مشاهده نسخه کامل
: 3 میلیون
hadi_khan2
02-08-2012, 17:48
لپ تاپ تا 3 میلیون مناسب برای گیمینگ لطفا راهنمایی کنید ؟ا
برو سراغ G53sx ASUS رفیق.
بدون توضیح چون فک میکنم در عالی بودن این لپ تاپ شکی نیست. البته اگه بیشتر پول بدی G74 هم عالیه.
به نظرم الکی پول نده.اولویت برای گیم گرافیکه که سری جدید لپتاپها مثل asus n56 یا Hp dv6 t7000 یا lenovo y580 گرافیکهایی در حد g53 دارند با قیمت خیلی کمتر.تازه گرافیک 660 هم دارند که فکر کنم یه کم از 560 قویتر هم باشه.جدیدتر هم هستند.البته g53 هم کیفیت خوبی داره و سری گیم هست و کولینگش از n56 فکر می کنم بهتر باشه.ولی به نظرم الان پول هدر دادنه برای g53
em0lovelyb0y
03-08-2012, 21:13
فقط dv6 t7000 که واقعا هیولای هر چی لپ تاپه ...
خیلی از سایت ها هم تازه آوردن با گرافیک 650 ...
فکر کنم حدودا 2100 باشه ...
hadi_khan2
03-08-2012, 22:13
فقط dv6 t7000 که واقعا هیولای هر چی لپ تاپه ...
خیلی از سایت ها هم تازه آوردن با گرافیک 650 ...
فکر کنم حدودا 2100 باشه ...
باتشکر از همه دوستان
اگه 2100 باشه خوب ایسوس ام 3000 تومن میشه که خیلی ام تفاوت قیمت ندارن!!!؟
em0lovelyb0y
03-08-2012, 23:05
معمولا سری جدید اچ پی هر سال فروردین وارد میشد اما امثال به خاطر مشکلات ارز خیلی دیر وارد شد ...
مدل هایی هم که اومد گرافیک 630 داشت که واسه گیم خوب نبود اما جدیدا بعضی فروشگاه ها تو بازار و بعضی سایت ها مدل های سفارشی و فول رو وارد کردن که گرافیک 650 / نور پس زمینه کیبرد / بلوری/ 32gig mssd / صفحه FHD و ...داره که واقعا عالی و فوق العاده هست ...
ضمنا به این ویژگی ها دیزاین خیلی شیک و با کلاس و اسپیکر اختصاصی Beats به همراه subwoofer رو هم اضافه کن ...
CPU: INTEL Core i7-3610QM - 2.3 GHz / CACHE: 6.0 MB / RAM: 8GB DDR3 / HDD: 1 TERA SATA + SSD 32GB / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD±R/RW Double Layer / VGA: GEFORCE 650 - 2GB / PORTS: LAN 1000 + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI + USB3 / 2.8 Kg / Windows 7 Home Premium 64 - Blu-ray / FULL HD
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو خریدش شک کنی خیلی ضرر کردی ...
دنبال برند تخیلی هم نباش که هیچ کدوم به اچ پی نمی رسن ...
em0lovelyb0y
03-08-2012, 23:06
قیمت 2140T ...
کدوم سایت با این مشخصات وارد کرده ؟
خب g53 یه کم قدیمیه نسیت به اینها..وزنشم بیشتره و فکر کنم 3.5 کیلو باشه.اختلاف 800 -900 تومن زیاد نیست به نظرت؟!اگه مشکل مالی نداری می تونی g53 هم برداری.من بودم بر نمی داشتم.چون واسه بازی فرق خاصی ندارند.شاید فقط سیستم کولینگش بهتر باشه.اونم نمی دونم چقدر
hadi_khan2
04-08-2012, 14:32
معمولا سری جدید اچ پی هر سال فروردین وارد میشد اما امثال به خاطر مشکلات ارز خیلی دیر وارد شد ...
مدل هایی هم که اومد گرافیک 630 داشت که واسه گیم خوب نبود اما جدیدا بعضی فروشگاه ها تو بازار و بعضی سایت ها مدل های سفارشی و فول رو وارد کردن که گرافیک 650 / نور پس زمینه کیبرد / بلوری/ 32gig mssd / صفحه FHD و ...داره که واقعا عالی و فوق العاده هست ...
ضمنا به این ویژگی ها دیزاین خیلی شیک و با کلاس و اسپیکر اختصاصی Beats به همراه subwoofer رو هم اضافه کن ...
CPU: INTEL Core i7-3610QM - 2.3 GHz / CACHE: 6.0 MB / RAM: 8GB DDR3 / HDD: 1 TERA SATA + SSD 32GB / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD±R/RW Double Layer / VGA: GEFORCE 650 - 2GB / PORTS: LAN 1000 + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI + USB3 / 2.8 Kg / Windows 7 Home Premium 64 - Blu-ray / FULL HD
تو خریدش شک کنی خیلی ضرر کردی ...
دنبال برند تخیلی هم نباش که هیچ کدوم به اچ پی نمی رسن ...
چرا رمش کمه(8) نسبت به قیمت و نسبت به g 55 ایسوس که از این قدیمی تره ؟
GEFORCE 650 - 2GB با GEFORCE 560m-2gb ایسوس خیلی فرق دارن؟
hadi_khan2
04-08-2012, 14:41
در ضمن full hd نیست (hp t7000)
رم 8 که خوبه دیگه. هر چند من جای شما بودم اصلا سراغ HP نمی رفتم...
em0lovelyb0y
04-08-2012, 15:23
8 کمه ؟:18:
4 هم از سرت زیاده ...:31:
650M یک رده از 560M GTX بالاتره ...
ببین راحتت کنم به غیر اچ پی پول دادی ضرر کردی شاید کانفیگ خوب گیرت بیاد اما دیزاین و شیکی و امکانات خاص و برند رو از دست میدی ...
همیشه هم از کسی بپرس که بدونه نه اونی که میاد الکی میگه این خوبه یا بده ...
em0lovelyb0y
04-08-2012, 15:24
چرا خوبه آخرش زده FHD ...
این مدل پارت خاورمیانه نیست و سفارشی هست ..
من از دوستم تو پارسیان پرسیدم گفت آوردم فرداش تموم شد چون خیلی ها دنبال این سری از اچ پی با این کانفیگ هستن ...
◄ فـروش غـول آمـریـکـایـی ALIENWARE M17 ► ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hadi_khan2
04-08-2012, 21:35
رم 8 که خوبه دیگه. هر چند من جای شما بودم اصلا سراغ HP نمی رفتم...
چرا سراغ hp نمی رفتی ؟
با توجه به اینکه از نظر گرافیک از g55 ایسوس قویتره و قیمتشم کمتره ؟
em0lovelyb0y
04-08-2012, 21:39
می دونی چرا ؟
چون چرت گفتن بی دلیل استخون نداره ...
جالبه هر کی هم می خواد اچ پی رو خراب کنه میگه داغ می کنه اما نمی دونه که خیلی ها دارن از اچ پی استفاده می کنن و چقدر فوق العاده ست همه جوره ...
خودم دیشب دستم سری X اسوس بود داشت آتیش می گرفت انقدر داغ کرده بود ...
hadi_khan2
04-08-2012, 22:03
بچه ها یکی از دوستان سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) معرفی کرد که خیلی سایت خوبیه سوال اینکه از کجا میشه فهمید سایته معتبریه؟ و این سایت واسه چه کشوریه ؟ و چقد کرایه باید بدی تا بیارن دوبی یا عراق یا جمهوری آذربایجان؟
em0lovelyb0y
04-08-2012, 22:18
سایت که امریکایی هست ولی نمیشه به راحتی فهمید چقدر کارش درسته مگر این که بیشتر اطلاعات در موردش پیدا کنی ...
فکر هم نکنم بیارن به کشورهایی که تحریم هست چون مثلا اچ پی ایران رو تحریم کرده اونایی هم که علنا اعلام نکردن دلیل بر این نیست که می تونن بفرستن ...
چون چرت گفتن بی دلیل استخون نداره ...
یکی مثل شما بود (شایدم خودت بودی) که خیلی از هیولاهای HP تعریف میکرد و چرت بی استخون میگفت. بهتره بدونی تو بررسی های 3 ساله که رو چند برند معروف از جمله هیولا انجام دادن معلوم شده ایسوز کمترین خرابی رو داشته , بعدش سونی و آخر سر هم همین آقای هیولا(HP گل) بیشترین خرابی. در ضمن به یکی بگو ایسوز داغ میکنه که نداشته باشه.OK؟
شما اول یکم تحقیق میکردی بعد میومدی پست میدادی بهتر بود. شایدم مخصوصا میخوای مردم جنس بنجول بگیرن تا تو کیف کنی. در مورد دیزاین هم اون سلیقه ی توئه و به نظر من کج و معوج ترین و مسخره ترین دیزاینی که به عمرم دیدم همینه.
چرا سراغ hp نمی رفتی ؟
با توجه به اینکه از نظر گرافیک از g55 ایسوس قویتره و قیمتشم کمتره ؟
ببین هادی جان هر چیزی که ارزونتر بود بهتر نیست. ایسوز بعد از سونی و اپل بهترین و معتبر ترین برند هستش. مطمئنا اگر محدودیت پولی وجود نداشت من میگفتم اپل بگیر , سونی بگیر ولی پول برند میدی دیگه. هر کسی که اومد و گفت ایسوز داغ میکنه و بدرد نمیخوره شما باور نکن. من خودم ایسوز دارم که اینو میگم و وقتی میخواستم بگیرم از هیچ کسی تعریفی از HP نشنیدم مگه همین آقای بالایی! شایدم دوستش!!!
حتما حتما حتما برای خرید سستم از تو سایت های خارجی تحقیق کنید تا مطمئن بشید. اگه هم کسی دنبال شیک بودن باشه و بره دنبال HP همه بهش میخندن. اگه همچین کسی عاقل باشه و شیک بودن رو بخواد لپ تاپی میگیره که پشتش عکس سیب داشته باشه یا نوشته باشه VAIO نه HP...
راستش من که حال و حوصله سر و کله زدن با آدمای اینجا رو ندارم.ما که ASUS داریم و کاملا راضی هستیم.
حالا دیگه خودتون میدونید...
em0lovelyb0y
04-08-2012, 23:39
خیلی تند میری پیاده شو سوت بزن ...
عقده گشایی تا کجا ...
asus کمترین خرابی رو داشته ؟ asus اصلا سهمی تو بازار جهانی نوت بوک - پی سی نداره ...
شرکتی که کمتر از 6 درصد فروش جهانی رو داره اصلا به حساب نمیاد که بخوایم بریم سراغ بقیه فاکتورهاش ...
اچ پی 7 سال بهترین و پرفروش ترین سازنده کامپیوتر دنیا هست تو امریکا رتبه اول رو داره و تودنیا هم اول هست ...
برو آمارهارو نگاه کن ...
اپل با احتساب آیپد اول و بدون احتساب آیپد دوم هست تو بازار چون اپل فروش وحشتناک آیپد داره و اگر بخوایم آپید رو جزء کامپیوتر حساب کنین اول هست و اچ پی دوم در غیر این صورت اچ پی اول هست اپل دوم ولنوو سوم ...
اج پی که بالاترین تولید کامپیوتر دنیا رو داره با این تیراژ بازهم ازلحاظ دیزاین و کیفیت و ...از همه برندها سرتر هست ...
ضمنا مخالف و موافق به زیبایی و شیک بودن اچ پی اذعان دارن ...
سونی ؟ وای خدایا گیر کیا افتادیم اینجا ببین پسر گلم سونی اصلا جایی تو سازندگان کامپیوتر نداره و در حال حاضر هم وحشتناک ضررده هست چون کسی محصولاتشو مثل قبل نمی خره چون مردم فهمیدن که نباید به برند پول بدن و اینجاست که سونی به مشکل خورد ...
برو تو همین تاپیک ها نگاه کن ببین می تونی یه نفر پیدا کنی دنبال سونی باشه ...
غیرممکن بتونی ...
تازه اینا ایرانی هستن اینطوری اطلاعاتشون رفته بالا حالا فکر کن خارجی که اصلا به سونی نگاه هم نمی کنه ...
برو پاساژ رضا ببین غیر از فروشگاه اوا که ایران رهجو هست هیچ فروشگاه دیگه ای سونی نمیفروشه ...
چون میدونن خریدار نداره ...
همه هم مثل شما نیستن که با.......... لپ تاپ گرفتی بیان اینجا عقده گشایی ...
حیف وقتی که واسه جواب به امثال تو گذاشتم اونم با مک بوک که امثال تو باید خوابشو ببینن ...
em0lovelyb0y
04-08-2012, 23:41
چشای کورتو باز کن ببین اچ پی اوله و asus اصلا جایی نداره ...
گزارش واسه کمتر از یک ماه پیشه تازه اینا از لحاظ سهم تو بازار با اچ پی رقیبن نه امکانات و تکنولوژی چون هیچ وقت یه برند تایوانی نمی تونه به امریکایی برسه ...
em0lovelyb0y
04-08-2012, 23:47
hp کیفیتش تایید می شه.نگران نباش.ایسوس و لنوو هم خوب هستند
ای بابا.یکی از Hp الکی تعریف می کنه.یکی دیگه الکی می کوبونه.بابا 2012 هست الان.مگه می شه یه کمپانی که سالهاست تو عرصه کامپیوترهای خونگی پرفروشترینه بی کیفیت باشه؟الان دیگه بحث برند و تعصب و ... مسخره است به خدا.ایسوس هم با کیفیته.لنوو هم همینطور.هر کدومش رو بگیری با کیفیتند.دیگه بحث سر جزییاته که به خود ادم بر می گرده.یکی مثلا lcd ش یه کم بهتره.یکی ssd داره یکی دیزاینش بهتره.یکی سیستم صوتیش بهتره.انتخاب با خود ادمه دیگه.اینکه بگیم hp کیفیت نداره و داغ می کنه یا ایسوس اشغاله و ... مال بچه مدرسه ای هاست!در مورد اپل هم شخصا حاضر نیستم الکی این همه پول بدم به یه کمپانی خود خواه که فقط فکر چاپیدن مشتریهاشه.برید ببینید همین کمپانی با کارگرهاش تو چین چی کار می کنه یا عامل بدبختی چند نفر تو همین امریکاست.فکر کردید همین iphone ای که N دلار می فروشه واسه خودش چقدر دراومده؟ولی متاسفانه همیشه مردم عکس العملشون در مقابل استثمار واستعمار همینه که بیشتر جذب می شن.اپل شده مثل کمپانی های gucci ,armaniو... .همه می خرن چون گرونه وبگن اپله.البته درمورد تکنولو÷ی و کیفیتش شکی نیست.همیشه عالیه.کسی نمی تونه انکار کنه.ولی شخصا حالم از سیاستهاش به هم می خوره.کاملا ضد انسانیه به نظرم..هر چقدر هم می خواد با کیفیت باشه
hp کیفیتش تایید می شه.نگران نباش.ایسوس و لنوو هم خوب هستند
ای بابا.یکی از Hp الکی تعریف می کنه.یکی دیگه الکی می کوبونه.بابا 2012 هست الان.مگه می شه یه کمپانی که سالهاست تو عرصه کامپیوترهای خونگی پرفروشترینه بی کیفیت باشه؟الان دیگه بحث برند و تعصب و ... مسخره است به خدا.ایسوس هم با کیفیته.لنوو هم همینطور.هر کدومش رو بگیری با کیفیتند.دیگه بحث سر جزییاته که به خود ادم بر می گرده.یکی مثلا lcd ش یه کم بهتره.یکی ssd داره یکی دیزاینش بهتره.یکی سیستم صوتیش بهتره.انتخاب با خود ادمه دیگه.اینکه بگیم hp کیفیت نداره و داغ می کنه یا ایسوس اشغاله و ... مال بچه مدرسه ای هاست!در مورد اپل هم شخصا حاضر نیستم الکی این همه پول بدم به یه کمپانی خود خواه که فقط فکر چاپیدن مشتریهاشه.برید ببینید همین کمپانی با کارگرهاش تو چین چی کار می کنه یا عامل بدبختی چند نفر تو همین امریکاست.فکر کردید همین iphone ای که N دلار می فروشه واسه خودش چقدر دراومده؟ولی متاسفانه همیشه مردم عکس العملشون در مقابل استثمار واستعمار همینه که بیشتر جذب می شن.اپل شده مثل کمپانی های gucci ,armaniو... .همه می خرن چون گرونه وبگن اپله.البته درمورد تکنولو÷ی و کیفیتش شکی نیست.همیشه عالیه.کسی نمی تونه انکار کنه.ولی شخصا حالم از سیاستهاش به هم می خوره.کاملا ضد انسانیه به نظرم..هر چقدر هم می خواد با کیفیت باشه
mahsmahs
05-08-2012, 00:16
خیلی تند میری پیاده شو سوت بزن ...
عقده گشایی تا کجا ...
asus کمترین خرابی رو داشته ؟ asus اصلا سهمی تو بازار جهانی نوت بوک - پی سی نداره ...
شرکتی که کمتر از 6 درصد فروش جهانی رو داره اصلا به حساب نمیاد که بخوایم بریم سراغ بقیه فاکتورهاش ...
اچ پی 7 سال بهترین و پرفروش ترین سازنده کامپیوتر دنیا هست تو امریکا رتبه اول رو داره و تودنیا هم اول هست ...
برو آمارهارو نگاه کن ...
اپل با احتساب آیپد اول و بدون احتساب آیپد دوم هست تو بازار چون اپل فروش وحشتناک آیپد داره و اگر بخوایم آپید رو جزء کامپیوتر حساب کنین اول هست و اچ پی دوم در غیر این صورت اچ پی اول هست اپل دوم ولنوو سوم ...
اج پی که بالاترین تولید کامپیوتر دنیا رو داره با این تیراژ بازهم ازلحاظ دیزاین و کیفیت و ...از همه برندها سرتر هست ...
ضمنا مخالف و موافق به زیبایی و شیک بودن اچ پی اذعان دارن ...
سونی ؟ وای خدایا گیر کیا افتادیم اینجا ببین پسر گلم سونی اصلا جایی تو سازندگان کامپیوتر نداره و در حال حاضر هم وحشتناک ضررده هست چون کسی محصولاتشو مثل قبل نمی خره چون مردم فهمیدن که نباید به برند پول بدن و اینجاست که سونی به مشکل خورد ...
برو تو همین تاپیک ها نگاه کن ببین می تونی یه نفر پیدا کنی دنبال سونی باشه ...
غیرممکن بتونی ...
تازه اینا ایرانی هستن اینطوری اطلاعاتشون رفته بالا حالا فکر کن خارجی که اصلا به سونی نگاه هم نمی کنه ...
برو پاساژ رضا ببین غیر از فروشگاه اوا که ایران رهجو هست هیچ فروشگاه دیگه ای سونی نمیفروشه ...
چون میدونن خریدار نداره ...
همه هم مثل شما نیستن که با.......... لپ تاپ گرفتی بیان اینجا عقده گشایی ...
حیف وقتی که واسه جواب به امثال تو گذاشتم اونم با مک بوک که امثال تو باید خوابشو ببینن ...
چقدر عصبانی هستی شما!
سونی خیلی هم باحاله و خیلیها هم محصولاتش رو دوست دارن :beer:
ارسال شده از LT22i با استفاده از تپاتالک 2
دوستان یه چیز جالب که از لینک آقای EMO بدست آوردم...ببینید:
شرکت HP دوباره بیشترین مقدار پی سی را در این سه ماهه عرضه کرده است، چه در ایالات متحده و چه در سراسر جهان، اما عرضه آنها حدود ۱۲ درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.
شرکت ایسوس موفق شده است تا حدود ۳۹ درصد بیشتر کامپیوتر نسبت به سال گذشته (در زمان مشابه) در سراسر جهان عرضه نماید.
فک کنم هر آدم عاقلی میفهمه که مردم بیشتر به ایسوز رو آوردن و از HP دلسرد تر شدن (البته EMO جان یکمی کار داره که وارده جمع آدمای عاقل بشه)
چقدر عصبانی هستی شما!
سونی خیلی هم باحاله و خیلیها هم محصولاتش رو دوست دارن :beer:
طبق شبکه خبر رسانی Emolovelyboy سونی گندترین شرکت کامپیوتری دنیا هست!!!
برادر خدا رو شکر که یارو بن شد و گرنه سر همه مون رو میخورد... خدایا 100,000 مرتبه شکر!
hadi_khan2
05-08-2012, 23:45
سایت که امریکایی هست ولی نمیشه به راحتی فهمید چقدر کارش درسته مگر این که بیشتر اطلاعات در موردش پیدا کنی ...
فکر هم نکنم بیارن به کشورهایی که تحریم هست چون مثلا اچ پی ایران رو تحریم کرده اونایی هم که علنا اعلام نکردن دلیل بر این نیست که می تونن بفرستن ...
بچه ها داریم از موضوع بحث عوض میشیم مثه اینکه شماها روزه هستین و عصبانی پیشنهاد میشه بعد افطار بیاید تاپیک.
چرا سرورای p30world خرابن عصابم خورد شد از صبح که اومدم نتونستم بیام!!!!!!
از کجا میشه فهمید آمریکایی هست؟
من کشورایی مثه عراق و جمهوری آذربایجان و دوبی گفتم نه ایران که تحریمه .
هزینه کرایه حمل چقد میشه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.