مشاهده نسخه کامل
: PC تا 3 تومن
arash_nik
23-08-2012, 17:29
با سلام
من میخواستم تا پاییز یه سیستم ببندم تا سقف 3 میلیون ( کامل همراه با مانیتور رایتر و کیبورد و ...)
از الان دارم تحقیق میکنم تا یه سیستم خوب و متناسب با با پولم بتونم بگیرم تا اونموقع
بنا بر این چون عجله ندارم. فقط امید وارم از سوال های زیادی که ممکنه بپرسم عصبانی نشید و آماتور بودنم رو نادیده بگیرید
تا اینجا بعضی از قطعات رو انتخاب کردم که البته با نظرات شما دوستان میتونن تغییر کنن
(سوال: قیمت های زیر رو از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برداشتم. قیمت هاش چقدر به قیمت بازار نزدیک هست)
cpu core i5 3570k 485/000 (میخوام تکنولوژی 22 نانومتری و ivy bridge باشه تا PCI e3 رو ساپورت کنه)
vga 7850 sapphire 2g 565/000
monitor asus ml229-h 374/000
ram Gskill RipjawsX 2*4GB 1600 199/000
power Green GP750B-OC 249/000 (به خاطر گلد پلاس 80 بودنش. آیا مدل های پلاتینیوم پلاس هم هست تو این رنج توانی؟
(مصرف برق برام خیلی اهمیت داره حتی اگه لازم باشه الان تا 100 هزار تومن بیشتر خرج کنم برای پاور)
179/000 کیس Green X-7 Cougar یا Green Falcon (کدوم؟ یا اصلآ اینا نه؟ میخوام جا برای اضافه کردن خنک کننده cpu در آینده داشته باشه. مثل x3 کم جا نباشه)
( امکان قرار دادن هارد اکسترنال ساتا از سقف X7 برام خیلی جالب بود. ولی انگار فیلتر های تصویه هوا نداره فن هاش. امکان اضافه کردن این فیلتر ها هست ؟ )
حدود 130 تومن هم برای رایتر کیبورد و ماوس و هدست (کافیه؟)
تا اینجا شد 2,200,000 !!! بقیه برای مین بورد، HDD و SDD
مین بورد رو خیلی گشتم ولی نمیدونم!ترجیهآ به روز باشه تا در آینده مشکلات ارتقا به هیچ عنوان نداشته باشه. مثلآ گیگا z77-dh3 یا مدل های z77 اسوس چطورن ؟
در مورد هارد هم نمیدونم چیکار کنم. از طرفی میخوام یه هارد 120 SSD داشته باشم ولی قیمت هاش خیلی بالاست. نمیدونم!! ( فقط SATA 3 باشن)
با تشکر فراوان
black years
24-08-2012, 21:56
MB : ASUS P8Z77-V LK 1155 = 440
CPU : Core i5 3570k = 480
Ram : Gskill RipjawsX 2*4GB 1600 = 195
VGA : XFX 7950 = 900
HDD : Seagate Barracuda 1TB SATA3 = 170
SSD : OCZ Agility 3 120GB SATA3 SSD = 250
ODD : Pioneer DVD-RW 24X = 40
Mouse & Keyboard : A4Tech 7200N Wireless = 55
PSU : Cooler Master Silent Pro Gold 800W = 330
Monitor : LG 2260V LED = 305
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Total = 3165 بدون کیس
Green X7 = 209
Green X3 = 116
Green Magnum2 = 73
Cooler Master CM 690 II Nvidia Edition Case = 185
Cooler Master CM 690 II Advanced Case = 189
Case ZALMAN Z9 PLUS = 186
Case ENERMAX FULMO = 255
هارد ssd رو برای ویندوز میخواین دیگه درسته ؟
Zoroastrian
24-08-2012, 22:33
هارد ssd رو برای ویندوز میخواین دیگه درسته ؟
اره دیگه داداش من صرف نداره کسی برای ذخیره اطلاعات عادی بخره / داداش همون مگنوم 2 بردار هزینه الکی رو کیس نکن در ضمن فنایی که می خوره رو ببندی گردش هواش بسیار عالی هستش من الان کیسم 2 تومن در اومد مگنوم 2 انداختم اندازشم مناسبه البته برای کولر خیلی حرفه ای کم میاره دادا .
arash_nik
25-08-2012, 03:13
با تشکر فراوان. امکانش هست چند مین بورد هم ردهء دیگه هم معرفی کنید ؟
black years
25-08-2012, 19:42
با تشکر فراوان. امکانش هست چند مین بورد هم ردهء دیگه هم معرفی کنید ؟
ASUS P8Z77 WS 1155 MB = 780
ASUS P8Z68-V Pro/Gen3 1155 MB = 510
ASUS P8Z77-V LE Plus 1155 MB = 460
ASUS SABERTOOTH Z77 1155 MB = 540
ASUS P8Z77-V 1155 MB = 455
ASUS P8Z77-V DELUXE 1155 MB = 650
ASUS P8Z77-V PRO 1155 MB = 520
ASUS P8Z68-V 1155 MB = 485
ASUS P8P67 Deluxe Rev.3 MB = 575
ASUS P8P67 PRO MB = 485
arash_nik
26-08-2012, 09:52
بسیار ممنون. (کلید تشکر از پست برای من فعال نیست. اینه که مجبورم حضوری تشکر کنم)
گویا شما بسیار به اسوس تعصب دارید :D
من فروم های اونور آبی رو که مرور میکردم، خیلی ها کیفیت Z77 گیگا رو بیشتر از برند های دیگه توصیه میکردن! و البته اسوس هم طرفدار های خودش رو داشت.
و مدل MSI Z77A-GD65 هم هست که کیفیت مناسبی داره.
در باره برند اسوس این که میگن از کارت صدا های چندان با کیفیت استفاده نمیکنه و از ALC892 حتی در Sabertooth که قیمت بالایی هم داره استفاده شده صحیحه؟
black years
26-08-2012, 10:00
خودم مادربرد گیگا دارم :D
اما ASUS رو بیشتر قبولش دارم.
شما ببینید کدام برند با امکاناتی که میده به صرفه تره اون رو تهیه کنید.
ASUS
Gigabyte
Asrock
MSI
Foxconn
animsprite
26-08-2012, 11:18
MB : ASUS P8Z77-V LK 1155 = 440
CPU : Core i5 3570k = 480
Ram : Gskill RipjawsX 2*4GB 1600 = 195
VGA : XFX 7950 = 900
HDD : Seagate Barracuda 1TB SATA3 = 170
SSD : OCZ Agility 3 120GB SATA3 SSD = 250
ODD : Pioneer DVD-RW 24X = 40
Mouse & Keyboard : A4Tech 7200N Wireless = 55
PSU : Cooler Master Silent Pro Gold 800W = 330
Monitor : LG 2260V LED = 305
Total = 3165 بدون کیس
Green X7 = 209
Green X3 = 116
Green Magnum2 = 73
Cooler Master CM 690 II Nvidia Edition Case = 185
Cooler Master CM 690 II Advanced Case = 189
Case ZALMAN Z9 PLUS = 186
Case ENERMAX FULMO = 255
یه سیس به تمام معنا وکامل
در مورد کیس بستگی به خودتون دار ه ایاOC میکنید در غیر این صورت همون مگنوم
ولی چون انتخاب شما بر پایه ایوی بریجه واینکه این سری نسبت به سندی بریج گرمای بیشتری تولید میکنه خصوصا اگه بعدها اور هم کنید در این صورت یه کیس با تهویه مناسب کلا ضروریه که X5 باقیمت 150-60 تومن کفایت میکنه ویه خنک کننده پردازنده مناسب
پاور هم یه 685 گرین کفایت میکنه باقیمت 180 تومن الان من این پاور رو دارم با دوتا گرافیک 6950 ویه پرذازنده اور شده جواب داده اگه خواستی بیشتر برداری مدل 885 گرین با قیمت 200 ایده اله
در مورد گرافیک نظر من بین 7950وgtx670 که اولی حدود 900ودومی حدود1150 که بستگی داره چه مارکی رو بردارید زوتاک 1100ارزونترین وایسوس 1200 گرونترینه
گرافیک 670 طبق بنچ ها که من دیدم یه چیزی بین 7950(یه سروگردن بالاتر) و7970 معمولی(یه سرو گردن پایینتر)
ودر غیر این صورت میتونی گرافیک رو به صورت دوال برداری مثلا من با دوتا 6950 به پرفرمنسی نزدیک GTX670 رسیدم (ویه چیزی قویتر از7950)با صر ف هزینه کمتر البته اون موقع این سری تو بازار نبود خواستی بگو بیشتر راهنمایی کنم :12:
arash_nik
26-08-2012, 13:33
فکر میکنم حیف باشه این پردازنده، و مینبورد z77 باشه، اما اور نخوایم بکنیم :D
کیفیت این مانیتور خوب و تضمین شدست ؟ چون یه سامسونگ دارم مدل la22b350f2s که کیفیت و رنگش افتضاحه. امکان چرخش افقی و عمودی هم نداره!!!
خودم نظرم رو ASUS بود. ولی این مانیتور با توجه به قیمت کمترش اگه مثل سامسونگم نباشه میتونه انتخاب بهتری باشه.
کارت گرافیک، 7850 مد نظرم بود. به خاطر قیمت کمتر و کارایی خوب نسبت به قیمتش که تقریبآ با 6950 تو تست هایی که دیدم برابر بوده. و یک یا دو سال دیگه اگه کم بود برای بازی های اونموقع دو تاش میکنم!
و به جاش شای رم رو 2 تا 8 ببندم. چون نیاز به اجرای چند VM دارم.
من تهران نیستم ولی میخوام قطعات رو بیام تهران بگیرم. از بازار رضا تعریف شنیدم، به نظرتون مناسبه؟ اونجا یه گشتی بزنمو قطعات رو بگیرم؟
و البته ، دلار باز هم گرون شد :(((((((((((((((((((((((
black years
26-08-2012, 14:21
خب شما میتونید در آینده رم رو افزایش بدید،فعلا به فکر قطعات دیگه باشد و بهترین ها رو انتخاب کنید که یه سیستم خوب از آب در بیاد.
کنتراست تصویر این مانیتور 5 میلیونه و 1 کانکتور آنالوگ و 1 کانکتور دیجیتال داره و HDMI نداره.
7950 گرافیک محشریه،اما اگه بخوای 2 تا 6950 رو CrossFire کنی،مصرف برق سیستم بیشتر میشه.
پاور هم 800 بگیری برای آینده دستت بازتره.
در ضمن پاور CoolerMaster که پیشنهاد دادم 5 سال گارانتی داره و 80 پلاس گلد داره.
مقایسه 7850 با 7950 :
arash_nik
26-08-2012, 15:18
(تشکر)
این دو کارت تفاوت قیمت بالایی هم دارن آخه
البته موقعی که میخوام بخرم احتمالآ کارت gtx 660ti هم وارد بازار ایران شده باشه که میتونه تو لیست باشه
بابت پاور ممنون. بسیار برام گلد بودن هست. البته اونی هم که خودم گفتم هم بد نبودا! 750 oc!
مین هم الان نظرم رو اسوس z77 pro هست. ( تا ببینیم نیم ساعت دیکه کدوم چشممو میگیره)
ولی اختمالا موفع خرید نتونم اینارو بگیرم. چون قیمت ها احتمالآ بیشتر میشه.
animsprite
27-08-2012, 00:24
در مورد اور که شک دارم این سیس رو بگیری واور نکنی دراین صورت یه کولر پردازنده ضروریه که دراین مورد میتونم یه راهنمایی کامل کنم
در مورد گرافیگ چون مینتون نسخه سوم از شکاف گرافیک هارو ساپورت میکنه بهتره یا از سری 7000ای ام دی خرید کنید یا از سریه600 انودیا که از نظر من فعلا برای شما یه تک کارت 7870 بسیار مناسب واینده نگرانست که بعد ها میتونی دوتاش کنی یا همین اول یه gtx670تکی برای همیشه برداری که برای مدت ها نیازت به گرافیک مرتفع میشه چون تو بنچ هایی که دیدم واقعا کارت قدرتمندیه که حتی قدرتی مشابه یه 7970معمولی رو از حودش نشون داده
در مورد مانیتور یه ips. الجی باقیمت 300تومن بسیار مناسبه در این زمینه هم میتونم یه راهنمایی مفصل کنم
در مورد اینکه از تهران از کجا بخوای بخری پیشنهاد من همون پاساژ رضاست شاید خیلی ها به ابن بازار لقب پاساژ دزد ها رو بدن ولی اگه شما در خرید قطعات مصمم باشی وبا فروشنده به مناظره در مورد کاراییه هریک بپردازی حتما یه خرید به یاد موندنی خواهید داشت من خودم pc چند تن از دوستان وهچنین خودم رو از این پاساژ دارم نکته قابل توجه هم اینکه تو این بازار سیستم ها مجانی اسمبل میشن در غیر این صورت اگه خودت وارد باشی که هیچ
arash_nik
27-08-2012, 15:20
در مورد اور که شک دارم این سیس رو بگیری واور نکنی دراین صورت یه کولر پردازنده ضروریه که دراین مورد میتونم یه راهنمایی کامل کنم
در مورد گرافیگ چون مینتون نسخه سوم از شکاف گرافیک هارو ساپورت میکنه بهتره یا از سری 7000ای ام دی خرید کنید یا از سریه600 انودیا که از نظر من فعلا برای شما یه تک کارت 7870 بسیار مناسب واینده نگرانست که بعد ها میتونی دوتاش کنی یا همین اول یه gtx670تکی برای همیشه برداری که برای مدت ها نیازت به گرافیک مرتفع میشه چون تو بنچ هایی که دیدم واقعا کارت قدرتمندیه که حتی قدرتی مشابه یه 7970معمولی رو از حودش نشون داده
در مورد مانیتور یه ips. الجی باقیمت 300تومن بسیار مناسبه در این زمینه هم میتونم یه راهنمایی مفصل کنم
در مورد اینکه از تهران از کجا بخوای بخری پیشنهاد من همون پاساژ رضاست شاید خیلی ها به ابن بازار لقب پاساژ دزد ها رو بدن ولی اگه شما در خرید قطعات مصمم باشی وبا فروشنده به مناظره در مورد کاراییه هریک بپردازی حتما یه خرید به یاد موندنی خواهید داشت من خودم pc چند تن از دوستان وهچنین خودم رو از این پاساژ دارم نکته قابل توجه هم اینکه تو این بازار سیستم ها مجانی اسمبل میشن در غیر این صورت اگه خودت وارد باشی که هیچ
ممنون
مشکل اسمبل ندارم
مطمئن هستم این سیستم باید اور بشه.
پس به شدت اون راهنمایی جامع رو نیاز دارم ( پیشاپیش ممنون)
در مورد مانیتور درسته که قیمت خوبی داره. ولی تا کسی که این مانیتور رو نداشته بوده باشه و زمان پاسخ 5ms و کیفیت خوبش رو کاملآ تایید نکنه سمتش نمیرم. ( به خاطر کیفیت پایین این مانیتور سامسونگی هست که دارم). اما تعریف اسوس رو بیشتر شنیدم. اما اگه قانع بشم حدود 80 تومن جلو میفتم
در آخر هم برای انتخاب کارت گرافیک با توجه به بودجه ای که بمونه بهترین رو انتخاب خواهم کرد (بر اساس تمامی بنچ مارک ها و ارزش به قیمت). به هر حال از رنج قیمت 7850 تا 7950 میتونه متغیر باشه.
black years
27-08-2012, 18:40
عزیز اصلا مانیتور خودت قابل مقایسه با این مانیتور نیست.
شک نکن مانیتور عالی ای هست.
animsprite
27-08-2012, 20:08
خوب کم کم به نتیجه داری میرسی
در مورد خنک کننده پردازنده ماچو با قیمت 85 تومن کاملا کفایت میکنه اگه خواستی بیشترهزینه کنی ارکن با قیمت 135 تومن معرکست وامتحان خودش رو پس داده یعنی اختلاف درجه 5درجه ای در حالت فشار نسبت به سیلور ارو و نوکچواNH-D14 که جرو بهترین های بازارن داره در غیر این صورت همین ماچو :12:
arash_nik
28-08-2012, 03:44
این مدل هایی که فرمودین اسلات رم رو اشغال نمیکنن؟ و یا زیادی سنگین نیستن یه وقت به مادربرد در طولانی مدت ضربه بزنن ؟ و لطفها مدل ارکن رو گفتی هم بگید.
یک سوال هم دارم
گرافیکی که خود پردازنده داره ( intel 4000) میتونه کار های گرافیکی رو بدون کارت گرافیک انجام بده؟
میخوام اگه بشه خرید کارت گرافیک رو به تاخیر بندازم تا بتونم با پول بیشتر کارت قویتری بگیرم. منتها به سیستم برای موارد دیگه نیاز دارم.
پیشاپیش ممنون
black years
28-08-2012, 10:32
پیشنهاد من برای خنک کننده :
CPU Fan ZALMAN CNPS10X Performa = 100
CPU Cooler Deepcool Ice Warrior = 90
CPU Cooler Tuniq Tower 120 Extreme = 100
نه عزیز اسلات های رم رو اشغال نمیکنه.
animsprite
28-08-2012, 10:36
این مدل هایی که فرمودین اسلات رم رو اشغال نمیکنن؟ و یا زیادی سنگین نیستن یه وقت به مادربرد در طولانی مدت ضربه بزنن ؟ و لطفها مدل ارکن رو گفتی هم بگید.
یک سوال هم دارم
گرافیکی که خود پردازنده داره ( intel 4000) میتونه کار های گرافیکی رو بدون کارت گرافیک انجام بده؟
میخوام اگه بشه خرید کارت گرافیک رو به تاخیر بندازم تا بتونم با پول بیشتر کارت قویتری بگیرم. منتها به سیستم برای موارد دیگه نیاز دارم.
پیشاپیش ممنون
در مورد ماچو که خودم رو سیس یکی از دوستان نصبش کردم وتاحالا مشکلی پیش نیومده ارکن که فکر کنم نیاز به تمجید نداشته باشه نصب شدشو از نزدیک ندیدم ولی دو ماه پیش که برای خودم میخواستم با تحقیقات زیاد بهش رسیده بودم منتها اینی شد که تو امضامه البته من برای ثبت رکورد خریدمش با قیمت 160 که از سنگین ترین های بازاره ولی برای استفاده پایدار برای طولانی مدت این دو مدلی که گفتم حرف نداره ارکن که تمام مدلهای زیر 130 رو مغلوب کرده .وهمون طور که گفتم اختلاف 4-5درجه ای با مدلهای گرون قیمت بازار مثل سیلور ارو-نکچواNH-D14وC14 داره ولی برای شما مدل های مانند ماچو و مدل هایی که دوستمون بلک یرز هم پیشنهاد دادن کاملا کفایت میکنه ولی اگه انتخاب شما 3770k به مدلی مثل ارکن کمی بیشتر فکر کن چون این پردازنده ذاتی گرمه حالا اگه بخواین کمی اورش هم کنی که وضع کمی متفاوت تر میشه
در مورد گرافیک مجتمع باید بگم که از پس کارهای مولتی مدیایی مثل فیلم دیدن وکانورتوری واینترنت به راحتی بر میاد حتی بازی مثل فوتبال رو هم تو تنظیمات متوسط اجرا میکنه دیگه ببین تا چقدر نیاز هاتو بدون یه گرافیک بر اورده میکنه
من سیس زیاد پیشنهاد نمیدم فقط دنبال اینم که با هزینه کمتر یه خرید منطقی وعاقلانه وحتما اینده نگرانه داشته باشید اینو تو فروم های دیگه هم عنوان کردم.:12:
omidnejat
28-08-2012, 20:19
چند تا پیشنهاد
اول اینکه به جای صرف هزینه خیلی بالا برای پاور با برند هایی مثل coolermaster و ... از برند super flower استفده کنید که کیفیتش کاملا مثل برند های معروفی هست که تو ایران قیمتاشون الکی بالاست و قیمتش خیلی مناسب تره
برای استفاده از حداکثر راندمان رم با پردازنده های ایوی بریج اینتل اگر میخواهید از برند gskill خریداری کنید حتما سریه sniper رو بردارید
کیس رو ترجیحا از دو برند antec یا super flower بردارید چون هنوز زیاد دست فروشنده های فوق العاده با انصاف ما زیاد نیفتاده تا گند بزنن تو قیمتش
برای استوریج ویندوز ترجیحا از ssd های ocz سریه vertex 3 and 4 استفاده کنید چون خودم اکثر برند ها رو تست کردم تو شرایط استفده عادی راندمان این دو سری از همه بالاتره در ضمن قیمت بهتری داره
arash_nik
31-08-2012, 19:27
چند تا پیشنهاد
اول اینکه به جای صرف هزینه خیلی بالا برای پاور با برند هایی مثل coolermaster و ... از برند super flower استفده کنید که کیفیتش کاملا مثل برند های معروفی هست که تو ایران قیمتاشون الکی بالاست و قیمتش خیلی مناسب تره
کیس رو ترجیحا از دو برند antec یا super flower بردارید چون هنوز زیاد دست فروشنده های فوق العاده با انصاف ما زیاد نیفتاده تا گند بزنن تو قیمتش
پس اگه امکان داره مدل هاش رو هم مد نظر دارید بگید تا بتونم بیشتر راجع بهشون تحقیق کنم. مخصوصآ مدل های Advance کیس که کولینگ خوبی داشته باشن و این کولر های درست حسابی و بزرگ راحت توش جا بشن.و پاور با رندامان بالا در حدود 800W
و همینطور درمورد اینکه کدوم فروشگاه ها باید دنبالش باشم. چون انگار زیاد راحت گیر نمیاد.
super flower رو قطعآ در نظر میگیرم، مخصوصآ به خاطر مدیریت بودجه ای که میخوام انجام بدم تا شاید بتونم cpu بهتر بگیرم.شاید 3770k! به خاطر اهمیتی که راه اندازی VM به تعداد زیاد برام داره.
ممنون از تمامی دوستان.
همونطور که گفته بودم، میخوام پاییز سیستم رو به امید خدا خریداری کنم
یکی دو روز قبل از خرید ازتون مشاوره نهایی رو میگیرم
اگه باز هم راهنمایی داشتید ممنون میشم به فیض برسونید :D
با تشکر
omidnejat
02-09-2012, 18:50
پس اگه امکان داره مدل هاش رو هم مد نظر دارید بگید تا بتونم بیشتر راجع بهشون تحقیق کنم. مخصوصآ مدل های Advance کیس که کولینگ خوبی داشته باشن و این کولر های درست حسابی و بزرگ راحت توش جا بشن.و پاور با رندامان بالا در حدود 800W
و همینطور درمورد اینکه کدوم فروشگاه ها باید دنبالش باشم. چون انگار زیاد راحت گیر نمیاد.
super flower رو قطعآ در نظر میگیرم، مخصوصآ به خاطر مدیریت بودجه ای که میخوام انجام بدم تا شاید بتونم cpu بهتر بگیرم.شاید 3770k! به خاطر اهمیتی که راه اندازی VM به تعداد زیاد برام داره.
ممنون از تمامی دوستان.
همونطور که گفته بودم، میخوام پاییز سیستم رو به امید خدا خریداری کنم
یکی دو روز قبل از خرید ازتون مشاوره نهایی رو میگیرم
اگه باز هم راهنمایی داشتید ممنون میشم به فیض برسونید :D
با تشکر
در مورد antec اگه پاوراشو پیدا کنی بهترین گزینس ولی برای کیسش مدل 1200 رو بگیر من خودم دارم بدنش مثل تانک میمونه از نظر فضا برای کولینگ هم دستت کاملا بازه
و در مورد super flower تو سایتش یه چرخی بزن اکثر مدلای بالاش تو ایران هست به شخصه مدلای 800 تا 1000 وات برنزش رو پیشنهاد میکنم چو راندمانش با سری های گلدش خیلی فرق نمیکنه ولی بازم اگر میخوای امار دقیقشو داشته باشی یه فروشگاهی هست به اسم اوا تو بازار کامپیوتر رضا نمایندگیشه از اونجا میتونی امار بگیری در مورد انتک هم شرکت کولینگ سیس تو بازار کامپیوتر خوارزمی وارد میکرد میتونی از اونا امار قیمتشو بگیری چون من به شدت با قضیه کارایی با توجه به قیمت موافقم میگم اول قیمتاشو بگیر بعد میتونی تصمیم منطقی بگیری ببینی کدومو بگیری بهتره
shayankh450
06-10-2012, 21:16
سلام دوستان من دارم میرم لندن و می خواهم انجا یکpc راه بندازم و بوجه ام 2500پوند است که میشه 120000000ریال
لطفا یکم زودتر:sq_8:
animsprite
06-10-2012, 21:28
شما برو لندن تا ببینیم چی میشه راستی این بودجه واسه چند pc تو اونجا جواب میده اونجا گرون ترین قطعه در حد 200-300 پوند بالا نمیزنه مثل یه 3960:sq_6:
ما که این همه رفتیم امریکا خداییش خرید pc تو ایران یه حال دیگه داره اونجا فقط دنبال موبایل و تبلت باش مثل زباله ریختن و کسی نیست جمشون کنه:46:
رسیدی بگو راهنماییت میکنیم:5:
shayankh450
06-10-2012, 22:39
من 2 هفته دیگه دارم میرم
دوست عزیز خبر دارید apple imac چنده راستش من برای اهنگ سازی و DJ می خواهم:31:
من خودم یک galaxy s3 و یک لپ تاپ asus g53sx دارم
من تا3000پوند میتونم بدم پول برام مهم نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.