ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیستم عامل بادا چطوره؟

1clik
18-07-2012, 16:31
دوستان وضعیت سیستم عامل بادا در حال حاضر چطوره واسش نرم افزار به حد کافی اومده میدونم که اندروید حرف اول رو میزنه ولی گوشیهای اندروید خیلی گرونه میخام بدونم بادا رو چطور میبینین واسه خرید؟

Rhodes
18-07-2012, 16:43
دوستان وضعیت سیستم عامل بادا در حال حاضر چطوره واسش نرم افزار به حد کافی اومده میدونم که اندروید حرف اول رو میزنه ولی گوشیهای اندروید خیلی گرونه میخام بدونم بادا رو چطور میبینین واسه خرید؟

بادا رو هواست !! اصلا طرفش نرو.

clau
18-07-2012, 17:42
سیستم عامل بادا مفت نمی ارزه ارزش خرید نداره -من به شخصه همون سیمبین 3نوکیا بهش ترجیح میدم-همه گوشیهای اندروید که گرون نیستن با یک هزینه در حد متوسط هم میشه گوشیهایی خوبی که سیستم عامل اندروید دارن رو خرید

buyfx
18-07-2012, 18:50
دوست عزیز به هیچ عنوان سمت بادا نرو .
من خودم wave 2 دارم دقیقا همون جاوا هستش از لحاظ نرم افزار <ولی از لحاظ بازی نه یکم بهتره .
یه اندروید 250 تومانی بگیری 1000 برابر بهتر از موبایل با سیستم بادا هستش
موفق باشی

MMM52
18-07-2012, 19:38
اندروید که اصلا از نظر قیمتی انچنان گرون نیست...

سری اکسپریا سونی اریکسون از نظر قیمت خیلی گوشیهای مناسبی داره که همشون آندروید ساندویچ بستنی براش آپ شده...

mous3030
19-07-2012, 00:08
اشغال ادم حیفش میاد گوشی رو مفتی به دیگرون واگذار کنه تا چه برسه بفروشه

h!tman
19-07-2012, 01:03
سیستم عامل بادا تا وقتی با سیستم عامل دیگه ای مقایسه نشه خوبه.
خوبیش اینه که روی گوشی های خیلی خوبی هست. سری های ویو از نظر ساخت عالی هستند
اما خوب در برابر سیستم عامل های فعلی بازار حرفی برای گفتن نداره

mous3030
25-07-2012, 17:18
من یکی که رفتم ویو 2 فروختم و اکسپریا پرو خریدم بنظرم سیستم عامل حرف اول رو در انتخاب میزنه

maziarzar
25-07-2012, 17:35
اولویت های هرفرد بافرد دیگری فرق میکنه ولی به طورکلی سیستم عامل دوربین صدا جز مهمترین اولویت ها برای افراد محسوب میشه

armin 76
25-07-2012, 19:46
با همون بودجه واسه اون گوشیهایی با سیستم عامل بادا میتونید گوشی آندرویدی خوبی بگیرید
البته با قیمت های پایین اینا خیلی خوب هستن (آندروید)
xperia mini
xperia ray
xperia pro
neo v
اینا از 250 شروع میشن تا آخریش که حدودا 450

mous3030
25-07-2012, 23:53
اولویت های هرفرد بافرد دیگری فرق میکنه ولی به طورکلی سیستم عامل دوربین صدا جز مهمترین اولویت ها برای افراد محسوب میشه

صدا و دوربین و .. تا حدودی به سیستم عامل وابسته است دیگه میشه با برنامه اونا رو ارتقا داد یا به مطلوبیتهای زیادی رسید .در همون بادا هم کاستوم رام های که میزدیم هر کدوم بنوعی رو کار دوربین اثر داشت سوای اون سیستم عامل باید تونائی کشش برنامه ها رو داشته باشه نه مثل بادا که چهارتا برنامه درپیتی توش میرختی گوشی لگ میزد هنگ میکرد شارژ خالی میکرد و ......تا پیش از این خود منم یه تاپیک ایجاد کرده بود مبنی بر اهمیت سیستم عامل حالا میفهم قضیه از چه قراره . فکر میکنم رو سر همین سیستم عامله که گوشیهای نوکیا باد کرده مثل گوشی به اون شیکی e7

maziarzar
26-07-2012, 02:29
طبق اخبار الان سری لومیا نوکیا سه برابر بیشتر از سری گلکسی سامسونگ وتقزیبا دوبرابرایفون جدید فروش داشته درصورتی که الان همه تو این فروم پیشنهاد گوشی های اندروید وای او اس رامیدن

h!tman
26-07-2012, 11:54
نوکیا 4میلیون سری لومیا فروخته و هنوز به میزانی که 6ماه پیش ،پیش بینی کرده بود نرسیده! شرکت مدام ضرر دهی داره و مدام از سمت تمامی شرکت ها شایعه خرید نوکیا میادو سامسونگ توی 2ماه 10میلیون Gs3 ! این امار ها رو از کجا میارید؟
:دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d-news-4541.php

Abolfazl_Real
26-07-2012, 13:39
من خودم wave ii داشتم قبلا فروختمش 
در یک کلام بادا آشغاله اصلا سمتش نرو که پشیمون میشه
فقط برو سمت آندروید یا ios

armin 76
26-07-2012, 14:35
بادا که حرفی واسه گفتن نداره الان

maziarzar
26-07-2012, 21:45
نوکیا 4میلیون سری لومیا فروخته و هنوز به میزانی که 6ماه پیش ،پیش بینی کرده بود نرسیده! شرکت مدام ضرر دهی داره و مدام از سمت تمامی شرکت ها شایعه خرید نوکیا میادو سامسونگ توی 2ماه 10میلیون Gs3 ! این امار ها رو از کجا میارید؟
:دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d-news-4541.php
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروش گوشی های Lumia نوكیا در سه دوره نخست از اپل و سامسونگ پیشی گرفت

mous3030
27-07-2012, 00:49

چنین چیزی اگه صحت داشته باشه بازم هم به سیستم عامل ویندوز فون بر میگرده بنظرتون اگه همین سری لومیا با سیمبین بود جایگاهش از نظر فروش و طرفدار کجا بود ؟در هر صورت سیستم عامل بادا مزخرفه و هر گوشی با اون سیستم عامل هر چقدر هم امکانات سخت افزاری وکیفیت ساخت بالا داشته باشه بازم مفت گرونه

dash_mehdi
27-07-2012, 01:08

من ٦ ماه ویو٢ داشتم.
گوشی بسیار عالی و سریعی بود و همه چی تموم اما یک چیزه اساسی نداشت اونم سیستم عامل.
بادا به لحاظ کیفیت و گرافیک تا حدی میتونه با اندروید رقابت کنه ولی به لحاظ تعداد حتی به یک چهارم تعداد برنامه های اندروید هم نمیرسه.
در کل اصلا سمتش نرید.

MR.CART
27-07-2012, 04:56
سیستم عامل بادا...بادا:31:

barcaboy10
27-07-2012, 16:18
بادا رو بيخيالش بشي بهتره........

tiyam 01
28-07-2012, 01:21
یه جا (فکر کنم موبایل دات آی آر) نوشته بود بادا و میگو میخوان با هم ادغام بشن و اسمش بشه نمیدونم چی چی :دی

h!tman
28-07-2012, 14:03
من بزرگترین خبر گذاری موبایل لینکمه و شما GSmaria?
جالب اینه توی خبر زده از سه ماهه آخر 2011تا سه ماهه دوم 2012 ! یعنی یک پروسه 9 ماهه
و اونوقت بعد از معرفی 4S و همینطور فروش Gs2 و نوت . سامسونگ این مقدار فروش کرده واپل هم همینطور؟!
یک بار دیگه به این خبر دقت کنید. Q2 یعنی سه ماهه دوم 2012 که 2میلیون فروخته
تا قبل از ارائه Lubia 900 نوکیا باور داشت 5میلیون گوشی هوشمند میفروشه که این مقدار به 1.5 میلیون هم نرسید و با اومدن لومیا 900 تازه این مقدار به 3.5میلیون رسیده .