PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزار روتوش و تغییر چهره.

nightmare
20-07-2006, 14:01
تصاویری که توسط دوربینهای دیجیتالی از صورت افراد گرفته می شوند در عین کیفیت بسیار بالا , ممکن است ایراد های جزئی مختلفی داشته باشند که از زیبایی تصویر شما بکاهند , ایرادهایی چون نمایش دقیق چین و چروک و لک های پوستی , گودی و سیاهی زیر چشم , قرمزی رنگ چشم به خاطر فلش , بازتاب و تاثیر نور فلش بر روی پوست صورت و .....

برای رفع این گونه ایرادهای تصاویر چه میکنید؟ به سراغ نرم افزارهای بزرگ ویرایش تصویر مانند فتوشاپ و کرل میروید ؟

FaceFilter Studio نام نرم افزاری مختص این کار و محصولی از شرکت Reallusion است که به شما امکان روتوش , آرایش و زیبا سازی تصاویر صورت را در محیطی حرفه ای و مخصوص این کار می دهد .دارای ابزارهای گوناگونی مانند لوازم آرایشی ( رژ و مداد و سایه ) و ابزارهای زیباسازی دیگر مانند سفید کننده ی دندان و ... ابزاری برای Anti-Aging یا همان پایین آوردن سن با از بین بردن چین و چروک های پوست صورت و دور چشم , ابزارهایی برای کاهش قرمزی چشم , تنظیم و بهبود رنگ پوست , کاهش میزان سایه افتادگی روی صورت , تغییر رنگ پوست ( تا حدی برنزه یا سفید و ... کردن ) , مخفی کردن جوش ها و لک های صورت , تغییر حالات صورت( برای مثال اخم لب ها تبدیل به لبخند می شود ) و .....

آسانی کار با این نرم افزار و مراحل 4 گانه ی ایجاد تغییرات بر روی تصاویر از ویژگی های دیگر این محصول قدرتمند است .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود نرم افزار با حجم ۱۰.۸ مگابایت همراه با سریال

kamyabonline

تا بعد....

AK1
20-07-2006, 14:26
با سلا اين نرم افزار يه جا براي دستكاري صورت و چهره به صورت دستي داشت كه وقتي كرك مي شد كار نمي كرد مي خواستم ببينم ايني كه شما گذاشتين درسته دانلود كنم

mahsoft
20-07-2006, 14:37
يه جاي ىيطه ايلوى كن كه بشه با ىانلوى منجر بكيريم

ممنون عزيزم

nightmare
20-07-2006, 14:43
با سلا اين نرم افزار يه جا براي دستكاري صورت و چهره به صورت دستي داشت كه وقتي كرك مي شد كار نمي كرد مي خواستم ببينم ايني كه شما گذاشتين درسته دانلود كنم

من خودم تازه با این نرم افزار آشنا شدم و الان دارم خودم دانلودش می کنم. چشم اگه دانلود شد تست می کنم بهتون می گم.

يه جاي ىيطه ايلوى كن كه بشه با ىانلوى منجر بكيريم

حجمش یه مقدار بالا هست من هم دیال آپ دارم . اما اگه بتمونم براتون روی Sendspace یا box.net آپلود می کنم که هر دوشون Resume هم دارن.

تا بعد...

nightmare
20-07-2006, 15:29
akmfad1 جان برنامه با سریال رجیستر شد و هیچ کرکی هم در کار نبود . سالم کار می کنه.
دوستان دارم یه جای دیگه آپلود می کنم.

تا بعد...

nightmare
20-07-2006, 16:40
الوعده وفا.
توی Sendspace آپلود کردم که Resume هم داره و خیلی بهتر از Rapidshare هست چون نیازی به رجیستر کردن نداره.

سریال هم داخلش هست و پسورد هم نداره.

تا بعد...

mahsoft
20-07-2006, 17:37
دستت درد نکنه لطف کردی nightmare جان کاش همه توی این سایتهای اینجوری که امکانه Resume دارن اپ کنن

خیلی ممنونم

galaxy_110
20-07-2006, 19:20
مرسي عزيز :happy:

Cheers

AK1
20-07-2006, 19:49
akmfad1 جان برنامه با سریال رجیستر شد و هیچ کرکی هم در کار نبود . سالم کار می کنه.
دوستان دارم یه جای دیگه آپلود می کنم.

تا بعد...

ممنون كه تست كردي پس اون قسمت كار مي كنه ؟
رفتيم دانلود :blink:

nightmare
20-07-2006, 23:47
خواهش می کنم دوستان . وظیفه بود.
راستی پیشنهاد می کنم از Sendspace.com به جای رپیدشر استفاده کنید.
تا بعد....

majid_kntu
21-07-2006, 07:33
ببينم مگه فتوشاپ ايرادي داره كه از اين نرم افزاراي درپيتي استفاده مي كنيد؟

nightmare
21-07-2006, 12:34
دوست عزيز هر كسي با يه جور نرم افزار راحته... شما اگر با فتوشاپ وارديد مي تونيد از اون استفاده كنيد.
ممنون.
تا بعد...

AK1
21-07-2006, 13:11
nightmare جان من نمي تونم از جاي كه آپ لود كردي Resume استفاده كنم مي خواستم ببينم مشكل از منه يا ...

nightmare
21-07-2006, 13:15
akmfad1 جان من خودم بارها از اون سايت دانلود كردم و Resume هم داشته. (من با برنامه اينترنت دانلود منيجر دانلود مي كنم)
نمي دونم مشكل شما از چيه...!!
با چه برنامه اي شما دانلود مي كني؟

AK1
21-07-2006, 13:24
من با NetTransport 2 و فلش گيت امتحان كردم نشد!!

nightmare
21-07-2006, 13:37
مسئله اي نيست دوست عزيز اگه شما بخواي من جاي ديگه اي آپلود مي كنم فقط شما معرفي كن جايي رو كه ميدوني Resume داره . راستي من با اينترنت دانلود منيجر مي گيرم و Resume داره.
منتظر شما هستم.
تا بعد....

AK1
21-07-2006, 13:42
چرا با زحمت مي شه من اينترنت دانلود منيجر رو نصب مي كنم ببينم چي ميشه
بازم ممنون

AK1
22-07-2006, 23:04
نشود كه بشه نمي دونم چه مشكلي اينترنت دانلود منيجر هم نتونيست
اگه مي شه نو باكس . نت آپ كنين

AK1
22-07-2006, 23:09
پست اشتباه
:happy: :tongue:
علت قطع اينترنت
(چرا اين قابليت حذف پست نيست)

mercedes
22-07-2006, 23:39
مرسي خيلي مفيده به موقع بود

Alire7_a
04-09-2006, 16:03
با سلام
دوستان من دنبال اين برنامه هستم
ولي ادر لينك بالا قابل دانلود نيست و پاك شده از دوستان ممكنه كسي اونو آپلود كنه ؟؟
خيلي ممنون ميشم
البته من اينو دانلود كردم هم نسخه كرك شده و هم نسخه فول گرفتم كرك كردم ولي در هردو بسياري از قابليتهاش قابل دسترس نيست

Romina2006
12-10-2006, 16:51
لطفا اگه امكان داره دوباره آپلود كنيد،با تشكر

moneyed
13-10-2006, 04:23
لینک اشتباه است

mohammadgame
13-10-2006, 23:51
اگه می شه دوباره اپلودش کنید

AK1
18-06-2007, 11:56
زیباسازی تصاویر FaceFilter Studio Edition 2.0.1120.1 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]برای ترمیم و زیبا سازی تصاویر صورت گرفته شده چه توسط دوربین دیجیتال و چه سایر تصاویر دیجیتالی، استفاده از نرم افزاری تخصصی این فن می تواند بسیار مفید تر از استفاده از نرم افزار های غول گرافیکی دنیا همچون فتوشاپ باشد. خواه آنکه کارکردن با چنین نرم افزار هایی نیاز مهارت و آموزش پیشین دارد و افراد آماتور از استفاده از آنها بی بهره خواهند ماند به علاوه همان نرم افزارهای غول گرافیکی نیز برای تخصصی کار کردن نیاز به افزودن فیلتر ها و پلاگین های مخصوص دارند که کار در این زمینه برای کاربر نه چندان حرفه ای بسیار دشوار می شود .
یکی از نرم افزار برتر دنیا برای زیبا سازی تصاویر، سری نرم افزارهای FaceFilter Studio کمپانی Reallusion است که با امکانات بسیار مفید و قدرتمندی که برای شما فراهم می کند، امکان ویرایش و با کیفیت سازی تصاویر صورت را در سطحی بسیار عالی و حرفه ای برای کاربران فراهم می کند . برخورداری از تعداد بیشماری ابزارهای مفید، بهره مندی از ویژگی های خاص و ابزارهای هوشمند که به طور خودکار عمده کار را انجام می دهند، کیفیت عالی تصاویر حاصله و مناسب بودن برای تمامی افراد از آماتور تا پیشرفته از برترین خواص این نرم افزار است .
ویژگی های جدید ارائه شده در نرم افزار FaceFilter Studio 2.0 :
- بهبود چشمگیر در بخش های قدرتمند و هوشمند تنظیم رنگ خودکار که به خوبی و به گونه ای هوشمندانه صورت انسان را تشخیص داده و به ترمیم تمامی ایراد های جزئی آن می پردازد و تصویری با کیفیت و زیبا را به شما تحویل می دهد .
- رفع هوشمندانه و بسیار قدرتمند قرمزی چشم که ناشی از فلش دوربین هاست .
- چاپ عالی و با کیفیت تصاویر با یک کلیک .
- پشتیبانی از روتوش و ویرایش تصاویر بسیار با کیفیت حتی با رزولوشنی بیش از 12 مگاپیکسل !
دیگر ویژگی های نرم افزار قدرتمند روتوش تصاویر صورت FaceFilter Studio 2.0 :
تلاش برای هر چه طبیعی تر ساختن تصاویر صورت حاصله
- حذف یا تغییر در حالات بد صورت
- باز یا بسته کردن چشم ها
- تنظیم چاقی یا لاغری صورت
- زیبا سازی و تمیز کردن جزئیات چهره
بهره گیری از فن آوری های نوین زیبا سازی و رفع عیوب پوست
- تغییر یا تنظیم رنگ پوست به گونه ای طبیعی
- مخفی کردن ایراد های صورت همچون خال، جوش، زخم و ....
- حذف هرگونه زایده پوستی و نازیبایی های پیش آمده در پوست صورت .
- کم کردن گودی و سیاهی زیر چشم در تصاویر .
اصلاح هوشمندانه و قدرتمند تصاویر
- تشخیص خودکار و هوشمندانه رنگ و نوع پوست و ایجاد تغییرات لازمه برای هرچه زیباتر و طبیعی تر و مرغوب کردن آن .
- بهبود در توازن و تنظیم رنگ صورت با یک کلیک .
- کاستن قرمزی چشم ناشی از فلش تنها با یک کلیک به گونه ای طبیعی .
- آرایش و ایجاد تغییرات در آرایش صورت .
سادگی و قدرت بالای نرم افزار در ویرایش تصاویر صورت تنها در 5 مرحله
و .....
این نسخه از نرم افزار با نسخه های 2000/XP/VISTA از سیستم عامل ویندوز سازگاری کامل دارد .
برای دانلود روی ادامه متن کلیک کنید

[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"]دانلود نرم افزار با حجم ۱۶ مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پسورد فایل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])