ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با دی وی دی رایتر پایونر لانه زنبوری حتی بعد از فرستادن ب نمایندگی

sasan7khat
08-08-2012, 12:10
دوستان من حدودا 1.5 سال پیش این دی وی دی رایتر رو با گرانترین قیمت در اوج این کالا خریداری کردم ؟
حدوداد بعد از 3 ماه خرید این دستگاه ک بیشتر از 20 تا دی وی دی رایت و نگاه نکرده بودم رایتر ب مشکل بر خورد م اونم این بود ک بهنگام ریختن داتا چه به حالت کپی پیست و چه ب حالت
ایمیج تا نصف راه بیشتر نمیرفت و هنگ میکرد یعنی ایمیج رو تا 50 درصد بیشتر بر نمی داشت و کپی پیستم تا 50 بیشتر نمی کرد و ب هنگام بالا آمدن سیستم صداهای عجیب قریبی
مثل فیژ قیژ کردن لنز (بدون این ک دی وی دی داخل درایور باشد) میکرد ک بردم نمایندگی و آنها هم با هزینه 5 تمون رفت برگشت درست کردن تا الان ک بازم جمعا 50 تا رایت بیشتر نزدم شاید 100 بارهم باهاش فقط فایل ریخته باشم داخل هار باهاش کلا استفاده چندانی نشده ک باز همون برنامه رو اجرا میکنه الان دوباره می خواستم بدونم علت از چیست ارزش داره دوباره
بفرستم نمایندگی فکر کنم چند ماه از گارانتیش مونده والا من یه دی وی دی رایتر آی دی ای سونی داشتم سگ جون خودشم 25 خریده بودم نه ب این ک پوف نکرده هنگ می کنه
یه فایل تصویری هم از نوع قیژ قیژ کردنش به حجم 20 مگ گذاشتم اگه زحمت نباشه یه نیگاه بکنید
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EXTREME
08-08-2012, 19:00
من نظرم اینه که اول رایتر رو روی یه سیستم دیگه و یک پاور دیگه تست کنید اگه باز هم مشکل داشت بیاین بگین تا خود رایتر رو بررسی کنیم

sasan7khat
09-08-2012, 17:52
رو ویندوز دوستمم همینطوری
من تویه انجمن دیگه پرسیدم از دوستم گفت حتما لنزش خوابیده