ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد خرید لبتاب

mrjoozdani
04-08-2012, 18:32
وقتی توی اینترنت در مورد خرید لبتاب یا موبایل جستجو می کنی همه جا میگند که چیزی بخر که به نیازت بخوره و الکی پول زیادی نده یا این که چیزی نخر که بعد پشیمون بشی.
حال من نیازم رو میدونم ولی نمی دانم که چه سخت افزری میتونه نیاز من رو برا ورده کنه
خوب من دانشجوی رشته نرم افزار هستم . بنامه نویسی زیاد می کنم و دوست دارم که از نرم افزار ها بروز استفاده کنم . مثلا ویزوال استودیو 2012 و ادوب سی اس 6 و . .
و حالا سوال من
چه سخت افزار هایی به کار من میاد؟ مثلا سی پی یو در چه حدی باید باشه چند هسته ای؟ ایا حتما باید cor i7 و 6 هسته ای باشه یا مدل پایین تر جواب میده ؟
رم چطور ؟ فکر کنم 6 گیگ کافی باشه (میخواهم از ویندوز 64 بیت استفاده کنم)

metallover
04-08-2012, 19:49
یه لپتاپ با cpu i5 وحتی 4 گیگ رم هم کارشماروحسابی راه میندازه ولی تا حدودبودجه رو نگی نمیتونم درست کمکت کنم.در هر حال یه چیزی حدود 1100-1200 در حالت حداقل و حداکثر 1400-1500 خرید یک لپتاپ با این cpu خرج برمیداره.

mrjoozdani
04-08-2012, 20:11
من حداکثر یک و هفصد تومان دارم . فعلا می خواهم ببینم چه سخت افزار هایی نیاز دارم تا بعد مدلشو انتخواب کنم.
خوب با سی پی یو cor i5 و 4 گیگ رم مشکلی پیش نمی اید مثلا د هنگام کار کردن یا این نرم افزار ها سرعت پایین نمی اید.
یه چیز دیگه بعضی جا ها می گوبند که رم و هارد لبتاب رو میشه ارتقا داد ایا این کار به صرفه هست یا نه ؟ ضرری به لبتاب میرسونه یا نه؟

metallover
04-08-2012, 21:07
خب حالا که معلوم شد حد بودجه شما چقدره خیلی راحتتر میشه بهترین خرید تو این محدوده رو مشخص کردکه lenovo z580 هست با کانفیگ زیر:

cpu:ci7 3612qm
ram:6
vga:nvidia 630m 2 gig
hdd:500
display:15.6 hd

این لپتاپ حدود 1700 یا یه خورده بالاتره و با گارانتی سازگار هست و cpu قدرتمندی داره که حسابی کار شما رو راه میندازه.در ضمن تو فکر ارتقا و این کارها برای لپتاپ نباش چون نمیصرفه و لپتاپ رو هم از گارانتی خارج میکنه.

mrjoozdani
04-08-2012, 23:10
ببین من نمی خواهم که بگویید با این قیمت چی میشه خرید . بلکه می خواهم بدونم با توجه به نیازم لبتاب باید حداقل چه سخت افزاری داشته باشه.

bahman30
04-08-2012, 23:22
اگه بتونی یه 40 تا 70 تومن به بودجت اضافه کنی میتونی Acer v3 core i7 3610 gt640 بخری،از z580 قویتره.

mrjoozdani
04-08-2012, 23:40
خب حالا که معلوم شد حد بودجه شما چقدره خیلی راحتتر میشه بهترین خرید تو این محدوده رو مشخص کردکه lenovo z580 هست با کانفیگ زیر:

cpu:ci7 3612qm
ram:6
vga:nvidia 630m 2 gig
hdd:500
display:15.6 hd

اگه بتونی یه 40 تا 70 تومن به بودجت اضافه کنی میتونی Acer v3 core i7 3610 gt640 بخری،از z580 قویتره.
نمی دانم شاید سوالم را جای اشتباهی پرسیدم .
لطفا فقط بگوید من با توجه به نیازم باید حداقل چه cpu و رم و گرافیکی را مد نظر داشته باشم.

metallover
05-08-2012, 11:20
دوست عزیز حداقل مشخصاتی که شما برای یک لپتاپ که مناسب کارتون باشه باید در نظر داشته باشی یک لپتاپ با سی پی یو core i5 و حداقل 4 گیگ رم و 500 گیگ هارد هستش.این لپتاپ میتونه حداقل تو رنج قیمت 1100 باشه مثل acer 5755g.ولی اگه شما یک لپتاپ با سی پی یو core i7 و حداقل 6 گیگ رم خریداری کنید مسلمه که کار شما رو سریعتر و بهتر انجام میده و چون اهل بازیهای کامپیوتری نیستید زیاد در قید وبند گرافیک نباشید و حتی اگر لپ تاپ انتخابی شما گرافیک اینتل هم داشت هیچ فرقی نمیکنه.پس کف نیاز شما i5 و 4 گیگ رم هست هارد هم 750 باشه که چه بهتر و usb3 هم داشته باشه هم مسلما" بهتره.

mrjoozdani
05-08-2012, 21:10
دوست عزیز حداقل مشخصاتی که شما برای یک لپتاپ که مناسب کارتون باشه باید در نظر داشته باشی یک لپتاپ با سی پی یو core i5 و حداقل 4 گیگ رم و 500 گیگ هارد هستش.این لپتاپ میتونه حداقل تو رنج قیمت 1100 باشه مثل acer 5755g.ولی اگه شما یک لپتاپ با سی پی یو core i7 و حداقل 6 گیگ رم خریداری کنید مسلمه که کار شما رو سریعتر و بهتر انجام میده و چون اهل بازیهای کامپیوتری نیستید زیاد در قید وبند گرافیک نباشید و حتی اگر لپ تاپ انتخابی شما گرافیک اینتل هم داشت هیچ فرقی نمیکنه.پس کف نیاز شما i5 و 4 گیگ رم هست هارد هم 750 باشه که چه بهتر و usb3 هم داشته باشه هم مسلما" بهتره.
حالا شد. خوب همان طور که کفتی زیاد بازی نمی کنم ولی کار گرافیک و طراحی زیاد دارم و می خواهم با نرم افزار های جدید مثل ادوب سی اس 6 کار کنم برای این کار گرافیک باید در چه حدی باشه.

من یه لبتاب با صفحه کلید خوش دست و راحت برای تایپ کردن طولانی با یه باطری خوب که مدت زیادی روشن بمونه میخوام چه مدلی را پیشنهاد می کنید . اصلا یه لبتاب با باطری عالی چند ساعت روشن می ماند؟

یه چیز دیگه چرا این انجمن دکمه تشکر نداره. به هر حال از جواب هایی که می دهید ممنونم

mrjoozdani
06-08-2012, 09:16
بازم سلام من یه کم گیج شدم . :44:
مگه وقتی می گوییم مثلا لبتاب asus n53sv نباید همه جا با یه مشخصات ثابتی باشه پس چرا یه جا نوشته ci7 یه جه دیگه ci5 و درورد بقیه مشخصاتش هم همینطور ؟
:18:

metallover
06-08-2012, 16:22
یک لپتاپ کانفیگ های متعددی داره برای همینه که میبینی یه مدل یه جا با یه سی پی یو ورم هست و یه جا دیگه با یه کانفیگ کلا" متفاوت.در مورد باتری هم مال همشون 6cell هست که شما حداقل روی 3-4 ساعت میتونی حساب کنی که با باتری کار کنن.در مورد صفحه کلید من چند مدل ایسر hp ایسوس و لنوو کار کردم بنظرم صفحه کلیدهای لنوو وhp یه مقدار کمی از اون دوتای دیگه بهتر بود و اون مدل لنوو z580 رو که خدمتتون معرفی کردم و در حد بودجه شما بود رو کانفیگ کاملش رو میذارم که مرجع باشه:

CPU
Intel Core i7 3612QM@2.1GHz (Turbo Boost 3.1GHz), 6MB L3 Cache

Memory
DDRIII 6GB 1600MHz (Dual Channel)

Hard Disk Capacity
500GB SATA 5400RPM

Optical Drive
Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW)

Graphic
Nvidia GeForce GT 630M 2GB
Intel HD Graphics 4000

Display
15.6" (1366 x 768) LED-Backlight LCD

Communication
Intel Centrino Wireless-N 2200 Wireless Network Adapter
Realtek PCIe FE Family Ethernet
Camera
Bluetooth

Security
One Key Recovery
Kensington Lock

Ports
2 x USB 3.0 ports
2 x USB 2.0 ports
VGA Output
RJ45
Multi Card Reader
HDMI
Headphone
Mic

Others
Keyboard: English & Arabic, Num-Pad

Weight
2.6 Kg

Battery
6Cell 48Wh (Up to 5 hours)

Color
Grey

Operating System
Dos

همین کانفیگ رو با بلوری هم دارن که یه مقدار گرونتره.با در نظر گرفتن کلیه کارهایی که شما با یک لپتاپ میخواین انجام بدین و خوشدست بودن صفحه کلید و کیفیت صفحه نمایش و عمر باطری و از همه مهمتر بودجه مورد نظرتون این مدل کاملا" جوابگوی شما هست.در مورد 5 ساعت کار با باتری اگر شما برنامه نویسی انجام دادین رو زمانی کمی کمتر از این زمان میتونید حساب کنید ولی توقع نداشته باشید که وقتی مثلا" فتو شاپ کار میکنید هم 5 ساعت با باتری کار کنه.

ebrahimi.aa
15-08-2012, 02:45
مگه کانفیگ یه مدل لبتاپ فرق میکنه؟ منظورم اینه که یه لبتاپ مشخص چند جور کانفیگ داره؟؟؟!!! اگه اره از کجا بفهمیم؟ رو قیمتشم تاثیر داره؟
اون اصلیه کدومه؟ منظورم همونی که تو سایتا معرفی میکنند؟