مشاهده نسخه کامل
: Galaxy S II Or Xperia S
Mohammad King
27-07-2012, 16:55
دوستان فردا میخوام برم گوشی بخرم بین این دو تا موندم
ممنون از راهنمایی هاتون
آرک اس داشتم به خاطر ترکش شرکت سونی کمی دلمو زد
armin 76
27-07-2012, 17:45
دوستان فردا میخوام برم گوشی بخرم بین این دو تا موندم
ممنون از راهنمایی هاتون
آرک اس داشتم به خاطر ترکش شرکت سونی کمی دلمو زد
سلام عزیز
xprtia s از نظر خیلی بهتره .
امکانات اکسپریا هم خیلی قوی تر از اس2 ه .
دوربین12 نسبت به 8گلکسی ، صفحه نمایش HD
آپدیت به 4 . الان اس2 بعدا احتمال خیلی زیاد آپ نمیشه به نسخه های جدیدتر.
ولی این گوشی با توجه به جدید بودن و سیاست درست سونی آپدیت خواهد شد!
رم 1 و cpu دوهسته ای عالی . اصلا از نظر من قابل مقایسه با اس2 نیست.
شما یه پول میدی ولی امکانات کمتر(اس2)میاری !
من میگم XPERIA S
vahid_crab708
27-07-2012, 18:19
سلام عزیز
xprtia s از نظر خیلی بهتره .
امکانات اکسپریا هم خیلی قوی تر از اس2 ه .
دوربین12 نسبت به 8گلکسی ، صفحه نمایش HD
آپدیت به 4 . الان اس2 بعدا احتمال خیلی زیاد آپ نمیشه به نسخه های جدیدتر.
ولی این گوشی با توجه به جدید بودن و سیاست درست سونی آپدیت خواهد شد!
رم 1 و cpu دوهسته ای عالی . اصلا از نظر من قابل مقایسه با اس2 نیست.
شما یه پول میدی ولی امکانات کمتر(اس2)میاری !
من میگم XPERIA S
به گزارش جی اس ام سامسونگ اعلام کرده است که مشغول کار بر روی آندروید 4.1 یا همان آب نبات ژله ای برای بروزرسانی گلکسی اس 3 می باشد و احتمالا این بروزرسانی در ماه آگوست ( مرداد ) یا سپتامبر ( شهریر ) عرضه خواهد شد. همچنین سامسونگ در حال آماده سازی یک بروزرسانی برای گوشی گلکسی اس 2 خود می باشد و گفته می شود که آزمایشات اولیه بر روی این گوشی با موفقیت انجام شده است، هنوز خبر ها برای S2 قطعی نیستند اما اگر این بروزرسانی برای S2 ارائه شود این بروزرسانی بعد از بستنی حصیری می تواند دومین بروزرسانی بزرگ برای این گوشی باشد. همچنین این کمپانی ذکر کرده است که دارندگان گلکسی نت نیز شاید این بروزرسانی را دریافت کنند و سامسونگ قصد دارد که بروزرسانی آب نبات ژله ای را برای تمام گوشی های پر قدرت خود ارائه کند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این گزارش نامی از گوشی های دیگری که احتمال دارد بروزرسانی بستنی حصیری را دریافت کنند به میان نیامده است اما گلکسی اس 3 به طور حتم این بروزرسانی را دریافت خواهد کرد. منبع: sammobile
حرف های شما را نقض می کند چون داره اندروید 4.1 آماده می کند
armin 76
27-07-2012, 18:31
خب مگه چیه ؟
عزیز من نگفتم که به این نمیشه . گفتم "بعدا احتمال خیلی زیاد آپ نمیشه به نسخه های جدیدتر".بعدا !
ینی یکی دوتا آپ بعدش احتمالا ساپورت نمیکنه.
این روندیه که سامسونگ داره .
به هرحال احتمال موندن بیشتر اکسپریا بیشتره واسه آپدیت
mous3030
28-07-2012, 12:42
Xperia Sدر هر صورت سره
در هر صورت نه . نظر من رو بخواید .هیچکدوم . galaxy nexus سرتره
اما از بین این 2تا . به نظرم به جز صفحه HD سونی. هیچ برتری نداره. نه cpuو نه Gpu و نه حتی عمق رنگ های صفحه نمایش. نه دوربین و نه فیلم برداری. همچنین ساپورت دولاپری
تنها فاکتور برتری XS صفحه HD هست .
armin 76
28-07-2012, 14:23
در هر صورت نه . نظر من رو بخواید .هیچکدوم . galaxy nexus سرتره
اما از بین این 2تا . به نظرم به جز صفحه HD سونی. هیچ برتری نداره. نه cpuو نه Gpu و نه حتی عمق رنگ های صفحه نمایش. نه دوربین و نه فیلم برداری. همچنین ساپورت دولاپری
تنها فاکتور برتری XS صفحه HD هست .
از نظر پشتیبانی نرم افزاری که دیگه کم نمیاره ؟
درسته ؟
جزو گوشی های جدید و قوی حساب میشه .
درضمن دوربین 12 ؟
Jelly Bean رو برای گلکسی اس در حال حاضر پورت کردن . دیگه چه انتظاری از s2 دارید؟! حتی نسخه های بعدی هم براش پورت میشه.
دوربین 12 اکسپریا اس از دوربین8 اس 2 ضعیف تره :)
در هر صورت من بخوام برا XS پول بدم . بدون شک نکسس میخرم. حداقل جنس فوق العاده ایه :)
armin 76
28-07-2012, 20:25
Jelly Bean رو برای گلکسی اس در حال حاضر پورت کردن . دیگه چه انتظاری از s2 دارید؟! حتی نسخه های بعدی هم براش پورت میشه.
دوربین 12 اکسپریا اس از دوربین8 اس 2 ضعیف تره :)
در هر صورت من بخوام برا XS پول بدم . بدون شک نکسس میخرم. حداقل جنس فوق العاده ایه :)
خب شما از کجا میدونید نسخه های بعدی هم ساپورت میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی به هرحال به زودی پشتیبانیش تموم میشه .حالا ببین من کی گفتم
این روند سامسونگه ...
راستی خیلیییییییی بعیده که از 8 هم ضعیفتر باشه.کم باشه حداقل 8هست !!
منم نکسوس میخرم چون میدونم بیشتر s2 آپدیت میشه :31:
خب شما از کجا میدونید نسخه های بعدی هم ساپورت میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی به هرحال به زودی پشتیبانیش تموم میشه .حالا ببین من کی گفتم این روند سامسونگه ... این دوستمون گفتن پورت کردن.. یعنی آپدیت رسمی نیست و کوکر های عزیـــــــــز زحمتش رو کشیدن! (البته برای اس. امیدوارم برای اس2 رسمی بیاد)
maziarzar
28-07-2012, 21:17
لنز دوربین مهمه نه مگاپیکسل دادا
armin 76
28-07-2012, 22:59
این دوستمون گفتن پورت کردن.. یعنی آپدیت رسمی نیست و کوکر های عزیـــــــــز زحمتش رو کشیدن! (البته برای اس. امیدوارم برای اس2 رسمی بیاد)
ما فرض رو براین گرفتیم الان رسمی واسه اس2بیاد ولی توی آپدیت های بعد با توجه به روند سامسونگ پشتیبانی احتمالا نمیشه.احتمالا !
نظر من نظر آقا رضاس:31:
ولی کلا نظر منم تو این بودجه G Nexusـه
این دوستمون گفتن پورت کردن.. یعنی آپدیت رسمی نیست و کوکر های عزیـــــــــز زحمتش رو کشیدن! (البته برای اس. امیدوارم برای اس2 رسمی بیاد)
سامی تایید کرده
هیچ بهونه ای هم نداره
از همه نظر قدرتمنده
محمد جان شما یک نیم نگاهی به نکسس بنداز
عالیه :)
Mohammad King
29-07-2012, 18:06
آره گوشی بدی نیست نگسوز بیشتر رفتم تو فکرش
فلن دست نگه داشتم
به نظرم منتظر افت قیمت نباش که نکسوس ازین پایین تر نمیاد.فوقش افزایش یا کاهش 20-30تومنی داشته باشه
دوربینش بر خلاف 5بودن عالیه و تنها ایرادی که میشه ازش گرفت یکم ظرفیت پایین باطریشه. که اونم دوستانی که نکسس دارن اصلا ناراضی نیستد و میگند عالی بهینه شده
Mohammad King
29-07-2012, 22:17
حالا به نظر شما با گارانتی بخرم ؟
به نظر من .نه
نکسس هیچوقت گارانتی درست حسابی نداره و ایرانم گارانتی معنی نداره
ali hector93
30-07-2012, 15:15
من خودمم بین اکسپریا اس و نکسوس شک داشتم ولی خیییییلی درباره ی اکسپریا اس تحقیقات کردم و هیچکس مشکل خاصی واسش ذکر نکرده و الان تقریبا" مطمئنم که اکسپریا اس بگیرم فقط منتظرم یکم قیمتش بیاد پایینتر!
اونایی ام که می گن اکسپریا اس خوب نیس نظرشون محترم ولی مت تا حالا هیچکس رو ندیدم با دلیل و مدرک این حرف رو بزنه،می گن:سونی سخت افزارش خوب نیس،دوربینش اشغاله،صفحش افتضاحه و ..... رو چه حسابی اخه؟؟؟
توی phonearena و GSMarena ام حتما" خودتون دیدین که این گوشی رو با وان ایکس و اس3 مقایسه کردن(که البته از اونا ضعیف تره مسلما") و در مقایسش با اس2 به طور کاملا" واضحی گفته که از اس2 بهتره!!!
ولی نکسوس هم گوشی خوبیه فک می کنم،من خودم دربارش تحقیق نکردم زیاد ولی زیاد تعریفشو شنیدم!!!
Abolfazl_Real
30-07-2012, 21:50
من هم اکسپریا اس رو پیشنهاد میکنم
البته s ii و نکسوس هم عالین
ببین خودت از کدوماشون بیشتر خوشت میاد
milad_gasemi
31-07-2012, 19:23
با سلام خدمت شما دوست عزیز...منم مثل شما بین این 3 گوشی گیر کرده بودم..nexus و gs2 وxperia s ...من که بچه مایه دار نیستم هر وقت دلم خواست گوشی عوض کنم..واسه همین خیلی تحقیق کردم و دوستان و اساتید اینجا و سایت های دیگه کلی راهنماییم کردن(حدود 3 ماه)بعضی وقتا میگفتم اس 2 و گاهی اکسپریا و بعضی وقتا نکسوس..ولی بیشتر خوش دستی نکسوس چشم رو گرفت..بعد کلا اس 2 رو بیخیال شدم به دلیل اینکه معلوم نیست ساپورت بشه..نشه..ریسک نکردم ولی خداییش گوشیه خوبیه..هم از لحاظ دوربین هم از لحاظ سخت افزاری...ولی با تعریف هایی که از اکسپریا میکنن...خودشم تازه گوشی های دو هسته ای به بازار میده از اون ترسیدم..ولی نکسوس رو از نزدیک دیدم وای...نمیدونی چه خوشمله..رفتم خریدمش یه روز نشده.یک صفحه نمایشی داره که نگو..باور کن لپ تاپم ان55 اس اف هستش..وقتی با این فیلم میبینم اصلا دلم نمیاد با لپ تاپ ببینم..کیفیت لپ تاپمم بد نیست ها اونم خوبه ولی این یه چیزه دیگست..ولی دوربین چندان تعریفی نداره...خوبه ها ولی من با گوشی های دیگه کار نکردم بدونم..ولی انتظار زیادی داشتم...ببخشین زیاد حرفیدم..فقط به خاطر خودتون بود..
armin 76
31-07-2012, 19:30
با سلام خدمت شما دوست عزیز...منم مثل شما بین این 3 گوشی گیر کرده بودم..nexus و gs2 وxperia s ...من که بچه مایه دار نیستم هر وقت دلم خواست گوشی عوض کنم..واسه همین خیلی تحقیق کردم و دوستان و اساتید اینجا و سایت های دیگه کلی راهنماییم کردن(حدود 3 ماه)بعضی وقتا میگفتم اس 2 و گاهی اکسپریا و بعضی وقتا نکسوس..ولی بیشتر خوش دستی نکسوس چشم رو گرفت..بعد کلا اس 2 رو بیخیال شدم به دلیل اینکه معلوم نیست ساپورت بشه..نشه..ریسک نکردم ولی خداییش گوشیه خوبیه..هم از لحاظ دوربین هم از لحاظ سخت افزاری...ولی با تعریف هایی که از اکسپریا میکنن...خودشم تازه گوشی های دو هسته ای به بازار میده از اون ترسیدم..ولی نکسوس رو از نزدیک دیدم وای...نمیدونی چه خوشمله..رفتم خریدمش یه روز نشده.یک صفحه نمایشی داره که نگو..باور کن لپ تاپم ان55 اس اف هستش..وقتی با این فیلم میبینم اصلا دلم نمیاد با لپ تاپ ببینم..کیفیت لپ تاپمم بد نیست ها اونم خوبه ولی این یه چیزه دیگست..ولی دوربین چندان تعریفی نداره...خوبه ها ولی من با گوشی های دیگه کار نکردم بدونم..ولی انتظار زیادی داشتم...ببخشین زیاد حرفیدم..فقط به خاطر خودتون بود..
آقا مبارکه
کارخوبی کردی s2 نخردی .دقیقا به خاطر همون دلیل خودت .
منم بودم همین انتخاب رو میکردم .
(ولی شاید XS میخریدم:31:.نمیدونم.سرش فکر نکردم:31:)
ولی از لحاظ نرم افزاری فکر کنم حالا حالا ها ساپورت بشه .هرچی باشه تاج سر گوگله :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.