مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی Juventus F.C | بیانکونری ها | جلد 2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لقب باشگاه
Bianconeri
سال تاسیس
1897
ورزشگاه
Juventus Stadium
ظرفیت
41,000
صاحب باشگاه
Agnelli family
سرمربی
Antonio Conte
اسپانسر
Jeep
سایت رسمی
Juventus.com
افتخارات باشگاه
سری A
....*28....
جام حذفی
9
سوپرکاپ ایتالیا
4
جام قهرمانان اروپا
2
جام یوفا
3
سوپر کاپ اروپا
2
* یوونتوس 30 بار در سری A در زمین فوتبال قهرمان شده ولی 2 قهرمانی یوونتوس بعدا از باشگاه گرفته شده.
رزرو برای لیست بازیکن ها و نقل و انتقالات باشگاه.
خب چیزی که میترسیدیم اتفاق افتاد احتمال اینکه کونته را برای یک سال محروم کنن خیلی زیادتر از محرومیت 3 ماهه شد.
کلا نمیذارن این تیم اوج بگیره...
حالا با این حساب به نظر شماها تیم با مربی موقتیش که همون مربی تیم های پایه هست میتونه موفق بشه؟ البته گویا کونته در تمرین های تیم میتونه شرکت کنه اما به نظر من کاپلو هم میتونه گزینه ی خوبی باشه.
خب چیزی که میترسیدیم اتفاق افتاد احتمال اینکه کونته را برای یک سال محروم کنن خیلی زیادتر از محرومیت 3 ماهه شد.
کلا نمیذارن این تیم اوج بگیره...
حالا با این حساب به نظر شماها تیم با مربی موقتیش که همون مربی تیم های پایه هست میتونه موفق بشه؟ البته گویا کونته در تمرین های تیم میتونه شرکت کنه اما به نظر من کاپلو هم میتونه گزینه ی خوبی باشه.
من که مخالف اومدن مربی جدید (به خصوص کاپلو) هستم... تیم به این شکل فعلی عادت کرده و اتفاقا پارسال خیلی خوب بود و بهتره همون راه رو ادامه بده. امسال یووه هیچ بازیکن مهمی رو از دست نداده و تقریبا در همه خطوط هم تقویت شده. کاپلو بیاد و دوباره یه 2-4-4 ایتالیایی رو راه بندازه توی تیم و همه زیرساخت فوتبال مدرنی رو که کونته پارسال ساخت بریزه بیرون و برگردیم به 4-5 سال پیش.
من نسبت به وضعیت خوشبینم و خیلی بعید می دونم دادگاه به این درخواست 15 ماه محرومیت که دادستان داده رای مثبت بده. من فکر می کنم در نهایت یه محرومیت کوتاه مدت + جریمه مالی در انتظاره. باشگاه هایی که شرط بندی کردن اینطوری محروم نشدن، این که فقط خبر داشته و اطلاع نداده.
arash-king
15-08-2012, 16:06
من که مخالف اومدن مربی جدید (به خصوص کاپلو) هستم... تیم به این شکل فعلی عادت کرده و اتفاقا پارسال خیلی خوب بود و بهتره همون راه رو ادامه بده. امسال یووه هیچ بازیکن مهمی رو از دست نداده و تقریبا در همه خطوط هم تقویت شده. کاپلو بیاد و دوباره یه 2-4-4 ایتالیایی رو راه بندازه توی تیم و همه زیرساخت فوتبال مدرنی رو که کونته پارسال ساخت بریزه بیرون و برگردیم به 4-5 سال پیش.
من نسبت به وضعیت خوشبینم و خیلی بعید می دونم دادگاه به این درخواست 15 ماه محرومیت که دادستان داده رای مثبت بده. من فکر می کنم در نهایت یه محرومیت کوتاه مدت + جریمه مالی در انتظاره. باشگاه هایی که شرط بندی کردن اینطوری محروم نشدن، این که فقط خبر داشته و اطلاع نداده.
فعلا که 10 ماه محروم شده تا ببینیم چی میشه ! توی سایت بین الملل گل نوشته بود که به احتمال زیاد میخوان دوباره تجدیدنظر کنن البته روی بونوچی و په په
نوشته بود یه سری مدارک جدید پیدا کردن که به احتمال فراوان از محکومیت کونته کم کنه !! الان هم که یووه در به در دنبال یه مهاجم هست و همش داره ما را نصف جون میکنه ! الان هم که نام یورنته اسپانیایی افتاده وسط
فعلا که 10 ماه محروم شده تا ببینیم چی میشه ! توی سایت بین الملل گل نوشته بود که به احتمال زیاد میخوان دوباره تجدیدنظر کنن البته روی بونوچی و په په
نوشته بود یه سری مدارک جدید پیدا کردن که به احتمال فراوان از محکومیت کونته کم کنه !! الان هم که یووه در به در دنبال یه مهاجم هست و همش داره ما را نصف جون میکنه ! الان هم که نام یورنته اسپانیایی افتاده وسط
فرصت دو تا اعتراض باقی مونده و مدارک جدید هم مثل اینکه هستن و رای احتمالا تغییر می کنه. تا تکلیف مربی مشخص نشه متاسفانه نمیشه خیلی به نقل و انتقالات امید داشت.
مذاکرات برای ژکو آغاز شد
Juventusfc.iR – در حالی که کمتر از یک هفته به پایان نقل و انتقالات ۲۰۱۲ فرصت باقی است ، پس از اسم های فراوانی که برای این پست یووه در طول این تابستان شنیده شد بسیار زیاد بود ، ابتدا از فان پرسی و سوارز آغاز شد و اکنون با یورنته و ژکو ادامه مییابد .
اما امروز گاتزتا دلو اسپرت نوشت سران یوونتوس رسما اعلام کرده اند که دیگر برای جذب یورنته تلاشی نخواهند کرد ، چرا که پیشنهاد ۲۲ میلیون یورویی این باشگاه نیز توسط اتلتیک بیلبائو رد شد و پرداخت بیش از این برای مهاجمی در سطح یورنته غیرمعقول به نظر میرسد . نکته جالب اینجاست که باشگاه باسکی تقاضای ۳۶ میلیون یورو برای جذب او توسط یووه کرده بود که در نوع خود بسیار غیر منطقی به نظر میرسد .
از سویی کوریره دلو اسپرت صبح امروز تیتر یک خود را به آغاز مذاکرات ادین ژکو و یوونتوس اختصاص داده بود . ظاهرا مهاجم بوسنیایی از سران باشگاه منچستر سیتی درخواست کرده است که رضایتنامه او را برای ترک این باشگاه صادر کنند ، این در حالی است که از طرفی سران منچستر سیتی پیشنهادی ۳۰ میلیون یورویی برای جذب استیون یووتیچ از فیورنتینا ارائه داده است و این به منزله این خواهد بود که ژکو در برنامه فصل بعد منچینی جایی ندارد .
در صورتی که طی روزهای آینده یک مهاجم به جای ژکو به تیم منچستر سیتی بپیوندد ، حضور ژکو در یوونتوس با دستمزدی ۵ میلیون یورویی و با قراردادی ۲۵ میلیون یورو قطعی خواهد بود .
==================
نقل و انتقالات این فصل باشگاه تا امروز
==================
چرا کونته محروم شد ؟
درحالی که تمامی اتهامات مربوط به دیدار تیم های سیه نا و نوارا رد شد و به گفته ی دادستان اتهامات وارد شده برای محرومیت کافی نبود اما محرومیت انتونیو کونته سرمربی یوونتوس باقی ماند و وکلای وی نتوانستند از محرومیت وی کم کنند.
در همین رابطه قاضی پرونده گفت :"کونته به دلیل خبر داشتن از تبانی در بازی سیه نا - آلبینولفه 10 ماه محروم شده است."
تجدید نظر سوم از ابتدای سپتامبر در دادگاه ملی ورزش بررسی می شود اما هنوز مشخص نیست که کونته قصد دارد برای کاهش محرومیت یا تبرئه شدن اقدام کند.
گفته می شود اگر کونته بخواهد محرومیتش کاهش پیدا کند دادگاه ملی ورزش با درخواست کونته موافقت می کند زیرا همیشه چنین پرونده هایی وجود داشته که با کاهش مدت محرومیت همراه بوده اما اگر هدف کونته تبرئه شدن باشد شاید دوباره همین 10 ماه را برای کونته در نظر بگیرند. این آخرین فرجام خواهی کونته در سیستم قضایی - ورزشی هست و اگر موفق ننشود باید خودش را برای حضور طولانی مدت در دادگاه مدنی آماده کند.
گفتنی است در این دادگاه هیچ فردی برای عدم گزارش بیشتر از 5 ماه محروم نشده و در عین ناباوری در حالی که مستندات علیه کونته سرمربی یوونتوس کم بود اما وی را 10 ماه از حضور در مسابقات محروم کردند.
juventus. ir
=================
دشمنان یوونتوس سخت در اشتباه هستند
پس از تایید محرومیت 10 ماهه ی انتونیو کونته سرمربی باشگاه یوونتوس، اندره ا انیلی رئیس ارشد باشگاه یوونتوس در بیانه ای به حمایت کامل از سرمربی تیم خود پرداخت و گفت:
"رای امروز کمیته انضباطی، بزرگترین ترس های من در مورد مسائل مربوط به کونته را تایید کرد. مسائلی که در زمانی رخ داده که او در باشگاه دیگری بوده. ماه ها با ناراحتی و تردید این پرونده را پیگیری می کردم ولی حالا به درجه ای رسیده ایم که باید جلوی این ها ایستاد"
"بعد از یک پیروزی موفقیت آمیز و تبرئه کردن کونته از بازی نوارا - سیه نا به دلیل تناقض در زمان و مکان و عدم همخوانی و تغییر مداوم شهادت هایی که برای نفع شخصی بیان شده بودند، آن ها تصمیم گرفتند این بار مقابل "منطق" بایستند و حکم کونته را دوبرابر کنند.
"بعد از ماه ها شنیدن شهادت بی پایه و اساس کاروبیو که می گفت کونته بازیکنان را در یک جلسه تیمی دعوت به مساوی در آن بازی کرده، امروز ما شاهد اعلام بی گناهی کونته در آن مورد خاص شدیم ولی با این حال آن ها تصمیم گرفته اند پشت دومین اتهام کونته یعنی بازی سیه نا - البینولفه پنهان شوند و بدون هیچ توجهی به عدالت، حقیقت و حساب کتاب، مجازات کونته برای هردو بازی را، برای یک بازی تایید کنند."
ماه هاست که مجبورم به اعضای این سازمان و متفکران برجسته ای که به می گویند به سیستم ورزشی ایتالیا اعتماد کن گوش بدهم، سیستمی که بدون هیچ مدرکی و در یک زمان بندی محدود مشغول برگزاری دادگاه های عجولانه است که پرونده به پرونده، تحقیق به تحقیق، فرد به فرد و گاهی حتی بدتر، باشگاه به باشگاه به صورتی غیرمدنی پیش می روند که هیچ شباهتی به دموکراسی ندارند. سیستمی که برای سهولت و سرعت در کار مجموعه ای از Plea bargain ها به افراد پیشنهاد می دهد و بعد بدون هیچ دلیلی آن ها را رد می کند."
"من اعلام می کنم که حامی انتونیو کونته و انجلو السیو هستم که دارند با این سیستم مبارزه می کنند، سیستمی که نیاز دارد از پایه بازسازی شود. من به کمیته ملی المپیک اعتماد می کنم و اعتقاد دارم آن ها می توانند این بی عدالتی را اصلاح کنند، بی عدالتی که به این باشگاه ضربه زده، و همچنان ضربه خواهد زد. مسئله ای که باید خود ارزیابی و بررسی شود."
همانطور که بارها اعلام شد، انتونیو کونته مربی یوونتوس خواهد ماند. باشگاه که با استحقاق قهرمان سوپر جام شد، باعث حسادت های بیشتری شده که باعث ظهور دوباره ضد یوونتوسی ها شده که باید در این مرحله پیچیده ای که برای سری آ، کوپا و لیگ قهرمانان هست در کنار هم متحد باقی بمانیم. هرکسی که فکر می کند این پروسه های قضایی تابستان ضربه ای به یووه می زند، سخت در اشتباه است."
juventus. ir
پیرلو: یوونتوس را دوست ندارند چون قهرمان می شود
زدنک زمن،سرمربی رم، به تازگی مدت محرومیت کونته را مورد انتقاد قرار داده بود و والتر ماتزاری، سرمربی ناپولی نیز اعلام کرد در دیدار سوپرکاپ ایتالیا، داوران به سود یوونتوس قضاوت کردند
سایت گل- آندره آ پیرلو، هافبک باتجربه یوونتوس، معتقد است دلیل حملات همیشگی به یوونتوس این است که این باشگاه یکی از محبوب ترین های دنیاست و همیشه برای قهرمانی در جام های مختلف تلاش می کند.
زدنک زمن، سرمربی رم، به تازگی مدت محرومیت آنتونیو کونته را مورد انتقاد قرار داده بود و والتر ماتزاری، سرمربی ناپولی نیز اعلام کرد در دیدار سوپرکاپ ایتالیا، داوران به سود یوونتوس قضاوت کردند.
پیرلو در گفتگو با توتو اسپورت گفت:" ما باید با حملات کلامی کنار بیاییم. یوونتوس با هواداران زیادی که دارد، یکی از محبوب ترین تیم های دنیاست اما خیلی ها هم هستند که از ما خوششان نمی آید. طبیعی است که وقتی شما همیشه در حال رسیدن به قهرمانی هستید، بعضی ها شما را دوست نداشته باشند.
ماتزاری؟ حرف ها او، حرف های معمولی کسی است که شکست خورده است. اگر پیروز شوید، خوشحال هستید و وقتی می بازید، ناراحت می شوید. فوتبال همین است.
زمن؟ او یک مربی خاص است. یک مربی بزرگ و تیم او خوب بازی می کند؛ فوتبالی تهاجمی. اما او در خارج از زمین همیشه حرف های عجیب و غریب می زند. این بخشی از شخصیت اوست. ما این را می دانیم و باید آن را بپذیریم."
یوونتوس امشب در اولین دیدار فصل جدید سری آ مقابل پارما قرار خواهد گرفت.
By Behnam Jafarzadeh
2012/8/25
خب بازی با پارما 0-2 شد، یووه مقتدرانه بازی کرد و مقتدرانه برد. از خرید های جدید لوکا مارونه در دفاع بازی کرد (مارونه هافبک دفاعی/بازیساز تیمه) که خیلی خوب بود، و آساموا هم در خط هافبک بی نظیر بود که پاس گل هم داد و همه کار کرد. مثلث قدرتمند همیشگی هافبک (پیرلو، مارکیزیو، ویدال) هم عالی بودن البته ویدال یه پنالتی از دست داد و جووینکو هم نسبتا بد نبود.
هالک (کیلینی) هم مصدومیتش تموم شده و آماده برگشتنه و روی نیمکت نشست، ولی ریسک نکردن و بهش استراحت دادن تا به مرز 100 درصد آمادگی برسه.
شروع خوب سری آ. در آینده از لوکا مارونه بسیار بیشتر خواهیم شنید. شاید پدیده جوان این فصل سری آ باشه.
چهره ی یوونتوس مدل 13-2012 با سیبیل های ووچینیچ، ریشهای پیرلو...فقط جای خط ریش های الکس خالیه :37:
Masoud-Susa
27-08-2012, 17:14
منم شروع خوب یووه تو این فصل رو تبریک میگم ! امیدوارم این روند تا آخر فصل ادامه داشته باشه !:46:
چهره ی یوونتوس مدل 13-2012 با سیبیل های ووچینیچ، ریشهای پیرلو...فقط جای خط ریش های الکس خالیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا ! به یوونتوس بدون دلپیــرو باید عادت کنیـم دیگه :(
سیبیل های وچینیچ هم خوفه :دی
اینم یه سری اخبار از یووه:
سبا خیلی زود به میادین باز می گردد
سباستین جووینکو بازیکن جدید باشگاه یوونتوس در دیدار مقابل پارما در هفته ی اول رقابت های سری آ با مصدومیت شدیدی در زمین مواجه شد و حتی به بیرون از ورزشگاه منتقل شد.
در همین رابطه شایعه های زیادی مبنی بر محرومیت چند ماهه ی وی از میادین به گوش رسید که برای کادر فنی یووه خبری نا امید کننده بود اما امروز شبکه ی اسکای اخبار دیگری را منتشر کرد.
بر اساس اعلام شبکه ی معتبر اسکای اسپورت، مصدومیت سباستین جووینکو معروف به مورچه اتمی جدی نیست و شایعه ی مصدومیت 6 ماهه ی این بازیکن تکذیب می شود.
گفتنی است پزشکان باشگاه یوونتوس در حال بررسی وضعیت نهایی سبا هستند تا مدت زمان قطعی وی را از میادین اعلام کنند.
گفتنی است جووینکو پس از سپری کردن یک فصل در تیم پارما در ابتدای فصل جاری راهی یوونتوس شد.
آخرین اخبار از پرونده انتونیو کونته
رونده ی محرومیت انتونیو کونته سرمربی یوونتوس به دلیل اتهام گزارش نکردن تبانی در زمانی که وی سرمربی باشگاه سیه نا بود همچنان بسته نشده و اخبار جدیدی در این رابطه به گوش می رسد.
امروز در اخرین خبر اعلام شد : "اسپورت ایتالیا با درخواست تیم حقوقی کونته موافقت کرد و DVD مصاحبه ی ماسترونزیو بازیکن سابق سیه نا را در اختیار تیم حقوقی کونته قرارداد."
"فردا تیم حقوقی کونته درخواست تجدید نظر به همراه مدارک موجود را به دادگاه ملی ورزش ارائه می دهد و گفته می شود که به دلیل درخواست بررسی فوری پرونده ؛ حکم نهایی طی 10 روز آينده صادر می شود."
در لیگ قهرمانان نیز حضور خوبی خواهیم داشت
نمایش شب گذشته بانوی پیر در نخستین هفته رقابت های این فصل سری ا برای یوونتوسی ها قابل قبول بود و مهره های این تیم این شروع را برای بانوی پیر بسیار مهم و ارزشمند توصیف کردند. جان لوئیجی بوفون، سنگربان بیانکونری که در این بازی نتوانست تیمش را به دلیل اسیب دیدگی همراهی کند به حضور قدرتمند یووه در رقابت های اروپایی نیز تاکید دارد.
گل پیرلو " داور این صحنه فوق العاده کار کرد، در تصاویر ابتدایی به نظر می رسد که توپ داخل دروازه نیست. "
یووه " شب گذشته تیم مشکلاتی داشت و هنوز ریتم و هماهنگی اصلی را به دست نیاورده ایم. همانند گذشته کونته به پیروزی فکر می کند و همین اندیشه در او به خوبی فصل گذشته دیده میشود. "
اما لیگ قهرمانان " من با هم تیمی هایم در این خصوص صحبت می کنیم، دو و سه تیم بسیار قدرتمند در این رقابت ها که از ما بسیار قوی تر هستند حضور دارند اما با دیگران کاملا برابر هستیم. یووه در این مسابقات حضور خوبی خواهد داشت. "
اما قرارداد احتمالی که بوفون در این خصوص می گوید " من همیشه با مدیر صحبت می کنم، رابطه خوبی بین ما وجود دارد به او گفته ام که حالا به من فکر نکن زیرا تنها چیز مهمی که در حال حاضر باید به ان فکر کرد فقط یووه است و او باید به مسائل این تیم فکر کند. "
بهتر می شویم
درون دروازه ایستاد تا در نخستین هفته جانشینی بوفون را به عهده گیرد، هر چند که دروازه رابسته نگاه داشت اما در چند صحنه اشتباهاتی داشت که مطمئنا با گذشت زمان از میان خواهد رفت. مارکو استواراری که همانند سایر مهره های یووه از نتیجه و پیروزی در شروع فصل خوشحال است تاکید می کند که یووه توان بهتر بازی کردن را دارد.
" در کل نمایش در هفته نخست خوب بود اما می توانیم بهتر کار کنیم، کنترل توپ در نیمه نخست سخت بود اما در پایان توانستیم به پیروزی برسیم. باید بیشتر مراقب باشیم که زود گل دریافت نکنیم و در حمله بهتر ظاهر شویم.
کاررا در نیمه به ما گفت که دقت و انگیزه سال گذشته را داشته باشیم، چیزی که در نیمه نخست کم بود، همان طور که گفتم باید بهتر شویم. "
یورنته به یووه نزدیک تر شد
هفته پایانی ست و نگاه ها به اخرین خریدهای بیانکونریست، خریدی که در ابتدا چشم به یورنته و بعد ژکو دارد. خط دفاع و هافبک یووه به خوبی از مهره های مورد نظر پر شده اما خط حمله هنوز به دنبال داشتن مهاجمی تمام عیار و گلزن می گردد و این مهاجم می تواند در روزهای اینده و در اخرین روزهای نقل و انتقالات بیانکونری شود.
یورنته که در لیست خرید جایگاه نخست را از ان خود کرده بیش از گذشته به این تیم نزدیک شده ، او برای بازی اتلتیکو دعوت نشده و این می تواند پیامی برای بانوی پیر و سرانش باشد که مذاکرات تا حد بسیار زیادی به خوبی پیش رفته و می توانند به اینده سیاه و سفید این مهره امیدوار باشند.
با این وجود مذاکرات ماروتا برای جذب ژکو نیز به قوت خود باقی ست و وی پیشنهاد رسمی یووه را برای خرید این مهره به مسولین سیتی ارائه کرده. باید منتظر ماند و البته امیدوار تا یک مهاجم طراز اول به یووه بپیوندد.
Highbury
30-08-2012, 00:21
برباتوف و نیکلاس بنتنر به یوه خلی نزدیک شدن اما برباتوف فعلا کنسل شده و احتمالا راهی فولام یا فیورنتینا میشه
بنتنر رو بخرید خیال ما رو راحت کنید
بنتنر رو بخرید خیال ما رو راحت کنید
خب بنتنر قطعی شد و خیال شما راحت :31:
مهاجم با استعدادیه ولی بازیش اصلا به سبک تیم های جزیره نمی خوره و شاید در ایتالیا موفق تر باشه.. به هر حال مهاجم درجه یک نیست ولی خب همین هم با وجود گل نزن ها در باشگاه خیلی خوبه.
دل پیرو هم بالاخره تیم جدیدش معلوم شد، سیدنی اف سی استرالیا! من که خیلی خوشحالم D: چه دیدین شاید سال دیگه به تیمای ایرانی تو بازیای آسیایی بخورن و ایران هم بیاد!
il capitano
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خب بنتنر قطعی شد و خیال شما راحت :31:
مهاجم با استعدادیه ولی بازیش اصلا به سبک تیم های جزیره نمی خوره و شاید در ایتالیا موفق تر باشه.. به هر حال مهاجم درجه یک نیست ولی خب همین هم با وجود گل نزن ها در باشگاه خیلی خوبه.
گویا خیلی پررو تشریف داره، هنوز نیومده از باشگاه خواسته تا شماره ی 10 را بهش بدن !
+
درصد تعداد هواداران تیم های ایتالیایی در ایتالیا
منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به لیورپول که امیدی نیست ولی حداقل یکی از تیم های ما داره خوب بازی می کنه و خوب می بره :دی جووینکو مثل اینکه عالی بوده.
مورچه اتمی فکر کنم تو این مدت که نبوده حسابی اورانیوم غنی سازی شده ذخیره کرده :27:
+
بنتنر امروز شماره خود را انتخاب میکند
Juventusfc.iR – نیکلاس بنتنر امروز شماره پیراهن خود را انتخاب خواهد کرد ، عصر دیروز شایعاتی مبنی بر پوشیدن شماره ۱۰ الکس افسانه ای برای این مهاجم دانمارکی شنیده میشد.
اسکای اسپرت میگوید قطعا شماره ۱۰ به بنتنر تعلق نمیگیرد و این بازیکن قصد دارد شماره ۵۲ را برای خود برگزیند ، از طرفی این بازیکن در آرسنال پیراهن ۲۶ و در بیرمنگام ۲۷ را بر تن کرده است و این احتمال وجود دارد که او پیراهن ۲۵ را نیز انتخاب کند .
اخبار تکمیلی ارسال میگردد .
سه هفته سخت در انتظار یوونتوس
Juventusfc.iR – تیم یوونتوس پس از تعطیلات تیم ملی ایتالیا ، از روز یکشنبه کار خود را با بازی مقابل جنوا آغاز خواهد کرد ، اما یوونتوس سه هفته سخت با بازی های فشرده در انتظار خود میبیند .
برنامه ی فوق فشرده ی بازیها در نیم فصل اول:
یووه در دوره بیست و یک روزه پیش رو باید هفت بازی ( پنج بازی داخلی و دو بازی اروپایی ) انجام دهد . یعنی تقریبا به عبارتی هر سه روز یک بازی که برنامه بازی ها را برای یووه فشرده میکند .
برنامه ی بیست و یک روز اول:
یک شنبه ۱۶ سپتامبر (۲۶ شهریور، ساعت ۱۷:۳۰): جنوا – یوونتوس
چهار شنبه ۱۹ سپتامبر (۲۹ شهریور، ساعت ۲۳:۱۵): چلسی – یوونتوس
شنبه ۲۲ سپتامبر (۱ مهر، ساعت ۲۲:۱۵): یوونتوس – کیه وو
سه شنبه ۲۵ سپتامبر (۴ مهر، ساعت ۲۲:۱۵): فیورنتینا – یوونتوس
شنبه ۲۹ سپتامبر (۸ مهر، ساعت ۲۲:۱۵): یوونتوس – رم
سه شنبه ۲ اکتبر (۱۱ مهر، ساعت ۲۲:۱۵): یوونتوس – شاختار
یک شنبه ۷ اکتبر (۱۶ مهر، ساعت ۱۶:۳۰): سیه نا – یوونتوس
لازم به ذکر است زمان بعضی از بازی ها به علت تغییر ساعت کشور ایران یک ساعت به عقب کشیده شده است
###################
عکس روز : الساندرو تورینو را ترک میکند !
Juventusfc.iR – الساندرو دلپیرو با انتشار تصویری از خود در شبکه اجتماعی فیسبوک اعلام کرد که خود را آماده ترک تورینو میکند . گفتنی است او روز یکشنبه به استرالیا خواهد رفت .
Masoud-Susa
17-09-2012, 17:18
سلام
تبــریک میگم برد 3-1 مقابل جنوا رو. و همچنین رکورد 42 بازی بدون باخت در رقابت های کالچو رو.
هر چند که تو نیمه اول بازی بازیکنا خیلی آشفته کار کردن و دفاع تیم در حد افتضاح ظاهر شد ولی توی نیمه دوم تونستن با یه بازی منطقی و رو به جلو قدرت تیمیشون رو به حریف تحمیل کنن.
مدافعین یوونتوس هنوز روی آفساید گیری مشکل جدی دارن ؛ توی یکی - دو صحنه خیلی خیلی بد کار کردن و باعث شدن بازیکن جنوا با بوفوون تک به تک بشه و مجبور به واکنش بشه !
انصافا به نظر من بهترین بازیکن زمین همین بوفوون بود که یه تنه شاید یوونتوس رو از خوردن دو گل حتمی نجات داد.
پیرلو هم اون پیرلو همیشگی نبود و چند پاس اشتباه بد داشت که از پیرلو واقعا بعید بود ؛ که شاید بازی های تیم ملی و خستگی اون بازی ها روی کارش بی تاثیر نبوده باشه.
امیدوارم بازی با چلسی هم با برد ما همراه باشه و مثل گذشته یووه پر قدرتی رو در رقابت های اروپایی شاهد باشیم .
چقدر اینجا ساکت!
ناسلامتی بعد از ۲سال امشب برمیگردم به چمبیونز لیگ...
به امید موفقیت و برد یووه
Masoud-Susa
19-09-2012, 17:09
سلام دوستان این هم ترکیب احتمالی یووه برای بازی امشب .
ترکیب دو تیم مشخص شد :
Chelsea (4-2-3-1): Cech; Ivanovic, Luiz, Terry, Cole; Mikel, Lampard; Ramires, Oscar, Hazard; Torres
Subs: Turnbull, Azpilicuetai, Cahill, Bertrand, Romelu, Mata, Moses
Juventus (3-5-2): Buffon; Chiellini, Barzagli, Bonucci; Lichsteiner, Marchisio, Pirlo, Vidal, Asamoah; Vucinic, Giovinco
Subs: Storari, Lucio, Giaccherini, Isla, Marrone, Q'riella, Matri
arash-king
20-09-2012, 11:05
نتیجه عالی بود توی لندن اونم جلوی این همه تماشاگر 2-2 . تازه شانس آوردن دقیقه آخر شوت کوا خورد تیرک . یووه خیلی آشفته بازی میکرد . از بازی با جنوا هم بدتر بود . این بازی همش توپ لو دادن .........
دیشب با غیرت کینگ آرتور خیلی خیلی حال کردم ..... با پای مصدوم هم گل زد ....... دیشب از دست مارکیزیو عصبی بودم ولی با 2 پاس گلی که داد بهترین بازیکن یووه بود
بونوچی هم که یه بازی سوتی نده نمیشه :13:درکل یووه الان 3-2 بازی هست که داره آشفته بازی میکنه باید یه فکری بکنه
Forza Juve :40:
از چندتا از بازیکنا بیشتر انتظار میرفت ولی میشه گذاشت حساب خستگی و یازیهای متراکم تیم
به هر حال تو زمین مدافع عنوان قهرمانی و صدرنشین لیگ برتر بازی کردیم
اگر نیمه های اول را محکمتر بازی کنن خیلی راحت جز 4 تیم نیمه نهایی میشن
فرمانده کل قوا هم باز نشون داد نیازی نداره رو نیمکت بشینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg
سخت ترین بازی گروهی یووه دیشب بود که خیلی خوب از پسش بر اومد. البته چلسی هم خوب بود ولی همین شخصیت برگشتن به بازی بعد از 0-2 عقب افتادن در خونه حریف چیزی نیست که هر تیمی داشته باشه. دیشب که گل ها هم اولیش بدشانسی و دومیش استثنایی بود، تیم روی ضعف خاصی گل نخورد. شاید اگه بازی 15 دقیقه دیگه ادامه داشت برنده هم بودیم.
زنگ خطری بود به همه اروپا.
M E S S I
22-09-2012, 19:50
ویالی: یوونتوس می تواند قهرمان چمپیونزلیگ شود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سایت گل- جان لوکا ویالی، ستاره سابق فوتبال ایتالیا، معتقد است که یوونتوس می تواند در رقابت های این فصل چمپیونزلیگ به قهرمانی برسد.
بیانکونری رقابت های فصل جدید چمپیونزلیگ را با تساوی 2-2 مقابل چلسی آغاز کردند و ویالی که در سال 1996 به همراه یووه قهرمانی در این رقابت ها را جشن گرفت، تحت تاثیر نمایش شاگردان کونته در استمفوردبریج قرار گرفت.
به گزارش سایت گل، او در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" یوونتوس در مسیر صحیح قرار دارد و می تواند بار دیگر قهرمان چمپیونزلیگ شود. سبک بازی آنها کاملا با چمپیونزلیگ متناسب است.
آنها نمایشی کاملا هجومی و مدرن ارائه می دهند. من معتقدم آنها خیلی زود بار دیگر در جمع مدعیان فوتبال اروپا قرار می گیرند.
یوونتوس یکی از مدعیان قهرمانی در چمپیونزلیگ است و در دیدار مقابل چلسی این را به خوبی نشان دادند.
اصلا آسان نیست که هم در سری آ و هم در چمپیونزلیگ بهترین نمایش ها را ارائه بدهیم اما بیانکونری شانس خوبی برای قرار گرفتن در جمع برترین های اروپا دارد."
یوونتوسی ها امروز در هفته چهارم سری آ مقابل کیه وو قرار می گیرند.
arash-king
27-09-2012, 23:18
3 شنبه بازی یووه - شاختار ساعت 23:15 از شبکه ورزش ....... فکر کنم نظرسنجی سایت میدان کار خودشو کرده و روی صدا سیما مخصوصا شبکه ورزش تاثیر گذاشته
از بارسا تی وی ( شبکه 3 ) که انتظار نمیره به غیر از بازی های شانسلونا بازی دیگه ای پخش کنه حداقل شبکه ورزش به داد ما رسید
فقط برنامه ریزی فدراسیون ایتالیا منو خیلی نگران کرده ! 1 شنبه با رم یه بازی سخت داریم بعد 3 شنبه با شاختار
:9:
مربی یوونتوس متهم به قتل شد
کاررا برای این که در کشته شدن دو زن در سال 2011 نقش داشته به دادگاه احضار شد.
سایت گل – ماسیمو کاررا، مربی موقت یوونتوس بهدلیل حضور در تصادفی مرگبار بازجویی شده است.
این مدافع ساقب یووه و دو نفر دیگر در این تصادف که منجر به مرگ دو زن جوان شد نقش داشتهاند و حکم دادگاه در 9 اکتبر اعلام میشود.
این دو زن 23 ساله به نامهای کیارا وارانی و پاتریتسیا پانینفورنی جان خود را در این حادثه از دست دادند. ماجرا این بود که سه خودرو در ساعات اولیه اولین روز سال میلادی گذشته به هم برخورد کردند. زمانی که سرنشینان هر سه خودرو پیاده شدند تا خسارت وارده را بررسی کنند، مرسدس کلاس R کاررا از راه رسید و به فورد کا زد. این تصادف جدید یکی از زنان را درجا کشت و زن دیگر هم در بیمارستان جان باخت.
وکلای مربی یوونتوس گفتهاند چراغهای بزرگراه در آن هنگام از شب ضعیف و کمنور بوده و کاررا نتوانسته ماجرای پیش رو را ببیند.
اما وکیل قربانیان گفته او باید میدید که خودروها ثابت بودهاند و به این ترتیب میتوانست کاملا از تصادف جلوگیری کند.
کاررا مربی روزهای بازی یوونتوس است. آنتونیو کونته، مربی اصلی یووه به دلیل ماجراهای اسکومسهپولی ده ماه از حضور در کنار میدان محروم است.
#############################################
+
نظر خودم:
ایتالیا کلا خیلی شبیه کشور خودمون میمونه، از رانندگی بدشون گرفته تا ناامنی
فکر نمیکردن پووه با کاررا هم موفق بشه
فکر کنم برای تک تک اشخاص پرونده دارن و وقتی لازم بشه اونها هم تهدید به "بگم بگم؟" میکنن
به خاطر همین کارهاشونه که الان فوتبال باشگاهی کشوری مثل آلمان داره از ما جلو میزنه
در راستای موج عظیم و سیل آسای محکومیت های بازیکنان و کادر یوونتوس از طرف دادگاه گفتم با کمک داش نوستراداموس چندی از وقایع و اخبار آینده را پیشگویی کنم:
-بعد از تعریف کردن همسر بوفون از لویجی (اشاره به این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) و دریافت پیشنهاد کار، بوفون از طرف کلیسای واتیکان، به عنوان مفسد في الأرض شناخته شده و به جزیره ماداگاسکار تبعید میشود.
-آندرا آنیلی مالک باشگاه یوونتوس به دلیل همدست بودن پدرش در جنگ جهانی دوم برای کمک به موسیلینی و هیتلر در جهت کشتار یهودیان به قصاص مقابله به مثل محکوم میشود، گفتنیست تمامی اموال وی برای خرید هر چه بیشتر بازیکنان آمریکای لاتین و ریشه کن کردن باشگاههای ایتالیا از بازیکنان ایتالیایی نزد شخص استاد موراتی قرار داده میشود.
-آندرا پیرلو هافبک باشگاه به دلیل گذاشتن ریش محکوم به تحریک اذعان عمومی میشود و در ادامه به کشور دوست و برادر لیبی فرستاده تا در کنار سفارت ایالات متحده اعمال مجازات شود تا یادآوری واقعه ای که سالهای قبل از آن اتفاق افتاد هم بشود تا دسیسه های مشابه آن همیشه در نطفه خفه بگردند.
-اخبار تکمیلی بزودی ارسال میگردد
arash-king
28-09-2012, 18:01
فدراسیون کثیف ایتالیا هم دیگه داره شورشو درمیاره ها :44: یعنی چی کاررا متهم به قتل ؟ اگه اینطوری باشه که باید اول از همه اون برلوسکنی ماد..... را متهم کنن به اون کارهایی که تو زمان نخست وزیری میکرد !
خاک تو سر فدراسیون ایتالیا که میخواد یووه را خراب کنه ! تنها تیم ایتالیا که تو CL شانس حضور تو جمع 4 تیم را داره همین یووه اس ........ واقعا متاسفم نمیتونیم کاری هم کنیم فقط باید بشینیم ببینیم چی میشه ! :37:
T I M S A R
30-09-2012, 09:51
باز هم یه آنتی یوونتوسی دیگه خار شد.... زدنیک جان 4 تا نوش جونت:31:
زمن: تیم من از یوونتوس ترسیده
بود
9 مهر 1391
بسیاری بر این باور بودند که رم با
مربگیری زمن مشکلات زیادی را برای تیم یووه به وجود خواهد آورد و این در حالی بود
که صحبت های زمن و جنجال ایجاد شده توسط وی حساسیت این دیدار را بسیار بالا برده
بود.
زمن در پایان دیدار حالی که تیمش 4 - 1 مغلوب یووه شده بود به
خبرنگاران گفت: " ما سعی کردیم بازی خودمان را انجام بدهیم ولی موفق نشدیم، یووه به
طور واضح در تمام بازی از ما سرتر بود."
"ما نه توانستیم درست دفاع کنیم، نه
درست حمله. مشکل ما در پیدا کردن استایل بازی است، اگر با هم دفاع نکنیم حفره های
زیادی در تیم ایجاد می شود و تیم از هم می پاشد."
"همین اتفاق وقتی می افتد
که توپ را سریع به گردش در نیاوریم. ما داریم روی این چیزها کار می کنم، ولی در این
بازی فاجعه بودیم. خوردن سه گل در این فاصله زمانی هر تیمی را از پا می
اندازد."
"وقتی تیمم ایده های من را انجام دهد، می تونام چیزی در موردش
بگویم. ولی امشب تیمم به ندرت چیزی که در تمرینات کار کردیم را نشون داد، شاید یووه
اینقدر ترسناک بود که ما نتوانستیم ایده های خود را نشان دهیم."
"شما هیچوقت
نمی توانید مقابل یووه بدون انگیزه و انسجام پیروز شوید. یووه در مرحله ی خیلی
پیشرفته تری نسبت به ما قرار دارد، آنها خیلی خوب همدیگر را می شناسند."
وی
در پایان به تعویض توتی اشاره کرد و گفت: "توتی را تعویض کردم زیرا حس کردم بازی
تمام شده و باید به او استراحت بدهم."
منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازی که بیشتر به طنز شبیه بود... یووه نیم ساعت بازی کرد، 3 تا گل زد و 5-6 تایی هم نزد، بعدش هم به خاطر بازی لیگ قهرمانان اصلا به خودشون فشار نیاوردن. اختلاف سطح یووه با رم خیلی خیلی زیاد بود. اگه قرار بود یووه جدی بازی کنه معلوم نبود چه بلایی سر رم میومد!
کاهش محرومیت آنتونیو کونته به 6 ماه
این مربی موفق ایتالیایی متهم به دست داشتن در رسوایی اسکومس پولی در زمان حضورش در سیه نا بود و به همین دلیل با محرومیتی 10 ماهه مواجه شده بود. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ایتالیا/2012/10/05/3427763/کاهش-محرومیت-آنتونیو-کونته-به-6-ماه)
arash-king
05-10-2012, 20:06
تبریک به همه تیفوسی ها :8: محرومیت کونته از 10 ماه شد 4 ماه یعنی از 9 دسامبر توی بازی با پالرمو میتونه بشینه رو نیمکت ......... خبر خوبی بود ولی مسئولین و بازیکن های یووه باید مراقب باشن کس دیگه ای نیاد انگ تبانی بچسبونه به تیم
kkkaktoos
12-10-2012, 21:41
مارکيسيو: نامزدي توپ طلا افتخار بزرگي است
کلوديو مارکيسيو، هافبک يوونتوس، اعلام کرد از اينکه در کنار بهترين هاي دنيا، نامزد توپ طلا شده است، احساس غرور مي کند.
اين هافبک ملي پوش ايتاليايي که فصل گذشته نمايش هاي خوبي در ترکيب يوونتوس و ايتاليا ارائه داد، به همراه بوفون، پيرلو، ده روسي، دي ناتاله و بالوتلي، يکي از ايتاليايي هاي حاضر در ليست اوليه نامزدهاي توپ طلاست؛ هرچند او شانسي براي بردن اين جايزه ندارد اما از اينکه نامش در کنار اينيستا، مسي و رونالدو قرار گرفته، اظهار رضايت کرد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بودن در چنين ليستي احساس رضايت بالايي دارد. اين به معناي آن است که خوب کارکردم. اين انگيزه من را براي آينده افزايش مي دهد.
معمولا در مورد فوتبال ايتاليا منصفانه قضاوت نمي شود اما اگر به ليست نگاه کنيد، متوجه مي شويد که تنها اسپانيا بازيکنان بيشتري نسبت به ما در اين فهرست دارد."
بيشتر نامزدهاي ايتاليايي توپ طلا، هافبک هستند اما مارکيسيو بيش از همه آندره آ پيرلو، هم تيمي اش در يوونتوس را مورد ستايش قرار داد.
" اين مهاجمان هستند که معمولا سرنوشت ساز مي شوند. اين عادلانه است که از آنها تقدير شود اما بايد از پيرلو ياد کنم. او در ديدارهاي امسال واقعا تعيين ک
ناپولی را هم ساکت کردیم تا جو نگیردش و سر جاش بشینه :5:
بعد از مربی رم، حال مربی ناپولی را هم گرفتیم تا مربیایی که میخوان منفی ضد یووه مصاحبه کنن حساب دسشون بیاد!
ولی الان که بیشتر فکر میکنم میبینم آخه اینجوری که نمیشه! یک سال و نیمه که همینجوری داریم میبریم یکبار هم ببازیم یکم هیجانش بیشتر بشه :31:
ناپولی را هم ساکت کردیم تا جو نگیردش و سر جاش بشینه :5:
بعد از مربی رم، حال مربی ناپولی را هم گرفتیم تا مربیایی که میخوان منفی ضد یووه مصاحبه کنن حساب دسشون بیاد!
ولی الان که بیشتر فکر میکنم میبینم آخه اینجوری که نمیشه! یک سال و نیمه که همینجوری داریم میبریم یکبار هم ببازیم یکم هیجانش بیشتر بشه :31:
یووه واقعا یک سر و گردن از بقیه تیم های ایتالیایی بالاتره. نکته جالب بازی دیشب تعویض های فوق العاده بود، کسرس و پاگبا هر دو فقط چند دقیقه بعد از وارد شدن به زمین گل زدن. کی دو سال پیش فکر می کرد یووه اینطوری بشه.
arash-king
22-10-2012, 17:29
یووه واقعا یک سر و گردن از بقیه تیم های ایتالیایی بالاتره. نکته جالب بازی دیشب تعویض های فوق العاده بود، کسرس و پاگبا هر دو فقط چند دقیقه بعد از وارد شدن به زمین گل زدن. کی دو سال پیش فکر می کرد یووه اینطوری بشه.
خدا شاهده 2 سال پیش فکر میکردم دوران باشکوه یووه دیگه تموم شده و نمیتونه مثل قدیم عناوین قهرمانی را تکرار کنه ، ولی حالا میبینم که هیچ تیمی پیدا نمیشه جلوشو بگیره
برادر من طرفدار میلانه و چندوقت پیش توی یه جمعی چندتا از دوستان داشتن راجع به قهرمان جام باشگاه های امسال صحبت میکردن ، یکی میگفت بارسا یکی رئال یکی من سیتی
یه دفعه برادر من گفت زیاد دلتونو خوش نکنید ...... این یووه ای که من میبینم بارسا و رئال را تو اسپانیا میزنه چه برسه به یوونتوس آره نا :27:
نه هفته گذشت ، صداوسیما با یووه چه خصومتی دارد ؟
Juventusfc.iR – یکشنبه هفته آینده وارد نهمین هفته از مسابقات سریآ ایتالیا میشویم و بانوی پیر اروپا با ۲۲ امتیاز صدرنشین فعلی این رقابت هاست . اما نکته جالب که در این مقاله قصد بررسی آن را داریم کم لطفی صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران نسبت به هواداران بانوی پیر است .
به هفته نهم رسیدیم و هنوز هم یک بازی از مسابقات یوونتوس در لیگ و سریآ از شبکه سوم سما تحت پوشش مستقیم قرار نگرفته است و این درحالی است که در ۱۵ روزی که سپری شده است ۴ بار بازی های این تیم تحت پخش مستقیم قرار گرفته است . دیدن بازی رایو وایوکانو تیم سیزدهم جدول با بارسلونا در هفته آینده به چه معنی است . هفته گذشته هم شاهد پخش دیدار سلتیک – بارسلونا بودیم ، در حالی که یکشنبه همان هفته هم دیدار لاکرونیا و بارسلونا تحت پوشش مستقیم قرار گرفت . اما واقعا دلیل کم لطفی ها را به یوونتوس در نمیابیم ، عدم پخش دیدار یوونتوس و ناپولی تیم های صدرنشین سریآ و عدم پخش دیدار حساس یوونتوس و آسرم به چه معنی است . از فصل جدید فوتبال اروپایی ماه ها گذشته و تنها یک بازی از یوونتوس پخش زنده شده است که شاید اگر طرف مقابل این بازی چلسی نبود این اتفاق هم نمیافتاد .
این بیاحترامی محض به طرفداران بیشمار باشگاه یوونتوس است ، وقتی بازی میلان – لاتزیو تا دقیقه ۶۰ پخش میشود و این بازی قطع میشود و باید دوستداران سریآ بازی بارسا را نظاره گر باشند . آیا دیدار لیورپول و اورتون آنقدر مهم است که ساعت ۱۷:۰۰ پخش شود اما هفته گذشته دیدار یوونتوس و ناپولی صدرنشینان لیگ ساعت ۱۹:۳۰ مورد پخش قرار نگیرد و هواداران یووه مجبور باشند به جای بازی تیمشان سریال های کره ای را نظاره گر باشند ؟
آیا بارسلونا به اندازه تیم میلان و یوونتوس طرفدار دارد ؟ البته شاید داشته باشد ، چرا که با لطفی که شبکه سوم صدا وسیما به بارسلونا دارد باعث افزایش روزانه هوادران این تیم در ایران شده است ، مردم آنقدر فوتبال بارسلونا را دیده اند احساس میکنند که دیگر تیمی غیر از بارسا وجود ندارد .
مگر ما هواداران فوتبال ایتالیا چه گناهی کرده ایم که عاشق فوتبال ایتالیا هستیم ، ما هم دوست داریم بازی های بارسا را دنبال کنیم ، اما وقتی در دو هفته ۴ بازی از این تیم پخش میشود ، این برای ما یکنواخت و خسته کننده است . به هرحال هواداران یوونتوس از هر طریقی شده به دنبال تماشای بازی های تیم خود هستند . مدیریت یوونتوس اف سی دات آی آر هم با برنامه هایی همچون گزارش صوتی بازی ها در تلاش است که کم لطفی مسئولین شبکه سوم صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران را جبران کند .
یوونتوس اف سی دات آی آر به عنوان حامی هواداران یوونتوس ایران نسبت به این مسئله معترض است و امیداست که این انتقاد ها بیهوده نباشد و هواداران بانوی پیر ایتالیا در ایران نادیده گرفته نشوند .
چه می کنه این یووه... واقعا این روحیه جنگندگی تیم تا آخرین دقایق بسیار قابل تحسینه. هدفشون در بازیها فقط و فقط پیروزیه. جا داره یه تقدیری هم از بازیکن جوونمون Pogba بکنیم که داره نشون می ده می تونه تبدیل به یه فوق ستاره بشه.
آخر هفته بازی مقابل اینتر در خانه که شاید سخت ترین بازی تیم تا اینجای فصل باشه. اینتر شش بازی قبلی خودشون رو پشت سر هم برنده شده (یووه پنج بازی قبلی رو برنده شده).
خدا لعنت کنه این داور با کمک های عوضیش رو ، کند زد به بازی
در اینکه اینتر الان در شرایط آرمانی به سر میبره هیچ شکی نیست ولی دوست دارم ببینم رسانه های ایتالیا و حتی خود سایت گل فارسی اشتباهات داوری این بازی را هم مثل بازیهای گذشته میخوان بزرگ کنن یا نه!
در اینکه اینتر الان در شرایط آرمانی به سر میبره هیچ شکی نیست ولی دوست دارم ببینم رسانه های ایتالیا و حتی خود سایت گل فارسی اشتباهات داوری این بازی را هم مثل بازیهای گذشته میخوان بزرگ کنن یا نه!
گل آفساید زدن تو دقیقه ی اول بازی و اخراج نکردن لیشتشتاینر بزرگ کردن هم داره!مخصوصاً برای تیمی به اسم یوو*نتوس که این حرکات براش مسبوق به سابقه هم می باشه!بازی دو هفته پیش با کاتانیا هم یادمون نرفته.
Forza Inter
گل آفساید زدن تو دقیقه ی اول بازی و اخراج نکردن لیشتشتاینر بزرگ کردن هم داره!مخصوصاً برای تیمی به اسم یوو*نتوس که این حرکات براش مسبوق به سابقه هم می باشه!بازی دو هفته پیش با کاتانیا هم یادمون نرفته.
Forza Inter
وقتی از گل آفساید میخواید صحبت کنید حداقل از اون پنالتی این*تر هم بگین تا از چیزی فاکتورگیری نشه!
در اینکه داوری ایتالیا مشکل دارد هیچ بحثی نیست ولی اگر بخوایم به این مسئله بپردازیم میبینیم بیشتر به ضرر یووه بوده به علاوه ی استفاده ای تبلیغاتی هم که بر علیه یووه شده.
باشد که متهم کردن و به حاشیه بردن موفقیت های تیمی نوشداروی زخم تیم های دیگر شود.
به هر حال بردتون را تبریک میگن و بعد از این مطمئنا رقابت های سری آ خیلی جذابتر میشه.
بالاخره قرار نبود این رکورد تا ابد ادامه پیدا کنه و یک روزی می شکست. الان مهمترین چیز اینه که تیم انسجام خودشو حفظ کنه و با همین قدرت ادامه بده. چند بازی بعدی بسیار حیاتی هستن٬ قطعا نمی خوایم اتفاق فصل ۲۰۰۳-۲۰۰۴ تکرار بشه.
sAeEd_kHaAn
04-11-2012, 19:14
والا خیلی جالبه از داوری اینجا گله دارن ، گل صددرصد افساید و اخراج نکردن بازیکن یووه رو نادیده گرفتین، نمیخوام جنجال ایجاد کنم ولی بازی فوق العاده و برد عالی اینتر رو اینجوری زیر سوال نبرید خواهشا
arash-king
07-11-2012, 11:24
انصافا برد حق اینتر بود.نمیدونم چرا یووه اینقدر این بازی را شل گرفته بود.کاشکی دقیقه 1 گل نمیزد
به نظرم یووه وقتی دید که دقیقه 1 گل زده دیگه تلاش چندانی نکرد تا بازم گل بزنه
اصلا و ابدا اون یووه همیشگی نبود.پیرلو پیرلوی هربازی نبود.از مارکیزیو بعید بود اون موقعیت را خراب کنه
از هفته 19 آنتونیو کونته میاد رو نیمکت تا یه حال اساسی به ******* ها بده
بازی برگشت جبران میکنیم ایشالا
انصافا برد حق اینتر بود.نمیدونم چرا یووه اینقدر این بازی را شل گرفته بود.کاشکی دقیقه 1 گل نمیزدبه نظرم یووه وقتی دید که دقیقه 1 گل زده دیگه تلاش چندانی نکرد تا بازم گل بزنه اصلا و ابدا اون یووه همیشگی نبود.پیرلو پیرلوی هربازی نبود.از مارکیزیو بعید بود اون موقعیت را خراب کنهاز هفته 19 آنتونیو کونته میاد رو نیمکت تا یه حال اساسی به ****** ها بده بازی برگشت جبران میکنیم ایشالا
نه قبول ندارم حقش نبود
اره دیگه منم همینو میگم اگه اون گل ثانیه 19 رو قبول نمیکرد یووه سرد نمیشد و بهتر بازی میکرد ، به قول رفیقمون ****** ها کم از داور احمق سود نبردند (یه پنالتی اخراج روی مورچه اتمی و دو تا کارت زرد ) نمیدونم چرا این جوری حرف میزنند
چند روز پیش طلسم شکست ناپذیری یووه در سری آ شکست ولی امروز طلسم عدم پیروزی در اروپا هم شکسته شد! به فال نیک میگیریم!
اینتر شاید بعدها بابت این پیروزی افسوس بخورد
22 آبان 1391
صحبت ها و ترس هایی از یووه بعد از شکست شدن طلسم شکست ناپذیری اش بود، ولی سوزی کامپانیاله اخطار می دهد که شاید اینتر با پایان دادن به رکورد 49 بازی شکست ناپذیری یووه به آن ها لطفی کرده باشد !
اینتر شاید بعدها بابت این پیروزی افسوس بخورد، چون شاید این سیلی بود که یوونتوس دقیقا به آن نیاز داشت. بعد از مدت ها شکست ناپذیری یووه تبدیل به تیمی از خود راضی و مغرور شده بود که خودش را به انجام دادن حداقل ها برای رسیدن به نتیجه راضی کرده بود.
تیمی که در تضاد کامل با فلسفه و دید انتونیو کونته بود. نه حتی مساوی کردن با نورشلند، یا به زحمت پیروز شدن در بولونیا و دزدیدن 3 امتیاز از کاتانیا هم آن ها را تکان نداد تا از این بی حسی بیرون بیایند.
حقیقت این است که باختن به اینتر نتیجه منطقی مسیری بود که یووه برای مدتی پیش گرفته بود. به هرحال آن چه در فصل پیش یووه را متوقف نشدنی و مهار نشدنی کرده بود، تشنگی عذاب آور آن ها برای موفقیت بود : بسیار مصمم برای پشت سر گذاشتن فاجعه های اخیر و تجسم دادن به روح غران انتونیو کونته در زمین. درحالی که یوونتوس اخیر یوونتوس کم کیفیت، بی دل و اشتها بود و کاری فراتر از آن چه نیاز بود انجام نمی داد.
آن ها آنقدر به شکست ناپذیر بودند عادت کردند که اصلا یادشان رفت در درجه اول چگونه این شکست ناپذیری را شروع کردند. چون یوونتوس در فصل گذشته بهترین تیم سری آ نبود، ولی به راحتی مصمم ترین، پرخاشگرترین و پرتلاش ترین تیم بود.
البته من این را هم تصادفی نمی دانم که یوونتوس بلافاصله بعد از آمدن انجلو السیو آتشش فروکش کرد. شاید او مشاور تاکتیکی کونته باشد، ولی السیو مردی آرام، با وقار و یک جورایی کسل کننده است ! او کسی نیست که مثل کونته بین نیمه دیوارها را به لرزه در بیاورد یا در لحظات سخت بازی سر تیم فریاد بزند. ماسیمو کاررا به مراتب روح کونته، قابلیت رهبری و قدرت تحریک کردن سربازان را بیشتر در خود داشت. ممکن است حوادث اخیر باعث شده باشد که آرایش رختکن یووه تغییر کند و کاررا صحبت های تیمی را به عهده بگیرد و السیو تذکر دادن مسائل تاکتیکی ؟
پیروزی 4-0 مقابل نورشلند و 6-1 مقابل پسکارا تلقین کننده این است که یووه به بیدار باشی که نیاز داشت تا ازین وضعیت خود شیفتگی خارج شود دست یافته است و باختن به اینتر ممکن است روزی به بهترین اتفاقی که ممکن بود برای یووه بیفتد تعبیر شود.
T I M S A R
21-11-2012, 12:40
تبریکات زیاد.... دیشب با شایستگی قهرمان اروپا رو بردیم، اگر دوتا مهاجم تراز اول داشتیم بیشتر از اینا به چلسی گل میزدیم.
پیتر چک : یووه لیگ قهرمانان را برای ما به کابوس تبدیل کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پیتر چک دروازه بان و کاپیتان تیم چلسی که دیشب شب سختی را در یوونتوس استادیوم سپری کرد در پایان بازی در مصاحبه ای با اسکای اسپرت خاطرنشان کرد یووه مستحق پیروزی بوده است .
” بازی نیمه اول بسیار سخت بود ، موقعیت های زیادی را ایجاد کردیم ، اما وقتی شانس ایجاد میکنیم باید از آن استفاده کنیم ، این تفاوت ما بود ، یووه با خوش شانسی گل اول را به ثمر رساند و گل دوم هم به همین شکل بود ، اما آنها شایسته و مستحق پیروزی بودند ، به آنها تبریک میگوییم ، نتوانستیم از عهده این یوونتوس برآییم ، قبل از بازی سرنوشت دست خودمان بود ، اما اکنون نه ، باید بازی آخر را پیروز باشیم و منتظر باشیم یووه شکست خورد ، کار بسیار برایمان سخت است.
چک در ادامه گفت :
” فصل قبل لیگ قهرمانان برای من مانند یک رویا بود ، اما اکنون یووه لیگ قهرمانان را برای ما به یک کابوس تبدیل کرد . “
منبع:juventusfc.ir
یووه خیلی بد بازی کرد باید چند تای دیگه میزد اصلا جدی نگرفته بودند
یووه خیلی بد بازی کرد باید چند تای دیگه میزد اصلا جدی نگرفته بودند
نداشتن مهاجم های درجه یک واقعا داره به تیم ضربه می زنه... اگه فالکائو در یووه بود مطمئنم یووه حداقل 30 گل بیشتر در فصل می زد!
Masoud-Susa
25-11-2012, 21:45
صحبت های بازیکنان میلان پیش از جدال با یوونتوس
میلانی ها شرایط خوبی در جدول رده بندی سری آ ندارند اما صعود به مرحله ی بعد رقابت های لیگ قهرمانان باعث شده تا آنها در آستانه ی دیدار مقابل یوونتوس از انگیزه ی بسیار بالایی برخوردار شوند.
مونتولیوو هافبک اسبق فیورنتینا که در فصل جاری به تیم میلان پیوسته در این باره گفت: "ما شرایط خوبی در جدول نداریم و در مقابل صدر نشین بازی خواهیم کرد که از وجود پیرلو بهره می برند اما میلان برای این مسابقه آماده است. ما باید برای رسیدن به شرایط بهتر تلاش بیشتری کنیم. یوونتوسی ها برای قهرمانی در سری آ 70% شانس دارند."
الشراوی ستاره ی جوان باشگاه میلان که یکی از بهترین بازیکنان تیم الگری در فصل جدید بوده در این باره گفت: "بدون شک بازی بسیار سختی خواهیم داشت و دیدار مقابل یوونتوس یکی از مهم ترین مسابقات ما خواهد بود. به خوبی از این موضوع آگاه هستیم که برتری برابر یووه برای ما بسیار ارزشمند است."
بویان ستاره ی اسپانیایی میلان نیز گفت: "در مقابل صدرنشین رقابت ها بازی خواهیم کرد اما در صورتی که بتوانیم فوتبالی سریع و ایده ال را به اجرا بگذاریم بدون شک پیروز خواهیم شد."
حذف نام کیه لینی از فهرست نهایی یوونتوس
تلاش پزشکان برای حضور جورجو کیه لینی مدافع ارزشمند باشگاه یوونتوس در دیدار حساس مقابل میلان نتیجه نداد و بانوی پیر باید بدون حضور مدافع ملی پوش خود راهی این دیدار شود.
لئوناردو بونوچی دیگر مدافع یووه بود که شرایط وی برای حضور در این دیدار مبهم بود اما در لحظات آخر نام وی در لیست نهایی یووه قرار گرفت و او می تواند در ترکیب یوونتوس قرار داشته باشد.
سایر بازیکنان یوونتوس مشکلی برای این دیدار ندارند و می توانند بنا به صلاحدید سرمربی در ترکیب اصلی بانوی پیر قرار گیرند.
لیست نهایی بازیکنان یوونتوس:
بوفون - لوسیو - کاسرس - پوگبا - په په - مارکیزیو - ووچینیچ - ده چلیه - جووینکو - بارتزالی - بنتنر - بونوچی - پادوین - پیرلو - اساموا - ویدال - جاکرینی - لختشتاینر - کوالیارلا - استوراری - متری - ایسلا - روبینیو - مارونه
منبع: هواداران یوونتوس در ایران
Masoud-Susa
26-11-2012, 00:14
خب. نیمه اول یک هیچ به نفع میلان با پنالتی روبینیو تموم شد.
ولی اصلا پنالتی درست نبود چون توپ به هیچ وجه به دست بازیکن یوونتوس نخورد. اشتباه داوری واضح بود.
در کل تو نیمه اول تیم اصلا یه دست نبود.
امیدوارم تو نیمه دوم بازی بهتری رو شاهد باشیم.
Masoud-Susa
26-11-2012, 01:38
یوونتوس به میلان نباخت
دیدار حساس تیم های میلان و یوونتوس در ورزشگاه سن سیرو با برتری یک بر صفر میلان به پایان رسید اما نکته ی جالب توجه این بود که بانوی پیر در این دیدار اول به بازی ضعیف خود و پس از آن به تیم داوری بازی را واگذار کرد.
میلان در این دیدار که در ورزشگاه خودی برگزار شد سه امتیاز حساس را به دست آورد اما تک گل آنها از روی نقطه ی پنالتی با استفاده از اشتباه خنده دار داور دیدار صورت گرفت.
ریتزولی همان داوری است که موجی مدیر اسبق یووه پیش از بازی اعلام کرده بود تمام تلاش خود را برای شکست یوونتوس انجام خواهد داد و بازی دقیقا به همان سمت پیش رفت.
میلانی که در گذشته اعتبار فوتبال ایتالیا بود اکنون با استفاده از اشتباهات داوری به گل دست پیدا می کند و در نیمه دوم با یک بازی کاملا تدافعی و بدون برنامه سعی در گذراندن زمان بازی و شنیدن سوت پایان بازی دارد.
یوونتوس در این دیدار به غیر از مشکلات داوری، در ترکیب خود دچار مشکلات شدیدی بود و بازیکنان یووه یکی از ضعیف ترین نمایش های خود را به اجرا گذاشت و شاید اگر بازیکنان میلان در زمین حضور نداشتند باز هم یووه نمی توانست راهی به دروازه ی میلان پیدا کند.
یوونتوس در یک شب تلخ بازی را به میلانی واگذار کرد که هیچ در چنته نداشت و تنها برای سپری کردن 90 دقیقه زمان بازی به زمین آمده بود.
Masoud-Susa
26-11-2012, 12:06
الگری: پنالتی میلان اشتباه بود
سرمربی باشگاه میلان پس از برتری تیمش در دیدار حساس مقابل یوونتوس از عملکرد روسونری ها تمجید کرد اما اعلام کرد پنالتی اعلام شده برای میلانی ها از سوی داور اشتباه بوده است.
الگری در گفتگو با شبکه ی اسکای گفت: "ما در این دیدار نمایش خوبی داشتیم و بازیکنان من توانستند به خوبی در مقابل یووه مقاومت کنند و آنها شاید یک موقعیت گلزنی هم در این دیدار نداشتند."
"برای من افتخار بزرگی است که میلانی ها به دنبال گواردیولا هستند زیرا وی یکی از بزرگ ترین مربیان دنیای فوتبال است و اینکه میلان برای جانشین من به دنبال چنین فردی است این سطح کاری من را نشان می دهد."
سرمربی میلان در پایان به پنالتی تیم خود اشاره کرد و گفت: "در ابتدا من هم تصور می کردم که پنالتی به درستی به سود ما اعلام شده اما زمانی که تصاویر آهسته را مشاهده کردم متوجه شدم داور به اشتباه این پنالتی را گرفته است."
وای اگر این پنالتی برای ما گرفته می شد ...
یوونتوس در شبی تلخ با نمایش نه چندان زیبا شکست دوم فصل را این بار برابر روسونری متحمل شد. هر چند که بانوی پیر ناهماهنگ ظاهر شد اما قضاوت و اشتباهات داوری نیز در نتیجه بازی تاثیرگذار نبود. با این وجود ما عدم نتیجه گیری را در نمایش خود می یابیم و به اینده می نگریم.
" وقتی که بازی خوبی ارائه نمی کنیم و خسته کننده و ناهماهنگ بازی می کنیم نمی توانیم پیروز شویم. هماهنگی خوبی نداشتیم . هرگز تصور این اتفاق که برای یووه در این بازی افتاد را نمی کردم. "
"ما امروز نتوانستیم بازی همیشگی خود را به نمایش بگذاریم و در واقع از فرم خود دور بودیم و بازیکنان من در این مسابقه نتوانستند ایده ال ظاهر شوند.
سرمربی یووه در مورد پنالتی اشتباه تیم میلان گفت: "حتی جرات ندارم به این موضوع فکر کنم که اگر این پنالتی برای ما اتفاق می افتاد و تیم ما اینگونه پیروز می شد چه اوضاعی درست می شد ولی به هر حال اشتباهات داوری پیش می آید و ما امشب به عنوان یک تیم شکست خوردیم."
از وی در خصوص عصبانیت کوالیارلا سوال می کنند " من داشتم بازی را نگاه می کردم و چیزی نمی دانم اما کوا خوب بود.
با سلام من هم از باخت دیشب ناراحتم اما خب خدا رو شکر دیگه میلانی ها هیچ حرفی از داوری نمیتونن بزنن با این پنالتی مسخره!!
باخت بدی بود ولی فوتبال همینه... به جای اینکه بریم سراغ داور باید یادمون باشه اول به بازی بدمون باختیم. درسته میلان لایق برد نبود ولی قطعا ما هم لایق برد نبودیم. این یکی از بدترین بازیهایی بود که از یووه دیده بودم و این ها همه زنگ خطریه برای تیم٬ اگه قصد رقابت با تیم هایی مثل رئال و بارسا در اروپا رو داریم باید بدونیم اینطور بازی کردن مقابل اونها یعنی باخت با اختلاف 3-4 گل.
این اشتباه داوری هم پیش اومد. پارسال خوشبختانه اون گل میلان که تاثیری در قهرمانی نداشت و جایی برای ادعای اونها وجود نداره (یووه با اختلاف 4 امتیاز قهرمان شد)٬ امیدوارم امسال هم این قضیه تاثیری در قهرمانی نداشته باشه گرچه بعیده چون تفاوتش برای یووه فقط یک امتیازه و میلان هم شانسی برای قهرمانی نداره.
سلام
اینجا چرا اینقد خلوته ناسلامتی فردا شب بازی حساس داریم!!!
متاسفانه باز هم شبکه 3 میخواد زنده پخش کنه که معمولا تو این بازی ها نتیجه درست و حسابی نگرفتیم!! فقط خدا کنه گزارشگر خیابانی باشه که هر وقت گزارش کرد بردیم.
نادر1368
04-12-2012, 14:15
ميخواستم به ضرس قاطع بگم بازي رو يووه ميبره ولي كمي تامل لازمه انگار حريف كمي گردن كلفته:sq_8:
خب من به همه دوستان این برد شیرین رو تبریک میگم
با یه بازی خوب و منطقی بردیم و لایق برد هم بودیم
arashsard
06-12-2012, 01:40
به عنوان یه طرفدار چلسی صعود تیمتون رو به مرحله بعد تبریک میگم... چیزی که مشخص بود این بود که یووه واقعا استحقاق صعود رو داشت.... امیدورام که در مراحل بعدی هم موفق باشید و توی فینال ببینیمتون....
arash-king
06-12-2012, 05:15
تبریک بخاطر صعود به عنوان تیم اول در یکی از سخت ترین گروه ها
ولی از بازی های یووه تو جام باشگاه ها و لیگ اصلا راضی نیستم..........مهاجم هامون هیچ کاری نمیکنن........هافبک هامون بیشتر از مهاجم ها گل میزنن
امیدوارم ماروتا ژانویه یه مهاجم خوب بخره تا این فرصت هایی که داریم بیخودی از بین نره !!!!!!!!
تبریک بخاطر صعود به عنوان تیم اول در یکی از سخت ترین گروه ها
ولی از بازی های یووه تو جام باشگاه ها و لیگ اصلا راضی نیستم..........مهاجم هامون هیچ کاری نمیکنن........هافبک هامون بیشتر از مهاجم ها گل میزنن
امیدوارم ماروتا ژانویه یه مهاجم خوب بخره تا این فرصت هایی که داریم بیخودی از بین نره !!!!!!!!
قطعا همینطوره و تیم به یه مهاجم درجه یک نیاز داره که متاسفانه توان مالی برای آوردنش رو نداریم. نهایت پولی که می تونیم پرداخت کنیم حدود 25 میلیون یوروست که باهاش بازیکن هایی مثل فالکائو یا کاوانی رو نمیشه آورد، امثال لورنته هم اون بازیکن هایی نیستن که ما نیاز داریم و به نظرم مشابه تجربه ماتری خواهند بود.
ژکو شاید بهترین گزینه باشه در این شرایط.
arash-king
06-12-2012, 05:33
قطعا همینطوره و تیم به یه مهاجم درجه یک نیاز داره که متاسفانه توان مالی برای آوردنش رو نداریم. نهایت پولی که می تونیم پرداخت کنیم حدود 25 میلیون یوروست که باهاش بازیکن هایی مثل فالکائو یا کاوانی رو نمیشه آورد، امثال لورنته هم اون بازیکن هایی نیستن که ما نیاز داریم و به نظرم مشابه تجربه ماتری خواهند بود.
ژکو شاید بهترین گزینه باشه در این شرایط.
تابستان آنیلی به ماروتا 80 میلیون داده بود تا بازیکن بخره من نمیدونم این وسط 80 میلیون چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!:sq_3:
هرچی بازیکن خریدیم قرضی بود که بابتشون زیاد پول نداد
چند روز پیش نوشته بود ماروتا رفته بارسلون تا برای جذب ویا و سانچز اقدام کنه
نمیدونم چی شده خبری ازش نیست !!!!!!!!! :31: فکر نکنم یووه مشکل مالی داشته باشه فقط نمیخواد خرج کنه !
تابستان آنیلی به ماروتا 80 میلیون داده بود تا بازیکن بخره من نمیدونم این وسط 80 میلیون چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!:sq_3:
هرچی بازیکن خریدیم قرضی بود که بابتشون زیاد پول نداد
چند روز پیش نوشته بود ماروتا رفته بارسلون تا برای جذب ویا و سانچز اقدام کنه
نمیدونم چی شده خبری ازش نیست !!!!!!!!! :31: فکر نکنم یووه مشکل مالی داشته باشه فقط نمیخواد خرج کنه !
اون 80 میلیون که شایعه بود. خود مدیران هم بارها گفتن توانایی خرید بازیکن های سوپر گرون رو ندارن چون اصلا پشتوانه های مالی فوتبال ایتالیا جوابگوی چنین خرج هایی نیست. یووه مشکل اساسی مالی نداره ولی بی مهابا دست به خرید های بزرگی نمی زنه که قسط هاش تا 4-5 سال با باشگاه بمونه.
کونته : محرومیت مرا قوی تر کرده است
آنتونیو کونته سرمربی یوونتوس پس از پشت سرگذاشتن محرومیت چهار ماهه خود امروز در دیدار پالرمو و یووه که با برتری یک بر صفر بیانکونری همراه بود روی نیمکت یووه قرار داشت .
کنته در پایان و در کنفرانس خبری گفت :
” این اجتناب ناپذیر است که درد دوری از زمین مسابقه را برای مدتی طولانی به شما تحمیل کنند ، حتی اگر شما در طول هفته با تیم باشید ، اما عدم حضور در کنار زمین بسیار سخت است . از دست دادن احساسات بازیکنان در طول بازی سخت است ، اما من مجبور بودم که با این وضعیت کنار آیم و امیدوارم این آخرین شخصیت سازی برای من باشد . ”
کنته در ادامه گفت :
” تیم در این مدت عملکرد خارق العاده ای داشت و از بازیکنان تشکر میکنم ، بازیکنان ما بسیار خاص هستند ، پس باشگاه و من نیز همینگونه هستیم . از بابت وجود دستیارانی همچون کاررا و آلسیو نیز بسیار خوشحالم ، آنها به خوبی به جای من در کنار زمین حاضر شدند و دستورات من را به خوبی به زمین مسابقه منتقل کردند . ”
آنتونیو کونته در ادامه صحبت های خود گفت :
” وقتی شما کار خود را با شور و اشتیاق پشت سر میگذارید ، از دست دادن آن باعث افسردگی شما میشود و انگار که چیزی از دست داده اید . هرچند من حضور در تمرینات را در طول هفته به از دست دادن کلی کار ترجیح میدهم . نکته مثبتی که از پشت شیشه ها و در جایگاه میدیدم ، جو و شوری است که به عنوان یک هوادارا نیز تجربه کردم و این بسیار تجربه خوبی برای من بود ، اگر این محرومیت سال گذشته اتفاق میافتاد …”
juventusfc.ir
vahidreza2007
12-12-2012, 17:54
پیش بازی یوونتوس - کالیاری : تورینی ها و رویای یک دبل دلنشین
بینکونری با 4امتیاز اختلاف باتیم دوم صدرنشین سری آ است و حالا آنها این شانس را دارد با پیروزی برابر حریف امشب خود به مرحله یک چهارم نهایی کوپا ایتالیا صعود کند.
ترکیب احتمالی
یوونتوس
Storari
Barzagli, Bonucci, CaceresPadoin, G'ini, Pogba, Marchisio, De Ceglie
Giovinco, Quagliarella
کالیاری
Avramov
Perico, Rossettini, Ariaudo, Avelar
Ekdal, Nainggolan, Dessena
Ceppellini
Ibarbo, Pinilla
سایت گل-آنتونیو کنته در بازی اخیر تیمش برابر پالرمو سرانجام پس از سپری کردن محرومیت 4 ماهه رسما به نیمکت سرمربی گری تیمش بازگشت؛ این بازگشت او با پیروزی 1-0 برابر پالرمو از هفته شانزدهم سری آ ایتالیا همراه بود؛ اما حالا آنتونیو کنته در دومین حضور این فصل خود برروی نیمکت مربیگری بینکونری می بایست تیمش را برای میزبانی از کالیاری در مرحله یک هشتم نهایی کوپا ایتالیا آماده کند.
جیانلوئیجی بوفون به نیمکت منقل خواهد شد و مارکو استوراری جای خالی او را در ترکیب پر خواهد کرد تا فرصت درخشش در درون دروازه را داشته باشد. در حالی که آندره آ پیرلو یکی دیگر از بازیکنانی است که در این بازی استراحت خواهد کرد و پاول پوگبا به جای او از ابتدا در ترکیب قرار می گیرد.
با تمام این اوصاف در خط حمله دو گزینه وجود دارد.الساندرو ماتری و میرکو ووچینیچ رهبری خط حمله را در بازی برابر پالرمو بر عهده داشتند؛ اما حالا برای بازی چهارشنبه شب از مرحله یک هشتم نهایی کوپا ایتالیا سباستین جووینکو و فابیو کواليارلا جایگزین این دو بازیکن در خط حمله خواهند شد.
در سوی دیگر کالیاری امیدواراست تا شکست 2-0 اخیرش برابر کیه وو را جبران کند .این تیم که در حال حاضر در جایگاه چهاردهم جدول رده بندی سری آ قرار گرفته حالا برای این بازی حساسس ظاهرا به یکی از بازیکنان کلیدی خود در پست بازیسازی در میانه میدان استراحت خواهد داد,آندره ا کوسو به احتمال فراوان در این بازی به دلیل استراحت حضور نخواهد داشت و این موضوع به معنای استفاده از پابلو کپلینی ستاره سابق پنیارول و تیم ملی زیر 20 ساله های اروگوئه است که این فرصت برای او فراهم می شود تا برابر یوونتوس در تورین بدرخشد.
آیا می دانستید؟
یوونتوس اولین تیم ایتالیایی است که موفق به کسب دو جام داخلی در یک فصل شده.آنها در سال 1960 موفق به کسب عنوان قهرمانی در سری ا و کوپا ایتالیا شدند و همچنین اولین تیم ایتالیایی هستند که در سال 1995 موفق به تکرار آن نیز شده اند.
یوونتوس در حالی این فصل در جمع شانزده تیم پایانی قرار گرفته که فصل گذشته آنها موفق شدند تا به فینال کوپا ایتالیا صعود کنند اما در نهایت در فینال برابر ناپولی شکست خوردند.
پیروزی اخیر یوونتوس در سری آ باعث حفظ 4 امتیاز اختلاف در صدر جدول رده بندی سری آ با تیم دوم جدول یعنی اینتر شد.نر آتزوری نیز موفق شدند تا در بازی اخیر خود برابر ناپولی به پیروزی برسند.
کالیاری موفق شده با دو پیروزی 4-2 برابر پسکارا و 2-1 برابر اسپتزیا در کوپا ایتالیا به مرحله یک هشتم نهایی صعود کند.
تیاگو ریبه یرو (تصویر سمت راست) برترین گلزن تیمش در کوپا ایتالیاست که در بازی با پسکارا هت تریک کرد.
روسوبلو ( کالیاری ) هرگز موفق به کسب عنوان قهرمانی در کوپا ایتالیا نشده و بهترین عملکرد آنها در این رقابت ها به فصل 69-1968 بازمی گردد,زمانی که آن ها به مقام نائب قهرمانی دست یافتند و رم نیز در آن سال فاتح این رقابت ها شد.
گزارش ویژه:نه شکار احتمالی یوونتوس / کدام ستاره در تور بیونکونری؟
اکثر منتقدین و طرفداران این تیم محبوب معتقدند که یوونتوس واقعا به یک مهاجم گلزن و قهار نیاز دارد
سایت گل- این گزارش به بررسی شایعه هایی که قبل از بازار نقل و انتقالات برای تیم یوونتوس در روزنامه ها و محافل ورزشی هست پرداخته است.
با توجه به فرصت های متعددی که توسط مهاجمین یووه در هر بازی هدر می رود اکثر منتقدین و طرفداران این تیم محبوب معتقدند که یوونتوس واقعا به یک مهاجم گلزن و قهار نیاز دارد.
بنابراین ماروتا مدیر ورزشی یووه به دنبال راهی است تا یک مهاجم گلزن را به یووه ملحق کند. در این گزارش برخی از بازیکنانی که در محافل ورزشی شایعه شده ماروتا به دنبال آن هاست آورده شده است. این تصویر تغییر اندازه داده شده است. برای مشاهده تصویر کامل روی این جایگاه کلیک کنید. تصویر اصلی دارای اندازه 796x598 می باشد.
۱) روبرت لواندوفسکی
محتمل ترین گزینه برای ورود به تیم یوونتوس مهاجم لهستانی تیم دورتموند است که شایعه پیوستنش به بیانکونری ها هر روز قوت می گیرد. هفته ی پیش بود که در روزنامه های ورزشی ایتالیا منتشر شد که ماروتا با مدیر برنامه های این مهاجم خوش آتیه تماس گرفته و خواستار شرایط جا به جایی این بازیکن شده است. با وجود گلزنی های متعددی که لواندوفسکی برای تیم دورتموند انجام داده است به نظر می رسد این تیم قیمت بالایی را برای این انتقال درخواست کند و همچنین با توجه به حضور دورتموند در مرحله ی حذفی لیگ قهرمانان ممکن است با این پیشنهاد یوونتوسی ها مخالفت شود.
۲) فرناندو یورنته
شاید یکی از محتمل ترین گزینه ها برای نقل و انتقالات زمستانی همین مهاجم اسپانیایی تیم اتلتیکو بیلبائو باشد. این مهاجم در نهایت در نقل و انتقالات تابستانی به یوونتوس منتقل نشد. یورنته که رابطه اش با هوادارن تیم اتلتیکو چندان جالب نیست و در بازی هایی که برای این تیم به میدان می رود با سوت هوادارن این تیم روبه رو می شود اعلام کرده است که قصد دارد از این تیم جدا شود. با مشکلاتی که بین هواداران بیلبائو و یورنته به وجود آمده است این بازیکن کم کم به روزهای پایانی اش در این تیم نزدیک میشود و ماروتا خواهان به خدمت گرفتن اوست. این در حالی است که او باید بر سر گرفتن یورنته با تیم هایی مانند تاتنهام و منچستر سیتی رقابت کند.
۳) دیدیه دروگبا
مهاجم محبوب هواداران چلسی که علی رغم میل هواداران این تیم ابتدای فصل، این تیم را به قصد تیم شانگهای شین هوا چین ترک کرد، نیز از گزینه های محتمل خرید زمستانی برای سیاه و سفید های تورین است. گفته می شود رابطه ی دروگبا با این تیم چینی به بن بست خورده و طبق روزنامه های ورزشی ایتالیا ماروتا می خواهد با انتقالی قرضی دروگبا را راهی تورین کند. انتقالی که می تواند مشکل گلزنی یوونتوسی ها را تا حد زیادی کم کند.
4 ) تئو والکات
این بازیکن تکنیکی و سرعتی که این فصل در بازی هایی که برای آرسنال به میدان رفته همواره موفق ظاهر شده است نیز از گزینه ای مد نظر ماروتا می باشد. این در حالی است که آرسن ونگر سرمربی آرسنال اعلام کرده است که می خواهد قرارداد این مهاجم را تمدید کند. این تصویر تغییر اندازه داده شده است. برای مشاهده تصویر کامل روی این جایگاه کلیک کنید. تصویر اصلی دارای اندازه 660x350 می باشد.
5 ) لوییس سوارز
مهاجم خوش استیل تیم لیورپول نیز از گزینه هایی است که یوونتوس همواره خواهان آن بوده است. مهاجمی که حضور آن در هر تیمی واقعا بزرگ ترین امتیاز برای آن تیم محسوب می گردد. شایعات نیز از علاقه ی ماروتا برای این انتقال در ژانویه خبر داده اند. این در حالی است که این مهاجم در مصاحبه ای اعلام کرده است که من در حضور در آنفیلد بسیار خوشحالم. باید دید آیا ماروتا می تواند این مهاجم را جذب کند یا نه. مطمئنا با حضور سوارز مشکل گلزنی یوونتوسی ها تا حد بسیار زیادی برای این تیم حل خواهد شد.
۶) دیوید ویا
از زمانی که روزنامه های اسپانیا دعوای این بازیکن را با لیونل مسی به راه انداختند شایعات در مورد انتقال این بازیکن بالا گرفت. دیوید ویا که همواره یک مهاجم خیلی خوب برای تیمش و تیم ملی اسپانیا بوده بعد از مصدومیت طولانی مدت کم تر به بازی گرفته شده است و همین امر شایعه برای ترک این تیم را بالا برده است. حتی چندی پیش اعلام شد که دیوید ویا علاقه مندی خود را برای حضور در یوونتوس اعلام کرده است. باید دید آیا یوونتوس می تواند در ژانویه این مهاجم گلزن را به خدمت بگیرد یا نه.
۷)الکسیس سانچز
با بالا رفتن شایعات به خدمت گرفتن نیمار توسط تیم بارسلونا شایعات در مورد جدایی الکسیس سانچز نیز بالا گرفته است. الکسیس که این روزها در تیم دچار بحران شده شاید در ژانویه از این تیم جدا شود. گفتنی است ماروتا نیز سعی در به خدمت گرفتن این بازیکن کرده است. انتقالی که مطمئنا با توجه به استعدادهای خوب این بازیکن می تواند به یک انتقال بسیار مفید و لذت بخش برای یوونتوسی ها تبدیل شود. این تصویر تغییر اندازه داده شده است. برای مشاهده تصویر کامل روی این جایگاه کلیک کنید. تصویر اصلی دارای اندازه 660x350 می باشد.
۸) استفان یووتیچ
از نقل و انتقالات تابستانی امسال یوونتوس همواره در پی به خدمت گرفتن این مهاجم مونته نگرویی تیم فیورنتینا شده است. در بازار نقل و انتقالات تابستانی این انتقال انجام نشد و به گفته ی روزنامه های ورزشی ایتالیا با توافق طرفین این انتقال در سال آینده انجام خواهد گرفت. ولی با توجه به عملکرد باشگاه یوونتوس برای جذب برباتوف در حالی که این انتقال برای تیم فیورنتینا در آستانه ی انجام شدن بود روابط دو باشگاه کمی تیره شد ( این در حالی بود که در نهایت برباتوف به تیم فولام منتقل شد) و حتی روزنامه های ورزشی ایتالیا از قول سران فیورنتینا اظهار کردند که این انتقال هرگز انجام نخواهد شد. با این حال یکی از گزینه های مهم مد نظر بیانکونری ها این مهاجم صرب است که حتی ممکن است در ژانویه اتفاق بیفتد. این تصویر تغییر اندازه داده شده است. برای مشاهده تصویر کامل روی این جایگاه کلیک کنید. تصویر اصلی دارای اندازه 721x480 می باشد.
9) ماریو بالوتلی
ماریو بالوتلی نیز از گزینه هایی است که در رزوهای اخیر شایعات بر سر پیوستنش به یووه بالا گرفته است. این بازیکن در این فصل برای تیم منچستر سیتی به عنوان یک بازیکن ذخیره به میدان رفته و با توجه به روحیات این بازیکن مطمئنا از حضورش در این تیم راضی نیست. تیم های میلانی نیز خواهان به خدمت گرفتن این بازیکن هستند. تیم منچستر سیتی اعلام کرد که قیمت این بازیکن بین ۳۵ تا ۴۰ میلیون یورو است. همین امر باعث شده تا تیم میلان از خرج این هزینه سنگین این بازیکن صرف نظر کند و توجه خود را به بازیکنان دیگری منعطف کند. هزینه ای که شاید ماروتا نیز از دادن آن سر باز بزند. مطمئنا با خصوصیات جنگندگی و گلزنی که سوپرماریو دارد می تواند خرید دلچسبی برای یوونتوسی ها باشد.
آنیلی: سال 2012 تازه اولین گام یووه بود
رئیس بینکونری براین باور است که قهرمانی تیمش در رقابت های فصل قبل سری آ، شروع دوران خاصی برای بینکونری است
سایت گل- آندره آ آنیلی، رئیس باشگاه یوونتوس در صحبت هایی به این نکته اشاره کرده که موفقیت یووه در سال 2012 تنها گام اولی بینکونری در مسیر بازگشت به جمع برترین های دنیای فوتبال است
بینکونری فصل گذشته موفق شد تا با فاصله 4 امتیاز با میلان رده دومی به عنوان قهرمانی سری آ برسد و در طول تمام رقابت های فصل قبل لیگ ایتالیا بدون شکست باقی ماند.
یوونتوس در رقابت های این فصل نیز عملکرد قابل قبولی داشت؛ آنها در حال حاضر با فاصله 4امتیازی نسبت به تیم رده دومی جدول سری آ، صدرنشین هستند و در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا هم به مرحله یک هشتم پایانی راه یافته اند.
دراین میان، آندره آ آنیلی رئیس باشگاه یووه از این بابت ابراز رضایت کرده وبه خبرنگاران گفته:« امسال ، سال فوق العاده ای بود. ما نسبت به افتخاراتی که به دست آوردیم، احساس غرور می کنیم. ولی مهم است که به اهداف آتی مان هم فکر کنیم. ما درهمین مرحله متوقف نمی شویم و اسکودتوی سال 2012 تنها گام اول ما در مسیر پیش رویمان بود.»
یوونتوس یکشنبه شب موفق شد تا با نتیجه 0-1 از سد پالرمو عبور کند. تک گل این بازی را استفان لیختشتاینر در دقیقه 50 بازی به ثمر رساند. آنها 4شنبه شب در کوپا ایتالیا مقابل کالیاری قرار خواهند گرفت.
arash-king
12-12-2012, 18:28
مثل اینکه باید شاهد حضور دیدیه دروگبا مهاجم سابق چلسی تو یووه باشیم
ماروتا با مدیربرنامه های دروگبا تماس گرفته و خواستار قرارداد 1.5 ساله با یووه شده و مدیربرنامه هاش توافق کرده
به نظر من امسال نمیتونه بهمون کمک کنه ! چون جام ملت های آفریقا در راهه و دروگبا و آساموا باید به تیم های ملی اشان ملحق بشن و برای تیم ملی بازی کنن
درضمن یووه در این مدت دنبال یه بال چپ هم هست برای جایگزینی آساموا . بنابر نوشته سایت گل ( بین المللی ) یوونتوس دنبال Peluso از آتالانتا ، Armero از اودینزه و Kolarov از من سیتی هستش
ماروتا همه طرفداراری یووه را دق میده تا یه بازیکن بخره ..... :n22:
vahidreza2007
12-12-2012, 19:52
حضور ذخیره ها در ترکیب یوونتوس
انتونیو کونته سرمربی یوونتوس تصمیم دارد در بازی امشب مقابل کالیاری در رقابت های جام حذفی از بازیکنانی که کمتر فرصت حضور پیدا کرده اند استفاده کند اما سیستم بازی یووه همان 3 - 5 - 2 می باشد.
در درون دروازه با توجه به محرومیت استوراری باید منتظر حضور جیجی بوفون باشیم و روبینو ذخیره ی وی می باشد.
در خط دفاعی کونته تصمیم دارد در این دیدار از بارتزالی - مارونه و بونوچی استفاده کند. سایر مدافعان یووه از شرایط آمادگی کاملی برخوردار نیستند.
در خط میانی شاهد حضور ایسلا - پادوین - پوگبا - جاکرینی و ده چلیه هستیم که تمامی این نفرات جزو بازیکنان ذخیره ی تیم می باشند.
سر انجام در خط حمله بنتنر در کنار جووینکو حضور دارند و به نظر می رسد متری یا کوالیارلا در جریان بازی به آنها اضافه شوند.
یوونتوس 1 – کالیاری صفر: برد غمانگیز!
آنتونیو کونته پس از این بازی جام حذفی بیتردید باید بسیار نگران باشد.
سایت گل – تکگل سباستین جووینکو یوونتوس را به یکچهارم نهایی کوپا ایتالیا رساند.
اما یووه از این پیروزی خوشحال نیست. امانوئله جاکرینی، آرتورو ویدال و نیکلاس بنتنر همگی مصدوم شدند و این برد برای یوونتوس گران تمام شد.
یووه در نیمه اول موقعیتهای بسیاری داشت اما نتوانست به ساردینیاییها گل بزند.
بنتنر در اواخر نیمه اول جای خود را به الساندرو ماتری داد. در جریان گرم کردن بازی هم جاکرینی مصدوم شده بود و ویدال هم که به جای او در ترکیب ثابت قرار گرفته بود مشکلی از ناحیه عضله پیدا کرد و او هم آسیب دید.
گل یووه را جووینکو، بازیکن شماره 12 یوونتوس در روز 12 ماه 12 سال 2012 در دقیقه 12 نیمه دوم به ثمر رساند! او روی پاس سیمونه پادویین از دست مدافعان گریخت و دروازه حریف را گشود.
یووه سومین تیمی شد که به یکچهارم نهایی میرسد. کاتانیا و رم هم در این مرحله حضور خواهند داشت.
vahidreza2007
13-12-2012, 14:57
کنته: می خواهیم درتمام جبهه ها برای جام بجنگیم
سرمربی بینکونری از عملکرد شاگردانش در دیدار با کالیاری در کوپا ایتالیا واقعا راضی و خوشحال بود
سایت گل- آنتونیو کنته، سرمربی باشگاه یوونتوس از تیمش خواست تا در تمامی تورنمنت هایی که در آن حضور دارند، برای کسب جام قهرمانی بجنگند. بینکونری 4شنبه شب با کسب پیروزی 0-1 مقابل کالیاری موفق شد تا به مرحله یک چهارم پایانی کوپا ایتالیا راه بیابد.
تک گل سباستین جووینکو کافی بود تا بینکونری به این برد ارزشمند برسد و در پایان این بازی، سرمربی 43 ساله یووه که اخیرا و بعد از پشت سرگذاشتن محرومیتش به نیمکت مربیگری بازگشته بود و در اولین بازی خانگی تیمش روی نیمکت می نشست به تمجید از عملکرد شاگردانش پرداخت.
کنته در پایان بازی 4شنبه شب به خبرنگاران گفت:« من از اینکه تیمم به دور بعد رسید خوشحالم. چون ما می خواهیم در تمامی جبهه ها برای رسیدن به جام بجنگیم. ما در بازی مقابل کالیاری عملکرد خوبی داشتیم و البته آنها هم در داخل زمین خیلی خوب بودند. الان باید منتظر باشیم و ببینیم که حریف تیم ما در مرحله بعد میلان خواهد بود یا رجینا.»
سرمربی بینکونری ادامه داد:« بازیکنانی که 4شنبه شب برای تیم بازی کردند، همان واکنشی که از آنها انتظار داشتم را به نمایش گذاشتند.من برای امانوئله جیاچرینی ناراحت شدم که به دلیل بیماری شانس حضور در بازی را از دست داد؛ پس من هم مجبور شدم که آرتورو ویدال را که از ناحیه زانو مصدوم بود به زمین بفرستم. من برای نیکلاس ندتنر هم ناراحت شدم؛ دوست داشتم تا او بشی از اینها بازی کند.»
کنته در جریان این بازی مورد استقبال گرم هواداران یوونتوس قرار گرفت و در این باره به این نکته اشاره کرد که به شدت تحت تاثیر قرار گرفته است:« واقعا تکان دهنده است. همیشه خیلی خوب است که این گونه مورد تحسین قرار بگیری.»
arash-king
14-12-2012, 04:31
بن بست در مذاکرات يوونتوس و دروگبا
دروگبا مايل است تا قراردادي دو ساله با يوونتوسي ها امضا کند اما بانوي پير تنها به دنبال به خدمت گرفتن اين ستاره ساحل عاجي براي 6 ماه است.
به گزارش بخش ايتاليايي سايت گل، يوونتوسي ها ديگر اميد چنداني ندارند که بتوانند ديديه دروگبا، ستاره ساحل عاجي شانگهاي شنهوا را در بازار نقل و انتقالات زمستاني به خدمت بگيرند.
بيانکونريها سخت به دنبال به خدمت گرفتن يک مهاجم گلزن براي تقويت خط حمله شان هستند و دروگبا در کنار لواندوفسکي و فرناندو يورنته، گزينه هاي اصلي آنها در ژانويه هستند.
با توجه به اينکه به نظر مي رسد دورتموند و بيلبائو تمايلي براي فروش لواندوفسکي و يورنته در زمستان ندارند، دروگبا به گزينه اصلي يوونتوسي ها تبديل شده است..
البته دروگبا مايل است تا قراردادي دو ساله با يوونتوسي ها امضا کند اما بانوي پير تنها به دنبال به خدمت گرفتن اين ستاره ساحل عاجي براي 6 ماه است که در صورت توافق طرفين مي تواند براي يک فصل ديگر تمديد شود.
به همين دليل، در حال حاضر اين انتقال به بن بست رسيده؛ مگر اينکه يکي از دو طرف شرايطش را تغيير بدهد.
دروگبا در حال حاضر خود را براي حضور در رقابت هاي جام ملت هاي آفريقاي 2013 آماده مي کند؛ جايي که ساحل عاج بايد در مرحله گروهي با تيم هاي تونس، الجزاير و توگو روبرو شود.
منبع : سایت گل و ورزش 3
arash-king
15-12-2012, 14:45
مسئولین یوونتوس ادعا می کنند که این باشگاه یک گام به جذب دیدیه دروگبا مهاجم ساحل عاجی شانگهای شنهوا در ماه ژانویه نزدیک شده اند.
دیدیه دروگیا که در حال حاضر با هم تیمی های سابق خود در تیم چلسی تمرین می کند، این فصل فوتبالی اش به همراه شانگهای شنهوا در لیگ چین خاتمه یافته است.به گزارش طرفداری و به نقل از Tuttosport، مسئولین یوونتوس معتقدند یک گام به جذب مهاجم ارزشمند ساحل عاج نزدیک شده اند.دروگبا درخواست قراردادی 2 ساله و نیمه از مسئولان یوونتوس کرده است و مسئولان یوونتوس به دنبال امضای قرارداد قرضی شش ماهه با دروگبا بوده اند ولی سرانجام دو طرف با امضای قراردادی 18 ماهه به توافق رسیده اند.اما در مورد دستمزد سالیانه دروگبا هنوز توافق صورت نگرفته است جایی که مسئولین یوونتوس پیشنهاد 4 میلیون یورویی در هر فصل به دروگبا پیشنهاد داده اند که 60 درصد کمتر از دستمزد فعلی او از باشگاه چینی است.همچنین گزارش ها حاکی از این است مسئولین یوونتوس در صورت رسیدن به فینال لیگ قهرمانان اروپا، یک جایزه بزرگ برای دروگبا در نظر گرفته اند.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یووه مثل بارسا بازی می کند؟ " ما روش خودمان را داریم، روش یوونتوس "
26 آذر 1391
یوونتوس تیم بزرگی ست و این بزرگی را پس از چند سال تیرگی و بازگشت به شکل خاص و ویژه خودش نشان داد. حالا نام یووه هر رقیبی را به هراس وا می دارد. کلودیو مارکیزیو پس از برتری ارزشمند تیمش برابر اتالانتا تاکید کرد که بانوی پیر به روش و سیستم خود بازی می کند و راه خودش را طی می کند.
" خیلی خوب و با روش بسیار خوبی قدم به میدان گذاشتیم، خیلی خوب بازی کردیم و خیلی خوب شروع کردیم و توانستیم در همان نیمه نخست نتیجه را به نام خود ثبت کنیم. "
وی در پاسخ به این سوال که ایا یوونتوس به روش بارسا بازی می کند گفت " یووه به روش و سیستم خود بازی می کند، ما احترام به بارسا می گذاریم اما باید تاکید کنم که با روش خودمان را داریم. روش یوونتوس. ما می خواهیم این راه را ادامه دهیم. حالا به بازی برابر کالیاری فکر می کنیم و البته سه امتیاز ان و بعد بازی های بعدی و بعدی .."
arash-king
17-12-2012, 06:46
پیش از آغاز جدال دو تیم یوونتوس و آتلانتا در چهارچوب مسابقات سریآ ایتالیا ، جوزپه ماروتا مدیرورزشی و مسئول نقل و انتقالات باشگاه یوونتوس در مصاحبه ای با اسکای اسپرت ، در خصوص برخی مسائل حاشیه ای این روزهای یوونتوس صحبت کرد . در ادامه این گزارش را به نقل از یوونتوس اف سی دات آی آر بخوانید .
- پیش از صحبت در خصوص مسابقه ، مصدومیت بنتنر در طول هفته ، برنامه های شما برای فصل نقل و انتقالات را تغییر داد ؟ باید به دنبال جانشینی برای او باشید ؟
” نه در واقع ، ما باید به کیفیت این گروه و تیم احترام گذاشته و سپس به فکر تقویت تیم باشیم . این طبیعی است که هر باشگاهی به دنبال کسب بهره و استفاده از خدمه خود است ، اما این دلیلی بر این نخواهد بود که ما با از دست دادن یک بازیکن به دنبال جانشینی برای او باشیم ، ما در این پست بازیکنان خوبی داریم و مشکلی از این بابت نداریم . ”
- شکست شب گذشته اینتر و در صورت پیروزی یووه در دیدار امروز فاصله به ۷ امتیاز خواهد رسید ..
” ما باید ابتدا به بازی های خود نگاه کنیم ، نتیجه جدال دیشب برای ما قابل تامل است ، اما وقتی که به حریف امروز خود نگاه میکنیم در میابیم که تیم ضعیف و دست و پا بسته ای نیست ، آن ها نیز موفق به شکست دادن اینتر در فصل جاری شده اند و این نشان از کیفیت خوب این تیم است . ”
-آیا امروز با پلوسو صحبت کرده اید ؟ شکی نیست که به بازی او بسیار علاقه مند هستید ؟
” از یک نظر چرا که نه ، اما من سعی میکنم نام کسی را اعلام نکنم ، اما حقیقت این است که پلوسو بسیار بازیکن خوبی است ، اما ما هیچ وقت با باشگاه آتلانتا در این خصوص صحبت نکرده ایم . ”
============================================
یعنی این ماروتا منو دق میده تا یه بازیکن درست حسابی بخره !!!!!!! :n14:
arash-king
17-12-2012, 18:53
به گزارش طرفداری و به نقل از سایت انگلیسی گل، این هافبک باتجربه در دیدار روز گذشته تیمش مقابل آتالانتا نمایش درخشانی ارائه داد و یک گل نیز از روی یک ضربه آزاد به ثمر رساند به همین دلیل، سرمربی بیانکونری در مورد اینکه چه کسی باید به عنوان بهترین بازیکن سال ۲۰۱۲ انتخاب شود، تردیدی ندارد.او در گفتگو با خبرنگاران گفت: ”حتی اگر مسی هزار گل هم بزند، من توپ طلا را به پیرلو می دهم. آن وقتی می توانم از اینکه مربی یک برنده توپ طلا هستم، لذت ببرم. شاید در آینده این اتفاق رخ دهد.”پیرلو یکی از گزینه های اولیه فیفا برای توپ طلای سال ۲۰۱۲ بود اما در نهایت مسی، رونالدو و اینیستا به عنوان نامزدهای نهایی معرفی شدند.یوونتوسی ها با پیروزی ۳-۰ شب گذشته، اختلاف در صدر جدول را به ۷ امتیاز افزایش دادند.
arash-king
17-12-2012, 18:58
برد 3-0 یوونتوس در برابر آتالانتا به ادامه شکست ناپذیری جیان لوئیجی بوفون در ورزشگاه یوونتوس آرهنا ادامه داد و باعث شد رکود بسته نگه داشتن دروازه یووه در خانه به 6 بازی برسد.
به گزارش فوتبال-ایتالیا، دروازهبان ملی پوش بیانکونری بعد از شکست 3-1 یووه در برابر اینتر در ورزشگاه یوونتوس آرهنا، هنوز گلی دریافت نکرده است. در واقع گل دقیقه 89 رودریگو پالاسیو آخرین گلی بود که بوفون در تورین دریافت کرده است.یووه در طی این مدت، در سری آ میزبان لاتزیو (0-0)، تورینو (3-0) و آتالانتا (3-0) بوده است، آنها در جام باشگاهای اروپا نیز پذیرای نورشلند دانمارک (4-0) و چلسی انگلیس (3-0) بودهاند و در کوپا ایتالیا نیز در ورزشگاه یوونتوس آرهنا به مصاف کالیاری (1-0) رفته اند.جالب اینکه، اگر بخواهیم بازی های خارج از خانه را نیز وارد این آمار کنیم، دروازه بوفون در 8 دیدار گذشته یوونتوس تنها در بازی مقابل میلان و آن هم از روی نقطه پنالتی توسط روبینیو باز شده است!
============================
یعنی عاشششششششششق عمو جی جی ام :n02: رنگ لباس هایی که میپوشه منو کشته ..... با این رنگ خیلی قشنگ میشه
فاصله با یوونتوس بیشتر شد ! کسر دو امتیاز از ناپولی
28 آذر 1391
امروز رسانه های ایتالیا در گزارشی ویژه به حکم های جدید دادگاه پرداختند و از آن جایی که جیانلو برای تلاش به تبانی اعتراف کرده بود، و گفته بود به کاناوارا و گراوا هم پیشنهاد داده است، امروز جیانلو 3 سال و نیم محروم شد.
باشگاه ناپولی به دلیل مسئولیت که در این قبال داشته و انجام نداده است با کسر 2 امتیاز و 70 هزار یورو جریمه شد، و کاناوا و گراوا هم به دلیل گزارش نکردن 6 ماه از فوتبال محروم شدند.
با توجه به کسر دو امتیاز از تیم ناپولی، این تیم که 33 امتیاز داشت اکنون 31 امتیازی شد و به مکان پنجم جدول رده بندی سری آ سقوط کرد.
Juventus. ir
^ به نظرم اون یاروهه کلی از بازگشت کنته ناراحت شده اختلاف هم دوباره زیاد شد برای تسکین درد دیده ناپولی هم اون بالاست از طریق عواملش دستبکار شده! تیمی که نشون داده غیرت ایتالیایی نداره ازش بیشتر انتظار نمیره!
arash-king
20-12-2012, 15:38
خب دوستان خوردیم به سلتیک ! به نظرم قرعه از این راحت تر نمیشد ....... با اینکه سلتیک تو مرحله گروهی بارسا را زده ولی امیدوارم یووه بتونه شکستش بده و کار به اما و اگر نکشه
البته اگه ماروتا دست به کار بشه و دروگبا را بخره تا بتونیم ازش استفاده کنیم میشه بیشتر به این تیم امیدوار باشیم
arash-king
21-12-2012, 15:47
امشب ساعت 23:15 دقیقه بازی کالیاری-یووه
اگه کونته تو بازی امشب برنده باشه و بتونه 3 امتیاز را بگیره رکورد کاپلو در سال 2005 را خوهد شکست !
یووه درسال 2005 با مربیگری فابیو کاپلو تونسته بود در یک سال ، 93 امتیاز جمع کنه
اگه یووه امشب 3 امتیاز را بگیره جمع امتیازات یووه در سال 2012 به عدد 94 میرسه !
فورزا کونته و فورزا یووه
hojjatinho
22-12-2012, 03:01
اخر شب کانال جا به جا می کردم به طور اتفاقی دقایقی از بازی کالیاری - یووه رو دیدم . اخر های بازی بود و نتیجه مساوی .
سر اشتباه دفع توپ مدافع کالیاری توپ به ماتری رسید و گل برتری یووه رو اوایل وقت اضافه زد . و بعد هم بلافاصله گل بعدی رو زدند .
چیزی که برام جالب بود خوشحالی خیلی زیاد نیمکت یووه بود . به هر حال برد مهمی بود و جدای از اینکه سال رو با برد تموم کردند خیالشون از اختلاف امتیاز ایجاد شده راحت شد .
ویرایش : اینو الان خوندم :
اگه کونته تو بازی امشب برنده باشه و بتونه 3 امتیاز را بگیره رکورد کاپلو در سال 2005 را خوهد شکست !
خب پس دلیل این خوشحالی بی حد و اندازه تورینی ها مشخص شد .
پس لحظه مهمی رو در تاریخ یووه دیدم:دی
انصافا کونته مربی خوبیه و می تونیم بیشتر از اینها در اینده ازش انتظار داشته باشیم.
Masoud-Susa
30-12-2012, 17:35
شایعه ای که پررنگ تر می شود
طی روزهای اخیر شایعات زیادی در خصوص انتقال یورنته به یوونتوس مطرح می شد، خبر رسید که این مهره تاکید کرده با جوزپه ماروتا، مدیر ورزشی بیانکونری قرار ملاقاتی دارد و در صورتی که همه چیز خوب پیش رود راهی این تیم می شود.همه چیز بر عهده مدیر برنامه هایم است و هیچ نگرانی ای ندارم.
به هر حال مدتی ست که نام این مهره در لیست خرید یووه قرار دارد و اخبار زیادی در این خصوص شنیده می شود. رسانه های ایتالیا معتقدند که در این زمستان او بیانکونری می شود.
کانون هواداران یوونتوس در ایران
+
همینطور شایعه شده که به نظر میاد رئال کونته رو برای فصل بعد زیر نظر داره.
یک خبر درباره نقل و انتقالات:
* فردریکو پلوزو٬ مدافع چپ و میانی 28 ساله آتلانتا٬ برای تست پزشکی وارد تورین شد و به احتمال خیلی زیاد به یووه اضافه میشه. قراردادش بطور قرضی تا پایان فصل خواهد بود همراه با گزینه ای برای انتقال دائم. احتمالا جایگزین لوسیوست که از تیم جدا شد٬ و البته به خاطر مصدومیت کیلینی و دو پسته بودنش هم بسیار می تونه برای تیم مفید باشه.
مدافع درجه یکی در سطح دنیا نیست٬ ولی در سال های اخیر جزو مدافعان محکم و قابل اطمینان سری آ بوده.
ویرایش: مبلغ توافقی برای انتقال دائم در پایان فصل 3.5 میلیون یوروست.
بعد از مدت ها وقت کردم بشینم بازیا مستقیم ببینم ولی از وسط نیمه دوم خاموش کردم رفتم تا یکی از ضعیفترین بازیهای دو سال اخیر تیم را نبینم!
خدا کنه این باخت تلنگری بشه برای خرید یک مهاجم تراز اول!
arash-king
10-01-2013, 03:01
خب تبریک میگم به همه هوادارای یووه ..... برد شیرین و دلچسبی بود
با تمام مشکلاتی که تیم درخط میانی زمین داشتیم ولی بازم خوب بودیم و تونستیم ببریم ...... ولی یه نکته ای که بازم تو این بازی شاهدش بودیم وجود نداشتن یه مهاجم کارساز و تمام کننده عالی بود. بدترین بازیکن زمین که بدون شک ماتری بود ، هیچ شکی در این مورد ندارم ..... بهترین بازیکن هم در نیمه اول جووینکو بود که با ضربه آزادی که زد منو یاد اسطوره و سلطان ضربه آزاد جهان دل پیرو انداخت :n28:
ولی درکل ووچینیچ از همه بهتر بازی کرد و فکر کنم بهترین بازیکن میدان لقب بگیره
امیدوارم با اضافه شدن یه مهاجم به تیم مثل دروگبا ، بتونیم به موفقیت های بیشتری مخصوصا در جام باشگاه ها برسیم
آره دقیقا، استیل، سرعت، زاویه... کلا همه چیز اون ضربه آزاد مثل ضربه های الکس بود!
کلا یه بازی نزدیک و نفسگیر بود که منا یاد فینال لیگ قهرمانان 2003 انداخت
البته ریسک کردن کنته برای فرستادن ترکیبی جدید توی زمین هم یکم تیما با مشکل روبرو کرد
بازیکنا هم یکم خسته به نظر میومدن ولی ماتری هیچ جای دفاعی با اون بازی بی انگیزه ای که انجام داد باقی نذاشت!
دوستان پاگبا چه بازی هایی داره می کنه :n12::n12: پختگی و فهمش از فوتبال بی نظیره برای یه بازیکن 19 ساله. این بهترین بازیکن جدیدی بوده که در این چند سال به تیم اومده، بازیکنی با این آینده و این سطح رو مجانی آوردیم. :n01:
بهترین بازیکن زیر 21 سال امسال اروپا ؟
arash-king
20-01-2013, 12:52
پوگبا دیشب حرف نداشت :n12: جدا از اینکه دو گل زیبا زد ، درکارهای دفاعی هم خوب کار کرد ..... جووینکو دیشب افتضاح بود . با اینکه خیلی قبولش دارم ولی نمیدونم چرا دیشب انقدر بد بازی کرد
دیشب از دست آنیلی و ماروتا و کونته به شدت عصبی بودم . اگه به نیمکت یه نگاه مینداختین متوجه میشید من چی میگم ! دیشب نیمکت تیم اصلا درحد و اندازه های نام یووه نبود
نمیدونم چرا ماروتا دست بکار نمیشه و چند بازیکن به تیم اضافه نمیکنه ؟! مخصوصا هافبک ..... با این مصدومیت هایی که داره برای هافبک های تیم پیش میاد و دوباره پیش خواهد آمد ، تو جام باشگاه ها بدجور به مشکل برمیخوریم ......
اگر نتایج بازی های این فصل را مرور کنیم میبینیم یووه حول و حوش بازی های لیگ قهرمانان بازی های خود سری آ را اغلب بد بازی کرده، با اینکه بازیکنای خیلی خوبی داریم ولی شدید به یکی دو تا بازیکن ستاره و باتجربه برای جنگیدن تو سه جبهه نیاز داریم، ولی متاسفانه به خاطر دو سه میلیون با دروگبا به توافق نرسیدن حتی یورنته را هم که به نظرم یه بازیکن متوسط در حد ماتری خودمون هست نتونستن بگیرن!
راستی دیروز هم دل پیرو 4 تا گل زد و 2 تا پاس گل داد تا تیمش با 7 گل پیروز بشه، جاش خیلی خالییه!
arash-king
21-01-2013, 14:48
دوستان متاسفانه خبر بدی براتون دارم :n28: بعد از اینکه یووه نتونست مهاجم مدنظر خودشو پیدا کنه ، بپه ماروتا رفته دنبال بوریلو :n28:
معلوم نیست کونته توی بوریلو چی دیده که خیلی بهش علاقه داره ؟! :n23:
من به اومدن یورنته هم راضی ام ولی ماروتا نمیخواد در ژانویه بخرتش و میخواد تا تابستون صبر کنه تا با قراردادی آزاد بیارتش یووه
دوستان متاسفانه خبر بدی براتون دارم :n28: بعد از اینکه یووه نتونست مهاجم مدنظر خودشو پیدا کنه ، بپه ماروتا رفته دنبال بوریلو :n28:
معلوم نیست کونته توی بوریلو چی دیده که خیلی بهش علاقه داره ؟! :n23:
من به اومدن یورنته هم راضی ام ولی ماروتا نمیخواد در ژانویه بخرتش و میخواد تا تابستون صبر کنه تا با قراردادی آزاد بیارتش یووه
هر مهاجمی به تیم بیاد خیلی خوبه. الان داریم شدیدا چوب نداشتن یه مهاجم شش دنگ رو می خوریم... البته بوریلو بعیده که بیاد٬ فقط شایعه است. مهاجم شش دنگی هم اصلا در دسترس نیست٬ فالکائو و کاوانی که خیلی گرون هستن٬ هیگوئین هم شایعات جداییش تموم شده و یورنته هم نه مهاجم شش دنگیه و نه اونقدرا جوونه و یه ماتری جدید خواهد بود گرچه قطعا بودنش بهتر از نبودنشه.
خب امروز اعلام شد فرناندو لورنته با مبلغ مجانی به یووه میاد در پایان فصل و از یک جولای 2013 رسما می تونه در یووه بازی کنه.
آخرین اخبار از نقل و انتقالات یوونتوس
5 بهمن 1391
شاید امروز را بتوان یکی از شلوغ ترین روزهای خبری باشگاه یوونتوس در زمینه ی نقل و انتقالات زمستانی قلمداد کرد و در صورتی که شایعات به حقیقت تبدیل شود شاهد پیوستن دو یا سه بازیکن جدید به یووه هستیم.
مهم ترین خبر مربوط به فرناندو یورنته مهاجم اسپانیایی باشگاه اتلتیکو می باشد که بر اساس اعلام رسانه ها وی هم اکنون در تورین به سر می برد و پیش بینی می شود طی ساعات آینده معرفی شود.
در طرف دیگر لیساندرو لوپز مهاجم باشگاه لیون قرار دارد که به نظر می رسد توافقات برای جذب وی به عمل آمده و می توان طی امروز و فردا شاهد رسمی شدن خبر پیوستن وی به یووه باشیم.
این در حالی است که نام دورگبا همچنان برای یووه مطرح می باشد و بعد از اعلام شرایط جدید و کاهش دستمزد توسط وی، پیش بینی ها برای پیوستن وی به یوونتوس جدی تر شد.
گفتنی است هنوز هیچ یک از اخبار فوق به تایید سران یووه نرسیده و پیش بینی می شود طی ساعات اینده اخبار کامل تری در این زمینه منتشر شود.
arash-king
24-01-2013, 18:03
رسمی : فرناندو یورنته به یووه پیوست ! با قراردادی 4 ساله تا سال 2017 با یووه قرارداد بسته ولی ژانویه به تیم اضافه نمیشه بلکه 1 جولای یعنی تابستان 2013 به تیم ملحق خواهد شد. امروز یووه روز شلوغی را در نقل و انتقالات داشته ..... دو بازیکن جوان به نام های Jose Francisco Cevallos Enriquez و Nicola Castillo هم به یووه پیوستند !
Cevallos Enriquez هجده ساله عضو تیم زیر 20 سال های کلمبیا و Castillo بیست ساله عضو تیم زیر 21 ساله های شیلی
زمزمه های پیوستن لیساندرو لوپز ، مهاجم آرژانتینی لیون هم به گوش میرسه . امیدوارم بیاد
MCSE MAN
24-01-2013, 20:54
آقا این یووه چندتا مهاجم لازم داره آخه؟!! اقلا نمیکنه وقتی یکی رو میخره اضافه ها رو بفروشه. داره کلکسیون مهاجم جمع میکنه!
ووچینیچ،جووینکو،ماتری،کوا گلیارلا،بنتنر(مصدوم) رو که داره حالا لوپز و یورنته رو هم میخواد!
تا حدودی هم همشون در یه سطحن. بهتره یووه 2تا از مهاجماش رو بده و یه بازیکن تاپ و گلزن مثل فالکائو یا کاوانی رو بخره
یورنته مجانی اومده؟
مگه بازیکن آزاد شده بود؟
آقا این یووه چندتا مهاجم لازم داره آخه؟!! اقلا نمیکنه وقتی یکی رو میخره اضافه ها رو بفروشه. داره کلکسیون مهاجم جمع میکنه!
ووچینیچ،جووینکو،ماتری،کوا گلیارلا،بنتنر(مصدوم) رو که داره حالا لوپز و یورنته رو هم میخواد!
تا حدودی هم همشون در یه سطحن. بهتره یووه 2تا از مهاجماش رو بده و یه بازیکن تاپ و گلزن مثل فالکائو یا کاوانی رو بخره
متاسفانه صحبت شما کاملا درسته و اگه یووه به جای اینکه این همه مهاجم متوسط داشته باشه (که سال هاست همینطوره)، یک مهاجم درجه یک مثل همون دو تا که اسم بردید رو می داشت خیلی وضعیت بهتر بود. جالب اینجاست که با این مهاجم های متوسط هم الان قوی ترین خط حمله ایتالیا و یکی از قوی ترین های اروپا رو از نظر آماری داره، ولی لازمه یکم این خط حمله Clinical تر باشه بهتر از گلزنی کنه.
یورنته مجانی اومده؟
مگه بازیکن آزاد شده بود؟
قراردادش پایان این فصل تموم میشه و از الان برای بعد از اون قرارداد امضا کرده.
آنیلی: بوفون شایسته کسب توپ طلاست
لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا، امسال برای چهارمین بار پیاپی برنده توپ طلا شد اما رئیس باشگاه تورینی امیدوار است که این جایزه در سال های آینده به یک ستاره از سری آ برسد.
سایت گل- آندره آ آنیلی، رئیس باشگاه یوونتوس، معتقد است جان لوئیجی بوفون به خاطر خدماتی که برای فوتبال انجام داده، شایسته کسب توپ طلاست.
لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا، امسال برای چهارمین بار پیاپی برنده توپ طلا شد اما رئیس باشگاه تورینی امیدوار است که این جایزه در سال های آینده به یک ستاره از سری آ برسد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تاریخچه توپ طلا نشان می دهد که بین سال های 1978 تا 2007، توپ طلا مرتبا به بازیکنانی رسید که در سری آ بازی می کردند.بعد از یک دوره 30 ساله، 5 سال است که توپ طلا در خارج از ایتالیاست. امیدوارم در دو سال آینده، بوفون بتواند این روند منفی را قطع کند و توپ طلا را به ایتالیا برگرداند.
با توجه به اینکه تنها یک دروازه بان، لو یاشین، افتخار به دست آورده این جایزه را داشت، فکر می کنم دادن آن به بوفون، قدردانی از او به خاطر همه کارهایی خواهد بود که برای یوونتوس و دنیای فوتبال انجام داده است."
این دروازه بان باتجربه روز گذشته قراردادش را تا سال 2015 با یوونتوس تمدید کرد.
2013/1/24
arash-king
26-01-2013, 19:42
آنلکا دوشنبه در تست پزشکی یووه !!!!!!!! :n04::n04::n04: اصلا انتظار چنین خبری را نداشتم ..... این چند روز منتظر پیوستن لیساندرو لوپز یا دروگبا به یووه بودم نه آنلکا
با اینکه به آنلکا علاقه دارم ولی به نظرم انتقال شکست خورده ای بشه درست مثل بنتنر ......
آرش جان درسته آنلکا به دروگبا نمیرسه اما مطمعنا از گل نزن های خودمون خیلی بهتره!!
یادت نره آنلکا تو لیگ انگلیس آقای گل شده!
arash-king
27-01-2013, 13:32
باز هم فساد داوری در ایتالیا !!!! 5تا داور داخل زمین چیکار میکنن ؟! یعنی هیچکدوم اون 2تا صحنه را ندید ؟؟؟!!! :n04:
حالا میگیم هند دقیقه 93 هیچی ! خودمونو گول میزنیم که توپ به دست خورد :n02: ولی اون صحنه ای که پیراهن میرکو را میشکن چی ؟! اون خیلی تابلو بود
از طرفی باید حرص بخوریم چرا تیم صدرنشین ایتالیا که امید ایتالیایی ها تو CL هست بیاد جلوی تیم قعرنشین اینطوری بازی کنه ؟!
کونته هم بعضی موقع ها بدجور رو اعصابه .... کوا را کشیده بیرون اونوقت میرکو که بدترین بازیکن یووه بود را گذاشته داخل زمین
یه سوالی که این چندوقته نه تنها ذهن من بلکه ذهن بچه های کانون هواداران یووه را درگیر کرده اینه که آیا میرکو و آنلکا بهتر از الکس بودن ؟!
Masoud-Susa
28-01-2013, 01:19
همین دیگه وقتی مفت مفت دلپیرویی که به اون خوبی هر وقت تو زمین بود چیزی کم نمیذاشت رو میدن بره باید هم اینجوری در به در دنبال یه مهاجم باشن . تا آخرش برسن به یکی مثل آنلکا !. راستی داستان لوپز چی شد؟
این سران یووه معلوم نیست چی تو ذهنشون میگذره !:n13:
داوری بازی دیروز هم فاجعه بود انصافا . یه جوری شد که دیگه کونته با عصبانیت تمام اومد سمت داور و نزدیک بود یه دونه بخوابونه زیر چش داور ! :n25::n02:حالا هی بیان بگن داورا به نفع یووه قضاوت می کنن ! کو پس؟!
محرومیت برای مجموعه بیانکونری
9 بهمن 1391
بار دیگر دستگاه قضاوت ورزشی فوتبال ایتالیا دست به اعلام احکامی زد تا کینه ورزی این مجموعه به طور کامل با جامعه بیانکونری مشخص و ثابت شود.
دادگاه ورزشی و فدراسیون فوتبال ایتالیا پس از اتفاقاتی که در پایان دیدار یوونتوس و جنوا و اعتراض شدید مربی و بازیکنان یووه به داوری بازی را بررسی کرد، احکامی رو صادر کرد. به این ترتیب انتونیو کونته، مربی یوونتوس به همراه بونوچی برای دو جلسه از همراهی یووه محروم شدند.
در این میان جورجو کیه لینی نیز به یک جلسه محرومیت و پرداخت 5000 یورو محکوم شد. کونته و بونوچی همچنین باید جریمه 10000 یورو نیز بپردازند و باشگاه یوونتوس نیز به پرداخت 50000 یورو جریمه شد.
جوزپه ماروتا، مدیر ورزشی یوونتوس نیز از همراهی یووه تا 18 فوریه محروم شد.
juventus. ir
آنیلی: هر اتفاقی برای یوونتوس رخ می دهد، تبدیل به یک جنجال می شود
انتقادات کونته و جوزپه ماروتا به داور دیدار یوونتوس جنوا بازتاب مختلفی داشت و با عث ناخرسندی آنیلی شد
سایت گل- آندره آ آنیلی، رئیس باشگاه یوونتوس، از واکنش رسانه های ایتالیایی در مقابل انتقادات کونته و جوزپه ماروتا به داور دیدار یوونتوس جنوا، ابراز ناخشنودی کرد.
ماروتا و کونته اعتقاد داشتند داور جوان دیدار یوونتوس- جنوا باید در دقایق پایانی بازی یک ضربه پنالتی به سود بیانکونری اعلام می کرد و به همین دلیل عملکرد داور را به شدت مورد انتقاد قرار دادند؛ صحبت هایی که بازتاب مختلفی داشت و با عث ناخرسندی آنیلی شد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" هر اتفاقی برای یوونتوس رخ می دهد، تبدیل به یک جنجال می شود. نباید اظهارنظرهایی که در آن شرایط و با عصبانیت بیان می شود، را دستکاری کرد.
ماروتا با لحن خیلی آرامی صحبت کرد. این به افرادی که داوران را انتخاب می کنند مربوط می شود که انتخاب های درستی داشته باشند.براساس انتخاب داوران در آینده، باید ببینیم آنچه گفته شده درست بود یا نه. همان طور که گفته بود ما باید به راهمان ادامه بدهیم و به یاد داشته باشیم که هر تیمی که در پایان رقابت ها قهرمان شود، با شایستگی به این عنوان رسیده است."
با توقف یوونتوس در دیدار مقابل جنوا، ناپولی توانست اختلاف در صدر جدول را به 3 امتیاز کاهش دهد.
نادر1368
30-01-2013, 23:28
ديشب چه بازيي شد!توي يكي دو دقيقه نزديك بود گل سوم هم زده بشه!اون دقايق كلا جبران كرد بازي پر اشتباه دو تيم رو حيف كاش اون توپ
بعد گل دوم لاتزيو كه نصيب جيووينكو شد ميرفت تو گل كه واقعا رويايي ميشد ولي اگر! بهتر ميزد!حالا برگشت اون توپ رو گل نكردن هنري بود كه
كلوديو ماركيزيو ازپسش براومد!يعني موقعيت حداقل 100 درصدي رو خراب كرد!!:n15:
brad pitt
31-01-2013, 00:32
سران یووه فقط باید برای اینکه به جام برسند باید در همین ژانویه یجوری دروگبا رو راضی میکردند
آنلکا هم مسلما از ووچینیچ و جووینکو بهتره ولی دروگبا چیزه دیگری بود
شما ببین دیشب فقط 2 تا موقعیتها یووه یه finisher تمام عیار داشت چی میشد
arash-king
31-01-2013, 02:56
سران یووه فقط باید برای اینکه به جام برسند باید در همین ژانویه یجوری دروگبا رو راضی میکردند
آنلکا هم مسلما از ووچینیچ و جووینکو بهتره ولی دروگبا چیزه دیگری بود
شما ببین دیشب فقط 2 تا موقعیتها یووه یه finisher تمام عیار داشت چی میشد
اوایل منم فکر میکردم مشکل از اینه که مهاجم تمام عیار نداریم ولی الان میفهمم اشتباه میکردم !
چطور اوایل فصل که همه تیمها را با تعداد گلهای 4-3 میزدیم اینطوری نبود ؟! تو این 5-4 هفته اینطوری شده ؟! به نظرم مشکل از جای دیگه است !!!
اینکه بازیکن های تیم نمیتونن حتی دروازه خالی را گل کنن مشکل روانیه نه مشکل خط فوروارد ! اوایل فصل مارکیزیو و جووینکو و ووچینیچ خیلی عالی موقعیت ها را به گل تبدیل میکردن ولی الان گل کردن موقعیت ها واسشون شده آرزو ! مشکل از کونته هم هست .... با اینکه علاقه زیادی بهش دارم ولی بعضی وقت ها کارهایی میکنه که آدم بهش شک میکنه
همین که تو بازی با لاتزیو بجای پوگبا از پادووین و بجای مارکیزیو از جیاکرینی استفاده کرد !!!!!!!!!! این چندوقته تیم مشکل داشته هیچ ، داوری ها هم همش برعلیه ما بوده
تو بازی با لاتزیو هم حداقل یه خطا (صحنه تک به تک ووچینیچ) را پنالتی اعلام نکردن
در کل با این وضعی که تیم داره اسکودتو هم مشکل به نظر میرسه ..... به جام باشگاه ها هم امیدی نیست
خب یووه دیشب تونست هافبک بازیساز 23 ساله سمپدوریا رو به خدمت بگیره. Andrea Poli (چقدر مشابه پیرلو هست اسمش، بازیش هم همینطور :دی) این فصل رو در سمپدوریا می گذرونه و از فصل آینده به یووه میاد. از الان دو خرید خوب برای سال آینده داریم، یورنته و پولی.
به نظر من هدف نقل و انتقالات آینده باشگاه باید تا حد زیادی رد کردن بازیکن های اضافی باشه. حداقل 6-7 بازیکن در تیم هستن که اصلا بازی نمی کنن و با رفتنشون میشه هزینه نقل و انتقال و دستمزد حداقل یک بازیکن درجه یک برای تیم مهیا بشه.
--
امسال شرایط بهتر میشه... پیرلو برمی گرده بزودی و آساموا هم از بازیهای آفریقا برمی گرده و تیم مطمئنا برمی گرده به دوران اوج.
eman619rv
02-02-2013, 01:33
باور کنین من هر چی تلاش میکنم که بفهمم چرا یووه دل پیرو رو رد میکنه و آنلکا رو میخره هیچی سر در نمیارم :n28:
همین الانش هم ترزگه!! و دل پیرو دارند بازی های بهتری نسبت به آنلکا توی سیدنی و ریورپلاته انجام میدن!
ولی یووه به بازیکنی مثه یورنته به شدت نیاز داشت و یه خرید خیلی خوب بود ... مدت ها بود که یووه دنبال یه مهاجم نوک بود و با خیلی ها مذاکره کرد طوری که هر بار شایعه میشد فلان بازیکن میخواد بیاد یووه میگفتم شایعه ست از هیگواین و ویا گرفته تا فن پرسی!! ولی بلاخره یه مهاجم خوب خرید ... بهتون تبریک میگم:n16:
کونته نفرات منتخب خود را برای دیدار مقابل سلتیک اعلام کرد
22 بهمن 1391
juventus. ir: یوونتوسی ها سه شنبه در دیداری حساس به مصاف سلتیک اسکاتلند خواهند رفت و در این میان بانوی پیر با کمبود بازیکن در سمت چپ میدان رو به رو می باشد. پائولو ده چلیه در دیدار مقابل فیورنتینا با مصدومیت مواجه شد و به این بازی نخواهد رسید. در طرف دیگر اساموا بازیکن غنایی حضور دارد که به تازگی از بازی های ملی مرخص شده و با پروازی مستقیم راهی اسکاتلند خواهد شد.
دقایقی پیش از سوی انتونیو کونته سرمربی یوونتوس اسامی نفرات منتخب برای این بازی اعلام شد و بر این اساس بوفون - کاسرس - پوگبا - مارکیزیو - ووچینیچ - جووینکو - پلوزو - بارتزالی - انلکا - بونوچی - پادوین - پیرلو - اساموا - ویدال - جاکرینی - لختشتاینر - کوالیارلا - استوراری - متری - ایزلا - روبینیو حضور دارند.
گفتنی است این دیدار سه شنبه ساعت 23:15 به وقت تهران برگزار خواهد شد.
تبریک به همه بیانکونری های انجمن!
سرعت تیمی سلتیک فوق العاده بود ولی دفاع تیمی ما مثل همیشه فوق العاده تر!
سلتیک همون تیمی بود که رفت و برگشت بارسا را اذیت کرد
بدون شک هم بوفون ستاره تیم بود!
FORZA
arash-king
13-02-2013, 02:24
تبریک به همه تیفوسی های P30 :n12: برد دلچسبی بود ..... با اینکه اصلا خوب نبودیم ولی تونستیم بازی را ببریم
سلتیک همون تیمی بود که تو نیوکمپ جلوی بارسا خوب بازی کرد و تو سلتیک پارک تونست بارسا را شکست بده
تنها چیزی که خیلی منو نگران میکرد پرس شدید سلتیک تو زمین یووه بود ..... خیلی عالی پرس کردن تو همه پرس ها تونستن توپ را از یووه بگیرن
بهترین بازیکن زمین کسی نبود جزء شاهزاده تورین ، کاپیتان آینده یووه ، کلودیو مارکیزیو
+
ماتری هم خوب کار کرد و نشون داد اگه اعتماد به نفسش برگرده میتونه به تیم کمک کنه ......
عمو جی جی هم که طبق معمول خوب بود .... وقتی توپ ها را در اختیار میگرفت ژست باحالی میگرفت :n02: دیوونشم ! هم دیوونه خودش هم رنگ لباسش :n02::n12:
به امید صعود به مراحل بالاتر
تبریک به همه تیفوسی های P30 :n12: برد دلچسبی بود ..... با اینکه اصلا خوب نبودیم ولی تونستیم بازی را ببریم
سلتیک همون تیمی بود که تو نیوکمپ جلوی بارسا خوب بازی کرد و تو سلتیک پارک تونست بارسا را شکست بده
تنها چیزی که خیلی منو نگران میکرد پرس شدید سلتیک تو زمین یووه بود ..... خیلی عالی پرس کردن تو همه پرس ها تونستن توپ را از یووه بگیرن
بهترین بازیکن زمین کسی نبود جزء شاهزاده تورین ، کاپیتان آینده یووه ، کلودیو مارکیزیو
+
ماتری هم خوب کار کرد و نشون داد اگه اعتماد به نفسش برگرده میتونه به تیم کمک کنه ......
عمو جی جی هم که طبق معمول خوب بود .... وقتی توپ ها را در اختیار میگرفت ژست باحالی میگرفت :n02: دیوونشم ! هم دیوونه خودش هم رنگ لباسش :n02::n12:
به امید صعود به مراحل بالاتر
کی گفته اصلا خوب نبودیم؟ ما فوق العاده بودیم.
بازی حریف رو خیلی خوب شناختیم، تمام تاکتیک های موقعیت سازی حریف رو خوب می دونستیم و همش رو خنثی کردیم، سلتیک با اینکه حمله می کرد ولی اصلا حتی یک موقعیت خیلی خوب گلزنی هم نداشت (شاید فقط یکی)، دقیقا هم مشخص بود سلتیک با اون فشار آخر بازی کم میاره و تیم هم انرژی و آمادگیشو داشت تا در اواخر بازی تیر خلاص رو بزنه و بازی رو تموم کنه.
این یه بازی فوق العاده بود از یووه. هر رقیبی که این بازی رو دید الان داره به خودش می لرزه.
دانلود گلها با کیفیت HD
گل اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گل دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گل سوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+
اینا هم جالب بودن
پیرلو: امیدوارم میلان مقابل بارسا موفق باشد؛ قهرمانی در اروپا رویای یووه است
بازیکن باتجربه ایتالیایی یووه در صحبت هایی اعلام کرد که قهرمانی در اروپا یک رویای بزرگ برای تیمش است
سایت گل- آندره آ پیرلو بازیکن باتجربه خط میانی یوونتوس در صحبت هایی اعلام کرد که قهرمانی در رقابت های این فصل لیگ قهرمانان اروپا، برای تیمش به منزله یک رویاست و درعین حال یادآوری کرد که قهرمانی در رقابت های سری آ هم کلید موفقیت تیمش در این فصل خواهد بود
یوونتوس در دور رفت رقابت های مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا در روز 12 فوریه موفق شد تا با نتیجه 0-3 از سد سلتیک عبور کند و حالا باید خودش را برای میزبانی از این تیم اسکاتلندی در دور برگشت و در روز 6 مارس آماده کند. حالا پیرلو در گفتگو با رای اسپورت گفته:« هدف ما در این فصل تکرار قهرمانی مان در سری آ است ولی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا هم یک رویاست. با هر بازی ای که در این تورنمنت برگزار می کنیم، یک گام دیگر به هدفمان نزدیک تر می شویم.»
این ستاره 33 ساله ایتالیایی در ادامه برای تیم سابقش میلان که 4شنبه شب در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی میزبان بارسا خواهد بود آرزوی موفقیت کرد و گفت:« بازی فوق العاده ای خواهد بود. هیچ شکی در این نیست. امیدوارم که روسونری بتواند عملکرد خوبی داشته باشد.»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF/2013/02/19/3763127/%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%84%D9%88-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%81%D 9%82-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%A7%DB%8C-
Winning the Champions League would be Juventus' dream, insists Pirlo
italy2006
20-02-2013, 00:30
نمیدونم چرا کونته اینقدر با رییس سیه نا عیاق است.
arash-king
20-02-2013, 01:15
نمیدونم چرا کونته اینقدر با رییس سیه نا عیاق است.
چون کونته تیم سیه نا را به سری آ آورد و تونست تیمی قدرتمند بسازه ! واسه همینه رابطه کونته با رییس سیه نا خوبه
italy2006
21-02-2013, 20:53
چون کونته تیم سیه نا را به سری آ آورد و تونست تیمی قدرتمند بسازه ! واسه همینه رابطه کونته با رییس سیه نا خوبه
منظورم با اون بانوی زیبا که رییس یا معاون سیه نا هست خوب گرمه.
arash-king
22-02-2013, 02:28
منظورم با اون بانوی زیبا که رییس یا معاون سیه نا هست خوب گرمه.
اون خانوم زیبایی که شما میگی معاون رییس باشگاه سیه نا هست به اسم Valentina Mezzaroma
ولی رییس فعلی باشگاه مردی است به نام Massimo Mezzaroma
امشب 0-3 بردیم تا اختلاف با ناپولی 7 امتیاز بشه، و ناپولی هم فردا یه بازی سخت خارج از خونه با اودینزه داره. اگه امتیاز از دست بدن بازی هفته آینده ما با ناپولی بسیار مهم خواهد بود چون با برد عملا می تونیم تکلیف لیگ رو با احتمال بالا یکسره کنیم تا فرصت خوب برای لیگ قهرمانان هم داشته باشیم.
Pogba باز هم گلزنی کرد :n12: پنجمین گل فصلش بود.
italy2006
25-02-2013, 16:08
غوغا است این پوگبا... واقعا شوت هاش تو چارچوبه و رو زمین و محکم.... فقط باید کونته بهش بگه تو حق داری و مجاز هستی هر بازی دو سه بار شانس خودتو تست کنی تا خجالت نکشه از شوت زدن...
این روزها همه به قهرمان شدن یووه کمک می کنند مثل تساوی میلانی ها.
کونته با وجود علاقه رئال مادرید و چلسی در یوونتوس میماند: کارم تازه شروع شده! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ایتالیا/2013/02/26/3782832/کونته-با-وجود-علاقه-رئال-مادرید-و-چلسی-در-یوونتوس-میماند)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این مربی یوونتوس شاید تا پایان فصل قراردادش را تمدید کند.
سایت گل – آنتونیو کونته، مربی یوونتوس توجهی به پیشنهادهای رئال مادرید و چلسی نخواهد داشت و میخواهد به موفقیتهایش در تورین ادامه دهد.
تیم کونته در راه کسب دومین قهرمانی پیاپی خود در سری آ است و همچنین خود را در مرحله یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان میبیند. به این ترتیب بسیاری از تیمهای اروپایی به این مربی 43ساله توجه دارند.
ملیپوش سابق تیم ملی ایتالیا با وکیا سینیورا (بانوی پیر) تا سال 2015 قرارداد دارد ولی ممکن است به همین زودیها قراردادش تمدید شود، به ویژه اگر تیمش در اروپا نتایج خوبی بگیرد.
موفقیت در اروپا مدتها آرزوی طرفداران یوونتوس بوده و آنها اکنون عملا در جمع هشت تیم برتر اروپا هستند.
رئال مادرید احتمالا در پایان فصل ژوزه مورینیو را دیگر در سمت مربی نخواهد داشت و گفته میشود آنها این مربی متولد شهر لچه را به عنوان جانشینش در نظر گرفتهاند.
چلسی، قهرمان فعلی اروپا هم پپ گواردیولا را از دست داد و نتوانست با او به توافق برسد. با این حال کونته به اطرافیانش گفته تازه کارش در یوونتوس شروع شده؛ در تیمی که بیش از 400 بازی با پیراهنش انجام داده.
arash-king
27-02-2013, 16:03
لیست 20 تیم برتر اروپا براساس آمار این فصل ازنگاه سایت معتبر Whoscored
خوشم میاد پرچم بالاست ، مثل همیشه :n12:
فورزا یووه
+ نکته جالب این لیست میدونید چیه ؟ اینه که بااینکه کمترکسی لیگ ایتالیا را جز لیگ های برتر دنیا میدونن
ایتالیا با 7 نماینده بیشترین تیم را تو این لیست داره و از اسپانیا ((که میگن بهترین لیگه:n09: )) فقط 3 نماینده وجود داره :n09:
ایول بسی حال کردیم ، این شاخص هاش چیه ؟ مثلا spG ؟؟؟
arash-king
27-02-2013, 23:21
ایول بسی حال کردیم ، این شاخص هاش چیه ؟ مثلا spG ؟؟؟
ستون اول مربوط به میانگین شوت به دروازه حریفان درهر بازیه که یووه بیشترین شوت را داره
ستون دوم مربوط به کارت زرد و قرمز
ستون سوم مربوط به میانگین درصد مالکیت توپ درهر بازیه
ستون چهارم میانگین درصد پاس های صحیح
ستون پنجم موفقیت در نبردهای هوایی
و بالاخره ستون آخر هم که از اسمش معلومه
arash-king
28-02-2013, 16:39
واقعا مفهوم کارهای صداسیما را متوجه نمیشم :n13: فردا شب بازی حساس و سرنوشت ساز ناپولی-یووه را پخش نمیکنه
چهارشنبه هم یووه-سلتیک بازی دارن که اونم پخش نمیکنه و بجای اون ، بازی پاریسن ژرمن-والنسیا را پخش میکنه
حالا میگیم یووه-سلتیک هیچی ، چون صعودمون قطعی شده ولی علت پخش نکردن ناپولی-ییوه را متوجه نمیشم ......
از بدشانسی ما افتاده روز جمعه که برنامه هفت داره ..... خب با این حساب چرا شبکه ورزش پخش نمیکنه ؟؟؟؟؟
arash-king
28-02-2013, 16:46
سیمونه په په تحت عمل جراحی قرار گرفت !
تا آخر فصل نمیتونه یووه را همراهی کنه ..... خیلی حیف شد ! :n28: بازیکن خوبیه و میتونست به تیم کمک کنه
تو ایتالیا هم خیلی هوادار داره !! خود منم عاشقشم
arash-king
28-02-2013, 19:19
Amorebieta دفاع اهل ونزوئلای اتلتیک بیلبائو به احتمال خیلی زیاد فصل بعد در سری آ بازی میکنه
یووه ، میلان و اینتر خواهان او هستند و آرسنال هم از لیگ جزیره خواهان اوست
به احتمال زیاد ، این دفاع به همراه فرناندو یورنته فصل بعد در یووه باشند .... فرناندو یورنته با قرارداد بوسمن تابستان آینده راهی یووه خواهد شد
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
arash-king
05-03-2013, 01:14
خبرهای کوتاه پیرامون بانوی پیر
- برطبق گفته سایت گل (بخش بین المللی) ممکنه آنتونیو کونته درآخر فصل سرمربی چلسی شود !!!
- یووه و لیورپول به کیسوکه هوندا ، هافبک ناراضی زسکا مسکو روسیه علاقه مندند .
- تاردلی : سوارز گزینه خوبی برای یووه است !
- یووه به مدافع جوان باشگاه سوشو فرانسه ، سباستین کورچیا علاقه منده !
- هافبک فیورنتینا ، ژوان کوآردادو یکی از اهداف باشگاه یووه است !!!!
================================================== ====
درکل مدیران یووه مخصوصا شخص جناب به په ماروتا به همه علاقه منده !!! :n02: نمیدونم چرا ما همش ابراز علاقه میکنیم ولی بازیکن نمیخریم !!؟؟؟ :n23:
Masoud-Susa
06-03-2013, 01:25
کونته نفرات منتخب خود را برای دیدار مقابل سلتیک اعلام کرد
دقایقی پیش از سوی انتونیو کونته سرمربی یوونتوس اسامی نفرات منتخب برای دیدار مقابل سلتیک اعلام شد و این در حالی است که بانوی پیر در این مسابقه نمی تواند از حضور کاسرس، ده چلیه و انلکا به دلیل مصدومیت بهره ببرد.
بر این اساس بوفون - کیه لینی - پوگبا - مارکیزیو - ووچینیچ - جووینکو - پلوزو - بارتزالی - بونوچی - پادوین - پیرلو - اساموا - ویدال - جاکرینی - لختشتاینر - کوالیارلا - استوراری - متری - ایسلا - روبینیو - مارونه برای این مسابقه دعوت شدند.
گفتنی است دیدار تیم های یوونتوس ایتالیا و سلتیک اسکاتلند چهارشنبه ساعت 23:15 به وقت تهران برگزار خواهد شد.
arash-king
06-03-2013, 19:00
یوونتوس - سلتیک از نگاه آمار
1- یووه تقریبا سه سال است که در اروپا شکست نخورده، آخرین شکست آنها بر می گردد به باخت 4-1 برابر فولام در لیگ اروپای سال 2010.
2- قهرمان سری آ، همچنین در بازی های خانگی خود هم یک رکورد خیره کننده دارد؛ تنها یک شکست در 29 بازی گذشته!
3- جیان لوئیجی بوفون تنها بازمانده آخرین بازی دو تیم در تورین است، جایی که یووه با نتیجه 3-2 حریف خود را شکست داد.
4- همچنین، کاپیتان بیانکونری در چهار بازی گذشته خود در لیگ قهرمانان، موفق به بسته نگه داشتن دروازه یوونتوس شده است.
5- سلتیک در دوبار حضور خود در جمع شانزده تیم برتر اورپا، توسط تیم های بارسلونا و آث میلان حذف شده است.
6- قهرمان اسکاتلند با کسب رکورد 3 تساوی و 6 شکست، در کسب پیروزی در خانه تیم های ایتالیایی ناکام بوده است.
7- پیروزی برابر اسپارتاک مسکو در روسیه در مرحله گروهی تنها پیروزی خارج از خانه شاگردان لنون در 21 بازی گذشته اروپایی آنها به حساب می آید.
8- سلتیک در این فصل لیگ قهرمانان اروپا از 10 بازیکنی که برای اولین بار در این جام حضور پیدا می کردند استفاده کرده است.
به امید پیروزی یووه در بازی برگشت تا این اسکاتلندی ها دفعه دیگه بعد از بازی اینقدر سر و صدا نکنن . :n02:
من که میگم این بازی هم با پیروزی یووه به پایان میرسه .
به هر حال توی رقابت های اروپایی مثل همیشه همه تیم های ایتالیایی رو همراهی و تشویق میکنم .
البته تا موقعی که مقابل میلان قرار نگرفتن .
پس امشب فورزا یووه :n01:
H A M A S
06-03-2013, 22:32
ایها الاتزوری اتحدو اتحدو!:n01:
و اعتصموا به میلان و لاتفرقوا!:n02::n02:
arash-king
07-03-2013, 01:15
خب تبریک میگم صعود بانوی پیر به مرحله بعد :n12: چیزی که قبل بازی هم همه میدونستیم و نیازی نبود بازی را دنبال کنیم :n02: من نیمه اول را کلا ندیدم و از دقیقه تقریبا 60 بود که نشستم به تماشای بازی
تو این نیم ساعت به نظرم اصلا خوب نبودیم .... همه پاس ها لو میرفت و موقعیت خطرناکی هم نمیتونستیم ایجاد کنیم ..... از طرفی سلتیک هم که اصلا برنامه ای نداشت و نمیدونست چطوری بیاد برسه به بوفون :n02:
درکل از نتیجه راضی بودم ولی از بازی نه ، هرچند چند بازیکن مهم و کلیدی مثل مارکیزیو ، ووچینیچ ، مورچه و کیه لینی نبودن
یووه نباید بازی ای که امشب جلوی سلتیک انجام داد را جلوی تیمهای بزرگ انجام بده .......
به امید صعود هر 2 نماینده ایتالیا به فینال :n12:
خب تبریک میگم صعود بانوی پیر به مرحله بعد :n12: چیزی که قبل بازی هم همه میدونستیم و نیازی نبود بازی را دنبال کنیم :n02: من نیمه اول را کلا ندیدم و از دقیقه تقریبا 60 بود که نشستم به تماشای بازی
تو این نیم ساعت به نظرم اصلا خوب نبودیم .... همه پاس ها لو میرفت و موقعیت خطرناکی هم نمیتونستیم ایجاد کنیم ..... از طرفی سلتیک هم که اصلا برنامه ای نداشت و نمیدونست چطوری بیاد برسه به بوفون :n02:
درکل از نتیجه راضی بودم ولی از بازی نه ، هرچند چند بازیکن مهم و کلیدی مثل مارکیزیو ، ووچینیچ ، مورچه و کیه لینی نبودن
یووه نباید بازی ای که امشب جلوی سلتیک انجام داد را جلوی تیمهای بزرگ انجام بده .......
به امید صعود هر 2 نماینده ایتالیا به فینال :n12:
من بازی رو کامل دیدم.. بازی کاملا منطقی بود. یووه نه نیازی به آب و آتیش زدن داشت و فشار آوردن به بازیکن ها. به یه تعداد که استراحت داد و بقیه هم منطقی بازی رو کنترل کردن، در 20 دقیقه آخر که 7 نفر تیم ذخیره بودن و خیلی انتظار هم نمی رفت تیم دنبال موقعیت سازی و گل زدن باشه. جلوی یک تیم بزرگ هم اگه یووه با اختلاف جلو باشه همینطور باید بازی کنه، نه اینکه حمله کنه و بعد روی ضد حمله گل بخوره. فوتبال یووه در اروپا از دو فاکتور دفاع بسیار محکم و بازی منطقی و غیر احساسی درست شده.
دفاع بی نقص یووه باز هم بی نقص بود. یووه تا حالا در جام باشگاه ها فقط 4 گل خورده (که دو تاش در یک بازی و طی 5 دقیقه بوده). بوفون هم امشب یک سیو فوق العاده داشت.
صعود مقتدرانه یونتوس تبریک میگم, اولین نماینده ایتالیا که به مرحله بعد رفت.
جالبه که دو نماینده ایتالیا خوردن به اول و دوم گروهی که بارسا و سلتیک ازش صعود کردن :n02:
یوه 2 تا تو زمین خودش زد و سه تا هم تو زمین حریف, یعنی برای اینکه ما هم کم نیاریم جلو یوه
دوتا که زمین خودمون زدیم و سه تا هم باید تو نیو کمپ بزنیم :n06:
گذشته از شوخی بازم تبریک میگم و خوشحالم که ایتالیا به روزهای خوبش برگشته, امیدورام میلان هم
از سد بارسا بگزره تا ایتالیا با 2 نماینده بیشترین تعداد رو تو 8 تیم داشته باشه که خودش میتونه گویای خیلی چیزها باشه :n02:
من هم صعود یووه به دور بعد رو تبریک میگم . سلتیک هیچ حرفی برای گفتن نداشت . کلا سر در گم بود.
یووه هم بازی خوبی رو به نمایش گذاشت و مقتدرانه به دور بعد صعود کرد .
قدرت دفاعی یووه خیلی به چشم میاد و یکی از رکن های اساسی موفقیت یووه همین خط دفاع قدرتمندیه که داره .
به امید موفقیت نماینده های ایتالیا در دور بعد و تکرار فینال 2003 این بار در ویمبلی :n02:
به امید موفقیت نماینده های ایتالیا در دور بعد و تکرار فینال 2003 این بار در ویمبلی:n02:
البته نه به امید تکرار نتیجه اون دیدار :n11:
تبريكات بنده رو هم داشته باشيد!
ايشالا امسال قهرمان CL ميشيم
italy2006
08-03-2013, 11:28
خب یوونتوس مقتدرانه به دور بعدی صعود کرد. البته این ملاحظات هم لحاظ کنید که سلتیک واقعا یک سبک کلاسیک و خالص انگلیسی که میخاست بازی کنه که همون سانتر از کناره ها است رو نتونست اجرا کنه..مخصوصا در بازی برگشت... دفاع سلتیک در مقابل تکنیک لاتینی خیلی ضعیفه و مثل احمق ها عمل میکنه...این مورد حتی در بازی ایطالی-انگلیس هم مشاهده شد... هواداران کله داغ سلتیک هم واقعا تحسین برانگیز بودند چون هر چه گل میخوردند بیش تر خوشحال میشدن.
حال باید دید تیم بعدی کدومه که به پستمون میخوره.
Masoud-Susa
10-03-2013, 20:58
سلام
تبریک میگم برد امشب مقابل کاتانیا رو.
تو این بازی یوونتوس هرچی حمله می کرد به درد بسته میخورد تا این که با گل دقیقه 91 جاکرینی تونست
ورزشگاه رو بترکونه و بازی رو تموم کنه :n02:
ناپولی هم شکست خورد تا یوونتوس با اختلاف امتیاز 9 با قدرت به صدر نشینی ادامه بده.:n01:
italy2006
10-03-2013, 21:09
به جام قهرمانی یک قدم بیشتر نزدیک شدیم.
پوگبا الماس است.
تبریک برای همه بیونکونری ها.
اگر هفته اینده هم شنبه شب بولونا را ببریم بسیار عالی خواهد بود.
الان منظر عصز جمعه هستم تا ببینم قرعه چی میشه.
M E S S I
10-03-2013, 22:12
علی حاجیان
طرفداری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%D9%88%D8%B3%20%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9% 86%20%D8%AE%D8%B7%20%D9%87%D8%A7%D9%81%D8%A8%DA%A9 %20%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%20%D8%B1%D8%A7%2 0%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%9F/)- یوونتوس این فصل با عملکرد فوق العاده در سری آ و باثباتش در لیگ قهرمانان، یکی از بخت های مسلم کسب سه گانه در اروپا به شمار می رود.
در یادداشت زیر به نقل از وبسایت بیانکونری، به بررسی خط هافبک بانوی پیر ایتالیا پرداخته ایم:
وقتی شما به بهترین هافبک این نسل فوتبال فکر می کنید، بی شک محکومید که متوجه خط هافبک بارسلونا شوید. یعنی چطور می شود متوجه نشد زمانی که این خط هافبک چندین قهرمانی لیگ، لیگ قهرمانان به علاوه جام جهانی و یورو را بدست آورده است. درحالی که ترکیب ژاوی، اینیستا و بوسکتس بی شک عنصری انکار ناپذیر برای تصاحب دنیا بوده، من اعتقاد دارم جایگاه بالای آن ها را خط هافبک قهرمان ایتالیا تصاحب خواهد کرد. نه، صبر کنید تا حرف هایم تمام شود. منظور من این نیست که یوونتوس بهترین تیم دنیاست و هر تیمی که جلوی آن قرار بگیرد را نابود خواهد کرد. اصلا و ابدا. بیانکونری هنوز راه سختی در پیش دارد تا به ان جایگاه برسد، خصوصا تا وقتی که مشکل گل زنی این تیم حل نشود بعید است هیچ موفقیت اروپایی بزرگی کسب کنند. ولی با این وجود شکی در این نیست که در مرکز زمین، یوونتوس خط هافبکی دارد که قادر به مبارزه با هر تیمی در دنیاست، به این دلایل:
1- پیرلو فضای پرسه زدن دارد
صفت های بی پایانی برای توصیف پیرلو وجود دارد. این ملی پوش ایتالیایی شاید یکی از تواناترین بازیکنانی باشد که تا امروز پا به زمین فوتبال گذاشته است و چنین خصلتی است که این چنین دوره ی فوتبال سطح بالایی را برای او ممکن کرده است. این بازیکن 33 ساله با قدرت دید باورنکردنی که دارد می تواند با دقت و حالت های بی نظیر توپ را به هر سویی از زمین بفرستد. آنتونیو کونته با سبک بازی که در یوونتوس پیاده کرد و عقب تر بازی دادن پیرلو اجازه داد تا این خصوصیت پیرلو بیش از پیش نمایان شود. ویدال و مارکیزیو در نقش هافبک های وسط سنتی حاضر می شوند و این باعث می شود زمان بیشتری برای پیرلو بخرند. نتیجه؟ 2778 پاس سالم، 414 توپ بلند موفق و 86.9 درصد صحت پاس تنها در سری آ. پیرلو همچنین 13 پاس گل هم داد تا بهترین پاس گل دهنده ی فصل سری آ هم شود. برای یه هافبک دفاعی بد نیست، نه؟
2- طریقت "هرگز تسلیم نشو"
کونته حتما برای خرید ویدال حسابی تحقیق کرده است. ویدال یادآور بازی خود کونته است: بازی کردن تا از پای در آمدن. سرسختی که در یوونتوس سال های اخیر کم بود، چقدر پیش می آمد که یووه در بازی عقب می افتاد اما برای بازگشت به بازی ناکام می ماند؟ تغییر در یووه نیاز بود و این تغییر با آوردن بهترین انجام شد. شاید این شیلیایی را بشود یک هافبک محوطه تا محوطه توصیف کرد، ولی درواقع او از نژاد خاصی است. در فصل گذشته ویدال 7 بار گل زد که 3 بار اون تغییر نتیجه بازی بود. او در این فصل 178 تکل موفق زد، 71 بار توپ قطع کرد و 1601 پاس صحیح فرستاد. شدت عملکرد ویدال در یووه عملا غیرقابل جبران است.
3- پرنس تورین آماده ی تاج گذاری
درحالی که الساندرو دل پیرو دیگر در تورین نیست، نیاز به جانشینی برای بروی صحنه آمدن هست. شخصیت مارکیزیو شاید شبیه ترین گزینه برای جانشینی جایگاه دل پیرو در یوونتوس باشد. این ملی پوش با کیفیت بسیار بالایی در این فصل بازی می کند و راه فصل گذشته ی خود را ادامه می دهد. وقتی پیرلو بازی را به جریان می اندازد، مارکیزیو آماده است تا با نیم نگاهی به گل با رقص پای و حرکت پای زیبای خود به دفاع حریف بزند. در کنار هم تیمی ایتالیایی خود مارکیزیو به یکی از کاملترین و با ثبات ترین بازیکنان این ورزش تبدیل شده است و به حق، احترام ویژه ای نزد هواداران یووه کسب کرده است. چه کسی می تواند والی او در بازی افتتاحیه را فراموش کند؟ مارکیزیو درواقع فصل گذشته جزو بهترین گل زنان یووه هم بود. اوا 9 گل زد و دهنده ی آخرین پاس منجر به گل در 5 موقعیت دیگه بود.
4- وینگر ها
یووه از معدود تیم هایی است که در اروپا با وینگر در سیستم 2-5-3 کنار خط هافبک بازی می کند. درحالی که پیرلو، مارکیزیو و ویدال سر رشته ی امور در مرکز زمین را به عهده دارند، بازیکن های کناری یووه به درون دفاع حریف نفوذ می کنند. فصل گذشته یووه استفان لیختشتینر را به تورین آورد تا این نقش جدید را به عهده بگیرد. این فصل نیز ورود آسموا و ایسلا به قدرت یووه در کناره ها افزود، دچلیه نیز درحال تبدیل از یک مدافع کناری به یک وینگر است. بازی وینگر ها در یوونتوس به طور کامل وابسته به قدرت جسمانی است. از هردو وینگر انتظار می رود که تا محوطه ی حریف پیش بروند، معمولا با همکاری ویدال و مارکیزیو. بازیکن های مرکزی نقش مهمی در فضا سازی برای بازیکن های کناری دارند، مارکیزیو و ویدال به حرکت بین خطوط دفاعی حریف فضا برای وینگ ها بازی می کنند که در این هنگام پیرلو با پاس بلند یکی از آن ها را صاحب توپ می کند. از لحاظ دفاعی وینگ ها باید برای حفظ توپ به یوونتوس کمک کنند. چون حفظ توپ یکی از کلیدی ترین تاکتیک های موفقیت یووه است و برای موفقیت در بازی های اروپایی این بازیکنان کناری برای گرفتن دست بالاتر نقش بسیار مهمی خواهند داشت. بازی با 5 نفر در خط هافبک چیزی است که به ندرت تیمی قادر به اجرای آن است. و تا به حال فقط 2 تیم موفق شدند به این سیستم غلبه کنند، ناپولی و اینتر که هردو در مقابل یووه با سیستم 2-5-3 بازی کردند. آیا این تاکتیکی برای آینده است؟
5- نیمکت
عاملی که زیاد در فصل گذشته مسئله نبود، ولی در این فصل با بازی در لیگ قهرمانان 11 بازیکن اصلی یووه خسته خواهند شد. در همین راستا یووه به خوبی نیمکت خود را تقویت کرده است تا به جنگ این خستگی برود. شاید جذاب ترین خرید این فصل یووه، پول پوگبا باشد. بازیکن سابق منچستر که در یووه فرصت بازی کسب کرده است. این پدیده 19 ساله فرانسوی از همین حالا با امثال پاتریک ویرا مقایسه می شود و قادر است چه جای مارکیزی و چه جای ویدال به زمین برود. در کناره ها یووه، در جایگاه دیگری نسبت به دیگر تیم هاست. یووه 7 بازیکن برای بازی در کناره ها دارد. در حالی که این دو پست در اختیار لیختشتینر و آسموا است، کاسرس، جاکرینی، ایسلا، په په و دچلیه نیز برای این پست در یووه حضور دارند. اگر لازم باشد آسموا می تواند حتی در مرکز زمین نیز بازی کند و گزینه های انتخاب زیادی برای کونته و السیو ایجاد کند.
italy2006
11-03-2013, 00:46
یک تیمی هم تو سری آ هست که که به دوران 1990-2006 داره بر می گرده .
به گفته موجی باید قهرمانی های یوونتوس را با میخ بر پیشانی مدیر این باشگاه کوبانید.
قهرمانی امسال خیلی زود داره بدست میاد مثل پارسال نمیچسبه! :n02: il capitano هم نیست جام را ببره بالا :n22:
دیگه تقریبا تکلیف لیگ مشخص شده و این فرصت خیلی خوبیه برای استراحت دادن به بازیکن های اصلی قبل و بین بازی های CL... البته تیم دوم ما هم دست کمی از تیم اصلی نداره بازیکن هایی مثل پوگبا و مارونی و کسرس و ایسلا و جیاکرینی اونقدرا ضعیف تر از بازیکن های اصلیمون نیستن.
بعد از بازی با بولونیا دو هفته استراحت داریم که می تونه یه ریشارژ عالی برای بازیکن ها باشه. بعد از اون در یک دوره فشرده باید با اینتر و دو بار در اروپا بازی کنیم، بین دو بازی اروپاییمون هم یک بازی ساده خانگی مقابل تیم 19 ام جدول Pescara داریم که احتمالا تیم ذخیره بازی خواهند کرد.
italy2006
12-03-2013, 00:17
arash-king
12-03-2013, 01:21
دیگه تقریبا تکلیف لیگ مشخص شده و این فرصت خیلی خوبیه برای استراحت دادن به بازیکن های اصلی قبل و بین بازی های CL... البته تیم دوم ما هم دست کمی از تیم اصلی نداره بازیکن هایی مثل پوگبا و مارونی و کسرس و ایسلا و جیاکرینی اونقدرا ضعیف تر از بازیکن های اصلیمون نیستن.
بعد از بازی با بولونیا دو هفته استراحت داریم که می تونه یه ریشارژ عالی برای بازیکن ها باشه. بعد از اون در یک دوره فشرده باید با اینتر و دو بار در اروپا بازی کنیم، بین دو بازی اروپاییمون هم یک بازی ساده خانگی مقابل تیم 19 ام جدول Pescara داریم که احتمالا تیم ذخیره بازی خواهند کرد.
تکلیف لیگ چندان هم مشخص نشده هااااا ! ...... فعلا 10 بازی مونده و با تیم دوم که ناپولی هست فقط 9 امتیاز فاصله داریم و باید توجه داشته باشیم که تو این 10 بازی ، 2 بازی بسیار سخت با 2 تیم شهر میلان داریم
بازی با میلان در یوونتوس آره نا و بازی با اینتر تو جوزپه مه آتزا ...... اگر بخوایم از الان لیگ را شل بگیریم شک نکنید میلان بهمون میرسه ..... من از ناپولی خیالم راحت شد . از همون اول هم میدونستم تیمی نیست که بخواد
سر قهرمانی با یووه رقابت کنه ...... فقط و فقط از میلان میترسم که بدجور تو نیم فصل دوم خوب شده ...... به قول کونته که گفته "لیگ همچنان استرس آور است و تکلیف قهرمانی فعلا مشخص نشده"
امیدوارم توی اروپا هم قرعه خوبی بهمون بیفته و بتونیم یک چهارم را هم پشت سر بگذاریم ...... ((گوش شیطون کر)) تیم توی اروپا خیلی خوب بازی کرده و تنها تیمی است که 5 بازی متوالی گل نخورده و فقط میشه
گفت "ماشالا خط دفاع و بوفون" :n02:
فورزا یووه و هواداراش :n12:
italy2006
12-03-2013, 15:29
چند روزیه خبر یا شایعه انتقال زلاتان به یووه زیاد شنیده میشه.
در مورد اعلام قهرمانی زودهنگام هم بهتره یک خورده محتاط باشیم.
چون در فوتبال سه امتیازی با دو باخت یا یک باخت و یک مساوی حیلی سریع فاصله 9 امتیازی از بین میره.
ممکنه یک روند نزولی سههفته ای به تیم دست بده.هیچ چیز بعید نیست.
البته اگر بتونیم بازی با بولونا رو ببریم این احتمالات منفی رو کم کرده ایم.
اما یووه سابقه از دست دادن امتیازات 9 تایی و واگذار کردن قهرمانی به لاتزیو در زمان مربیگری انچلوتی رو داره.
خب قرعه کشی هم انجام شد و به بایرن خوردیم تا شاهد حساسترین بازی این مرحله باشیم
درسته که به مالاگا و گالاتاسارای نخوردیم ولی خب به رئال و بارسا هم نخوردیم
دورتموند هم که تا اینجا مثل خودمون عالی کار کرده و بالاتر از حد انتظار بوده
بایرن هم با بازی که جلوی آرسنال انجام داد میتونه خیالومون را تا حدی راحت کنه
به امید تکرار بازی ایتالیا آلمان در یورو 2012 :n02:
arash-king
15-03-2013, 18:46
خب خوردیم به بایرن ! امیدوارم بتونیم تو آلیانز آره نا یه تساوی بگیریم تا تو یوونتوس آره نا کار را تمام کنیم :n02: به این یووه خیلی امید دارم .... نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه تا نیمه نهایی میریم :n02: ((خداکنه بریم))
اگر بایرن را حذف کنیم با برنده دیدار بارسا-PSG بازی خواهیم کرد ....... راستی یه سوال ، تاریخ برگزاری بازی ها کیه ؟؟ هم رفت هم برگشت ، چه زمانی افتاده ؟؟ ممنون
به امید صعود یووه به مراحل بالاتر :n12:
خب خوردیم به بایرن ! امیدوارم بتونیم تو آلیانز آره نا یه تساوی بگیریم تا تو یوونتوس آره نا کار را تمام کنیم :n02: به این یووه خیلی امید دارم .... نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه تا نیمه نهایی میریم :n02: ((خداکنه بریم))
اگر بایرن را حذف کنیم با برنده دیدار بارسا-PSG بازی خواهیم کرد ....... راستی یه سوال ، تاریخ برگزاری بازی ها کیه ؟؟ هم رفت هم برگشت ، چه زمانی افتاده ؟؟ ممنون
2 آوریل، 10 آوریل.
دور بعدی هم مشخص نیست کی با کی بازی می کنه، دوباره قرعه کشی میشه.
Arrowtic
15-03-2013, 19:12
قسمت قرمز رو مطمئنید؟تا جایی که من میدونم بازم قرعه کشی خواهد شد برای نیمه نهایی.
من که میلانی هستم ولی از اونجایی که یووه نماینده ایتالیاست به امید موفقیت یووه!(تا وقتی که به رئال نخورده البته در اون موقعیت Viva Real )
arash-king
15-03-2013, 19:17
قسمت قرمز رو مطمئنید؟تا جایی که من میدونم بازم قرعه کشی خواهد شد برای نیمه نهایی.
من که میلانی هستم ولی از اونجایی که یووه نماینده ایتالیاست به امید موفقیت یووه!(تا وقتی که به رئال نخورده البته در اون موقعیت Viva Real )
ببخشید اشتباه شد :n16: نمیدونم کجا این قسمتو خوندم :n02: ولی هرجا بود اشتباه نوشته بود :n02:
رئال بره خداشو شکر کنه به ما نخورد :n10: اگه میخورد به یووه ، فقط کافی بود سلطان الکس دلپیرو را برمیگردوندیم تا حال رئال را تو سانتیاگو بگیره :n09:
((به یاد اون گلهایی که الکس به رئال زد))
فورزا یووه :n12:
arash-king
15-03-2013, 22:38
تحلیل جامع 8 تیم نهایی لیگ قهرمانان اروپا (( یوونتوس کبیر ))
چرا آنها شایسته حضور در نیمه نهایی اند؟
یوونتوس در حال حاضر برترین خط دفاعی اروپا و بلکه جهان را در اختیار دارد. این نکته باعث می شود شکست آنها مشکل نماید. آنها همچنین یکی از دو تیمی هستند که هنوز در رقابت های لیگ قهرمانان این فصل، متحمل شکست نشده است. دورتموند تیم دیگر از این حیث است.آنها در مرحله گروهی رقابت هاتنها 4 گل دریافت کردند و در دور یک هشتم هم سلتیک را با پنج گل درهم کوبیدند و قاطعانه ترین برد آن مرحله را کسب کردند. در بین آنها آندره آ پیرلو پا به سن گذاشته و بوفون آماده هنوز هم از تاثیرگذارترین بازیکنان یووه به حساب می آیند.
چرا کسی از حدف آنها شوکه نخواهد شد؟
آنها در مرحله یک هشتم با سلتیک روبرو شدند که حریف چندان قدرتمندی نبود. علاوه بر این، خط حمله یوونتوس به خوبی خط دفاع آنها نیست. آنها از وجود مهاجمی شش دانگ محرومند. فابیو کوالیارلا و سباستین جووینکو هر کدام 6 گل در لیگ به ثمر رسانده اند. هر چند ممکن است این نکته از نظر بسیاری یک ضعف به حساب بیاید، نشان از تعادل در خط حمله این تیم دارد. تورینی ها در سری آ موفق شده اند 55 گل در 28 بازی به ثمر برسانند و با 9 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم در صدر جدول قرار دارند.
پیش بینی:
بیانکونری ها در اولین حضورشان در رقابت های لیگ قهرمانان پس از افت محسوس شان در سال های اخیر، می توانند به عنوان تیمی معرفی شوند که با چراغ خاموش حرکت کرده یا به قول انگلیسی ها، اسب سیاه رقابت ها بوده اند. اما اکنون دیگر این عنوان برازنده آنها نیست، چون بانوی پیر ایتالیا، اکنون یکی از شانس های مسلم قهرمانی است.
====================================
خط اول متن ، قابل توجه دوستان بایرنی :n10::n09:
از همین الان بدونن با چه خط دفاعی روبرو هستند :n02:
دیگه پای بوفون را نکشیدم وسط ، چون خودشون میدونن جیجی گل بخور نیست :n12:
فورزا یووه
منبع : سایت طرفداری
مرسي آرش جون:n12:
آلمان هم خبري نيست!!نگران نباش:n09:
arash-king
16-03-2013, 00:11
مرسي آرش جون:n12:
آلمان هم خبري نيست!!نگران نباش:n09:
خبری هم باشه غمی نیست :n01: همونطور که گفتم بدجووووور به این یووه امیدوارم .... وقتی میبینم خط دفاعی اینطوری داره عمل میکنه امیدوار میشم
تازه بهتر از خط دفاع ، خط هافبکمونه که به عقیده کارشناسان ، بهترین خط هافبک کنونی جهانه ...... فقط و فقط تو گلزنی مشکل داریم که اونم اگه خدا بخواد ماتری داره راه میفته و کوالیارلا هم داره خوب کار میکنه .....
فقط منتظر 13 ام و 14 ام فروردینم تا بریم تو آلیانز آرنا کار بایرن را تموم کنیم ...... به امید خدا به نیمه نهایی هم صعود میکنیم
فورزا یووه :n12:
خوب دوباره قرعه آلمان و ایتالیا مقابل همدیگه قرار گرفت :n09:
از اونجایی که ایتالیا اکثرا نتایج خوبی جلوی آلمان ها گرفته پس این قرعه هر چی نداشته باشه , باز از نظر روحی و روانی برای یووه بار مثبت داره و برای بایرنی ها بار منفی :n02:
البته بایرن هم تیم خوبیه و نمیشه منکر قدرت اونا شد . ولی یووه هم بعد از اومدن کونته واقعا قدرتمند شده و عملکرد خوبی داشته .
فقط مشکل تجربه کم یووه در اروپاست که امیدوارم مشکل ساز نشه .
میلان که حذف شد . از حالا تیم دومم در رقابت های لیگ قهرمانان یووه است و تا بازی فینال حمایتش میکنیم .
پرچم ایتالیا بالاست :n05:
به امید پیروزی و موفقیت یووه
همین که یوه به بارسا و رئال و البته psg نخورد خودش کلیه :n02:
بنظرم تیم های ایتالیایی کلن باید از تیمی که کارلتو مربیش باشه بترسن, آب دسته سری آ رو خورده
از سیر تا پیاز تیم های ایتالیا رو در جریان قرار داره :n10: می تونست خطرناک باشه.
اما در مورد اینکه به بایرن خورد, من خودم بایرن رو دوست دارم ولی وقتی بحث ایتالیا و آلمان میشه
اون رگی ایتالیایی من به تحرک میوفته :n05:
دوست داشتم یوه این دور به گالاگا ( علیرضا :n02:) بخوره, سخته برام که یکیشون انتخاب کنم, ولی از اونجایی که فوتبال
بک بُعد از جزابیتش اینه که طرفدار یک طرف باشی و حرص بخوری من احتمالا یونتوس به عنوان نماینده ایتالیا انتخاب میکنم و
امیدوارم تا فینال بره :n12:
arash-king
18-03-2013, 02:19
الان برنامه آینده یووه را دیدم ..... تا 13 فروردین تیم به فنا میره :n03: چزاره پراندلی 8 بازیکن یووه را برای 2 دیدار آینده تیم ملی دعوت کرده که پنجشنبه 2 فروردین در ژنو با برزیل بازی داریم و سه شنبه 7 فروردین با مالت (چارچوب مقدماتی جام جهانی) .......... بعد یووه باید بره شهر میلان و یه بازی سخت و نفس گیر با اینتر داریم ( 10 فروردین ) بعد باید بریم مونیخ که 13 فروردین باید با بایرن مونیخ دیدار کنیم :n27: بازیکن های کلیدی مون مثل پیرلو و مارکیزیو و کل بازیکن های خط دفاعیمون برای بازی با بایرن باید ریکاوری درست حسابی بشن ...... عجب برنامه فشرده ای داریم ...... خدا به خیر بگذرونه ....
آره خیلی فشرده شده، به نطرم کونته باید از خیر بازی با اینتر بگذره و تیم ذخیره را بفرسته داخل زمین! البته اینتر هم که کاپ اروپا را از دست داده برای سهمیه لیگ قهرمانان احتمالا انتحاری میاد جلوی ما!
italy2006
18-03-2013, 13:57
به نظرم در بازی با بایرن مونیخ باید کوالیارلا با ووچینیچ در خط حمله باشند.
علت انتخاب کوالیارلا درسته که خودخواه است ولی از نظر حفظ توپ و کند کردن بازی و تکنیک بهتر از جوینکو است که بی فکر کار میکنه و بهتره جوینکو در نیمه دوم وارد بشه.
arash-king
18-03-2013, 14:39
اینم از بدشانسی ما :n28: حالا که بهش نیاز داریم اینطوری شد :n27: به بازی با بایرن هم نمیرسه
خداکنه هرچه زودتر خوب شه و به تیم برگرده ..... با اینکه زیاد تو یووه نبوده ولی روی پیراهن سیاه و سفید خیلی تعصب داره
arash-king
18-03-2013, 15:20
امروز توی سایت طرفداران یووه خوندم ، گویا آنتونیو کونته تهدید به جدایی کرده ! :n28: گویا بخاطر مسائلی که بعد از بازی با بلونیا پیش آمده ناراحته !
بعد از گل هایی که ووچینیچ و مارکیزیو به بلونیا میزنن ، کونته خیلی خیلی خوشحالی میکنه ! و در آخر بازی هم به سمت دوربین های تلویزیونی بوسه میفرسته ......
بعد از انجام این کارها ، تو تمام شبکه ها و سایت ها و روزنامه ها میگن چرا کونته این حرکات را انجام داده ؟؟؟؟ :n04: من نمیدونم چرا فقط به یووه گیر میدن ؟؟
یادشون رفته وقتی مورینیو سرمربی اینتر بود و به یووه گل زدن ، مورینیو انقدر خوشحال بود که حتی چندمتری را به داخل زمین اومد و همش بالا پایین میپرید !
ولی کسی صداش درنیومد ! حالا که کونته اینکار ها را انجام میده میگن چرا خوشحالی میکنی !!!؟؟؟
این موضوع باعث ناراحتی کونته از فوتبال ایتالیا و مطبوعات ایتالیا شده ...... یه دلیل دیگه هم برای جدایی کونته وجود داره و اون کسی نیست جز به په ماروتا :n23:
چندماه پیش شنیده بودم کونته و ماروتا باهم درگیری پیدا کردن ولی نمیدونستم تا این حد جدی باشه ! دعوا انقدر بالا گرفته که فکر کنم تابستان پیش رو ، یکی از این 2 نفر باشگاه را ترک کنن
به شخصه دوست دارم هرچه سریعتر ماروتا از کار برکنار بشه و یه مدیر لایق بجاش بیاد مثل ندود .....
+
مسئولان یووه از الان دارن روی روان تیم بایرن کار میکنن :n02: الان توی سایت گل (بخش بین المللی) نوشته بووه به خریدن آرین روبن و ماریو گومز علاقه نشون داده :n02::n10:
Juventus are considering a move for Bayern Munich stars Arjen Robben and Mario Gomez, should the arrival of Pep Guardiola force the duo out of the Allianz Arena
H A M A S
28-03-2013, 16:51
به نظر می رسد با نزدیک شدن بازی یوونتوس و بایرن مونیخ علاوه بر یک بازی بسیار حساس شاهد یک جنگ روانی تمام عیار از سوی دو طرف ماجرا را نیز خواهیم بود.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ در جریان بازی آلمان و قزاقستان در چارچوب مسابقات مقدماتی جام جهانی برزیل مانوئل نویر سنگربان بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان هدف جنگ روانی گزارشگران شبکه sport italia 2 واقع گردید و پس از اینکه این دروازه بان با شروع نیمه دوم بازی یک گل بسیار بد دریافت نمود مورد تمسخر شدید آنها قرار گرفت.
دو گزارشکر بازی بارها نویر را بعد از دریافت این گل مسخره می نمودند به طوریکه یکی از آنها که معلوم بود علاقه زیادی به یوونتوس نیز دارد پس از گل قزاقها گفت :"من بسیار امیدوار هستم که نویر در مقابل یوونتوس نیز از این شیرین کاریها انجام دهد.ما روی اشتباهات و شیرین کاریهای نویر حساب باز کرده ایم."
همکار دیگر این گزارشگر نیز در جای دیگری از بازی نیز در حالیکه که می خندید اظهار نمود: نویر شبها نمی تواند راحت بخوابد میدانید چرا ؟ چون هر شب کابوس سوپر ماریو ما را می بیند. که منظور وی ماریو بالوتلی مهاجم باشگاه میلان وتیم ملی ایتالیا می بود.
عملکرد نه چندان خوب مانوئل نویر در بعضی از بازیهای ملی و باشگاهی سبب شده است تا این دروازه بان مونیخی مورد انتقاد افرادی چون بودو ایلگنر، ینس لمان، هارولد شوماخر ،اولاف تون و گونتر نتزر قرار بگیرد .این افراد اعتقاد دارند لو در بازیهای ملی باید فرصت بیشتری به رنه ادلر سنگربان هامبورگ بدهد و از طرفی دیگر باشگاه بایرن مونیخ هم یک دروازه بان نسبتا خوب بخرد تا توانایی به چالش کشیدن نویر را در رده باشگاهی را نیز داشته باشد.
خب با سوپر گل كوا و گل ماترب و سيو هاي عالي جي جي تو نستيم اينتر رو 2-1 شكست بديم تا هم انتقام بازي رفت رو گرفته باشيم هم با روحيه اي عالي به سراغ بايرن بريم. اين برد شيرين رو به همه يوونتوسيها تبريك ميگم.
بایرنمونیخ – یوونتوس؛ بازیکنان دعوت شده
juventusfc.ir: آنتونیو کنته اسامی ۲۲ بازیکن را برای یکی از حساسترین رقابتهای پیش روی خود به عنوان مربی یوونتوس، اعلام کرد. یووه سهشنبه شب در آلیانز آرهنا میهمان تیم بایرن مونیخ آلمان است.
میرکو ووچنیچ که در تمرینات امروز بیانکونری حضور نداشت و بازی با اینتر را به دلیل تب از دست داده بود به این مسابقه دعوت شده است، در این میان، جووینکو که دیروز با تکل شدید کامبیاسو دچار مصدومیت شد نیز مشکلی برای دیدار پسفردا در مونیخ ندارد.
اسامی دعوت شدگان: بوفون، کیهلینی، پوگبا، مارکیزیو، ووچنیچ، دیچلیه، جووینکو، پلوسو، بارزالی، آنلکا، بونوچی، پادویین، پیرلو، آساموائه، ویدال، جاکرینی، لخشتاینر، کوالیارلا، استوراری، ماتری، روبینیو، مارونه
جووینکو چطور دعوت شده ؟! بعد از اون تکلی که کامبیاسو رو پای اون رفت کمِ کم باید پاش میشکست ! :n02:
موندم بعد اون تکل هیچ مشکلی نداشته ؟! با این حساب برای خودش هالکیه :n02:
در کل صحنه وحشتناکی بود... به امید موفقیت یووه که پرچمدار فعلی فوتبال ایتالیاست:n01:
جووینکو چطور دعوت شده ؟! بعد از اون تکلی که کامبیاسو رو پای اون رفت کمِ کم باید پاش میشکست ! :n02:
موندم بعد اون تکل هیچ مشکلی نداشته ؟! با این حساب برای خودش هالکیه :n02:
در کل صحنه وحشتناکی بود... به امید موفقیت یووه که پرچمدار فعلی فوتبال ایتالیاست:n01:
دقیقا همینطوره.. من هم شدیدا تعجب کردم :n02: فکر می کردم حداقل یکی دو ماه رو بیرون باشه.
یووه با اینکه مهاجم های مطرح و درجه یکی نداره ولی الان هم ماتری، هم کالیارلا و هم ووچینیچ آماده و روی فرم هستن. در خط دفاع و هافبک هم مصدومی نداره و تیم آماده است برای بازی با بایرن...
H A M A S
01-04-2013, 20:20
دقیقا همینطوره.. من هم شدیدا تعجب کردم :n02: فکر می کردم حداقل یکی دو ماه رو بیرون باشه.
یووه با اینکه مهاجم های مطرح و درجه یکی نداره ولی الان هم ماتری، هم کالیارلا و هم ووچینیچ آماده و روی فرم هستن. در خط دفاع و هافبک هم مصدومی نداره و تیم آماده است برای بازی با بایرن...
ماتری+کوا+ووچونیچ+جووینکو رو روی همدیگه بزارن تازه یه مهاجم درست و درمون از توشون درمیاد
برای بازی فردا شب هم برد بایرن(با تمام نقاط ضعفی که داره) و کلا صعودش به مرحله بعد رو محتمل تر میدونم
این فصل توی بوندس لیگا تمام تیم ها رو داره قصابی میکنه!.مگر اینکه کونته دوباره بشه یه پراندلی و عالمانها رو با تاکتیکش غافل گیر کنه
بازیکن بادی بلدینگ هم ندارید برای نویر فیگور بگیره:n09:
ماتری+کوا+ووچونیچ+جووینکو رو روی همدیگه بزارن تازه یه مهاجم درست و درمون از توشون درمیاد
برای بازی فردا شب هم برد بایرن(با تمام نقاط ضعفی که داره) و کلا صعودش به مرحله بعد رو محتمل تر میدونم
این فصل توی بوندس لیگا تمام تیم ها رو داره قصابی میکنه!.مگر اینکه کونته دوباره بشه یه پراندلی و عالمانها رو با تاکتیکش غافل گیر کنه
یووه با همین چهار تا که روی هم شاید یه مهاجم از توشون در بیاد، الان یووه قوی ترین خط حمله ایتالیا رو داره که به خاطر ترکیب گلزن تیمه (اون 4 مهاجم همگی 10-12 گل در فصل زدن، ویدال و مارکیزیو هم هافبک های گلزنی هستن)، کیلینی و بونوچی هم مدافع های گلزنی هستن، خلاصه تیم یه تعادل خیلی خوب در همه نقاط داره. قطعا با یه مهاجم درجه یک وضع یووه بهتر میشه ولی اینطور نیست که الان اوضاع بد باشه.
من هم شانس بایرن رو بیشتر می دونم ولی نزدیک هستن، 55-45 یا 60-40 به نفع بایرن. کونته هم 100 درصد نقشه هایی برا این بازی داره :n02:
بازیکن بادی بلدینگ هم ندارید برای نویر فیگور بگیره:n09:
نیاز به بادی بیلدینگ نیست با قیافه این یکی وحشت می کنه :n09:
Graham reaper
02-04-2013, 12:41
سلام به طرفدارای یووه.با این که شما امسال رقیب سرسختی برای تیم ما(میلان)هستید ولی الان کلکل کردن سر این که میلان قویتره یا یووه جایز نیست.
(خوب نیازی به کلکل نداره چون کاملا مشخصه که میلان قویتره:n10:)
امشب یووه با رقیب گردن کلفتی رو به روئه.اونم تو شرایط سختی که بازی اول تو خونه ی بایرنه.امیدوارم امشب برنده یووه باشه چون هرچی نباشه یووه یه تیم ایتالیاییه.به امید برد یووه.امشب.
(ولی سرجمع میلان قویتره!)
Graham reaper
03-04-2013, 11:05
سلام.بابت باخت تسلیت.امیدوارم انتقام شکست دیشب برابر بایرنو تو استادیو دلا یوونتوس بگیرید.دیشب یووه بد کار نکرد ولی بازی خوب بایرن به تکنیک بازیکنا و تاکتیک کونته چربید.عیب نداره.دو هفته ی دیگه جواب بایرنو تو دلا یوونتوس میدید.بی خیال.
ديشب خيلي بد بازي كرديم و لايق باخت بوديم. شايد گل اول بازي برنامه ها رو خراب كرد!! اما خب گل اول يكي از نادر ترين صحنه ها تو فوتبال بود! توپي كه داشت ميرفت سمت راست بوفون و ميبايست با توجه به برخورد توپ در ميانه راه به ويدال از جهت موافق بايد به بيرون ميرفت در عين ناباوري با پيچي بسيار عجيب به سمت چپ رفت و از شانس بد در كنج دروازه قرار گرفت!!! من كه فقط چنين صحنه هايي رو تو كارتون فوتباليست ها ميديدم!! گل دوم هم آفسايد بود! ولي خب بازم ميگم باخت حق ما بود. اما هنوز اميدواريم.به هر جهت صعود به مرحله بعد دست خودمونه و بايد در تورين{بدون ويدال و ليش}كلاس بالاي تيمي خودمون رو نشون بديم!
sAeEd_kHaAn
03-04-2013, 17:16
اون از میلان که حرص در آورد اینم از یووه
دیشب نزدیک بود کلمو بکوبم به میز (اصطلاح عادلی) حداقل یه گل میزد که تو تورین کار راحت تر باشه
خیلی خیلی بد بازی کرد اه
الان باید 3 تا بزنه و هیچی نخوره یعنی اگه یه گل بخوره دیگه تقریبا کار تمومه چون زدن 4 تا گل یه این بایرن یکمی سخته
یووه فرصت گل زدن تو خونه حریفو به راحتی از دست داد
دقیقه 93 یه ضربه آزاد گرفته شد برای یووه ولی پیرلو پاس عرضی داد تا داور سوتو بزنه بابا یفرست رو دروازه میبینی داور میخواد سوتو بزنه
کلا حرص خوردم دیشب :sq_10:
نادر1368
03-04-2013, 19:02
ناراحت كننده بود!اميدوارم برگشت جبران بشه آرسنال بازي برگشت كم مونده بود همين بايرن سخت كوش رو ناك اوت كنه!!يوونتوس هم ميتواند
بايد بتواند:n27:
در اینکه حق بایرن برد بود شکی نیست . حتی میتونست با گلهای بیشتر برنده باشه ولی فقط دو گل زد و دومی هم آفساید بود ...
ریبری هم باید اخراج میشد . محرومیت ریبری تو بازی برگشت میتونست کمک حال یووه باشه
کلآ چند ساله اشتباهات داوری به شکل وحشتناکی زیاد و تعیین کننده شده ... این اشتباهات تو لیگ ها هم هست اما تو مراحل حساس لیگ قهرمانان بیشتر به چشم میاد
در آخر هم بگم یووه بدون شانس نیست و باخت 2-0 هم قابل جبرانه اما با بازی ای بسیار بهتر و منظم تر نسبت به بازی دیشب
چرا اينجا اينقد خلوته؟!
ناسلامتي امشب ميخوايم بازي قبل رو تلافي كنيما!
شبكه SPAIN TV هم كه طبق معمول هميشه بازي رو نميزاره ! اما غمي نيست چون ZDF مستقيم ميزاره!
همه با هم به سوي نيمه نهايي
Graham reaper
10-04-2013, 20:41
سلام.شماها چه جور طرفدارایی هستید؟به قول دوستتون نا سلامتی امشب میخواید شکست دو هفته ی قبلو جبران کنیدا.هیچکس نه نظری داده نه صحبتی کرده.اسم خودتونو گذاشتید طرفدار؟دوستتون کاربر mkh-n71 واقعا طرفداره.لا اقل اونقد تاصب داره بیاد تو تاپیک تیمش یه صحبتکی بکنه.امشب برای ایتالیا شب مهمیه.ببینم امشب چه میکنید.امیدوارم 3-0 ببرید.
به امید برد یووه.امشب.
italy2006
10-04-2013, 20:45
یووه برای بردن نیاز یه چاشنی شانس داره.
Graham reaper
11-04-2013, 10:41
که شانسم نیاورد.چند سالیه که ایتالیا اوبوهت بین المللی خودشو باخته.انگار نه انگار که سری آ یه زمانی گل سرسبد لیگای اروپایی بود.تمام نماینده های ایتالیا حذف شدن.عیب نداره.سال بعد به حریفامون حالی میکنیم تیمای ایتالیایی هنوزم ترسناکن.
بابت باخت دیشبم ناراحت نباشید.فوتبال ورزش غیر منتظره ای یه.ایشاللا سال بعد.
باخت به تیمی که بطور محسوس بهتر و قوی تر باشه ناراحتی نداره... مبارک بایرن باشه حقشون بود :n16:
سال آینده یووه با ریسورس های مالی بهتر که از رسیدن تا این مرحله بدست میاره می تونه تیم رو خیلی بهتر تقویت کنه و شانس خودش رو افزایش بده. فعلا تمرکز باید برگرده به قهرمانی ایتالیا.
دقيقا اصلا يووه شايسته بالا رفتن نبود ، هر چند دوس داشتم بره :n02:
فقط اين براي من خيلي جالبه که يه تيمي مثل گالا اين همه بازيکن بخصوص مهاجم خوب داره(دروگبا ، اسنايدر) و يووه با اون همه مايه مثل گدا ها خرج ميکنه ، خدا بگم اين آنيلي ها رو چي کار کنه :19:
فعلا هم مهم ترين مورد اينه که کونته رو نگهش داريم ، اگه بره که ديگه هيچي :18:
کنته: از رویایمان بیدار شدیم؛ کارهای زیادی برای رشد در اروپا داریم
فاصله میان دو تیم کاملا مشخص بود. ما هرکاری که می توانستیم را انجام دادیم. در این بازی تیم بهتر به پیروزی رسید. آنها این را هفته گذشته نشان دادند و 4شنبه شب در تورین هم تکرار کردند
سایت گل- بعد از باخت 0-2 یوونتوس در دیدار رفت مقابل بایرن مونیخ در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا، این تیم ایتالیایی در بازی برگشت هم درخانه با نتیجه ای مشابه مغلوب حریف آلمانی شد تا سرمربی بینکونری از برتری بایرن صحبت کرده و درعین حال به تمجید از شاگردانش بپردازد.
در پایان این مسابقه کنته به تمجید از شاگردانش پرداخت و به اسکای ایتالیا گفت:« ما در همان نقطه ای هستیم که می دانستیم. قطعا کارهای زیادی برای انجام دادن داریم ولی برای رشد در اروپا به زمان نیاز داریم و خودمان این را می دانیم. من به بازیکنانم تبریک می گویم، چون آنها کار خوب و مهمی انجام دادند.»
سرمربی بینکونری ادامه داد:« قهرمانی در ایتالیا و رسیدن به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا، آن هم تنها با 18 ماه کار، فوق العاده است. این کاری زمان گیر است.چون ما در حال ساخت و پایه گذاشتن کار مهمی هستیم. سریع انجام دادن چنین کاری، ریسک خرابکاری را در پی دارد. ما می خواهیم یک فرهنگ باشگاهی شکل بدهیم و انگیزه های زیادی برای کار کردن داریم. باید آرامشمان را حفظ کنیم؛ چون خیلی چیزها فقط با تلاش و زمان به دست می آید.»
این سرمربی ایتالیایی درادامه صحبت هایش گفت:« ما به زمان زیادی برای رشد در اروپا نیاز داریم ولی بازیکنانم کاری بزرگ و زیبا را انجام دادند. حضور در جمع 8 تیم برتر اروپا قطعا کار بزرگی است و بازیکنانم با وجودی که باختن را دوست ندارند، اما کار بزرگی انجام دادند.»
کنته در ادامه به تمجید از بایرن مونیخ پرداخت:« بایرن تیم قوی تر زمین بود. در سه سال اخیر آنها به دو فینال لیگ قهرمانان اروپا رسیده اند و فاصله میان دو تیم کاملا بارز و مشخص بود. ما هرکاری که می توانستیم را انجام دادیم. در این بازی تیم بهتر به پیروزی رسید. آنها این را هفته گذشته نشان دادند و 4شنبه شب در تورین هم تکرار کردند. وقتی مقابل یکی از قوی ترین تیم های اروپا بازی می کنی، کار برای همه سخت می شود. خیلی ساده بگویم آنها خیلی قوی تر از ما بودند و فقط باید به آنها تبریک گفت.»
البته او صحبتی هم با هواداران بینکونری داشت:« به علاوه باید به هواداران یوونتوس هم به خاطر تشویق بازیکنان تیم در پایان بازی تبریک بگویم. ما از یک خواب و رویا بیدار شدیم و الان باید تلاش کنیم که تمرکزمان را در رقابت های لیگ ایتالیا ادامه دهیم.»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF/2013/04/11/3894606/%DA%A9%D9%86%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%D8%AF%DB%8C%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D 8%A7%DB%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7
دقيقا اصلا يووه شايسته بالا رفتن نبود ، هر چند دوس داشتم بره :n02:
فقط اين براي من خيلي جالبه که يه تيمي مثل گالا اين همه بازيکن بخصوص مهاجم خوب داره(دروگبا ، اسنايدر) و يووه با اون همه مايه مثل گدا ها خرج ميکنه ، خدا بگم اين آنيلي ها رو چي کار کنه :19:
فعلا هم مهم ترين مورد اينه که کونته رو نگهش داريم ، اگه بره که ديگه هيچي :18:
یوونتوس همچین هم مایه دار نیست
حذف زودهنگام از مسابقات 3 سال پیش و عدم حضور 2 ساله تو اروپا باعث شده ضربه مالی زیادی بخورن
2 فصل قبل تراز مالیشون حدود منفی 90 میلیون یورو بوده و ترازنامه فصل قبلشون هم حدود 50 میلیون یورو منفی بوده
البته منفی بودن ترازنامه زیاد هم ملاک نیست مثلا چلسی و سیتی هم همیشه کم میارن ولی خب مالکاشون اونجا پول تزریق میکنن ولی خانواده آنیلی زیاد اهل تزریق پول بی حساب نیستن
italy2006
11-04-2013, 15:11
در بازی دیشب ووچینیچ واقعا چندین بار با حرکات فنی خودش چندین بار از خط هافبک و مدافعان حریف که نزدیک او بودند به شکل ماهرانه ای عبور کرد. و واقعا نشون داد در سطح اروپا هست. ولی متاسفانه باقی نقاط مخصوصا کوالیارلا یا مارکیزیو یا پادوین خیلی ضعیف بودند و حتی پیرلو هم دو ضربه ایستگاهی روی خط هیجده رو نتونست گل کنه و البته اون توپ عرضی پوگبا در نیمه اول که از جلو دروازه رد شد... خب اگر قرار بود صعود می کردیم قطعا باید از این سه تا چهار فرصت استفاده میشد.
در بازی دیشب ووچینیچ واقعا چندین بار با حرکات فنی خودش چندین بار از خط هافبک و مدافعان حریف که نزدیک او بودند به شکل ماهرانه ای عبور کرد. و واقعا نشون داد در سطح اروپا هست. ولی متاسفانه باقی نقاط مخصوصا کوالیارلا یا مارکیزیو یا پادوین خیلی ضعیف بودند و حتی پیرلو هم دو ضربه ایستگاهی روی خط هیجده رو نتونست گل کنه و البته اون توپ عرضی پوگبا در نیمه اول که از جلو دروازه رد شد... خب اگر قرار بود صعود می کردیم قطعا باید از این سه تا چهار فرصت استفاده میشد.
البته ووچینیچ زیاد هم تمیز بازی نمیکردش
چند بار با دست به صورت مولر و فن بویتن و بقیه زد که فن بویتن به همین خاطر تعویض شدش
یوونتوس همچین هم مایه دار نیست
حذف زودهنگام از مسابقات 3 سال پیش و عدم حضور 2 ساله تو اروپا باعث شده ضربه مالی زیادی بخورن
2 فصل قبل تراز مالیشون حدود منفی 90 میلیون یورو بوده و ترازنامه فصل قبلشون هم حدود 50 میلیون یورو منفی بوده
البته منفی بودن ترازنامه زیاد هم ملاک نیست مثلا چلسی و سیتی هم همیشه کم میارن ولی خب مالکاشون اونجا پول تزریق میکنن ولی خانواده آنیلی زیاد اهل تزریق پول بی حساب نیستن
چرا خانواده آنیلی خیلی وضعشون توپه ، یادمه چند وقت پیش یه مستند درباره ادواردو گذاشته بود که توش لیست مهم ترین دارایی های خانواده آنیلی رو میگفت ، حالت من دقیقا این جوری بود :n04:
مشکل همونه که خودت گفتی اهل تزریق پول بی حساب "و حتی با حساب" هم نیستن ، اگه نه شک نکن مثل فراری خرج میکردند :n02:
italy2006
13-04-2013, 14:26
هدف یوونتوس اینه که خود باشگاه از نظر اقتصادی خودکفا بشه و هزینه هاشو در بیاره..... درسته که شرکت اکستور پول زیادی داره و انیلی در امریکا سرمایه گذاری کردن ولی برنامه اصلی خودکفایی مالی یووه است که واقعا کار سحتی است اما ذره به ذره دارن روش کار میکنند.
sAeEd_kHaAn
13-04-2013, 18:33
انتظار همچین نتیجه ای رو نداشتم :n14:
انتظار همچین نتیجه ای رو نداشتم :n14:
سلام
ميخواستم در مورد اون بازي پست نذارم ديدم نميشه!!:n02:
من هم انتظار چنين نتيجه اي رو نداشتم اما خب چه ميشه كرد فوتبال همينه! تو دور قبل ما بهترين نتيجه رو گرفتيم اما اين بار بد ترين نتيجه برا ما بود! البته بايرن واقعا كلاس كاريش از ما خيلي بالاتر بود و ما بايد قبول كنيم بعد از 8 الي 9 سال دوري از سطح اول اروپا اين نتيجه كاملا راضي كننده است(منظورم نتيجه كلي CL هست)
يووه رو اگه همينطور به پيشرفتش ادامه بده ميشه اميدوار بود كه 4 يا 5 سال ديگه بتونه تو جام قهرماان خود نمايي كنه!(نظر شخصي)و از تيمي كه تازه به سطح اول فوتبال كشورش برگشته انتظار زيادي در CL نبايد داشته باشيم.
ايشلا لازيو رو ميزنيم اين هفته و راه خودمون رو براي قهرماني هموار تر ميكنيم.:n12:
خب رسيديم به آخر خط!
امشب بازي نسبتا حساسه چون قهرمانيمون تو ليگ تقريبا حتمي هست اما بايد باخت دور رفت رو جبران كنيم!
ميريم براي يه بازي بدون نقص و ايشالا 3 امتياز بازي:n12:
Amir M.ohAma.D
22-04-2013, 12:37
کنته:نمی خواهم راجع به محل جشن قهرمانی فکر کنم؛ ازخطرات داربی هفته بعد مطلعیم
سایت گل- آنتونیو کنته سرمربی توانایی یوونتوس درپایان بازی این تیم مقابل میلان که با برد 0-1 بینکونری به پایان رسید به این نکته اشاره کرد که سخت خواهد بود که تیمش هفته آینده بتواند بعد از بازی با تورینو در روز یکشنبه، قهرمانی اش را جشن بگیرد.
بینکونری با برد 0-1 مقابل میلان در بازی یکشنبه شب یک گام دیگر به قهرمانی در سری آ نزدیک شد و حالا با ناپولی رده دومی 11 امتیاز فاصله دارد. این نتیجه حکایت از آن دارد که (با توجه به نتیجه بازی ناپولی مقابل پسکارا)شاگردان کنته ممکن است بتوانند در هفته آینده قهرمانی شان در سری آ را جشن بگیرند.
کنته در پایان بازی تیمش مقابل میلان به خبرنگاران گفت:«نمی خواهم راجع به این فکر کنم که کی و مقابل چه تیمی،برد سرنوشت ساز ما از راه می رسد و ما می توانیم قهرمانی مان را جشن بگیریم. تمایل من این است که کورس برای فتح اسکودتو به پایان برسد. بعد از آن می توانیم قهرمانی مان را جشن گرفته و بعد از یک فصل پرتلاش به استراحت بپردازیم. همه ما می دانیم که تورینو تمایل زیادی برای شکست دادن ما دارد و از خطرهای پنهانی ای که در داربی یکشنبه درکمین ما نشسته خبر داریم.»
در ادامه جورجو کیه لینی،مدافع باتجربه یوونتوس هم به این نکته اشاره کرد که بازیکنان بینکونری از نزدیک شدنشان به عنوان قهرمانی در سری آ مطلع هستند وبه این نکته اشاره کرد که تنها برد در بازی یکشنبه نیست که قهرمانی یووه در فصل 3-2012 را مسجل می کند.
او در صحبت هایی گفت:«ما الان می دانیم که بعد از این برد، چقدر از سایر تیم ها فاصله گرفته ایم و الان می توانیم فقط به خودمان فکر کنیم و نه به تیمی دیگر. ولی بعید می دانم که سرنوشت قهرمانی در روز یکشنبه بسته شود. ما تما متلاشمان را در داربی به کار می گیریم. چه برای هوادارانمان و چه برای اینکه به هدفمان نزدیک تر شویم.من با تمام احترامی که برای پسکارا قائلم، ولی فکر می کنم که ناپولی برنده آن بازی خواهد شد.»
کیه لینی ادامه داد:« برتری 11 امتیازی ما قابل توجه است. ما عملکرد خوبی برای پیروزی در بازیهای سخت در هفته های اخیر داشتیم.»
الان خیالم راحت شد که حداقل قهرمان امسال چمپوینز لیگ ما را حذف کرده، تازه نتیجه ای هم که گرفتیم بد نبوده با توجه به نتایجی که اخیرا دیدیم! :n02:
+
ابراهیموویچ به یوونتوس بله گفت!
اف سی یوونتوس دات آی آر – طبق گزارش روزنامه لیبیرو، ابراهیموویچ به یوونتوس رای مثبت داد. گفتنی است که دستمزد ایبرا در حال حاضر حدود ۱۲ میلیون یورو است. به گفته این روزنامه، وی با کاهش دستمزد خود به ۸ میلیون یورو موافقت کرده است و گفتنی است که شرکت نایک به یوونتوس وعده داده است که از این معامله پشتیبانی خواهد کرد و بخشی از این هزینه را برعهده خواهد گرفت.
در حال حاضر، تنها توافق با پاریس سن ژرمن باقی مانده است، این باشگاه حاضر است وی را با مبلق ۲۰ میلیون یورو به یووه واگذار کند اما مینو رایولا قصد دارد این خواسته را به ۱۵ میلیون یورو کاهش دهد، هزینه ای که یوونتوس حاضر است برای این بازیکن پرداخت کند.
ترجمه: محمدرضا نعیمی
Alex Fera
03-05-2013, 14:35
امیدوارم طرفدارا از بازگشت ایبرا به خونه حمایت کنن و به خاطر ترک یووه تو اون دوران ازش کینه به دل نداشته باشن،چون واقعا حق داشت برای پیشرفت از یووه بره..................
واقعا میتونه کمک کنه به یووه ی فصل بعد................
به نظر من هم زلاتان خرید خیلی خوبی می تونه باشه و حداقل تا دو سال آینده می تونه یه موتور گلزنی باشه در یووه. مهم اینه که چقدر بابتش پول داده میشه... من موافق آوردن زلاتان با این سن و سال با هزینه حدود 20 میلیون یورو نیستم و اگه قراره تیم زیاد پول بده ترجیح میدم بازیکنی بیاد که حداقل بتونه 6-7 سال رو در تیم بازی کنه و شاید ارزش فروش دوباره هم داشته باشه. من خیلی دلم می خواست کاوانی به یووه بیاد.
البته ما للورنته که حدود 20 تا 25 میلیون یورو ارزش داشت رو مجانی آوردیم و اونجا برد کردیم. من فقط مطمئن نیستم لوورنته و زلاتان بازیکن هایی باشن که بتونن با هم بازی کنن گرچه با بازی هوایی خیلی خوبی که یووه می کنه این دو خطر بسیار شدیدی خواهند بود... به یه شماره 10 کلاسیک مثل یووتیچ نیاز داریم در تیم.
صحبتی درباره اینکه بودجه نقل و انتقالات چقدره نشده؟ چون در دفاع هم نیاز به آوردن یه مدافع خیلی خوب دیگه داریم، و همینطور یه وینگر دیگه هم نیازه.
Alex Fera
03-05-2013, 23:03
به نظر من هم زلاتان خرید خیلی خوبی می تونه باشه و حداقل تا دو سال آینده می تونه یه موتور گلزنی باشه در یووه. مهم اینه که چقدر بابتش پول داده میشه... من موافق آوردن زلاتان با این سن و سال با هزینه حدود 20 میلیون یورو نیستم و اگه قراره تیم زیاد پول بده ترجیح میدم بازیکنی بیاد که حداقل بتونه 6-7 سال رو در تیم بازی کنه و شاید ارزش فروش دوباره هم داشته باشه. من خیلی دلم می خواست کاوانی به یووه بیاد.
البته ما للورنته که حدود 20 تا 25 میلیون یورو ارزش داشت رو مجانی آوردیم و اونجا برد کردیم. من فقط مطمئن نیستم لوورنته و زلاتان بازیکن هایی باشن که بتونن با هم بازی کنن گرچه با بازی هوایی خیلی خوبی که یووه می کنه این دو خطر بسیار شدیدی خواهند بود... به یه شماره 10 کلاسیک مثل یووتیچ نیاز داریم در تیم.
صحبتی درباره اینکه بودجه نقل و انتقالات چقدره نشده؟ چون در دفاع هم نیاز به آوردن یه مدافع خیلی خوب دیگه داریم، و همینطور یه وینگر دیگه هم نیازه.
خوده منم فکر نکنم،به قول یکی از بچه ها،مدیرای ناخن خشک یووه 20 میلیون برای ایبرا توی این سن بدن.........
شاید به 15 راضی بشن..........
+
به نظر من حالا که به احتمال زیاد هیگوائن ممکنه از رئال جدا بشه خیلی خوبه که به یووه بیاد،البته احتمالش کمه جایی به غیر از جزیره بره...............
+
Stream عزیز(اسمتون رو نمیدونم،شرمنده)نمیدونم بازیهای استفان یووتیچ رو توی این فصل دنبال کردید یا نه،اما اون یووتیچ فصل 2011-2012 نبوده اصلا....................
به نظرم ایبرا میتونه همون شماره 10 مورد نظر شما باشه و هیگواین و یورنته میتونن نقش Poacher یا همون شماره 9 تیم رو یازی کنن................
یووه داره میشه همون تیم بازیکن سازی که من دوست دارم،ستاره هایی که تو تیمای دیگه،مخصوصا سری آ،به کوچولو سو سو میزنن رو جمع میکنه و از بیشترشون یه سوپراستار کامل میسازه
تو پنجره فکر نکنم آنیلی ها بیشتر از 50 تا خرج کنن،همینم خیلی بعیده............
یه وینگر دوپا که توانایی بازی سازی تو وسط زمین رو هم داشته باشه به نظر من خیلی نیازه...................
Alex Fera
05-05-2013, 22:38
از زمانی که یوونتوس را ترک کردم، هرگز فکر نمی کردم که با دیدن پیروزی های تیم بدون من چگونه خواهم بود. هرگز این فکر را نکردم، تا چند روز قبل، هنگامی که ارقام جدول لیگ دومین قهرمانی متوالی را تضمین شده نشان داد، دومین قهرمانی پس از آن «بازگشت فوق العاده».
سعی کردم آن را تصور کنم، اما در «فیلم» من آن تصاویر کمی مبهم شده اند: سوت پایان بازی، دوستان من که غرق در شادی اند، کاپ قهرمانی آماده ی بلند کردن است، با فریادهای هواداران، همه چیز واضح تر می شود و تمرکز دوباره برمی گردد. بازیکنان اصلی هواداران هستند. شما، شما هواداران بازیکنان اصلی هستید.
برای کسانی که فوتبال بازی می کنند، یا حداقل برای من، این فوق العاده است که هواداران را در حال فریاد زدن ببینید، شنیدن این که از خوشحالی فریاد سر می دهند، از هیجان و خوشحالی تا انفجار پیش می روند. این به آن دلیل است که هنگامی که «فیلم» تصور من به سمت واقعیت می رود، هنگامی که یوونتوس دوباره به قهرمانی رسیده است، اولین تفکر من به سمت آن هایی می رود که در حال جشن گرفتن این پیروزی هستند. و این بار من یکی از آن ها هستم.
من می خواهم به تحسین هم تیمی هایم بپردازم، به تحسین یک تیم فوق العاده، تیمی که تا ابد در قبل من خواهد ماند. یک تحسین برای جیجی، کسی که استحقاق بلند کردن کاپ قهرمانی را به عنوان یک کاپیتان دارد. من همه ی کسانی را که سال گذشته جام را به من اختصاص دادند تحسین می کنم. من به ابراز این حالت متقابلانه خوشالم: تایید مجدد این که شما بهترین هستید یک چالش فوق العاده است. کار گروه، کادر فنی، و تمام کسانی که پشت صحنه حضور دارند تحسین می کنم.
کسی که یوونتوس را به خوبی می شناسد، به خوبی آگاه است که متوقف شدن پس از یک پیروزی امکان پذیر نیست. باید یک بار دیگر و دوباره برنده شوید. و دوباره و دوباره.
Alex Fera
05-05-2013, 23:22
با این جو اینجا یواش یواش دارم فکر میکنم هنوز توی سری B موندیم بخدا.............
خیر سرمون امروز قهرمان شدیم،بابا یه دلنگی،دولونگی..........
واقعا فروم یوونتوسی نداره؟!
منم قهرمانی 31 را به همه بیانکونری های انجمن و 29 را به منکرش تبریک میگم.
البته در کل مثل پارسال نچسبید!
این کلیپ مسخره بازیای بازیکنا بعد از قهرمانی تو رختکن را حتما ببینید خیلی اتفاقات جالبی توش میافته :n02:
====================
جشن قهرمانی زود تر از اتمام فصل
اف سی یوونتوس دات آی آر – هر فردی که در تورین زندگی میکند در این دقایق خوشحال است، زیرا تیم شهرش به عنوان قهرمانی سری آ دست یافته است. بله یوونتوس تیمی که در این فصل با شرایط سخت خود، به جنگیدن ادامه داد و با وجود نداشتن مربی خود در اولیل فصل، قهرمان این فصل سری آ ایتالیا شد.
یوونتوسی ها که بازی مقابل پالرمو را با تک گل ویدال از روی نقطه پنالتی با پیروزی پشت سر گذاشتند، جشن قهرمانی خود را سه هفته مانده به پایان فصل در شهر تورین گرفتند.
با هم قسمتی از عکس های برگزاری جشن در تورین را مشاهده میکنیم.
هواداران سیاه و سفید تورینی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] agrafo_13.jpg
شادی بیش از حد در رختکن!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] agrafo_12.jpg
راه افتادن اتوبوس شادی در تورین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] agrafo_11.jpg
پیراهن یووه برای جشن قهرمانی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] agrafo_9.jpg
ساپورت اتوبوس حامل بازیکنان تا هتل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] agrafo_8.jpg
خوشحالی په په با عدد ۳۱
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] agrafo_7.jpg
میرکو و جورجیو در کنار هم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] agrafo_6.jpg
خوشحالی دو برادر در کنار یکدیگر (جورجو / کلودیو)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] agrafo_3.jpg
eman619rv
12-05-2013, 17:56
تبریک به همه یوونتوسی ها:n16: ... امسال یووه بهتر از هر تیم دیگر ایتالیا بود و لایق قهرمانی:n11:
((مراسم و جشن اهدای جام سری آ))
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منبع:سایت گل
تبریک بابت قهرمانی .
البته در اصل میشه گفت تیم های دیگه در اون حدی که باید باشن نبودن و یووه کار ساده ای داشت .
یک نگاه به وضعیت مدعی های گذشته مثل میلان - اینتر - رم و تا حدودی لاتزیو گواه بر وضعیت فعلی لیگ بوده .
البته این ربطی به یووه نداره که تیم های دیگه بد بودن و مقصر نیست ولی میشه گفت لیگ حالت رقابتی خودش رو از دست داده بود .
حداقل نبردی برای قهرمانی دیده نمیشد .
امیدوارم سال دیگه جذابیت لیگ خیلی بیشتر بشه . تعداد مدعی های بیشتر مساوی است با جذابیت بیشتر :n02:
اف سی یوونتوس دات آی آر – هر فردی که در تورین زندگی میکند در این دقایق خوشحال است، زیرا تیم شهرش به عنوان قهرمانی سری آ دست یافته است.
مردم شهر تورین تیم تورینو رو به عنوان تیم شهر خودشون میشناسند و ازش حمایت میکنند و اکثرشون هم با یوونتوس میانه خوبی ندارند.
mohammad.asghari
16-05-2013, 23:03
سیزدهم می ۲۰۱۲٫ تیفوسیها می دانند آخرین بار است. روز وداع با اسطوره در خانه. می دانند ولی باور نمی کنند، منتظر سورپرایزی هستند که رئیس قولش داده. خیال می کنند سورپرایز موعود تمدید حضور مقدس کاپیتان همیشگی است. اما زهی خیال باطل! در نهایت مشخص می شود سورپرایز مورد نظر نوشته ای زیر لوگوی باشگاه در روی پیراهن تیم است با این مضمون: ۳۰ قهرمانی در زمین! متشکر آقای رئیس! سورپرایز فوق العاده ای بود! بسی لذت بردیم! اما همین وعده سورپرایز هم کورسوی امیدی در دلها نگه داشته بود. اما ۱۳ منحوس نقشه دیگری دارد…
- آتالانتا تاریخ ساز می شود. تیمی کوچک که در نمایشی با شکوه نقشی پررنگ دارد. مشخص نیست سرنوشت باشگاهی در ابعاد آتلانتا سالهای آینده چگونه است، در سطح اول هستند یا سطوح پایینتر، سری بی یا سری سی، اما نام آنها همواره در ذهن فوتبال دوستان می ماند؛ تیمی که دل پیروی بزرگ آخرین بار در خانه مقابلش قرار گرفت… بله، آخرین بار است…
- ۲۶:۵۳ دقیقه از وقت بازی گذشته است، بازیکن آتلانتا سانتر می کند، کیلینی با ضربه سر بر می گرداند، پادوین ضربه سر دوم را می زند، چند متری قبل از خط میانه زمین در ۲۷:۰۰ توپ پای اسطوره را لمس می کند، با کلاس، با سرعت و دید بالا حرکت می کند، چرخش به چپ، پینتوریکیو در حال خلق اثر هنری دیگری است، پاس می دهد، بعد از ۲۰ و اندی سال بازی می داند باید سرجایش بایستد، دو قدم به عقب می آید و منتظر می ماند تا پاس برگشتی را دریافت کند، یک استوپ، یک نگاه، ضربه و توپ به گوشه چپ دروازه بوسه می زند. ۲۷:۱۵ دقیقه؛ آری توپ برای آخرین بار با پای شماره ۱۰ جاودان در تورین به گوشه دروازه می رود… برای آخرین بار…
- زبانی که دوباره بیرون می آید. کسی نمی داند دقیقا چه معنایی دارد؛ شاید خودش هم نداند ولی شادی اش هر چه است دوست داشتنی است.
گروهی از بازیکنان دورش حلقه می زنند، اتفاقی که در این ۲۰ سال بارها و بارها رخ داده، از این گروه بازیکنان آمده اند و رفته اند، اما یک نفر همچنان باقیست، با فداکاری و گذشت مثال زدنی… آقای سرمربی هم شادی و پایکوبی می کند، تیمش ۲-۰ جلو افتاده… تماشاچیان ایستاده تشویق می کنند… گوینده سه بار هوار می کشد “الساندرووو” و فریاد “دل پیرو” استادیوم را پر می کند… آخرین بار است…
- دقیقه ۵۶، تابلوی تعویض بالا می رود، شماره ۱۰ باید بیرون بیاید، اسطوره تابلو را می بیند، چقدر مظلومانه می خواهد برود، مثل یک تعویض معمولی در حال حرکت به سمت په په است، انگار نه انگار آخرین قدمهایش را در خانه عشقش بر می دارد اما مشخصا چیزی در چهره اش درست نیست، تشویق تیفوسیها از راه می رسد، دستانش به نشانه تشکر بالا می رود، کسی در استادیوم نیست که از ته قلبش تشویق نکند به جز یکی دو نفر… به نشانه فروتنی تعظیم می کند و لبخندی تلخ بر لب دارد، به تلخی اشکهای تیفوسیها، تشویقها ادامه دارد، آقای مربی هم در حال دست زدن است شاید انتظار دارد کاپیتان به سمت او بیاید اما اینطور نمی شود و به جای آن به سمت جیجی بوفون یار قدیمی اش می رود و او را در آغوش می کشد، آقای سرمربی دست از تشویق بر میدارد و به بازی برمیگردد، مبادا تیمش دو گل برتری اش مقابل تیم بزرگ آتالانتا را از دست بدهد…
- سکانس طلایی درام و تراژدی ۲۰ ساله از اینجا آغاز می شود، مثل همیشه با تواضع تمام کاورش را می پوشد و روی نیمکت می نشیند انگار انتظار دیگری ندارد، اما نمی داند که تشویق نامقطوع حداقل وظیفه افراد حاضر در استادیوم است. حالا تشویقها کمی خیس شده اند، اشکهایی که از سر عشق و دلتنگی جاری می شوند، حالا کاپیتان ما هم بغض می کند اما آن را فرو می خورد، آرام و قرار ندارد و یک جا بند نمی شود تا جایی که تشویقهای بی امان جرقه ای برای دور افتخاری فراموش نشدنی است، بازی جریان دارد ولی کسی حواسش به آن نیست، همه در حال وداع با اسطوره… اشک در چشمانش حلقه زده ولی آنقدر “مرد” است که جاری اش نکند… می داند اشکهای او با عاشقانش چه خواهد کرد…
- دوربین روی آقای پرزیدنت می رود تا با اکراه و چهره ای درهم، تشویقی صوری انجام دهد، پرزیدنت نگاهی به استادیوم می اندازد و چیزی که می بیند، مطمئنا باب میلش نیست و زودتر از اطرافیانش دست زدن را تمام می کند تا ادامه بازی مهیج را از دست ندهد.
- اسطوره بعد از خوش و بشی نه چندان صمیمی با سرمربی به سمت نیمکت می رود، حالا دیگر بدون کمک نرده ها نمیتواند از پله ها بالا رود؛ حتما دوست دارد این ۱۹-۲۰ دقیقه لعنتی زودتر تمام شود تا در خلوت یک دل سیر اشک بریزد…
۱۳ نحس تر از گذشته به نظر می رسد…
- فقط و فقط یک هفته تا وداع نهایی و بعد از آن، اسطوره از خانه اش بیرون شده است، به همین راحتی…
استقلالی
Alex Fera
17-05-2013, 01:03
الکس یه اسطورس،همیشه هم میمونه تو قلب وفادارا......................
یوونتوس یعنی الکس دلپیرو،دلپیرو یعنی یوونتوس................
sAeEd_kHaAn
17-05-2013, 11:51
آقا تبریک ما که امسال خراب کردیم ولی شما قهرمان شدین نوش جونتون
نکته :نمیشه از این یونتوس متنفر بود یه جورایی تیم ملیه :11:
Alex Fera
26-05-2013, 16:15
پيشنهاد 25 ميليون يورويي يووه براي مهاجم رئال
باشگاه يوونتوس براي جذب مهاجم رئال مادريد 25 ميليون يورو پيشنهاد کرده است.
با اينکه يوونتوس در 2 فصل اخير به 2 عنوان قهرماني در ليگ فوتبال ايتاليا دست يافته است ولي همواره از مشکلهاي زيادي در خط حمله خود رنج ميبرده است.
به گزارش فارس، آنها به نداشتن يک مهاجم کارکشته متهم ميشوند، بدين ترتيب که بسياري از گلهاي اين تيم را بازيکنان خط هافبک وارد دروازه حريفان ميکنند.
نشريه گازتا دلو اسپورت فاش کرده که رئال مادريد و يوونتوس به توافقهايي در زمينه انتقال گونزالو هيگواين دست يافتهاند و به زودي اين مهاجم آرژانتيني با 25 ميليون يورو و تا سال 2016 راهي تورين ميشود.
البته اين خبر هنوز نهايي نشده است. برنامه ديگري که بانوي پير دنبال ميکند، آوردن کارلوس توز به يوونتوس است. توز 29 ساله که تنها يک سال از قراردادش در منچسترسيتي باقي مانده است ميتواند گزينه مناسبي براي حضور در خط حمله بيانکونري باشد.
Varzesh3.com
یعنی میشه یه مهاجم درست حسابی داشته باشیم !!!!
italy2006
30-05-2013, 18:43
با درود دگر بار
من کلیپ های گل زنی هگواین یا اگواین رو دیدم.
این بازیکنی است صرفا در محوطه جریمه.
اکثر توپ هایی که گل کرده توپ های زمینی داخل محوطه و در حالت تک به تک
گل هیجان انگیز به صورت ضربه پشت هجده شوت و روپا ازش ندیدم.
از نظر ضربه سر که واقعا صفره
در ضمن اگر بخواهیم یک بازیکن رو ارزیابی کنیم بهتر بریم اون فرصت هایی که گل نزده رو هم تحلیل کنیم.
به نظرم خرید اگواین برای یووه کار خوبی نباشه و تلف کردن پول.
زیدان با پیراهن سیاه و سفید ! رئال 2 - 1 یوونتوس
یکشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۲
Juventus. ir - دیدار دوستانه بین ستارگان اسبق دو باشگاه یوونتوس و رئال مادرید که امشب به میزبانی رئال مادرید در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو انجام شد در نهایت با نتیجه دو بر یک به نفع رئال به پایان رسید .
ضمن اینکه بازیکنانی از جمله " ندود, مونترو, زیدان, توریچلی, داویدز, فیگو, کاناوارو ... در این بازی زیبا و خاطه انگیز حضور داشتند .
گل رئال مادرید را فیگو در دقیقه 6 و اینوان پرز به ثمر رساندند و تک گل یووه را مونترو بر روی پاس پاول ندود به ثمر رساند .
گفتنی است که زین الدین زیدان در حالی که با لباس رئال مشغول بازی بود از دقیقه 75 لباس یوونتوس را به تن کرد .
T I M S A R
26-06-2013, 13:29
باشگاه یوونتوس خبر توافق خرید کارلوس توز رو تایید کرد. ظاهرا فردا قراره واسه تست پزشکی به تورین بیاد...:n20:فصل بعد یورنته و توز، عجب خط حمله ای:n10:
منبع
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اف سی یوونتوس دات آی آر – اگر اتفاق خاصی روی ندهد و داستان ون پرسی و هیگوائین و آگرو و… اتفاق نیافتد توز را باید یوونتوسی بدانیم.
نگاهی گذرا داریم به زندگی او.
“کارلوس آلبرتو مارتینز” پنج فوریه ۱۹۸۴ در «سیدا ولا» واقع در حوالی «بوینس آیرس»، متولد شد. وقتی مارتینز تنها ده ماه داشت یک روز به دنبال پیدا کردن مادرش به آشپزخانه رفت. مادر آنجا نبود ولی یک کتری پر از آب جوش، توجه او را جلب کرد. بچه به سمت کتری رفت و آن را به سمت خود کشید. آب در حال جوش روی بدن او ریخت و دچار سوختگی درجه سه شد. این اتفاق باعث شد که کارلوس مدت دو ماه در بخش ICU بستری شود. امروز این اثر سوختگی هنوز روی گردن او به چشم میخورد و ظاهر بدی به او داده است ولی همین ظاهر غیرمعمول سبب شناخته شدن بهتر و بیشتر او شده است. توز علاقهای به ترمیم این اثر ندارد. باشگاه بوکاجونیورز زمانی به او پیشنهاد کرد جراحی پلاستیک انجام دهد ولی توز این پیشنهاد را رد کرد زیرا معتقد بود این اثر سوختگی بخشی از گذشته و تاثیرگذار در زندگی حال اوست.
کارلوس در منطقهای محقر و فقیرنشین که به «فورته آپاچی» معروف است، بزرگ شد. از همان جا بود که نام مستعار «آپاچی» را روی او گذاشتند.بعد از درگیری هایی که بین باشگاه اولیه او و بوکاجونیورز صورت گرفت پدر و مادرش نام فامیل او را به «توز» که نام فامیل مادرش بود تغییر دادند.توز سال ۲۰۰۱ به بوکا پیوست و تا ۲۰۰۴ در این تیم بود.
او در بوکا آنقدر خوب بود که که کورینتیانس برزیل برای او ۲۰میلیون به بوکاجونیورز بپردازد. این قرارداد گرانترین قرارداد آن زمان آمریکای جنوبی بود. طرفداران و هواداران «کورینتیانس» ابتدا استقبال گرمی از توز نکردند ولی در سال ۲۰۰۵ او کاپیتان و ستاره باشگاه در لیگ برزیل و محبوبترین بازیکن هواداران «کورینتیانس» از جمله «لولا» رییسجمهور آن کشور شد.
سال ۲۰۰۶ در حالی که شایعات فراوانی مبنی بر پیوستن توز به منچستریونایتد و چلسی بود توز در وبسایت شخصی خود اعلام کرد که به وستهام یونایتد می رود.اوایل پیوستن توز به وستهام اوضاع وخیم بود.وستهام در ده بازی پیاپی شکست خورد.همه توز را مقصر می دانستند.در حالی که او در همه بازی ها ثابت بازی نمی کرد.اما بعد از آن اوضاع کاملا برعکس شد.توز آنقدر خوب بود که به منچستریونایتد پیوست. در باشگاه منچستریونایتد هم همچون وستهام شماره ۳۲ به او داده شد. شمارهای که از نظر توز بسیار خوش یمن است زیرا اعداد آن همان اعداد شماره پیراهن «مایکل جوردن» بسکتبالیست معروف است که یکی از الگوهای محبوب توز میباشد.
بعد از منچستریونایتد توز به رقیب همشهری یعنی”منچسترسیتی” پیوست.در سیتی اوضاع چندان برای توز خوب نبود.کالوس خود را درگیر حواشی بسیار زیادی کرد که روی فوتبال او تاثیر زیادی گذاشت.
آنچه باید در مورد توز بدانید:
نام : کارلوس آلبرتو
نام خانوادگی : توز(ماتینز)
تاریخ تولد : ۱۹۸۴/۲/۵
محل تولد : سیدا ولا
پست بازی : مهاجم
شماره پیراهن : ۳۲
لقب : El Apache
قد : ۱۷۰cm
وزن : ۷۲kg
arash-king
26-06-2013, 16:44
به نظرم یووه اولین کاری که باید بکنه اینه که کل مالکیت خودشو به یه عرب یا روس بفرشه ! وقتی تیم دست آنیلی و خانوادش باشه داستان همینه !
مثلا بزرگترین باشگاه ایتالیا هستیم ولی دارایی تیم اندازه ناپولی تازه به دوران رسیده هم نیست ..... چرا باید بریم دنبال بازیکن هایی که قیمتشون نهاییت 15 میلیونه ؟! تازه همینا هم نمیتونیم بخریم !
فیوره یه قیمت کاملا منطقی ( 30 میلیون ) روی یووتیچ گذاشت که واقعا برای یه بازیکنی درحد و اندازه یووتیچ کمه . . . بازیهاشو دیده باشین میفهمین چی میگم !
الان این همه مهاجم داریم ( کوا ، ماتری ، ووچینیچ ، آنلکا ، جووینکو ، بنتنر ، یورنته + توز ) کونته با این همه بازیکن تو نوک حمله میخواد چیکار کنه ؟!
اگر هم بخواد 3-2 تاشونو بفروشه اولویت باید اینطوری باشه : ووچینیچ ، آنلکا ، بنتنر ، ماتری ، کوا
مشکل یووه فقط خط حمله نبود به خدا ..... ما تو هافبک هم مشکل داشتیم . تنها بازیکن خوبی که توی هافبک واسه جایگزین داشتیم پوگبا بود .........
ویدال بدبخت هر بازی 90 دقیقه بازی میکرد و گل میزد و پاس گل میداد و . . .
پدرش دراومد فصل قبل ! یه جایگزین کاملا مورد اعتماد نداشتیم .......
T I M S A R
26-06-2013, 17:56
مبارک باشه:n16:توز هواپیماش تو میلان فرود اومد و داره به سمت تورین حرکت میکنه برای تست پزشکی و امضای قرارداد....
منبع:
M E S S I
27-06-2013, 06:27
Alex Fera
27-06-2013, 12:59
توز خیلی بازیکن خوبیه،خودم هم از سبک بازیش خیلی خوشم میاد،در کنار یورنته و ووچینیچ هم میتونن خط حمله خیلی خوبی تشکیل بدن.............
اما.............
اما با دادن شماره 10 بهش نمیتونم کنار بیام............
10 برای کسایی بوده که تو یوونتوس رشد کردن،نه ستاره هایی که به این تیم از لیگای دیگه اروپا.................
خودم انتظار داشتم جووتیچ از فیورنتیا بیاد و 10 رو بدن به اونفاینطوری فکر کنم هوادارا راضی تر بودن......................
+
امیدوارم توز تو ایتالیا جواب بده،چون لیگ ایتالیا با جاهای دیگه خیلی فرق میکنه،سری آ ماله ایتالیایاس!!!!!!!
صرف نظر از شماره (که موافقم شماره 10 برای کسی مثل توز مناسب نیست) به نظرم این می تونه انتقال خیلی خوبی باشه چون توز بازیکنیه که در سری آ می تونه خیلی موفق باشه و با یووه هم می تونه چه در 2-5-3 و چه در سایر تاکتیک ها خیلی مفید باشه به علاوه اینکه قیمتش هم واقعا پایین بود.
به نظرم یووه اولین کاری که باید بکنه اینه که کل مالکیت خودشو به یه عرب یا روس بفرشه ! وقتی تیم دست آنیلی و خانوادش باشه داستان همینه !
مثلا بزرگترین باشگاه ایتالیا هستیم ولی دارایی تیم اندازه ناپولی تازه به دوران رسیده هم نیست ..... چرا باید بریم دنبال بازیکن هایی که قیمتشون نهاییت 15 میلیونه ؟! تازه همینا هم نمیتونیم بخریم !
فیوره یه قیمت کاملا منطقی ( 30 میلیون ) روی یووتیچ گذاشت که واقعا برای یه بازیکنی درحد و اندازه یووتیچ کمه . . . بازیهاشو دیده باشین میفهمین چی میگم !
الان این همه مهاجم داریم ( کوا ، ماتری ، ووچینیچ ، آنلکا ، جووینکو ، بنتنر ، یورنته + توز ) کونته با این همه بازیکن تو نوک حمله میخواد چیکار کنه ؟!
آنلکا و بنتنر قرضی در تیم بودن و برگشتن به تیم های خودشون به علاوه من فکر نمی کنم 30 میلیون اصلا قیمت منطقی برای یووتیچ باشه به علاوه توز جایگزین یووتیچ نشد و هنوز ممکنه یووتیچ هم به تیم اضافه بشه که در اون صورت احتمالا یکی از مهاجم ها جدا خواهند شد.
T I M S A R
27-06-2013, 13:23
صرف نظر از شماره (که موافقم شماره 10 برای کسی مثل توز مناسب نیست) به نظرم این می تونه انتقال خیلی خوبی باشه چون توز بازیکنیه که در سری آ می تونه خیلی موفق باشه و با یووه هم می تونه چه در 2-5-3 و چه در سایر تاکتیک ها خیلی مفید باشه به علاوه اینکه قیمتش هم واقعا پایین بود.
آنلکا و بنتنر قرضی در تیم بودن و برگشتن به تیم های خودشون به علاوه من فکر نمی کنم 30 میلیون اصلا قیمت منطقی برای یووتیچ باشه به علاوه توز جایگزین یووتیچ نشد و هنوز ممکنه یووتیچ هم به تیم اضافه بشه که در اون صورت احتمالا یکی از مهاجم ها جدا خواهند شد.
خود استفان یووتیچ هم مصاحبه کرده بود و گفته بود مبلغ درخواستی دلاواله (مدیر فیورنتینا) پرداختش کار آسونی نیست(خودش هم قبول داره رقمش بالاست) که بعد از این مصاحبه فیورنتینا موضع گرفت و گفت کمتر از 30 ملیون یورو نمیفروشن ضمنا یوتیچ هم جریمه کردن...با توجه به خصومتی که دلاواله با آنیلی ها داره بعید میدونم این انتقال انجام بشه.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 86%20%DB%8C%D9%88%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B3%20 %D8%B1%D8%A7%20%D9%85%DB%8C%20%D8%AE%D9%88%D8%A7%D 9%87%D9%85/)مصاحبه یووتیچ
hoomi_gta
27-06-2013, 16:06
با اینکه یونایتدی هستم ولی به نظرم دادن شمار 10 به تور بی احترامی به کینگ دل پیرو بود. نمیدونم طرفدارای یووه هم این حس و دارن یا نه!
T I M S A R
01-07-2013, 16:45
فرناندو یورنته وارد تورین شد فردا رسما معرفی میشه:n12:
---------------------------------------------------------
ظاهرا رئال میخواد واسه یووتیچ اقدام کنه و اونا پیشنهاد 22 ملیونی رو میخوان ارائه کنن...یووه قبلا این رقم رو +یک بازیکن پیشنهاد داده بود که فیورنتینا ردش کرد.
M E S S I
02-07-2013, 00:16
شیرشاه هم سیاه و سفید شد!:n02:
M E S S I
02-07-2013, 21:01
بونوچی " توز به پوشیدن شماره ده افتخار خواهد کرد، اما این پیراهن همیشه از آن کاپیتان خواهد بود "
+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+
مراسم ازدواج میرکو و استفانیا
M E S S I
03-07-2013, 19:33
تاریخ، ساعت، و مکان برگزاری سوپرجام ایتالیا بین یوونتوس و لاتزیو مشخص شد؛
18 آگوست (یکشنبه 27 مرداد)
ساعت 23:30 بوقت تهران
ورزشگاه المپیکو رم
Amir M.ohAma.D
06-07-2013, 12:13
تاپیک اختصاصی Juventus F.C | بیانکونری ها | فصل 2013-2014 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.