PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کسی از سونی دفاع میکنه ؟

Notorious098
27-08-2012, 19:36
سلام
دوستان من میخواستم لب تاپ زیر 2 تومن بخرم اول میخواستم سونی سری S بخرم که تو اکثر تاپیک ها دیدم همه از سونی بد میگن و به چشم یه آدم غیر حرفه ای که میخواد لب تاپ بخره نگاش میکنه اکثر دوستان هم لب تاب های اچ پی و لنوو و ایسوس رو پیشنهاد کردن
حالا میخواستم بدونم واقعا سونی ارزش خرید نداره و مثه اپل پول برندشو میگیره ؟
ضمنا برای من اصلا برند اهمیتی نداره فقط یکم شوکه شدم
تو بازار هم واقعا سونی استایل خوبی داشت حالا اگه دوستان بازم راهنماییم کنن و اینکه چرا سونی نخریم رو بگن ممنون میشم

:40::40::11::11::11:

حمید031090
27-08-2012, 21:47
من بهت جواب میدم:...!!!
شده همه ی شما از کنار یه فروشگاه سونی عبور کرده باشید...اولین چیزی که چشم رو جلب می کنه کیفیت صفحه نمایش هست دومین چیزی که دل ادم رو به لرزه می ندازه خوش ساختی وکیفیت و زیبایی !!!هست
اما گرونه چون از قطعات گرونی استفاده می کنه برای ساخت محصولاتش....مثال می زنم:
شرکت سونی هارد تولید نمی کنه...اما میره و بهترین هارد رو می خره و روی لپ تاپ هاش استفاده میکنه...و ...
سونی و اپل دارند صفحه نمایش با رزولیشن 2880 در 1800 رو روی لپ تاپ استفاده می کنند اونوقت برند های دیگه هنوز دارند با افتخار از ۱۳۶۶×۷۶۸ استفاده می کنند!!!!این دو شرکت در یه مرتبه ی دیگه ای از تکنولوژِی سیر می کنند...
می دونی ما ایرونیا می خوایم با پایین ترین بودجه بالاترین و بهترین رو بخریم ...که نمی شه ...!!!!
خوب بس چی کار می کنیم تا وجدانمون راحت شه:...اول میایم برند های دیگرو بد نام می کنیم مثلا میگیم اپل و سونی پول برند می خورند "فقط"پس اشغاله ...گرونه....زشته!!!!
بعد میریم با خیال راحت یه برند اب هویجی رو میخریم با کانفیگ خیار و میگیم این بهترینه و قدرتمند!!!!!!
کانفیگ لپ تاپی که همه فکر می کنند خیلی خوبه:
ram 16 gig
vga 3 gig gtx660!!!
هارد 3 ترابایت!!!!
اسپیکر توپ (در حدی که یه عروسی رو راه بندازه!!!)
و چیز های مسخره ی دیگه....اما هدف اصلی خرید لپ تاپ در ایران چیه؟!!"بازی" اهنگ گوش کردن...
یادش بخیر که یه زمان فقط مهندسان ارشد یه شرکت غول مثل جنرال موتورز لپ تاپ داشتند تا یه سری از اسناد و مدارک رو در اون نگه دارند و شاید به ادامه ی کار های طراحی اجزا برسند ...خوب بس هارد 3 ترا برای این کار لازمه ؟؟؟!!!نه 500 گیگ هم بسه....ram 16 gig لازمه؟!!!به خدا با 8 گیگ هم کار رو به نحو احسنت انجام میده
""""کانفیگ لپ تاپ سونی و اپل نشان دهنده ی مهندسی ساخت اون هست....اگر بتوان قطعات با کیفیت رابا فرکانس مناسب یکدیگر انتخاب کرده و به کار ببریم می توان بالاترین راندمان را در سیستم شاهد باشیم..."""
تا زمانی که از محصولات با کیفیت استفاده نکنیم نمی تونیم فرق اون رو از یه جنس همشکل خودش تشخیص بدیم...تا زمانی که سوار یه بنز نشید نمی فهمید که "پ*ر*ا*ی*د" چه اشغالیه!!!
و در اخر یه سوال دارم ::....یکی توضیح بده که چی باعث میشه یه برند از بقیه ی برند ها متمایز بشه؟؟؟

masouddaniali
27-08-2012, 22:39
من بهت جواب میدم:...!!!
شده همه ی شما از کنار یه فروشگاه سونی عبور کرده باشید...اولین چیزی که چشم رو جلب می کنه کیفیت صفحه نمایش هست دومین چیزی که دل ادم رو به لرزه می ندازه خوش ساختی وکیفیت و زیبایی !!!هست
اما گرونه چون از قطعات گرونی استفاده می کنه برای ساخت محصولاتش....مثال می زنم:
شرکت سونی هارد تولید نمی کنه...اما میره و بهترین هارد رو می خره و روی لپ تاپ هاش استفاده میکنه...و ...
سونی و اپل دارند صفحه نمایش با رزولیشن 2880 در 1800 رو روی لپ تاپ استفاده می کنند اونوقت برند های دیگه هنوز دارند با افتخار از ۱۳۶۶×۷۶۸ استفاده می کنند!!!!این دو شرکت در یه مرتبه ی دیگه ای از تکنولوژِی سیر می کنند...
می دونی ما ایرونیا می خوایم با پایین ترین بودجه بالاترین و بهترین رو بخریم ...که نمی شه ...!!!!
خوب بس چی کار می کنیم تا وجدانمون راحت شه:...اول میایم برند های دیگرو بد نام می کنیم مثلا میگیم اپل و سونی پول برند می خورند "فقط"پس اشغاله ...گرونه....زشته!!!!
بعد میریم با خیال راحت یه برند اب هویجی رو میخریم با کانفیگ خیار و میگیم این بهترینه و قدرتمند!!!!!!
کانفیگ لپ تاپی که همه فکر می کنند خیلی خوبه:
ram 16 gig
vga 3 gig gtx660!!!
هارد 3 ترابایت!!!!
اسپیکر توپ (در حدی که یه عروسی رو راه بندازه!!!)
و چیز های مسخره ی دیگه....اما هدف اصلی خرید لپ تاپ در ایران چیه؟!!"بازی" اهنگ گوش کردن...
یادش بخیر که یه زمان فقط مهندسان ارشد یه شرکت غول مثل جنرال موتورز لپ تاپ داشتند تا یه سری از اسناد و مدارک رو در اون نگه دارند و شاید به ادامه ی کار های طراحی اجزا برسند ...خوب بس هارد 3 ترا برای این کار لازمه ؟؟؟!!!نه 500 گیگ هم بسه....ram 16 gig لازمه؟!!!به خدا با 8 گیگ هم کار رو به نحو احسنت انجام میده
""""کانفیگ لپ تاپ سونی و اپل نشان دهنده ی مهندسی ساخت اون هست....اگر بتوان قطعات با کیفیت رابا فرکانس مناسب یکدیگر انتخاب کرده و به کار ببریم می توان بالاترین راندمان را در سیستم شاهد باشیم..."""
تا زمانی که از محصولات با کیفیت استفاده نکنیم نمی تونیم فرق اون رو از یه جنس همشکل خودش تشخیص بدیم...تا زمانی که سوار یه بنز نشید نمی فهمید که "پ*ر*ا*ی*د" چه اشغالیه!!!
و در اخر یه سوال دارم ::....یکی توضیح بده که چی باعث میشه یه برند از بقیه ی برند ها متمایز بشه؟؟؟

یه چند تا نکته هست که باید خدمت شما دوست عزیز عرض کنم در رابطه با تجربه سه لپ تاب
1:این که میگید هدف اصلی خرید لپ تاب تو ایران یه چیزاییه و به خاطر همین ملت سونی نمی خرن کاملا در اشتباهی بهتره یه سر تو فوروم های اروپایی ها رو نگاه بندازین تا ببینین اونا هم مثل ما هستن و اصلا به سونی نگاه نمیندازن
2:این که میگید سونی و اپل از بهترین شکت ها قطعاتشون رو سفارش میدن کاملا در اشتباهید چون من هم از امثال شما تعریف شنیدم و یه f23 که جزء بهترین سری سونی هست برج 2 امسال خریدم و به یه سری مشکلات خوردم که براتون توضیح میدم اولا که هاردش که اصلا معلوم نبود برا چه شرکتیه و همچنین دی وی دی رایترش کاملا گمنام بودن cpu هم که همه شرکتا اینتل میزنن و اما بریم سر اصل مطلب که گرافیکش بود . دو سه روز اول که داشتمش خوب کار میکرد اما بعد از چند روز ،روزی دو-سه بار ارور صفحه آبی می اومد و من فکر میکردم از رمه ولی بعد از کلی تحقیق فهمیدم سری f چیپایه گرافیکشون ایراد داره در نتیجه هیچ کاری از دستم ساخته نبود الا فروش لپ تاپ
3:تنها چیزیی که لپ تاپایه سونی و اپل دارند صفحا نمایش خوبه که من هم واقعا تایید میکنم اما آما صفحه نمایش خوب باید ببینی به چه دردی میخوره فیلم دیدن یا بازی کردن یا کار با نرم افار های گرافیکی یا مهندسی
که این دو لپ تاب اصلا به درد بازی و نرم افزارایه مهندسی نمیخورن من که f23 رو داشتم درایور گرافیکش ورژنش 265 بود و ورژنی که بازیهای 3 bfs و nfs :run رو ساپورت میکرد 285 بود هر رکاری هم میکردم که این رو آپدیت کنم نمی شد و ارو صفحه آبی شده بود روزی 6 تا 7 بار در نتیجه بازی پر
4: اما چند مورد در باره لپ تاپایه دیگه: قبل از سونیه یه لپ تاپه 14 اینچی lenovo y470 داشتم انصافا عجب لپ تابی بود با این که از نظر کانفیگ از سونیه قویتر بود اما خنک تر و مقاومتر بود و تنها دلیله فروششم 14 اینچی بودنش بود که چشممام اذیت می شدو یه کم هم لولاهاش شل بودن در ضمن جنس مانیتورس LG بود و بد نبود و هارد و DVDRW یادم نیست از چه برندی بودن اما هاردش فک کنم سیگیت بود
5:و اما بعد از سونیه یه DV6T-7000 گرفتم که تغریبا تو این یک ماهی که دستمه ازش رازیم کیفیت بدنش عالیع هاردش WD هستش DVDRW اچ پیه و .....میبینی دوست عزیز از شرکتای خوبه قطعاتش و تا الان که هیچ مشکلی باهاش نداشتم
6:یه مورد دیگه : کیفیت بدنه سونیه اصلا جالب نبود طیه دو سه هفته ای که با تاچ پدش کار می کردم تاچش دچار رنگ پریدگی شده بود انگار که یه سال کار کرده،
چون جنس بدنه از پلاستیک بود اصلا نمی شد تکونش بدی چون در جا روش خط و خش می افتاد
7: یه مورد دیگه : آداپتورش حدود 1 کیلو بود ، تقریبا اندازه یه آجر حجو داشت که همه دوستام تعجب می کردن که سونی با همچین سابقه و تکنولوژی یه همچین آداپتوری تو سال 2012 ساخته
8: مگه رزولوشن 2880 در 1800 حالا خیلی مهمه که بهش اشاره میکنید هر چی کیفیت صفحه بره با لا خوب قیمتم میره بالا ، شما 300 هزار تومن بیشتر می تونی بدی و هر لپ تابی رو با کیفیت صفحه بالاتر بگیری همین اچ پیه که گرفتم FHD هم داشت اما باید 300 بیشتر می دادم که نمی صرفید
و
....

اگه خواستین بازم هست که بگم

Notorious098
27-08-2012, 22:56
آقایون واقعا من گیج شدم من یه لب تاپ زیر 2 تومن از هر برندی میخواستم که تو نگاه اول از سونی خوشم اومد اومدم تو سایت ها دیدم از سونی تعریف نمیکنن
برای من کیفیت صفحه نمایش و عمر باطری بالا و سبک و خوش دست بودن مهمه زیادم دنبال کانفیگ های خیلی بالا نیستم به همین خاطره که هی میگم سونی اما الان کلا گیج شدم

masouddaniali
27-08-2012, 23:09
اینا رو پیشنهاد می دم
lenovo z580
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
asus n55s
hp dv6-6c55
از هر کدوم خوشت اومد بگیر
اما اگه من بودم لنوو رو میگرفتم

حمید031090
28-08-2012, 02:11
چنان اروپا اروپا می کنید که انگار اروپا کجاست...فکر کردید یه جای فضاییه که مردمش همه انیشتین رو قورت دادن...!!!
گفتید مردم اروپا حتی به سونی نگاه هم نمی اندازند .خوب شما که اینقدر از این مردم اطلاعات دارید بگید که کدوم برند لپ تاپ رو نگاه می اندازند؟؟
دوما:اره اگر نتونیم روش پیدا کردن شرکت های سازنده رو بفهمیم می تونین این حرف رو بزنید اما
برنامه cpu z و CPUID HWMonitor رو دانلود کن بعد می فهمی که شرکت های سازنده کیا هستن!!!(البته راه های ساده تری هم هست ...در خود ویندوز:)
ایران بهشت لپ تاپ های مرجوعی از کشور های دیگه هست...خلاصه بگم وقتی لپ تاپ در کشور های پیشرفته خراب میشه اون رو تعمیر می کنند و به اسم "ریفربیشد"و می فرستن کشور های جهان سوم مثل ایران افغان...و هم تبار اینا
که فکر کنم لپ تاپ شما جز همین دسته بوده...یعنی ریفربیش شده هست و مسلما خرابی زیاد داشته....
چرا می گی سونی به درد بازی نمی خوره !!!در حالی که من همین الان داشتم کاست ریکون رو باهاش بازی می کردم!!!(اگر خواستی بگو فیلم بگیرم ....اپلودش کنم)
ااگر به پروفایلم نگاه کنی شغلم رو متوجه میشی ...من صبح تا شب با این لپ تاپ توی یه شرکت در حالی که 4 5 برنامه ی هم زمان رو اجرا کردم دارم کار می کنم ...این لپ تاپ مال مهندسی هست...8 صبح روشن می کنم در حالی که دارم دانلود هم می کنم(!!!!)به کار های تحلیلی_طراحی می پردازم ساعت 4.5 هم خاموش می کنم...اونجا فقط من سونی ندارم !!!
در مورد ریزولیشن...!!مثل اینکه شما فراموش کردید رزولیشن fhd معمولا 1920 در 1080 ...اره ممکنه بتونید این رو پیدا کنید اما من دارم راجع به 2880 در 1800 حرف می زنم ...hp کی همچین رزولیشنی رو داده بیرون ؟!!!اصلا داره!!!!؟؟که بخواین برید و بخرید اون هم با 300 تومن!!!
سری f سونی لپ تاپ های خوبی داره اما لپ تاپ شما جزء اون لپ تاپ های خوب این مدل نیست!!!...چون f215 f217 f236 f237 (و 3 4 تای دیگه از این مدل هستند که راندمان بالایی دارند و لپ تاپ شما در زمان خودش(!!)شاید خوب بوده باشه...اما الان دیگه حتی f237 شش میلیون تومنی هم از نظر من قدیمی شده...الان ivy ها دارند روی سری های دیگه ی سونی استفاده می شن
شرمنده زیاد شد!
راستی لطفا اگر امکانش هست به سوالم جواب بدین""" چی باعث میشه یه برند از بقیه ی برند ها متمایز بشه؟؟؟""""

armin_punisher6
28-08-2012, 10:23
بهترین گرافیک رو اچ پی داره.به نظر من بهترین برنده.چند سال هم هست پر فروش ترین در جهانه.فقط کیفیت ال سی دیش به پای سونی نمیرسه.

pcsoft
28-08-2012, 10:46
چنان اروپا اروپا می کنید که انگار اروپا کجاست...فکر کردید یه جای فضاییه که مردمش همه انیشتین رو قورت دادن...!!!
گفتید مردم اروپا حتی به سونی نگاه هم نمی اندازند .خوب شما که اینقدر از این مردم اطلاعات دارید بگید که کدوم برند لپ تاپ رو نگاه می اندازند؟؟
دوما:اره اگر نتونیم روش پیدا کردن شرکت های سازنده رو بفهمیم می تونین این حرف رو بزنید اما
برنامه cpu z و CPUID HWMonitor رو دانلود کن بعد می فهمی که شرکت های سازنده کیا هستن!!!(البته راه های ساده تری هم هست ...در خود ویندوز:)
ایران بهشت لپ تاپ های مرجوعی از کشور های دیگه هست...خلاصه بگم وقتی لپ تاپ در کشور های پیشرفته خراب میشه اون رو تعمیر می کنند و به اسم "ریفربیشد"و می فرستن کشور های جهان سوم مثل ایران افغان...و هم تبار اینا
که فکر کنم لپ تاپ شما جز همین دسته بوده...یعنی ریفربیش شده هست و مسلما خرابی زیاد داشته....
چرا می گی سونی به درد بازی نمی خوره !!!در حالی که من همین الان داشتم کاست ریکون رو باهاش بازی می کردم!!!(اگر خواستی بگو فیلم بگیرم ....اپلودش کنم)
ااگر به پروفایلم نگاه کنی شغلم رو متوجه میشی ...من صبح تا شب با این لپ تاپ توی یه شرکت در حالی که 4 5 برنامه ی هم زمان رو اجرا کردم دارم کار می کنم ...این لپ تاپ مال مهندسی هست...8 صبح روشن می کنم در حالی که دارم دانلود هم می کنم(!!!!)به کار های تحلیلی_طراحی می پردازم ساعت 4.5 هم خاموش می کنم...اونجا فقط من سونی ندارم !!!
در مورد ریزولیشن...!!مثل اینکه شما فراموش کردید رزولیشن fhd معمولا 1920 در 1080 ...اره ممکنه بتونید این رو پیدا کنید اما من دارم راجع به 2880 در 1800 حرف می زنم ...hp کی همچین رزولیشنی رو داده بیرون ؟!!!اصلا داره!!!!؟؟که بخواین برید و بخرید اون هم با 300 تومن!!!
سری f سونی لپ تاپ های خوبی داره اما لپ تاپ شما جزء اون لپ تاپ های خوب این مدل نیست!!!...چون f215 f217 f236 f237 (و 3 4 تای دیگه از این مدل هستند که راندمان بالایی دارند و لپ تاپ شما در زمان خودش(!!)شاید خوب بوده باشه...اما الان دیگه حتی f237 شش میلیون تومنی هم از نظر من قدیمی شده...الان ivy ها دارند روی سری های دیگه ی سونی استفاده می شن
شرمنده زیاد شد!
راستی لطفا اگر امکانش هست به سوالم جواب بدین""" چی باعث میشه یه برند از بقیه ی برند ها متمایز بشه؟؟؟""""

با سلام خدمت دوست گرامی
هر چقدر که دوست دارید به این سونی تعریف و تمجید ببندید. بنده خودم Y560 دارم و سال 89 خریدم. رفیقمم سونی گرفت(سری E فکر کنم) مشخصات تقریبا مثل هم.
حالا داشته باشید
100 الی 200 تومن از من گرون تر خرید
+کارت گرافیکش از من پایین تر بود .(برای من تازه یه گرافیک اینتل هم برای کارهای روزمره و استفاده روی باطری تعبیه شده بود)
+ خودشا کشت تا درایورهاشو بره از اینترنت دانلود کنه چون همراهش نبود!
تازگی هم گفت خروجی HDMI براش مشکل داره.( تقریبا در یک زمان خرید داشتیم)
حالا من. از سال 89 تا خود خود الان. لپ تاپم چندی ماه پیش از روی میز کامپیوتر کاملا سریع کشیده شد افتاد روی فرش که روشن هم بود. اون موقع من ناراحت بودم چیزیش نشده باشه. بخاطر همین تست هایی گرفتم. مشکلی نبود. الان بعد از چند ماه مشکل خودشا نشون داده! لولای LCD الانه که داره خراب میشه نه اون موقع
از وقتی هم که افتاده زمین تا خود الان جیکش در نیومده. روزها و ساعت ها روشن بوده. روزها بازی و وبگردی.(بازی های سنگین مثل L.A.Noire که روی هر سیستمی اجرا بشه افت فریم ریت داره برای من هم داشت ولی نزدیک 20 فریم ازش گرفتم) و شب ها هم دانلود می کرده.
حالا شاید بگین برای شما اینطور بوده ولی من به دور از هر تعصبی میگم که لنوو یکی از بهترین برند های لپ تاپه. و اون چیزی که گفتین اپل چون قطعات بهتری می گذاره گرون تره اصلا و ابدا قبول ندارم. چون قطعات همون قطعاته مگر بدنه دستگاه که منم نمیام برای بدنه 1 میلیون الی دو میلیون اضافه بدم. مگه دوستانی مثل شما.
درباره رزولیشن. به نظر من سلیقه ایه. من رزولیشن 1980 رو روی لپ تاپ سونی دوستم که دیدم والا یه عینک ته استکانی میخواست ببینی چی کجاست؟ باید با نقشه پیدا میکردی چیزی که می خواستی را. از 1366 ایراد میگیرین؟
درباره طراحی ساخت کلیدهای کیبورد هم کاملا افتضاح بود.

Mool Tee
28-08-2012, 11:04
من خودم برند خاصی رو ازش طرفداری نمی کنم!! ولی چون پدرم و داییم لب تاپ سونی دارن و خیلی هم عالی هستند .... من خودم بعضی وقت ها میرم با لپ بابام کار می کنم ولی نه هنگی داشته نه مشکلی!! بازی های خیلی خفن هم اجرا میکنه مثل bf3 .... داداشم HP داره ولی مشکلات بسیاری داره .. مثلا بیش از حد داغ میکنه!!! ولی من آقای حمید رو بسیار بسیار قبول دارم (تک تک جمله هاشون رو) ..... !

masouddaniali
28-08-2012, 11:28
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کلیه مواردی که اینجا بررسی کردن

Highbury
28-08-2012, 11:45
سلام. اینجا تاپیک مشاوره لبتاب هست نه مقایسه برندها. برای این منظور تاپیکی هست که میتوانید سرچ کنید و بحث را در آنجا ادامه بدین
تجربه ثابت کرده که بحث به بیراهه کشیده میشه. هر برندی ویژگی های خاص خودش و همچنین علاقه مندان خاص خودش رو داره. بماند که فاصله بین برندها کمتر از اون چیزی هست که ما تصور میکنیم.