ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال پایه

samaram
31-07-2012, 06:17
خسته نباشید. من در زمینه ی asp.net مهارتم در حد یه پروژه است که به عنوان پروژه ی فارغ التحصیلی نوشتم. اما الان خیلی دوست دارم بیشتر برم دنبالش. اما قبلش یه سری سوالات و ابهامات دارم که میخوام با کمک شما حلش کنم. ازتون میخوام راهنمایی و تجربه تون رو ازم دریغ نکنید. ببخشید اگه سوالاتمم خیلی ساده و معمولی بود.

1- تو سایت هایی که از فلش برای نمایش یه سری تصاویر استفاده میشه بیس کار چطوره؟ اول این تصاویر رو در فلش پلیر می سازن و بعد میذارن تو سایتشون؟ با کدوم کنترل این فایل فلش رو روی صفحه ی وب قرار میدن؟
2- هنوز دنبال یادگیری فلش نرفتم. تو فلش امکان تعریف لینک برای نوشته ی یه قسمت از تصویر وجود داره؟
3- یکی به من گفت چرا میخوای با asp.net طراحی کنی و اینقدر خودت رو اذیت کنی. برو وردپرس یادبگیر و راحت سایت طراحی کن. درسته؟ یعنی ورد پرس خودش تا این حد کامله؟
4- بجز یادگیری خود asp.net چه تکنولوژی های دیگه ای رو باید یاد بگیرم؟

فعلا همینا کافیه. تا فکر کنم و بقیه سوالاتم رو بذارم.
پیشاپیش ممنون

Open-Source
31-07-2012, 18:39
خسته نباشید. من در زمینه ی asp.net مهارتم در حد یه پروژه است که به عنوان پروژه ی فارغ التحصیلی نوشتم. اما الان خیلی دوست دارم بیشتر برم دنبالش. اما قبلش یه سری سوالات و ابهامات دارم که میخوام با کمک شما حلش کنم. ازتون میخوام راهنمایی و تجربه تون رو ازم دریغ نکنید. ببخشید اگه سوالاتمم خیلی ساده و معمولی بود.

1- تو سایت هایی که از فلش برای نمایش یه سری تصاویر استفاده میشه بیس کار چطوره؟ اول این تصاویر رو در فلش پلیر می سازن و بعد میذارن تو سایتشون؟ با کدوم کنترل این فایل فلش رو روی صفحه ی وب قرار میدن؟
2- هنوز دنبال یادگیری فلش نرفتم. تو فلش امکان تعریف لینک برای نوشته ی یه قسمت از تصویر وجود داره؟
3- یکی به من گفت چرا میخوای با asp.net طراحی کنی و اینقدر خودت رو اذیت کنی. برو وردپرس یادبگیر و راحت سایت طراحی کن. درسته؟ یعنی ورد پرس خودش تا این حد کامله؟
4- بجز یادگیری خود asp.net چه تکنولوژی های دیگه ای رو باید یاد بگیرم؟

فعلا همینا کافیه. تا فکر کنم و بقیه سوالاتم رو بذارم.
پیشاپیش ممنون

۱. یه گالری میسازن که عکس هاش رو از یه دایرکتوری کنار خودش میخونه (غالبا اینجوری کار میکنن) - فقط کافیه که گالری رو طراحی کنی و هر عکسی که دوست داری توی اون دایرکتوری مربوطه قرار بدی - اینم برای قرار دادن swf تو صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

۲. بله ، این امکان وجود داره.

۳. بستگی داره که چه هدفی داری. آره وردپرس کامله ولی برای اینکه بتونی درست و حسابی باش کار کنی باید به php هم آشنایی داشته باشی.

۴. تکنولوژی هایی مثل ای جکس و جی کوئری و ... اینا رو باید یاد بگیری.

پ.ن: وقتت رو برای فلش هدر نده ، برو دنبال HTML5 که آیندش نسبت به فلش به مراتب روشن تره (اصلا به آینده فلش امیدی نیست).