مشاهده نسخه کامل
: آیا میشود در شبکه ی وایرلس سرور شد و از طریق آن سرور به دیگر سیستم ها اینترنت داد؟
سلام به همه ی دوستان نماز روزهاتون قبول
دوستان من یه مودم وایمکس دارم و چند تا سیستم هم دارم که همگی آداپتور وایرلس دارند و اکسس پوینت نیستند
میخواستم بدونم میشه کاری کرد که یه دونه از این سیستم ها سرور بشه با اینکه فقط آداپتور شبکه داره و بقیه ی سیستم ها هم به صورت وایرلس به اون وصل بشن یا اگه نمیشه
برای اینکه بخوام یکی از سیستم ها سرور بشه و بقیه به اون وصل بشن و از اون اینترنت بگیرین با توجه به این که مودم هم وایمکس هست آیا امکانش هست و اون سیستمی که قراره سرور بشه حتما اکسس پوینت لازم داره؟
اون سیستمی هم که سرور میشه برای اینکه اینترنت وایمکس فقط به اون داده بشه باید چکار کرد؟
اگر میشه لطفا نحوه ی تنظیم شبکه بین این سیستم ها و شیر کردن اینترنت رو هم توضیح بدید.
ممنون از همگی موفق باشید
alikhafan123
09-08-2012, 16:58
سلام.شما فقط نیاز به یک Access Point داری و همه سیستمها هم باید کارت شبکه وایرلس داشته باشن.
اگر مودم وایمکس شما از نوع WiFi باشه و روتر هم باشه دیگه نیازی به Access Point هم نیست و شما همه سیستما را به مودم وصل میکنی به صورت وایرلس و همه اینترنت میگیرن.
لزومی نداره حتما یه سیستما به عنوان سرور در نظر بگیری که به بقیه اینترنت بده .اگه مودم اتوماتیک به اینترنت وصل میشه فقط کافیه همه سیستما به مودم وصل بشن و از مودم IP بگیرن به صورت DHCP .در این حالت هم همه سیستما اینترنت دارن و هم به همدیگه وصلا و میتونن فایل ردوبدل کنن.(مودمهای ADSL وایرلس این قابلیتا داره در مورد مودمهای وایمکس اطلاعی ندارم)
اگه دیدی مودمتون این قابلیتهایی که گفتما نداشت باید یک Access Point بگیرید و تنظیمات مودما اتوماتیک کنید و مودما با یک کابل LAN به Access Point وصل کنید و سیستمها را به صورت وایرلس به Access Point وصل کنید.
سوالی بود در خدمتم
خیلی ممنون
بله این مودم من خودش آی پی میده ولی من میخوام یه سیستم سرور بشه تا بتونه روی بقیه سیستم ها نظارت داشته باشه و اونها رو از لجاظ حجم دانلود محدود کنه و زیر نظر این سیستم کار کنند
ممنون
alikhafan123
12-08-2012, 16:37
خیلی ممنون
بله این مودم من خودش آی پی میده ولی من میخوام یه سیستم سرور بشه تا بتونه روی بقیه سیستم ها نظارت داشته باشه و اونها رو از لجاظ حجم دانلود محدود کنه و زیر نظر این سیستم کار کنند
ممنون
خوب شما باید یکی از سیستما که سخت افزار قوی تری داره را به عنوان سرور در نظر بگیری و ویندوز سرور 2003 یا 2008 را روی اون نصب کنی و با نصب Active Directory یک شبکه دامین راه بندازی و بعد نرم افزار ISA Server 2006 یا TMG 2010 را روش نصب کنی برای کنترل ترافیک شبکه و اینترنت.
برای محدود کردن حجم دانلود و همچنین سرعت دانلود میتونی پلاگینی به نام Bandwidth Splitter را روی ISA Server نصب کنی و حجم و سرعت دانلودا کنترل کنی.
خیلی کلی گفتم هرکدوم از این بحثا واسه خودش دنیاییه.
البته میتونی بدون اینکارا هم یه مدیریت نسبی داشته باشی مثلا از نرم افزاری استفاده کنی که کافی نتا استفاده میکنن.مثل نرم افزار Seven.
یعنی اگر من ویندوز سرور نصب کنم میتونم وای فای رو در اختیار بگیرم.اصلا مگه میشه وای فای رو کنترل کرد؟
مودم من یک مودم وای فای هست حتما باید اونو با کابل به سرور وصل کنم و بعد از سرور اینترنت رو شیر کنم؟ یا همین طور که به صورت وای فای هست و همه دارن استفاده می کنند یه سیستم میتونه بیاد سرور بشه و اون امواج رو در اختیار بگیره و روش کنترل داشته باشه؟
بسی بسیار ممنون
alikhafan123
12-08-2012, 17:23
منظورتون از کنترل کردن WiFi چیه؟
نه اگه مودمتون WiFi هست میتونید به صورت بیسیم هم به مودم وصل بشید به شرط اینکه کارت شبکه وایرلس روی همه سیستماتون باشه.
من در مورد نرم افزارهای مدیریت شبکه وایرلس اطلاعی ندارم متاسفانه.
ایشالا دوستان کمکتون میکنن.
hraeissi
14-08-2012, 10:57
یعنی اگر من ویندوز سرور نصب کنم میتونم وای فای رو در اختیار بگیرم.اصلا مگه میشه وای فای رو کنترل کرد؟
مودم من یک مودم وای فای هست حتما باید اونو با کابل به سرور وصل کنم و بعد از سرور اینترنت رو شیر کنم؟ یا همین طور که به صورت وای فای هست و همه دارن استفاده می کنند یه سیستم میتونه بیاد سرور بشه و اون امواج رو در اختیار بگیره و روش کنترل داشته باشه؟
بسی بسیار ممنون
با سلام
دوست من مودم شما بایستی این قابلیت رو درون خودش داشته باشد که محدودیتهایی را برای کاربران اعمال کنید .
پیشنهاد مبکنم به جای این کارها به دفترچه مودم سر بزنید
موفق باشید
ممنون از همگی
فکر میکنم بهترین حالت این باشه که مودم رو با کابل شبکه به سیستم سرور وصل کنم و از طریق اکسس پوینت به دیگر سیستم ها اینترنت بدم که بتونم با استفاده از نرم افزارهای خاصی که در این زمینه هست روشون مدیریت داشته باشم
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.