مشاهده نسخه کامل
: چند سوال مبتدی در مورد انتخاب cpu
farzaneh*f
18-08-2012, 13:29
سلام بچه ها، من می خوام سی پی یو سیستممو عوض کنم (خیلی ضعیفه) و می خوام یه سی پی یو 2.5 به بالا و کش حدود 6 اینا که برای کارم لازمش دارم تهیه کنم، حالا یه سری سوال دارم :
1. یه جایی خوندم سی پی یو های دوهسته ای سرعت شونم ضرب در 2 می شه، در مورد کش هم این صدق می کنه؟! (یعنی 2 هسته ای با کش 3 در واقع همون کش 6 محسوب می شه؟!)
2. یه سری مطالب هم در مورد صدای بلند فن شنیدم که در مورد سی پی یوهای مختلف فرق می کنه انگار، از کجا بفهمم فن سی پی یو که انتخاب کردم پرسروصداست یا نه؟!
3. وقتی قیمتا رو نگاه می کنم سی پی یو های amd با مشخصات مشابه به مراتب ارزون تر از اینتل ها هستند، علت خاصی داره؟! انتخاب اینتل با مشخصات ضعیف تر عاقلانه تره یا amd قوی تر؟!
4. من از بقیه ی مشخصات سی پی یو ها زیاد مطلع نیستم، به نظر شما بهترین انتخاب بین قیمت های 100 تا 200 (با توجه به چیزایی که نوشتم) چیا می تونه باشه؟! و می شه مادربورد مناسب برای پیشنهادتونم لطفا معرفی کنین؟!
پیشاپیش ممنون :11:
در مورد کش درست نیست
در مقایسه کلی در مدلهای مساوی از این دو سری می توان گفت که کش CPU های Intel بیشتر از AMD است. CPU های Intel کارهای موازی را بهتر انجام می دهند ولی اگر دو مدل مساوی از این دو مارک را در کنار هم بگذاریم CPU های Intel بین 50 تا 100 هزار تومان در مدلهای بالا گرانتر از AMD هستند.
نمی توان گفت کدام CPU برای چه کاری بهتر است. اگر نرم افزاری بر اساس معماری و تواناییهای Intel طراحی شده باشد در صورت استفاده از Intel بهتر می توانید با آن کار کنید. اگر بازی یا برنامه بر اساس دستورات AMD طراحی شده باشد AMD آن را بهتر اجرا می کند.
به طور کلی AMD به دلیل قیمت پایین تر به صرفه تر از Intel است. در واقع شما با یک هزینه ثابت می توانید CPUی قویتری از سری AMD نسبت به Intel تهیه کنید.
مسائل دیگری را هم باید در نظر گرفت .خودم اینتل رو ترجیح میدم
intel بدون گارانتي 70% از فروش جهان و 87% از فروش ايران رو به خودش اختصاص داده.و amd با گارانتي فقط 30% از فروش جهان و 13% از فروش ايران رو به خودش اختصاص داده است.(مربوط به 2 سال پیش هستش)
در ضمن این بودجه واسه پردازنده کمه (با کش 6) اما Intel PentiumG850 میتونه خوب باشه .سوکت 1155 و کش 3 .
در مورد مادربورد هم باید بودجتون مشخص باشه
farzaneh*f
26-08-2012, 19:16
در مورد کش درست نیست
در مقایسه کلی در مدلهای مساوی از این دو سری می توان گفت که کش CPU های Intel بیشتر از AMD است. CPU های Intel کارهای موازی را بهتر انجام می دهند ولی اگر دو مدل مساوی از این دو مارک را در کنار هم بگذاریم CPU های Intel بین 50 تا 100 هزار تومان در مدلهای بالا گرانتر از AMD هستند.
نمی توان گفت کدام CPU برای چه کاری بهتر است. اگر نرم افزاری بر اساس معماری و تواناییهای Intel طراحی شده باشد در صورت استفاده از Intel بهتر می توانید با آن کار کنید. اگر بازی یا برنامه بر اساس دستورات AMD طراحی شده باشد AMD آن را بهتر اجرا می کند.
به طور کلی AMD به دلیل قیمت پایین تر به صرفه تر از Intel است. در واقع شما با یک هزینه ثابت می توانید CPUی قویتری از سری AMD نسبت به Intel تهیه کنید.
مسائل دیگری را هم باید در نظر گرفت .خودم اینتل رو ترجیح میدم
intel بدون گارانتي 70% از فروش جهان و 87% از فروش ايران رو به خودش اختصاص داده.و amd با گارانتي فقط 30% از فروش جهان و 13% از فروش ايران رو به خودش اختصاص داده است.(مربوط به 2 سال پیش هستش)
در ضمن این بودجه واسه پردازنده کمه (با کش 6) اما Intel PentiumG850 میتونه خوب باشه .سوکت 1155 و کش 3 .
در مورد مادربورد هم باید بودجتون مشخص باشه
مرسی که جواب دادین، این معماری پردازنده که گفتین باید بتونه جوابگوی نرم افزار ما باشه، برای نرم افزارهای مربوط به ارائه ی معماری (مثل اتوکد، تری دی مکس، رویت و فوتوشاپ و...) کدومش مناسب تره؟ اینتل یا amd؟!
من تصور می کردم تا این حد می تونه مناسب باشه ، می شه بدون در نظر گرفتن این محدوده ی بودجه هم پیشنهادتونو بگین بی زحمت؟!
مادربوردم نمی دونم دیگه... کلا فک می کنم کلا خیلی کمتر از اونی که لازمه در نظر گرفتم واسه همه چی، یعنی من شنیده بودم با حدود 1 ملیون می شه کیس خوب جمع کرد ولی این حرف برای چند سال پیش بود و ظاهرا خیلی بیشتر از اینا لازم می شه... می شه شما نمونه هایی با قیمت معقول رو معرفی کنین بی زحمت؟ طوری که 1 سال دیگه مجبور نشم دوباره خرج کنم و حداقل یه چند سالی جواب بده...به جز اینا رم و کارت گرافیک هم لازم دارم... می خواستم مجموعا 1 ملیون بشه ولی فک کنم باید یه کم بیشتر باشه...خیلی ممنون می شم اگه راهنماییم کنین که این 4 تا رو چه جوری باید انتخاب کنم؟!
farzaneh*f
26-08-2012, 19:26
راستی من یه سری مدل از اینتل انتخاب کردم از تو یه جدولی (intel core 2 due : T9300, T9500, E8190, E8200, E8400, E8500 ) بعد که رفتم دنبال مشخصات کاملشون بگردم تو سایتای ایرانی اطلاعات خاصی در موردشون پیدا نکردم، اینا تو ایران فروخته نمی شن یا مخصوص لپ تاپن یا اینکه هستن ولی تو اینترنت مطلبی در موردش پیدا نمی کنم؟؟!! می شه شما نظراتونو در مورد اینا بگین؟!
و یه سوال دیگه، معماری 32nm از 45nm بهتره دیگه؟! مثلا amd FX 6100 که کش و فرکانسش مشابهه، ولی معماری 32 داره نسبت به اینتلایی که بالا نوشتمو معماری شون 45 هست بهتره ؟!!
ghadami2005
28-08-2012, 00:01
راستی من یه سری مدل از اینتل انتخاب کردم از تو یه جدولی (intel core 2 due : T9300, T9500, E8190, E8200, E8400, E8500 ) بعد که رفتم دنبال مشخصات کاملشون بگردم تو سایتای ایرانی اطلاعات خاصی در موردشون پیدا نکردم، اینا تو ایران فروخته نمی شن یا مخصوص لپ تاپن یا اینکه هستن ولی تو اینترنت مطلبی در موردش پیدا نمی کنم؟؟!! می شه شما نظراتونو در مورد اینا بگین؟!
و یه سوال دیگه، معماری 32nm از 45nm بهتره دیگه؟! مثلا amd FX 6100 که کش و فرکانسش مشابهه، ولی معماری 32 داره نسبت به اینتلایی که بالا نوشتمو معماری شون 45 هست بهتره ؟!!
با سلام دوست عزیز. مدلهایی که ذکر کردین همگی مربوط به سوکت LGA775 هستن که جزو سوکتهای موفق ولی تقریبا از رده خارج اینتل هستن.از بین اینها سری Tکه کلا بدرد شما نمیخوره و جزو سری کم مصرف اینتل هستن 35W . دارای 2 هسته فیزیکی هستند و فاقد هایپر تریدینگ .فرکانسشونم پایین هست .حافظه کش L2هم 6مگا بایت .FSB 800 هستند.بقیه هم E8500 -E8400 و...... دارای FSBیا گذرگاه 1333MHZ هستن و دارای 2 هسته با کش سطح دوم L2 به میزان 6 مگابایت مصرفشونم 65Wهست. تکنولوژی 45 نانو متر.فرکانشونم مثلا برای 8500 3.16 گیگا هرتز هست. همونطور که گفتم در شرایط فعلی P/P خوبی ندارند پس ارزش خرید ندارند.
تکنولوژی 32 هم از 45 بهتره.چون دست سازنده بازتره میتونه تعداد ترانزیستور های بیشتری در die یا هسته پردازنده بکار بگیره. مصرف کمتر میشه. دما پایینتره و............
در مورد 6100 هم باید توجه کنین 32 nm معماری نیست بلکه تکنولوژی یا همون لیتوگرافی ساخت پردازندست که با معماری پردازنده خیلی متفاوته. معماری بحث پیچیده تری داره. اما در کل بله 6100 از همگی بالاتره.
به نظر من بهترین کار برای شما اینه که یه سیستم متوسط در سوکت 1155 بگیرید که نه یک سال بلکه چند سال دیگه هم کارتونو راه میندازه.
در مورد CPU به موارد مختلفی از جمله:
نوع معماری - تکنولوژی - سری ساخت - زمان ساخت توجه می شود .
تفاوت تکنولوژی 45 و 32 و 22 نانومتری در سرعت کلاک و کاهش مصرف انرژی و ...
بحث تو زمینه پیشنهاد زیاده اما اینا میتونه خوب باشه :
MAIN:ASUS P8H61 - USB3
CPU:IntelCore i5-3450 6M Cache
RAM:4GB (2 x 2GB) DDR3 1333
VGA:SAPPHIRE HD 6670 2GB
.
.
.
farzaneh*f
29-08-2012, 10:15
با سلام دوست عزیز. مدلهایی که ذکر کردین همگی مربوط به سوکت LGA775 هستن که جزو سوکتهای موفق ولی تقریبا از رده خارج اینتل هستن.از بین اینها سری Tکه کلا بدرد شما نمیخوره و جزو سری کم مصرف اینتل هستن 35W . دارای 2 هسته فیزیکی هستند و فاقد هایپر تریدینگ .فرکانسشونم پایین هست .حافظه کش L2هم 6مگا بایت .FSB 800 هستند.بقیه هم E8500 -E8400 و...... دارای FSBیا گذرگاه 1333MHZ هستن و دارای 2 هسته با کش سطح دوم L2 به میزان 6 مگابایت مصرفشونم 65Wهست. تکنولوژی 45 نانو متر.فرکانشونم مثلا برای 8500 3.16 گیگا هرتز هست. همونطور که گفتم در شرایط فعلی P/P خوبی ندارند پس ارزش خرید ندارند.
تکنولوژی 32 هم از 45 بهتره.چون دست سازنده بازتره میتونه تعداد ترانزیستور های بیشتری در die یا هسته پردازنده بکار بگیره. مصرف کمتر میشه. دما پایینتره و............
در مورد 6100 هم باید توجه کنین 32 nm معماری نیست بلکه تکنولوژی یا همون لیتوگرافی ساخت پردازندست که با معماری پردازنده خیلی متفاوته. معماری بحث پیچیده تری داره. اما در کل بله 6100 از همگی بالاتره.
به نظر من بهترین کار برای شما اینه که یه سیستم متوسط در سوکت 1155 بگیرید که نه یک سال بلکه چند سال دیگه هم کارتونو راه میندازه.
خیلی خیلی ممنون از توضیحات تون، راستش من هیچی در مورد سخت افزار کامپیوتر نمی دونم اینم که گفتم معماری 32/45 چون تو یه سایتی تو مشخصات نوشته بود آرکیتکچر منم فک کردم همون معماریه!...ممنون که روشن کردین این مسئله رو برام...
فقط 1 سوال دیگه (با عرض شرمندگی) می شه در مورد سوکت 1155 هم توضیح بدین؟! یعنی چی سوکت 1155 و از کجا می تونم بفهمم اجزای سیستمی که انتخاب کردم تو این سوکته هست یا نه؟ً (نخندیا دی: )
farzaneh*f
29-08-2012, 10:24
در مورد CPU به موارد مختلفی از جمله:
نوع معماری - تکنولوژی - سری ساخت - زمان ساخت توجه می شود .
تفاوت تکنولوژی 45 و 32 و 22 نانومتری در سرعت کلاک و کاهش مصرف انرژی و ...
بحث تو زمینه پیشنهاد زیاده اما اینا میتونه خوب باشه :
MAIN:ASUS P8H61 - USB3
CPU:IntelCore i5-3450 6M Cache
RAM:4GB (2 x 2GB) DDR3 1333
VGA:SAPPHIRE HD 6670 2GB
.
.
.
مرسی، اینایی که گفتین با بودجه ی من همخوانی داره الان؟! و 1 سوال دیگه اینکه پس به نظر شما با نرم افزارایی که من می خوام باهاشون کار کنم (3Dمکسو و فتوشاپو اتوکد اینا...) اینتل سازگاری بیشتری داره؟! اصلا سراغ amd ها نرم؟!
ghadami2005
29-08-2012, 19:42
خیلی خیلی ممنون از توضیحات تون، راستش من هیچی در مورد سخت افزار کامپیوتر نمی دونم اینم که گفتم معماری 32/45 چون تو یه سایتی تو مشخصات نوشته بود آرکیتکچر منم فک کردم همون معماریه!...ممنون که روشن کردین این مسئله رو برام...
فقط 1 سوال دیگه (با عرض شرمندگی) می شه در مورد سوکت 1155 هم توضیح بدین؟! یعنی چی سوکت 1155 و از کجا می تونم بفهمم اجزای سیستمی که انتخاب کردم تو این سوکته هست یا نه؟ً (نخندیا دی: )
سلام. سوکت به محل قرارگیری سی پی یو روی مادربورد گفته میشه. اگه دقت کنین هر سی پی یو تعداد مشخصی پین داره که در واقع نام گذاری سوکتها هم بر اساس همین تعداد پینهاست. مثلا سی پی یو های 2600 , 2100 , 2400 , 2500k و.... دارای 1155 یا همون هزار و صد و پنجاه و پنج پین هست.
اینم عکس سوکت و پینهای سی پی یو هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------------
در مورد اینکه چجوری بفهمین : باید بدونین که چه پردازنده ای روی چه سوکتی میشینه که خیلی ساده میتونید تو قسمت مشخصات مادربورد و سی پی یو این مسئله رو بفهمین. بقیه قطعات فرقی نمیکنه که چه سوکتی باشه تقریبا برای همگی یکسانه. فقط رم های سری 1155 باید DDR3 باشه. برای پاور سیستم هم که جزو مهمترین قطعات سیستم هست باید پاوری بگیرین که با توان مصرفی کل سیستم بخونه.
شما بودجه تونو بگین تا یه لیست بهتون پیشنهاد بدیم.
ببخشید شماره سوکت رو سر هم میخونن یا دو رقم دو رقم؟
ghadami2005
30-08-2012, 19:36
اگه چهار رقمی باشه اکثرا دو رقم دو رقمه . اگه 3 رقمی باشه یه سره میخونن مثل 775
farzaneh*f
31-08-2012, 11:10
سلام. سوکت به محل قرارگیری سی پی یو روی مادربورد گفته میشه. اگه دقت کنین هر سی پی یو تعداد مشخصی پین داره که در واقع نام گذاری سوکتها هم بر اساس همین تعداد پینهاست. مثلا سی پی یو های 2600 , 2100 , 2400 , 2500k و.... دارای 1155 یا همون هزار و صد و پنجاه و پنج پین هست.
اینم عکس سوکت و پینهای سی پی یو هست.
------------------------------------------------------------------
در مورد اینکه چجوری بفهمین : باید بدونین که چه پردازنده ای روی چه سوکتی میشینه که خیلی ساده میتونید تو قسمت مشخصات مادربورد و سی پی یو این مسئله رو بفهمین. بقیه قطعات فرقی نمیکنه که چه سوکتی باشه تقریبا برای همگی یکسانه. فقط رم های سری 1155 باید DDR3 باشه. برای پاور سیستم هم که جزو مهمترین قطعات سیستم هست باید پاوری بگیرین که با توان مصرفی کل سیستم بخونه.
شما بودجه تونو بگین تا یه لیست بهتون پیشنهاد بدیم.
بازم ممنون، راستش قبلنم گفتم بودجه ای که الان دارم به نظر کافی نمیاد برای چیزی که می خوام (1 ملیون) :31:...ولی یه مدت دیگه بازم می تونم بهش اضافه کنم برای همین اینکه نیاز به دوباره کاری نداشته باشه برام مهم تره تا اینکه حتما با بودجه ی الانم منطبق باشه..می شه شما بی زحمت قطعات ضروری در حد همین سوکت 1155 رو معرفی کنین؟ راستش من اصلا این پاور اینا رو در نظر نگرفته بودم (یعنی نمی دونستم اینا هم باید همخوانی داشته باشن) یه سری قطعاتم هستن که به ندرت باهاشون کار می کنم (مث دی وی دی رایتر و فلاپی درایو اینا....) اونا رو که دیگه لازم نیست از اول بخرم؟!
ghadami2005
31-08-2012, 16:53
بازم ممنون، راستش قبلنم گفتم بودجه ای که الان دارم به نظر کافی نمیاد برای چیزی که می خوام (1 ملیون) :31:...ولی یه مدت دیگه بازم می تونم بهش اضافه کنم برای همین اینکه نیاز به دوباره کاری نداشته باشه برام مهم تره تا اینکه حتما با بودجه ی الانم منطبق باشه..می شه شما بی زحمت قطعات ضروری در حد همین سوکت 1155 رو معرفی کنین؟ راستش من اصلا این پاور اینا رو در نظر نگرفته بودم (یعنی نمی دونستم اینا هم باید همخوانی داشته باشن) یه سری قطعاتم هستن که به ندرت باهاشون کار می کنم (مث دی وی دی رایتر و فلاپی درایو اینا....) اونا رو که دیگه لازم نیست از اول بخرم؟!
CPU: intel core i3 2100
MAINBOARD:ASROCK P67 Pro3
ram:2*2gb teamgroup 1333 cl9
power:GREEN - GP535B-US
graphic: powercolor 6670
hard: samsung 500gb f3
case:magnum 2
فلاپی که کلا منقرض شده به جاش رم ریدر بزار. رایتر هم اگه ساتا باشه میشه استفاده کنین اگه ideباشه باید تبدیل بخرین که توجیه نداره بهتره همون رایتر 25 تومنی بخرین
این یه سیستم متوسط هست که کارهاتونو راحت راه میندازه.
amdradeon
31-08-2012, 18:34
CPU:Intel Core i3 2120
Motherboard:Asrock P67 Pro3
Ram:Patriot 2x2(4GB)DDR3 1333 CL9
Power:Green-GP535A
Graphic:AMD Radeon HD 6750 or Nvidia GTS450
Hard:Seagate Baracuda 7200RPM 500GB
Case:Green X3 or Magnum 2
farzaneh*f
03-09-2012, 10:47
خیلی خیلی ممنون، خیلی کمکم کردین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط 1 سوال دیگه (البته امیدوارم دیگه حوصله تون سر نبرم این آخریشه:31: ) می شه در مورد فرقای 3 تا گرافیکی که بالا توصیه کردین هم توضیح بدین؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ghadami2005
10-09-2012, 21:35
تو گرافیکهای معرفی شده 6750 و 450 تقریبا هم رده هستندبعد 6670 هست.اگه خیلی اهل بازی نیستین و رندرهای سنگین هم ندارین کارت 6670 کارتونو راه میندازه.
----------------------------------------------------------
چون فکر میکنم تجربتون تو سخت افزار کمه یه توضیح خیلی کلی در مورد گرافیک هم براتون نوشتم.
کلا کارت گرافیک به طور خیلی ساده بخوام بگم از 4بخش تشکیل شده 1- برد یا همونPCB و مدارات که شامل خازن ها و چوکها و پورتهای خروجی میشه 2- GPU که وظیفه پردازش رو بر عهده داره و مهمترین بخش هست3- سیستم خنک کنندگی کارت و سر اخر هم حافظه یا مموری چیپ گرافیک.
GPU هاساخت 2تا شرکت هستن یکی ATI که توسط AMD خریداری شده و در بعضی سایتها همونAMD عنوان میشه و دیگری NVIDIA .چیپ های حافظه هم توسط شرکت های زیادی مثل elpida-hynix-samsung-qimonda-micron و.........تولید میشن. شرکت های تولید کننده کارت گرافیک مثل his -gigabyte-powercolor-club-asus- -pny-evga-sapphier میان GPU و MEMORY CHIP رو از تولید کننده ها میخرن و کارت رو مونتاژ وتولید میکنن.
فقط ممکنه بعضی وقتا قیمت دوتا کارت هم مدل خیلی با هم فرق کنه که میتونه دلیلش تغییراتی باشه که سازنده ها تو طراحی pcb یا طراحی سیستم خنک کنندگی یا تغییرات مربوط به قسمت تامین ولتاز کارت اعمال میکنن و کارتی با قابلیت اورکلاک بهتر و خنکتر تولید میکنن.یا حتی بعضی وقتا خودشون کارت رو اورکلاک میکنن.
farzaneh*f
14-09-2012, 11:40
تو گرافیکهای معرفی شده 6750 و 450 تقریبا هم رده هستندبعد 6670 هست.اگه خیلی اهل بازی نیستین و رندرهای سنگین هم ندارین کارت 6670 کارتونو راه میندازه.
----------------------------------------------------------
چون فکر میکنم تجربتون تو سخت افزار کمه یه توضیح خیلی کلی در مورد گرافیک هم براتون نوشتم.
کلا کارت گرافیک به طور خیلی ساده بخوام بگم از 4بخش تشکیل شده 1- برد یا همونPCB و مدارات که شامل خازن ها و چوکها و پورتهای خروجی میشه 2- GPU که وظیفه پردازش رو بر عهده داره و مهمترین بخش هست3- سیستم خنک کنندگی کارت و سر اخر هم حافظه یا مموری چیپ گرافیک.
GPU هاساخت 2تا شرکت هستن یکی ATI که توسط AMD خریداری شده و در بعضی سایتها همونAMD عنوان میشه و دیگری NVIDIA .چیپ های حافظه هم توسط شرکت های زیادی مثل elpida-hynix-samsung-qimonda-micron و.........تولید میشن. شرکت های تولید کننده کارت گرافیک مثل his -gigabyte-powercolor-club-asus- -pny-evga-sapphier میان GPU و MEMORY CHIP رو از تولید کننده ها میخرن و کارت رو مونتاژ وتولید میکنن.
فقط ممکنه بعضی وقتا قیمت دوتا کارت هم مدل خیلی با هم فرق کنه که میتونه دلیلش تغییراتی باشه که سازنده ها تو طراحی pcb یا طراحی سیستم خنک کنندگی یا تغییرات مربوط به قسمت تامین ولتاز کارت اعمال میکنن و کارتی با قابلیت اورکلاک بهتر و خنکتر تولید میکنن.یا حتی بعضی وقتا خودشون کارت رو اورکلاک میکنن.
خیلی خیلی ممنون، واقعا تو این مدت خیلی بهتون زحمت دادم و خیلی کمکم کردین...دست تون درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali1986m
23-09-2012, 16:03
کارت گرافیک برخلاف چیزی که خیلی ها فکر می کنن تو رندر گرفتن در 3dmax و بقیه نرم افزارهای گرافیکی و تبدیل فرمت فیلم هیچ تاثیری نداره برای امتحانش هم می تونید برنامه Gpu-z رو باز کنید و بعد یک چیزو رندر بگیرین یا یه فیلم رو تبدیل فرمت کنین می بینین نه دمای کارت گرافیک بالا می ره و نه فرکانس هسته هاش بیشتر میشه . البته تکنولوژی جدید cuda از Nvidia و stream از Ati این امکان رو فراهم کرده که هسته های کارت گرافیک هم در رندر شرکت کنن که تاثیر زیادی هم نداره البته کارت گرافیک باید جدید باشه و این امکان رو داشته باشه. اگر سیستم رو هنوز نخریدید برای کار با 3dmax که خودم هم باهاش کار کردم و رندر گرفتم هرچه تعداد هسته های cpu بیشتر باشه بهتره و گرافیک اصلا مهم نیست و برای auto cad هم رم هرچی بیشتر باشه کارکردن با هاش راحت تره . فقط کارت گرافیکی بگیرید که direct x11 و پخش full Hd رو پشتیبانی کنه. در ضمن این صفحه رو هم حتما ببینید.
amir00611
23-09-2012, 17:05
دوست من کارت گرافیک زمانی روی تغییر فرمت تاثیر داره که برای این کار هسته ی جی پی یو گرافیک به جای هسته ی کامپیوتر استفاده بشه وگر مه همه ی برنامه های عادی تغییر فرمت از سی پی یو استفاده می کنن
نمی دونم برنامه ای وجود داره یا نه
ali1986m
28-09-2012, 17:54
بله برنامه xillisoft video converter این قابلیت رو داره و هسته های Gpu همراه با cpu در عملیات convert شرکت می کنه و فقط در مدت زمان تبدیل فرمت تاثیر داره و در مورد برنامه 3d max کارت گرافیک نه تاثیری در کیفیت رندر داره و نه در زمان رندرگیری. سرعت رندرگیری در 3d max بستگی زیادی به قدرت cpu و موتور رندرگیری داره .اینم سایت شرکت xillisoft در باره این تکنولوژی
SevenCity
02-10-2012, 15:33
فک کنم ایشون مینشو خریده!
مدل مادربورد هم سرچ کنی متوجه میشی که مین با چه سوکتی خریدی!
03-11-2012, 02:43
با سلام گفتم دیگه تاپیک جدا نزنم امیدوارم دوستان همین جا جواب بدهند :
توی انتخاب cpu با یک نوع فرکانس :
Cache
بالاتر بیشتر مهم هست یا FSB بالاتر ؟ (کدوم توی سرعت سیستم بیشتر تاثیر میزاره؟)
مثال:
Intel Core™ 2 Extreme X6800 2.93GHz 4MB 1066 FA
(Run at FSB 800 MHz)
Intel Core™ 2 Duo E7500 2.93GHz 3MB 1066 N/A
یا
Intel Core™ 2 Duo E7300 2.66GHz 3MB 1066 N/A
IIntel Core™ 2 Duo E6700 2.66GHz 4MB 1066 FA
(Run at FSB 800 MHz)
در ضمن با مادربرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GA-945PLM-S2 (rev. 2.1) برای استفاده از یکی از cpu های بالا میشه از اورکلاک استفاده کرد و به fsb 1066 برسیم یا همش حرفه کسی با این مین تونسه به 1066 برسه ؟
ممنون
ghadami2005
03-11-2012, 14:27
اولی از همه قویتره. کش و اف اس بی هم مهمن. منتها معماری و سری ساخت ( مثلا 6XXX یا 7XXX )از همه مهمتره. بجز اخری بقیه پردازنده های خوبین.البته تو LGA 775 برد خیلی مهمه خصوصا پل شمالی که کنترلر رم و گرافیک هم وظیفه اونه. پل جنوبی هم که ساتا ها و درایو ها و... رو کنرل میکنه.برد شما مدار تامین و حفظ ولتاژ خیلی ضعیفی داره خصوصا با وجود خازن های الکترولیتی اطراف مدارات وضعیت حادتر میشه. بعید میدونم بتونین اورکلاک سنگین انجام بدین. بهتره برین سراغ پردازنده هایی با fsb 800 که پول اضافی بابت پردازنده های بالاتر ندین..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.