ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : من ، کامپیوتر و تغییر رشته به پزشکی !

Vallio
17-07-2012, 22:39
سلام دوستان ،
من دانشجوی ترم آخر کاردانی کامپیوتر هستم ، خیلی خیلی به کامپیوتر علاقه دارم ، اما حوشبختانه به رشته پزشکی هم علاقه دارم !
من تا سال سوم ریاضی خوندم ، اما به جای پیش دانشگاهی رفتم و دیپلم کامپیوتر گرفتم و با اون به دانشگاه رفتم !

بعلت یه سری علایق شخصی میخام کلاس کنکور + کتاب + آزمون سراسری بدم برای رشته پزشکی !
به نظرتون میتونم ؟؟!

نگین که نهههههههه .....

avator20002000
21-07-2012, 04:00
همیشه رشته ای که دوست دارید ادامه بدید بهتره.اگه فقط قبولی پزشکی براتون مهمه با یکم تلاش می تونین دانشگاه های بین المللی سراسری قبول شید فقط هزینش یکم کمر شکنه!وگرنه راه خیلی سختی در پیش دارید.

Vallio
21-07-2012, 11:06
همیشه رشته ای که دوست دارید ادامه بدید بهتره.اگه فقط قبولی پزشکی براتون مهمه با یکم تلاش می تونین دانشگاه های بین المللی سراسری قبول شید فقط هزینش یکم کمر شکنه!وگرنه راه خیلی سختی در پیش دارید.

متوجه نشدم ، میشه کاملتر بگید ، میتونم بخونم و سال دیگه کنکور سراسری بدم ؟!

avator20002000
23-07-2012, 01:13
اگر مشکل سربازی ندارید.بشینین امسال با یه برنامه خوب شرکت کنید کنکور سال دیگه رو هم سراسری هم ازاد.دانشگاه ازاد اگر عالی درس بخونید قبولید ولی در حد معمولی بخونید می تونید دانشگاه های بین المللی دانشگاه سراسری(کیش و قشم و....)قبول بشید.فقط یک چیز رو قبلش در نظر بگیرید هزینه دانشگاه های بین المللی خیلی زیاده هر سال هم بالاتر میره .می تونید بهشون زنگ بزنید هزینه امسالشونو بپرسید .

farhadd
23-07-2012, 03:26
اینکاری که شما میخوای بکنی حتی اگرم بودجه شو داشته باشی بهیچوجه درست نیست.
رشته ی شما با رشته های زیست شناسی و پزشکی دو دنیای مطلقاً متفاوته.
شما باید پایه ی بسیار قوی در زیست شناسی از ابتدای دوره ی ربیرستان داشته باشی که نداری و پزشکی که سهله به بیولوژی هم بری بعداً به مشکلات اساسی میخوری.
شما نگاه نکن بعضی نخبه های ریاضی در زمان کنکور میرن تجربی و بعد پزشکی. همونا هم باوجود نخبگی شون کم به دردسر نمیخورن!
مثل اینه که یه کسی از اول دبرستان رشته ی ادبیات و انسانی خونده و حتی دو واحد فیزیک و ریاضی یا انفورماتیک و... بلد نباشه یهو بخاطر علاقه به لپتاپ بزنه به سرش که بیاد الکترونیک و کامپیوتر!!!
شما در ریاضی پایه ی قوی داری ولی بتنهایی با خوندن کتابهای زیست شناسی دبیرستان بجایی نمیرسی و یک شبه ره چند ساله رو نمیتونی بری. نه تئوری رو با حوصله و تعمق پیش استاد یاد گرفتی نه بخش عملی و آزمایشگاهی شو. اینا شوخی نیست.
ضمناً دوره ی پزشکی عمومی حدود 7 ساله. اونم اگه شب و روزت با کتاب باشه و مخ قوی داشته باشی! وگرنه بیشترم ممکنه بشه.... بعدشم اگه استخدام دولت بشی تا سالها باید بری مناطق محروم خدمت و زندگی کنی...
خیلیها سنگینی بعضی دروس این رشته رو نتونستن تحمل کنن و حتی به نصف راه هم نرسیده ول کردن و یه فوق دیپلم بهیاری نصیبشون شد!
آزمونهای جامع که هر دو سه سال توی این رشته برای دانشجویان پزشکی برگزار میشه درست مثل یک غربال و کنکور داخل رشته ای عمل میکنه و فشارش آدم رو روانی نکنه شانس آورده.
علاقه به تنهایی شرط نیست. منم به فضانوردی علاقه دارم! به خلبانی هم همینطور.... ولی وقتی نمیشه، نمیشه دیگه.
البته برای اینکه نا امید هم نشی باید بگم هیچ چیزی از این امور محال نیست ولی خب، با کسب اطلاعات کافی باید منطقی رفتار کرد تا با عمرت بازی نکرده باشی و آخرم هیچ.
گذشت اون دوران که امثال پرفسور حسابی هم پزشک بود هم مهندس برق هم فیزیکدان و...!
بطور آماتور میتونی در هر زمینه ی دلخواهت مطالعه کنی.
من برادرم پزشکه و اطلاعاتم رو بر اون اساس گفتم.

Vallio
23-07-2012, 08:46
اینکاری که شما میخوای بکنی حتی اگرم بودجه شو داشته باشی بهیچوجه درست نیست.
رشته ی شما با رشته های زیست شناسی و پزشکی دو دنیای مطلقاً متفاوته.
شما باید پایه ی بسیار قوی در زیست شناسی از ابتدای دوره ی ربیرستان داشته باشی که نداری و پزشکی که سهله به بیولوژی هم بری بعداً به مشکلات اساسی میخوری.
شما نگاه نکن بعضی نخبه های ریاضی در زمان کنکور میرن تجربی و بعد پزشکی. همونا هم باوجود نخبگی شون کم به دردسر نمیخورن!
مثل اینه که یه کسی از اول دبرستان رشته ی ادبیات و انسانی خونده و حتی دو واحد فیزیک و ریاضی یا انفورماتیک و... بلد نباشه یهو بخاطر علاقه به لپتاپ بزنه به سرش که بیاد الکترونیک و کامپیوتر!!!
شما در ریاضی پایه ی قوی داری ولی بتنهایی با خوندن کتابهای زیست شناسی دبیرستان بجایی نمیرسی و یک شبه ره چند ساله رو نمیتونی بری. نه تئوری رو با حوصله و تعمق پیش استاد یاد گرفتی نه بخش عملی و آزمایشگاهی شو. اینا شوخی نیست.
ضمناً دوره ی پزشکی عمومی حدود 7 ساله. اونم اگه شب و روزت با کتاب باشه و مخ قوی داشته باشی! وگرنه بیشترم ممکنه بشه.... بعدشم اگه استخدام دولت بشی تا سالها باید بری مناطق محروم خدمت و زندگی کنی...
خیلیها سنگینی بعضی دروس این رشته رو نتونستن تحمل کنن و حتی به نصف راه هم نرسیده ول کردن و یه فوق دیپلم بهیاری نصیبشون شد!
آزمونهای جامع که هر دو سه سال توی این رشته برای دانشجویان پزشکی برگزار میشه درست مثل یک غربال و کنکور داخل رشته ای عمل میکنه و فشارش آدم رو روانی نکنه شانس آورده.
علاقه به تنهایی شرط نیست. منم به فضانوردی علاقه دارم! به خلبانی هم همینطور.... ولی وقتی نمیشه، نمیشه دیگه.
البته برای اینکه نا امید هم نشی باید بگم هیچ چیزی از این امور محال نیست ولی خب، با کسب اطلاعات کافی باید منطقی رفتار کرد تا با عمرت بازی نکرده باشی و آخرم هیچ.
گذشت اون دوران که امثال پرفسور حسابی هم پزشک بود هم مهندس برق هم فیزیکدان و...!
بطور آماتور میتونی در هر زمینه ی دلخواهت مطالعه کنی.
من برادرم پزشکه و اطلاعاتم رو بر اون اساس گفتم.

سلام ، خیلی ممنون ، من برام مهم نیست چند سال طول میکشه ، من به سه رشته علاقه زیادی دارم ، هنر ، کامپیوتر و پزشکی ، کامپیوترم که معلومه ، در مورد هنر هم الان گرافیست و عکاس هستم ، میمونه رشته پزشکی ، علاقه زیادی دارم ، خیلی ، سال اول گزینه اولم واسه دوم دبیرستان رشته تجربی بود چون بالاترین نمره رو توی زیست و شیمی گرفتم ، دلیل نمیشه ولی میدونم که توانشو دارم !

hermione
24-07-2012, 00:22
رشته پزشکی سختیه دروسش اگه کمتر از مهندسیا نباشه مطمئنم بیشتر هم نیست
علاقه رو در نظر بگیر اینکه زیر درسا می مونی از اون دسته حرفهای بی اساسه
توی همه ی رشته ها خیلیا توی درسا میمونن این دلیل میشه کسی دیگه اون رشته رو انتخاب نکنه ؟
مطمئن باش اگه علاقه داشته باشی از پسش بر میای چه کنکور چه دانشگاه .

m.beh
24-07-2012, 00:42
من فقط یه اطلاعی دارم گفتم اینجا بگم شاید به دردت بخوره. دوست من که لیسانس مهندسی داشت و دوست داشت پزشکی بخونه و رفت دنبالش به من گفت که مثل اینکه اگر دانشگاه دولتی یا کلا هر دانشگاهی از شاخه ای که زیر نظر وزارت علومه یه رشته قبول بشی نمی تونی دیگه رشته هایی رو که زیر نظر وزارت بهداشت هستو شرکت کنی یا یه همچین چیزایی چون برام مهم نبود زیاد یادم نمونده ولی قبل اینکه هدفت تعیین کنی برو یه پرسو جو از سازمان سنجشو اینا بکن که با قوانین آشنا بشی چون خوب خیلی تاثیر داره دیگه اگر بیخود 1 سال عمرتو صرف کنی بعد ببینی نمی تونی اونجا که می خوای بخونی. ولی اگر دقیق بدونی خوب طبق اون برنامه ریزی می کنی.

حالا یه سوال اون پست اول که آخرش گفتی نگید نه خوب به چه منظوری داده شده بود اگر نظر می خوای که ممکنه نظر مخالف بدند مردم خوب:46:

Vallio
24-07-2012, 04:40
توی همه ی رشته ها خیلیا توی درسا میمونن این دلیل میشه کسی دیگه اون رشته رو انتخاب نکنه ؟

ببینید هر رشته ای برای خودش سختی داره ، همین کامپیوتر ، برنامه نویسی داره ، گفتن برنامه نویسی آسونه ، چیزی نیست که آدم بخاد حفظ کنه ، قبلش روش برنامه نویسی رو یادت میدن
بعدش توی امتحان خودت باید مساله رو اول درک کنی بعد باید ببینی چی ازت میخاد و بوسیله معلومات قبلی حلش کنی بعد برنامشو بنویسی !
همین باعث میشه که 10 دقیقه آخر امتحان سرت از زور فکر درد بگیره !

من فقط یه اطلاعی دارم گفتم اینجا بگم شاید به دردت بخوره. دوست من که لیسانس مهندسی داشت و دوست داشت پزشکی بخونه و رفت دنبالش به من گفت که مثل اینکه اگر دانشگاه دولتی یا کلا هر دانشگاهی از شاخه ای که زیر نظر وزارت علومه یه رشته قبول بشی نمی تونی دیگه رشته هایی رو که زیر نظر وزارت بهداشت هستو شرکت کنی یا یه همچین چیزایی چون برام مهم نبود زیاد یادم نمونده ولی قبل اینکه هدفت تعیین کنی برو یه پرسو جو از سازمان سنجشو اینا بکن که با قوانین آشنا بشی چون خوب خیلی تاثیر داره دیگه اگر بیخود 1 سال عمرتو صرف کنی بعد ببینی نمی تونی اونجا که می خوای بخونی. ولی اگر دقیق بدونی خوب طبق اون برنامه ریزی می کنی.

حالا یه سوال اون پست اول که آخرش گفتی نگید نه خوب به چه منظوری داده شده بود اگر نظر می خوای که ممکنه نظر مخالف بدند مردم خوب:46:

حتماً این کارو میکنم !
اما این کار زندگیمو متحول میکنه ( منظورم درآمدش نیست ! ) وقتی که یه تصمیم بگیرم و چندین هفته بهش فکر کنم ، موفق میشه و به دلم میشینه ، فقط میخاستم بدونم که میشه یا نه !
آخه علاقه خیلی خیلی زیادی بهش دارم و مطمئنم که موفق میشم !

farhadd
24-07-2012, 11:06
عزیزم معلومه شما اطلاعاتت در مورد رشته ی پزشکی صفره بلکه زیر صفر. من نمیدونم با این وضع چطور اظهار نظر در مورد چیزی که هیچی ازش نمیدونی میکنی؟
اینکه چه نفعی در گمراه کردن دیگران نصیبت میشه رو دیگه خودت باید جواب بدی.
من خودم رشته ام کامپیوتر بوده و برنامه نویسی در حد کفایت خوندم. اصلاً رشته های مهندسی هیچکدومشون بهیچوجه در حدی نیستن که با پزشکی اومدی مقایسشون کردی! وا حیرتا!
دقیقاً مثل اینه که یکی بیاد دوره ی 4 ساله ی کارشناسی ادبیات فارسی رو با دوره ی دکترای پیوسته ی فیزیک ذرات بنیادی بخواد مقایسه کنه. درست شبیه اینه.
جنابعالی قبل از اینکه اینجوری مشاوره ی روی هوا بدی میتونستی یه نگاهی حتی کاملاً سطحی به فیزیولوژی آرتور گایتون یا بیوشیمی هارپر که تازه جزو دروس نسبتاً ساده ی سالهای اولیه ی پزشکی هستن بندازی ببینی نه تنها حتی یک خط ازش رو هم متوجه نمیشی بلکه سر به جنون میذاری.
امتحانش کاملاً مجانیه!

Lord007
24-07-2012, 12:31
امتحانش کاملاً مجانیه!

یعنی کتاباشم مجانی میدن؟:31:

hermione
24-07-2012, 14:33
عزیزم معلومه شما اطلاعاتت در مورد رشته ی پزشکی صفره بلکه زیر صفر. من نمیدونم با این وضع چطور اظهار نظر در مورد چیزی که هیچی ازش نمیدونی میکنی؟
اینکه چه نفعی در گمراه کردن دیگران نصیبت میشه رو دیگه خودت باید جواب بدی.
من خودم رشته ام کامپیوتر بوده و برنامه نویسی در حد کفایت خوندم. اصلاً رشته های مهندسی هیچکدومشون بهیچوجه در حدی نیستن که با پزشکی اومدی مقایسشون کردی! وا حیرتا!
دقیقاً مثل اینه که یکی بیاد دوره ی 4 ساله ی کارشناسی ادبیات فارسی رو با دوره ی دکترای پیوسته ی فیزیک ذرات بنیادی بخواد مقایسه کنه. درست شبیه اینه.
جنابعالی قبل از اینکه اینجوری مشاوره ی روی هوا بدی میتونستی یه نگاهی حتی کاملاً سطحی به فیزیولوژی آرتور گایتون یا بیوشیمی هارپر که تازه جزو دروس نسبتاً ساده ی سالهای اولیه ی پزشکی هستن بندازی ببینی نه تنها حتی یک خط ازش رو هم متوجه نمیشی بلکه سر به جنون میذاری.
امتحانش کاملاً مجانیه!

دوست عزیز بیشتر از اون چیزی که فکر کنی من دور و اطرافم پزشک بوده و هست و اصلا بحثم مقایسه ی رشته ها و کل کل نیست من تمام حرفم اینه که هیچ رشته ای غول نیست با تلاش و علاقه همه چیز درست میشه . دلیلی نمی بینم کسیو که علاقه داره به رشته ای ( چه پزشکی چه ریاضی محض چه برق مخابرات میدان ) به خاطر سختیه این رشته ها منعش کنم ( کاری که شما داری الان انجام میدی )
اگه شما انگیزه دادن به فردیو برای رفتن به رشته ی مورد علاقش گمراه کردن می دونی آره حق با شماست من دارم گمراه می کنم همون کاری که هر روز همه ی مشاورا انجام میدن .
پ.ن : نفع ؟:31: r u ok ?

farhadd
24-07-2012, 16:09
یعنی کتاباشم مجانی میدن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کتاب توی کتابخونه زیاده و بله مطالعشم مجانیه!

دوست عزیز بیشتر از اون چیزی که فکر کنی من دور و اطرافم پزشک بوده و هست و اصلا بحثم مقایسه ی رشته ها و کل کل نیست من تمام حرفم اینه که هیچ رشته ای غول نیست با تلاش و علاقه همه چیز درست میشه . دلیلی نمی بینم کسیو که علاقه داره به رشته ای ( چه پزشکی چه ریاضی محض چه برق مخابرات میدان ) به خاطر سختیه این رشته ها منعش کنم ( کاری که شما داری الان انجام میدی )
اگه شما انگیزه دادن به فردیو برای رفتن به رشته ی مورد علاقش گمراه کردن می دونی آره حق با شماست من دارم گمراه می کنم همون کاری که هر روز همه ی مشاورا انجام میدن .
پ.ن : نفع ؟:31: r u ok ?
اینکه یکنفر ادعا کنه دور و برم پزشک زیاده، آیا میتونه دلیل کافی باشه که بیاد بخیال خودش مشاوره بده؟ آیا معنیش اینه از کلیات دروس رشته ی پزشکی هم آگاهه؟
اگه اینجوریه که پس نظافتچی های بیمارستانها که هر روز با دهها پزشک مواجه میشن از همه باید صاحبنظرتر باشن!
اظهار واقعیات درباره ی یک رشته خیلی فرق میکنه با کاری که شما داری میکنی و رشته ایکه واقعاً هم غول هست رو بیایی با
رشته های مهندسی که طول دورانشون نصف پزشکی و سختی دروسشون هم یک چهارم اونه به مقایسه بذاری.
یادم نمیاد حتی یک مشاور عاقل و با سوادی دیده باشم که اینکارو تابحال کرده باشه که شما میگی مشاورها کارشون اینه!
من هنوز ندیدم کسی که با سهمیه ی رزمندگان یا شاهد به رشته های مهندسی اومده باشه و وسط کار ول کرده باشه ولی توی رشته ی پزشکی زیاد از این چیزها وجود داره. چون اونا هم اولش ذهنیت شما رو داشتن ولی در عمل با چیز دیگه ای روبرو شدن!
یک دلیل دیگش سختگیری خیلی زیاد اساتید پزشکیه و خود این هم جزوی از سنگینی زیاد این رشته هست.
این دوست ما هم که سوال پرسید میتونه حداقل بره از یک پزشک سوالش رو بپرسه، صد در صد مطمئنم مشابه پاسخی که من دادم رو دریافت میکنه نه اون تخیلات عجیب و غریبی که شما برداشتی اینجا گفتی.

پ.ن : yeah , son

sansa
16-09-2012, 13:36
رشتتو عوض کردییییییی ؟

sansa
16-09-2012, 19:09
اصلا امکانش هست کسی که مدرک کاردانی نرم افزار داره بره پزشکی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یکی جواب بده با توضیح

Vallio
16-09-2012, 20:00
اصلا امکانش هست کسی که مدرک کاردانی نرم افزار داره بره پزشکی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یکی جواب بده با توضیح
پیغام خصوصی که دادم بهت !

KINGHMA
16-09-2012, 22:13
آقا با این وسال جوابای شما من به شک افتادم
اخه من دارم میرم ترم 3 زیست شناسی!
میخواستم دوباره بشینم بخونم که دیدم یه عده میگگن باید اگه قبول شدی شهریه بدی و فلان....این درسته؟
حالا پزشکی هم منظورم نیست!هر رشته دیگر روزانه!

bluesky96
24-09-2014, 22:16
سلام دوستان ،
من دانشجوی ترم آخر کاردانی کامپیوتر هستم ، خیلی خیلی به کامپیوتر علاقه دارم ، اما حوشبختانه به رشته پزشکی هم علاقه دارم !
من تا سال سوم ریاضی خوندم ، اما به جای پیش دانشگاهی رفتم و دیپلم کامپیوتر گرفتم و با اون به دانشگاه رفتم !

بعلت یه سری علایق شخصی میخام کلاس کنکور + کتاب + آزمون سراسری بدم برای رشته پزشکی !
به نظرتون میتونم ؟؟!

نگین که نهههههههه .....

منم مثل توام عاشق پزشکی ام و دارم کاردانی کامپیوتر میخونم با مدرک کاردانی میتونی کنکور بدی بدون نیاز به پیش ولی میخوام یه سوال بپرسم شنیدم با مدرک کاردانی نمیشه پزشکیو انتخاب کرد ایا این درسته؟ اگر اره پس باید چه کار کنیم؟