ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 2 مورد مشاوره حقوقی در مورد تخلف شریک ساخت ( فوری)

Saeed System
06-08-2012, 23:21
سلام خسته نباشید..

یک زمین 200 متری 5 طبقه ساخته داره میشه و الان 6 ماه یگذشته از شروع ساخت...زمین واسه ماست و شریکمون که همون اقای بساز بفروش است...اومده بدون اجازه 1 طبقه رو 2 واحدی ساخته...یعنی 4 طبقه تک واحدی 1 طبقه 2 واحدی...

بهش گفتیم چرا؟...گفتش می خواستم 1 پارکینگ بیشتر در ببارم بعد طیقرو بر میدارم و تک واحدیش میکنم ..اما امروز دیدم که داره کارشو ادامه میده و کلا داره سفتکا ری هم میکنه و اون طبقه......... 2 واحدی شد.

بااینکار که مشخصا تو سر طبقات دیگه می خوره و متری 300 تومن ضرر هر طبقه دیگه میشه ... می خواستیم بدونیم ما چکا رکنیم الان؟

سوال مهمتر

خطر دیگه هم اینه که سند زمین 6 ماهه دستشه و وکالت هم داره از پد رمن.....و روی پلاکارد که دم در ساختمون زدن اصلا اسم مالک هم نزده اسم خودشو زده اسم پد رمنو نزده...یه جورایی اصلا می ترسیم کلاهبرداری کنه و طبقات ما رو هم بفروشه...آیا

همچین خطری وجود داره؟ چرا سند رو به ما نمیده؟ بابام چند بار رفته بنگاه و گفته سند رو بدین به من گفتن نه سند باید دست ما باشه و حتی قرار داد ساخت هم دستشونه قرارداد هم به ما ندادن

پدرم می خواد وکیل بگیره .....اما من اومدم بپرسم ایا میتونه 3 طبقه مارو هم بفروشه؟ با دستکاری سند و وکالت کاری که داره و قرار داد هم که دستشه میتونی سر مارو کلاه بزاره؟

با تشکر..:11:

Mr_100_dolari
14-08-2012, 15:28
دوست عزیز میدونم چی میگی واقعا از این بساز بفروش ها هیچی بعید نیستش اول از همه خونسردی خودت رو حفظ کن و سعی کن با هاش در گیر نشی چون ممکنه دنباله بهانه باشه تا شما باهاش در گیر بشی و اونم بخواد شما رو اذیت کنه متاسفانه اولش همشون یه جوری میان جلو آدم میگه از این آدم بهتر پیدا نمیشه و بر اساس اعتماد رفتار میکنی بعد چند ماه می بینی که داره مشکل ایجاد میکنه باید به قرار دادی که باهاش بستی خیلی توجه کنی و سعی کنی تا جایی که میشه حتی جزئیات هم توش ذکرکنید چون اکثر به کلیات توجه میکنن مثل تیر آهن و ... اما همین جزئیات مثل آیینه توی دستشویی و چشمی تو راهرو و ... برای 4 واحد با توجه به گرانی های اخیر میبینی آخر کار چند میلیونی براتون آب میخوره که اون موقعه میگه یا پولش رو بده بندازم برات یا به من ربطی نداره چون تو قرار داد نبوده
در مورد پارکینگ اضافی که باید جریمه پارکینگ بده اما بدون اجازه مالک که نباید بیاد پارکینگ اضافی بگیره شاید بتونه 10 تا پارکینگ بگیره پس سهم شما که مالکید این وسط چی میشه یا باید از اول تو قرار داد میاوردش که این پارکینگ اضافی که داره میگیره ماله کیه هستش یا اگر مال اون باشه باید یه پولی هم به شما بده چون ملک برای شما بوده و اگر برای این موضوع قرار دادی نباشه 2 روز دیگم نمیتونید بهش بگید به چه حقی تو ملک ما پارکینگ اضافی گرفتید
اگرم واحد اضافه تری رو تو ملک شما در بیاره درسته که جریمش رو خودش میده اما باید با رضایت مالک باشه الان کسی هستش که مثلا 5 طبقه بوده بساز بفروشه تو شهرداری آشنا داشته جریمش رو داده 6 تاش کرده اما با اجازه مالک بوده و به هر حال یه توافقی بوده نه سر خود

اگر بخواد روخونه وام ساخت بگیره خوب باید سند دستش بمونه اگر بهش وکالت داده باشید که وام هم اون بگیره چون برای گرفتن وام سند لازم در کل شما باید وکالت کارای دفتری و بانکی رو بهش بدید و در قبال اون مقدار سندی که به نامش زدین ازش چک بگیرن هر چند که چک زیادم اعتباری نداره اما مهمتر از چک اعتبار خود طرفه و اینکه آدم درستی باشه من نمیدونم این کی بوده اما شما اصلا ازش نمونه کار دیدید ؟
خودش بنگاه داره ؟ خب اگر براش مهم باشه کار خوبی تحویل شما میده که برای خودشم تبلیغ باشه
قرار دادی که با هاش بستین چی بوده ؟

وقتی چند تا شریک باشن معمولا روی تابلو مینویسن آقای x (اسم خودش) و شرکا و من دیدم تا سه تا شریکم باشن اسمشون رو مینویسن (این رو بری شهرداری بهتر بهت میگن که از لحاظ قانونی مشکلی داره یا نه )
من احتمال میدم این طرف تو شهرداری هم آشنا داشته باشه چون به راحتی نمیشه که یه واحد اضافی و پارکینگ اضافی در آوردش که این بد نیستش اما باید ماالتفاوتش رو به شما بده

قرار داد که یه نسخه نیستش از قرار دادم باید یه نسخه که مربوط به مالک میشه رو به شما بده در ضمن سعی کنید یه قرار داد جدا هم دستی به هاش ببندید و پدرت و 2 تا شاهدم زیرش رو امضا کنن تا بعدم نتونه زیر حرفش بزنه شما باید قرار داد روبگیری بخونی ببینی نوشته چند ماهه ملک رو تحویل میده جریمه دیر کرد چقدر زده هزینه کارای دفتری با کیه این حیلی مهمه ها یه دفعه آخر کار نگه چند ملیون هزینه هایی هستش که پای شماست تو قرار داد حتما بنویس کل هزینه های اداری و محضری با پیمانکاره برای وام ها یا پول هایی که بهش میدید رسید بگیرید سعی کن اگر پولی قراره به حسابش واریز کنی مثلا از1تومن به بالا دستی پول رو ندی بریز به حسابش جدا هم ازش رسید بگیر

من نمیخوام دلشوره ای تو تنت بندازم اما سعی کن اول با خودش دوستانه مشکل رو حل کنید و یه قرار داد جدید ببندید یا حد اقل تکلیف این واحد و پارکنیگ اضافی رو حتما با قرار داد مشخص کنید اگر دید کوتاه نمیاد حتما برو شهرداری که میشه جلو کارشو بخوا بونی اما حواست باشه بدتر به خودتون ضررنزنید اونم کار رو ول کنه بره 2 روز دیگه بیاد بگه مصالح گرون شده و هزینه ساخت رفته بالا تقصیره شماست و ....

در کل میدونم خیلی دردسر داره حتما قبل از بستن قرار داد با چند نفر این کاره مشاوره کنید و نومونه کارای طرف رو ببینید و اینکه آدم با آبرو و اعتبار داری باشه