مشاهده نسخه کامل
: هدف شما؟
رستگار15
24-08-2012, 11:58
هدفتون از زندگی چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا بهتر بگم از زندگی و عمرتون چی میخواید؟
به کجا میریم؟
رستگار15
24-08-2012, 17:14
بعضیا دنبال تکامل و رسیدن به خداوند هستن
بعضیا دنبال کسب موفقیت در کار و رشته ی علمی مورد علاقه شون هستند
بعضیا دنبال یه زندگی آروم و بی دردسر هستند
بعضیا دنبال پولن
بعضیا دنبال عشق هستند
بعضیا میخوان کل دنیا رو ببینن و همیشه تو سفرن
بعضیا هدفشون ساختن یه زندگی خوب واسه خانوادشونه
بعضیا به خانواده محدود نمیشن و ترجیح میدن عمرشون رو در خدمت به مردم بگذرونن
بعضیا هم هیچ هدفی ندارن و میخوان که فقط زندگی کنن و این نیز بگذرد
شما از کدوم دسته هستید؟
بعضیا دنبال تکامل و رسیدن به خداوند هستن
بعضیا دنبال یه زندگی آروم و بی دردسر هستند
بعضیا هدفشون ساختن یه زندگی خوب واسه خانوادشونه
اینم میشه گفت:
بعضیا هم هیچ هدفی ندارن و میخوان که فقط زندگی کنن و این نیز بگذرد
در کل اینا :31:
بیشتر به نظرم زندگی آروم و بی دردسر خیلی خوب باشه. :20::10:
M0hsen3D
24-08-2012, 19:29
اره یه زندگی بی دردسر تو این دنیای فانی از همه چی بهتره بدترین چیز هم دنبال مقامو پولو ... تو این دنیای زودگذز هست که منشا همه فطنه هاست(دنیا خواهی).
Mohammad Yek110
24-08-2012, 19:31
هدف؟چی هست؟خوردنیه؟:دی
یه زندگی آروم و بی دردسر ...... :41:
و ساختن یه زندگی خوب برای خودم
Mr_100_dolari
25-08-2012, 00:09
زندگی خوب و آروم رو که همه میخوان
ولی به نظر من زندگی یه مبارزست باید بتونی توش طاقت بیاری و تا آخرین نفس مبارزه کنی
چه دوست داشته باشی یا نه ؟ چه خوشت بیاد یا نه ؟ چه بخوای یا نه ؟ (چون از اولش به انتخاب تو نبوده)
ولی حالا که اومدی دنبال دلیل واسه اینکه چرا اینجایی نباش (دنبال چرا نباش)
سعی کن رسم مبارزه رو یاد بگیری و شروع به مبارزه کنی (مبارزه همیشم آسون نیستش اما واسه زنده بودن و نفس کشیدن باید جنگید)
نکتشم اینکه
توی این مبارزه بهتر حواسمون باشه هر کسی و زخمی و ناکار نکنیم حتی اگر به اونجایی که آرزومون هستش نرسیدیم (وجدان داشتن رو فراموش نکنیم)
آرامش و راحتی خوبه اما واسه به دست آوردنش باید جنگید پس همین الان شمشیرت رو بردار و رسم مبارزه رو یاد بگیر و وارد میدون شو (حواست باشه دیر بجمبی میدون زندگی تو مبارزه ناک اوتت کرده :4:)
رستگار15
25-08-2012, 09:55
به نظر من حالا که خداوند به ما لطف کرده و به ما زندگی داده ،بهتره که ما هم اون زندگی رو هدفدار کنیم.هدفی که حاضر باشیم به خاطرش از همه چیزمون بگذریم،از پولمون،از وقتمون ،و حتی جونمون!
زندگی بدون هدف باعث میشه برات فرقی نکنه کجا زندگی میکنی،کی زندگی میکنی،کی میمیری
زندگی بدون هدف انگیزه رو از آدم میگیره،باعث میشه با سختی ها امید به زندگی رو از دست بدی ،اما اگه هدفمند باشی برای رسیدن به هدفت سختی ها رو تحمل میکنی
آرامش و راحتی رو میشه به دست آورد،با کم کردن توقعات ، تلاش ، اعتماد به نفس ، و از همه مهمتر توکل و اعتماد به خدا:40:
roteal2007
25-08-2012, 11:37
دوست دارم کار پیدا کنم و زندگیم رو سر و سامون بدم با دختری ک دوستش دارم ازدواج کنم و یه زندگی آروم و بدون دقدقه داشته باشم عاشق خانوادم باشم و تا جون دارم واسشون کار کنم و در رفاه نگهشون دارم.
خدایا شکرت.
M E S S I
25-08-2012, 11:55
من تو زندگیم هیجان میخوام....ماجراجویی و... در کل میخوام اگه قسمت بشه تا 10-12 سال دیگه برم دنیا رو بگردم و...:31::27::7:
یکی از آرزو و هدفامم اینه که برم سوار هلی کوپتری چیزی بشم (از بالای صخرم باشه مشکلی نیست:31:!) خودمو از اون بالا بندازم پایین.......:31:
بعد از این کارام هم یه زنی بگیریم و ....:31::27:
البته قبل از همه اینا یه شغل و درآمد خوب میخوام....:20:
Mr_100_dolari
25-08-2012, 12:02
به نظر من حالا که خداوند به ما لطف کرده و به ما زندگی داده ،بهتره که ما هم اون زندگی رو هدفدار کنیم.هدفی که حاضر باشیم به خاطرش از همه چیزمون بگذریم،از پولمون،از وقتمون ،و حتی جونمون!
زندگی بدون هدف باعث میشه برات فرقی نکنه کجا زندگی میکنی،کی زندگی میکنی،کی میمیری
زندگی بدون هدف انگیزه رو از آدم میگیره،باعث میشه با سختی ها امید به زندگی رو از دست بدی ،اما اگه هدفمند باشی برای رسیدن به هدفت سختی ها رو تحمل میکنی
آرامش و راحتی رو میشه به دست آورد،با کم کردن توقعات ، تلاش ، اعتماد به نفس ، و از همه مهمتر توکل و اعتماد به خدا:40:
یه سوالی میشه یه هدفی رو معرفی کنی که آدم به خاطر اون از پول و وقت و جونیش بگذره ؟
هدف تو زندگی به دست آوردن خیلی چیزا میتونه باشه اما برای به دست آوردنش تو خیلی از موقع ها باید شرایطش فراهم باشه که بازم خیلی ازموقع ها چیزی که شرایط رو فراهم میکنه تا شما در راستای هدفت تلاش کنی همون پول هستش
هیچ آدمی رو تو این دنیا پیدا نمیکنی که توی ذهنش واسه خودش هدفی نداشته باشه ولی اینکه می بینی همه به نظر بی هدف و بی انگیزه هستند (و جرعت ندارند به هدفشون فکرکنند) واسه اینکه دارند فقط سعی میکنند زنده بمونند و نفس بکشند (با توجه به شرایط) و دیگه توانی واسه زندگی کردن و دنبال اهداف رفتن ندارند .
SNOW PATROL
25-08-2012, 12:05
هدف من ؟؟
مرگ
Mr_100_dolari
25-08-2012, 12:07
من تو زندگیم هیجان میخوام....ماجراجویی و... در کل میخوام اگه قسمت بشه تا 10-12 سال دیگه برم دنیا رو بگردم و...:31::27::7:
یکی از آرزو و هدفامم اینه که برم سوار هلی کوپتری چیزی بشم (از بالای صخرم باشه مشکلی نیست:31:!) خودمو از اون بالا بندازم پایین.......:31:
خیلی از آدمها وقتی بچه هستند آرزو های بزرگی دارند و یا تو سنهای مختلف اهداف مختلف و بزرگی دارند و رفته رفته که سنشون میره بالا آرزو و اهدافشون هم کوچیکتر میشه برای همین هستش که میگن آرزو بر جوانان عیب نیستش :31:
ولی امیدوارم شما و بقیه دوستان به همه آرزوهاتون چه کوچیک یا بزرگ برسید :20: و آرزو های بزرگتون هر چی سنتون بیشتر میشه کوچیک نشه .:12:
رستگار15
25-08-2012, 12:28
برای پرش از ارتفاع میتونی بری یکی از این جامپینگ ها.میگن خیلی جالبه .فک کنم یکی تو توچال هست:46:
Mr_100_dolari
25-08-2012, 12:33
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط M E S S I [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من تو زندگیم هیجان میخوام....ماجراجویی و... در کل میخوام اگه قسمت بشه تا 10-12 سال دیگه برم دنیا رو بگردم و...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از آرزو و هدفامم اینه که برم سوار هلی کوپتری چیزی بشم (از بالای صخرم باشه مشکلی نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!) خودمو از اون بالا بندازم پایین.......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از این کارام هم یه زنی بگیریم و ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته قبل از همه اینا یه شغل و درآمد خوب میخوام....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم عاشقه هیجان و تجربها ی جدید تو زندگی هستم
برای پرش از ارتفاع میتونی بری یکی از این جامپینگ ها.میگن خیلی جالبه .فک کنم یکی تو توچال هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره برو جامپینگ توچال فقط اگر رفتی بیا بگو پولش چقدر بود شاید ما هم تونستیم بریم :31:
رستگار15
25-08-2012, 12:43
یه سوالی میشه یه هدفی رو معرفی کنی که آدم به خاطر اون از پول و وقت و جونیش بگذره ؟
هدف تو زندگی به دست آوردن خیلی چیزا میتونه باشه اما برای به دست آوردنش تو خیلی از موقع ها باید شرایطش فراهم باشه که بازم خیلی ازموقع ها چیزی که شرایط رو فراهم میکنه تا شما در راستای هدفت تلاش کنی همون پول هستش
هیچ آدمی رو تو این دنیا پیدا نمیکنی که توی ذهنش واسه خودش هدفی نداشته باشه ولی اینکه می بینی همه به نظر بی هدف و بی انگیزه هستند (و جرعت ندارند به هدفشون فکرکنند) واسه اینکه دارند فقط سعی میکنند زنده بمونند و نفس بکشند (با توجه به شرایط) و دیگه توانی واسه زندگی کردن و دنبال اهداف رفتن ندارند .
چرا اینقد نا امیدی .برای خوشحال بودن دلایل زیادی وجود داره.نذار جامعه پژمردت کنه.تو یکبار بیشتر زندگی دنیایی نداری خوشحال باش عزیزم از فرصتی که خداوند در اختیارت گذاشته.دوست داشتن دیگران زندگی رو قشنگ میکنه ،تجربش کردم حرف نداره.
اهداف زیادی وجود داره
مهمترینش رسیدن به خداوند و رسیدن به تکامل روحی و انسانیه
خوبی این هدف اینه که اولش سخته ولی هر چه پیش میری آسونتر میشه و شوقت هم برای رسیدن بیشتر میشه
خوبیش اینه که در تمام مسیر یه همراه عالی داری که همش کمکت میکنه
و یه چیز عالی دیگه ای که داره اینه که در طول مسیرش خسته که نمیشی هیچی مشتاق تر هم میشی و این هدف به من کمک کرد تا خستگی های روحی و ذهنی که از جامعه و زندگی روزمره بوجود میاد رو کاملا از بین ببرم. نشاط بالایی داره و هیجانش کمتر از پرش از ارتفاع نیست :31:
در کل عالییییییییییه!
خیلیا هم به خاطرش هم پول میدن هم جون میدن هم از خانوادشون گذشتن و هم از شهرشون رفتن :happy:
یه هدف دیگه ای هم که به ذهنم میرسه مثلا ساختن جامعه عدالتمند یا فرهنگسازی
که البته اینا زیر مجموعه هدف اولی که گفتم هستند و یه جورایی میتونن اهداف کوچکتری باشن که ارزش صرف پول یا ترک وطن یا جون دادن رو داشته باشن(من حاضرم به خاطر عدالت پول که هیچی جونمم بدم،یکی از اهداف اصلی دین ما عدالته!)
رستگار15
25-08-2012, 12:47
هدف من ؟؟
مرگ
در ناامیدی بسی امید است
رستگار15
25-08-2012, 12:49
راستی من به یکی از اهداف کوچولوم امروز رسیدم
رفتم یه مهدکودک و به بچه ها نقاشی یاد دادم
خیلی کیف داد اینقدر جیگر بودن :11:
جای اونایی که بچه دوست دارن خالی بود
SNOW PATROL
25-08-2012, 12:51
در ناامیدی بسی امید است
دوست عزیز وقتی به یکی میگن هدف از فلان کار چیه که خودش استارت کار رو زده باشه مثلا شما یه کاری رو شروع میکنی مثلا رفتن به کلاس زبان یا دانشگاه یا یه مسافرت بهت میگن هدفت چیه
اما زندگی رو که خودت شروع نکردی که دنبال هدف باشی
این نظری هست از عقل ناقص من
Mr_100_dolari
25-08-2012, 13:35
چرا اینقد نا امیدی .برای خوشحال بودن دلایل زیادی وجود داره.نذار جامعه پژمردت کنه.تو یکبار بیشتر زندگی دنیایی نداری خوشحال باش عزیزم از فرصتی که خداوند در اختیارت گذاشته.دوست داشتن دیگران زندگی رو قشنگ میکنه ،تجربش کردم حرف نداره.
ما داریم در مورد هدف توی زندگی صحبت میکنیم پس دوست عزیز بهتره امید داشتن و یا نا امید بودن رو با دیدن واقعیت اشتباه نگیریم خودت داری میگی جامعه پس ما قراره با یه جامعه واقعی و آدماش زندگی کنیم و توی محیط همین جامعه به اهداف و آرزو هامون برسیم حالا اینکه کسی توی ذهنش هدفی داشته باشه و به علت شرایط و پول و ... نتونه به هدفش حتی فکرم کنه دلیل بر این نیستش که نا امید باشه این واقعیتی هستش که خیلی ها پذیرفتند و دارند باهاش زندگی میکنند
حالا اینکه چه چیزهایی زندگی رو هم قشنگ میکنه سر جای خود و اصلا ربطی نداره به اینکه بخواییم به اهدافمون برسیم همون طور که بعضی کارها مثل دوست داشتن دیگران و یا کمک به بقیه شما رو خوشحال میکنه (و شاید براتون هدف باشه) شما در نظر بگیر هدف یه نفر دیگه رفتن تو یه رشته ای باشه که برای شروعش باید کلی پول خرج کنه تا وقتیبه هدفش رسید اونم مثل شما خوشحال بشه و حسه خوبی داشته باشه و بتونه از اون طریق حتی به مردم هم خدمت کنه تکلیف اون چی میشه اینها واقعیت جامعه هستش که به قول شما خیلی ها رو پژمرده کرده ولی چه نا امید بشی چه امیدوار باید واقعیت رو قبول کنی
اهداف زیادی وجود داره
مهمترینش رسیدن به خداوند و رسیدن به تکامل روحی و انسانیه
خوبی این هدف اینه که اولش سخته ولی هر چه پیش میری آسونتر میشه و شوقت هم برای رسیدن بیشتر میشه
خوبیش اینه که در تمام مسیر یه همراه عالی داری که همش کمکت میکنه
و یه چیز عالی دیگه ای که داره اینه که در طول مسیرش خسته که نمیشی هیچی مشتاق تر هم میشی و این هدف به من کمک کرد تا خستگی های روحی و ذهنی که از جامعه و زندگی روزمره بوجود میاد رو کاملا از بین ببرم. نشاط بالایی داره و هیجانش کمتر از پرش از ارتفاع نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل عالییییییییییه!
خیلیا هم به خاطرش هم پول میدن هم جون میدن هم از خانوادشون گذشتن و هم از شهرشون رفتن :happy:
یه هدف دیگه ای هم که به ذهنم میرسه مثلا ساختن جامعه عدالتمند یا فرهنگسازی
که البته اینا زیر مجموعه هدف اولی که گفتم هستند و یه جورایی میتونن اهداف کوچکتری باشن که ارزش صرف پول یا ترک وطن یا جون دادن رو داشته باشن(من حاضرم به خاطر عدالت پول که هیچی جونمم بدم،یکی از اهداف اصلی دین ما عدالته!)
اهداف همه که مثل هم نیستش
خوبه حد اقل هدف شما معنوی هستش و اگرم پول نداشته باشی به قول شما میشه برای رسیدن بهش از همه چیز جونی وقت و ... بگذری
حالا اونی که مثل شما به خاطر هدفش حاظر باشه از جونی و وقت و ... بگذره ولی همون اول بهش بگن برای شروع باید فلان قدر پول داشته باشی اون چی کار کنه ؟ حالا بر فرض که اصلا یه مقدار هم پول داشته باشه ولی توی همین جامعه که گفتی داره زندگی میکنه و اگر پولی هم داشته باشه باید با اون پول زنده بمونه و نفس بکشه و دیگه چیزی واسش نمی مونه که با هاش بره دنبال اهدافش اون باید چی کار کنه ؟
اینا واقعیت هستند چه دوست داشته باشی یا نه !! چه بخوای قبولش کنی یا نه !! چه بخوای امید داشته باشی یا نا امیدت کنه !!!!؟
ولی با همه این چیز هایی که گفتم بازم دلیل بر این نیستش که بخوای نا امید باشی باید بجنگی چون الان وسط رینگ مبارزه هستی :4::4:
Mr_100_dolari
25-08-2012, 13:42
دوست عزیز وقتی به یکی میگن هدف از فلان کار چیه که خودش استارت کار رو زده باشه مثلا شما یه کاری رو شروع میکنی مثلا رفتن به کلاس زبان یا دانشگاه یا یه مسافرت بهت میگن هدفت چیه
با نظرت کاملا موافقم اما الان که اینجایی به نظرت بهتر نیستش از فرصتی که خواسته یا ناخواسته بهمون داده شده استفاده کنیم
نمیدونم نظرمن رو خوندی یا نه اما واقعیت زندگی اینه :
ولی به نظر من زندگی یه مبارزست باید بتونی توش طاقت بیاری و تا آخرین نفس مبارزه کنی
چه دوست داشته باشی یا نه ؟ چه خوشت بیاد یا نه ؟ چه بخوای یا نه ؟ (چون از اولش به انتخاب تو نبوده)
ولی حالا که اومدی دنبال دلیل واسه اینکه چرا اینجایی نباش (دنبال چرا نباش)
سعی کن رسم مبارزه رو یاد بگیری و شروع به مبارزه کنی (مبارزه همیشم آسون نیستش اما واسه زنده بودن و نفس کشیدن باید جنگید)
نکتشم اینکه
توی این مبارزه بهتر حواسمون باشه هر کسی و زخمی و ناکار نکنیم حتی اگر به اونجایی که آرزومون هستش نرسیدیم (وجدان داشتن رو فراموش نکنیم)
آرامش و راحتی خوبه اما واسه به دست آوردنش باید جنگید پس همین الان شمشیرت رو بردار و رسم مبارزه رو یاد بگیر و وارد میدون شو (حواست باشه دیر بجمبی میدون زندگی تو مبارزه ناک اوتت کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر نخوای واسش بجنگی :4:پس باید چی کار کنیم تسلیم بشیم ؟ :42:
خیلی از آدمها وقتی بچه هستند آرزو های بزرگی دارند و یا تو سنهای مختلف اهداف مختلف و بزرگی دارند و رفته رفته که سنشون میره بالا آرزو و اهدافشون هم کوچیکتر میشه برای همین هستش که میگن آرزو بر جوانان عیب نیستش :31:
ولی امیدوارم شما و بقیه دوستان به همه آرزوهاتون چه کوچیک یا بزرگ برسید :20: و آرزو های بزرگتون هر چی سنتون بیشتر میشه کوچیک نشه .:12:
آره همینطوره منم کوچیک بودم کلی ارزو دست نیافتنی داشتم اما اون زمان امید داشتم!
اما الان هدف کوتاه مدتم اینه که زودتر دانشگام تموم شه و سربازی برم و کار پیدا کنم و مستقل زندگی کنم
هیچی الان بیشتر از تنها بودن برام آرامش بخش نیست
رستگار15
25-08-2012, 13:59
در نظر بگیر هدف یه نفر دیگه رفتن تو یه رشته ای باشه که برای شروعش باید کلی پول خرج کنه تا وقتیبه هدفش رسید اونم مثل شما خوشحال بشه و حسه خوبی داشته باشه و بتونه از اون طریق حتی به مردم هم خدمت کنه تکلیف اون چی میشه اینها واقعیت جامعه هستش که به قول شما خیلی ها رو پژمرده کرده ولی چه نا امید بشی چه امیدوار باید واقعیت رو قبول کنی
من اهداف زیلدی داشتم و دارم.یکیش این بود که نقاش بشم.دیوونه نقاشیم.دوستانی که دستی در هنر داشته باشن میدونن قیمت وسایل نقاشی سرسام آوره.ما هم وضعمون توپ نیست.معولی هستیم از لحاظ مالی و برامون پرداخت چنین مبالغ هنگفتی واقعا مشکل بود.اما واقعا نمیدونم چطوریو.الان هم که به گذشته نگاه میکنیم خودمونم نمیفهمیم کی و از کجا جور شد که الان به هدفم رسیدم و هنوزم ادامه میدم
مشکلات مالی سختهبه خدا میدونم.اما اینم میدونم که اگه از ته قلبت ازش بخوای اونوقته که خواستن توانستن است :laughing:
رستگار15
25-08-2012, 14:17
خودت شروع نکردی؟
به عالم زر اعتقاد داری؟
اکر که اعتقاد داری که حله اما اگه اعتقاد نداری ازت میخوام که یه لحظه با تمام وجودت به خودت فکر کنی،به کارات به حرفات.گاهی اوقات حتی خود من از خودمون ناراضی هستیم اما اینو با نارضایتی از زندگی اشتباه میگیریم.خیلی از ما فکر میکنیم که آرزوی مردن رو داریم اما اگه فقط یه لحظه جای یه بیمار سرطانی که فقط چند روز دیگه از زندگیش مونده قرار بگیریم حاضریم هر چی داریم بدیم که زنده بمونیم.زندگی خیلی قشنگه دوست خوبم.این آدمان که زشتش میکنن.فقط من و تو مقصر نیستیم درد یکی دو تا نیست.اما امید فقط واسه دلخوشی نیست.امید مسیر زندگی آدم رو عوض میکنه.فقط باعث نمیشه که خوشحال بشی و سعی کنی ادامه بدی.بهت حرکت میده،انرژی میده ،هدفمندت میکنه
در هر صورت من فکر میکنم مشکل شما چیزیه که هنوز متوجه نشدی،زندگی حدسیه که میزنی.من اینجور مواقع مشاوره با یه کاردرست رو هم خودم میرم هم پیشنهاد میکنم بری.:10:
نام خانوادگیم را پدر بزرگم انتخاب کرد و نامم را پدرم.....راهم را خود انتخاب میکنم.
رستگار15
25-08-2012, 14:26
منم از بچگیم یکی از هدفام گشتن دور دنیا بوده
دوست دارم جاهای عجیب غریب رو ببینم
حتی جاهایی که تا حالا هیچ کس نرفته رو پیدا کنم
ایشالا یه کار خوب پیدا میکنم
بعد هر دو سه ماه یه بار که یه پول درست حسابی جمع میشه یه جا میرم:31:
امیدوارم به این هدف خوشگلت هم برسی
SNOW PATROL
25-08-2012, 15:30
خودت شروع نکردی؟
به عالم زر اعتقاد داری؟
اکر که اعتقاد داری که حله اما اگه اعتقاد نداری ازت میخوام که یه لحظه با تمام وجودت به خودت فکر کنی،به کارات به حرفات.گاهی اوقات حتی خود من از خودمون ناراضی هستیم اما اینو با نارضایتی از زندگی اشتباه میگیریم.خیلی از ما فکر میکنیم که آرزوی مردن رو داریم اما اگه فقط یه لحظه جای یه بیمار سرطانی که فقط چند روز دیگه از زندگیش مونده قرار بگیریم حاضریم هر چی داریم بدیم که زنده بمونیم.زندگی خیلی قشنگه دوست خوبم.این آدمان که زشتش میکنن.فقط من و تو مقصر نیستیم درد یکی دو تا نیست.اما امید فقط واسه دلخوشی نیست.امید مسیر زندگی آدم رو عوض میکنه.فقط باعث نمیشه که خوشحال بشی و سعی کنی ادامه بدی.بهت حرکت میده،انرژی میده ،هدفمندت میکنه
در هر صورت من فکر میکنم مشکل شما چیزیه که هنوز متوجه نشدی،زندگی حدسیه که میزنی.من اینجور مواقع مشاوره با یه کاردرست رو هم خودم میرم هم پیشنهاد میکنم بری.:10:
نام خانوادگیم را پدر بزرگم انتخاب کرد و نامم را پدرم.....راهم را خود انتخاب میکنم.
ببین رفیق من نمیدونم شما چند ساله تونه اصلا جنسیت تون چیه شاید شما تو شرایط من بودید همین حرف ها رو میزدین
خیلی از ما فکر میکنیم که آرزوی مردن رو داریم اما اگه فقط یه لحظه جای یه بیمار سرطانی که فقط چند روز دیگه از زندگیش مونده قرار بگیریم حاضریم هر چی داریم بدیم که زنده بمونیم
تو این شرایط مطمئن باش من مردن رو ترجیح میدم یک درصد رو شک نکن برام پیش اومده ....
بله زندگی خیلی قشنگ هست اما نه برای من یا امثال من
من هم قبل از خدمت تفکرات خوبی داشتم اما وقتی رفتم خدمت یه چیز های دیدم که از زندگی پشیمون شدم
M0hsen3D
25-08-2012, 16:26
مشکل ما اینه که دنیا رو خیلی جدی گرفتیم.زندگی تنها بازی هست و کسی تو این بازی زودگذر برندس که واسه بعد مرگش هم چیزایی داشته باشه... زیاد سعی نکنید تو این دنیا به هرچی خواستین برسین. چون عمر محدود ما این اجازه رو نمیده. و خواسته های دنیایی هم بی ارزش هستن و نباید به دنیا و زرق و برقش دل ببندیم اخه ارزششم نداره فرض کن دنیا رو بهت دادن اخرش چی؟ بعد از مرگت یه ذره از مال دنیا رو با خودت اونور میبری؟ ولی اگه داری و در راه خدا خرج کنی یا اگه سعی کنی بدست بیاریو نیتت کسب مال حلال باشه خیلی ارزشمند هست و در دنیا سود کردیم.
Mr_100_dolari
26-08-2012, 03:35
مشکل ما اینه که دنیا رو خیلی جدی گرفتیم.زندگی تنها بازی هست و کسی تو این بازی زودگذر برندس که واسه بعد مرگش هم چیزایی داشته باشه... زیاد سعی نکنید تو این دنیا به هرچی خواستین برسین. چون عمر محدود ما این اجازه رو نمیده. و خواسته های دنیایی هم بی ارزش هستن و نباید به دنیا و زرق و برقش دل ببندیم اخه ارزششم نداره فرض کن دنیا رو بهت دادن اخرش چی؟ بعد از مرگت یه ذره از مال دنیا رو با خودت اونور میبری؟ ولی اگه داری و در راه خدا خرج کنی یا اگه سعی کنی بدست بیاریو نیتت کسب مال حلال باشه خیلی ارزشمند هست و در دنیا سود کردیم.
خیلی هم خوب نیستش دنیا رو جدی نگیری
دیدیم دوستانی رو که زندگی رو به ... گرفتن و هر کی هم میدیدشون می گفتش خوش به حالشون آب تو دلشون تکون نمیخوره اما حالا که چند سال از اون موقعه گذشته نمیگم ما به جایی رسیدیم اما وضع اونا رو که میبینیم فقط میگیم خدایا شکرت
چرا آدم واسه خواستش سعی نکنه ؟ مهم این نیستش که بهش برسی یا نه (دنبال نتیجه باشی) مهم اینکه واسه چیزی که بهش علاقه داری حداکثر تلاشت رو بکنی(بهتر از زندگی روزمره نیست؟) نتیجه رو هم به موقعش میبینی اما مهمتر از اون پول و شرایط و راهنما هستش در ضمن خواسته های دنیوی که همش مادی نیستند اما ممکنه اگر به هدف و خواستت برسی برات پول و مادیات رو هم بیاره و به قول شما از طریق همین مادیاتش بتونی دست دو نفر محتاجم بگیری که اینجوری به خواسته روحی و معنویتم رسیده باشی .
aftab_azad20
26-08-2012, 04:06
من آرزو داشتم همیشه تو برج مراقبت فرودگاه کار کنم:37::31:
SNOW PATROL
26-08-2012, 08:41
برادر من یسه دیگه سی سال هست دارن ملت رو با این شعار ها گول میزنند دست از سر این ملت بردارید
نه خیلی ملت ایران ملت شادی هستند و همیشه در حال بزن برقص هستند از یاد اون دنیا رفتند
شما به فکر خودت باش
SNOW PATROL
26-08-2012, 08:43
من مدت حدود 2 ماه تو برج مراقبت بودم اون چیزی که تو فیلم ها میبینی نیست خیلی فرق داره و سختی کار ادم رو نابود میکنه
رستگار15
26-08-2012, 09:36
اگه واقعا دوسش داری واسه رسیدن بهش تلاش کن.البته با توجه به گفته دوستمون
من مدت حدود 2 ماه تو برج مراقبت بودم اون چیزی که تو فیلم ها میبینی نیست خیلی فرق داره و سختی کار ادم رو نابود میکنه اول یه تحقیقی بکنی بد نیست :31:
رستگار15
26-08-2012, 09:41
آقا محسن حرفتون تا حدودی قابل قبوله اما باید بدونیم درسته که دنیا به خودی خود خوب نیست اما در اسلام تاکید شده که نباید دنیا یا آخرت رو به تنهایی مد نظر گرفت .دنیا و آخرت در کنار هم معنی واقعی زندگی رو میسازن.دنیا به خودی خود ارزش نداره این آدما هستن که ارزشمندش میکنن. زندگی دنیایی کسی مثل امام صادق (ع) قطعا فوق العاده ارزشمنده همونطور که آخرتش عالیه!
در ضمن کشف استعدادها و تقویت اونها و در نهایت استفاده از اونها در راه خدا وظیفه انسانیه و اگر ما استعدادهامون رو شکوفا نکنیم باید روز قیامت پاسخگو باشیم(البته اگر پدر و مادر یا جامعه و یا فقر مادی مانع از شکوفایی بشه کسی که مقصره مواخذه میشه نه ما). به نظر شما شکو فایی استعدادها یه جورایی هدف دنیایی محسوب نمیشه؟
رسیدن به اهداف خوب دنیایی نه تنها ما رو از آخرت دور نمیکنه بلکه ما رو در جهت اون قرار میده
رستگار15
26-08-2012, 09:44
برادر من یسه دیگه سی سال هست دارن ملت رو با این شعار ها گول میزنند دست از سر این ملت بردارید
نه خیلی ملت ایران ملت شادی هستند و همیشه در حال بزن برقص هستند از یاد اون دنیا رفتند
شما به فکر خودت باش
دوستان عزیز باید در نظر گرفت :
همه حرف های زیبا شعار نیستند!
و همه شعار ها زیبا نیستند!
M0hsen3D
26-08-2012, 10:22
شما به فکر خودت باش
من اهل شعار دادن نیستم و دست رو سر کسی هم نزاشتم که حالا بخوام بردارم ... این واقعایته میخوای قبول کن میخوای نکن , میخوای معتقد باش میخوای نباش و با چنگو دندون دنیا رو بچسب.
M0hsen3D
26-08-2012, 10:36
آقا محسن حرفتون تا حدودی قابل قبوله اما باید بدونیم درسته که دنیا به خودی خود خوب نیست اما در اسلام تاکید شده که نباید دنیا یا آخرت رو به تنهایی مد نظر گرفت .دنیا و آخرت در کنار هم معنی واقعی زندگی رو میسازن.دنیا به خودی خود ارزش نداره این آدما هستن که ارزشمندش میکنن. زندگی دنیایی کسی مثل امام صادق (ع) قطعا فوق العاده ارزشمنده همونطور که آخرتش عالیه!
در ضمن کشف استعدادها و تقویت اونها و در نهایت استفاده از اونها در راه خدا وظیفه انسانیه و اگر ما استعدادهامون رو شکوفا نکنیم باید روز قیامت پاسخگو باشیم(البته اگر پدر و مادر یا جامعه و یا فقر مادی مانع از شکوفایی بشه کسی که مقصره مواخذه میشه نه ما). به نظر شما شکو فایی استعدادها یه جورایی هدف دنیایی محسوب نمیشه؟
رسیدن به اهداف خوب دنیایی نه تنها ما رو از آخرت دور نمیکنه بلکه ما رو در جهت اون قرار میده
خب اگه در جهت اون به اهداف دنیایی فکر و در جهتش تلاش زیادی کنیم که کاملا زندگی دنیایی سودمندی داشتیم و حرف منم همین بود. منظور من از جدی نگرفتن دنیا این نبود که بزنی به بیخیالی و خودتو ول بدی! نه منظورم این بود که تو دنیا سر چند تا مشکل آرزوت مرگ نباشه یا سر مشکلاتش به جای صبر کار احمقانه ای انجام ندی.
هدف هرچی باشه اگه نیت در راه خدا کمک به خلق یا کسب روزی حلال یا کسب علم باشه و از این قبیل که خب اگه بهشم نرسیم بازم سود کردیم. چون خدا به نیت ما اهمیت میده نه به سرانجام و نتیجه کار چون خود خدا گفته که نتیجه رو به من توکل کنید.
کلا به نظر من این دنیا فقط تلاش ما رو در جهت الهی میطلبه که اخرش هرچی باشه اگه نیتتو حفظ کرده باشی کار خودتو تو این دنیا کردی و اخرتتم زیباست.
M . Sayid
26-08-2012, 11:12
من اهل شعار دادن نیستم و دست رو سر کسی هم نزاشتم که حالا بخوام بردارم ... این واقعایته میخوای قبول کن میخوای نکن , میخوای معتقد باش میخوای نباش و با چنگو دندون دنیا رو بچسب.
دین نگفته دنیا رو به خاطر آخرت ول کن !
کاد الفقر ان یکونوا کفرا !! نزدیک است که فقر به کفر بینجامد !
اینکه کسی به خاطر دنیا تلاش کنه به معنای از دست دادن آخرت نیست !
Mr_100_dolari
26-08-2012, 12:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط aftab_azad20 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من آرزو داشتم همیشه تو برج مراقبت فرودگاه کار کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی از ما ها خیلی از آرزوها رو داشتیم و الانم داریم اما ممکنه هیچ وقت بنا بر دلایل زیادی بهشون نرسیم و یا نرسیده باشیم پس بهتره اهداف و آرزوهات رو اولویت بندی کنی و اونایی که فکر میکنی دیگه برای به دست آوردنش زمان از دست رفته رو فعلا بزار کنار (نگفتم فراموشش کنی ) و دنبال اونایی برو که در حال حاظر برات مقدور هستش به سمت اون اهداف قدمی بر داری
شاید در آینده اون دسته از آرزوها و اهدافت که بنا بر دلایلی نتونستی بری دنبالشون برات فرصتی پیش بیادش که به اونا هم برسی (البته شاید نه صد در صد )
Mr_100_dolari
26-08-2012, 12:44
خوب الان ما که به خیلی از اهدافمون نرسیدیم پس کی مقصره و کی باید تو اون دنیا جوابگو باشه :31: (پدر- مادر - جامعه- دوستان یا خودمان :31:)
ولی فکر کنم آموزش و پرورش مقصر باشه :31: و باید تو اون دنیا رئیس آموزش و پرورش پاسخگو باشه البته یادم نیستش زمان من رئیسش کی بودش :31:
پس آموزش و پرورش کشور آلمان که وظیفشون اینه که از بچگی بچه ها رو تو مدارس استعداد یابی کنه خوش به حالشون چون جاشون وسطه بهشته :31:
اصلا یه سوالی چرا ما تو آلمان به دنیا نیومدیم تا ما هم استعداد یابی میشدیم (تقصیره خداست :18:) ---->(زیاد وارد جزئیاتش نشید:31:) شاید الان جای مایکل شوماخر بودیم :31:
رستگار15
26-08-2012, 13:41
خوب الان ما که به خیلی از اهدافمون نرسیدیم پس کی مقصره و کی باید تو اون دنیا جوابگو باشه :31: (پدر- مادر - جامعه- دوستان یا خودمان :31:)
ولی فکر کنم آموزش و پرورش مقصر باشه :31: و باید تو اون دنیا رئیس آموزش و پرورش پاسخگو باشه البته یادم نیستش زمان من رئیسش کی بودش :31:
پس آموزش و پرورش کشور آلمان که وظیفشون اینه که از بچگی بچه ها رو تو مدارس استعداد یابی کنه خوش به حالشون چون جاشون وسطه بهشته :31:
اصلا یه سوالی چرا ما تو آلمان به دنیا نیومدیم تا ما هم استعداد یابی میشدیم (تقصیره خداست :18:) ---->(زیاد وارد جزئیاتش نشید:31:) شاید الان جای مایکل شوماخر بودیم :31:
حکمت الهی عمیق تر از اینهاست.خداوند هر نیازی که برای ما قرار داده جوابش رو هم قرار داده (تشنگی --->آب،گرسنگی--->غذاو ...) و هر استعدادی هم قرار داده همینطور و راههاش هم سر راهمون قرار داده.حالا یا ما هستیم که تنبلی میکنیم و بهانه تراشی برای توجیه تنبلیمون و یا این عوامل دیگه هستند که باعث میشن این استعدادها هدر برن
و قطعا بدون « فمن یعمل مثقال ذره خیرا یره و من یعمل مثقال ذره شرا یره»
. پس حتی اگه وزیر آموزش پرورش زمان شما هم باعث کور شدن استعدادهاتون شده باشه و شما با تمام تلاشی که میکنی نتونی شکوفاش کنی بدون که مجازات میشه!
مو رو از ماست میکشن چی فک کردین راجع به قیامت
Mr_100_dolari
26-08-2012, 13:59
و قطعا بدون « فمن یعمل مثقال ذره خیرا یره و من یعمل مثقال ذره شرا یره»
. پس حتی اگه وزیر آموزش پرورش زمان شما هم باعث کور شدن استعدادهاتون شده باشه و شما با تمام تلاشی که میکنی نتونی شکوفاش کنی بدون که مجازات میشه!
مو رو از ماست میکشن چی فک کردین راجع به قیامت
پس با این حساب (بلا نسبت دوستان) جهنم تا الان دیگه باید تکمیل ظرفیت شده باشه :31:
ولی کاش همه مثل شما فکر میکردند و اگر از جهنم هم نمیترسیدند (یا اعتقادی به جهنم نداشته باشند) یه کم وجدان داشته باشند . (تا همدیگرو زیر پا له نکنن)
shamsoddin
26-08-2012, 14:31
من کلا به هدف گذاری در زندگی علاقه ندارم ،نمیدونم شاید من اینجوریم، تکامل و رشد و دوست دارم ولی دوست دارم در روال زندگی بهشون برسم نه اینکه همه چیو براشون فدا کنم
ولی نمی دونم تو چه زمینه ای برم جلو ؟ فعلا توی زندگی دارم جستجو میکنم ،هرازگاهی فلسفه میخونم،به ارزش و ضد ارزش اعتقاد دارم ولی دیگه خیلی از شعار هایی مذهبی که اینور و اونور میگن رو قبول ندارم
M . Sayid
26-08-2012, 16:12
هرازگاهی فلسفه میخونم،به ارزش و ضد ارزش اعتقاد دارم ولی دیگه خیلی از شعار هایی مذهبی که اینور و اونور میگن رو قبول ندارم
آثار کی ؟ چه مکتبی ؟
رستگار15
26-08-2012, 17:38
من کلا به هدف گذاری در زندگی علاقه ندارم ،نمیدونم شاید من اینجوریم، تکامل و رشد و دوست دارم ولی دوست دارم در روال زندگی بهشون برسم نه اینکه همه چیو براشون فدا کنم
ولی نمی دونم تو چه زمینه ای برم جلو ؟ فعلا توی زندگی دارم جستجو میکنم ،هرازگاهی فلسفه میخونم،به ارزش و ضد ارزش اعتقاد دارم ولی دیگه خیلی از شعار هایی مذهبی که اینور و اونور میگن رو قبول ندارم
خوبه که جستجو میکنی.اگه منطقی باشی بزودی میرسی ..
مواظب باش چه فلسفه ای رو میخونی. بعضی این کتابای فلسفه رو دیوونه ها نوشتن(قصد توهین به فلاسفه عزیز رو ندارم)
در مورد شعارهای مذهبی باید بگم باید حرف راست رو از متخصص هر کاری پرسید.همه جا توطئه هایی پشت سر هر دینی هست.بعضیا تربیت شدن که حال تو رو از دین بهم بزنن،باورتون میشه خیلیا حتی مسلمون نیستن (با پنهان کردن این قضیه و نگاه منفی نسبت به دین) وارد حوزه های علمیه میشن و بعد از گذروندن دوره تبدیل به روحانی میشن!!!:18: و میشینن و با چرت و پرت هایی که میگن حال شمای نوعی رو از شعار های دینتون و بعد از خود دینتون بهم میزنن(و بابت این کار پول هم میگیرنالبته شعارهای چرتم به دین میبندن)
که البته این بحث خیلی طولانی ای داره که مربوط به این تاپیک نمیشه و باید راجع به صهیونیست بیشتر تحقیق و مطالعه کنی تا دستت بیاد :21:
SNOW PATROL
26-08-2012, 17:47
خوبه که جستجو میکنی.اگه منطقی باشی بزودی میرسی ..
مواظب باش چه فلسفه ای رو میخونی. بعضی این کتابای فلسفه رو دیوونه ها نوشتن(قصد توهین به فلاسفه عزیز رو ندارم)
در مورد شعارهای مذهبی باید بگم باید حرف راست رو از متخصص هر کاری پرسید.همه جا توطئه هایی پشت سر هر دینی هست.بعضیا تربیت شدن که حال تو رو از دین بهم بزنن،باورتون میشه خیلیا حتی مسلمون نیستن (با پنهان کردن این قضیه و نگاه منفی نسبت به دین) وارد حوزه های علمیه میشن و بعد از گذروندن دوره تبدیل به روحانی میشن!!!:18: و میشینن و با چرت و پرت هایی که میگن حال شمای نوعی رو از شعار های دینتون و بعد از خود دینتون بهم میزنن(و بابت این کار پول هم میگیرنالبته شعارهای چرتم به دین میبندن)
که البته این بحث خیلی طولانی ای داره که مربوط به این تاپیک نمیشه و باید راجع به صهیونیست بیشتر تحقیق و مطالعه کنی تا دستت بیاد :21:
اگه اینجوره پس صهیونیست ها خیلی خیلی تو هدفشون موفق بودند !
shamsoddin
26-08-2012, 18:02
آثار کی ؟ چه مکتبی ؟
وایتهد ،راسل،ویل دورانت
تا الان کتابای این 3 تا رو خوندم
رستگار15
26-08-2012, 18:15
اگه اینجوره پس صهیونیست ها خیلی خیلی تو هدفشون موفق بودند !
بله البته به نظر خودشون
در نهایت اسلام پیروزه!!!!:31:
صهیونها به خاطر قدمتشون (شیطان که هیچوقت بیکار نبوده) کارهاشون رو کاملا حساب شده پیش میبرند اون ملعون ها
از زمان حضرت سلیمان نسل به نسل به جمع کردن ثروت وعلم پرداختند و سعی کردند اون رو بین خودشون نگه دارند تا دیگران رو وادار به اطاعت از خودشون کنند.اما از زمان ظهور اسلام خداوند منبع غنی علم لایزال الهی رو که قرآن مجید هست در اختیار دانشمندان قرار داده و با تفکر در آیات این مصحف ارزشمند علومی رو میفهمیم که دانشمندان صهیون طی این همه سال که هیچی ،هیچ بنی بشری به اونا دست پیدا نکرده.حتما تاپیک اعجاز قرآن رو ببینید.چند تا نمونه کوچیک از این کتاب بزرگ گذاشتم.
البته منظورم از متن بالا این نیست که قبل از اسلام همه دانشمندان صهیون بودند . تعدادشون کمه ولی تلاششون زیاده .خدا لعنتشون کنه با خودشونم لجن اینا.دربست در اختیار شیطانند.اگه این اطاعت رو از خدا میکردند.خدا بهشت رو تو دنیا بهشون نشون میداد
همونطور که تو قرآن آیاتی هست که جهنم رو بهشون نشون داده(که در قیامت این گروه بخشیده نمیشن و به جهنم میرن و خدا با اینکه میدونه(برای اینکه ما بفهمیم) میپرسه که اینها چه کسانی هستند که گروه گروه به جهنم میرن؟ و جواب داده میشه که اینها همونهایی هستند که در دنیا اجنه(وشیطان) رو میپرستیدند) البته من چیزی که از معانی یادم مونده رو نوشتم عینا نقل نکردم.اگه کنجکاو هستید اصل آیه رو باید بخونید.:31:
M . Sayid
26-08-2012, 18:40
له البته به نظر خودشون
در نهایت اسلام پیروزه!!!!
صهیونها به خاطر قدمتشون (شیطان که هیچوقت بیکار نبوده) کارهاشون رو کاملا حساب شده پیش میبرند اون ملعون ها
از زمان حضرت سلیمان نسل به نسل به جمع کردن ثروت وعلم پرداختند و سعی کردند اون رو بین خودشون نگه دارند تا دیگران رو وادار به اطاعت از خودشون کنند.اما از زمان ظهور اسلام خداوند منبع غنی علم لایزال الهی رو که قرآن مجید هست در اختیار دانشمندان قرار داده و با تفکر در آیات این مصحف ارزشمند علومی رو میفهمیم که دانشمندان صهیون طی این همه سال که هیچی ،هیچ بنی بشری به اونا دست پیدا نکرده.حتما تاپیک اعجاز قرآن رو ببینید.چند تا نمونه کوچیک از این کتاب بزرگ گذاشتم.
البته منظورم از متن بالا این نیست که قبل از اسلام همه دانشمندان صهیون بودند . تعدادشون کمه ولی تلاششون زیاده .خدا لعنتشون کنه با خودشونم لجن اینا.دربست در اختیار شیطانند.اگه این اطاعت رو از خدا میکردند.خدا بهشت رو تو دنیا بهشون نشون میداد
همونطور که تو قرآن آیاتی هست که جهنم رو بهشون نشون داده(که در قیامت این گروه بخشیده نمیشن و به جهنم میرن و خدا با اینکه میدونه(برای اینکه ما بفهمیم) میپرسه که اینها چه کسانی هستند که گروه گروه به جهنم میرن؟ و جواب داده میشه که اینها همونهایی هستند که در دنیا اجنه(وشیطان) رو میپرستیدند) البته من چیزی که از معانی یادم مونده رو نوشتم عینا نقل نکردم.اگه کنجکاو هستید اصل آیه رو باید بخونید.
یه نویسنده خارجی کتابی داره به اسم خزرها ، توش اثبات می کنه که قوم یهود از بین رفته و این یهودیان الان از قومی به اسم خزرها هستن که یهودیتو قبول کردن !!
وایتهد ،راسل،ویل دورانت
تا الان کتابای این 3 تا رو خوندم
فلسفه صرفا عقل گرایی خواستی بخونی آثار ابن سینا و ابن رشد هست اصولا فلاسفه غربی به شدت از این دو تاثیر گرفتن !!
البته آثار ابن سینا یه کم سخته !
آثار ملاصدرا هم هست که صرفا عقل گرا نیست ولی خب هنوزم که هنوزه با گذشت چندصد سال اکثریت قریب به اتفاق مردم نمی تونن بفهمن این بشر چی گفته !
رستگار15
26-08-2012, 19:53
یه نویسنده خارجی کتابی داره به اسم خزرها ، توش اثبات می کنه که قوم یهود از بین رفته و این یهودیان الان از قومی به اسم خزرها هستن که یهودیتو قبول کردن !!
من که این طرفو نمیشناسم.معلومم نیست حرفش درست باشه
اما این گروه صهیون ها هستند (که ادعای یهودیت دارند) که فراماسونر هستند اکثرا
گفتم که بحثش طولانیه باید جای دیگه تحقیق کاملی داشته باشی
سلام /
از هدف و اهداف رسیدیم به پیروزی اندیشه های اسلامی و رد کردن صهیونیسم و ابن سینا و برتراند راسل !
تجربه ی خوبی بود .
موفق باشید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.