PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لپ تاپ برای رشته مهندسی مکانیک با قطعات به روز و بالا حداقل برای 6 سال

mrarabi
29-08-2012, 01:33
سلام دوستان الان که دارم این متن رو مینویسم به سایتای مختلفی سر زدم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم و تنها نتیجه این بوده که از بین برندهای hp و asus لپ تاپ بخرم ,دوستان این لپ تاپ برای برادرم میخوام که دو ترمش مونده و برای انجام پروژه های پایان نامه به لپ تاپ نیاز داره ضمنآ با برنامه های گرافیکی خیلی سر و کار داره (همچنین گیم در سطح لالیگا)
چندتا راهنمایی میخواستم(این رو هم بگم که نهایت بودجه یک میلیون و پانصد هزار میباشد):
1.تو چندسایت خوندم با اومدن اولترابوک دیگه لب تاب داره از بازار خارج میشه.آیا همینطوریه و من باید به فکر خرید اولترابوک باشم؟؟

2.من اصرار دارم که تا آخرای مهر صبر کنه چون با اومدن ویندوز8 تغییرات زیادی در سخت افزار لب تاب ها از جمله آمدن حافظه ی ssd,و فناوری Ivy Bridge (نسل سوم )پردازنده های اینتل و مجتمع شدن گرافیک با پردازنده و این چیزا نظر شما چیه آیا همینطوریه و خرید لپ تاپ در این زمان (تا قبل از مهر)اشتباهه البته بگم که برادرم نمیخواد صبر کنه و نهایتا تا دو روز دیگه باید بخره(فقط میخوام نظرتون رو بدونم)

3.من دو مدل hp 4540 و asus k55 v رو فقط بخاطر Ivy Bridge بودنشون بنظرم بهتره(دارم میگم فقط به نظرم اینطوره) حالا به نظر شما این نظر من صحیحه و این که اگه پردازنده Ivy Bridge core i5باشه از سی پی یو core i7 candy bridge بهتره؟؟

4.شما چه مدلهایی از hp , asus پیشنهاد میکنید که همه ی قطعاتش بخصوص cpu و کارت گرافیکش بالا باشه؟؟

"اینقدر که واسه لب تاب از این سایت به اون سایت رفتم و نتیجه ای نگرفتم کلافه شدم خواستم از شما راهنمایی بگیرم تا کمکم کنین فقط فناوری لپتاپ های موجود حال حالا ها دوم داره؟؟دوستان اگه متنم زیاد شد ببخشید,فردا میخوایم بخریم پس ممنون میشم سریع جواب بدید و این که یه چیزی باشه که با اومدن فناوری های جدید که در بالا گفتم از دور خارج نشه..

mrarabi
29-08-2012, 11:49
دوستان خواهشا جواب بدین امروز میخوام بخرم

Phoenix84
29-08-2012, 12:49
ببینید دوست عزیز با1.5تومن لپ تاپی که حرفه ای بشه گیم زد نیست حتی اون دوران طلایی دلار1200تومن چه رسد به حالا.بهترین جنس بازار این قیمت lenovo z580 و acer v3-571 هست که گرافیکشون انویدیا630 هست بازیهای روزو میشه با رزولوشنHD و جزئیات بالا یا متوسط(نه اولترا) باهاش بازی کرد.
HP و ASUS هم چیزی سراغ ندارم ایوی بریج و گرافیک خوب تو این قیمت.

phenomen
29-08-2012, 13:26
منم با Phoenix84موافقم z580بهترین انتخابه در مورد v3-571هم تعریفایی شنیدم
یه تاپیک در مورد ظ580 هست می تونی ببینی.خیلی کمکت میکنه

mrarabi
29-08-2012, 13:40
به نظر شما یه لبتاب مثل hp 4540 که core i5 و ivy bridge باشه از یه لبتابی که core i7 باشه بهتره

راستی لپ تاپی باشه که کارهای گرافیکی مهندسی ,اتوکد و بازیهای حال حاظر مثل باتلفید3 یا پس 2012 رو اجرا کنه کافیه
به نظر شما همین 4540 بامشخصات:
Intel 3210M 2.5GHz Core i5 3.10 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHzپردازنده

4 GB DDR3 حافظه

750 GB SATA II (5400RPM) هارد دیسک

AMD Radeon HD 7650M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MBکارت گرافیک

گرافیکش چه جوریاست؟؟البته میگم همینن 4540 رو بخاطر ivy bridge بودنش اینقدر اسمش رو میارم
اگه این تکتولوژی به نظر شما حسن زیادی در مقابل لب تاب های دیگه نداره چندتا لپ تاپ خوب معرفی کنید

این سوالم رو :تفاوت اولترابوک با لپتاپ رو هم رو راهنمایی کنید...
واینکه فکر نکنم کیفیت لپتاپ های ایسر به ایسوس و اچ پی برسه نظر شما چیه؟؟؟

phenomen
29-08-2012, 20:36
این بازی ها رو میکشه هرچند رمش واسه گیم کمه
ivy bridge هم تو پردازش زیاد با SANDY فرق نداره بیشتر تو گرافیک مجتمع با هم فرق دارن(Ivyبهتره)
hp تو اینا که گفتی بهتره ولی بهتر از HPاز نظر کیفیت ساختم هستن:6:
بودجه مشخص کن:23:

mrarabi
29-08-2012, 21:19
این بازی ها رو میکشه هرچند رمش واسه گیم کمه
ivy bridge هم تو پردازش زیاد با SANDY فرق نداره بیشتر تو گرافیک مجتمع با هم فرق دارن(Ivyبهتره)
hp تو اینا که گفتی بهتره ولی بهتر از HPاز نظر کیفیت ساختم هستن:6:
بودجه مشخص کن:23:

تو پست اول گفتم تا سقف 1میلیون و 500هزار
امروز رفتم مدل 4540رو دقیقآ از بازرار پرسیدم گفتن شنبه از تهران قیمت میگیرم اون موقع میفروشیم به نظر شما با این بودجه نسبت به لبتاب های دیگه انتخاب خوبیه؟؟؟
راستی گرافیگ این 4540 ati میباشد وgforce نیست و همه میگن گرافیک فقط gforce با توجه به این که 4540 geforce نیست نظرتون چیه؟؟؟

تو این رنج قیمت چند مدل دیگه معرفی کنید.

خیلی ممنون:46:

Highbury
30-08-2012, 00:11
1.تو چندسایت خوندم با اومدن اولترابوک دیگه لب تاب داره از بازار خارج میشه.آیا همینطوریه و من باید به فکر خرید اولترابوک باشم؟؟
چرنده. هرچیزی کاربرد خودش رو داره. شلوار لی یه کاربردی داره پارچه ای یه کاربردی(صرفا مثال بود)

2.من اصرار دارم که تا آخرای مهر صبر کنه چون با اومدن ویندوز8 تغییرات زیادی در سخت افزار لب تاب ها از جمله آمدن حافظه ی ssd,و فناوری Ivy Bridge (نسل سوم )پردازنده های اینتل و مجتمع شدن گرافیک با پردازنده و این چیزا نظر شما چیه آیا همینطوریه و خرید لپ تاپ در این زمان (تا قبل از مهر)اشتباهه البته بگم که برادرم نمیخواد صبر کنه و نهایتا تا دو روز دیگه باید بخره(فقط میخوام نظرتون رو بدونم)
هرموقع قصد خرید داشتین چند روز قبلش مشاوره بگیرید. طبق سالها تجربه در این موارد فقط سردرگمی و خرید ناموفق اتفاق می افتد به n دلیل.
در مورد وین8... بازم چرنده. ویندوز یه نرم افزار هست که روی هارد نصب میشه. چه لبتاب چه کامپیوتر خانگی چه مال امسال چه مال 8 سال قبل بازم تفاوتی نداره.
هارد SSD همین الانش هست. اما خیلی گرونه و خودتون میتونید اضافه کنید
تو بودجه ی شما SSD وجود نداره و باید ببری بالای 2500!!!!
ایوی بریج همین الانش به صورت گسترده هست.

3.حالا به نظر شما این نظر من صحیحه و این که اگه پردازنده Ivy Bridge core i5باشه از سی پی یو core i7 candy bridge بهتره؟؟

اصلا در این حد تفاوت نداره. ci7 سندی بریج از هرنوع ci5 قویتره

این سوالم رو :تفاوت اولترابوک با لپتاپ رو هم رو راهنمایی کنید...
واینکه فکر نکنم کیفیت لپتاپ های ایسر به ایسوس و اچ پی برسه نظر شما چیه؟؟؟

آلترابوک دارای سخت افزاری نسبتا ضعیفتره و کاربردش برای هرکاری که حمل و نقل زیادی را بطلبد رو داره. قیمتشون هم بالاست.
در مورد مقایسه برندها...هرنوع مقایسه ای کاملا اشتباه و غیرمنطقیه.
انتخاب لبتاب باید طبق نیاز +بودجه باشه، قدم بعدی انتخاب لبتاب مناسب برطبق مدل نه برند است، یعنی در آن محدوده قیمت چه مدلی از چه برندی مناسب هست. در وهله اول کیفیت ساخت سپس کانفیگ و قیمت اهمیت داره. و بعد از آن مواردی مثل زیبایی، خدمات گارانتی، تنوع رنگ، امکانات جانبی ، دسترسی راحت و ... اهمیت داره

راستی گرافیگ این 4540 ati میباشد وgforce نیست و همه میگن گرافیک فقط gforce با توجه به این که 4540 geforce نیست نظرتون چیه؟؟؟

همان توضیحاتی که در مورد برند دادم اینجا هم در مورد amd و انویدیا صدق میکنه. هر دو یه چیزن. اینا اراجیفی هستن که دروغگوها، کلاهبردارا و چرب زبانهای چاپلوس ایرانی به مردم میگن.
------------------------------------------------------
موارد پیشنهادی
Acer v3 با پردازنده 3210 و گرافیک 630 هست.قیمت حدود 1430-50
با دو سال گارانتی سازگار ارقام+ کیف موس آنتی ویروس

hp 6c45 با پردازنده ci5 2450 و گرافیک 7690- حدود 1450 تا 1500

لنوو z580 با پردازنده ci5 3210 و گرافیک 630 با دو سال گارانتی سازگار ارقام+کیف موس آنتی ویروس حدود 1600 تومان

phenomen
30-08-2012, 10:29
تو این رنج بهتر از 4540 میتونی بگیری که دوستمونHighbury معرفی کردن کانفیگ بهتری دارن
و کارایی که میخوای با لب تاپ انجام بدی راحت جواب میدن

mrarabi
30-08-2012, 15:52
دوستان چندتا مدل تا 1500 از ایسوس و اچ پی که بهتر از 4540 یا در حد اونه معرفی کنید اینطور که میگید انگار 4540 زیاد جالب نیست