریدمون در ورژن های بدی خواهیم بود
حالا اگر راسته؟ چرا هیدو کجیما از کونامی اومده بیرون و نمیخواد متال گیر رو ادامه بده ؟ چون من یک جا شنیدم بازیش قرار ساخته بشه حالا حالا ( احتمالا اون نمیخواسته کش بده که ریده بشه. مثل کال اف یا این اساسین کرید بی نمک که همه ورژن هاش شبیه هم هستش :n08: )

Layken
10-12-2015, 18:53
اقا یک سوالی
ولی اسپویل نکنیدا
من تو یک سایتی خوندم که این آخرین ورژنی هستش که هیدو کجیما کارگردانی کرده
و یک جایی هم شنیدم که از کپچر 2 به بعد کلا هیدو جان اومدن بیرون از کنامی این حرفها ؟
اینها راسته؟

اگر اینطوری باشه؟ 100% مثل بازی کال اف دیوتی ریده میشه بهش میره. تا کال اف دیوتی 2 مدرن وار فیر اینفیتی ادج تو کار بود. وقتی اونها دعواشون شد کال اف ریدمون شد رفت پی کارش
حالا اگر این چیزایی که گفتم راست باشه؟ پس شاهد متال گیری ریدمون در ورژن های بدی خواهیم بود
حالا اگر راسته؟ چرا هیدو کجیما از کونامی اومده بیرون و نمیخواد متال گیر رو ادامه بده ؟ چون من یک جا شنیدم بازیش قرار ساخته بشه حالا حالا ( احتمالا اون نمیخواسته کش بده که ریده بشه. مثل کال اف یا این اساسین کرید بی نمک که همه ورژن هاش شبیه هم هستش :n08: )

هر چیزی که شنیدی درسته و کوجیما فقط یک ماه دیگه با کونامی قرار داد داره و متال های بعدی بدون حضور کوجیما منتشر خواهد شد.

REZAxpab
13-12-2015, 14:06
سلام دوستان
تعداد پست ها خیلی بالا بود من نتونستم همه رو بخونم فقط یه سوال داشتم

من مراحل اصلی بازی رو همه رو رفتم بازی رو هم تموم کردم ولی عجیبه که side op 150 برام باز نمیشه چکار باید بکنم ؟
امبل روی پروانه نیس کوایت رو هم توی اولین بخورد نکشتم ولی الان هرچی ماموریت فرعی میرم این باز نمیشه
البته اینم بگم که اصا با کوایت نرفتم هیچکدوم از ماموریت هارو چون خوشم نمیا ازش فقط با DD میرم عالیه :n02:

در مورد داستان بازی هم چند تا سوال داشتم دوستانی که خوره بازی هستن بگن من سوالامو بپورم مرسی :n12:

Layken
14-12-2015, 14:01
سلام دوستان
تعداد پست ها خیلی بالا بود من نتونستم همه رو بخونم فقط یه سوال داشتم

من مراحل اصلی بازی رو همه رو رفتم بازی رو هم تموم کردم ولی عجیبه که side op 150 برام باز نمیشه چکار باید بکنم ؟
امبل روی پروانه نیس کوایت رو هم توی اولین بخورد نکشتم ولی الان هرچی ماموریت فرعی میرم این باز نمیشه
البته اینم بگم که اصا با کوایت نرفتم هیچکدوم از ماموریت هارو چون خوشم نمیا ازش فقط با DD میرم عالیه :n02:

در مورد داستان بازی هم چند تا سوال داشتم دوستانی که خوره بازی هستن بگن من سوالامو بپورم مرسی :n12:

منظورت از 150 دقیقا کدوم یکی هست؟ از بین ماموریت های اصلی؟

هر سوالی در مورد داستانی بپرس، داخل اسپویل

REZAxpab
15-12-2015, 22:06
منظورت از 150 دقیقا کدوم یکی هست؟ از بین ماموریت های اصلی؟

هر سوالی در مورد داستانی بپرس، داخل اسپویل

منظورم ماموریت secure quaet هستش میشه side op 150 که برام باز نمیشه اصا

اینم سوالات من توی اپویل

اول بازی کوایت میاد توی بیمارستان که مارو بکشه ولی آتیش میگیره از پنجره پرت میشه بیرون قصدش از کشتن ما چی بوده بعد اینکه چجوری سالم و سرحال میاد یه دفعه میشه یار اسنیک ؟!
سوال بعدی در مورد آسلات توی snake eater دهن خودشو سرویس کرد که بیگ باس رو بکشه توی این بازی چی میشه که میشه یار و همراه بیگ باس ؟!
و سوال آخر اینکه بیگ باس اصلی کجا بوده توی این مدت ؟ از زمان اتفاقات فانتوم پین تا زمان اتفاقات آخر شماره 4 بازی که میمیره کجا بوده ؟!

madmaster_3d
17-12-2015, 13:49
تا هیدوکجیما از کونامی اومده بیرون. سونی رو هوا قاپیدتش
کونامی اشتباه بزرگی کرده ولی سونی خودش قوی بود الان قوی تر هم شده :n22:

titanium_zarin
17-12-2015, 20:37

اینم سوالات من توی اپویل

اول بازی کوایت میاد توی بیمارستان که مارو بکشه ولی آتیش میگیره از پنجره پرت میشه بیرون قصدش از کشتن ما چی بوده بعد اینکه چجوری سالم و سرحال میاد یه دفعه میشه یار اسنیک ؟!
سوال بعدی در مورد آسلات توی snake eater دهن خودشو سرویس کرد که بیگ باس رو بکشه توی این بازی چی میشه که میشه یار و همراه بیگ باس ؟!
و سوال آخر اینکه بیگ باس اصلی کجا بوده توی این مدت ؟ از زمان اتفاقات فانتوم پین تا زمان اتفاقات آخر شماره 4 بازی که میمیره کجا بوده ؟!

1. توسط یک روش خاص که پیرمرده کامل توضیح میده ... یه جورایی مثل اینکه کل بدنش رو خالی کردن و توش کاه گذاشتن :دی
2. نمیدونم
3.میره ارتش خودش رو بسازه

Layken
18-12-2015, 01:02

اینم سوالات من توی اپویل

1- دوستمون گفتن و این که بدن کواییت میتونه بازسازی بشه.
2- درواقع هدف هر دوشون یکی بود و هر دو برای زیرو کار میکردن ولی هیچ کدوم تا انتهای متال 3 از ماجرا با خبر نبودن، بعدا که متال 3 تموم میشه اسلات با بیگ باس متحد میشه.
3- بیگ باس میره تا ارتش خودشو بسازه و تا اخر متال 4 همین کارو میکرده.

horaman
01-02-2016, 19:05
با سلام به دوستان نسخه 20 گیگ رو دارم که کرک 3dm رو داره وقتی رو ایکن بازی کیلیک میکنم برای اغاز تو این صفحه گیر کمیکنه و بازی بالا نمیاد مشکل از چیه
ممنون از راهنمایی شما

horaman
01-02-2016, 19:27
با تغییر ساعت فکر کنم مشکل حل شد ولی وقتی میرم تو بازی با این خطا مواجه میشم
failed to create save data
exit the game an delete save data
نمی دونم نیاز هست نرم افزار استیم رو نصب کنم ؟؟/

donkeyoxte
01-02-2016, 19:57
با تغییر ساعت فکر کنم مشکل حل شد ولی وقتی میرم تو بازی با این خطا مواجه میشم
failed to create save data
exit the game an delete save data
نمی دونم نیاز هست نرم افزار استیم رو نصب کنم ؟؟/

برای حل این ارور:
قبل از هر چیزی اگه از مراحل بازی رو رفته باشی و سیو داشته باشی از فایل های سیو بازی بکاپ بگیر(کپی کن یه قسمت از سیستمت) اگر هم اولین بار بازیو باز میکنی این ارور میاد پس این دو قسمت قرمز رنگ بیخیال شو
برنامه steam نصب کن دوباره بازی رو باز کن اگه ارور هنوز بود این کارو انجام بده
اول از task manager بازی رو end task کنبرو به C:\program files (86)\steam\userdata\38135736 بعد فایل 311340 حذف کن
حالا استیمو باز کن رو آیکون بازی راست کلیک کن properties ّ بزن به قسمت update ّ برو و تیک enable steam cloud synchronization بزن (به اینترنت وصل شو)
بازی رو اجرا کن هر چی پیغام اومد next کن بره
بعد یکم بازی کن بعد بازی رو سیو کن حالا دوباره از بازی خارج شو و فایل های سیوی که بکاپ گرفته بودی رو برگدون

horaman
01-02-2016, 20:25
برای حل این ارور:
قبل از هر چیزی اگه از مراحل بازی رو رفته باشی و سیو داشته باشی از فایل های سیو بازی بکاپ بگیر(کپی کن یه قسمت از سیستمت) اگر هم اولین بار بازیو باز میکنی این ارور میاد پس این دو قسمت قرمز رنگ بیخیال شو
برنامه steam نصب کن دوباره بازی رو باز کن اگه ارور هنوز بود این کارو انجام بده
اول از task manager بازی رو end task کنبرو به C:\program files (86)\steam\userdata\38135736 بعد فایل 311340 حذف کن
حالا استیمو باز کن رو آیکون بازی راست کلیک کن properties ّ بزن به قسمت update ّ برو و تیک enable steam cloud synchronization بزن (به اینترنت وصل شو)
بازی رو اجرا کن هر چی پیغام اومد next کن بره
بعد یکم بازی کن بعد بازی رو سیو کن حالا دوباره از بازی خارج شو و فایل های سیوی که بکاپ گرفته بودی رو برگدون

خدا خیرت بده دوست خوبم استیم رو نصب کردم ولی اصلا تو این مسیر زیر هیچ فایلی وجود نداره؟؟
C:\program files (86)\steam\userdata\38135736 بعد فایل 311340 حذف کن
ولی تو مسیر
C:\Program Files (x86)\Konami\Metal Gear Solid V The Phantom Pain\3DMGAME\3DMGAME\remote
سه تا فایل هست
به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟؟

horaman
01-02-2016, 20:37
در ضمن دوست من توی استیم
رو آیکون بازی راست کلیک کن properties ّ بزن به قسمت update ّ برو و تیک enable steam cloud synchronization
اصلا همچین گزینه ایی برای من وجود نداره

donkeyoxte
02-02-2016, 00:38
در ضمن دوست من توی استیم
رو آیکون بازی راست کلیک کن properties ّ بزن به قسمت update ّ برو و تیک enable steam cloud synchronization
اصلا همچین گزینه ایی برای من وجود نداره

این ارور شما رو من تو یوتیوب سرچ کردم از روی یک ویدیو که این مشکلو حل کرده بود دادم
حالا دوباره سایت های دیگه سرچ میکنم اگه چیزی پیدا کردم اینجا پست میزارم

peahman
02-02-2016, 19:19
بالاخره موفق به نصب بازی شدم

PouriArc
17-02-2016, 01:18
انلاین بازی میکنید ؟

madmaster_cg
10-03-2016, 20:10
دوستانی که مرحله 43 نرسیدن نخونند

دوستانی هم که تموم کردند لطفا اسپویل نکنند

اقا اولا که بعد از 30 مرحله مرحله ها ماشالا تکراریه
حالا خنده دار این هستش که من مرحله 43 با یک اسنایپر جنگیدم. کوایت رو هم نمی تونستم یوز کنم. گفتم حتما یک اسناپیر دیگس. بعد که کشتمش دقیقا همون کوایت بود و همون صحنه های توی هلکوپتر که اقا نیارش بیس جت حمله کنه و ...

وات د فاک؟ این چه مسخره بازیه دیگه؟ قرار مراحل بعد هم تکراری باشه؟ خیلی بی نمکه که ؟ اسپویل نکنید ولی اگر قرار تکراری باشه الکی وقت نزارم بازی کنم

رید این متال گیر. خودم متعصب هستم رو این بازی. ولی این ورژن رید رفت

Mr.Crow
15-03-2016, 10:45
دوستانی که مرحله 43 نرسیدن نخونند

دوستانی هم که تموم کردند لطفا اسپویل نکنند

اقا اولا که بعد از 30 مرحله مرحله ها ماشالا تکراریه
حالا خنده دار این هستش که من مرحله 43 با یک اسنایپر جنگیدم. کوایت رو هم نمی تونستم یوز کنم. گفتم حتما یک اسناپیر دیگس. بعد که کشتمش دقیقا همون کوایت بود و همون صحنه های توی هلکوپتر که اقا نیارش بیس جت حمله کنه و ...

وات د فاک؟ این چه مسخره بازیه دیگه؟ قرار مراحل بعد هم تکراری باشه؟ خیلی بی نمکه که ؟ اسپویل نکنید ولی اگر قرار تکراری باشه الکی وقت نزارم بازی کنم

رید این متال گیر. خودم متعصب هستم رو این بازی. ولی این ورژن رید رفت

دوست عزیز نمیدونم تا الآن ادامه دادی یا نه، ولی اگه ولش کردی که اشتباه کردی. :دی درسته که چپتر دوم نصفش تکراری هست و مسخره ترین کار ممکن رو انجام دادن، ولی یه سری مرحله جدید هم داره که انجام دادنشون واجب هست. مثل مراحل 45 و 46. مرحله 45 کاملاً در ارتباط با Quiet هست و مرحله زیبا و البته اعصاب خوردکنی هست. مرحله 46 هم اصل کار هست و اصلی ترین نکته داستان بازی توی این مرحله وجود داره و پایان واقعی بازی اینجاست.

madmaster_cg
15-03-2016, 20:08
دوست عزیز نمیدونم تا الآن ادامه دادی یا نه، ولی اگه ولش کردی که اشتباه کردی. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درسته که چپتر دوم نصفش تکراری هست و مسخره ترین کار ممکن رو انجام دادن، ولی یه سری مرحله جدید هم داره که انجام دادنشون واجب هست. مثل مراحل 45 و 46. مرحله 45 کاملاً در ارتباط با Quiet هست و مرحله زیبا و البته اعصاب خوردکنی هست. مرحله 46 هم اصل کار هست و اصلی ترین نکته داستان بازی توی این مرحله وجود داره و پایان واقعی بازی اینجاست.
البته یکمی اسپویل رفتی ولی مرسی جواب دادی
بازی می کنم پس :n20:

madmaster_cg
21-03-2016, 22:29
خطر اسپویل

سلام
منم بازی رو تموم کردم
فقط یک نکته ای؟
اولا که بازی واقعا عجیب و غریب و با مراحل تکرار تموم شد

چند تا سوال دارم؟

اولا چرا کوایت گزاشت دستگیرش کنند؟ بعد چرا اینها رو ول کرد رفت؟

دوما؟ این مرتیکه بیگ باس با این کارش یک ترسو بازی کرد. این با این همه شجاعت فرار کرد یکی دیگه رو جای خودش گزاشت ؟ یکمی از شخصیت بیگ باس بعید هستش

سوما اون یارو ماسکیه؟ دختره درسته؟ اگر این همون ماسکیه تو متال گیر 1 تو پلی استیشن 1 هستش؟ اون که مرد بود؟ ولی این دختره؟ بعد اصلا داستان این یارو ماسکیه چیه ؟ کیه؟ چرا یک جاهایی اینجوری به نظر میرسید که بیگ باس رو داره نجات میده. بعد یک جاهایی بر علیه هش هستش. ما که نفهمیدم.

بالاخره قضیه شاخ رو فهمیدم . لول

دوستانی که داستان رو بهتر فهمیدن یک توضیحی بدن. من تو سایت های ایرانی خوندم که
اسکول فیس یک ویروس ساختند که زبان انگلیسی زبان ها رو می کشه.

حالا این اسکیول فیس؟ با اون سایفر ها جدا بودند درسته؟

کلا اگر یکی از دوستان یک خلاصه داستانی لطف کنه بگه ممنون میشم
چون یک سایت ایرانی داستان رو نوشته بود ولی 2نفر گفته بودند اشتباه هستش.

asghar taraghe
23-03-2016, 16:01
خیلی کار سختی خواستی ولی تمام سعیم رو میکنم جواب بدم خخخ، اسپویلر:
با منتیس یا به قول شما دختر ماسکیه شرو میکنم، دختر نیس اینجا هم پسره با موهای بلند چنجا تو خود بازی هم پسر خطابش میکنن یا فلایینگ بوی یا ده بوی ویت ده مسک، این همون منتیس توی متال گیر سالید اولیست که اونجا بزرگ شده و برا لیکوید کار میکنه، توی اینجا هم با پسری به نام ایلای که همون لیکوید هست ارتباط برقرار میکنه، کلن داستانش اینه که این قدرت های تلکنیس یا کنترل افراد و اجسام بدن لمس رو داره و خودش مجذوب نفرت بقیه میشه، بنظرم نوار هارو توی منو رو گوش‌کنین خیلی کمک میکنه نصف داستان تو اوناست با توجه به کم شدن کات سین ها که موافقین ومخالفین خودشم داشت این کار کوجیما، کل قضیه اینه که این رو داشتن روش ازمایش میکردن با هواپیما میبردنش یه ازمایشگاه دیگه که همون موقع با رد شدن هواپیما از جایی که مرد اتشین استقرار داشته، منتیس نفرت اون رو نسبت به بیگ باس حس‌میکنه و مجذوبش میشه و هواپیما سقوط میکنه و اون دوتا با هم میان سراغ بیگ باس در بیمارستان که بازی هم اونجا شرو میشه، بعدن اسکال فیس رو میبینه که نفرت اون از زیرو بیشتر بود و خودش و تحت سلطه اون میکنه و اسکال فیس از طریق منتیس به کنترل مرد اتشین و متال گیر میشه که در اخر بازی منتیس نفرتی بیشتر تو ایلای یا همون لیکوید میبینه نسبت به دنیا و بیگ باس و هم اسکال فیس و هم مرد اتشین که بعدا معلوم میشه همون وولگن نقش بد اصلیه متال گیر سالید ۳ هست و ول میکنه و کنترل متال گیر رو به لیکوید میده و در واقع اغاز همکاریه این دو هم اینجاس که تا متال گیر سالید ۱ ادامه پیدا میکنه.

در مورد کوایت، کوایت وقتی دید با اینکه پرسایت یا همون بیماری که یک زبان خاص و هدف قرار میداد و اسکال فیس ساخته بود با اینکه از بین رفت با اشعه دوباره فعال شد و دوبار تو مادر بیس یه قرنطینه دیگه رخ داد دید که حتا با حرف نزدن هم ممکنه نتونه جلو ویروسی که اسکال فیس درش قرار داده جلو گیری کنه، برا همین اجازه داد دسگیرش کنن تا بیگ باس در خطر نباشه، کوایت اخرین سلاح اسکال فیس علیه بیگ باس بود، اما کوایت مجذوب بیگ باس و شخصیتش شدو باهاش یه باند پیدا کرد و حاضر نشد حتا وقتی شکنجش‌کردن یه کلمه حرف بزنه که ویروس به بیگ باس منتقل شه، حتا اولین سربازی که تو مادر بیس مبتلا شد رو کوایت تشخیص داد و سعی کرد زبونش و ببره اما همه فک کردن خل شده، در کل میشه گف کوایت عاشق بیگ باس بود و اخر اون مرحله که میره از مادر بیس برا اینکه جون بیگ باس و نجات بده به هلکوپتر دستور داد چه مسیریو طی کنه تا به بیگ باس برسه، ولی با انگلیسی حرف زدن ویروس درونش فعال شد و مجبور شد مادر بیس رو برا نجات بیگ باس ترک کنه، اگر اخر مرحله جای سوار هلکوپتر شدن رد پای کوایت‌رو دنبال کنین به یک نوار میرسین که گوش دادنش خالی از لطف نیست. (اگه دوس دارین باز هم از کوایت به عنوان همراه استفاده کنین شدنیه! بازیو به اخرین نسخه اپدیت کنین و مرحله11 رو که اولین نبرد با کوایت بود 7 بار تموم کنین، کوایت به مادربیس بر میگرده)

در مورد اسکال فیس و سایفر، سایفر در واقع همون پتریت ها بودن که زیرو رهبریشون میکرد، بیگ باس هم عضوی‌ازون بود که بعدا سر اختلاف نظر سر خواسته ده باس (استاد بیگ باس که تو متال گیر سالید ۳ میکشیش) از هم جدا میشن و کل سریه متال گیر مبارزه بیگ باس و زیرو مثل شطرنجه، که در اخر متال گیر سالید ۴ بلاخره با کشتن زیرو توسط بیگ باس تموم میشه، اسکال فیس هم برای زیرو کار میکرد اما میخواست از همه اونایی که با قدرت طلبی کشور های دیگرو میگیرن و زبون مادریشون و ازشون میگیرن انتقام بگیره، برا همین به سایفر نفوذ میکنه و زیرو رو کنار میزنه هر چند در تلاشش برا قتل زیرو موفق نمیشه ولی اون و به کما میبره اسکال فیس هم مث بیگ باس شخصیت خاکستری داشت، خوب نبود ولی کاراش با منطق بود و کاملا بد هم نبود به نظر من

در مورد بیگ باس و‌نقشش، بیگ باس ترسو نبود، بیگ باس یه نابغه بود، بیگ باس بدل خودش و فرستاد تا سایفر و زیرو همه مشغول اون باشن و دایمند داگز، اما ازون ور خودش شروع به ساختن اوتر هیون کرد و سعی کرد در حالی که همه فک میکردن بیگ باس مشغول دایمند داگزه نقشه های خودشو علیه سایفر جلو ببره، در واقع این‌بازی رابط متال گیر سالید ۳ و پیس واکر و متال گیر ۱ و ۲ که خیلی بازیای قدیمی هستنه، که در اولی سالید اسنیک بیگ باس و میکشه در حالی که اخر بازی معلوم میشه خود بیگ باس فرمانده سالید بوده و در متال گیر ۲ هم معلوم میشه که اصن نمرده، این بازی نشون داد درون دو بازی چی رخ داد، بیگ باسی که سالید میکشه ونوم اسنیک یا بدل بیگ باسه، و بیگ باس فرمانده سالید خود بیگ باسه، جا داره بگم داستان خیلی پیچیدست :)))))

asghar taraghe
23-03-2016, 16:19
در مورد چپتر دو هم بگم هیچ کدوم از مرحله های تکراری رو نیاز نبود برا جلو بردن داستان اصلی تموم کنین و فقط یه حالت بنوس داشتن، فقط ماموریت ها و ساید میشن هایی که با دایره زرد علامت گذاری شده بودن اجباری بودن،البته در این که داستان کمی بی ته بود و از چپتر یک کوتاه تر شکی نیست، و در ضمن کاشف به عمل اومده که چپتر 3 ای هم وجود داشته که کونامی برای بودجه و زمان تحویل اجازه نداده ساختش به پایان برسه، در اون چپتر <اسپویلر>اسنیک به دنبال ایلای و متال گیر دزدیده شده میره که کات سین نا تمامش در یوتیوب هست

madmaster_cg
27-03-2016, 14:03
مرسی اصغر جان
یک جاهاییش مثل ماسکل رو بعدا فهمیدم و یا دوست داشتن کوایت ولی توضیح شما کمی کامل تر بود
مرسی از وقتی که گزاشتی

آره کپچر 3 هم داشته. اینطوری که بوش میاد دیگه منتظر متال گیر نباشیم؟

mehrabooni
27-03-2016, 14:14
لینک دانلود بازی رو بهم میدین
بی زحمت اخرین نسخه با اخرین اپدیتها باشه

asghar taraghe
28-03-2016, 01:08
مرسی اصغر جان
یک جاهاییش مثل ماسکل رو بعدا فهمیدم و یا دوست داشتن کوایت ولی توضیح شما کمی کامل تر بود
مرسی از وقتی که گزاشتی

آره کپچر 3 هم داشته. اینطوری که بوش میاد دیگه منتظر متال گیر نباشیم؟

خواهش میکنم کاری نکردم، من راستش وقتی تموم شد چون نکاتی از بازی های قبلو یادم رفته بود خیلی تحقیق کردم و ویدیو و نقدای زیادیو بررسی کردم تا همه چی دسگیرم شه، بنظرم از لحاظ داستانی خیلی تویست اخر بازی توجیه پذیره ولی خب مشکل اصلیم با بازی اینه که کات سیناش خیلی کمه، این بازی تنها برا کسی داستانش قابل هضمه که به دنیای متال گیر اشنا باشه و کسی که این ویژگیو داره عادت کرده به کات سینای پیچیده و احساسی و شاهکار کوجیما، دلم واقعا تو بازی برا یه کات سین طولانیه مشتی تنگ شده بود، در کل بنظرم بازی اینقد شاهکار بود که بهش نمره کامل داده شه، مخصوصا تو گیم پلی که اینقد وسیع و ازاد بود که من بعد اتمام بازی تو کلیپایی که میدیدم فهمیدم کلی از اپشنا و چیزای جالب بازیو استفاده نکردم، اما نمره ۱۰ ش با ۱۰ ه متال گیرای دیگه فرق داره ینی برا من کمتره، بنظرم شاهکار کوجیما متال گیر سالید ۳ بود که نشون داد چقد یه شخصیت منفور میتونه کاراش توجیه پذیر باشه و دوس داشتنی شه، بیگ باس که همه یه شخصیت شیطانی میدونستن یه قهرمان شد، و باس ها یی که اون بازی داش که هیچی اصن هیچ وق جنگ با اسنایپره یا اوسلات و ده سارو و هیچ کودوم و تک تک لحظات هیجانی که باهاشون داشتم فراموش نمیکنم، باس های فنتوم پین هم انصافا خیلی قوی نبود نسبت به کارای قبلیه کوجیما، در کل بنظرم از همه بهتر اینا بودن به ترتیب:
Mgs 3
Mgs 4
Mgs 1
Mgs 5
Mgs: pw
Mgs 2

madmaster_cg
28-03-2016, 09:05
البته متال گیر 1 رو به زمانش بگیری شاهکاره
3 هم خیلی خفن بود
2 هم داستانش جالب بود
4 رو بازی نکردم سونی 3 نداشتم
5 منظورت گراند زیرو هستش؟
فانتوم هم قشنگ بود

من اینجوری نمره میدم

1.
3.
phantom pain
2.
چون 4 و اون یکی که برای پی اس پی بوده رو بازی نکردم
بازم مرسی :)

asghar taraghe
28-03-2016, 09:31
البته متال گیر 1 رو به زمانش بگیری شاهکاره
3 هم خیلی خفن بود
2 هم داستانش جالب بود
4 رو بازی نکردم سونی 3 نداشتم
5 منظورت گراند زیرو هستش؟
فانتوم هم قشنگ بود

من اینجوری نمره میدم

1.
3.
phantom pain
2.
چون 4 و اون یکی که برای پی اس پی بوده رو بازی نکردم
بازم مرسی :)

منظورم همون فنتوم پین بود، گراوند زیروز که واقعا دمو بود، بازی نبود :n10: ۱ برا زمان خودش شاهکار بود الانم هست ولی خب من باز ۳ و ۴ و بیشتر دوس دارم ، ۲ عالی بود از نظر گرافیک و گیم پلی، یه انقلاب بود برا خودش، ولی ضد حالی که بهم دست داد بعد مرحله ۱ وقتی دیگه به عنوان اسنیک بازی نکردم خیلی تو مخ بود، میخواستم کنسول و پرت کنم بیرون :n31:

Captain Sj
02-04-2016, 20:35
بازیرو نصب کردم اجرا نشد پاک کردم.به همین راحتی.
در عوض ground zeroes رو خیلی بازی کردم.چاره چیست؟!
خیلی سوختم که نتونستم بازیش کنم.

Azhang
15-08-2016, 22:05
بالاخره تموم شد!!!
وقتی بازی اومد به خاطر چیزایی که از متال گیر شنیده بودم رفتم سراغ شماره های قبلی.
وقتی با یک شروع کردم همون اول کاری اهنگ شروع بازی نظرم و جلب کرد، با خودم گفتم اگه همه چیش مثل این آهنگه باشه چیزایی که راجع به بازی شنیدم الکی نبوده. با این که گرافیک بازی ماله 18 سال پیش بود ولی لحظه به لحظه بیشتر جذب بازی شدم.یه بازی که بازی نیست، میشه قسمتی از زندگیت!
شماره 2 داستانش جذاب بود ولی بدون اسنیک ضد حال بود،به همین خاطر فقط یه بار تمومش کردم.
اما شماره 3... نیازی به گفتن نیست.اونایی که بازی کردن...نه فک نکنم بازی که حتما باهاش زندگی کردن، حتما.
شماره 4 متاسفانه قسمت ما نبود!!! :n35:
پیس والکرم اصلا انتظار همچین چیزی رو واسه کنسول دستی نداشتم.
تا نوبت شماره 5 شد.تموم کردن بازی رو یک ماه طولش دادم تا لذت آخرین متال گیر حالا حالا ها یادم نره، اما آخر بازی همشو زد پوکوند!!!
اصلا فکر این که کسی که همه این مدت جلو چشمات بود جک نبود خیلی ضد حاله!
اما کسایی که شماره 4 رو بازی کردن و از داستان دو تا متال قبل شماره یک خبر دارن میتونن بگن که بیگ باس واقعی ارتششو کجا رفته بود بسازه؟اگه اشتباه نکنم باس فیکه تو آفریقا بوده پس باس اصلی باید رفته باشه زانزیبار یا اون باسه(فانتوم) دوباره بعد آفریقا رفته زانزیبار ارتش ساخته؟
اسلات چطور بعدا میره پیش لیکویید؟
میلر همون میلره که تو شماره یک میگه جسدشو تو آپارتمانش پیدا میکنن؟
لیکویید بعدا میره پیش بیگ باس؟
فعلا اینا یادم اومد

Layken
18-08-2016, 13:40
بالاخره تموم شد!!!
وقتی بازی اومد به خاطر چیزایی که از متال گیر شنیده بودم رفتم سراغ شماره های قبلی.
وقتی با یک شروع کردم همون اول کاری اهنگ شروع بازی نظرم و جلب کرد، با خودم گفتم اگه همه چیش مثل این آهنگه باشه چیزایی که راجع به بازی شنیدم الکی نبوده. با این که گرافیک بازی ماله 18 سال پیش بود ولی لحظه به لحظه بیشتر جذب بازی شدم.یه بازی که بازی نیست، میشه قسمتی از زندگیت!
شماره 2 داستانش جذاب بود ولی بدون اسنیک ضد حال بود،به همین خاطر فقط یه بار تمومش کردم.
اما شماره 3... نیازی به گفتن نیست.اونایی که بازی کردن...نه فک نکنم بازی که حتما باهاش زندگی کردن، حتما.
شماره 4 متاسفانه قسمت ما نبود!!! :n35:
پیس والکرم اصلا انتظار همچین چیزی رو واسه کنسول دستی نداشتم.
تا نوبت شماره 5 شد.تموم کردن بازی رو یک ماه طولش دادم تا لذت آخرین متال گیر حالا حالا ها یادم نره، اما آخر بازی همشو زد پوکوند!!!
اصلا فکر این که کسی که همه این مدت جلو چشمات بود جک نبود خیلی ضد حاله!
اما کسایی که شماره 4 رو بازی کردن و از داستان دو تا متال قبل شماره یک خبر دارن میتونن بگن که بیگ باس واقعی ارتششو کجا رفته بود بسازه؟اگه اشتباه نکنم باس فیکه تو آفریقا بوده پس باس اصلی باید رفته باشه زانزیبار یا اون باسه(فانتوم) دوباره بعد آفریقا رفته زانزیبار ارتش ساخته؟
اسلات چطور بعدا میره پیش لیکویید؟
میلر همون میلره که تو شماره یک میگه جسدشو تو آپارتمانش پیدا میکنن؟
لیکویید بعدا میره پیش بیگ باس؟
فعلا اینا یادم اومد

از این که وارد نیای متال گیر شدی خوشحالم.

سوال اولت رو متوجه نشدم دوباره بگو
اره میلر همون میلره که در قسمت اول در موردش صحبت میکننف میلر رفت تا به کلون های بیگ باس اموزش بده
یعنی چی چطور میره ؟ :دی لیکویید تفکرات و عقایدش با اسلات هم فکر و در یک مسیر بود بنابراین اسلات میره که در رکابش باشه.
لیکویید که در قسمت اول میمیره، منظورت کجا رو میگی؟

Azhang
18-08-2016, 15:18
از این که وارد نیای متال گیر شدی خوشحالم.

سوال اولت رو متوجه نشدم دوباره بگو
اره میلر همون میلره که در قسمت اول در موردش صحبت میکننف میلر رفت تا به کلون های بیگ باس اموزش بده
یعنی چی چطور میره ؟ :دی لیکویید تفکرات و عقایدش با اسلات هم فکر و در یک مسیر بود بنابراین اسلات میره که در رکابش باشه.
لیکویید که در قسمت اول میمیره، منظورت کجا رو میگی؟
خیلی ممنون
منظورم اینه که تو متال گیر یک(نه متال گیر سالید) اسنیک پسر، اسنیک فانتوم رو تو آفریقا میکشه،درسته؟پس اونی که تو زانزیبار (اگه درست گفته باشم) میکشه همون اسنیک پدر واقعیه که بعد از غیب شدنش تو اول قسمت پنجم میره زانزیبار؟و اینکه اگه اینطوره کدوم یک از اسنیکای پدر(فانتوم یا واقعیه)دوباره فاکس رو راه اندازی کرده بود؟
خوب منظورم از رفتن به پیش بیگ باس اینکه باهاش همکاری میکنن؟آخر تو شکاره یک هرکس که سالید رو میبینه میکه چقدر شبیه باس هست،این یعنی یه جایی باهاش بودن دیگه!
یا مثلا وولف تو قسمت یک میگه که منو باس پیدا کرده و بزرگ کرده(اگه درست یادم باشه)،بعد چه جوری میشه که از آدمای لیکویید میشه؟
در ضمن کجا اسلات و لیکویید طرز فکرشون یکی بود!!!لیکویید بیشتر بهش میخورد که سرش دائما در حال خوردن به یه جایی باشه :n02::n02:
کلا فک کنم داستان شماره 5 بین همشون از همه آبکی تر باشه!متاسفانه نسبت به قبلیا داستانش خیلی ضعیف بود.
کلی برنامه ریخته بودم که بعد تموم شدن داستان برگردم همه مراحل رو s بگیرم،اما وقتی دیدم که این باس تقلبیه اصلا بیخیال شدم.دیگه نمیتونستم درکش کنم با اون صدای تو مخیش:n02:
اگرم داستان کامل شماره 4 رو جایی داره آدرس بدید بخونیم تا حداقل تو کف داستانش نباشیم!

Layken
19-08-2016, 23:02
خیلی ممنون
منظورم اینه که تو متال گیر یک(نه متال گیر سالید) اسنیک پسر، اسنیک فانتوم رو تو آفریقا میکشه،درسته؟پس اونی که تو زانزیبار (اگه درست گفته باشم) میکشه همون اسنیک پدر واقعیه که بعد از غیب شدنش تو اول قسمت پنجم میره زانزیبار؟و اینکه اگه اینطوره کدوم یک از اسنیکای پدر(فانتوم یا واقعیه)دوباره فاکس رو راه اندازی کرده بود؟
خوب منظورم از رفتن به پیش بیگ باس اینکه باهاش همکاری میکنن؟آخر تو شکاره یک هرکس که سالید رو میبینه میکه چقدر شبیه باس هست،این یعنی یه جایی باهاش بودن دیگه!
یا مثلا وولف تو قسمت یک میگه که منو باس پیدا کرده و بزرگ کرده(اگه درست یادم باشه)،بعد چه جوری میشه که از آدمای لیکویید میشه؟
در ضمن کجا اسلات و لیکویید طرز فکرشون یکی بود!!!لیکویید بیشتر بهش میخورد که سرش دائما در حال خوردن به یه جایی باشه :n02::n02:
کلا فک کنم داستان شماره 5 بین همشون از همه آبکی تر باشه!متاسفانه نسبت به قبلیا داستانش خیلی ضعیف بود.
کلی برنامه ریخته بودم که بعد تموم شدن داستان برگردم همه مراحل رو s بگیرم،اما وقتی دیدم که این باس تقلبیه اصلا بیخیال شدم.دیگه نمیتونستم درکش کنم با اون صدای تو مخیش:n02:
اگرم داستان کامل شماره 4 رو جایی داره آدرس بدید بخونیم تا حداقل تو کف داستانش نباشیم!

عجب شیر تو شیری شد :n02:
ببین نام ها از این به بعد به این شکل : اسنیک پسر : سالید
اسنیک پدر: بیگ باس
اسنیک فنتم: ونوم

کلا در این متال گیر یعنی فنتم پین شخصیت ها هیچ شباهتی به نسخه های قبلی متال گیر نداشت و ما خودمون هم از این تغییر ناراضی هستیم. مثلا اسلات در قسمت سوم با اون همه شور و هیجان کجا و اسلات اینجا کجا...!

موضوع این که لیکوید و ولف و اسلات همه اینها فکرشون با بیگ باس یکی بود و این وسط این اسنیک (پسر بیگ باس) بود که با پدر مخالفت میکنه و این داستان ها شکل میگیره.
به هر حال در عالم جاسوسی و سیاست ماموریت ها و دستورها هر لحظه تغییر میکنه و باید تابع قوانین بود، مثل قسمت سوم و رویایی باس با بیگ باس

اسنیک هم همچنین و با پدر خودش رودرو میشه.
در ماجرای متال گیر 2 در همون زنیبار که اسنیک پدرش رو میکشه، در واقع کشته نمیشه و بیگ باس تا قسمت چهارم زنده میمونه و در قسمت چهارم هستش که میاد و در اغوش اسنیک اخرین حرفاشو میزنه و جان به جان افرین تسلیم میکنه.

چون قسمت چهارم رو بازی نکردی برای همین شاید برخی نکات برات مبهم باشه.
حالا بازم سوالی داشتی بپرس :دی

Azhang
19-08-2016, 23:32
عجب شیر تو شیری شد :n02:
ببین نام ها از این به بعد به این شکل : اسنیک پسر : سالید
اسنیک پدر: بیگ باس
اسنیک فنتم: ونوم

کلا در این متال گیر یعنی فنتم پین شخصیت ها هیچ شباهتی به نسخه های قبلی متال گیر نداشت و ما خودمون هم از این تغییر ناراضی هستیم. مثلا اسلات در قسمت سوم با اون همه شور و هیجان کجا و اسلات اینجا کجا...!

موضوع این که لیکوید و ولف و اسلات همه اینها فکرشون با بیگ باس یکی بود و این وسط این اسنیک (پسر بیگ باس) بود که با پدر مخالفت میکنه و این داستان ها شکل میگیره.
به هر حال در عالم جاسوسی و سیاست ماموریت ها و دستورها هر لحظه تغییر میکنه و باید تابع قوانین بود، مثل قسمت سوم و رویایی باس با بیگ باس

اسنیک هم همچنین و با پدر خودش رودرو میشه.
در ماجرای متال گیر 2 در همون زنیبار که اسنیک پدرش رو میکشه، در واقع کشته نمیشه و بیگ باس تا قسمت چهارم زنده میمونه و در قسمت چهارم هستش که میاد و در اغوش اسنیک اخرین حرفاشو میزنه و جان به جان افرین تسلیم میکنه.

چون قسمت چهارم رو بازی نکردی برای همین شاید برخی نکات برات مبهم باشه.
حالا بازم سوالی داشتی بپرس :دی
خوب وقتی در مورد داستان متال گیر صحبت میشه بایدم اینجور شیر تو شیر بشه:n02:
خود کوجیمام بخاد داستان رو بگه فک کنم یه چند جا دفترچه شو نیگا میکنه که قاطی نکنه!!!
در مورد کلیت داستان مشکلی نیست فقط میخام بدونم اونی که تو شماره یک و دو متال گیر (نه متال گیر سالید) بیگ باس بود که فاکس رو دوباره راه انداخت یا ونوم این کار رو کرد؟
بعدشم باهات مخالفم که لیکویید رو با بیگ باس میذاری تو یه گروه!!!تو شماره یک هم تو شماره بنج هم این بچه دچار خود درگیری بود!!!:n02:
بیگ باس میخاست دنیا رو یکی کنه!
خیلی خوب میشد اگه اتفاقات بعد از این شماره تا شماره یک رو دوباره میساختن.
داستان شماره 4 چی؟کجا میشه داستان کامل و درستشو خوند،نه از این من درآوردیا!

Layken
20-08-2016, 22:39
خوب وقتی در مورد داستان متال گیر صحبت میشه بایدم اینجور شیر تو شیر بشه:n02:
خود کوجیمام بخاد داستان رو بگه فک کنم یه چند جا دفترچه شو نیگا میکنه که قاطی نکنه!!!
در مورد کلیت داستان مشکلی نیست فقط میخام بدونم اونی که تو شماره یک و دو متال گیر (نه متال گیر سالید) بیگ باس بود که فاکس رو دوباره راه انداخت یا ونوم این کار رو کرد؟

بیگ باس بود.
کلا ونوم فقط تصویری بود برای گمراه کردن دشمنان تا بیگ باس کار خودشو انجام بده، اما بعدها ونوم مسیرش عوض میشه و خودمحور میشه و بیگ باس ابتدا گری فاکس رو یمفرسته تا بکشتش که میتونه و بار دوم سالید رو میفرسته که موفق میشه و ونوم رو میکشه. حالا اینجا دو نظریه هست که نظریه اولی میگه که قصد بیگ باس از فرستادن سالید و گری فاکس فقط گمراه کردن دشمنا بود و فکرشو نمی کرد که سالید بتونه موفق بشه و این ونوم اصلا خودمحور نشده بود.
نظریه بعدی میگه که ونوم خودمحور شده بود و سالید میره که از بین ببرتش که به نظر اکثریت نظریه دوم محتمل تره.

در مورد داستان کامل شماره 4 من پیشنهاد میکنم که در یوتیوب هم فیلم یا همون کل بازی رو ببینی و در کنار دیدن داستانش هم بخونی برا داستانش هم من برات پ خ میکنم.

Azhang
20-08-2016, 23:47
بیگ باس بود.
کلا ونوم فقط تصویری بود برای گمراه کردن دشمنان تا بیگ باس کار خودشو انجام بده، اما بعدها ونوم مسیرش عوض میشه و خودمحور میشه و بیگ باس ابتدا گری فاکس رو یمفرسته تا بکشتش که میتونه و بار دوم سالید رو میفرسته که موفق میشه و ونوم رو میکشه. حالا اینجا دو نظریه هست که نظریه اولی میگه که قصد بیگ باس از فرستادن سالید و گری فاکس فقط گمراه کردن دشمنا بود و فکرشو نمی کرد که سالید بتونه موفق بشه و این ونوم اصلا خودمحور نشده بود.
نظریه بعدی میگه که ونوم خودمحور شده بود و سالید میره که از بین ببرتش که به نظر اکثریت نظریه دوم محتمل تره.

در مورد داستان کامل شماره 4 من پیشنهاد میکنم که در یوتیوب هم فیلم یا همون کل بازی رو ببینی و در کنار دیدن داستانش هم بخونی برا داستانش هم من برات پ خ میکنم.
آهان، پس بعد از کشته شدن ونوم توسط سالید خود بیگ باس هم باید جیم شده باشه و رفته باشه زانزیبار،درسته؟
در مورد پاز هم اینکه کلا تو این قسمت همش توهم بود:n13:
اگه توهم بود پس اسلات و میلر اولش تو اتاق پاز چیکار میکردن؟یا نکنه اونام تو توهم ونوم اومده بودن؟
در مورد داستان هم دمت گرم،منتظرم:n16::n12:

Layken
21-08-2016, 11:58
آهان، پس بعد از کشته شدن ونوم توسط سالید خود بیگ باس هم باید جیم شده باشه و رفته باشه زانزیبار،درسته؟
در مورد پاز هم اینکه کلا تو این قسمت همش توهم بود:n13:
اگه توهم بود پس اسلات و میلر اولش تو اتاق پاز چیکار میکردن؟یا نکنه اونام تو توهم ونوم اومده بودن؟
در مورد داستان هم دمت گرم،منتظرم:n16::n12:

یک چیزی رو بگم، یک نظریه هست که میگه کلا این قسمت فنتم پین فقط یک توهم بود.
همه اتفاقات توهمی بود که در ذهن بیگ باس به خاطر رفتن در کما میگذشت. :n02:
اینم نظریه ای هستش برا خودش که کلا ادمو نابود میکنه.

به اسم بازی توجه کن، فنتم پین یعنی شبه درد یعنی دردی که حس می شود ولی وجود ندارد، متال گیری که بازی میکنی ولی هیچ چیزش واقعی نیست و وجود ندارد.
بیگ باسش هم واقعی نیست و پاز و اسلات و بقیه هم واقعی نیست و همشون با این که احساس میشن ولی وجود ندارن.

اول و اخر بازی به جمله نیچه توجه کن میگه (هیچ حقیقتی وجود ندارد، فقط تفاسیر هستند.)

:دی

Azhang
21-08-2016, 12:08
یک چیزی رو بگم، یک نظریه هست که میگه کلا این قسمت فنتم پین فقط یک توهم بود.
همه اتفاقات توهمی بود که در ذهن بیگ باس به خاطر رفتن در کما میگذشت. :n02:
اینم نظریه ای هستش برا خودش که کلا ادمو نابود میکنه.

به اسم بازی توجه کن، فنتم پین یعنی شبه درد یعنی دردی که حس می شود ولی وجود ندارد، متال گیری که بازی میکنی ولی هیچ چیزش واقعی نیست و وجود ندارد.
بیگ باسش هم واقعی نیست و پاز و اسلات و بقیه هم واقعی نیست و همشون با این که احساس میشن ولی وجود ندارن.

اول و اخر بازی به جمله نیچه توجه کن میگه (هیچ حقیقتی وجود ندارد، فقط تفاسیر هستند.)

:دی

:n08::n08::n08::n08::n08::n08:
اصلا اینجوری به قضیه نیگا نکردم!!!اگه اینجوری باشه که داستان قسمتای بعد منطقی تر به نظر میاد:n02::n02::n02:

Layken
21-08-2016, 12:48
:n08::n08::n08::n08::n08::n08:
اصلا اینجوری به قضیه نیگا نکردم!!!اگه اینجوری باشه که داستان قسمتای بعد منطقی تر به نظر میاد:n02::n02::n02:

Azhang
21-08-2016, 20:20

دمت گرم!!!بیشتر قاطی پاتی شد!
اینطور که معلومه تا خود کوجیما نگه نمیشه به طور قطع درباره داستان چیزی گفت!

| SoRoush 8K |
10-09-2016, 00:33
آقا من تاحالا فقط یه متال گیر 2 رو بازی کردم .
الانم گرند زیرو رو بازی نکردم فقط فانتوم پین رو الان شروع کردم . بعد از کلی دردسر تو دانلود و عدم دسترسی به لپتاپ و مشکلات دیگه بالاخره بازیو شروع کردم /
یکی میشه یه خلاصه ای درباره نسخات قبلی بهم بگه حس میکنم یکم گم شدم تو داستان . (از بیمارستان فرار کردم کاز رو هم نجات دادم اون فرمانده هه رو هم اکسترکت کردم بعدش تو یه ماموریت جانبی رفتم یه مترجم زبان روسیو دزدیدم => تازه اپیزود 2 Diamond Dogs رو تموم کردم یجور نگید اسپویل بشه :n02: )
آقا حامد شما پیشکسوتی یه خلاصه ای بگو از داستان تا الان :n02: Layken

Layken
11-09-2016, 07:16
آقا من تاحالا فقط یه متال گیر 2 رو بازی کردم .
الانم گرند زیرو رو بازی نکردم فقط فانتوم پین رو الان شروع کردم . بعد از کلی دردسر تو دانلود و عدم دسترسی به لپتاپ و مشکلات دیگه بالاخره بازیو شروع کردم /
یکی میشه یه خلاصه ای درباره نسخات قبلی بهم بگه حس میکنم یکم گم شدم تو داستان . (از بیمارستان فرار کردم کاز رو هم نجات دادم اون فرمانده هه رو هم اکسترکت کردم بعدش تو یه ماموریت جانبی رفتم یه مترجم زبان روسیو دزدیدم => تازه اپیزود 2 Diamond Dogs رو تموم کردم یجور نگید اسپویل بشه :n02: )
آقا حامد شما پیشکسوتی یه خلاصه ای بگو از داستان تا الان :n02: @
Layken ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام و تقبالله :n02:
خلاصه بخوام بگم که خودش یک کتاب وقت میبره :n19:

با توجه به این که فقط 2 رو بازی کردی توضیح داستان خیلی سخت میشه، به نظرم حالا اینو بازی کن به مرور هر جا سوالی برات پیش اومد بپرس تا به کمک همونا یه نظری هم به گذشته بندازیم و یک جورایی پازلو کامل کنیم.

راستی از اسپویل استفاده کن :n02:

Mehdi Bayern
23-09-2016, 21:08
مرحله 11 کویت رو میبری کمپ اصلی بعد چجوری باید برگشت افغانستان؟ من وارد نیستم به بازی هرکاری کردم نشد:n02:
بعد این کویت رو باید چیکارش کرد؟ میگن تو ماموریتا کنارت میاد میجنگه، چجوریاست؟

Layken
26-09-2016, 13:39
مرحله 11 کویت رو میبری کمپ اصلی بعد چجوری باید برگشت افغانستان؟ من وارد نیستم به بازی هرکاری کردم نشد:n02:
بعد این کویت رو باید چیکارش کرد؟ میگن تو ماموریتا کنارت میاد میجنگه، چجوریاست؟

سلام

کواییت تقریبا از مرحله 20-19 به بعد باهات میاد
در مادربیس به قسمت مدیکال بری یک زیرزمین هستش که بری اونجا میبینی

oomidd
08-10-2016, 20:22
سلام این heroism که پایین gmp هست به چه درد میخوره.من کلی دارم ولی نمیدونم چجوزی باید استفادش کنم

Layken
10-10-2016, 14:10
سلام این heroism که پایین gmp هست به چه درد میخوره.من کلی دارم ولی نمیدونم چجوزی باید استفادش کنم

یادم رفته کدوم هستش
عکسشو نشونم میدی؟

oomidd
12-10-2016, 09:13
گوشه سمت راست پایین

brain
15-10-2016, 03:46
گوشه سمت راست پایین

اگه دقت کرده باشی پایان هر ماموریت، سربازانی به طور داوطلب به گروه شما ملحق می شوند. هرچی مقدار این heroism بیشتر باشه سربازان بهتری (A, A++و....) به شما ملحق می شوند.

ariajoker
15-10-2016, 15:58
درست خوندی! ولی :

بخش دوم بازی اینقدر مسخره و تکراری بود که حوصله نکردم تمومش کنم. ممکنه ماجراهای مهم بعد از رفتن Quiet v رو بگین ؟ و همچنین ending اصلی رو ؟

راستی در اندینگ اول بازی یک کات سین زده شده و صحبتی در مورد سازمان ملل و زبان های مختلف کرد ولی اینقدر سریع رد شد متاسفانه نتونستم بخونم . ممکنه اون رو هم اگر خاطرتون هست برام بگین ؟

Layken
16-10-2016, 22:36
بخش دوم بازی اینقدر مسخره و تکراری بود که حوصله نکردم تمومش کنم. ممکنه ماجراهای مهم بعد از رفتن Quiet v رو بگین ؟ و همچنین ending اصلی رو ؟

راستی در اندینگ اول بازی یک کات سین زده شده و صحبتی در مورد سازمان ملل و زبان های مختلف کرد ولی اینقدر سریع رد شد متاسفانه نتونستم بخونم . ممکنه اون رو هم اگر خاطرتون هست برام بگین ؟

تحمل کن و برو
کمی مراحل تکراری داره ولی اپیزود 42 و به بعد عالی میشه

Emir1
16-11-2016, 11:59
من تازه بازی رو نصب کردم و اجرا کردم، فقط موقعی که برای اولین بار وارد بازی شدم گزینه continue بود و نشون میداد که 1% هم ظاهرا قبلا بازی و اتمام شده که مثل اینکه مشخصه از فایلهای نصبی، سیو بازی هم منتقل شده، الان گزینه حذف دیتا رو بزنم سیوها بره یا اینکه اگه اینکارو بکنم مشکلی پیش میاد و به همین خاطر فایل 1% رو گذاشتن؟ چون تو کامنتها میخوندم که ظاهرا یه قسمتی از بازی برا همه ایراد داره و باید سیوش رو پیدا کنیم. این همونه یا نه؟

اما عجب چیزیه این نسخه، من متال گیر 1 و 2 رو بازی کرده بودم و شدیدا فن این بازی بودم، این نسخه رو هم وقتی اومد از یه فروشنده ای خواستم گفت کلا خرابه مشکل زیاد داره واسه همین نمیارم که منم بیخیال بازی شدم، اگه میدونستم میشه اجرا کرد زودتر اقدام میکردم. کونامی و کوجیما واقعا ثابت کردن که هم نهایت خلاقیت هستن و هم اینکه سازنده های بازی تا چه حد میتونن بازی رو اپتیمم بسازن که در عین حال گرافیک عالی داشته باشه و سیستم مورد نیاز بالا هم نخواد!

Layken
16-11-2016, 13:48
من تازه بازی رو نصب کردم و اجرا کردم، فقط موقعی که برای اولین بار وارد بازی شدم گزینه continue بود و نشون میداد که 1% هم ظاهرا قبلا بازی و اتمام شده که مثل اینکه مشخصه از فایلهای نصبی، سیو بازی هم منتقل شده، الان گزینه حذف دیتا رو بزنم سیوها بره یا اینکه اگه اینکارو بکنم مشکلی پیش میاد و به همین خاطر فایل 1% رو گذاشتن؟ چون تو کامنتها میخوندم که ظاهرا یه قسمتی از بازی برا همه ایراد داره و باید سیوش رو پیدا کنیم. این همونه یا نه؟

اما عجب چیزیه این نسخه، من متال گیر 1 و 2 رو بازی کرده بودم و شدیدا فن این بازی بودم، این نسخه رو هم وقتی اومد از یه فروشنده ای خواستم گفت کلا خرابه مشکل زیاد داره واسه همین نمیارم که منم بیخیال بازی شدم، اگه میدونستم میشه اجرا کرد زودتر اقدام میکردم. کونامی و کوجیما واقعا ثابت کردن که هم نهایت خلاقیت هستن و هم اینکه سازنده های بازی تا چه حد میتونن بازی رو اپتیمم بسازن که در عین حال گرافیک عالی داشته باشه و سیستم مورد نیاز بالا هم نخواد!

نسخه pc ایراد داره برا همین یک مرحله ابتدایی بازی که opening هستش رو نداره
به نظرم بهتره اون مرحله ابتدایی رو از یوتیوب ببینی چون خیلی خیلی مهمه از نظر داستانی

| SoRoush 8K |
16-11-2016, 15:06

این مشکل نسخه کرک شده ی پی سی هست .
یه کار میتونی بکنی .
من خودم اینکارو کردم . برو از سیو هات یه کپی بگیر .
بعد پاکشون کن از محل نصب بازی .
بعد که بری تو بازی میتونی از اول بازی کنی .
فقط مشکلش اینه که وقتی تموم میشه به مرحله بعدی نمیره .
که وقتی تموم شد مرحله اول دوباره برو سیوارو بریز از مرحله 2 میاد .
اینترو بازی فووووق العادس واقعا حیفه از دستش بدی . حتما با این روشی که گفتم سعی کن بازیش کنی .

Emir1
16-11-2016, 18:24
این مشکل نسخه کرک شده ی پی سی هست .
یه کار میتونی بکنی .
من خودم اینکارو کردم . برو از سیو هات یه کپی بگیر .
بعد پاکشون کن از محل نصب بازی .
بعد که بری تو بازی میتونی از اول بازی کنی .
فقط مشکلش اینه که وقتی تموم میشه به مرحله بعدی نمیره .
که وقتی تموم شد مرحله اول دوباره برو سیوارو بریز از مرحله 2 میاد .
اینترو بازی فووووق العادس واقعا حیفه از دستش بدی . حتما با این روشی که گفتم سعی کن بازیش کنی .

ممنون از هر دوی دوستان،
آره خودمم دوست داشتم همچین کاری بکنم، میگفتم نهایتش یه قسمته که مشکل داره اونم وقتی بهش برسه سیوش باشه اونو ریپلیس میکنم.
فقط الان که سرچ میکردم مسیر سیو بازی رو به این شکل زده بودنC://Program Files (x86)\Steam\userdata\”steam ID”\311340\remote
برای من تو این مسیر اصلا steam ID و یا steam نیست، حتی تو program files (بدون x86) هم نیست. و البته هیدن هم نیست! فایل بازی همونه که اسمش TPP_GAME_DATA هست؟
اگه این باشه برای من تو فولدر 3DMGAME هستش که اونم داخل فولدر اصلی خود بازی هست، که البته خودم در جریان کرک کپیش کردم اونجا، چون هیچ جایی ندیدم که نوشته باشه این قسمت هم سیو میتونه باشه گفتم یه سوالی بپرسم که اشتباه نشه چون سه ساعت و 45 دقیقه نصب بازی طول کشید و ممکنه یه اشتباه کوچیک، مهلک باشه و تاوان زیادی در پی داشته باشه. :n02:

| SoRoush 8K |
16-11-2016, 21:25
ممنون از هر دوی دوستان،
آره خودمم دوست داشتم همچین کاری بکنم، میگفتم نهایتش یه قسمته که مشکل داره اونم وقتی بهش برسه سیوش باشه اونو ریپلیس میکنم.
فقط الان که سرچ میکردم مسیر سیو بازی رو به این شکل زده بودنC://Program Files (x86)\Steam\userdata\”steam ID”\311340\remote
برای من تو این مسیر اصلا steam ID و یا steam نیست، حتی تو program files (بدون x86) هم نیست. و البته هیدن هم نیست! فایل بازی همونه که اسمش TPP_GAME_DATA هست؟
اگه این باشه برای من تو فولدر 3DMGAME هستش که اونم داخل فولدر اصلی خود بازی هست، که البته خودم در جریان کرک کپیش کردم اونجا، چون هیچ جایی ندیدم که نوشته باشه این قسمت هم سیو میتونه باشه گفتم یه سوالی بپرسم که اشتباه نشه چون سه ساعت و 45 دقیقه نصب بازی طول کشید و ممکنه یه اشتباه کوچیک، مهلک باشه و تاوان زیادی در پی داشته باشه. :n02:

اره سیو همونه ، فقط کل پوششو کپی کن .

Emir1
16-11-2016, 21:38
اره سیو همونه ، فقط کل پوششو کپی کن .
آره واقعا اینترو قشنگ بود، از کوجیما جز اینم انتظار نمیرفت، یادش بخیر MG 2 هم اون موقع همه چی تمام بود و از همه بازیهای اون موقع دو سه سر و گردن بالاتر بود، خیلی حال میداد، اونم دقیقا مثل همین نسخه طوری ساخته شده بود که آدم وقتی تموم میکرد هم بازم میخواست بازیش کنه.
در مورد شروع بازی هم فقط اونجایی که از بیمارستان با ون فرار میکنن از تونل که خارج شد ماشین چپ کرد و همونجا بازی متوقف شد! من که احتمال نمیدادم اینجا قطع بشه، اینطوری یه اختلاف داستانی بین جایی که قطع شد و شروع بازی از اون 1% سیوی که بود هست، از سیو 1% بازی رو از هلیکوپتر شروع میکنه و معلوم نیست اون فاصله وسط چه اتفاقی افتاده! کاش ادامه داستان رو هم داشتیم، شما اطلاع داری چقدر از داستان و بازی رو از دست دادیم؟

| SoRoush 8K |
16-11-2016, 23:51
آره واقعا اینترو قشنگ بود، از کوجیما جز اینم انتظار نمیرفت، یادش بخیر MG 2 هم اون موقع همه چی تمام بود و از همه بازیهای اون موقع دو سه سر و گردن بالاتر بود، خیلی حال میداد، اونم دقیقا مثل همین نسخه طوری ساخته شده بود که آدم وقتی تموم میکرد هم بازم میخواست بازیش کنه.
در مورد شروع بازی هم فقط اونجایی که از بیمارستان با ون فرار میکنن از تونل که خارج شد ماشین چپ کرد و همونجا بازی متوقف شد! من که احتمال نمیدادم اینجا قطع بشه، اینطوری یه اختلاف داستانی بین جایی که قطع شد و شروع بازی از اون 1% سیوی که بود هست، از سیو 1% بازی رو از هلیکوپتر شروع میکنه و معلوم نیست اون فاصله وسط چه اتفاقی افتاده! کاش ادامه داستان رو هم داشتیم، شما اطلاع داری چقدر از داستان و بازی رو از دست دادیم؟
برای من اونجا قطع نشد .
چپ که میکنه بعدش یه یارویی با اسب میاد کمکت میکنه یه تعقیب گریزی با اون موجود شیطانیه داریم و بعد از دستش فرار میکنه .
واسه من تا پایان اینترو رفت امتیازات اون مرحلمم نشون داد فقط مرحله دو شروع نمیشد که با ریختن سیو درست شد ..

Emir1
17-11-2016, 18:43
برای من اونجا قطع نشد .
چپ که میکنه بعدش یه یارویی با اسب میاد کمکت میکنه یه تعقیب گریزی با اون موجود شیطانیه داریم و بعد از دستش فرار میکنه .
واسه من تا پایان اینترو رفت امتیازات اون مرحلمم نشون داد فقط مرحله دو شروع نمیشد که با ریختن سیو درست شد ..
یه سوالم بپرسم که خیالم راحت شه، تو صفحه اول بازی، ورژن رو برا من 1.01 زده! این آخرشه یا آپدیت و پچ اینا هم براش هست؟ یکی هم اینکه الان اجرای بازی عالیه، فقط موقع خروج دو تا ارور میده که اونم چون بعد از خروج از بازیه مشکل ساز نمیشه، تا آخر بازی با این کرک میشه رفت مشکلی پیش نمیاد؟
بازی واقعا عالیه، تنوع امکانات و کاستومایز بازی فوق العاده گسترده و بی همتاست، تازه میخوام وقتی تمومش کردم، بزنم تمام آیکونهای اسلحه و مارکرهای دوربین اینا همه رو حذف کنم دفعه دوم رو کاملا طبیعی و واقع گرایانه بازی کنم. :n02:

donkeyoxte
17-11-2016, 19:05
چرا بعد دقیق یادم نیست مرحله 30 به بعد مرحله ها تکرار میشه؟؟

Layken
17-11-2016, 20:33
چرا بعد دقیق یادم نیست مرحله 30 به بعد مرحله ها تکرار میشه؟؟

تا مرحله 40 یک سری مراحل تکراری داره
فقط مرحله بیمارستان که همون اول بازی دیدی هم تکرار میشه که دقت کنید اون تکراری نیست و جزییات جدید داره

donkeyoxte
17-11-2016, 20:37
تا مرحله 40 یک سری مراحل تکراری داره
فقط مرحله بیمارستان که همون اول بازی دیدی هم تکرار میشه که دقت کنید اون تکراری نیست و جزییات جدید داره

دلیلش چیه؟
ذهنشون کم آورده بود!!!

Layken
18-11-2016, 19:53
دلیلش چیه؟
ذهنشون کم آورده بود!!!

گویا بین کاگردان و کونامی یک سری اختلافات شکل میگیره که اونم به طور رسمی تایید نشده.

| SoRoush 8K |
18-11-2016, 21:10
تازه مثل اینکه بازی حدود 20 اپیزود هم بیشتر از این 50 تایی که ما الان میبینیم داشته و بدلیل همین اختلافات کونامی و کوجیما حذف شده . :n27:

Captain_America
19-11-2016, 08:17
تازه مثل اینکه بازی حدود 20 اپیزود هم بیشتر از این 50 تایی که ما الان میبینیم داشته و بدلیل همین اختلافات کونامی و کوجیما حذف شده . :n27:

دقیقاً ، بازی یه فصل سوم هم به اسم صلح داشته که کنسل شد! خیلی دوست دارم یه مسلمونی پیدا بشه اون فصل 3 رو حتی نسخه قبل از آلفا اگه ازش هست رو لیک بده بیرون یا دیگه کات سنز هاش رو منتشر کنه.

Emir1
19-11-2016, 19:44
من حدود 8% بازی رو رفتم بعد از بازی بیرون اومدم و دوباره که وارد شدم دیدم خود به خود سیو بازی حذف شده و هر چی رفته بودم پریده و از اول شروع کرد! :n36: کسی اطلاع داره علت چیه و چه باید کرد؟

Emir1
20-11-2016, 14:37
بهترین کرک برای این بازی کدومه؟

| SoRoush 8K |
20-11-2016, 21:40
بهترین کرک برای این بازی کدومه؟
3DM . . .

Emir1
21-11-2016, 09:57
3DM . . .
آخه همون 3DM دو تا ورژن داره ورژن 1 برا ویندوز 7 و ورژن دو برای همه ویندوزا، من رو ویندوز سون نصب کردم، سوالم اینه کدوم ورژن بهتره؟ متاسفانه یادم نیست سری قبل کدوم ورژن رو استفاده کردم، چون بعد اون مشکل بازی رو حذف کردم از اول نصب کردم.
این مشکل حذف خود به خود سیو رو هم هرچقدر سرچ کردم جایی مشابهش رو ندیدم نمیدونم چرا یهو اینطور کرد!

| SoRoush 8K |
21-11-2016, 18:56
آخه همون 3DM دو تا ورژن داره ورژن 1 برا ویندوز 7 و ورژن دو برای همه ویندوزا، من رو ویندوز سون نصب کردم، سوالم اینه کدوم ورژن بهتره؟ متاسفانه یادم نیست سری قبل کدوم ورژن رو استفاده کردم، چون بعد اون مشکل بازی رو حذف کردم از اول نصب کردم.
این مشکل حذف خود به خود سیو رو هم هرچقدر سرچ کردم جایی مشابهش رو ندیدم نمیدونم چرا یهو اینطور کرد!
من چون ویندوزم 10 بود برای همه ویندوزا رو گرفتم و سالم بود سیوامم پاک نمیشد .
کو اینم امتحان کن .

Azhang
21-11-2016, 23:22
دقیقاً ، بازی یه فصل سوم هم به اسم صلح داشته که کنسل شد! خیلی دوست دارم یه مسلمونی پیدا بشه اون فصل 3 رو حتی نسخه قبل از آلفا اگه ازش هست رو لیک بده بیرون یا دیگه کات سنز هاش رو منتشر کنه.
فک کنم تو یوتیوب هست:n13:

Emir1
28-11-2016, 15:33
این Prosthetic arm ها رو نمیشه تغییر داد؟ من در طی ماموریتها و داخل هلیکوپتر امتحان کردم امکان تغییر دست وجود نداشت! فقط موقع دولوپ اگه گزینه مجهز کردن رو بزنم مجهز میشه بعدش ظاهرا امکان تغییرش نیست، حتی تو صفحه کاستومایز قبل شروع ماموریت هم همه چیز قابل تغییره به جز دست که فقط یکی رو میاره! همینطوره یا از جایی امکان تغییر هست؟

کاش فقط اینقدر که امکان بازی با افراد مختلف هست، شخصیت محبوب نسخه دوم Raiden رو هم تو بازی قرار میدادن.

Layken
28-11-2016, 19:49
این Prosthetic arm ها رو نمیشه تغییر داد؟ من در طی ماموریتها و داخل هلیکوپتر امتحان کردم امکان تغییر دست وجود نداشت! فقط موقع دولوپ اگه گزینه مجهز کردن رو بزنم مجهز میشه بعدش ظاهرا امکان تغییرش نیست، حتی تو صفحه کاستومایز قبل شروع ماموریت هم همه چیز قابل تغییره به جز دست که فقط یکی رو میاره! همینطوره یا از جایی امکان تغییر هست؟

کاش فقط اینقدر که امکان بازی با افراد مختلف هست، شخصیت محبوب نسخه دوم Raiden رو هم تو بازی قرار میدادن.

حالا تموم کن
بحث شخصیت بازی منقلبت میکنه :دی

Emir1
29-11-2016, 09:29
حالا تموم کن
بحث شخصیت بازی منقلبت میکنه :دی
والا تا اینجا که حدود 25% رفتم تنوع و خلاقیت سازنده ها منقلبم کرده :n02: حتما همینطوره که میگی.
این arm رو نمیشه تغییر داد؟
یکیم مثل اینکه ماموریتهای جانبی همیشه ادامه داره نه؟ یعنی همیشه انگار یه سری ماموریت جانبی تولید میشه که فکر کنم برای اینکه بشه به یه منطقه دسترسی پیدا کرد اینطور طراحی شده که درست هم هست، مثلا من الان افغانستان رو تموم کردم ولی برای اینکه بتونم به این منطقه هم دسترسی داشته باشم فکر کنم اینطور ماموریتهای جانبی ایجاد میشه که هر موقع خواستم بهش سفر کنم. :)
ولی انصافا منطقه افغانستان خیلی عالی و طبیعی ساخته شده، منطقه آفریقا یخورده درختها از شدت طبیعی بودنش کم میکنه هرچند کیفیت درختها هم زیاد بد نیست ولی افغانستان منطقه کویریش خیلی عالی و طبیعیه، من هیچ وقت اندازه حالا افغانستان رو دوست نداشتم. :n02:

Layken
30-11-2016, 20:10
والا تا اینجا که حدود 25% رفتم تنوع و خلاقیت سازنده ها منقلبم کرده :n02: حتما همینطوره که میگی.
این arm رو نمیشه تغییر داد؟
یکیم مثل اینکه ماموریتهای جانبی همیشه ادامه داره نه؟ یعنی همیشه انگار یه سری ماموریت جانبی تولید میشه که فکر کنم برای اینکه بشه به یه منطقه دسترسی پیدا کرد اینطور طراحی شده که درست هم هست، مثلا من الان افغانستان رو تموم کردم ولی برای اینکه بتونم به این منطقه هم دسترسی داشته باشم فکر کنم اینطور ماموریتهای جانبی ایجاد میشه که هر موقع خواستم بهش سفر کنم. :)
ولی انصافا منطقه افغانستان خیلی عالی و طبیعی ساخته شده، منطقه آفریقا یخورده درختها از شدت طبیعی بودنش کم میکنه هرچند کیفیت درختها هم زیاد بد نیست ولی افغانستان منطقه کویریش خیلی عالی و طبیعیه، من هیچ وقت اندازه حالا افغانستان رو دوست نداشتم. :n02:

برخی ماموریت های جانبی با رنگ زرد هستند که باید بری به اضافه برخی نوارکاست های زرد رنگ
حالا منظورم از منقلب از زاویه ای دیگه هستش که دقیقا آخر آخر آخر مشخص میشه. :n02:

| SoRoush 8K |
08-12-2016, 17:25
عاقا در هارو فقط با نشونه گرفتن باز میکنه ؟؟
آخه هر دکمه ای رو میزنم درا باز نمیشن باید یا شیرجه بزنه تو در ( :| که همه متوجه میشن ) یا با کلیک راست نشونه گیری کنم و به سمت در حرکت کنم .
شما این مشکلو نداشتین ؟

Layken
09-12-2016, 21:10
عاقا در هارو فقط با نشونه گرفتن باز میکنه ؟؟
آخه هر دکمه ای رو میزنم درا باز نمیشن باید یا شیرجه بزنه تو در ( :| که همه متوجه میشن ) یا با کلیک راست نشونه گیری کنم و به سمت در حرکت کنم .
شما این مشکلو نداشتین ؟

نه همچین مشکلی نداشتم.
به در که نزدیک شی اون دکمه اعمالش هم میاد.

Azhang
11-12-2016, 11:44
این نسخه جدیدی که اومده همونیه که میگفتن قراره همه چی رو یه جا ریلیز کنن؟منظورم گرند زیرو فانتوم پین و ....

| SoRoush 8K |
11-12-2016, 15:55
این نسخه جدیدی که اومده همونیه که میگفتن قراره همه چی رو یه جا ریلیز کنن؟منظورم گرند زیرو فانتوم پین و ....
منظورت Complete Edition هست ؟
اگه اینو میگی که نه فقط فانتوم پینه ولی بعلاوه همه DLC ها و آپدیت هایی که واسش اومده و درضمن CPY کرک کرده یعنی اون باگ های کرک 3DM رو نداره . ( مثل نرفتن به مرحله بعد از Prologue و ... )

Emir1
12-12-2016, 17:52
کسی تا حالا FOB ایجاد کرده؟
برای ساختش فقط یه بار آنلاین منطقه آبی بخریم کافیه یا اینکه هرسری برای کاستومایز و دسترسی باید آنلاین شد؟ به نظر میاد مثل یه mother base جدید میمونه که میشه توش شیش تا بخش کارمندا رو از لول یک تا چهار ساخت و ظرفیت رو بالا برد، درسته؟
با این ک.ر.ک های ما میشه وارد بخش آنلاین شد؟

Emir1
19-12-2016, 10:43
ماشالا کسی افتخار نمیده جواب بده! تاپیک تبدیل به تاپیک خصوصی بشه خیلی بهتره!

Layken
19-12-2016, 12:58
کسی تا حالا FOB ایجاد کرده؟
برای ساختش فقط یه بار آنلاین منطقه آبی بخریم کافیه یا اینکه هرسری برای کاستومایز و دسترسی باید آنلاین شد؟ به نظر میاد مثل یه mother base جدید میمونه که میشه توش شیش تا بخش کارمندا رو از لول یک تا چهار ساخت و ظرفیت رو بالا برد، درسته؟
با این ک.ر.ک های ما میشه وارد بخش آنلاین شد؟

من که زیاد انلاینشو نزدم
اگر بازی میکردم حتما میگفتم.