ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جلوگیری از ریزش مو و تقویت و رویش مجدد آن

amin_1985x
18-07-2012, 18:26
با سلام به همه..

اولا اینکه من پزشک نیستم ، اما خیلی وقته که دارم در رابطه با این موضوع تحقیق می کنم.

من حدودا از 7 سال پیش ریزش مو هام شروع شد ، دکتر های مختلفی رفتم داروهای مختلفی از جمله (فینستراید ، ماینوکسیدیل ،زینک ، ...) رو برای من تجویز کردن حالا خلاصه می کنم که حالا هر دکتر روشی خاص داشت و مدل داروها فرق می کرد ولی در کل حواب نگرفتم، ولی بالاخره راهشو پیدا کردم که به شما هم می گم و امیدوارم موثر باشه.

ریزش مو به چندین دسته تقسیم می شه:

1. ارثی: که هیچ راه درمانی ندارد.
2. مشکلات هرمونی : هم خانمها و هم آقایون فرقی نمی کنه ولی بیشتر در آقایانی که بدنسازی می کند به دلیل مصرف هورمون بیشتر دیده می شود، که باید پیشگیری یا سریعا درمان شود ، معمولا مشکل جدی نیست.
3.ریزشی که به 2 عامل بالا ربطی ندارد: که در این رابطه توضیح می دهم.

عامل ریزش:
1. کشیدن سیگار
2. مصرف الکل
3.استمنا یا نزدیکی مکرر
4. تغذیه نامناسب

توجه: اشخاصی که این 4 عامل رو دارن 100% دچار ریزش مو نمی شوند ولی اشخاصی که ریزش مو دارند 100% چند مورد از این عوامل رو دارند.

راه حل:

1.سیگار: بهتر است سیگارو ترک کنند ( من خودم اینکارو کردم) یا کمش کنید و ویتامین c زیاد مصرف کنید
2. مصرف الکل: در صورت امکان در طول این مدت درمان 6-8 ماه که اعلام می کنم مصرف نشود
3. استمنا یا نزدیکی مکرر: خوب این کار خیلی از مواد پروتئینی و انرژی و ویتامین هارو دفع و باعث فقرشون در بدن می شه لطفا خودتون رعایت کنید دیگه.
4.تغذیه نامناسب: در تغذیه سعی کنید همه چیز مصرف کنید ، ولی حداقل اومگا3 و ویتامین E و ویتامین C را حتما مصرف کنید.

روش درمان (رویش مجدد و تقویت آن)

البته این راه یه کم هزینه داره

این چند موارد رو خریداری می کنید ( دقیقا همین مواردی که اعلام می کنم و حتما اصلش را بگیرید)

1.شامپو ایروکس حالا برای شرایط موی خودتونو بگیرید مثلا چرب بودن، خشک بودن (این محصول ایرانی می باشد)

2. تونیک Alpecin Liquid (این محصول آلمانی می باشد)

3. ماینوکسیدیل کرکلند Minoxidil KIRKLAND (این محصول آمریکایی می باشد و خیلی کمیابه)

توجه: ماینوکسیدیل کرکلند زنانه و مردانه داره برای مرد ها 5% و خانمها 2% روی جعبه اش زنانه و مردانش درج شده.

4. مکمل رژیمی Schiff Hair,Skin & Nails (این محصول هم آمریکایی هست و در داروخانه ها راحت پیدا می شه)

5. مکمل رژیمی ECHOPHANE (این محصول فرانسوی می باشد و راحت در داروخانه ها پیدا می شه

روش استفاده:

خوب مو هایتان را از این به بعد با این شامپو می شویید ، بعد از هر حمام از تونیک Alpecin استفاده می کنید و به تمام پوست سرتان می زنید ، فکر می کنم هر قوطیش برای 3-4 ماه کافی باشه ، ماینوکسیدیل رو 2 بار در روز و هر بار 1 میلی گرم به کف بالای سر و جاهایی که ریزش داشته می زنید و باید تا 2-3 ساعت رو پوست سرتون باشه، مکمل Schiff بستش 120 عددی و ECOPHANE بستش 60 عددی بعد از نهار هر روز از هر کدام 1 عدد میل می کنید.

توجه: صبر و حوصله داشته باشید این درمان بین 6-8 ماه طول می کشه ولی در اواخر ماه دوم تغییرات رو حس می کنید.

موفق باشید

Mr_100_dolari
19-07-2012, 01:22
با سلام خدمت شما دوست عزیز و تشکر به خاطر توضیحاتتون چند تا سوال داشتم :

شما چه مدته از این روش هایی که گفتید استفاده میکنید ؟
چقدر اثر گذار بوده؟
من خودم از شامپو فیکتوم اکتیو آنتی شوت مدل تقویت و ترمیم مو استفاده میکنم که محصول اوریشه هستش که بهتره استفاده از این شامپو همراه با قطره های مکملش بعد از حمام استفاده بشه اما چون قطره هاش گرونه من فقط از شماپوش استفاده میکنم که قیمت شامپوشم خیلی بالاست نظرتون در مورد این شامپو و قطره های مکملش چیه ؟
از قرص های زینک پلاس و vitamins for the hair که شامل یک بسته قرص 65 تایی هستش هم استفاده میکنم نظرتون در مورد این قرص ها چیه ؟ (قبلا قرص فینستراید میخوردم اما خیلی وقته که دیگه استفاده نمیکنم)
از ماینوکسیدیل هم استفاده میکنم اما نمیدونم کجایی هستش (فکر کنم ایرانی باشه) قیمتش حدود 6 هزار تومان هستش که البته ساختنی هستش که خود دکتر تجویز کرده که اگر از فرمول ها سر درمیارید فرمولش رو هم براتون بنویسم
این ماینوکسیدیل که شما میگین با نمونه ایرانیش چه فرقی داره ؟ و مگه ماینوکسیدیل ساخت چند تا کشور هستش ؟
درضمن خواهشا قیمت هر کدام از محصولاتی را که نام بردید به صورت کامل از 1 تا 5 رو برای من و دیگر دوستان بفرمایید چقدره ؟
با تشکر از شما

amin_1985x
19-07-2012, 10:30
سلام

2 تا بحث وجود داره
1. جلوگیری از ریزش مو و قطع کردن ریزش مو
2. رویش مجدد و تقویت آن

بحث شامپو در جلوگیری ریزش هست این شامپویی که میفرمایید رو بنده استفاده نکردم. ولی این شامپویی که معرفی کردم خیلی راضیم. من از این روشی که اعلام کردم 8 ماه استفاده می کنم به جرات می تونم بگم که اصلا ریزش مو ندارم و 40-50 % از مو هایی که از دست دادم برگشته.

1. لطفا حالت موهاتونو برام توضیح بده چرب بودن نازک یا..... ؟؟؟ (در مورد شامپو راهنماییت کنم)

در ضمن خواهشا از فینستراید یا فینپشیا یا پروپشیا و مدل های دیگرشو استفاده نکنید هرمون رو تو بدن بهم می ریزه.

در مورد ماینوکسیدیل:

خیلی مهمه ، مانوکسیدیل یک ماده محرک مو هست که محلول در الکل می باشد ، فرمول همشون یکی هست فقط درصدش فرق می کنه (در حالت استاندارد برای مردان 5% و خانمها 2%)و فوت کوزه گری اون شرکت داروساز یا داروخانه که فرمول رو ترکیب می کنه که خودم 10-12 مدل امتحان کردم دست سازشو مال داروسازی های ایرانی و ... اما جواب نگرفتم. ولی اینی که معرفی کردم رو جواب گرفتم به هرکسی هم معرفی کردم جواب گرفته.

1. شامپو ایروکس نمی دونم چنده ولی گرون نیست
2. تونیک Alpecin Liquid فکر می کنم 18-19 هزار تومنه.
3. Minoxidil KIRKLAND اگر گیر بیاری و باید آمریکایی باشه هر قوطی 60 میلش بین 25 تا 30 تومنه
4. مکمل Schiff دقت کنید برای پوست و مو و ناخنشو بگیرید که یه کم گرونه فکر کنم نزدیک 70 تومنه
5.مکمل ECOPHANE هم فکر کنم نزدیک 30 تومنه

راستی اگر زینک مصرف می کنی قطعش نکن ، زینک مصرفش ضرر نداره و vitamins for the hair هم ضرر نداره ولی این دو مکملی که معرفی کردم چیزی وجود نداره که مو لازم داشته باشه و تو اینا نباشه.

در کل من خیلی راضیم ، واقعا جواب گرفتم و دلم خواست به بقیه هم بگم که استفاده کنن.

خواهشا اگر این دستور دنبال می کنید دقیقا این دارو هایی که معرفی کردم رو بگیربد مخصوصا ماینوکسیدیل رو خیلی مهمه و صبر و حوصله داشته باشید و به موقع استفاده کنید.

Mr_100_dolari
19-07-2012, 13:55
سلام

2 تا بحث وجود داره
1. جلوگیری از ریزش مو و قطع کردن ریزش مو
2. رویش مجدد و تقویت آن

بحث شامپو در جلوگیری ریزش هست این شامپویی که میفرمایید رو بنده استفاده نکردم. ولی این شامپویی که معرفی کردم خیلی راضیم. من از این روشی که اعلام کردم 8 ماه استفاده می کنم به جرات می تونم بگم که اصلا ریزش مو ندارم و 40-50 % از مو هایی که از دست دادم برگشته.

1. لطفا حالت موهاتونو برام توضیح بده چرب بودن نازک یا..... ؟؟؟ (در مورد شامپو راهنماییت کنم)

در ضمن خواهشا از فینستراید یا فینپشیا یا پروپشیا و مدل های دیگرشو استفاده نکنید هرمون رو تو بدن بهم می ریزه.

در مورد ماینوکسیدیل:

خیلی مهمه ، مانوکسیدیل یک ماده محرک مو هست که محلول در الکل می باشد ، فرمول همشون یکی هست فقط درصدش فرق می کنه (در حالت استاندارد برای مردان 5% و خانمها 2%)و فوت کوزه گری اون شرکت داروساز یا داروخانه که فرمول رو ترکیب می کنه که خودم 10-12 مدل امتحان کردم دست سازشو مال داروسازی های ایرانی و ... اما جواب نگرفتم. ولی اینی که معرفی کردم رو جواب گرفتم به هرکسی هم معرفی کردم جواب گرفته.

1. شامپو ایروکس نمی دونم چنده ولی گرون نیست
2. تونیک Alpecin Liquid فکر می کنم 18-19 هزار تومنه.
3. Minoxidil KIRKLAND اگر گیر بیاری و باید آمریکایی باشه هر قوطی 60 میلش بین 25 تا 30 تومنه
4. مکمل Schiff دقت کنید برای پوست و مو و ناخنشو بگیرید که یه کم گرونه فکر کنم نزدیک 70 تومنه
5.مکمل ECOPHANE هم فکر کنم نزدیک 30 تومنه

راستی اگر زینک مصرف می کنی قطعش نکن ، زینک مصرفش ضرر نداره و vitamins for the hair هم ضرر نداره ولی این دو مکملی که معرفی کردم چیزی وجود نداره که مو لازم داشته باشه و تو اینا نباشه.

در کل من خیلی راضیم ، واقعا جواب گرفتم و دلم خواست به بقیه هم بگم که استفاده کنن.

خواهشا اگر این دستور دنبال می کنید دقیقا این دارو هایی که معرفی کردم رو بگیربد مخصوصا ماینوکسیدیل رو خیلی مهمه و صبر و حوصله داشته باشید و به موقع استفاده کنید.

با تشکر از شما

موهام معمولی هستش اما یه کم متمایل به چرب هستش (خیلی کم) و نازکم هستش
این تونیک Alpecin Liquid قیمتش 18 برای 4 ماه و یا مکمل ECOPHAN قیمتش 30 تومان خوبه اما Minoxidil KIRKLAND و مکمل Schiff خیلی گرونه (به جای مکمل Schiff مکمل دیگه ای هستش که یه کم ارزونتر باشه)

Minoxidil KIRKLAND هر قوطیش 60 میلش با توجه به 2 بار استفاده در هر روز تا چه مدت قابل استفاده میباشد (بعد از چند وقت تمام میشه)
با تشکر از شما

amin_1985x
19-07-2012, 17:50
سلام

پس از همین شامپو ایروکس استفاده کن برای موهای چرب و نازکشو بگیر.

هر قوطی ماینوکسیدیل برای 1 ماه کافیه اگر از اواخر ماه دوم دیدی جواب می ده از اون موقع به بعد یکبار در روز استفاده کن.

و اما در مورد مکمل Schiff بستش 120 عددی هست و برای 4 ماه کافیه و تقریبا اصل موضوع همین مکمل هست بهتره همینو بگیری.

حواست باشه تمام موارد با هم مصرف بشه. هر کدام از 5 موارد یک کار انجام می دن با هم به نتیجه می رسه.

موفق باشی

Mr_100_dolari
19-07-2012, 23:18
سلام

پس از همین شامپو ایروکس استفاده کن برای موهای چرب و نازکشو بگیر.

هر قوطی ماینوکسیدیل برای 1 ماه کافیه اگر از اواخر ماه دوم دیدی جواب می ده از اون موقع به بعد یکبار در روز استفاده کن.

و اما در مورد مکمل Schiff بستش 120 عددی هست و برای 4 ماه کافیه و تقریبا اصل موضوع همین مکمل هست بهتره همینو بگیری.

حواست باشه تمام موارد با هم مصرف بشه. هر کدام از 5 موارد یک کار انجام می دن با هم به نتیجه می رسه.

موفق باشی

مرسی دوست عزیز
این ماینوکسیدیل که گفتی رفتم بگیرم گفتن ندارن باید از کجا بگیرم ؟
الان شما خودت روزی یک مرتبه از ماینوکسیدیل استفاده میکنی ؟ (مگه نباید روزی 2 بار استفاده کرد)
میشه اگر در مورد تغذیه مناسب چیزی میدونی یه کم توضیح بدی مثلا خوراکی ها یا میوه ها یا هر چیز دیگه ای که با خوردنشون به تقویت و رشد مو کمک میشه و یا خوراکی ها یی که از خوردنشون باید پرهیز شود و خوردنشون باعث ریزش بیشتر مو میشود اگه اطلاعاتی دارید بفرمایید (البته تجربه شخصیتم برام مهمه)
در ضمن درست که شاید خیلی از این موارد تخصصی باشه اما به نظر من کسی که تو زمینه ای تجربه داشته باشه و راه و روش های مختلفی رو امتحان کرده باشه و به نتیجه مثبتی رسیده باشه شاید خیلی بهتر از یه متخصص بتونه کمک کنه در کل بازم ازت ممنونم. :11:

amin_1985x
20-07-2012, 17:36
خواهش می کنم.

راستش این ماینوکسیدیل خیلی کمیابه به سختی گیر میاد ولی یا داروخانه قانون تو ونک داره یا یه داروخانه هست اسمش یادم نیست تو تجریش فک کنم سر مقدس اردبیلی باشه.

من الان فقط شب ها می زنم یعنی یکبار در روز. ماینوکسیدیل جهت تحریک مو برای رشد اون هست گفتم که اگه می خوای هزینت بیاد پایین 1ماه و نیم روزی 2 بار بزن و بعدش 1بار بزن تا 6-8 ماه بعد از اون 2 روز یکبار به مدت 1 ماه بعد یواش یواش قطع می کنی ، البته من هنوز قطع نکردم.

در مورد تغذیه راستش من توام با این قضیه چون ورزش رو شروع کردم یه رژیم ساده گرفتم. که شبا سبزیجات می خورم. برنج و نون و روغن رو خیلی کم مصرف می کنم، احساس می کنم فلفل یا چیزهای تند باعث ریزش می شه. اگه تونستی روزی فقط 10 تا دونه تخم کدو بخور و اون مکمل هایی که معرفی کردم عالی هستن ، ویتامین E و C یادت نره.

راستش من زیاد وقت ندارم بیام نت ولی هر سوالی باشه من در خدمتم وقت کنم جواب می دم.

موفق باشید.

Mr_100_dolari
20-07-2012, 19:58
بازم تشکر

راستی این ماینوکسیدیل رو دکتر گفته به هیچ عنوان نباید قطع کردش چون باعث میشه موها 2 برابر از قبل بیشتر بریزه و تمام موهایی که به واسطه ماینوکسیدیل رشد کرده بودند دوباره از بین برن(درسته) ؟

amin_1985x
20-07-2012, 20:34
خواهش می کنم.

بله درسته باید تا آخر عمرت بزنی چون موهایی که با ماینوکسیدیل رشد کردن بهش اعتیاد دارن ولی بعد 8 ماه که کاملا جواب گرفتی می تونی با یک برنامه 2-3 ماه یواش یواش ترکش بدی. یعنی 1 ماه یک شب درمیون بزنی ماه بعد 2 شب درمیون و ماه بعد رو حموم به حموم و هفته ای یک بار و ماهی 2 بار و .....

ولی اگه دیدی که دوباره ریزش شروع شد نمی تونی قطعش کنی باید همیشه استفاده کنی.

775e
23-07-2012, 01:15
ماینوکسیدیل خوبه ولی اعتیاد آوره بخاطر این خوب نیست .
زینک خوبه شامپو ایروکس عالیه اگه سرتون شوره داره حتما استفاده کنید
مس هم بخورید بهش میگن قرص زینک
اما اگر می خواید خلاص شید برید مو بکارید خیلی راحت
حتما با یه دکتر متخصص پوست مشورت کنید حدالامکان 1جلسه یا 2 جلسه

یه قرص هست فینیپشیال که خارجیش هست ایرانیشم هست هیچ فرقی نمی کنه
برای ماینوکسیدیل هم ایرانیش با خارجیش تفاوت نداره
قرصه خوب جواب میده اما با دکتر حتما مشورت کنید
در ضمن قرص برای مرد هاست زن ها نباید بخورند مشکل دار میشن

T I G E R
30-07-2012, 16:51
سلام
برخى صحبت هاى دوست عزيزمون چنان غيرعلمى و بى منطق بود که من ناچار شدم اشتباهاتشون رو گوشزد کنم
چونکه سبب گمراهى کاربران ديگه شده
قبل از هر چيز بايد بگم در زمينه ريزش مو يه تاپيک تخصصى در بخش پرسش و پاسخ پزشکى هستش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ريزش مو به چندين دسته تقسيم مى شه:

1. ارثي: که هيچ راه درمانى ندارد.
2. مشکلات هرمونى :
3.ريزشى که به 2 عامل بالا ربطى ندارد: که در اين رابطه توضيح مى دهم.

اولا ريزش مو به دو دسته ارثى و غير ارثى تقسيم ميشه
هر دو دسته هم درمان داره
فقط درمان روش ارثى طولانى مدت هستش
ولى درمان روش غير ارثى راحت تر و کوتاه مدت درمان ميشه

عامل ريزش:
1. کشيدن سيگار
2. مصرف الکل
3.استمنا يا نزديکى مکرر
4. تغذيه نامناسب

توجه: اشخاصى که اين 4 عامل رو دارن 100% دچار ريزش مو نمى شوند ولى اشخاصى که ريزش مو دارند 100% چند مورد از اين عوامل رو دارند.

خب اين حرف اصلا بى مورد بود

عامل ريزش مو :
1- استرس و فشارهاى روحي
2- تستسترون (عامل ريزش ارثى)
3- کمبود آهن
4- کم کارى يا پرکارى غده تيروئيد
5- تغذيه و بهداشت نامناسب

مثلا در زمينه استمناء و نزديکى مکرر حرفتون کاملا بى ربط بود و اصلا پايه علمى نداره
البته برخى افراد مذهبى يه عالمه مضرات براى استمناء عنوان کردن ازجمله ريزش مو (که پايه علمى نداره)
ولى براى رابطه جنسى صحيح (به هر ميزان) اصلا نه در شرع اسلامى و نه علم نه تنها منع نشده بلکه بعنوان عاملى که سبب رفع استرس و فشارهاى روحى است توصيه شده
بهمين خاطره که در دين اسلام توصيه شده جوانان زودتر ازدواج کنند که يکى از دلايلش همينه

در زمينه استمناء هم وضعيت مشابهى هستش (در اينجا فقط در زمينه ريزش مو صحبت ميکنم نه موارد ديگه)
بگذاريد با يک مثال توضيح بدم
فرض کنيد فردى با چاقو مرتکب قتل ميشه و بعد در دادگاه عنوان ميکنه عامل قتل چاقو است و هرکس چاقو داره قاتله
(اينجورى تمام آشپزها و جراحان و ...رو قاتل ميکنه)
ولى واقعيت امر اينه که مشکلات روحى و روانى فرد و استرس هاى اجتماعى اون سبب شده قتل انجام بده
حالا اگه چاقو هم در بين نبود اون فرد بوسيله ديگه و حتى دست خالى قتل انجام ميداد
خب استمناء هم چنين هستش ... اگه استمناء رو چاقو و ريزش مو رو قتل در نظر بگيريم متوجه ميشيد که
اين استمناء نيست که سبب ريزش مو ميشه بلکه استرس شديد و مشکلات روحى هستش که عامل اصلى هستش و استمناء در اين زمينه بى تاثيره

حالا اگه فرد استرس داشته باشه چه استمنا نکنه چه سيگار و غيره مصرف نکنه باز ريزشش ادامه داره (البته به معنى مجوز انجام اينکارها نيست)
تمام پزشکان توصيه ميکنم اولين گام و بزرگترين گام جهت درمان ريزش مو رفع استرس و فشار روحى است

4. مکمل رژيمى Schiff Hair,Skin & Nails (اين محصول هم آمريکايى هست و در داروخانه ها راحت پيدا مى شه)

5. مکمل رژيمى ECHOPHANE (اين محصول فرانسوى مى باشد و راحت در داروخانه ها پيدا مى شه
مصرف مالتى ويتامين براى تقويت مو توصيه ميشه ولى لازم نيست چند نوع مالتى ويتامين مصرف بشه
هر دو مکملى که عنوان کرديد در واقع يک مالتى ويتامين مخصوص مو هستن
فقط يک نوع مالتى ويتامين کفابت ميکنه
حالا هر مالتى ويتامين ساختار خاص خودش رو داره و در بدن فرد به طرق مختلف جذب ميشه
خود شخص بايد ببينه کدوم نوع بهش بهتر ميسازه

ماينوکسيديل کرکلند Minoxidil KIRKLAND (اين محصول آمريکايى مى باشد و خيلى کميابه)

چرا حتما ماينوکسديل کرکلند؟
بهترين نوع ماينوکسيديل ، روگين هستش که بصورت Foam بهترين ماينوکسيديل جهانه که تاثير بيشتر نسبت به نوع محلول داره
در بين فروم هاى خارجى کاربران هيچکدوم نگفتن ماينوکسيديل کرکلند بهتر از روگين هستش ونهايتا در همون حد روگين دونستن
افراد متعددى هم عنوان کردن روگين بسيار تاثيرگذارتر از کرکلند هستش

البته ماينوکسيديل کرکلند مسلما از ماينوکسيديل ايرانى بهتره ولى آيا اينقدر تفاوت قيمت مى ارزه؟
حداقل فرد ميخواد اينهمه هزينه کنه يهو بره روگين بصورت Foam پيدا کنه

تونيک Alpecin Liquid (اين محصول آلمانى مى باشد)
کسيکه از ماينوکسيديل استفاده ميکنه نيازى به مصرف تونيک ديگه نداره
البته تونيک آلپسين هم تونيک خوبيه ولى توصيه ميکنم حتما بايد بين مصرف اين تونيک و ماينوکسيديل فاصله باشه
در ضمن تونيک آلپسين با شامپو آلپسين بهتر مچ ميشه

شامپو ايروکس حالا براى شرايط موى خودتونو بگيريد مثلا چرب بودن، خشک بودن (اين محصول ايرانى مى باشد)

شامپو درمانگر نيست ولى درکنار درمان دارويى تا حدودى موثره
در بين شامپو هاى ايرانى شامپو ضد ريزش فوليکا ، شاممپو ضدريزش سريتا و ايروکس شامپوهاى خوبى هستن
در واقع شامپو بايد به فرد بسازه نوعش اصلا مهم نيست

در ضمن خواهشا از فينسترايد يا فينپشيا يا پروپشيا و مدل هاى ديگرشو استفاده نکنيد هرمون رو تو بدن بهم مى ريزه.

اينکه ريزش شما بدون فيناسترايد خوب شده نشانگر اينه که ريزش شما غير ارثى بوده يا اينکه ميزان افزايش تستسترون زياد نيست
در ضمن جنس موها و قدرت ريشه مو از عوامل ديگه تاثيرگذارى هستش

ممکنه فردى دچار افزايش شديد تستسترون در بدن شده باشه و يا جنس موهاش خوب نبوده و ريشه قدرت لازم رو نداره
شما نمى تونيد به چنين فردى صرفا درمان خودتون رو توصيه کنيد
چون براى اين فرد قدم اول کاهش ميزان تستسترون در بدن هستش

اگه ريزش شما ارثى شديد باشه بايد منهاى مصرف ماينوکسديل از فيناسترايد 1 ميلى گرم استفاده کرد
ميليونها نفر در جهان از اين قرص استفاده ميکنند و FDA نظارت دقيق بهش داره و عوارضش هم مشخصه

من از اين روشى که اعلام کردم 8 ماه استفاده مى کنم به جرات مى تونم بگم که اصلا ريزش مو ندارم و 40-50 % از مو هايى که از دست دادم برگشته.

دوست عزيز خوشحالم موهاتون بهبود پيدا کرده ولى دليل اصلى بهبود موهاتون صرفا مصرف ماينوکسيديل و تغذيه و بهداشت مناسب موهاتونه
حالا يه مالتى ويتامين مصرف کنيد چه ده تا ، اين شامپو رو بزنيد يا شامپو ديگه رو و ... تاثيرى نميذاره

موفق باشيد

bas ali
30-07-2012, 17:19
من چند روزیه دارم zinc مصرف میکنم . قبلا 2 سال موهام رو با ماینوکسیدیل شستم ولی الان اثرش از بین رفته
دکتر گفته فینستراید مصرف کن ، این رو هم قبلا مصرف کردم ولی خوب ترجیح میدم که دیگه مصرف نکنم
بنظرتون همین زینک کافیه ؟

T I G E R
31-07-2012, 16:27
من چند روزیه دارم zinc مصرف میکنم . قبلا 2 سال موهام رو با ماینوکسیدیل شستم ولی الان اثرش از بین رفته
دکتر گفته فینستراید مصرف کن ، این رو هم قبلا مصرف کردم ولی خوب ترجیح میدم که دیگه مصرف نکنم
بنظرتون همین زینک کافیه ؟
من متوجه منظور شما نیستم
شما از داروی ماینوکسدیل استفاده کردید یا از شامپوی ماینوکسیدیل؟

شامپوی ماینوکسیدیل تاثیر زیادی نداره
محلول ماینوکسیدیل بسیار تاثیرگذاره ولی نباید مصرفش رو متوقف کرد
اگه ریزش شما ارثی باشه و نمیخواهید فیناستراید مصرف کنید پس حتما باید از ماینوکسیدیل بهمراه قرص Zinc (روی) استفاده کنید
توصیه میکنم ویتامین E هم رو مصرف کنید

این حداقل کاری هستش که باید انجام بدید

حتما موهاتون رو هر دور روز یکبار بشورید ، روزانه 4-6 لیوان آب بنوشید ، مصرف سیزیجات رو هم در رژیم روزانه قرار بدید

در ضمن سوالات مو رو در تاپیک زیر مطرح کنید

هـر گـونــه ســوال راجــع به مــــ ـو در ایـنجــا مطــرح شــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید

Mehran-King
31-07-2012, 18:53
سلام قیمت اون مواردی که گفتین واسه تقویت مو خوبه تقریبا چقدره؟

Ezel
31-07-2012, 20:01
سلام /

باتوجه با اینکه دوستان اشاره کردند که تاپیک جامع تر و تخصصی تری در انجمن پرسش و پاسخ پزشکی موجوده بنابراین ادامه ی این مباحث رو دوستان اونجا پیگیری کنند :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این تاپیک هم به زودی منتقل میشه به اون بخش ./

ممنون .