ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در درک این موضوع

silver65
05-08-2012, 11:12
سلام بچه ها
ببینید من تو این lمطلب گیر کردم(شاید موضوع ساده ای باشه ها آخه خودش گفته واضحه :13:)

خوب همونطور که می دونیم(البته من همینم یادم نمی اومد ) رتبه یا Rank یک ماتریس می شه حداکثر تعداد ستونهای مستقل خطی در آن ماتریس

حالا یه بحث دیگه هم آوردن بنام spark یک ماتریس که اینجوری تعریفش کردن: حداقل تعداد ستونهای وابسته خطی در یک ماتریس n*m

نکته ای که توش موندم اینه : ' اگر ماتریس A که n*m هست هیچ ستون تمام صفری نداشته باشه داریم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چجوری؟؟؟؟؟؟؟؟

silver65
06-08-2012, 14:07
چرا کسی جواب نمی ده هر چی به ذهنتون میاد بگین مگه اینجا تاپیک ریاضی نیست !!

lebesgue
08-08-2012, 18:58
(spark(A بزرگتر از 1 است، چون spark(A)=1 به این معناست که A ستونی صفر دارد.
برای نامساوی سمت راست، توجه کنید که هر مجموعه rank(A)+1 عضوی از ستون های A، وابسته خطی است.

skyzare
09-08-2012, 14:30
برای نامساوی سمت راست، توجه کنید که هر مجموعه rank(A)+1 عضوی از ستون های A، وابسته خطی است.

با سلام .

ببخشید این نوشته ریاضی زیر رو بخوایم زبان فارسی بگیم چی میشه ؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5C%7C&space;x&space;%5Cright&space;%5C%7C&space;%5Cright&space;_%7B0%7D&space;:Ax=0&space;,&space; x%5Cneq&space;0%5C%7D

بیشتر معنی این قسمت رو نمی دونم این علامت زیر چی هست ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5Cright&space;%7C_0

خوب اون قسمت که گفته Ax=0 به ازای x مخالف صفر که همون معنی فضای پوچ (null) رو میده ولی اون علامت چی ؟اون علامت دو خطی که معنی نرم رو می ده ولی من توی نرم ها ندیدم اندیس زیرش صفر باشه .

silver65
09-08-2012, 18:56

مرسی از جوابت قسمت دوم رو متوجه نشدم می شه بیشتر توضیح بدی

قسمت اولم تو یه چیزیش موندم ببین من اشتباه فهمیدم:

اگه spark=1 یعنی حداقل یک ستون وابسته خطی داره که در این صورت دترمینان می شه صفر ولی چون گفته ماتریسمون هیچ ستون تمام صفری نداره ممکن نیست دترمینان بشه صفر( یعنی تناقضش اینه !! :13:خوب ممکنه تو یه ماتریسی ستون صفر نباشه ولی دترمینان بشه صفر که مگه نه؟)

بیشتر معنی این قسمت رو نمی دونم این علامت زیر چی هست ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5Cright&space;%7C_0

خوب اون قسمت که گفته Ax=0 به ازای x مخالف صفر که همون معنی فضای پوچ (null) رو میده ولی اون علامت چی ؟اون علامت دو خطی که معنی نرم رو می ده ولی من توی نرم ها ندیدم اندیس زیرش صفر باشه .

آره دیگه همون نرمه -صفر زیرش یعنی نرم صفر هست (نرم صفر داریم، یک داریم تا بی نهایت)

skyzare
09-08-2012, 20:43
آره دیگه همون نرمه -صفر زیرش یعنی نرم صفر هست (نرم صفر داریم، یک داریم تا بی نهایت)

با سلام .

خب الان تعریف این نرم صفر چی هست ؟ منظورم فرمولش چی هست ؟

silver65
10-08-2012, 13:38
فرمولش رو نمی دونم فقط مید.نم که نرم صفر تعداد عناصر غیر صفر رو مشخص می کنه