PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : lenovo Y580 یا بهتر

phenomen
14-08-2012, 21:19
سلام من چند وقتی در سایت های مختلف به دنبال یه لب تاپ مهندسی هستم که بتواند نرم افزار سنگین را راحت بالا بیاورد وبه چند مدلی رسیدم:
lenovo Y580
asus N56vz
hp dv6t7000
اما میخواستم بدانم بهتر هم هست و بهترین Y580 که کدام است
متشکرم

ulsss
14-08-2012, 21:25
سلام من چند وقتی در سایت های مختلف به دنبال یه لب تاپ مهندسی هستم که بتواند نرم افزار سنگین را راحت بالا بیاورد وبه چند مدلی رسیدم:
lenovo Y580
asus N56vz
hp dv6t7000
اما میخواستم بدانم بهتر هم هست و بهترین Y580 که کدام است
متشکرم

فعلا بهتر از اینها پیدا نمیشه(البته توی این رنج قیمت).هر کدوم مزایا ومعایب خاص خودشونو دارن
تا چند روز دیگه ge60 هم به این لیست اضافه میشه.

phenomen
14-08-2012, 22:06
تو این رنج قیمت نبود نبود چون هنوز بودجه ای مشخص نکردم فقط دنبال یه چیزی هستم 4 5 سالی کارای سنگینو راحت جواب بده.
تفاوت های مدلهای Y580 چیه؟
اگه میشه نقات قوت و ضعف هر کدوم از(asus,lenovo.hp)و مشخصات همین GE60 رو بگید.
ممنون

phenomen
15-08-2012, 21:29
یه کی نیست جواب بده
الان قیمت Y580 چنده ؟
مدل بهتر تو رنج قیمت دیگه؟

1DL0VeB0Y
19-08-2012, 16:26
مدل بهتر hp dv6 7000 هست تقریبا 2280T ...
بیشترهم میشه ...
هر دو کانفیگ بالایی دارن اما اچ پی خیلی سرتره چون دیزاین و کیفیت و اسپیکر خیلی خیلی بهتری داره و stylish هست کلا درصورتی که لنوو طرح خیلی معمولی داره و خیلی هم کلفته ...

phenomen
21-08-2012, 13:55
گرافیک Y580 خیلی سر تره 660 طراحیش به پای hpنمیرسه ولی کارایه بهتری داره (تو تست های بازی) اما از نظر کیفی lenovo بالا تر از hpو و پایین تر از apple هستش:3:

fusion
21-08-2012, 14:55
درسته دوستان 660 لنوو و 650 hp حدود 5 درصد با هم اختلاف قدرت دارن یعنی در عمل 1 یا نهایتا 2 فریم
چون 660 لنوو ضعیف ترین 660 و 650 hp قوی ترین 650 هست
این لنوو با این کارا داره سره من و شما رو شیره میماله در اصل تفاوت بین 660 و 650 چیزی حدود 20 درصد هست!!!
درست مثل همون کاری که با y570 کرد یعنی ضعیف ترین 555...
من یادمه مردم میرفتن به جای n55 لنوو y570 میگرفتن چون ارزون تر بود بعد هم کلی حال میکردن که الکی پول زیاد به asus ندادن وسرشون کلاه نرفته...

fusion
21-08-2012, 15:09
در ضمن من خودم hp t7000 گرفتم و همه جوره تاییدش می کنم واقعا از همه نظر عالیه هم دیزاین هم پرفورمنس...
در خرید این لپتاپ اصلا شک نکنید چون من بعد از کلی تحقیق و خوندن review های زیاد و پرسش و پاسخ از سایت های خارجی آخر به این مدل رسیدم این. گفتم که نگید داره الکی واسه خودش حرف میزنه...
میتونید از 1DL0VeB0Y ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز هم بپرسید چون من از ایشون هم مشاوره گرفتم

MITAJOON
21-08-2012, 21:43
این بنده خدا بن شد دوباره!باید صبر کنیم تا با یه آیدی جدید دوباره بیاد و اچ پی گویان میخشو محکم بکوبه به زمین:)
دوست من این HP t7000 کولینگش چطوره؟چون من دانشجوی مالزی هستم و بعد از کلی تحقیق و بدبختی کشیدن و چندین مشاوره ای که قبلا گرفتم ولی به دلایلی پولش جور نشد تا حالا لپ تاپ نگرفتم.اما این بار دیگه لازم شده بگیرم.واسه همین لپ تاپی میخوام که در برابر گرمای شدید و رطوبت بالای مالزی(بیش از 70 درصد رطوبت) مقاومت خوبی داشته باشه.تا االن نظرم رو Y580 بوده و هست. مخصوصا اگه بتونم FHD اونرو تو مالزی گیر بیارم قطعا میخرمش.(الان برای تعطیلات ایرانم) منتهی سعی دارم مدل های دیگه رو هم بررسی کنم که اگه به هر دلیل این مدل مد نظرم پیدا نشد برم سراغ اولویت بعدیم.از این لحاظ مقاوت دمایی چطوره لب تاپ شما؟

sasha_2695
28-08-2012, 20:55
درسته دوستان 660 لنوو و 650 hp حدود 5 درصد با هم اختلاف قدرت دارن یعنی در عمل 1 یا نهایتا 2 فریم
این لنوو با این کارا داره سره من و شما رو شیره میماله در اصل تفاوت بین 660 و 650 چیزی حدود 20 درصد هست!!!
من یادمه مردم میرفتن به جای n55 لنوو y570 میگرفتن چون ارزون تر بود بعد هم کلی حال میکردن که الکی پول زیاد به asus ندادن وسرشون کلاه نرفته...

ميشه يه ريويو بدي كه ٦٦٠ لنوو ضعيفترينه و ٦٥٠ hp قويترين !!!!!!!!!!!!
دوست عزيز قويترين gt555 هم روي msi680 بوده نه n55
من خودم n55 داشتم تا 5 روز پيش ميتوني سرچ كني و تاپيك فروشمو تو همين p30world ببيني براي ٨ ماه پيش بوده
همون موقع دوستم لنوو ٥٧٠ خريد الان هم داره و آخ نگفته همه چي كه كانفيگ نميشه بعد از ٢ هفته كاركردن با تاچ چد ايسوس رنگش ميره و همه ميدونن و فيش سابش سريع خراب ميشه و كولينگ ضعيفي داره و بعد از يك ساعت بازي شديدا افت فريم پيدا ميكنه

من ٢ ماهي ميشه رو سه مدل y580 - hp t7000 - asus n56 vz دارم نقد و ريويو ميخونم هر سه خيلي خوب و عالي هستند و چون كيفيت هم برام اندازه كانفيگ مهمه و دنبال كولينگ خوب ميگردم كه بتونم از گرافيمكم لذت ببرم تنها به y 580 برسم كه واقعا تو كانفيك و كيفيت و كولينگ و قيمت حرف اول و ميزنه
الان ٥ روز هم دارمش و بشدت ازش راضيم مخصوصا gtx 660 كه حد اقل ١٥% بالاتر از gt 650 و خنك موندنش

NVIDIA GeForce GTX 660M:

High-end graphics solution as part of the 600M series and the slowest enthusiast GTX model.

These graphics cards are able to play the latest and most demanding games in high resolutions and full detail settings with enabled Anti-Aliasing.
اين عين جمله notebookchek- درباره گرافيك لنوو ٥٨٠ كه ميگه ضعيفترين در سري ٦٠٠- (gtx) هست نه ضعيفترين ٦٦٠ هست كه اينا خيلي با هم فرق داره
و در پايين تر كه ميگه قابليت اجراي آخرين بازيها رو با رزوليشن بالا و جزييات زياد بالا با anti alising فعال اجرا كنه كه آخري واقعا تو نرم اجرا شدن بازيها نقش داره و بار سنگيني روي گرافيك مياره

سري gtx كجا و سري gt كجا خيلي فرق دارند gtx ها گيمينگ هستند و gt ها multimedia و تفاوت ساختاري دارند عزيز و دقيقا اين جمله رو روي ليبل مشخصات در سمت راستy580 نوشته
professional gaming graphic
باز هم اگه منبع معتبري براي دلايلتون داريد استقبال ميكنم چون اين بحثها روي خريد دوستان تاثير زيادي ميذاره

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

M A M M U T
28-08-2012, 21:18
میتونید از 1DL0VeB0Y ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز هم بپرسید چون من از ایشون هم مشاوره گرفتم
واقعا کار درستی کردید از این کاربر مشاوره گرفتید....:31::31::31::31::31::31::31:
ایشون بهش میگن فرغون چه جنسی خوبه میگه برو hp بخر....کلا شهره ی خاص و عامه...

آقا اینو یه بار دیگه بحث کردیم gtx 660 فقط یه چیپ ست یه بورد یه سختار و.... داره.
اون اعداد فرکانس بسته به شرکت میتونه تغییر کنه....(پایین عکس notebook check هم نوشته) ولی این تغییر به معنای تغییر ساختار نیست...تازه این حرف رو یکی از کاربرای همینجا گفت تازه اون بیچاره هم حدس زده بود.....
قضیه در مورد y570 فرق میکرد اون کلا چیپستش متفاوت بود....

سري gtx كجا و سري gt كجا خيلي فرق دارند gtx ها گيمينگ هستند و gt ها multimedia و تفاوت ساختاري دارند عزيز و دقيقا اين جمله رو روي ليبل مشخصات در سمت راستy580 نوشته

تایید میشه.....

اما جناب phenomen به نظره من خودتون باید بین این سه تا انتخاب کنید...اینجا هرکی یه لپتاپ رو داره میاد میگه اون خوبه....اختلاف جزییه.... به نظرم برید تایپیک این لپتاپ ها رو بخونید و در آخر خودتون تصمیم بگیرید موفق باشید...
y580
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hp 7000

fusion
28-08-2012, 22:22
آقا اینو یه بار دیگه بحث کردیم gtx 660 فقط یه چیپ ست یه بورد یه سختار و.... داره.
اون اعداد فرکانس بسته به شرکت میتونه تغییر کنه....(پایین عکس notebook check هم نوشته) ولی این تغییر به معنای تغییر ساختار نیست...تازه این حرف رو یکی از کاربرای همینجا گفت تازه اون بیچاره هم حدس زده بود.....
قضیه در مورد y570 فرق میکرد اون کلا چیپستش متفاوت بود....

خب قربونت برم دعوا نداریم که مگه من بهت اون دفعه چی گفتم 660 که هست ولی خودتم داری میگی شرکت سازنده میاد خودش کلاک رو میگه nvidia چی بزاره و لنوو هم یکم کلاک رو پایین تر از چیزی که nvidia به عنوان 660 معرفی کرده سفارش داده این رو قبول داره؟1 واسه همین دارم میگم اون 660 که nvidia معرفی کرده و مشخصاتش رو گذاشته 15 درصد از 650 قوی تره اما این 5 درصد قوی تره...

fusion
28-08-2012, 22:27
ميشه يه ريويو بدي كه ٦٦٠ لنوو ضعيفترينه و ٦٥٠ hp قويترين !!!!!!!!!!!!
دوست عزيز قويترين gt555 هم روي msi680 بوده نه n55
من خودم n55 داشتم تا 5 روز پيش ميتوني سرچ كني و تاپيك فروشمو تو همين p30world ببيني براي ٨ ماه پيش بوده
همون موقع دوستم لنوو ٥٧٠ خريد الان هم داره و آخ نگفته همه چي كه كانفيگ نميشه بعد از ٢ هفته كاركردن با تاچ چد ايسوس رنگش ميره و همه ميدونن و فيش سابش سريع خراب ميشه و كولينگ ضعيفي داره و بعد از يك ساعت بازي شديدا افت فريم پيدا ميكنه

من ٢ ماهي ميشه رو سه مدل y580 - hp t7000 - asus n56 vz دارم نقد و ريويو ميخونم هر سه خيلي خوب و عالي هستند و چون كيفيت هم برام اندازه كانفيگ مهمه و دنبال كولينگ خوب ميگردم كه بتونم از گرافيمكم لذت ببرم تنها به y 580 برسم كه واقعا تو كانفيك و كيفيت و كولينگ و قيمت حرف اول و ميزنه
الان ٥ روز هم دارمش و بشدت ازش راضيم مخصوصا gtx 660 كه حد اقل ١٥% بالاتر از gt 650 و خنك موندنش

NVIDIA GeForce GTX 660M:

High-end graphics solution as part of the 600M series and the slowest enthusiast GTX model.

These graphics cards are able to play the latest and most demanding games in high resolutions and full detail settings with enabled Anti-Aliasing.
اين عين جمله notebookchek- درباره گرافيك لنوو ٥٨٠ كه ميگه ضعيفترين در سري ٦٠٠- (gtx) هست نه ضعيفترين ٦٦٠ هست كه اينا خيلي با هم فرق داره
و در پايين تر كه ميگه قابليت اجراي آخرين بازيها رو با رزوليشن بالا و جزييات زياد بالا با anti alising فعال اجرا كنه كه آخري واقعا تو نرم اجرا شدن بازيها نقش داره و بار سنگيني روي گرافيك مياره

باز هم اگه منبع معتبري براي دلايلتون داريد استقبال ميكنم چون اين بحثها روي خريد دوستان تاثير زيادي ميذاره

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

کلا چند تا لپتاپ با گرافیک 660 معرفی شدن که مال لنوو بینشون از همه ضعیف تره...
من بازم میگم با این حال گرافیک لنوو حدود 5 درصد قوی تر هست...
شما تو همون notebookcheck که میگی برو و مشخصات 660 لنوو و 660 ای که nvidia معرفی کرده رو نگاه کن...

fusion
28-08-2012, 22:30
واقعا کار درستی کردید از این کاربر مشاوره گرفتید....:31::31::31::31::31::31::31:
ایشون بهش میگن فرغون چه جنسی خوبه میگه برو hp بخر....کلا شهره ی خاص و عامه...

دوست عزیز من به این چیزا کاری ندارم من تصمیم خودم رو گرفته بودم فقط از ایشون در مورد قیمت و کیفیتش پرسیدم و جواب هامو از ایشون گرفتم...:20:

sasha_2695
28-08-2012, 23:51
کلا چند تا لپتاپ با گرافیک 660 معرفی شدن که مال لنوو بینشون از همه ضعیف تره...
من بازم میگم با این حال گرافیک لنوو حدود 5 درصد قوی تر هست...
شما تو همون notebookcheck که میگی برو و مشخصات 660 لنوو و 660 ای که nvidia معرفی کرده رو نگاه کن...

تمامی لپتاپ هایی که gtx 660 دارند هیچ اختلافی در نوع چیپ ست وجود نداره یعنی تعداد core و نعداد pipeline و memoryspeed و core speed اختلافی بین g75 که سری گیمه و لنوو 580 در کارت گرافیک نیست و کلاک بیشتر بخاطر کولینگ بهتره g75 ، هیچ اختلاف بردی نیست
این موضوع با 555 در لنوو فرق میکرد چون تعداد core و pipeline و core speed , memory speed بکلی بخاطر اختلاف بورد پایین تر بود -

وقتی میگه ضعفترین در سری 600 با کد gtx مثل این میمونه که بگه gt 610 ضعیفترین در سری 600 با کد gt است چون gtx 660 اولین گرافیک سری 600 با کد gtx و کارتی با نام gtx 550 وجود نداره

اگه از t7000 خوشت میاد حق تو و انتخاب تو برای شما حجته اما خوتو بی دلیل توجیح نکن
من هنوز از شما تقاضا میکنم یه لینکی مبنی بر قویترین 650 در hp یا ضعفیترین gtx660 در لنوو (مشابه اونچیزی که در 555 بود) برام بذاری
" یه فراری حتی اگه تیونینگ هم نشه باز از یه جنسیس کوپه بهتره" این نصیحت آخر منه :31:

775e
29-08-2012, 00:15

بله بله متخصص گرافیک
660 از 650 خیلی بالاتره 20% که میگی خیلی مهمه 20% الکی نیست
اما این رو هم بگم که lenovo توخنک کردن خیلی خوب عمل میکنه

fusion
29-08-2012, 00:51
تمامی لپتاپ هایی که gtx 660 دارند هیچ اختلافی در نوع چیپ ست وجود نداره یعنی تعداد core و نعداد pipeline و memoryspeed و core speed اختلافی بین g75 که سری گیمه و لنوو 580 در کارت گرافیک نیست و کلاک بیشتر بخاطر کولینگ بهتره g75 ، هیچ اختلاف بردی نیست
این موضوع با 555 در لنوو فرق میکرد چون تعداد core و pipeline و core speed , memory speed بکلی بخاطر اختلاف بورد پایین تر بود -

وقتی میگه ضعفترین در سری 600 با کد gtx مثل این میمونه که بگه gt 610 ضعیفترین در سری 600 با کد gt است چون gtx 660 اولین گرافیک سری 600 با کد gtx و کارتی با نام gtx 550 وجود نداره

اگه از t7000 خوشت میاد حق تو و انتخاب تو برای شما حجته اما خوتو بی دلیل توجیح نکن
من هنوز از شما تقاضا میکنم یه لینکی مبنی بر قویترین 650 در hp یا ضعفیترین gtx660 در لنوو (مشابه اونچیزی که در 555 بود) برام بذاری
" یه فراری حتی اگه تیونینگ هم نشه باز از یه جنسیس کوپه بهتره" این نصیحت آخر منه :31:
ببین دوست عزیز من هیچ تعصبی رو هیچ برندی ندارم این رو گفتم که فکر نکنی چون hp دارم دارم از لنوو بد میگم.لنوو یکی از بهترین برند های لپتاپه مخصوصا سری تینک پد...
خب میرسیم به اون بحث:
شما این رو نگاه بنداز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این یه gtx660 هست سمت راست صفحه این رو تو قسمت graphic adaptor نوشته:NVIDIA GeForce GTX 660M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 2048 MB, Core: 835 MHz, Memory: 1250 MHz, 295.63, Optimus
خب این رو ببین:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه gtx 660 هست سمت راست صفحه این رو تو قسمت graphic adaptor نوشته:NVIDIA GeForce GTX 660M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 2048 MB, Core: 835 MHz, Memory: 2000 MHz, GDDR5
اینم ببین :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این gtx 660 ای هست که سایت nvidia معرفی کرده و توش Core Speed 835 MHz و memory speed 2000 هست دقیقا همونی که g55 استفاده کرده.
خب ای به ترتیب فریم هایی هست که y580 تو batman arkham city داده:به ترتیب در low-med-high :115-103-58
این مال 660 معرفی شده توسط nvidia به ترتیب در low-med-high:134-115-64 تازه تو میانگین...
خب گرافیک بکار رفته تو اچپی :core745 -memory2000 که از چیزی که انویدیا معرفی کرده قوی تره یکم.اینو فردا عکشو میزارم...
امیدوارم متقاعد شده باشید و اینقدر تعصبی رفتار نکیند...

sasha_2695
29-08-2012, 01:52
ببین دوست عزیز من هیچ تعصبی رو هیچ برندی ندارم این رو گفتم که فکر نکنی چون hp دارم دارم از لنوو بد میگم.لنوو یکی از بهترین برند های لپتاپه مخصوصا سری تینک پد...
خب میرسیم به اون بحث:
شما این رو نگاه بنداز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این یه gtx660 هست سمت راست صفحه این رو تو قسمت graphic adaptor نوشته:NVIDIA GeForce GTX 660M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 2048 MB, Core: 835 MHz, Memory: 1250 MHz, 295.63, Optimus
خب این رو ببین:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه gtx 660 هست سمت راست صفحه این رو تو قسمت graphic adaptor نوشته:NVIDIA GeForce GTX 660M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 2048 MB, Core: 835 MHz, Memory: 2000 MHz, GDDR5
اینم ببین :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این gtx 660 ای هست که سایت nvidia معرفی کرده و توش Core Speed 835 MHz و memory speed 2000 هست دقیقا همونی که g55 استفاده کرده.
خب ای به ترتیب فریم هایی هست که y580 تو batman arkham city داده:به ترتیب در low-med-high :115-103-58
این مال 660 معرفی شده توسط nvidia به ترتیب در low-med-high:134-115-64 تازه تو میانگین...
خب گرافیک بکار رفته تو اچپی :core745 -memory2000 که از چیزی که انویدیا معرفی کرده قوی تره یکم.اینو فردا عکشو میزارم...
امیدوارم متقاعد شده باشید و اینقدر تعصبی رفتار نکیند...

دوست عزیز بنده هم تعصب خاصی ندارم و در همون پست اولم اشاره کردم هر سه لپ تاپ عالی هستند در رده خودشان
خوب جنابعالی هم با لینکی که دادید صحه به عرایض من گذاشتید بحث کلاک و بحث اختلاف در تعداد core و اختلاف memory bus و اختلاف pipeline یعنی بطور کلی برد چیز دیگریست بنده در 3 پست قبلی دارم میگم اختلاف فقط در کولینگ هست نه در برد
و این اختلاف با اون چیزی که مد نظر شماست یعنی اتفاقی که در gt 555 افتاد کاملا فرق داره من هم میتونم نرم افزاری کلاک را به 2000 هرتز برسونم چون همون چیپ ست g75 برای lenovo 580 هست و همون فریم ریت رو بگیرم ( که برای کیس 580 از لحاظ کولینگ منطقی نیست) ولی چون کولینگ g75 خیلی بهتره بخاطر سری گیم بودن بطور پیش فرض این کلاک رو تعریف کردن براش به این توجه کنیم که لنوو 580یه لپتاپ مالتی مدیاست که از گرافیک حرفه ایی گیم یعنی سری gtx استفاده کرده

من 1 ماه hp 6180 se داشتم (قبل از n 55) که خیلی stylish با صدای عالی و صفحه نمایش عالی بود اما فوق العاده کولینگ ضعیف که حتی در رندرهای 3 بعدی اتوکد که حرفه و شغل منه به شدت داغ میکرد و بh n55 عوضش کردم
شما از کولینگ غاقل نشو که به خاطر همین تمامی سری های گیم خیلی ضخیم و سنگین هستند اگه گیمر معمولی نه حتی حرفه ایی هستید بدونید t7000 ;i واقعا بغیر از برد گرافیکی بلکه از نظر کولینگ تفاوت فاحشی با لنوو داره
hp t7000 لپتاپ بسیار زیبا با صدای عالی و گرافیک قوی هست اما در قدرت گرافیکی بمراتب از لنوو 580 بخاطر بخاطر اختلاف نوع برد ضعیف تره ، این برد حتی از gtx460 و gtx 560 نیز performance بالاتری داره
اینجا رو ببین اصلا صحبتی از کلاک نیست بلکه صحبت از راندمان و perfomace
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز gtx 660 در پایین ترین کلاک راندمان خیلی بهتری از 650 در بالاترین کلاک داره مثلا cpu پمنتیوم 4 با کلاک 3200 خیلی ضعیف تر از core2duo با کلاک 1600 این یه واقعیت نه تعصب

Reza_994
29-08-2012, 02:59
این درسته که میگن هارد Y580 نزدیک cpu و VGA ? و میگن ممکنه در استفاده زیاد هارد آسیب ببینه ؟

fusion
29-08-2012, 11:47
دوست عزیز بنده هم تعصب خاصی ندارم و در همون پست اولم اشاره کردم هر سه لپ تاپ عالی هستند در رده خودشان
خوب جنابعالی هم با لینکی که دادید صحه به عرایض من گذاشتید بحث کلاک و بحث اختلاف در تعداد core و اختلاف memory bus و اختلاف pipeline یعنی بطور کلی برد چیز دیگریست بنده در 3 پست قبلی دارم میگم اختلاف فقط در کولینگ هست نه در برد
و این اختلاف با اون چیزی که مد نظر شماست یعنی اتفاقی که در gt 555 افتاد کاملا فرق داره من هم میتونم نرم افزاری کلاک را به 2000 هرتز برسونم چون همون چیپ ست g75 برای lenovo 580 هست و همون فریم ریت رو بگیرم ( که برای کیس 580 از لحاظ کولینگ منطقی نیست) ولی چون کولینگ g75 خیلی بهتره بخاطر سری گیم بودن بطور پیش فرض این کلاک رو تعریف کردن براش به این توجه کنیم که لنوو 580یه لپتاپ مالتی مدیاست که از گرافیک حرفه ایی گیم یعنی سری gtx استفاده کرده

من 1 ماه hp 6180 se داشتم (قبل از n 55) که خیلی stylish با صدای عالی و صفحه نمایش عالی بود اما فوق العاده کولینگ ضعیف که حتی در رندرهای 3 بعدی اتوکد که حرفه و شغل منه به شدت داغ میکرد و بh n55 عوضش کردم
شما از کولینگ غاقل نشو که به خاطر همین تمامی سری های گیم خیلی ضخیم و سنگین هستند اگه گیمر معمولی نه حتی حرفه ایی هستید بدونید t7000 ;i واقعا بغیر از برد گرافیکی بلکه از نظر کولینگ تفاوت فاحشی با لنوو داره
hp t7000 لپتاپ بسیار زیبا با صدای عالی و گرافیک قوی هست اما در قدرت گرافیکی بمراتب از لنوو 580 بخاطر بخاطر اختلاف نوع برد ضعیف تره ، این برد حتی از gtx460 و gtx 560 نیز performance بالاتری داره
اینجا رو ببین اصلا صحبتی از کلاک نیست بلکه صحبت از راندمان و perfomace
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز gtx 660 در پایین ترین کلاک راندمان خیلی بهتری از 650 در بالاترین کلاک داره مثلا cpu پمنتیوم 4 با کلاک 3200 خیلی ضعیف تر از core2duo با کلاک 1600 این یه واقعیت نه تعصب

خب دوست عزیز اون بحث y570 کلا جداست درست اون کلا 555 رو کرده بود یه چیز دیگه...
ببین دوست من چیپست روی y580 واقعا 660 هست ولی فرکانس حافظه رو پایین آورده من صحبتم همین بود این همه مدت پس قبول داری بین 660 های که تا الان روی لپتاپ ها هست لنوو یکم از بقیه ضعیف تره؟! درضمن هیچ وقت لپتاپ رو مخصوصا کارت گرافیکش رو آپدیت نمیکنن اونم 800 هرتز!!!
خب کولینگ رو قبول دارم چون کلا نه تنها تو y580 بلکه تو لپتاپ های لنوو کولینگ خیلی خوبه منم اتفاقا میخوام یکی واسه یکی از فامیلامون بگیرم چون اون خیلی با لپتاپ کار میکنه
خب 7000 خیلی کوچکتر از y580 هست و همین هم یه عامل دیگست که باعث میشه گرم تر شه البته کولینگ 7000 هم خیلی بهتر از قبلیا هست مثلا من حدود 20 دقیقه کرایسیس 2 بازی کردم دمای cpu شد 60 که خوبه...
اما تو قسمت گرافیک من نمیدونم منظور شما از برد چیه فقط اینو میدونم که این دو کارت گرافیک تو تعداد هسته و pipeline و باس وپهنای باند واینا دقیقا مثل هم دیگه هستن و تنها تفاوتشون تو فرکانس هسته و مموری هست که لنوو فرکانس هستش بیشتره یکم و همین باعث یکم اختلاف بینشون میشه... برای همین منظورتون رو از راندمان متوجه نشدم
اون cpu ها که شما داری میگی یکیش یه هسته ای هست یکیش دوهسته ای باتکنولوژی جدیدتر شما اینو با بحث خودمون مقایسه نکن زشته:31:
اینجا رو هم درست مطالعه کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبسایت معتبریه...

sasha_2695
29-08-2012, 12:45
خب دوست عزیز اون بحث y570 کلا جداست درست اون کلا 555 رو کرده بود یه چیز دیگه...
ببین دوست من چیپست روی y580 واقعا 660 هست ولی فرکانس حافظه رو پایین آورده من صحبتم همین بود این همه مدت پس قبول داری بین 660 های که تا الان روی لپتاپ ها هست لنوو یکم از بقیه ضعیف تره؟! درضمن هیچ وقت لپتاپ رو مخصوصا کارت گرافیکش رو آپدیت نمیکنن اونم 800 هرتز!!!
خب کولینگ رو قبول دارم چون کلا نه تنها تو y580 بلکه تو لپتاپ های لنوو کولینگ خیلی خوبه منم اتفاقا میخوام یکی واسه یکی از فامیلامون بگیرم چون اون خیلی با لپتاپ کار میکنه
خب 7000 خیلی کوچکتر از y580 هست و همین هم یه عامل دیگست که باعث میشه گرم تر شه البته کولینگ 7000 هم خیلی بهتر از قبلیا هست مثلا من حدود 20 دقیقه کرایسیس 2 بازی کردم دمای cpu شد 60 که خوبه...
اما تو قسمت گرافیک من نمیدونم منظور شما از برد چیه فقط اینو میدونم که این دو کارت گرافیک تو تعداد هسته و pipeline و باس وپهنای باند واینا دقیقا مثل هم دیگه هستن و تنها تفاوتشون تو فرکانس هسته و مموری هست که لنوو فرکانس هستش بیشتره یکم و همین باعث یکم اختلاف بینشون میشه... برای همین منظورتون رو از راندمان متوجه نشدم
اون cpu ها که شما داری میگی یکیش یه هسته ای هست یکیش دوهسته ای باتکنولوژی جدیدتر شما اینو با بحث خودمون مقایسه نکن زشته:31:
اینجا رو هم درست مطالعه کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبسایت معتبریه...

من واقعا دیگه از ادامه این بحث خسته شدم ...
دوست عزیز من هم میدونم کلاک پایین تر 660 لنوو نسبت به 660 مثلا ایسوس باعث کاهش مثلا فریم ریت در بازیها میشه خوب اینکه بدیهی و تو هموت notebookcheck هم میتونیم اینو براحتی ببینیم و بنده نیز در پستهای قبلی به این اشاره کردم و همچنین ست کردن کلاک بالا با نرم افزار نیز انجام پذیر است ( علم اور کلاکینک) ولی بروی لبتاپ با سیستم کولینگ بسته منطقی نیست
اون مثال cpu هم برای این بود که بگم اختلاف بین gtx و gt اختلاف در نوع تکنولوژی ساخت و نوع پردازشه عزیز این اختلاف فراتر و متفاوت از اختلاف در کلاک بیشتر و core بشتر شما میتونید از این المان و فاکتورها برای قیاس gt650 با gt640 یا 660 لنوو با 660 ایسوس استفاده کنید که از یک کتگوری هستند و این مثال cpu قیاس مفاهیم و مصادیق بود نه قیاس عملی که شما میخندی !!!!!
تمام چالش بنده با شما بر سر اختلاف gt650 و gtx660 لنونو 580 بود که میگید 5% هست

سایت laptopreviews. یکی از معتبرترین سورس ها برای ریویو و مقایسه است که گاها این مطالب بیش از صد هزار بیننده دارد
فقط کافی به این مقایسه که 1 ماه پیش بین لنوو 580 و اچ پی 7000 توسط همین سایت انجام شده بندازی

به قسمت قیاس کارت گرافیک که مورد بحث منو شماست توجه کن ،خداروشکر همگی 2 زار سواد ترجمه رو داریم
Processor and Graphics Performance
The Lenovo Y580 has the better graphics card with the Nvidia GTX 660M. All else being equal (processor, RAM, hard drive speed) it will offer about 15% improved graphics over the Nvidia GT 650M offered with the HP dv6t-7000. Also note that the IdeaPad Y580 comes standard with this high end graphics card, the HP has to be upgraded from an Nvidia 630m to the Nvidia 650m for the sum of $75. So, if you’re looking for best graphics performance the Y580 is the winner
بطوز خلاصه میگه لنوو تنوع گرافیکی نداره و همشون از یک مدل gtx660 استفاده میکنند که همین gtx660 لنوو 15% از قویترین برد اچ پی که gt650 هست قویتره دوست عزیز دقت کن 15 درصد نه 5 درصد ودر ادامه میگه توجه کنید y580 از آخرین نسل کارت گرافیک استفاده میکنه در آخر برنده رو لنوو دونسته
حالا باز شما بیا بگو کلاک و این حرفها و 650 اچ پی قویترین 650 و اختلاف خیلی جزیی ، خیر 15 درصد اختلاف جزیی نیست
وlenovo همfبرندی نیست که بیاد دزدی کنه و شیره بماله سر مشتریهاش یه لپتاپ مالتی مدیا با گرافیک گیم ساخته و بخاطر مساله کولینگ از کلاک پایینتر استفاده کرده
باور کن تعصبی در کار نیست اما باید واقعیتها رو بپذیریم و این مباحث مبنای خرید سایرین میشود و راهنمایی غلط از هر چیزی بدتره
اگرنقدی هست خواهشا مستند و بدون کنایه باشد ....

fusion
29-08-2012, 13:50
ببین دوست عزیز منم مثل شما از ادامه این بحث مسخره خسته شدم همین رو بگم و دیگه بحث رو اگه صلاح دونستی تموم کنیم
خوب من به laptopreviews کاری ندارم چون تخصصش در برابر تخصص notebookcheck به حساب نمیاد شما برو تو سایت notebookcheck تو قسمت معرفی 660gtx یه قسمت هست که کلی بنچمارک اونجا گذاشته شده اونجا میتونی بنچ مارک هارو با بنچمارک بقیه کارت ها مقایسه کنی (Show comparison chart رو بزن) برو ببین مقدار تفاوتش با 650gt یا تفاوت ندارن یا بین 5 تا 15 درصد بیشتره...
خب وقتی 660 با کلاک 2000 اینقدر تفاوت داره تفاوت 660 با کلاک 1250 به مراتب کمتره این رو هم که قبول نداری حتما و دوباره میخوای بگی نه این gtx هست اون gt و...
بیخیال...

sasha_2695
29-08-2012, 14:49
ببین دوست عزیز منم مثل شما از ادامه این بحث مسخره خسته شدم همین رو بگم و دیگه بحث رو اگه صلاح دونستی تموم کنیم
خوب من به laptopreviews کاری ندارم چون تخصصش در برابر تخصص notebookcheck به حساب نمیاد شما برو تو سایت notebookcheck تو قسمت معرفی 660gtx یه قسمت هست که کلی بنچمارک اونجا گذاشته شده اونجا میتونی بنچ مارک هارو با بنچمارک بقیه کارت ها مقایسه کنی (Show comparison chart رو بزن) برو ببین مقدار تفاوتش با 650gt یا تفاوت ندارن یا بین 5 تا 15 درصد بیشتره...
خب وقتی 660 با کلاک 2000 اینقدر تفاوت داره تفاوت 660 با کلاک 1250 به مراتب کمتره این رو هم که قبول نداری حتما و دوباره میخوای بگی نه این gtx هست اون gt و...
بیخیال...

ضمن انصراف از ادامه بحث
دوست من سعی کن منطقی و مستند مباحثه کنی و از احساست به دور باشی باز هم بر چه اساسی میگی تخصص laptopreviews در برابر notebookcheck به حساب نمیاد میدونی سابقه اون شاید بیش از 2 برار notebookchek باشه
عزیزم جای احساسات تحقیقات به خرج بده notebookcheck تمرکزش روی قطعه و بنچمارکه ولی aptopreviews کاملا یک لپتاپ رو میسنجه و میدونی تمامی کسانی که این نقد ها رو مینویسند از متخصصین با سابقه ای هستند که بعضا در بالاترین مدارج علمی و تحقیقاتی هستند و براحتی میتونی سابقشونو رو گوگل پیدا کنی هویج و سیب زمینی که نیستبجای عجله کافی بود نام Andrew Baxter که نویسنده اون مقایسه بود رو تو گوگل سرچ میکردی همین......و امثالهم که در laptopreview بسیارند واقعا از استدلالهایی که برای حرفهایتان میارید در عجبمکه معیار را شناخت خود و علاقه خود قرار میدهید!!!!!!
این ویکی پدیا این آقا
و این سرچ گوگل این آقا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=en&sclient=psy-ab&q=+Andrew+Baxter&oq=+Andrew+Baxter&gs_l=hp.12..0l4.0.0.1.745850.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0. les%3B..0.0...1c.kbDz7uLfHbU&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=68f623bcfb04de2b&biw=1366&bih=667
گفتم شاید این رو هم بلد نباشین !!!!!
و جالب تر ایشون از بالاترین مشاورین notebookcheck هم هست
یه سری به صفحات about us و نحوه استخدام اونجا بزن و روی گوگل تعداد بازدید کنندگان این سایت ببین که حتی بزرگترین مرجع برای سازندگان لپ تاپه و نقدهای خوب و دقیقش یه لپ تاپ رو به صدر جدول فروش میرسونه

البته بعید میدونم حتی یه همچین افرادی با هم چین مراتبی هم بتونند در قبال تعصب شما تاب بیارند
فوران احساسات و هواداری کورکورانه در حرفهای شما ملموسه و زمانی بد تر میشه که این به عرصه عموم در یک سایت تحقیقی که مرجعی برای تصمیم گیری دیگران هست در میاید

در هر صورت من با ارایه منابع موثق تمام سعیم را که راهنمایی دیگر دوستان بود انجام دادم چون بسیار از این انجمن راهنمایی های مفید گرفتم

fusion
29-08-2012, 15:14
ضمن انصراف از ادامه بحث
دوست من سعی کن منطقی و مستند مباحثه کنی و از احساست به دور باشی باز هم بر چه اساسی میگی تخصص laptopreviews در برابر notebookcheck به حساب نمیاد میدونی سابقه اون شاید بیش از 2 برار notebookchek باشه
عزیزم جای احساسات تحقیقات به خرج بده notebookcheck تمرکزش روی قطعه و بنچمارکه ولی aptopreviews کاملا یک لپتاپ رو میسنجه و میدونی تمامی کسانی که این نقد ها رو مینویسند از متخصصین با سابقه ای هستند که بعضا در بالاترین مدارج علمی و تحقیقاتی هستند و براحتی میتونی سابقشونو رو گوگل پیدا کنی هویج و سیب زمینی که نیستبجای عجله کافی بود نام Andrew Baxter که نویسنده اون مقایسه بود رو تو گوگل سرچ میکردی همین......و امثالهم که در laptopreview بسیارند واقعا از استدلالهایی که برای حرفهایتان میارید در عجبمکه معیار را شناخت خود و علاقه خود قرار میدهید!!!!!!
این ویکی پدیا این آقا
و این سرچ گوگل این آقا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=en&sclient=psy-ab&q=+Andrew+Baxter&oq=+Andrew+Baxter&gs_l=hp.12..0l4.0.0.1.745850.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0. les%3B..0.0...1c.kbDz7uLfHbU&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=68f623bcfb04de2b&biw=1366&bih=667
گفتم شاید این رو هم بلد نباشین !!!!!
و جالب تر ایشون از بالاترین مشاورین notebookcheck هم هست
یه سری به صفحات about us و نحوه استخدام اونجا بزن و روی گوگل تعداد بازدید کنندگان این سایت ببین که حتی بزرگترین مرجع برای سازندگان لپ تاپه و نقدهای خوب و دقیقش یه لپ تاپ رو به صدر جدول فروش میرسونه

البته بعید میدونم حتی یه همچین افرادی با هم چین مراتبی هم بتونند در قبال تعصب شما تاب بیارند
فوران احساسات و هواداری کورکورانه در حرفهای شما ملموسه و زمانی بد تر میشه که این به عرصه عموم در یک سایت تحقیقی که مرجعی برای تصمیم گیری دیگران هست در میاید

در هر صورت من با ارایه منابع موثق تمام سعیم را که راهنمایی دیگر دوستان بود انجام دادم چون بسیار از این انجمن راهنمایی های مفید گرفتم

من اصلا تعصب نشون دادم؟! شما داری تعصب نشون میدی این از لحنی که داری صبحت میکنی و توهین هایی که داری به من میکنی مشخصه شما برو مشاوره هایی که من دادم رو نگاه کن بعد بیا بگو من از یه برند و از یه مدل دارم طرفداری میکنم من خودم دارم میگم گرافیک لنوو از اچ پی قوی تره شما یه قسمت از حرف هیی که من زدم وتوش تعصب بوده رو بگو شما مدرک نشون دادی منم مدرک نشون دادم میخوای من حرف های تعصبیت رو بگم؟!
واقعا زشته که وقتی یکی داره با دلیل توجیهت میکنه تو هی واسه خودت چرت و پرت میبافی و میگی من تعصبی دارم رفتار میکنم مگه این که قدرت مگه این که واقعا قدرت تحلیل این چیزایی که گفتم رو نداشته باشی...
دوست عزیز دلیل تخصص یه سایت قدمتش نیست...
من دارم از روی بنچ مارک با شما صحبت میکنم شما داری هی بحث تعصب رو پیش می کشی
و در آخر بگم گوته یه شعر داره که توش یه چیز تو این مایه ها هست:دنیا را دو دسته از مردم تشکل میدهند کسانی که حقیقت را میدانند و کسانی که دوست ندارند حقیقت ا بدانند
من دیگه لوزومی نمیبینم با شما این بحث رو ادامه بدم
تمام.

M A M M U T
29-08-2012, 16:10
آقا سره چه بحث مکنین...دقت کنین ما الآن با دوسری مختلف کارت گرافیک سر و کار داریم که اساسا با هم متفاوتن....مقایسه ی این دوتا از اساس اشتباس.... از دوخانواده ی مختلفا....
مثل اینه که شما یه لمبورگینی گالاردو رو ببری تو پیست فورمول 1 ....شاید از چند تا ماشین هم سبقت بگیره اما اساسش متفاوته...ساختارش برا مسابقه نیست....
اینجا هم دقیقا همون طوره....شما بازی کردن رو مسابقات فورمول یک در نظر بگیر.... gtx 660 رو ماشین مخصوص مسابقات فورمول یک و gt 650 رو گالاردو در نظر بگیر...حالا به نظرت ساختار کودمشون برا مسابقات(همون بازی کردن ) مناسب تره؟؟؟
سری gtx (اون x منظور extreme هست) از سری high end انویدیاست... ولی gt مولتی مدیاست....روی بدنه y580 هم ذکر کرده که این کارت گرافیک از سری game هست....
حالا گیرم بر فرض محال 660 فقط 5 درصد بهتر از 650 باشه...خب 650 دیگه آخرین زورشه ...یعنی شما بازی میکنی داره به کارت گرافیکت فشار میاد.....شما از کارت گرافیکت که مخصوص بازی نیست داری واسه بازی استفاده میکنی..... اما 660 سیستمش، مواد به کار رفته و همه چیزش برای بازی طراحی شده.....یعنی اونی که اینو طراحی کرده میدونسته کاربرا از این برا بازی استفاده میکنن...در نتیجه توی آپدیت ها و در طراحی محصول به این نکته توجه کرده...
ولی اونی که 650 رو طراحی کرده نیومده که این کارت رو واسه بازی های سنگین طراحی کنه و یقینا آپدیت هاش هم از این قاعده مستثنا نیست....

حمید031090
29-08-2012, 17:28
فکر کنم سازنده ی تاپیک با مشاهده این جنگ و جدال و بحث ...پا به فرار گذاشت...نتنها به جواب سواشون نرسیدند بلکه کاملا منحرف و مردد شدند...:27:

phenomen
29-08-2012, 20:57
چرا دعوا میکنین اصلا من لب تاپ نمی خوام :37:

بخیل بابا ارزششو نداره 650+10=660 واسه 10 تا این چه کاریه
عزیزان اینا ریویو های متناقض میزارن تا بین ملت ما اختلاف ایجاد کنن شما توجه نکن

اصلا من اگه پول داشتم هردو تا رو میگرفتم که نه سیخ بسوزه نه کباب ولی...

M A M M U T
29-08-2012, 21:14
عزیزان اینا ریویو های متناقض میزارن تا بین ملت ما اختلاف ایجاد کنن شما توجه نکن

کار کاره انگلیسه!!!:دی

ulsss
29-08-2012, 23:19
بیخیال...
با تشکر از دقت شما دوست عزیز . یک سوال از شما دارم . شما تا حالا لپتاپی با گرافیک gtx660 با کلاک 2000 تا حالا دیدی؟! جدول سایت notebookcheck رو ولش کن. تا حالا نرم افزار gpu-z برای لپتاپی با این گرافیک کلاک 2000 رو ثبت کرده؟! اسکرین شات های gpu-Z از لپتاپهای مختلف رو اگه نگاه کنی میبینی که حتی asus g55 با گرافیک 660 دارای کلاک 1250 هستن . و کلاک 2000 اصلا وجود خارجی نداره .....

M A M M U T
29-08-2012, 23:48
اسکرین شات های gpu-Z از لپتاپهای مختلف رو اگه نگاه کنی میبینی که حتی asus g55 با گرافیک 660 دارای کلاک 1250 هستن . و کلاک 2000 اصلا وجود خارجی نداره .....
در تایید حرف جناب عالی این هم اسکرین شات از نرم افزار gpuz لپتاپ g55 ....
دیگه نمیدونم باید با چه استدلالی ثابت کنیم که اونی که روی y580 نصب شده همونی هست که روی g55 و روی بقیه ی لپتاپ ها نصب شده....

این هم منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sasha_2695
30-08-2012, 04:36
آقا سره چه بحث مکنین...دقت کنین ما الآن با دوسری مختلف کارت گرافیک سر و کار داریم که اساسا با هم متفاوتن....مقایسه ی این دوتا از اساس اشتباس.... از دوخانواده ی مختلفا....
مثل اینه که شما یه لمبورگینی گالاردو رو ببری تو پیست فورمول 1 ....شاید از چند تا ماشین هم سبقت بگیره اما اساسش متفاوته...ساختارش برا مسابقه نیست....
اینجا هم دقیقا همون طوره....شما بازی کردن رو مسابقات فورمول یک در نظر بگیر.... gtx 660 رو ماشین مخصوص مسابقات فورمول یک و gt 650 رو گالاردو در نظر بگیر...حالا به نظرت ساختار کودمشون برا مسابقات(همون بازی کردن ) مناسب تره؟؟؟
سری gtx (اون x منظور extreme هست) از سری high end انویدیاست... ولی gt مولتی مدیاست....روی بدنه y580 هم ذکر کرده که این کارت گرافیک از سری game هست....
حالا گیرم بر فرض محال 660 فقط 5 درصد بهتر از 650 باشه...خب 650 دیگه آخرین زورشه ...یعنی شما بازی میکنی داره به کارت گرافیکت فشار میاد.....شما از کارت گرافیکت که مخصوص بازی نیست داری واسه بازی استفاده میکنی..... اما 660 سیستمش، مواد به کار رفته و همه چیزش برای بازی طراحی شده.....یعنی اونی که اینو طراحی کرده میدونسته کاربرا از این برا بازی استفاده میکنن...در نتیجه توی آپدیت ها و در طراحی محصول به این نکته توجه کرده...
ولی اونی که 650 رو طراحی کرده نیومده که این کارت رو واسه بازی های سنگین طراحی کنه و یقینا آپدیت هاش هم از این قاعده مستثنا نیست....

ای جونم مثال بسیار زیبا و مفهومی
من لینک مقایسه بین lenevo 580 و hp dv6t-7000 رو که آقای andrew baxter که از لحاظ اعتبار و علم و نوشتن مقاله در زمینه IT مثله الکس فرگوسن تو فوتباله که با laptopreview , notebookcheck و حداقل 3-4 سایت بزرگ دیگر دنیا و مجلات تخصصی تو زمینهای IT و نقد و بررسی همکاری میکنه
و واقعا صاحب نظر تا اینقدر که نقد خوبش باعث فروش بالای اون مدل میشه و بالعکس این مقایسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ویکی پدیا شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و این سرچ گوگلشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=en&sclient...w=1366&bih=667 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=en&sclient=psy-ab&q=+Andrew+Baxter&oq=+Andrew+Baxter&gs_l=hp.12..0l4.0.0.1.745850.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0. les%3B..0.0...1c.kbDz7uLfHbU&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=68f623bcfb04de2b&biw=1366&bih=667)
اما فکر میکنم این مثال مفهمومی خیلی قشنگتر و بهتر از این اسناد مطلبو جا انداخت والا ادامه اون بحث برای من شیرینی خاصی نداشت اما پذیرفتن حقایق برای بعضیها بسیار تلخ بود

fusion
30-08-2012, 10:08
با تشکر از دقت شما دوست عزیز . یک سوال از شما دارم . شما تا حالا لپتاپی با گرافیک gtx660 با کلاک 2000 تا حالا دیدی؟! جدول سایت notebookcheck رو ولش کن. تا حالا نرم افزار gpu-z برای لپتاپی با این گرافیک کلاک 2000 رو ثبت کرده؟! اسکرین شات های gpu-Z از لپتاپهای مختلف رو اگه نگاه کنی میبینی که حتی asus g55 با گرافیک 660 دارای کلاک 1250 هستن . و کلاک 2000 اصلا وجود خارجی نداره .....

من نمیخوام بحث رو ادامه بدم ولی همون notebook check رو برو ببین واسه g55 مموری رو نوشته 2000 واسه لنوو نوشته 1250(تو قسمت notebook specification در رویو) شما باید تو gpu-z بری تو تب sensors اونجا کلاک واقغی رو زده اخه شما که ماشاالله تحصیل کرده هستی تو رویو g55 واسه core clock زده 405!!!
همون طور که گفتم باید برید تو تب سنسور...
حالا من هر چی بگم که هیچ تاثیری نداره 10 نفر y580 دار اومدن افتادن به جون ما هرچند چیز مهمی هم نیست...

M A M M U T
30-08-2012, 11:20
من نمیخوام بحث رو ادامه بدم ولی همون notebook check رو برو ببین واسه g55 مموری رو نوشته 2000 واسه لنوو نوشته 1250(تو قسمت notebook specification در رویو) شما باید تو gpu-z بری تو تب sensors اونجا کلاک واقغی رو زده اخه شما که ماشاالله تحصیل کرده هستی تو رویو g55 واسه core clock زده 405!!!
همون طور که گفتم باید برید تو تب سنسور...
حالا من هر چی بگم که هیچ تاثیری نداره 10 نفر y580 دار اومدن افتادن به جون ما هرچند چیز مهمی هم نیست...

خدایی خیلی حوصله داری:دی
آقا من یه چیزی دیدم....اگه درست میگم بهم بگید...این اعداد نباید در 2 ضرب بشه؟آخه تو فروم note book check یه چیزی دیدم که یکی از کاربرا وقتی در مورد memory speed لپتاپ g55 حرف میزد اعداد رو در 2 ضرب میکرد...نگاه کنید:

HMMM, I know why...
The Asus model, 660M, is factory overclocked, from 1000MHz(2000MHz) to 1250MHz(2500MHz) for the GDDR5 so its memory width have increased from 64GB/s to 80GB/s

THAT is why the 660M thats in your alienware score less [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Your Dell 660M specifications:
GeForce GTX 660M - GeForce ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]