مشاهده نسخه کامل
: هنگ کردن + ریست شدن کامپیوتر
befermatooo
08-08-2012, 10:44
با سلام . خسته نباشید بچه ها
من کافی نت دارم . مدتیه که سیستمها هنگ می کنن .
مثلا سیستم سرور ، وقتی که اول صبح میایم و روشنش می کنیم روشن میشه اما بعد از اینکه مثلا اینترنتش رو وصل کردیم و چند نرم افزار دیگه رو اجرا کردیم هنک میکنه و به اصلاح فریز میشه ! ماوس و ... تکون نمیخوره و کلا هنگ میکنه و مجبوریم ریستش کنیم . فکر کنم حدود 3 یا 4 بار از نو روشن میکنیم و این اتفاق می افته اما دفعه چندم خوب میشه .
منظورم اینه که کافیه 1 الی 2 دقیقه از روشن موندن سیستم بگذره که دیگه مشکلی نداره و به کارش ادامه میده . مشکل ما روشن شدن در اول صبح هست که چند بار هنگ میکنه تا مثلا برا پنجمین بار که روشن میکنیم سیستم دیگه مشکلی نداره . بخاطر چی میتونه باشه ؟
دو تا از سیستم ها هم که اگه یه تکون کوچیک به میز بدی خاموش میشن !
مشکل چیه ؟ البته سیستم سرور برا من مهمتره !
در مورد اون هنگ باید اول ویندوز رو عوض کنید و سیستم رو اسکن ویروس بکنید و میزان حافظه مجازی رو بالا ببرید این مشکل میتونه از کمبود حافظه رم هم باشه تداخل سخت افزاری و نصب نشدن درست درایور ها علت بعدی است
علت های سخت افزاری میتونه از رم و اسلات حافظه -گرافیک - هارد - پاور و احتمال کمتر مین باشه
هنگ کردن هر علتی میتونه داشته باشه بنابراین باید این موارد رو تست کنید تا بفهمید مشکل از کجاست
در مورد اون سیستم هایی که میگین ضربه میخوره و خاموش میشه اون سیستم رو دوباره اسمبل کنید در بیرون از کیس و مجددا تست کنید درست نشد پاور و مینشو باید چک کنید در بیرون از کیس که سیستم رو بستین به پاورضربه بزنید ببینید سیستم خاموش میشه یا نه
asstubirs
08-08-2012, 10:51
از چه سیستم عاملی استفاده می کنید.
befermatooo
08-08-2012, 11:13
در مورد اون هنگ باید اول ویندوز رو عوض کنید و سیستم رو اسکن ویروس بکنید و میزان حافظه مجازی رو بالا ببرید این مشکل میتونه از کمبود حافظه رم هم باشه تداخل سخت افزاری و نصب نشدن درست درایور ها علت بعدی است
علت های سخت افزاری میتونه از رم و اسلات حافظه -گرافیک - هارد - پاور و احتمال کمتر مین باشه
هنگ کردن هر علتی میتونه داشته باشه بنابراین باید این موارد رو تست کنید تا بفهمید مشکل از کجاست
در مورد اون سیستم هایی که میگین ضربه میخوره و خاموش میشه اون سیستم رو دوباره اسمبل کنید در بیرون از کیس و مجددا تست کنید درست نشد پاور و مینشو باید چک کنید در بیرون از کیس که سیستم رو بستین به پاورضربه بزنید ببینید سیستم خاموش میشه یا نه
حقیقتش من الان در شرایطی نیستم که بتونم ویندوز رو عوض کنم و اینکه با نود 32 و Malwarebytes' سیستم رو چک میکنم اما مشکلی نداره .
حافظه مجازی رو باید چند کنم ؟ رم من 2 هست . اینم تصویر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد چک کردن هارد و گرافیک و .. یعنی باید بدم برون ؟ آخه خودم که بلد نیستم .
از چه سیستم عاملی استفاده می کنید.
XP pro سرویس پک 3
حقیقتش من الان در شرایطی نیستم که بتونم ویندوز رو عوض کنم و اینکه با نود 32 و Malwarebytes' سیستم رو چک میکنم اما مشکلی نداره .
حافظه مجازی رو باید چند کنم ؟ رم من 2 هست . اینم تصویر :
در مورد چک کردن هارد و گرافیک و .. یعنی باید بدم برون ؟ آخه خودم که بلد نیستم .
XP pro سرویس پک 3
برای چک کردن اون قطعه ها باید بدید بیرون چک کنن یا اینکه خودتون با یک قطعه دیگه سیستم رو چک کنید
در مورد نرم افزار ی هم تا ویندوز عوض نشه نمیشه فهمید مشکل از کجاست
befermatooo
23-08-2012, 11:13
با سلام مجدد. میخواستم بگم دلیل اینکه چراغ قرمز کیس کلا روشن هست و چشمک نمیزنه چیه ؟ این میتونه دلیلی بر مشکل سیستم من باشه ؟
با سلام مجدد. میخواستم بگم دلیل اینکه چراغ قرمز کیس کلا روشن هست و چشمک نمیزنه چیه ؟ این میتونه دلیلی بر مشکل سیستم من باشه ؟
اون چراغ مربوط به هارد است اگه دائم روشنه و سیم hdd led مشکل نداشته باشه یعنی هارد درگیره
که میتونه از ویندوز پروسس های اضافه ویروس خرابی خود هارد مانند فریم ویر هد و پارکینگ هد و ضعیف بودن پاور باشه
befermatooo
28-08-2012, 11:35
سلام مجدد .
آیا امکان داره من Dr. Watson ویندوز رو غیر فعال کنم ؟ اینطوری سیستم که آُسیبی نمیبینه ؟
آخه شندیم که اگه اینو غیر فعال کنن سیستم هنگ نمیکنه .
اینجا نوشته :
ب هنظرتون انجامش بدم ؟
dr watson برای عیب یابی ویندوز است و نشون بده از نظر نرم افزاری چه مشکلی در سیستم است که از قابلیت های خود ویندوز است میخواین برای تست امتحان کنید
befermatooo
01-09-2012, 09:43
امتحان کردم و درست شد !
الان سیستم هنگ نمیکنه .
اما مشکلی پیش نمیاد که Dr.watson رو حذف کردم ؟
امتحان کردم و درست شد !
الان سیستم هنگ نمیکنه .
اما مشکلی پیش نمیاد که Dr.watson رو حذف کردم ؟
نه مشکلی پیش نمیاد
befermatooo
06-09-2012, 09:01
باز هم هنگیدم امااین بار با شدت زیاد !
یعنی باید حدود 10 بار کیس رو از چشت از برق قطه کنم و دوباره روشنکنم تا شاید فرجی بشه سیستم بیاد بالا و وقتی بالا هم اومد شانس بیارم که دیگه ویندوز فریز یا ریست نکنه !
الان خواستم ویندوز رو عوض کنم اما متاسفانه وقتی سیستم رو ریست میکنم تا از طریق بوت نصب کنم قفل میکنه . درست جایی که بعد از بوت میگه "کلیدی رو فشار دهید " اینجا مثلا اینتر میزنم اما تو همین صفحه میمونه و دیگه حرکت نمیکنه .
به نظر شما مشکل من سخت افزاری هست ؟ آخه سیستم تو خونه من زیاد ویندوزم می پرید و ... و همیشه عوض میکردم اما اولین باره که اینطور شده سیستمم .
اگه میشه زودتر بگید چیکار کنم !؟! . از سخت افزاریه بگید برم مهندس بیارم .
ممنون
بله سخت افزاری است چون رو نصب ویندوز هم نمیتونید ببرید باید همه موارد رو چک کنید
دما - رم و اسلات حافظه - گرافیک - هارد - پاور و مین
سیستم باید open air تست بشه
befermatooo
08-09-2012, 08:15
سلام . مشکل از Cd ویندوز بود اما با یه Cd دیگه نصب کردم ولی باز هم همون مشکل هست .
شما درست میگی ، مشکل سخت افزاری هست !
حالا 3 تا سوال :
1 : شما بیشتر کدوم احتمال رو میدی ؟ آخه همه این چیزا که گفتین هم میتونه باشه اما کدومشون عمومیت زیاد دارن ؟ (دما - رم و اسلات حافظه - گرافیک - هارد - پاور و مین)
2 : منظور از Open Air چیه ؟
3 : راهی هست خودم بفهمم Cpu داغه یا نه ؟ مثلا برنامه ای و چیزی :31: ؟
از تو بایوس میتونی دمای سی پی یو و مین رو ببینی
open air یعنی سیستم رو از کیس بیار بیرون و خارج از کیس سیستم رو چک کن
موارد ی هم که گفتم از هر موردی میتونه باشه
befermatooo
11-07-2013, 08:45
سلام .
دیروز از بس عصبانی شدم از بابت این مشکل ، یه لگد محکم زدم به کیس که در کمال ناباوری دیدم که مشکل من از دیروز صبح تا الان حل شده و اصلا سیستم هنگ نمیکنه !
احیاناً این لگد کارساز بوده ؟ یعنی چی د دقیقا ؟
ممنون
سلام .
دیروز از بس عصبانی شدم از بابت این مشکل ، یه لگد محکم زدم به کیس که در کمال ناباوری دیدم که مشکل من از دیروز صبح تا الان حل شده و اصلا سیستم هنگ نمیکنه !
احیاناً این لگد کارساز بوده ؟ یعنی چی د دقیقا ؟
ممنون
علیک سلام اخوی چطوری؟ :n02:
حتما سیستمت گیج شده با این کار بعد درست شده!! :n04::n09::n02:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.