PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا شما از تاریخ 1391/5/12 به GPSدسترسی دارید ؟ بحث سیاسی ممنوع . فقط بحث تکنیکی

مصطفی
04-08-2012, 18:28
فقط به سوالای زیر جواب خلاصه بدین 1 نوع وسیله شما چیه ؟ 2 ساکن کدام استان هستید 3 آیا به gps دارید یا نه ؟
1 گوشی نوکیا c5
2
3 نه
.
به پیر . به پیغمبر . به هرکی دوست دارین . به هرچی میپرستید . فقط بحث سیاسی نکنید و جواب خلاصه بدین . اگه اطلاع تخصصی دارید آیا -----میتونه دسترسی به ماهواره gps رو محدود کنه ؟ چه جوری؟

senaps
05-08-2012, 00:41
بله....
اکس‌پریا ایکس 10! اندروید...
شهر ایلام استان ایلام!

به پیر . به پیغمبر . به هرکی دوست دارین . به هرچی میپرستید . فقط بحث سیاسی نکنید و جواب خلاصه بدین . اگه اطلاع تخصصی دارید آیا -----میتونه دسترسی به ماهواره gps رو محدود کنه ؟ چه جوری؟

راهیاب ماهواره‌ای، سیستمی هستش که اوتوبوس و تریلر ها و ... دارن ازش استفاده میکنن و ده‌ها شرکت دارن برای این سیستم نقشه مینویسن و کارشون روی این سیستم هستش.... دلیلی نداره که دولت یا شخصی بخواد دسترسیش رو قطع بکنه...

اما چرا شما دسترسی نداری؟!( جایی که داری تست میکنی، قبلا دسترسی داشتی؟! چیزی اضافه نشده به اون منطقه؟!!!) گوشیتون خراب نشده؟ نرم افزار مربوطه خراب نشده؟!

مصطفی
06-08-2012, 13:58
خب مسئله همین جاست که الان اتوبوس های بین شهری و تاکسی ها رو توی یزد خبر دارم که ازش استفاده نمی کنن . مثلا یه تاکسی بین شهری آشنا دارم در یزد (محل سکونتم ) که میگه شرکت بهشون گفته جی پی اس شون رو کاری باهاش ندارن چون سرطان زاست . !الان خودم و یکی از دوستام هم توی یزد به جی پی اس گوشی دسترسی نداریم . قبلا هم بهش دسترسی داشتم و نرم افزار یا سخت افزارم تغییر نکرده. و یکی از دوستام که توی کرمانه میگه که اون هم دسترسی نداره . گفتم احتمالا سراسری باشه

Extreme-Forces
06-08-2012, 18:06
x8 xperia. مال من كه كار ميكنه

senaps
06-08-2012, 18:15
خب مسئله همین جاست که الان اتوبوس های بین شهری و تاکسی ها رو توی یزد خبر دارم که ازش استفاده نمی کنن . مثلا یه تاکسی بین شهری آشنا دارم در یزد (محل سکونتم ) که میگه شرکت بهشون گفته جی پی اس شون رو کاری باهاش ندارن چون سرطان زاست . !الان خودم و یکی از دوستام هم توی یزد به جی پی اس گوشی دسترسی نداریم . قبلا هم بهش دسترسی داشتم و نرم افزار یا سخت افزارم تغییر نکرده. و یکی از دوستام که توی کرمانه میگه که اون هم دسترسی نداره . گفتم احتمالا سراسری باشه

خیر...ارتباطی به سرطان زا بودن یا نبودن نداره و نیست!!!!(هنوز ثابت نشده!)....

ولی اینکه دسترسی ندارید، قبلا با چند ماهواره لاک میشدین؟!!! اگر یه دونه بوده، ممکنه ماهواره‌ای که اون قسمت از زمین رو پوشش میده(شما و شرق تر از شما!!) از مدار خارج شده باشه یا هرچی!!(احتمالش بسیار کمه چون اکثر تجهیزات نظامی و عمومی دنیا از این سیستم استفاده میکنن و ما هم مستثنا نیستیم!!)