ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل هارد اکسترنال وسترن

MagicPC
21-08-2012, 22:00
سلام و درود خدمت اساتید عزیز
بنده هارد Exrenal WD 500GB رو به یکی از دوستان داده بودم و ایشون از سر فضولی :41: داخل خود CD Drive WD Unloacker شدند و روی WD Quick Formatter کلیک کرده و هارد رو کلا Format کردن ( دست گلشون درد نکنه ) :13:
حالا جدای از این که نزدیک به 400GB از دست رفت یه سری برنامه از اول رو هارد بود که اونا هم پاک شده ، مثلا یکی برای گذاشتن و عوض کردن پسوورد هارد ، که به نظرم مهم و لازمه اون برنامه ها ... پ
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید و بگید این برنامه هارو از کجا بگیرم یا راه حلش چیه ؟ که مثل همون اول به صورت فابریک دوباره رو هارد باشه ...
ممنون سپاس

payam178
21-08-2012, 22:05
سلام
امان از دست آدم فضول :13:
فکر کنم از سایت سازنده ی هارد بشه دانلود کرد

MagicPC
21-08-2012, 22:22
سلام
امان از دست آدم فضول :13:
فکر کنم از سایت سازنده ی هارد بشه دانلود کرد
یعنی واقعا امان از دست آدم فضول
رفتم تو سایت وسترن یه چیزایی دیدم اما Firmware داره و Driver و ... نمیدونم اسم اینایی که میخوام چیه یا از کجا باید بگیرم دقیقا ....

payam178
21-08-2012, 22:37
به نظر من شما اگر کسی را در فامیل پیدا کردید که این نوع هارد را داشته (و فرمت نکرده باشد) پیدا کنید شاید بتونید اسم فایل هاتون را پیدا کنید
یا میتونید از بچه های فروم که این نوع هارد را دارند بخواهید اسم یا خود فایل های مورد نیازتون را در اختیارتون قرار بدهند

ata.royalfalcon
22-08-2012, 07:36
سلام و درود خدمت اساتید عزیز
بنده هارد Exrenal WD 500GB رو به یکی از دوستان داده بودم و ایشون از سر فضولی :41: داخل خود CD Drive WD Unloacker شدند و روی WD Quick Formatter کلیک کرده و هارد رو کلا Format کردن ( دست گلشون درد نکنه ) :13:
حالا جدای از این که نزدیک به 400GB از دست رفت یه سری برنامه از اول رو هارد بود که اونا هم پاک شده ، مثلا یکی برای گذاشتن و عوض کردن پسوورد هارد ، که به نظرم مهم و لازمه اون برنامه ها ... پ
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید و بگید این برنامه هارو از کجا بگیرم یا راه حلش چیه ؟ که مثل همون اول به صورت فابریک دوباره رو هارد باشه ...
ممنون سپاس

سلام
لينك دانلود به حجم 465 مگ براي مدل my passport essential usb3

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehrzads65
24-08-2012, 10:56
با سلام من یک هارد وسترن دیجیتال دارم که با آداپتور کار میکنه یکی از دوستان دیروز زمانی که خواست ویندوز سیستم رو عوض کنه و هارد سیستم رو فرمت کنه هارد اکسترنالم به سیستم وصل بود الان وقتی که میخوام به سیستم هاردو وصل کنم پیغام میده که باید هارد فرمت بشه یعنی کل اطلاعاتم از بین رفته خیلی اطلاعاتم برام مهمه چیکار باید بکنم لطفا راهنماییم کنین

ata.royalfalcon
24-08-2012, 11:12
با سلام من یک هارد وسترن دیجیتال دارم که با آداپتور کار میکنه یکی از دوستان دیروز زمانی که خواست ویندوز سیستم رو عوض کنه و هارد سیستم رو فرمت کنه هارد اکسترنالم به سیستم وصل بود الان وقتی که میخوام به سیستم هاردو وصل کنم پیغام میده که باید هارد فرمت بشه یعنی کل اطلاعاتم از بین رفته خیلی اطلاعاتم برام مهمه چیکار باید بکنم لطفا راهنماییم کنین

سلام .
با توجه به این پیغام ، پارتیشن هارد احتمالاً RAW شده . برنامه disk management رو اجرا کنید و اگر امکانش هست یک عکس از آن برنامه اینجا بذارید (دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید تا این برنامه اجرا بشه ).
در هر حال اگر اطلاعات برای شما مهم هست به هیچ عنوان عجله نکنید و فرمت نکنید .

mehrzads65
26-08-2012, 16:42
چطور باید عکسو بفرستم

ata.royalfalcon
26-08-2012, 17:54
چطور باید عکسو بفرستم

اگر win7 دارید پس از اجرای برنامه disk management با نرم افزار snipping tool از برنامه عکس بگیرید و عکس ذخیره شده رو پس از کاهش حجم (در صورت امکان) در سایت زیر آپلود کنید و سپس لینکی که به شما میده رو اینجا بذارید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته : برنامه snipping tool در منوی استارت و سپس در پوشه Accessories موجوده (win7) .

اگر win7 ندارید با استفاده از دکمه PrtSc-SysRq روی کیبرد عکس بگیرید (تصویر در حافظه کپی میشه) و سپس در برنامه paint ذخیره کنید (paste کنید) . سپس عکس ذخیره شده رو پس از کاهش حجم در سایتی که گفتم آپلود کنید .

55326

mehrzads65
27-08-2012, 10:01
درایو هارد اکسترنال من اسمش توی این عکس H است[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
27-08-2012, 12:02
درایو هارد اکسترنال من اسمش توی این عکس H است[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هارد شما دو پارتيشن هست . 360 گيگ پارتيشن هاردتان system file نامشخصي داره (مثلاً NTFS يا FAT32 نيست) . دومي كه 540 گيگ هست unallocated شده .

راه حل هاي پيشنهادي :

1. استفاده از برنامه test disk كه اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آموزش دادم (احتمالش كمه كه مشكل fix بشه ولي تست كنيد).
2. استفاده از سيستم عامل لينوكس مخصوصاً براي دسترسي به پارتيشني كه سيستم فايل آن نامشخص هست (تست كنيد) .
3. استفاده از نرم افزار easeus data recovery wizard professional براي ريكاوري كردن اطلاعات كه البته بايد يك فضاي ديگه اي داشته باشيد .