مشاهده نسخه کامل
: انتخاب بین Xperia arc S و Xperia neo v
mehrzad21
16-08-2012, 19:48
بین دو مدل arc s و neo v گیر کردم . می خوام بدونم به ازای هزینه بیشتری که بابت arc s می کنم قابلیت محسوسی ارائه می ده.اگه مدل دیگه ای مدنظر دارید خواهشا معرفی کنین.
بین آرک اس و نئو وی صد در صد برتری با آرک اس خواهد بود به دلایل زیر البته بستگی داره معیارهای شما چی باشه:
1 پردازنده سریعتر
2 دوربین بهتر
3 .5 اینچ صفحه بزرگتر که اصلا قابل چشمپوشی نیست...
گوشیهای دیگه ای هم هستن تو این رنج مثل:
sony xperia sola و sony xperia neo l که با توجه به دو هسته ای بودن سولا پیشنهاد میشه...
تا 600 تومن هم اکسپریا پی تقریبا بهترین گزینس...
armin 76
16-08-2012, 23:23
شما با 600 تومن xperia p که خیلی چیز خوبیه
البته من میگم که هرکی قراره الان گوشی بگیره حتی اگه کار زیاد هم نخواد ازش بکشه باز 2هسته ای بگیره.به هرحال گذر زمانه دیگه.وقتی با همون قیمتش میشه چیز بهتر گرفت.آخه قیمتشون نفاوت زیاد نداره که بخواید مثلا 1هسته ای وردارید !
البته منم arc s رو بین اون 2تا میگم.
شما با 600 تومن xperia p که خیلی چیز خوبیه
البته من میگم که هرکی قراره الان گوشی بگیره حتی اگه کار زیاد هم نخواد ازش بکشه باز 2هسته ای بگیره.به هرحال گذر زمانه دیگه.وقتی با همون قیمتش میشه چیز بهتر گرفت.آخه قیمتشون نفاوت زیاد نداره که بخواید مثلا 1هسته ای وردارید !
البته منم arc s رو بین اون 2تا میگم.
کاملا کاملا تایید میشه قیمتشون زیاد با هم تفاوتی نداره....
645 تومن شده.اختلافشون حدود 80تومنه
تو اون تاپیک گفتی 100 و خورده ای بره بالا که 200 تومن بود پس اینجا 80 تومن دیگه جیزی نیست!!!!!
سلام
ميشه با neo v چت تصويري هم داشت ؟ يا مكالمه ويديويي؟؟؟
سلام
ميشه با neo v چت تصويري هم داشت(از طريق اسكايپ و ...) ؟
يا مكالمه ويديويي(از طريق سيم كارت هاي رايتل)؟؟؟
لطفا راهنمايي كنيد:42::37::9:
adrenalin
18-08-2012, 10:51
بله دوست عزیز هم میشه باهاش چت تصویری کرد و هم سیم کارت رایتل ساپورت می کنه واسه تماس تصویری
بله دوست عزیز هم میشه باهاش چت تصویری کرد و هم سیم کارت رایتل ساپورت می کنه واسه تماس تصویری
دوست عزيز خيلي ممون كه جواب سوال منو دادي براي فهميدن اين موضوع كل اينترنت و جارو كردم
:40:
adrenalin
18-08-2012, 14:02
دوست عزیز شرمنده من دنبال مشخصات نئو معمولی بودم
نئو وی فقط از ویدئو چت داخل شبکه های اسکایپ و گوگل پشتیبانی میشه
ولی تو گوشی نئو ویدئو کال داره شرمنده :37:
Key features
Quad-band GSM /GPRS/EDGE support
3G with 7.2 Mbps HSDPA and 5.76 Mbps HSUPA
3.7" 16M-color capacitive LED-backlit LCD touchscreen of FWVGA resolution (480 x 854 pixels) on Sony Mobile BRAVIA engine
Android OS v2.3.4 Gingerbread
1 GHz Scorpion CPU, Adreno 205 GPU, Qualcomm Snapdragon MSM8255 chipset
512 MB RAM
5 MP autofocus camera, LED flash, geo-tagging, 3D Sweep Panorama
720p video @ 30fps, continuous autofocus with continuous autofocus and stereo sound
Front facing VGA camera, video chat ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (Google, Skype)
Wi-Fi b/g/n and DLNA
GPS with A-GPS
microSD slot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (32GB supported, 2GB card included)
Accelerometer and proximity sensor
Standard 3.5 mm audio jack
Stereo FM radio with RDS
microUSB port (charging) and stereo Bluetooth v2.1
Voice dialing
Adobe Flash 11 support
microHDMI port
Deep Xperia Facebook integration
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.