PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ستارگان چشمک زن

معصومه123
26-07-2012, 11:18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام من نیاز فوری به یک فوتیج شب با ستارگان چشمک زن دارم خودم هرچی سرچ کردم چیز مناسبی پیدا نکردم حتی در یوتیوب هم سرچ کردم حتی یک آموزش که بشه در افتر افکت بکگراندی از شب ساخت که ستاره ها در اون چشمک می زنند هم پیدا نکردم میشه لطف کنید بفرمایید چطوری این بک رو خودم درست کنم یا لااقل راهنمایی کنید که فوتیج اونو از کجا میشه دانلود کنم. ممنون میشم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amingholami2011
27-07-2012, 18:33
شما ميخواين ستاره چشمك بزنه يا اينكه مثلا بجاي ستاره نقطه هاي كوچك هم باشه چشمك بزنه اشكال داره؟ شما ميتونيد با افكت سي سي پارتيكل هر دوتاشو بسازيد همين حالا ساختم ببين به كارت مياد تنظيماتشو خودتون ميتونيد انجام بديد مثل رنگ يا اندازه يا .... اگه مشكلي داشت بهم خبر بده ، به وقتي كه سرزدم جواب ميدهم. التماس دعا

amingholami2011
27-07-2012, 18:42
اين ستاره هست كه چشمك ميزنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اميدوارم به كارت بياد ميتوني توي قسمت particle type نوعشو عوض كني بشه دايره هاي كوچك انگار ستاره هاي راه دور هست و يا اينكه ميتوني خودت يه شكل توي لايه پايين تر بسازي و گزينه هاي آخري texture ها رو انتخاب كني و توي قسمت texture نام لايه ات رو بدي براي بزرگ كردن Birth size ,death size اينهارو كمو زياد كن براي رنگش هم زير همين اندازه ها هست همه ي اينها توي قسمت پارتيكل هست موفق باشي