ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فلش مموری پاتریوت USB 3.0

kh23
28-08-2012, 00:23
سلام خدمت دوستان
دیروز برای خرید حافظه جانبی، که سرعت مناسبی برای خواندن و نوشتن داشته باشه رفتم و به پیشنهاد فروشنده پاتریوت USB 3.0 گرفتم..
اما سیستمم usb2 هست و من نمیتوانم از امکانات usb3 استفاده کنم!!
فروشنده هم تعویض یا پس نمیگیره ..(متاسفانه:41:)

اگر کسی همچین مموری لازم داره لطفا تا همین شنبه پیش رو، اطلاع بده..
آکبنده بازش نکردم، 16GB- فاکتورش هم هست، 46.000تومان - ساخت تایوان

مشخصات فلش مموری:
the Supersonic Boost XT provides superior transfer speeds over USB 2.0 with performance of up to 90MB/s.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. کسی اطلاع داره استفاده از مموری us3 در مادربرد usb2 سرعت خواندن و نوشتن اش چقدر تغییر میکنه؟؟
برایم چه پیشنهادی دارید؟:28:

rastinb
28-08-2012, 03:39
به نظرم واسه خودت نگه دار ، الان اکثر لپتاپ ها از پورت USB 3.0 پشتیبانی میکنن . شما می تونی مواقع اضطراری یه DVD کامل رو کمتر از 7.8 ثانیه انتقال بدی و روی هارد سیستم خودت سر صبر تخلیه کنی . تا اونجایی که من استفاده کردم تغییر عملکردش در پورت USB2.0 زیاد چشمگیر و محسوس نیست ...!!! اگه گارانتی داشته باشه و اکبند باشه موظفه تا همون مبلغ تعویض کنه... می تونی با یه Slicon Power 64GB یا ADATA 32GB عوضش کنی (USB 2.0)

سرعت انتقال داده 10 برابر USB 2.0 و به طور استاندارد 480 Kb/s هستش و مشخصآ برق رسانی فوق العاده ای داره.تقریبآ چند برابر...

kh23
28-08-2012, 07:23
به نظرم واسه خودت نگه دار ، الان اکثر لپتاپ ها از پورت USB 3.0 پشتیبانی میکنن . شما می تونی مواقع اضطراری یه DVD کامل رو کمتر از 7.8 ثانیه انتقال بدی و روی هارد سیستم خودت سر صبر تخلیه کنی . تا اونجایی که من استفاده کردم تغییر عملکردش در پورت USB2.0 زیاد چشمگیر و محسوس نیست ...!!! اگه گارانتی داشته باشه و اکبند باشه موظفه تا همون مبلغ تعویض کنه... می تونی با یه Slicon Power 64GB یا ADATA 32GB عوضش کنی (USB 2.0)

سرعت انتقال داده 10 برابر USB 2.0 و به طور استاندارد 480 Kb/s هستش و مشخصآ برق رسانی فوق العاده ای داره.تقریبآ چند برابر...

"تا اونجایی که من استفاده کردم تغییر عملکردش در پورت USB2.0 زیاد چشمگیر و محسوس نیست "
متشکرم از راهنمایی شما "شما که در پورت usb2 ازش استفاده کردید واقعا عملکردش از لحاظ خوندن ونوشتن سریع؟ یعنی مثل یک usb معمولی نیست؟"
قطعا یاید تعویض کنه ، اما خوب خیلی قائده و قانون نداره، چون عوضش نمیکنه!! مگر اینکه فروشنده دیگری اینکار انجام بده که این هم بعیده!
گارانتی ندیدم روش، 5سال وارانتی شرکت سازنده اش را داره و البته آکبنده!!