مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید هارد اکسترنال واسه آرشیو کردن فیلم و...
darya1365
14-08-2012, 19:06
سلام به دوستان واساتید حاذق
من میخاستم یه هارد اکسترنال بگیرم واسه آرشیو فیلم که به طور متوسط بشه روزانه ازش 10-5ساعت استفاده کرد.مشخصات هاردی که میخام بگیرم اینه(خودم فعلا نمیدونم کدوم مدلو بگیرم وسترن یاسلیکون یا ...)
1-حجمش 750یا یک ترابایت باشه
2-ازنوع پورتابل باشه چون ممکنه اینور و اونور حملش کنم
3-حتی المقدور ضد ضربه باشه
4-دارای گارانتی معتبری باشه .حداقلش بشه یه چند سالی ازش بدون دردسر استفاده بکنم
5-امکان قفل شدن یانشدن هارد مهم نیست
چه مارکی رو پیشنهاد میدین؟وقیمتش حدودا چنده؟
آیا بین200تا230تومن هارد اکسترنال خوب گیر میاد؟
ویندوزم سون هست
ببخشید انتظارات زیاد شد ممنون
ehsan102
14-08-2012, 19:54
همون دیجیتال وسترن حرف نداره ، تمام هاردهای اکسترنال قابل حمل هستند.
از نظر گارانتی باید از یکجای معتبر بگیرید تا خیالتون راحت ، ظرفیت 500 گیگ فکر کنم همون حدود 200 تومن باشه.
اگه وسترن نشد seagate بگیرید که همون مکستور سابق هست
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
ata.royalfalcon
14-08-2012, 20:25
سلام به دوستان واساتید حاذق
من میخاستم یه هارد اکسترنال بگیرم واسه آرشیو فیلم که به طور متوسط بشه روزانه ازش 10-5ساعت استفاده کرد.مشخصات هاردی که میخام بگیرم اینه(خودم فعلا نمیدونم کدوم مدلو بگیرم وسترن یاسلیکون یا ...)
1-حجمش 750یا یک ترابایت باشه
2-ازنوع پورتابل باشه چون ممکنه اینور و اونور حملش کنم
3-حتی المقدور ضد ضربه باشه
4-دارای گارانتی معتبری باشه .حداقلش بشه یه چند سالی ازش بدون دردسر استفاده بکنم
5-امکان قفل شدن یانشدن هارد مهم نیست
چه مارکی رو پیشنهاد میدین؟وقیمتش حدودا چنده؟
آیا بین200تا230تومن هارد اکسترنال خوب گیر میاد؟
ویندوزم سون هست
ببخشید انتظارات زیاد شد ممنون
بهترین انتخاب با این بودجه مدل جدید WD my passport به حجم یکترابایت هست (با مدل قدیمی my passport essential SE اشتباه نکنید) . این مدل ضد ضربه نیست اما کیفیت خوبی دارد و گارانتی آنهم معتبر هست (سازگار یا آواژنگ). ولی اگر ضد ضربه میخواهید میتونید مدل silicon power armor a80 رو بخرید (در مورد گارانتی آن نمیتونم اظهارنظر کنم) . این مدل با داشتن باکس آلومنیومی یکی از سنگینترین هاردهای پرتابل هست .
در کل پیشنهاد میدم با کمی دقت در نگهداری همین مدل WD my passport رو بخرید .
darya1365
15-08-2012, 09:46
باتشکر فراوان از دوستان
حالا اگه زحمتی نیست میتونین برخی از ویژگی ها ومعایب این دوتا هاردروبیان کنید(WD my passport،silicon power armor a80)وقیمتشون حدودا چنده؟
(میصرفه) آیا فروشگاه معتبریمیشناسین که این مدلارو به صورت اینترنتی خرید کنم(باز احتمال ضربه خوردن زیاده تواداره پست)ومهلت تست داشته باشه؟
یه سوال دیگه داشتم
یکی از دوستان هارد اکسترنال داشت هرچی میخاستم فایلای بزرگتر از 4گیگ(مثل ایمیج از دی وی دی)بفرستم پیغام خطا میداد(فایل LARGمیباشد)امافایلایی با حجم 3گیگ انتقال داده میشد حالا مشکل از هارده یا از سیستم ؟چجوری میشهبر طرفش کرد؟
چون سیستم هرشش درایو یو اس بی سرعتش پایینه با انواع فلش مموری وکارتحافظه امتحان کردم سرعتش از یک مگ بیش تر نمیشه حالا نمیدونید مشکل از کجاست دوستان؟
واین که میگن عمر هارد750نسبت به یک ترابایت بیشتره،وهارد یک ترابایتزود خراب میشن صحت دارد؟
باتشکر
ata.royalfalcon
15-08-2012, 12:31
باتشکر فراوان از دوستان
حالا اگه زحمتی نیست میتونین برخی از ویژگی ها ومعایب این دوتا هاردروبیان کنید(WD my passport،silicon power armor a80)وقیمتشون حدودا چنده؟
والا اگر مشخصات فني هاردهاي بكار رفته رو ميخواهيد بايد بگم كه هيچيك از كمپاني ها بصورت دقيق اين موضوع رو بيان نميكنند (دليلشو نميدونم) و بيشتر مشخصاتي كه در اينترنت ديده ميشه يا از طريق نرم افزارهاي مناسب مثل hdtune يا aida كسب شده يا اينكه با باز كردن باكس هارد و پيگيري شماره سريال در سايت سازنده پي به مشخصات هارد ميبرند . در هر حال اكثر هاردهاي پرتابل 5200 الي 5400 rpm و 8MB كش دارند .
در عكس زير هارد پرتابل wd my passport رو ميبينيد كه unboxed شده و حتي روي ليبل آن مشخصات فني خاصي نوشته نشده . ولي با توجه به هارد اينترنال مشابه آن (اين لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ميتوان فهميد كه 8MB كش دارد و RPM آن هم بصورت IntelliPower هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد هارد silicon power armor a80 هم مشخصات با توجه به نوع هارد بكار رفته متغير هست (اين كمپاني سازنده هارد نيست) ولي همانطوري كه قبلاً گفتم عمدتاً 5200 الي 5400 rpm و 8MB كش دارند .
(میصرفه) آیا فروشگاه معتبریمیشناسین که این مدلارو به صورت اینترنتی خرید کنم(باز احتمال ضربه خوردن زیاده تواداره پست)ومهلت تست داشته باشه؟
قطعاً مهلت تست ندارند ولي اگر مشكلي داشته باشند در اسرع وقت (فوري تا 48 ساعت) به گارانتي ارسال كنيد .
یه سوال دیگه داشتم
یکی از دوستان هارد اکسترنال داشت هرچی میخاستم فایلای بزرگتر از 4گیگ(مثل ایمیج از دی وی دی)بفرستم پیغام خطا میداد(فایل LARGمیباشد)امافایلایی با حجم 3گیگ انتقال داده میشد حالا مشکل از هارده یا از سیستم ؟چجوری میشهبر طرفش کرد؟
پارتيشن هارد رو به NTFS فرمت كنيد .
چون سیستم هرشش درایو یو اس بی سرعتش پایینه با انواع فلش مموری وکارتحافظه امتحان کردم سرعتش از یک مگ بیش تر نمیشه حالا نمیدونید مشکل از کجاست دوستان؟
؟
واین که میگن عمر هارد750نسبت به یک ترابایت بیشتره،وهارد یک ترابایتزود خراب میشن صحت دارد؟
باتشکر
هيچ ارتباطي بين حجم هارد و خرابي وجود نداره (بنظرم البته) .
darya1365
15-08-2012, 12:34
از دوستان واسه این مدلی که معرفی کردین چند سوال داشتم ممنون میشم
1-واسه جلوگیری از نوسانات برق چکار میشه کرد(آخه یه هاردیک ترابایتاینترنال دارم که الان هدش خرابه وطبق گفته مهندس غیر قابل تعمیر،گرچه فعلا کارمیکنه وکم کم غزل خداحافظی رو میخونه)؟
2-نرم افزارای مورد نیازمثل( خاموش کردن هارد ،نشون دادن بدسکتور،متعادل نگه داشتن دمای هارد و...)؟
3-در هنگام خرید یا تست باید به چه نکاتی توجه کنم؟
4- آیا وسایلی جانبی نیاز هست واسه هارد بگیرم؟چی هستن
و ....
موارد دیگه ای که لازمه بدونم
ممنون میشم راهنماییم کنین
ata.royalfalcon
15-08-2012, 14:24
از دوستان واسه این مدلی که معرفی کردین چند سوال داشتم ممنون میشم
1-واسه جلوگیری از نوسانات برق چکار میشه کرد(آخه یه هاردیک ترابایتاینترنال دارم که الان هدش خرابه وطبق گفته مهندس غیر قابل تعمیر،گرچه فعلا کارمیکنه وکم کم غزل خداحافظی رو میخونه)؟
2-نرم افزارای مورد نیازمثل( خاموش کردن هارد ،نشون دادن بدسکتور،متعادل نگه داشتن دمای هارد و...)؟
3-در هنگام خرید یا تست باید به چه نکاتی توجه کنم؟
4- آیا وسایلی جانبی نیاز هست واسه هارد بگیرم؟چی هستن
و ....
موارد دیگه ای که لازمه بدونم
ممنون میشم راهنماییم کنین
1. هاردي كه پيشنهاد شد از نوع پرتابل هست و نوسان برق آن به كيفيت پاور سيستم شما بستگي دارد . در نتيجه از پاورهاي مرغوب انتخاب و خريداري كنيد . البته وجود محافظ برق (استابيلايز) هم بي تاثير نيست .
2. براي خاموش كردن هارد (كه WD my passport خواهد بود) بهترين نرم افزار همين نرم افزار WD smartware هست كه در داخل پارتيشن هارد موجوده . براي كنرل دما و مانيتورينگ آن (نه كاهش آن) و ميتونيد نرم افراز hd tune pro يا hd sentinel pro رو نصب كنيد . براي متعادل نگه داشتن دما هم ميتونيد از فنهاي كوچك استفاده كنيد (از مدلهاي فانتزي كه شبيه پنكه هست و با برق usb كار ميكنند خوبه) .
3. در هنگام خريد به كارت يا ليبل گارانتي روي جعبه هارد دقت كنيد . جعبه هارد هم بايد سالم و عاري از هرگونه ضربه ديدگي و فرو رفتگي باشه . بعيد ميدونم بشه در داخل مغازه تست كرد (مهلت تست ندارند) .
4. يه كيف هم براي هارد بخريد . نكته بعدي هم اينه كه با مدل قديمي آن كه SE هست اشتباه نگيريد .
darya1365
15-08-2012, 17:48
یه دنیا ممنون
ولی بین این دو مدل وسترن دیجیتال وسیلیکون کدوم بهتره؟
توسایت نگاه کردم اولیش قیمتش بین245تا251تومنه"گارانتیسازگاروآواژنگ" ودومی 242تا255تومن"گارانتی یارانه متین سه ساله"بود(کدوم ماندگاری بهتری داره چون اینجا مغازه داره یه ماه میگه بار هارد هنوز توراههوهیچ خبری نیست)
حالا میبینم دوروبرکدومش گیر میاد ،واگه اینجا نبود که مجبورماینترنتی سفارش بدم. با سپاس
ata.royalfalcon
15-08-2012, 22:07
یه دنیا ممنون
ولی بین این دو مدل وسترن دیجیتال وسیلیکون کدوم بهتره؟
توسایت نگاه کردم اولیش قیمتش بین245تا251تومنه"گارانتیسازگاروآواژنگ" ودومی 242تا255تومن"گارانتی یارانه متین سه ساله"بود(کدوم ماندگاری بهتری داره چون اینجا مغازه داره یه ماه میگه بار هارد هنوز توراههوهیچ خبری نیست)
حالا میبینم دوروبرکدومش گیر میاد ،واگه اینجا نبود که مجبورماینترنتی سفارش بدم. با سپاس
این بستگی به نحوه نگهداری خودتون داره . اگر میتونید از هارد بخوبی مراقبت کنید و زمین نندازید و ضربه وارد نکنید وسترن رو پیشنهاد میدم . در غیر اینصورت مدل armor a80 میتونه انتخاب مناسبی باشه گرچه هارد سنگینی هم هست .
خودم یه هارد پرتابل سیگیت مدل goflex urtra potrable دارم (یکساله دارمش) و حتی یک بدسکتوری هم نداره .
darya1365
15-08-2012, 22:34
ممنون از سایت خوبتون و امیدوارم هرجا که هستین موفق وپیروز باشید
darya1365
23-08-2012, 21:19
سلام خدمت اساتید وتبریک عید سعید فطربر همه شما عزیزان از دوستان راهنمایی میخاستم ممنون میشم تجاربشون رو در اختیار بزارنیه هارد اکسترنال WD my passportگرفتم میخاستم تستش بکنم ،میبایست چه مراحلی رو انجام بدم؟تا از سالم بودنش اطمینان حاصل کنم.وچه نکاتی رو در حین استفاده وبعد از استفاده باید رعایت بشه؟آیا ویروس در عملکرد این نوع هارد تاثیر داره؟وچه نوع نرم افزار امنیتی (ضدویروس)میتونم ازش استفاده بکنم؟همچنین چجوری میتونم قسمت پشتیبان گیری رو غیر فعال بکنم؟فایلارو به صورت دستی انتقال میدم.آیا قطعی برق بر روی هارد تاثیر داره؟راه حلش چیه؟ونکات مفید دیگر....با تشکر
ata.royalfalcon
23-08-2012, 21:51
سلام خدمت اساتید وتبریک عید سعید فطربر همه شما عزیزان از دوستان راهنمایی میخاستم ممنون میشم تجاربشون رو در اختیار بزارنیه هارد اکسترنال WD my passportگرفتم میخاستم تستش بکنم ،میبایست چه مراحلی رو انجام بدم؟تا از سالم بودنش اطمینان حاصل کنم.وچه نکاتی رو در حین استفاده وبعد از استفاده باید رعایت بشه؟آیا ویروس در عملکرد این نوع هارد تاثیر داره؟وچه نوع نرم افزار امنیتی (ضدویروس)میتونم ازش استفاده بکنم؟همچنین چجوری میتونم قسمت پشتیبان گیری رو غیر فعال بکنم؟فایلارو به صورت دستی انتقال میدم.آیا قطعی برق بر روی هارد تاثیر داره؟راه حلش چیه؟ونکات مفید دیگر....با تشکر
سلام و با تبریک عید فطر .
اگر میخواهید سلامتی هارد رو چک کنید ساده ترین راه نصب نرم افزار hdtune (آخرین ورژن) و مراجعه به قسمت info برای بررسی گزارشاتی که توسط s.m.a.r.t هارد دریافت میشه .
چند نکته ساده در نگهداری از هارد :
1. یکی از مهمترین ترین اصول در نگهداری هارد دیسک مخصوصاً در هنگام روشن بودن تکان ندادن و ضربه وارد نکردن هست .
2. دمای هارد رو با استفاده از نرم افزار مناسب کنترل کنید .
3. توصیه میشه قبل از جدا کردن کابل usb ، هارد رو با برنامه خودش خاموش و safe remove کنید .
4. تا حد امکان به پورتهای پشت کیس متصل بشه و از اتصال به پورتهای نامطمئن (مثل پورتهای جلوی کیس) خودداری کنید .
5. چون از نوع هارد بدون آداپتور هست پیشنهاد میشه از usbhub یا کابلهای رابط استفاده نکنید چون طول زیاد این کبلها ممکن هست باعث اتلاف ولتاژ و در نتیجه عدم راه اندازی شدن هارد بشه .
6. در موقع حمل و نقل آنرا در کیف مناسب قرار بدید .
بدیهی هست که ویروسها گاهی اوقات عملکرد هارد رو مختل میکنند مسائل ساده ای چون hidden شدن فایلها تا مسائل پیچیده ای که شاید نیاز به فرمت کردن کلی هارد باشه . در درجه اول یک آنتی ویروس مناسب روی سیستمتان نصب کنید و همیشه آپدیت نگه دارید . آنتی ویروسهایی هستند که روی فلش مموری یا هارد اکسترنال نصب میشوند مثل trust port usb antivirus (البته من عملکرد این رو دقیق تست نکردم) .
بکاپ گیری اتوماتیک تنها زمانی فعال میشه که پس از نصب نرم افزار ، دگمه start backup رو زده باشید . در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خلاصه ای درباره چگونگی کارکرد این نرم افزار رو توضیح دادم .
darya1365
23-08-2012, 22:42
thank you goodluck
darya1365
24-08-2012, 15:00
باسلام مجدد خدمت استاد عزیز
ببخشید زیاد مزاحم میشم
وقتی هارد اکسترنالواز طریق یواس بی پشت کیس وصل کردم پیغام فرمترو نشون داد ودرایوش تومای کامپیوترشبیه پوشه سفید با شش نقطه بود با اینکه فرمتش کردم باز هم به صورت درایو ناشناخته(پوشه سفیدباشش نقطه رنگی)حالا چجوری درستش کنم؟
وهم اون نرم افرارداخلی پاک شد(از چه سایتی میتونم نرم افزار WD Apps setup.exeدانلود کنم؟)
و وقتی دوتا فیلم داخلش انتقال دادم بعد از اون کهsafe removeانجام دادم وازدوباره خواستم دوباره وصلش بکنم باز پیغام فرمت میداد چجوری میتونم این مشکلو حل کنم؟
وسوال دیگه اگه از هارد استفاده نکنم مثلا یه مدت طولانی(چند ساعت)آیاخودشبه حالت آماده به کار میره؟
این هارد میبایست همیشه به کیس متصل باشه یعنی زمانی که میخام از هارد استفاده بکنم به کیس وصلش بکنم در روزای دیگه که نمیخام استفاده بکنم جداش کنم؟
از چه سایتی میتونم نرم افزارهای مورد نیاز این هارد رو دانلود کنم؟
برنامهHD Tune Proنصب کردم از سر برگ healthهم مشکلی نداشت.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین تا چجوری این مشکلاتو حل کنم.
باتشکرفراوان
darya1365
24-08-2012, 15:26
راستی هاردو پارتیشن بندی بکنم یا نیازی نیست؟ چون ممکنه هم فیلم وهم نرم افزارای کاربردی رو توش بریزم
ممنوم
ata.royalfalcon
24-08-2012, 17:47
باسلام مجدد خدمت استاد عزیز
ببخشید زیاد مزاحم میشم
سلام .
وقتی هارد اکسترنالواز طریق یواس بی پشت کیس وصل کردم پیغام فرمترو نشون داد ودرایوش تومای کامپیوترشبیه پوشه سفید با شش نقطه بود با اینکه فرمتش کردم باز هم به صورت درایو ناشناخته(پوشه سفیدباشش نقطه رنگی)حالا چجوری درستش کنم؟
و وقتی دوتا فیلم داخلش انتقال دادم بعد از اون کهsafe removeانجام دادم وازدوباره خواستم دوباره وصلش بکنم باز پیغام فرمت میداد چجوری میتونم این مشکلو حل کنم؟
درخواست فرمت کردن هارد پس از متصل کردن آن به سیستم متاسفانه نشانه خوبی نیست (مخصوصاٌ اینکه چندبار هم تکرار شده) . در درجه اول توصیه میکنم روی سیستم دیگر تست کنید ، ممکنه مشکل از طرف سیستم شما باشه . از اتصال صحیح کانکتور کابل usb و پورت پشت کیس هم مطمئن باشید (نصفه نیمه جا نرفته باشه) . توصیه میشه بقیه وسایلی که به usb سیستمتان متصل هست جدا کنید و فقط هارد رو متصل کنید شاید برق usb سیستمتان کشش چندین وسیله رو نداشته باشه .
پس از فرمت کردن کامل هارد نرم افزار زیر رو روی هارد کپی کنید احتمالاً شکل آیکون درست میشه .
وهم اون نرم افرارداخلی پاک شد(از چه سایتی میتونم نرم افزار WD Apps setup.exeدانلود کنم؟)
از چه سایتی میتونم نرم افزارهای مورد نیاز این هارد رو دانلود کنم؟
نرم افزار WD Apps setup.exe رو میتونید از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )دانلود کنید . پس از دانلود در هارد اکسترنال Unzip کنید (داخل پوشه ای نریزید بلکه بطور مستقیم روی هارد بریزید) .
وسوال دیگه اگه از هارد استفاده نکنم مثلا یه مدت طولانی(چند ساعت)آیاخودشبه حالت آماده به کار میره؟
از قسمت setting این برنامه قسمتی برای sleep کردن هارد پس از مدتی بیکاری وجود دارد .
55210
این هارد میبایست همیشه به کیس متصل باشه یعنی زمانی که میخام از هارد استفاده بکنم به کیس وصلش بکنم در روزای دیگه که نمیخام استفاده بکنم جداش کنم؟
توصیه میشه در مواقعی که لازم ندارید از سیستم جدا کنید تا از استهلاک بیمورد خودداری بشه .
برنامهHD Tune Proنصب کردم از سر برگ healthهم مشکلی نداشت.
اگر نوار زرد رنگ اخطار نداشته باشه جای امیدواری هست که این مشکل درخواست فرمت به هارد مربوط نمیشه .
راستی هاردو پارتیشن بندی بکنم یا نیازی نیست؟ چون ممکنه هم فیلم وهم نرم افزارای کاربردی رو توش بریزم
ممنوم
نیازی نیست و پیشنهاد نمیشه ولی اگر اصرار به پارتیشن بندی کردن دارید میتونید دو تیکه کنید (500 گیگی) و اون نرم افزار رو در پارتیشن اول کپی کنید .
darya1365
24-08-2012, 18:32
یه دنیا ممنون
نوار زرد رنگ هیچ کدوم نداشت ، پس احتمال میدید مشکل مال خود یو اس بی های کیس باشه؟
چون همونطور قبلا گفتم سرعت عادی تمام یو اس بی کیس پایینه در حدود یک مگ وفرمت درایوها همntfsهست باز نمیدونم مشکل از کجایه؟(یه نرم افزار کپی سریع دانلود کردم تازه جون داره،سرعتش به بیست مگ میرسه)
راه حلی هست بدونم مشکل از کجاست چون تعمیر کار اینجا گفت که مشکل شاید مال مادربرد (P31B-A7 6.x)باشه؟
راه حل درمانش چیه؟
باتشکر
ata.royalfalcon
24-08-2012, 19:30
یه دنیا ممنون
نوار زرد رنگ هیچ کدوم نداشت ، پس احتمال میدید مشکل مال خود یو اس بی های کیس باشه؟
چون همونطور قبلا گفتم سرعت عادی تمام یو اس بی کیس پایینه در حدود یک مگ وفرمت درایوها همntfsهست باز نمیدونم مشکل از کجایه؟(یه نرم افزار کپی سریع دانلود کردم تازه جون داره،سرعتش به بیست مگ میرسه)
راه حلی هست بدونم مشکل از کجاست چون تعمیر کار اینجا گفت که مشکل شاید مال مادربرد (P31B-A7 6.x)باشه؟
راه حل درمانش چیه؟
باتشکر
با توجه به اینکه HDtune گزارش از سلامتی هارد میده ، احتمال اینکه مشکل از طرف سیستم باشه بیشتر هست مثلاً ضعیف بودن پاور یا قدیمی بودن درایورها و همچنین بایوس .
پیشنهادم اینه که ابتدا اون هارد اکسترنال رو روی یک سیستم دیگه که پاور قویتر و مشخصات بهتری داره تست کنید اگر مشکلی نبود (که انشاءاله مشکلی نداره و مطمئناً هم نداره) باید تک تک اجزاء سیستمتان بررسی بشه .
در درجه اول اگر ورژن بایوس مادربردتان قدیمیتر از ورژن بایوس موجود در سایت سازنده باشه باید آپدیت بشه (باید حرفه ای باشید تا بتونید بدون خطر آپدیت کنید) تنظیمات بایوس هم default بشه . همچنین جدیدترین درایور هم باید دانلود و نصب بشه . اگر این روشهای نرم افزاری مشکل پایین بودن سرعت usb رو حل نکرد در درجه اول با یک پاور قویتر تست کنید . از آنجایی که این موضوع (ایراد از پاور) قطعی نیست بهتره که از یکی قرض بگیرید تا متحمل مخارج اضافی نشید ...
darya1365
24-08-2012, 19:47
امیدوارم هر جا که هسهتید موفق وپیروز باشید
khorvash_110_bz
03-09-2012, 13:54
سلام دوستان
ببخشید یک سوالی دارم ممنون میشم جواب بدید. من یک هارد اینترنال لپتاپی با مارک توشیبا خریدم و برایش یک پورت اکسترنال کننده یو اس بی هم گرفتم. این پورت سیمش فقط یک سوکت یو اس بی دارد یعنی کابل Y نیستش. امروز اتفاقی پورت رو باز کرده بودم و داشتم روی هارد رو می خوندم دیدم که روی هارد توشیبا زده توان مصرفی 1.00 آمپر و اصلا خبری از میلی آمپر نبود! یعنی 1 آمپر مصرفش هست. حالا سوال من اینست که من که هارد رو با یک پورت به یو اس بی لپتاپم وصل می کنم و بدون مشکل کار میکنه و راه می افته و با توجه به اینکه هر یو اس بی لپتاپ بیشتر از 700 میلی آمپر نمیده، آیا به یو اس بی لپتاپ من فشار میاد؟ خراب نکنه لپتاپ رو؟ اگر اشکال داره ممکنه لطفا راه حلی پیشنهاد بدید؟ ببخشید زیادی نوشتم.ممنون.
khorvash_110_bz
04-09-2012, 23:45
سلام دوستان
ببخشید یک سوالی دارم ممنون میشم جواب بدید. من یک هارد اینترنال لپتاپی با مارک توشیبا خریدم و برایش یک پورت اکسترنال کننده یو اس بی هم گرفتم. این پورت سیمش فقط یک سوکت یو اس بی دارد یعنی کابل Y نیستش. امروز اتفاقی پورت رو باز کرده بودم و داشتم روی هارد رو می خوندم دیدم که روی هارد توشیبا زده توان مصرفی 1.00 آمپر و اصلا خبری از میلی آمپر نبود! یعنی 1 آمپر مصرفش هست. حالا سوال من اینست که من که هارد رو با یک پورت به یو اس بی لپتاپم وصل می کنم و بدون مشکل کار میکنه و راه می افته و با توجه به اینکه هر یو اس بی لپتاپ بیشتر از 700 میلی آمپر نمیده، آیا به یو اس بی لپتاپ من فشار میاد؟ خراب نکنه لپتاپ رو؟ اگر اشکال داره ممکنه لطفا راه حلی پیشنهاد بدید؟ ببخشید زیادی نوشتم.ممنون.
khorvash_110_bz
06-09-2012, 00:14
واقعا من از اینهمه توجه و لطف دوستان که به من داشتند و فورا پاسخ من رو دادند،نمی دونم چطوری تشکر کنم!! راضی به اینهمه لطف و محبت شما نبودم!!!!!
سلام /دوستان نظرشون درباره adata sh14 چیه ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.