PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دیسک کمر عود کرده و بسیار وخیم - درخواست راهنمایی

علیرضا
21-07-2012, 14:34
سلام
من در ناحیه پایین کمرم بیرون زدگی دیسک دارم. اونم دوتا دیسک که بیرون زدگی یکش کمتر از اون یکیه

دیروز، بعد از ماهها بهبود و از بین رفتن علائم درد کمر و ... وسط بازی والیبال بودم که کمرم به شدت تیر کشید و پاهام شل شدن و فهمیدم که مجدد دیسکم عود کرده... چون پایین کمرم یه وقتایی موقع حرکت تیر میکشه و عصب سیاتیکم تحریک شده و پای چپم از بالا تا قوزک درد میکنه.

دیشب رو با درد و بدبختی خوابیدم.
از صبح امروز که بیدار شدم نمیتونستم بلند بشم. دیگه راه نمی تونم برم. قدم از قدم نمیتونم بردارم. وقتی تکون می خورم اون تیر کشیدگی معروف دیسک کمر، تبدیل میشه به یک درد بسیار شدید توی کمر و نواحی اطرافش که با انقباض ماهیچه های همون اطراف همراهه. این درد لعنتی ۵ تا ۱۲ -۱۳ ثانیه طول میکشه و وسطهاش از شدت درد داااااد میزنم.

نتونستم بلند شم برم دکتر. با دکتر خانوادگیمون تماس گرفتم و پدرم رفت و یه نسخه ازشون گرفت که توش چندتا آمپول متوکاربامول و قرص متوکاربامول و مسکن مگافن و یکی دوتا آمپول دیگه است که الان دستم بهشون نمیرسه براتون اسمشونو بگم :D

الان سوالم اینه:
به نظرتون بهتر نیست من یه آمبولانس خبر کنم تا منو ببره بیمارستان و اونجا از کمرم MRI بگیرن و یه متخصص شدت و وخامت این درد رو تشخیص بده و درمان درستش رو تجویز کنه ؟؟
یا به نظرتون همینجوری رو تخت دراز بکشم. آمپولا رو بزنم، کمرم رو گرم نگه دارم قرصا رو بخورم تا ببینم بعد چی پیش میاد ؟؟

گلاب به روی ماهتون، دستشویی هم با بدبختی و مشقت فراوان میرم

لطفاً کمک!

farhadd
21-07-2012, 15:45
کاملاً شما رو درک میکنم و باهاتون ابراز همدردی. چون خودم یکی از دیسکهای بخش پایینی(خاجی) کمرم در اثر وزنه بلند کردن موقع ورزش دچار آسیب خفیف شده که
توی عکس اشعه x چندان دیده نشد ولی اگه بار سنگینی بلند کنم و فشار بهش بیاد تا دو سه هفته واقعاً اذیتم میکنه. کلاً این عارضه مزمن و تا آخر عمر با انسان باقی میمونه.
نه میشه بخوابی و نه میشه بنشینی و نه میشه راه بری. واقعاً آرزو میکنم کسی مبتلای این درد نامرد نشه.
نمیدونم شما اطلاعاتتون درباره ی عارضه ی دیسک کمر چقدره ولی خودم زیاد مطالعه کردم.حتی جالبه که در کتاب علوم سوم راهنمایی هم دیدم توضیح خوبی داده شده که عکسش رو پایینتر گذاشتم ولی
افسوس که در کشور ما هیچ بنی آدمی در دوره ی راهنماییش هیچ چیزی جز شیطنت یاد نمیگیره و یادشم نمیمونه. چون در اون دوره همه چی رو با بدترین و منسوخ ترین روشها یعنی جزوه گویی و بزور حفظ کردن میخوان آموزش بدن:41:
وگرنه اگه در همون دوران درست آموزش میدادن و میگفتن موقع بلند کردن جسم سنگین نباید کمر رو خم کرد و باید بنشینی و در حالتی که کمر رو راست نگهداشتی بار رو بلند کنی دیگه هیچ کسی به عارضه ی دیسک کمر مبتلا نمیشد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کار شما از دارو و استراحت گذشته و هر چه زمان بیشتر بگذره اعصاب موجود در نخاع شما بیشتر تضعیف میشن و در حالت حاد ممکنه به ناگاه و دفعتاً فلج اعضای تحتانی رو ایجاد کنه.
این داروهای شما جز تعدادی که باعث شل کردن عضلات میشن بقیه اکثراً فقط جنبه ی مُسَکّن داره تا درد رو کم کنه ولی از درمان که اینجوری خبری نیست.
شما در اولین فرصت باید برین MRI تا موقعیت دقیق آسیب دیدگیها رو در عکس مشخص کنند به شما هم روی CD میدن تا ببینین و بلافاصله برین بعدش عمل کنین.
با عمل مثل اینکه دیسک آسیب دیده رو خارج میکنند. ولی تا مدتها بعد از عمل بازم این درد وجود داره و نباید چیز سنگین بلند کنید.
مبادا مثل من دست دست کنین چون از من خیلی خفیفه ولی از شما بسیار حاد و خطرناک شده.

علیرضا
21-07-2012, 16:09
کاملاً شما رو درک میکنم و باهاتون ابراز همدردی. چون خودم یکی از دیسکهای بخش پایینی(خاجی) کمرم در اثر وزنه بلند کردن موقع ورزش دچار آسیب خفیف شده که
توی عکس اشعه x چندان دیده نشد ولی اگه بار سنگینی بلند کنم و فشار بهش بیاد تا دو سه هفته واقعاً اذیتم میکنه. کلاً این عارضه مزمن و تا آخر عمر با انسان باقی میمونه.
نه میشه بخوابی و نه میشه بنشینی و نه میشه راه بری. واقعاً آرزو میکنم کسی مبتلای این درد نامرد نشه.
نمیدونم شما اطلاعاتتون درباره ی عارضه ی دیسک کمر چقدره ولی خودم زیاد مطالعه کردم.حتی جالبه که در کتاب علوم سوم راهنمایی هم دیدم توضیح خوبی داده شده که عکسش رو پایینتر گذاشتم ولی
افسوس که در کشور ما هیچ بنی آدمی در دوره ی راهنماییش هیچ چیزی جز شیطنت یاد نمیگیره و یادشم نمیمونه. چون در اون دوره همه چی رو با بدترین و منسوخ ترین روشها یعنی جزوه گویی و بزور حفظ کردن میخوان آموزش بدن:41:
وگرنه اگه در همون دوران درست آموزش میدادن و میگفتن موقع بلند کردن جسم سنگین نباید کمر رو خم کرد و باید بنشینی و در حالتی که کمر رو راست نگهداشتی بار رو بلند کنی دیگه هیچ کسی به عارضه ی دیسک کمر مبتلا نمیشد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کار شما از دارو و استراحت گذشته و هر چه زمان بیشتر بگذره اعصاب موجود در نخاع شما بیشتر تضعیف میشن و در حالت حاد ممکنه به ناگاه و دفعتاً فلج اعضای تحتانی رو ایجاد کنه.
این داروهای شما جز تعدادی که باعث شل کردن عضلات میشن بقیه اکثراً فقط جنبه ی مُسَکّن داره تا درد رو کم کنه ولی از درمان که اینجوری خبری نیست.
شما در اولین فرصت باید برین MRI تا موقعیت دقیق آسیب دیدگیها رو در عکس مشخص کنند به شما هم روی CD میدن تا ببینین و بلافاصله برین بعدش عمل کنین.
با عمل مثل اینکه دیسک آسیب دیده رو خارج میکنند. ولی تا مدتها بعد از عمل بازم این درد وجود داره و نباید چیز سنگین بلند کنید.
مبادا مثل من دست دست کنین چون از من خیلی خفیفه ولی از شما بسیار حاد و خطرناک شده.

مرسی فرهاد عزیز.
من هم مثل شما اطلاعات زیادی کسب کردم. حتی قبل از وقتی که برم دکتر میدونستم دیسکه و تا حدی اطلاعات داشتم.

الان واقعاً می ترسم که مشکل و آسیب نخاعی ایجاد کنه واسم... چون به زور راه میرم و پاهام شل میشن و مجبورم از عصا استفاده کنم و یا دستم رو به میز و صندلی بگیرم. از شدت درد داد میزنم و به نفس نفس و تعریق می افتم.
مشکل من اینه که اینجا همه میگن یه روز دو روز استراحت کن تا ببینیم چی میشه. در حالی که من میگم حتی کارهای شخصی خودم رو هم نمیتونم انجام بدم !
:|
الان تصمیم دارم با یکی دوتا پزشک تماس بگیرم و باهاشون مشورت کنم.

farhadd
21-07-2012, 16:45
شما اطلاعات دارین .اطرافیانتون که ندارن.
برای اطرافیانتون بزبان ساده توضیح بدین دیسک کمر یعنی چی تا کمی حالیشون بشه وضع شما تا چه حد بحرانیه.:41:
طبق تجربه ی شخصی خودم 95 درصد مردم جامعه ی ایران راجع به ماشینشون خیلی چیزها میدونن و حتی رعایت میکنن که چی توی باک ماشینشون بریزن چی نریزن ولی
متأسفانه درباره ی بدن خودشون که یک ماشین بسیار بسیار حساستریه هیچ چیز علمی و درستی نمیدونن جز یک مشت تصورات عوامانه و مبهم که معلوم نیست منبعش کیه.
حتی 20 درصد اندازه ایکه رعایت نوع بنزین و روغن ماشینشون رو میکنن اون اندازه هم مراعات نمیکنن که چی توی معده شون روزانه دارن میریزن! به غایت ملتی عوام هستیم و صفهای طویل بیمارستانها و انواع بیماریهای آشکار و پنهانی که همه ی مردم دارند دلیلشه.
رسانه های ما هم که قربونشون برم در حد زیر صفر آموزشهای مفید دارن. برعکس رسانه های غربی که بیسواد ترین مردمشون رو هم در حد یک لیسانسیه ی ما آموزش دارن میدن.
شما وقتی برین پیش متخصص اعصاب بهتون میگه اعصاب پاهاتون تا همین حالاش که درد کشیدین چند درصد تضعیف شده. یکی از دوستان که در حد شما آسیب دیسک کمر داشت و بعد مجبور شد عمل کنه حدود 30 درصد دچار کاهش قدرت اعصاب پایین تنه شده بود.
اگه به این قضیه توجه نکنین اعصاب دچار ضعف شدید میشن و فلج عارض میشه. اونوقته که دیگه چه کنم چه کنم کمکی بشما و اطرافیانتون نمیکنه.

scali
21-07-2012, 17:32
منم یه چیز بگم به عنوان کسی که دیسک کمر داره . مهره های l4 - l5 , l5 - s1

پیش یه متخصص حتما برین و mri هم بگیرین تا درصد آسیب دیدگی مشخص بشه . ولی اگه چند روز کامل استراحت کنید و فقط واسه دستشویی از جاتون بلند شین ( البته از دستشویی

فرنگی باید استفاده کنید )

نیازی نیست که حتما همین امروز پیش متخصص برید چون تو این چند روز هیچ فشاری بهش وارد نکردید و با استفاده آمپول ها و قرص ها از دردتون کاسته میشه و دکتر

بهتر میتونه معاینه کنه .

در ضمن در 99/99 درصد موارد دیسک کمر نیازی به عمل نداره و با استراحت و ورزش های مخصوص و مراعات کامل بهبودی حاصل میشه .

پس خودتون رو واسه عمل کردن نگران نکنید ولی مراعات کامل و استراحت کامل و در بهترین زمان مراجعه به متخصص رو بهتون پیشنهاد میکنم .

علیرضا
22-07-2012, 00:34
شما اطلاعات دارین .اطرافیانتون که ندارن.
برای اطرافیانتون بزبان ساده توضیح بدین دیسک کمر یعنی چی تا کمی حالیشون بشه وضع شما تا چه حد بحرانیه.:41:
طبق تجربه ی شخصی خودم 95 درصد مردم جامعه ی ایران راجع به ماشینشون خیلی چیزها میدونن و حتی رعایت میکنن که چی توی باک ماشینشون بریزن چی نریزن ولی
متأسفانه درباره ی بدن خودشون که یک ماشین بسیار بسیار حساستریه هیچ چیز علمی و درستی نمیدونن جز یک مشت تصورات عوامانه و مبهم که معلوم نیست منبعش کیه.
حتی 20 درصد اندازه ایکه رعایت نوع بنزین و روغن ماشینشون رو میکنن اون اندازه هم مراعات نمیکنن که چی توی معده شون روزانه دارن میریزن! به غایت ملتی عوام هستیم و صفهای طویل بیمارستانها و انواع بیماریهای آشکار و پنهانی که همه ی مردم دارند دلیلشه.
رسانه های ما هم که قربونشون برم در حد زیر صفر آموزشهای مفید دارن. برعکس رسانه های غربی که بیسواد ترین مردمشون رو هم در حد یک لیسانسیه ی ما آموزش دارن میدن.
شما وقتی برین پیش متخصص اعصاب بهتون میگه اعصاب پاهاتون تا همین حالاش که درد کشیدین چند درصد تضعیف شده. یکی از دوستان که در حد شما آسیب دیسک کمر داشت و بعد مجبور شد عمل کنه حدود 30 درصد دچار کاهش قدرت اعصاب پایین تنه شده بود.
اگه به این قضیه توجه نکنین اعصاب دچار ضعف شدید میشن و فلج عارض میشه. اونوقته که دیگه چه کنم چه کنم کمکی بشما و اطرافیانتون نمیکنه.

کاملاً باهات در مورد حرفهایی که زدی موافقم فرهاد جان.

اوه ! من چیزی در مورد تضعیف عصب ها نمیدونستم !!
امیدوارم آسیب جبران ناپذیر ندیده باشم
فردا دارم میرم برای MRI و معاینه پزشکی.
فقط برام آرزوی موفقیت کنید :D

منم یه چیز بگم به عنوان کسی که دیسک کمر داره . مهره های l4 - l5 , l5 - s1

پیش یه متخصص حتما برین و mri هم بگیرین تا درصد آسیب دیدگی مشخص بشه . ولی اگه چند روز کامل استراحت کنید و فقط واسه دستشویی از جاتون بلند شین ( البته از دستشویی

فرنگی باید استفاده کنید )

نیازی نیست که حتما همین امروز پیش متخصص برید چون تو این چند روز هیچ فشاری بهش وارد نکردید و با استفاده آمپول ها و قرص ها از دردتون کاسته میشه و دکتر

بهتر میتونه معاینه کنه .

در ضمن در 99/99 درصد موارد دیسک کمر نیازی به عمل نداره و با استراحت و ورزش های مخصوص و مراعات کامل بهبودی حاصل میشه .

پس خودتون رو واسه عمل کردن نگران نکنید ولی مراعات کامل و استراحت کامل و در بهترین زمان مراجعه به متخصص رو بهتون پیشنهاد میکنم .

مرسی Scali جان !
البته همین کارهایی که گفتیدو میکنم و تا الان انجام میدادم ;)
نه عمل نمی کنم چون میخوام سربازی معاف شم :D
ضمناً شنیدم عمل دیسک کمر زیاد بازده خوبی نداره... درسته ؟

scali
22-07-2012, 12:59
مرسی Scali جان !
البته همین کارهایی که گفتیدو میکنم و تا الان انجام میدادم ;)
نه عمل نمی کنم چون میخوام سربازی معاف شم :D
ضمناً شنیدم عمل دیسک کمر زیاد بازده خوبی نداره... درسته ؟[/QUOTE]

مطمئنا بستگی به جراحش داره و تجربه و تواناییش . ولی ما دو جور عمل داریم یکی عمل باز و یکی عمل از طریق آندوسکوپی

عمل باز کل ماهیچه کمر رو باز میکنن و عمل میکنن که در این صورت 2 3 ماه استراحت مطلق نیاز داری و در ضمن ترمیم ماهیچه ها و عفونت بعد از عمل و .... مشکلات این عمل هست

ولی عمل آندوسکوپی به اندازه 2 3 میلیمتر کمرت رو سوراخ میکنن و از طریق اون سوراخ کوچیک عمل انجام میشه که مطمئنا کار هر کسی نیست و خوبیش اینه ماهیچه هات سالم میمونه و

تقریبا عفونتی نداره و اینکه بعد از دو روز مرخص میشی و بعد از 7 8 روز میتونی تمام کارهاتو خودت انجام بدی و به زندگی عادیت برگردی .

اینو میدونم که بیمارستان حضرت رسول این عمل رو انجام میده . جای دیگه باشه رو نمیدونم .

البته امیدوارم به عمل نیاز نداشته باشی چون عمل در مواقعی هست که اختیار و کنترل ادرار و مدفوع رو از دست داده باشی .

علیرضا
22-07-2012, 16:26
wow !
مرسی از راهنمایی هات Scali جان.

اطلاعات به درد بخوری کسب کردم.
تا چند دیقه دیگه دارم راه می افتم به سمت دکتر
;)

scali
22-07-2012, 21:56
wow !
مرسی از راهنمایی هات Scali جان.

اطلاعات به درد بخوری کسب کردم.
تا چند دیقه دیگه دارم راه می افتم به سمت دکتر
;)

خواهش میکنم .امیدوارم مشکل خاصی نباشه .

raha1106
20-05-2018, 13:39
درود بر همگی . منم دیسک کمر داشتم و با درمان خوب شدم .تا انجایی که میتونید عمل انجام ندید. من چند ماه زیر نظر دکتر پور قاسمیان تحت درمان بودمم. و خداروشکر جواب گرفتم. تویسایتش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم در یسری اموزش هست . ببیند و عمل کنید