مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | اف سی هالیوود | جلد 2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال تاسیس: 1900
ورزشگاه اختصاصی:آلیانز آرنا(ظرفیت:69901)
افتخارات داخلی
22قهرمانی در بوندسلیگا
15 قهرمانی در دی اف بی پوکال
6قهرمانی در لیگا پوکال
4قهرمانی در سوپر کاپ
افتخارات بین المللی
4قهرمانی در جام باشگاه های اروپا
1قهرمانی در جام برندگان جام یوفا
یک قهرمانی در یوفا کاپ
یک قهرمانی در مسابقات بین قاره ای
سایت رسمی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اطلاعات بیشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هوینس: تا وقتی بلاتر باشد، فیفا پاک نمی شود هوینس معتقد است بعد از فاش شدن رسوایی رشوه گیر هاوه لانژ، رئیس سابق فیفا، زمان برای یک آغاز دوباره فرا رسیده است و اعلام کرد برای پاک شدن فیفا، بلاتر باید این سازمان را ترک کند
سایت گل- الی هوینس، رئیس باشگاه بایرن مونیخ، از اینکه سپ بلاتر، رئیس فیفا، به خاطر رسوایی های اخیر در درون این نهاد تحت فشار است، اظهار خشنودی کرد.
هوینس معتقد است بعد از فاش شدن رسوایی رشوه گیری ژائو هاوه لانژ، رئیس سابق فیفا، زمان برای یک آغاز دوباره فرا رسیده است و اعلام کرد برای پاک شدن فیفا، بلاتر باید این سازمان را ترک کند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" حداقل تعدادی هستند که شجاعت حمله به او را دارند؛ از جمله افرادی از رسانه های بین المللی.
فکر نمی کنم شرایط برای او بهتر شود. یک شروع دوباره برای فیفا تنها با رفتن او آغاز خواهد شد.
امدیوارم فدراسیون فوتبال آلمان در مقابل اتهام های او ایستادگی کند. بایرن کاملا از فدراسیون فوتبال آلمان حمایت می کند. من فکر نمی کنم او بتواند تا پایان دوره ریاستش در این مقام بماند.
این واکنش ها به این خاطر است که او تنها دوستانش را در اطراف خود جمع کرده است. نباید انتظار داشت افرادی که از کنار او به منافعی رسیده اند، به او حمله کنند. با این وجود، فکر نمی کنم او در بحران اخیر جان سالم به در ببرد"
بلاتر آلمانی ها را متهم کرد که میزبانی جام جهانی 2006 را با تقلب به دست آورده اند، اتهامی که با حمله همه جانبه رسانه های آلمانی همراه شد.
سامر: روبن و ریبری نمی توانند تنها برای خودشان بازی کنند این دو ستاره بایرن به دلیل سبک بازی انفرادی شان بارها مورد انتقاد قرار گرفتند
سایت گل- ماتیاس سامر، مدیر ورزشی باشگاه بایرن مونیخ، اعلام کرد آرین روبن و فرانک ریبری برای درخشش به حمایت هم تیمی های شان نیاز دارند.
این دو ستاره بایرن به دلیل سبک بازی انفرادی شان بارها مورد انتقاد قرار گرفتند و سامر علی رغم تاکید روی اینکه هر تیمی نیاز به ستاره دارد، اعلام کرد این دو نمی توانند تنها برای خودشان بازی کنند.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بایرن گفت:" در تیم به رهبر نیاز دارید؛ ایده آل این است که یک رهبر داشته باشید.
ما به ستاره هایی مانند روبن و ریبری نیاز داریم؛ با این وجود، این بازیکنان باید بدانند که هرگز نمی توانند به تنهایی به جایی برسند.
باید همه بازیکنان تیم به همراه هم کار را به پیش ببرند. بازیکنان باید با هم متحد شوند و هر یک مسئولیتی را بپذیرد."
روبن بعد از خراب کردن پنالتی در فینال چمپیونزلیگ با واکنش هواداران بایرن روبرو شد اما سامر اعلام کرد که همه اعضای تیم از این ستاره هلندی به طور کامل حمایت می کنند.
" من احساس بسیار بسیار خوبی نسبت به او دارم. او بسیار هوشیار، متمرکز و دینامیک است. طبیعتا، ما باید هم صحبت کردیم. من به او گفتم که در چنین شرایطی و بعد از اتفاقاتی که ماه گذشته رخ داد، همه ما از او حمایت می کنیم.
من همچنین به او گفتم که در فصل پیش رو انتظار بسیار زیادی از او داریم."
تنها راه برای گرفتن بازی خوب از امثال روبن خرید یه جانشین خوب برای اونه!
اینجوری از روی شکم سیری بازی نمیکنه چون میدونه که بازی بدش مساوی با نیمکت نشینی میشه!
hojjatinho
19-07-2012, 18:05
تنها راه برای گرفتن بازی خوب از امثال روبن خرید یه جانشین خوب برای اونه!
اینجوری از روی شکم سیری بازی نمیکنه چون میدونه که بازی بدش مساوی با نیمکت نشینی میشه!
موافقم .
امسال با خرید شقیری قطعا روبن می دونه که احتمال نیمکت نشینی اون هست .
خود شقیری هم گفته که اماده هست تا روبن رو نیمکت نشین کنه . توانایی این کار رو هم داره . توی تمرینات پیش فصل هم تا اینجا ظاهرا خیلی خوب نشون داده .
ویدیوی گل برگردون شقیری که توصیه می کنم دوستان ببینید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Masoud King
20-07-2012, 20:52
سلام
میبینم که جلد دوم بایرن هم به بازار اومد ..
امیدوارم این فصل با خریدهای خوب ( تا اینجا متوسط بوده) بتونیم دوباره شاهد قهرمانی تو اروپا باشیم.
بعید میدونم خرید دیگه ای بکنیم امسال
هافبک دفاعی میخوایم ولی نه تونستیم مارتینز رو بگیریم نه بندر رو بهمون دادن
بنابراین امسال هم باید با گوستاو سر کنیم
بعید میدونم خرید دیگه ای بکنیم امسال
هافبک دفاعی میخوایم ولی نه تونستیم مارتینز رو بگیریم نه بندر رو بهمون دادن
بنابراین امسال هم باید با گوستاو سر کنیم
این Gustavo بازیکن بدی نبود توی چند تا بازی ای که من دیدم... البته در 1-3-2-4 بایرن کروس و شواینی هم می تونن اون وسط بازی کنن. خرید مارتینز با اون قیمت وحشتناک منطقی نبود و فقط از عهده امثال سیتی و PSG بر میاد.
این Gustavo بازیکن بدی نبود توی چند تا بازی ای که من دیدم... البته در 1-3-2-4 بایرن کروس و شواینی هم می تونن اون وسط بازی کنن. خرید مارتینز با اون قیمت وحشتناک منطقی نبود و فقط از عهده امثال سیتی و PSG بر میاد.
آره بازی با رئال خیلی خوب بود ولی خب ضریب اشتباهش برای یه بازیکن توی پستی به این مهمی زیاد مناسب نیستش و با بالاتر رفتن سن تیموشچوک به هر حال یه نفر دیگه باید باشه که تیم تو کل بازیا فقط به گوستاو اکتفا نکنه
کروس و شواینی زیادی بهم شبیه هستن و بعید میدونم کنار هم بتونن کارایی داشته باشن وگرنه توی این 2سال لو یا هاینکس اینکارو میکردن.جلوی چلسی هم از سر ناچاری کنار هم بودن
مث ژاوی و اینیستا نمیتونن باشن چون اون 2تا یکی مثل بوسکتس رو پشت سرشون دارن
همونطور که میدونید بایرن رفته چین برای دیدار دوستانه جلوی یه تیم چینی+ولفسبورگ
یه تعداد تصویر که فیسبوک بایرن گذاشته بود
536755367653677536785367953680
ماریو گومز و غیبت 6 هفته ای از میادین ورزشی
باواریایی ها فصل جدید بوندس لیگا را بدون گومز آغاز خواهد کرد .چرا که اخیرا قوزک پایش را مورد جراحی قرار داده است
سایت گل- در آستانه آغاز فصل جدید بوندس لیگا، باواریایی ها خبر بدی را دریافت کرده اند. ماریو گومز، بازیکن آلمانی باواریایی ها برای شش هفته از میادین ورزشی به دور خواهد بود. او اخیرا زیر تیغ جراحی رفته تا از بند مصدومیت از ناحیه قوزک پایش رها شود. این ستاره آلمانی، شنبه شب ،اندکی قبل از پایان نیمه اول بازی بایرن مقابل وردربرمن در لیگا توتال، دوباره دچار مصدومیت شد و بعد از برگزاری این بازی مشخص شد که باید زیر تیغ جراحی برود.اکنون مشخص است که ماریو گومز 27 ساله بازیهای ابتدایی بایرن در بوندس لیگا را از دست خواهد داد.مدت زمان ریکاوری بعد از این عمل جراحی بین 4 تا 6 هفته خواهد بود.
برند کابلکا، پزشک ورزشی به بیلد گفت:« او 4 تا 6 هفته استراحت خواهد کرد .بدین ترتیب او بهبود خواهد یافت.»حالا گومز هم به داوید آلابا (شکستی پا)، رافینیا (پارگی لیگامنت زانو) و دیگو کنتنتو (شکستگی پا) پیوسته و انتشار این خبر که مصدومیت شواین اشتایگر چندان جدی نیست، سران بایرن خوشحال تر از پیش هستند.هاینکس مربی باواریایی ها در صحبتهایی گفت:« شواین اشتایگر باید دو روز به استراحت بپردازد ولی بعد از آن می تواند دوباره تمرین کند.»
باواریایی ها اولین بازی شان در فصل جدید رقابتهای بوندس لیگا را در روز 25 آگوست در دیداری خارج از خانه و مقابل گروثر فورث برگزار خواهند کرد و روز 12 آگوست، در سوپرکاپ آلمان مقابل بوروسیا دورتموند به میدان خواهند رفت
پ ن:گومز..پر:31:
مدیر برنامه های خاوی مارتینس: او می خواهد به بایرن مونیخ برود
در چند هفته اخیر شایعات زیادی در مورد پیوستن خاوی مارتینس به بارسا و بایرن مونیخ منتشر شد اما این بازیکن تا پیش از این اعلام کرده بود که قصد دارد در سن مامس بماند.
سایت گل- ارسین آکان، مدیر برنامه های خاوی مارتینس، هافبک اتلتیک بیلبائو، اعلام کرد که این ملی پوش اسپانیایی قصد دارد به بایرن مونیخ برود اما مشکل اصلی بر سر راه این انتقال، قیمت درخواستی باشگاه باسکی است.
در چند هفته اخیر شایعات زیادی در مورد پیوستن خاوی مارتینس به بارسا و بایرن مونیخ منتشر شد اما این بازیکن تا پیش از این اعلام کرده بود که قصد دارد در سن مامس بماند.
اما به نظر اکنون این بازیکن 23 ساله تغییر عقیده داده و به انتقال به بوندس لیگا فکر می کند.
آکان در گفتگو با شبکه اسپورت 1 گفت:" او می خواهد به بایرن برود و بایرن نیز همچنان به جذب او علاقه مند است.
من می دانم که آنها همچنان او را می خواهند اما مشکل اصلی مبلغ این انتقال است. او تنها منتظر است تا ببیند این انتقال به چه شکلی صورت خواهد گرفت اما دوست دارد در نهایت این انتقال انجام شود. فکر می کنم در حال حاضر احتمال انجام این انتقال 50-50 است."
مارتینس تا سال 2016 با اتلتیک بیلبائو قرارداد دارد و باشگاه باسکی برای فروش او 40 میلیون یورو می خواهد.
---------------------
------------------
---------------
ماندزوکیچ: آماده ام جای گومز را پر کنم
مهاجم ملی پوش آلمانی به دلیل مصدومیت از ناحیه قوزک پا چند روز قبل زیر تیغ جراحی رفت و انتظار می رود برای 6 ماه از میادین دور باشد.
سایت گل- ماریو ماندزوکیچ، مهاجم جدید بایرن مونیخ، اعلام کرد که کاملا آماده است تا در غیاب ماریو گومز، مهاجم اول باواریایی ها، ارزش هایش را به نمایش بگذارد.
مهاجم ملی پوش آلمانی به دلیل مصدومیت از ناحیه قوزک پا چند روز قبل زیر تیغ جراحی رفت و انتظار می رود برای 6 ماه از میادین دور باشد.
ماندزوکیچ که در این تابستان از وولفسبورگ به بایرن پیوست، از اتفاقی که برای گومز رخ داد، ناراحت است اما مطمئن است که می تواند جای خالی این بازیکن را پر کند.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بایرن گفت:" این ضربه بدی بود زیرا او و همه بازیکنان تیم برای ما مهم هستند. امیدوارم ماریو هر چه زودتر بهبود پیدا کند. با این وجود، من کاملا آماده هستم تا در صورت انتخاب شدن، بهترین بازی هایم را انجام دهم."
ماندزوکیچ در 33 بازی در بوندس لیگا در رقابت های فصل گذشته، 12 بار برای وولفسبورگ گلزنی کرد و در یورو 2012 نیز برای تیم ملی کرواسی سه بار موفق به گلزنی شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%86-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D9%88%D9%85%D8%B2-%D8%B1%D8%A7-%D9%BE%D8%B1-%DA%A9%D9%86%D9%85
سوپر کاپ آلمان در آلیانس آره نا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Fcbayern.ir- پس از کش و قوس های فراوان نهایتا آلیانس آره نا میزبانی سوپر کاپ آلمان را عهده دار شد تا شایعات پیرامون برگزاری این بازی در کشورهای آسیایی پایان یابد.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ پس از آنکه بسیاری از مسئولین برگزاری بوندسلیگا پیشنهاداتی را مبنی بر برگزاری سوپر کاپ آلمان در خارج از خاک این کشور مطرح کردند نهایتا این استادیوم خانگی بایرن بود که میزبانی را عهده دار شد.
این دیدار یکشنبه شب 12ام آگوست ساعت 20 به وقت محلی بین بایرن مونیخ نائب قهرمان بوندسلیگا و جام حذفی و بوروسیا دورتموند قهرمان دوگانه آلمان در ورزشگاه آلیانس آره نا برگزار خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
علاقه مارتینز برای حضور در مونیخ
Fcbayern.ir- اریکسن آکان مدیر برنامه های ژاوی مارتینز تاکید کرد که این بازیکن اسپانیایی در صورت موافقت باشگاه بیلبائو حاضر است به تیم بایرن مونیخ آلمان بپیوندد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ مارتینز 23 ساله علاوه بر بایرن از بارسلونا هم پیشنهاد دارد و باشگاه بیلبائو مبلغ 40 میلیون یورو برای صدور رضایتنامه او در خواست کرده است، مبلغی که به نظر می رسد صرفا جهت منصرف کردن مشتریان این بازیکن در نظر گرفته شده است.
مدیر برنامه های این هافبک اهل باسک برای اولین بار است که از تمایل این بازیکن برای ترک بیلبائو خبر می دهد، آکان در گفت وگو با شبکه sport1 می گوید:" با توجه به مبلغ درخواستی باشگاه شرایط غیر قابل پیش بینی است و ژاوی منتظر است تا ببیند در آینده چه اتفاقی رخ خواهد داد، او دوست دارد که به بایرن مونیخ برود و بایرن هم او را می خواهد و تنها مانع بر سر این انتقال همان مبلغ سنگین است."
وی در ادامه صحبتهایش گفت:" علاقه او برای پیوستن به بایرن به معنی ناراحتی او از حضور در بیلبائو نیست بلکه او دنبال چالش های جدید است، من نمی توانم برای این انتقال ضرب الاجل تعیین کنم اما احتمال این انتقال 50-50 است."
همراه با مدیر ورزشی باشگاه
Fcbayern.ir- ماتیاس سامر مدیر ورزشی باشگاه علاقه مند است که بتواند اشتفان بوئگر مربی زیر 17 ساله های تیم ملی آلمان را به عنوان جانشین یورگ بوت در آکادمی جوانان بایرن به خدمت بگیرد.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ سامر پس از استعفای غیر منتظره یورگ بوت که تنها پس از 5 هفته از ریاست آکادمی جوانان باشگاه بایرن استفا داد به عنوان پیشنهاد نام اشتفان بوئگر را برای این سمت ارائه داد و گفت:" این کاملا واضح است اشتفان مربی جوانان آلمان است و می تواند علاوه بر حضور در این سمت به ما نیز در باشگاه بایرن کمک کند."
در ادامه مدیر ورزشی بایرن در مورد اخبار منتشره روز چهارشنبه پیرامون علاقه مارتینز برای حضور در بایرن گفت:" مارتینز تا آخرین روز نقل و انتقالات می تواند یکی از گزینه های بایرن باشد و اخبار منتشره نیز در همین راستا است. اما آن چیز که کاملا مشخص است اینکه بایرن هنوز متقاعد نشده تا مبلغ 40 میلیون یوروی درخواستی باشگاه بیلبائو را برای این انتقال پرداخت کند."
درگیری بداشتوبر و امره چان
Fcbayern.ir- هولگر بداشتوبر ملی پوش باشگاه بایرن در تمرینات امروز بایرن با امره چان جوان با استعدادی که از تیم دوم به جمع بازیکنان اصلی اضافه شده است درگیر شد.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ پس از انجام یک خطای شدید بوسیله بداشتوبر بر روی چان بازیکن جوان بایرن به بداشتوبر اعتراض کرد و مدافع ملی پوش نیز در مقابل عکس العمل نشان داد و کار بالا گرفت بطوری که با دخالت سایر بازیکنان کاپیتان لام و فرانک ریبری و پیتر هرمان دستیار یوپ هاینکس این دو به آرامش دعوت شدند.
هاینکس که کاملا این درگیری را زیر نظر داشت بدون توجه به این موضوع دستور داد تا تمرین ادامه داده شود.
هاینکس که کاملا این درگیری را زیر نظر داشت بدون توجه به این موضوع دستور داد تا تمرین ادامه داده شود.
قیافه روبن اونجا دیدن داشت!:31:
هاینکس مگه از جونش سیر شده بود که بره جلو؟!:31:
سوپر کاپ آلمان در آلیانس آره نا
عجب شکوهی داره قهرمانی جلوی هواداران پرشور مونیخی:31:
بی صبرانه منتظر بازی مارکو هستم...:40:
پ ن:راستی ما با آرژانتین بازی داریم.مثل اینکه فلیپ بخاطر بدنیا اومدن نی نی کوچلو نیستش.احتمالا کاپیتان شواینی باشه؟:40:
قیافه روبن اونجا دیدن داشت![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هاینکس مگه از جونش سیر شده بود که بره جلو؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه
بها دادن به این درگیریا باعث بزرگتر شدنشون میشه:دی
عجب شکوهی داره قهرمانی جلوی هواداران پرشور مونیخی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی صبرانه منتظر بازی مارکو هستم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن:راستی ما با آرژانتین بازی داریم.مثل اینکه فلیپ بخاطر بدنیا اومدن نی نی کوچلو نیستش.احتمالا کاپیتان شواینی باشه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تو یه زمین بی طرف مثل فرانکفورت بود بهتر بود
اینجوری شماها هم بهونه نمیاوردید بعدا که تحت تاثیر جو زمین قرار گرفتیم:دی
ممکنه بازوبند رو به کلوزه هم بدن،فکر کنم قبلا هم یکی 2تا بازی کاپیتان تیم بوده
ممکنه بازوبند رو به کلوزه هم بدن،فکر کنم قبلا هم یکی 2تا بازی کاپیتان تیم بوده
مثل اینکه تک مهاجم دعوت شده هم همین کلوزه است!
مگه قرار نبود که خداحافظی کنه؟
اینجوری شماها هم بهونه نمیاوردید بعدا که تحت تاثیر جو زمین قرار گرفتیم
بی خیال بردیا جان خودت هم خوب میدونی که دورتموند توی آلمان تحت تاثیر هیچ جو ورزشگاهی قرار نمیگیره...
امیدوارم امسال توی اروپا حداقل آبروداری کنه تیم.
Dark Soul
12-08-2012, 14:56
خب ببینیم تیممون امشب چه کار می کنه :5:
+ اینکه ZDF هم بازی را پخش می کنه.
راستی جریان کلوزه چیه؟
تبریک میگم اولین جام این فصل رو که حتما مقدمه ای هست برای جام های بعدی!
الان یوسف میاد میگه اون صحنه آخر بازی پنالتی بود :31: ولی خودش هم می دونه که لام داشت به اون نی نی کوچولو فکر می کرد و اصلا روحش هم خبر نداشت که توپ به دستش خورده ..
توی خوشحالی های بعد از گرفتن جام یه تیکه شقیری یه پس ِ گردنی(!) به تیموشوک زد , تیموشوک هم که نفهمیده بود کی زده یکی یه پس ِ گردنی به همه بازیکنا زد جز شقیری :27:
باخت اون هم با این شیوه،سخته هضم کردنش.
خدایی نیمه دوم بایرن حرفی برای گفتن نداشت! اون صحنه لام هم مادربزرگمم میفهمید که پنالتی بود حالا چرا داور نگرفت برمیگرده به همون جو ورزشگاهی که بردیا گفت.
هرچند ما کئل و بندر رو نداشتیم اما نیمه دوم نمایش خیلی خوبی داشتیم و میتونستیم که پیروز باشیم ولی جبران 2گل خورده اونهم توی دقایق اولیه کار خیلی مشکلیه...
خب اینم اولین بازی و اولین جام و اولین انتقام
نکته جالب اینه که فکر کنم یوپ هاینکس اولین جامشو بعد چمپیونزلیگ 98 گرفتش!
شقیری فک کنم به ماندزوکیچ هم زدش که فهمید و دنبالش کرد ولی تیموشچوک رو ندیدم:31:
اون صحنه آخر هم توپ اصلا به دست لام نخوردش،توپ خورد تو سینش
ولی یه جا گفتم لواندوسکی زدش که توپ نمیدونم خورد به پای کی و قل خورد تو بغل نویر
بالاخره خاوی مارتینس اومد به بایرن! اون هم با40میلیون یورو!؟اگه بایرن اینقدر اشقول :31:بالای خاوی دادن مطمئن باشید ارزشش رو حتما داشته.
تبریک میگم به دوستاران بایرن بالاخره یه بازیکن باکیفیت اومد به مونیخ.:31:
هرچند با اومدن خاوی چیزی زیاد تغییر نخواهد کرد وباید دید از پس جو وحشتناک بایرن برمیاد یانه!
اگه بایرن اینقدر اشقول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بالای خاوی دادن مطمئن باشید ارزشش رو حتما داشته.
اشلوق درسته:دی
پول پرداختی بایرن 40میلیون یورو نیستش
30میلیون رو بایرن میده
ظرف 5سال هم مارتینز سالی 2میلیون یورو از دستمزدش رو میده به بیلبائو که سرجمع میشه 40میلیون
با توجه به اینکه کروس تو پست هافبک دفاعی جواب نداده و مصدومیتای باستین ول نکرده و داره به 30سال نزدیک میشه و تیموشچوک هم آخرین سالش تو بایرن رو داره میگذرونه،خرید خیلی خوبی میتونه باشه
دفاع وسط هم میتونه بازی بکنه که دیگه چه بهتر
دقیقا ... یعنی به عبارتی مبلغ پرداختی بایرن به طور غیر مستقیم همون 30 میلیون هست.
بالاخره خیالمون از بابت هافبک دفاعی راحت شد (حداقل روی کاغذ!) .. جانشین دفاع وسط خوبی هم نصیبمون شد
+ مارتینز فقط 23 سالشه , اگه بتونه خودش رو خوب وفق بده می تونه خیال خودش و هوادارا رو برای سالیان سال(!) راحت کنه.
خیلی از منابع اعلام کردن ولی هنوز خبری روی سایت رسمی بایرن نیست
تا موقع رسمی شدن هیچی قطعی نیستش
تا موقعی که مصدومیت گومز ادامه داشته باشه فکر کنم اوضاع تیم ردیف باشه:دی
hojjatinho
20-08-2012, 04:32
چند وقتی می خواستم بیام تاپیک نشد .. کلا حس کلیک کردن نبود چند وقتی :دی
تبریک بسیار با تاخیر برای برد مقابل دورتموند و یک تبریک برای خرید بازیکن جدید ( چه کردی هوینس با ما که برای خرید باید تبریک بگیم:دی ) خاوی مارتینز (البته به قولی فعلا باید با مداد بنویسیم !)
امیدوار همان طوری که تعریفش رو می کنند خوب باشه ... با توجه به ویژگی های به نسبت دفاعیش می تونه زوج خوبی برای شواینی باشه و دوباره چشممون به دیدن شوتهای سرکش شواینی روشن بشه ...
امروز هم یک بازی در جام حذفی با رگنسبورگ داریم که به نوعی یک داربی خیلی کوچک هم هست ... ولی می بریم دیگه :دی ...
hojjatinho
21-08-2012, 08:09
4 بر 0 بردیم ... 2 گل مانزوکیچ یک گل شگیری و گل اخر رو هم پیزارو زد ...
چه بازی خوبی کرد این شگیری ...
یک گل و دو پاس گل ...
در توصیف بازیش جای حونده بودم که روبرتو کارلوس رو یک پست بزار جلو ...
دقیقا همین طور بود ... خیلی بدن عضلانیه داره این پسر :20:
مانزو هم خوب بازی کرد ... خصوصیات مرده خوری:دی گومز رو داره که هیچ ، پا به توپ تر و پاسور تر هم هست ... البته هنوز زمان نیاز داره تا بهتر جا بیفته .
به این تیم خیلی امید دارم ...:5:
deaddeaddead
21-08-2012, 15:15
بوندس لیگا کی شروع میشه ؟
Dark Soul
21-08-2012, 16:45
مانژوکیج حسابی امیدوارم کرده مخصوصا که گومز هم فعلا مصدومه
بوندس لیگا کی شروع میشه ؟
همین جمعه...
بایرن هم شنبه بازی داره با Greuther Fuerth
اولین بازی فصل هم به خیر و خوشی تموم شد
بازی رو به دلیل قطعی عربمون ندیدم ولی خب یه تیکه هاییشو که از جاهای دیگه دیدم نشون داد که ماندزوکیچ در مرده خوری دست کمی از گومز نداره:دی
هر 3تا گلمون تا حدی با یار بودن بخت و اقبال نصیبمون شد
گل مولر که اصلا صحبتشو نکن:دی
گل ماندزوکیچ باز یه چیزی
گل روبن که اصلا پیش نیار بحثشو:دی
Masoud King
31-08-2012, 16:44
اینم از عکس مارتیز با لباس بایرن
تبریک به خاطر این خرید
55607
5560855609
فکر کنم فعلا زوج کروس و مارتینز رو تو خط هافبک ببینیم تا زمانی که باستین بتونه از شر مصدومیتاش خلاص بشه
پس بالاخره بایرن مارتینز رو هم خرید ! فکر میکردم دیگه منتفی شده :31: کلا مسئولان بیلبائو به شدت دندون گرد بودن و فکر نکنم یک دلار هم تخفیف داده باشن :27:
ولی خرید خیلی خوبی برای بایرن بود . مخصوصا این که به غیر از هافبک دفاعی میتونه توی پست دفاع مرکزی هم بازی کنه و بازیسازی خوبی هم داره.
فکر نکنم سابقه داشته باشه که بایرن برای یک بازیکن همچین مبلغی رو هزینه کرده باشه !
به هر حال مبارکتون باشه.
چرا مارتينز و چرا زير بار 40 ميليون رفتن؟
fcbayern.ir - کوروش فروديان
هفتمين پاراگراف به داغ ترين موضوع مورد بحث يکی دو ماه اخير بايرن يعنی خاوی مارتينز می پردازد. اولين سؤالی که در مورد گران ترين ترانسفر تاريخ بوندس ليگا مطرح می شود اين است آيا واقعاً او ارزش اين 40 ميليون را دارد؟ اين را فقط زمان می تواند مشخص کند اما سؤال صحيح تر می تواند اين باشد که چرا بايرن اصرار به خريد مارتينز داشت و چرا زير بار 40 ميليون رفت در حاليکه کارشناسان ارزش او را بيشتر از 30 ميليون نمی دانند.
بايرن به يک هافبک کلاس جهانی ديگر در کنار شواينی نياز داشت (البته خود شواينی هم معلوم نيست کی به اوج برگردد) و گزينه های قابل خريدش هم زياد نبود، به تازگی فاش شد بايرن ابتدا سراغ ويدال و مارکيزيو در تيم يوونتوس رفته بود مدتی هم ام ويا بازيکن فرانسوی را مد نظر داشت در مورد لارس بندر هم به جايی نرسيد.مزيت مارتينز به اين گزينه ها جوان بودنش، قابليت بازی در پست دفاع و عضويت در تيم ملی قهرمان جهان و اروپا اسپانيا است، بايرن می تواند خوشحال باشد که انگار دو بازيکن خريده و برای پست دفاع وسط هم خريد کرده است. از طرفی او جوان است و هم پست های مطرحش مثل ژابی آلونسو در حال پير شدن و نبايد فراموش کرد عضويت در تيم ملی اسپانيا و مورد توجه بودن مربی اين تيم به خودی خود او را جزو بازيکنان برتر جهان قرار می دهد.دوست داشته باشيم يا نه بازيکنان اسپانيايی مثل زمانی که برزيلی ها روی بورس بودند الان بهترين های جهان هستند..
بايرن يک بار سر خريد کوئنتراو زير بار 30 ميليون نرفت و رئال او را خريد و هنوز هم دفاع کناری مطرح ديگری در جهان ظهور نکرده تا بايرن او را بخرد! آنها اين بار درس گرفتند و 40 ميليون دادند...وقتی گزينه ها محدود باشد گاهی بايد زير بار رفت...اهميت اين موضوع وقتی بيشتر می شود که به روندی که به تازگی به سمت سيستم 1-4-1-4در فوتبال جهان در حال ايجاد شدن است دقت کنيم. نفر جلوی چهار مدافع که به تنهايی يک خط می شود از آن بازيکنان دفاعی کميابی است که قدرت باز کردن بازی و بازی سازی خوبی بايد داشته باشد، مارتينز می تواند صاحب اين پست در بايرن شود.نکته پايانی در مورد اين ترانسفر مقاومت باشگاه بيلبائو است چيزی که خوشايند طرفداران باشگاه های بزرگ نيست ولی همانطور که هوينس گفت قابل تحسين است و به نوعی بايد الگوی ديگر باشگاه ها باشد. کافی است به ياد بياوريد اوزيل و خديرا و شاهین را رئال چطور مفت خريد...بدتر از آنها بازيکنانی که قراردادشان را تمديد نمی کنند و بدون اينکه پولی نصيب باشگاه شود آن را ترک می کنند. باشگاه ها برای بازيکنان زحمت می کشند و اصولاً قرارداد هم برای همين است تا باشگاه ها بتوانند پيشرفت کنند.
Dark Soul
01-09-2012, 23:28
نه از وقتی خرج نمی کنند و وقتی هم می کنند ....
در حاليکه کارشناسان ارزش او را بيشتر از 30 ميليون نمی دانند.
ولی همه خوشحالیم حداقل بازیکنی در حد کلاس جهانی خریدند.
هر چند به شخصه فکر می کنم اگه قدرت دفاعشم بالا باشه 40 میلیون ارزششو داره.
hojjatinho
03-09-2012, 10:23
خب برد پر گل و خوبی بود .
با شروع بازی تیم هنوز اون هارمونی همیشگی رو نداشت .روبن نبود و از مولر استفاده شده بود . شواینی از ابتدا بازی کرد و کمی اول نااماده بود که رفته رفته بهتر شد .
گل اشتوتگارتی ها واقعا قشنگ بود . یک ضربه والی عالی ! در درجه اول مدافعین مقصر بودند که جای گیری بدی داشتند و در درجه بعدی هم نویر می تونست عملکرد بهتری داشت باشه .
مولر توی این بازی خیلی خوب بود . کروس هم خوب بازی کرد . نیمه دوم مارتینز هم به بازی امد و همچنین شکیری و پیزارو
در مورد قیمت مارتینز ، به نظرم زیاد هم گرون نیست ! الان بازیکنی با کیفیت او در پست او و با ویژگی های مثبت دفاعی و بازی سازی او کم پیدا می شه . شاید ژابی الونسو و یکی دو نفر دیگه .
بعد از مدت ها یک خرید نسبتا گرون کردیم . امیدوارم جواب بده .
من ده دقیقه اول بازی رو دیدم و بعد بهم امر شد که خانواده رو برسونم جایی و متاسفانه بقیه بازی رو ندیدم
اشتوتگارت که عادت داره همیشه 5تاو6تا ازمون بخوره
من تعجب کردم که گل اول رو اونا زدن:دی
روبن تو لیست 18نفره هم نبود نه؟
تو سایتا قبل بازی من جایی ندیدم که زده باشن مصدوم شده
hojjatinho
03-09-2012, 16:53
روبن تو لیست 18نفره هم نبود نه؟
تو سایتا قبل بازی من جایی ندیدم که زده باشن مصدوم شده
نه توی 18 نفر هم نبود . جای خوندم ظاهرا سرما خورده بوده !
توی جایگاه کناره دو تا کوچلوی خوشگل نشسته بود :دی
منم تبریک میگم هر چند که به قول بردیا باید ببینیم چرا گل اولو از اشتوتگارت خوردیم نه اینکه چرا 6 تا زدیم : دی
یه مورد که به نظرم خیلی تو چشم میومد این بود که نصف گل هایی که به ثمر رسوندیم توپ ها مستقیم گل نشدن ، انگار 5-6 نفری دور دروازبان حلقه زده باشن و مدام شوت بزنن و برگرده ...تا آخر گل : دی
شنیدم این فصل قراره zdf بازیای چمپیونزلیگ رو هم پخش بکنه
انگار همشونم بازیای تیمای آلمانی هستش
رو همین سیستم فریشون قراره پخش بکنه دیگه؟
M . Sayid
04-09-2012, 20:42
نه از وقتی خرج نمی کنند و وقتی هم می کنند ....
بایرن 2 فصل جام نگیره سریع دست به جیب میشه
به شخصه منتظر بودم ون پرسیو بگیرن ، شاید به خاطر خاطره ی ماکای ، چپ پا و هلندیو ...
به هر حال مارتینز بازیکن خوبیه منکر این مساله نمیشه شد !
به شخصه منتظر بودم ون پرسیو بگیرن ، شاید به خاطر خاطره ی ماکای ، چپ پا و هلندیو ...
فن پرسی دیگه خیلی گرون بود
پرداخت 30 میلیون یورو برای بازیکنی که توی سال آخر قراردادش بود و تابستون سال دیگه هم 30ساله میشد به هیچ وجه کاری نیست که سران بایرن انجامش بدن
Dark Soul
04-09-2012, 22:45
شنیدم این فصل قراره zdf بازیای چمپیونزلیگ رو هم پخش بکنه
انگار همشونم بازیای تیمای آلمانی هستش
رو همین سیستم فریشون قراره پخش بکنه دیگه؟
به نظر درست میاد البته در Matchday اول فقط بازی بایرنو قراره پخش کنند و از پخش بازی شالکه و دورتموند فعلا که خبری نیست.
اعلام شده zdf hd استارا و هم zdf هاتبرد بازی را پخش می کنند که البته باورش برام سخته ...فکر نکنم چنین چیزی تا حالا سابقه داشته (منظورم پخش آزاد روی هاتبرده)شایدم موقع پخش بازی کد شد.:23:
اخه این چند سال خیلی خسیس بازی در اورده بودند:13:
به نظر درست میاد البته در Matchday اول فقط بازی بایرنو قراره پخش کنند و از پخش بازی شالکه و دورتموند فعلا که خبری نیست.
اعلام شده zdf hd استارا و هم zdf هاتبرد بازی را پخش می کنند که البته باورش برام سخته ...فکر نکنم چنین چیزی تا حالا سابقه داشته (منظورم پخش آزاد روی هاتبرده)شایدم موقع پخش بازی کد شد.:23:
تو سایتشون که اعلام رسمی کردن
جایی هم من نخوندم که زده باشن کد میکنن
انگار فقط بازیای 4شنبه شب رو فعلا کاور میکنن
بازی دورتموند و سیتی و دورتموند رئال هم قراره پخش بشه هم قراره پخش بشه
پی دی افاشو بخونید دستتون میاد جریان
امروز تولد توماس مولر هستش که بیست و سه ساله میشه
تولدش مبارک
فيفا و تاييد محروميت يک جلسهاي فيليپ لام
فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) روز پنجشنبه اعلام کرد فيليپ لام کاپيتان تيم ملي فوتبال آلمان يک بازي محروم است و نمي تواند تيم ملي کشورش را در بازي بعدي در چارچوب رقابت هاي مقدماتي جام جهاني دو هزار و چهارده برزيل، همراهي کند.
--------------------------------------------------------------------------------
به گزارش خبرگزاري آلمان از زوريخ ، لام در بازي آلمان مقابل اتريش که به پيروزي دو بر يک آلمانها انجاميد، کارت زرد دريافت کرد.
وي در ديدار نخست آلمان برابر جزاير فارو که سه بر صفر پيروز شدند، نيز کارت زرد دريافت کرده بود.
فيفا افزود بر اساس قوانين جام جهاني هر بازيکني که دو کارت زرد دريافت کند يک بازي محروم خواهد شد. در حالي که پيش از اين دريافت سه کارت زرد موجب محروميت در بازي بعدي مي شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فيفا_و_تاييد_محروميت_يک_ لسهاي_فيليپ_لام
Masoud King
18-09-2012, 18:54
بترسید : دی
56524
Dark Soul
18-09-2012, 19:10
بترسید : دی
56524
داستان چی بوده؟
احتمالا رفته اوسی کوفور رو بزنه:دی
اخه تعریف میکرد یه بار تو تمرینات اشتباهی گل به خودی زده و دروازه کان رو باز کرده و بعدش شروع کرده به خندیدن،ولی کان اومده با مشت زده تو صورتش:-)))
ای بابا
وقتی شنیدم zdf قراره بازیا رو به رایگان پخش کنه خوشحال شدم که دیگه از شر صداسیما رها شدیم
ولی از قرار معلوم روی جهتای دیگش که ما دسترسی بهش نداریم پخش میشه
هاینکس برای بازی امشب یه سری تغییرات عجیب و غریب انجام داده
مثل نیمکت نشین کردن ماندزوکیچ و قراردادن پیزارو،کنار گذاشتن مولر و گذاشتن روبن درست بعد از مصدومیتش و خاوی مارتینس هم اولین بازیشو به صورت فیکس انجام میده
عجب داستانی شده این جریان پنالتیای تیم
شیطونه میگه خودم لخت شم برم موقع پنالتیا توی زمین:دی
....................
دم ZDF هم گرم،وقتی دیشب زدم باورم نمیشد که از هاتبرد هم نشون میده چون liveonsat هم زده بود که هاتبردش پوشش نمیده ولی خب داد و مشت محکمی بر دهان یاوه گویان کوبید:دی
مقابل بايرن مونيخ بازي را باترس شروع کرديم
سرمربي آرژانتيني والنسيا با انتقاد از شيوه بازي تيمش در نيمه اول گفت: بازي مقابل بايرن مونيخ را با ترس آغاز کرديم.
مائوريسيو پيگرينيو از شکست مقابل بايرنمونيخ در ليگ قهرمانان اروپا و اخراج رامي در وقتهاي تلف شده ابراز ناراحتي کرد.
نماينده لاليگا در اين مسابقات در نيمه دوم بهتر کار کرد و پيگرينو از شيوه بازي تيمش در اين مسابقه ابراز نگراني کرد.
وي در اين باره اظهار داشت: بازي خوبي نبود. از ابتداي مسابقه ترس بسيار زيادي داشتيم.
سرمربي 40 ساله والنسيا ادامه داد: شايد احترام بسيار زيادي به آنها گذاشتيم. اين يکي از دلايل شکست ما بود، اما در کل تيم منسجمي بوديم.
پيگرينو با بيان اينکه تيمش نتوانست فرصتهاي گلزني در نيمه اول ايجاد کند، از شيوه بازي تيمش در نيمه دوم ابراز رضايت کرد.
وي در اين باره اظهار داشت: توپ را به خصوص در نيمه اول خيلي از دست داديم. هنگامي که بازيکنان توپ را به جلو ميبردند، هيچ حمايتي از آنان نميشد و شاگردانم در موقعيت خوبي قرار نميگرفتند.
سرمربي والنسيا افزود: در نيمه دوم بهتر شديم، اما مقابل تيمي مثل بايرنمونيخ چنين اشتباهاتي کار را بسيار سخت ميکند.
Dark Soul
20-09-2012, 10:34
دم ZDF هم گرم،وقتی دیشب زدم باورم نمیشد که از هاتبرد هم نشون میده چون liveonsat هم زده بود که هاتبردش پوشش نمیده ولی خب داد و مشت محکمی بر دهان یاوه گویان کوبید:دی
منم دیدمliveonsat نزده گفتم پخش نمی کنه.:23:
ولی کاشکی اومده بودی توی تاپیک می گفتی رفیق من اصلا به مغزم خطور نکرد امتحان کنم.
++++
ماندزوکیچ هم می تونست روند رو به جلوش را ادامه بده،حیف.
منم دیدمliveonsat نزده گفتم پخش نمی کنه.:23:
ولی کاشکی اومده بودی توی تاپیک می گفتی رفیق من اصلا به مغزم خطور نکرد امتحان کنم.
++++
ماندزوکیچ هم می تونست روند رو به جلوش را ادامه بده،حیف.
خب سیستم روشن نبودش:دی
من همیشه اینجور مواقع شبکه ها رو تست میکنم به امید اینکه شاید مثلا رای اسپورت یا لیدر تی وی و .... خارج از برنامه نشون بدن
الکی رفتم رو ZDF یوهو دیدم بازیکنا دارن وارد زمین میشن:دی
بازی کردن کروس-شواینی-مارتینس باهم همزمان جالب بود!!از هاینکس بعید بود.تازه پیزارو رو توترکیب برده بود؟!؟عجبا!
اما:
گل زنی شواینی جالب بود.کسی که آخرین پنالتی رو تو فصل قبل خراب کرده بود(فینال کذایی) امسال اولین گل تیمش رو فصل جدیدcl میزنه.امیدوارم این گل باعث بشه شواینی اون فینال رو فراموش کنه.
بازی رو من هم از zdfدیدم.وقتی قبل از بازی داشتن با اولی کان مصاحبه میکردن و درمورد فینال بایرن-والنسیا صحبت میکردن(یادش بخیر)فکر کردم که ممکنه شروع بازی پخش رو قطع کنن که نکردن.
ای بابا یاد افنبرگ افتادم...یعنی میشه یکی مثلش پیدا بشه یا حداقل بشه مربی تیم ملی؟
پ ن:بی جنبه برای رفتن توی استخر آدم لخت میشه نه زمین فوتبال!باید لباس عوض کنی بچه پررو:31:
hojjatinho
20-09-2012, 14:19
اقا انجمن مشکلی پیدا کرده یا سیستم من قاطی کرده ! کلی نوشتم زدم ارسال نفرستاد نوشت پست کوتاه است !
دیگه حال ندارم از اول بتایپم :دی
خلاصه کلام : برد رو تبریک می گم .
کروس عالی بود . روبری نه ! تعویضهای هاینکس نپسندیدم . همین دیگه !
تماس فرت :دی
Masoud King
21-09-2012, 00:46
تبریک
برد خیلی خوبی بود
عجب داستانی شده این جریان پنالتیای تیم
شیطونه میگه خودم لخت شم برم موقع پنالتیا توی زمی.
یعنی با لباس نمی تونی پنالتی بزنی؟ :دی
تبریک
برد خیلی خوبی بود
.
یعنی با لباس نمی تونی پنالتی بزنی؟ :دی
نه لخت برم اونوقت دیگه دروازبان حریف حتی بهم نگاه هم نمیکنه و مجبوره چشم بسته سعی بکنه واسه زدن پنالتی:دی
شالکه - بایرن مونیخ: و حالا ال کلاسیکو به سبک ژرمن ها
شاگردان یوپ هاینکس و هوب استیونس برای اولین بار در طول این فصل مقابل هم صف آرایی می کنند
بایرن مونیخ
Neuer
Lahm, Boateng, Dante, Badstuber
Schweinsteiger, Javi Martinez
Muller, Kroos, Robben
Mandzukic
شالکه
Unnerstall
Howedes, Papadopolous, Matip, Fuchs
Neustadter, Jones
Farfan, Holtby, Draxler
Huntelaar
سایت گل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])- شاید هیجان این بازی از بازی ال کلاسیکو یا داربی شهر میلان کمتر باشد، ولی بدون شک می توان آن را ال کلاسیکوی فوتبال آلمان و نبرد بین دو حریف دیرینه دانست.
عصر روز شنبه، این دو تیم در گلزنکرشن مقابل هم قرار خواهند گرفت و این بازی در حالی انجام می شود که هر دو تیم، شروع بدون شکستی در لیگ آلمان داشته اند.
باواریایی ها بارکورد100% برد در سه بازی ابتدایی شان در صدر جدول بوندس لیگا هستند و شالکه در رده چهارم است. آنها فقط 2 امتیاز با بایرن فاصله دارند و می دانند که در صورت شکست دادن میهمان می توانند به صدر نزدیک تر شوند.
نکته جالب این دیدار این است که مانوئل نویر، دروازه بان سابق شالکه که 15 ماه پیش به بایرن مونیخ پیوست، هنوز در مقابل تیم سابقش گلی را دریافت نکرده
به گزارش گل دات کام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])شالکه در دور اول بازیهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا موفق شد تا با نتیجه 1-2 المپیاکوس یونان را شکست دهد و بایرن هم با همین نتیجه والنسیا را شکست داد و حالا دو تیم باانگیزه فراوانی به مصاف هم خواهند رفت.
تیمو هیلده برند، تنها غایب مهم شالکه در این بازی است و جرامین جونز هم ممکن است شانس حضور دراین بازی را از دست بدهد. فرانک ریبری هم بعد از مصدومیتی که در بازی با والنسیا گریبانگیرش شد، ممکن است در این بازی غایب باشد. ماریو گومز هم همچنان به خاطر مصدومیت از ناحیه قوزک پا از میادین به دور است.
آیا می دانستید؟
[*=right]
[*=right][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[*=right]در 92 مصاف این دو تیم، بایرن به 45 برد دست یافته و 20 برد سهم شالکه بوده و 27 بازی دو تیم هم با تساوی به پایان رسیده.
باواریایی ها فصل گذشته بوندس لیگا را با کسب 9 امتیاز بیشتر از شالکه به پایان بردند. آنها در سه بازی ابتدایی فصل جدید هم 2 امتیاز بیشتر از آبی های گلزنکرشن کسب کرده اند.
[*=right]مانوئل نویر دروازه بان بایرن مونیخ در ژوئن سال 2011 با قراردادی 18 میلیون یورویی از شالکه به این تیم پیوست.
کلاس یان هونتلار، مهاجم هلندی شالکه، نخستین هلندی ای بود که توانست با به ثمر رساندن 29 گل در فصل گذشته، عنوان اقای گلی بوندس لیگا را مال خود کند.
شالکه در مارس 2011 موفق شد تا با نتیجه 0-1 در آلیانس آرنا و در بازی جام حذفی بایرن را شکست دهد. رائول تنها گل این بازی را به ثمر رساند
شالکه در 5 مصاف اخیرش در تمام تورنمنت های فصل جدید به 4 برد و یک تساوی رسیده.
M E S S I
22-09-2012, 19:43
شالکه 0-2 بایرن مونیخ: دوباره در صدر
بایرنی ها با پیروزی مقابل شالکه، صدرجدول را از فرانکفورت پس گرفتند
سایت گل- بایرن مونیخ با پیروزی 2-0 مقابل شالکه، به روند پیروزی های پیاپی اش ادامه داد و به صدر جدول بوندس لیگا برگشت.
در این دیدار، نسبت به دیدار مقابل والنسیا، توماس مولر جای ریبری را در ترکیب اصلی بایرن گرفت و ماندزوکیچ نیز به جای کلودیو پیزارو به میدان رفت.
در مقابل هوب استوینس، سرمربی شالکه نسبت به دیدار مقابل المپیاکوس، تیمش را تنها با یک تغییر به میدان فرستاد و ژولین درکسلر را جانشین ترانکیلو بارنتا کرد.
علی رغم فشار هواداران شالکه، این بایرنی ها بودند که بازی را بهتر آغاز کردند و چیزی نمانده بود که در مان دقایق ابتدایی به گل برسند اما ضربه شواین اشتایگر راهی به چهارچوب دروازه حریف نداشت.
در دقیقه 25 ماندزوکیچ یک موقعیت بسیار بهتر آغاز کرد اما ضربه سر او از بالای دروازه حریف به بیرون رفت.
در دقایق پایانی نیمه اول بازیکنان شالکه نمایش بهتری داشتند و درکسلر و فارفان صاحب موقعیت های خوبی شدند اما درخشش مانوئل نویر مانع باز شدن دروازه بایرن شد.
نیمه دوم با بازی خوب بایرنی ها آغاز شد و آنها خیلی زود به گل رسیدند. تونی کروس که در دیدارهای اخیر بایرن گلزنی کرده بود، این بار نیز در نقش گلزن ظاهر شد و در دقیقه 55 گل اول بازی را به ثمر رساند.
تنها سه دقیقه بعد، توماس مولر روی یک حرکت انفرادی زیبا وبا عبور از دو مدافع حریف، با ضربه ای هوشمندانه، اختلاف را دو برابر کرد.
در دقایق باقی مانده بایرنی ها بازی را کنترل کردند و حتی می توانستند توسط خاوی مارتینس به گل سوم برسند اما در نهایت بازی با همان دو گل به پایان رسید.
hojjatinho
23-09-2012, 15:33
بازی دیروز بازی خوبی بود . به خصوص نیمه دوم که عالی بازی کردیم . نیمه اول کمی زیاد از حد احتیاط داشتیم .
مولر و کروس واقعا دیگه میشه گفت عالی شدن و به اوج خودشون برگشتند . چه گل زیبایی زد مولر . خودش هم باورش نمی شد !
در اواخر نیمه اول شالکه فشار زیادی رو اورد و باز هم نشون دادیم که در خط دفاع هنوز ضعف داریم . بادشتوبر زیاد خوب بازی نمی کنه !
دقایق حدود 73 بود که حفظ توپ عالی رو داشتیم . تا جای که صدای تماشگران و خنده گرارشگر عرب هم در اومده بود ! اگر بتونیم وقتی جلو هستیم از حریف به همین شکل حفظ توپ کنیم خیلی خوب می شه .
باز هم فلسفه این تعویض های دیر و گه گاه کمی عجیب هاینکس رو نمی فهمم . دیروز شکیری خیلی زودتر می تونست به جای روبن به بازی بیاد .
فعلا که دورتموند وا داده :دی این کنه فراکنفورتم هم به زودی ازمون جدا می شه:دی . ( ولی انصافا بازی با نورنبرگ خیلی خوب بودند )
مولر تا قبل ازینکه پاس گل رو بده به نظرم خوب بازی نمیکرد
چندتا سوتی ناجور داد و یه بارم حتی نتونست یه استوپ ساده بکنه ولی پاس گل رو که داد موتورش روشن شد
کروس هم که خوب رو فرمه
امیدوارم تو ادامه هم بتونیم فرممونو ادامه بدیم
Masoud King
23-09-2012, 23:37
اینم یه عکس از ستاره دوس داشتنی بایرن
56783
ولفسبورگ دیشب خوب بازی نکرد اصلا
ماندزوکیچ دو گل زد ولی حداقل به نظرم 3تا گل صددرصد دیگه رو خراب کردش
اصلا مات مونده بودم وقتی اون صحنه 2به 1 رو که شقیری بهش پاس داد اونقدر لفتش داد
ولی در کل صدرنشینی برازندمونه
هاینکس: بین دو نیمه حرفهای قاطعانه ای به بازیکنان زدم باواریایی ها با برد 0-2 مقابل وردربرمن در یک بازی نفس گیر توانستند روند شروع طلایی شان را ادامه دهند
سایت گل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – بایرن مونیخ شنبه شب موفق شد تا در یک بازی سخت و نفس گیر بوندس لیگا با نتیجه 0-2 وردربرمن را شکست دهد تا رکورد 100% بردش را ادامه دهد. بایرن حالا در 9 بازی است که طعم شکست را نچشیده. البته این برد آسان به دست نیامد و باواریایی ها در دقایق پایانی بازی توانستند 3 امتیاز را مال خود کنند که این موجبات ناامیدی یوپ هاینکس بود.
این مربی باتجربه در پایان مسابقه به این نکته اشاره کرد که در بین دو نیمه، خیلی با بازیکنانش صحبت کرده و درنهایت از کسب نتیجه مطلوب راضی و خوشحال است.
هاینکس در پایان بازی به وب سایت رسمی بایرن مونیخ گفت:« ما در نیمه اول خیلی کند بودیم. بازیکنان بیش از حد صبوری به خرج می دادند ولی در نهایت، تلاشهایمان برای شکست دادن وردربرمن کافی بود.»
هاینکس ادامه داد:« در بین دو نیمه مجبور شدم تا با حرفهای مقتدرانه و محکمی با بازیکنان حرف بزنم.»
در این بازی لوئیس گوستاوو و ماریو ماندزوکویچ برای بایرن گلزنی کردند تا این تیم به سه امتیاز بازی برسد. گوستاوو از گلزنی خوشحال بود ولی بیش از آن از برد تیمش هیجان زده شده بود و در این باره گفت:« گل اول تیم خیلی به ما کمک کرد. چون ما بعد از آن گل بود که توانستیم کنترل بازی را در دست بگیریم.»
بایرن در بازی بعدی اش در لیگ قهرمانان اروپا و در روز سه شنبه مقابل باته بوریسوف قرار خواهد گرفت.
hojjatinho
01-10-2012, 23:34
بدون اینکه تقلب کنید ، بگین کیان؟!:دی
Dark Soul
02-10-2012, 00:11
به نظرم پیرهن زرده مولره !؟
hojjatinho
02-10-2012, 00:42
به نظرم پیرهن زرده مولره !؟
آره درسته ...انصافا از همون زمون جوونیش:دی مشخص بوده چی میشده!
اون دوتای دیگه هم شخصیتشون قشنگ میخوره
تا اینجا 25 صدم . دو تای دیگه هم بگید کل نمره رو می گیرید:دی ( سمت چپی نیم نمره داره:دی)
Dark Soul
02-10-2012, 09:46
وسطی لام ، سمت چپی نوئر.
آقا عجب باختی:دی
به باته بوریسف نباخته بودیم که باختیم
بازیو ندیدم ولی اینجور که گزارش بازی رو میخوندم بایرن کلی گل خراب کرده
با هفتمین پیروزی متوالی تونستیم با رکورد خودمون برابری کنیم
بازی خیلی ساده و راحتی بود
هافنهایم اصلا اون تیم چغر گذشته نیستش
hojjatinho
07-10-2012, 01:00
با هفتمین پیروزی متوالی تونستیم با رکورد خودمون برابری کنیم
بازی خیلی ساده و راحتی بود
هافنهایم اصلا اون تیم چغر گذشته نیستش
بازی رو ندیدم . نتیجه که خوب بوده ولی انگاری بچه های سایت هواداری زیاد از بازی راضی نیستند ( هر نوع بازی و هر نتیجه ملت همیشه ناراضی اند . والا:دی )
بعد از اون باخت بد (که اعتقاد دارم در عمل باته رو دست کم گرفته بودیم )می تونه باعث چرخش دوباره چرخ های بایرن باشه .
hojjatinho
07-10-2012, 01:01
وسطی لام ، سمت چپی نوئر.
در واقع چپ لام ، وسطی شواینی و اون هم که همین جور گفتید مولره
ویرایش : چرا پستها به هم نچسبید ؟!:دی
Dark Soul
07-10-2012, 11:31
بالاخره تونستم بعد از مدتها یک بازی از بایرن را ببینم.
البته به نظرم بایرن خوب بود و کاملا مسلط به بازی ، آمار بازی هم گویاست .
زیاد روی سایت هوادارا حساب نکنید کلا حرفهای عجیبی زده می شه ...
اما بازیکنای جدید;
شکیری خوب بود اما با روبن فاصله داره .
مارتینز ،چیز خاصی ازش ندیدم.
ماندزوکیج ، همان گومز است با شمایلی جدید.
تا حالا عملکرد مارتینز در حد یه بازیکن 10 میلیون یورویی هم نبوده چه برسه به 40تایی
پاسای ساده و کوتاه،عدم جنگندگی،نشون ندادن قدرت شوت زنی
هیچی نشون نداده لامصب این بشر
این پول رو میدادیم بابت بندر خیلی بهتر بود
سوال خنده دار شبکه RTL در مورد مارتینز :
خاویر مارتینز ...؟
1.ازدواج با هال بری بازیگر و مدل آمریکایی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.ارزش بیش از 40 میلیون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.دشمن صمیم بازی بتمن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.اداره اسپانیا از ماه مه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هاينکس: فرانک فوقالعاده بود
سرمربي بايرنمونيخ، هافبک فرانسوي و گلزن تيمش را ستود و از همه شاگردانش خواست مثل اين ستاره در زمين عمل کنند.
به نقل از نشريه کيکر، «يوپ هاينکس» شب گذشته پس از برد 2 بر صفر تيمش مقابل هوفنهايم اظهار داشت: تيم بسيار منطقي و هوشيار بازي کرد. ريبري بازي فوق العاده خوبي ارائه کرد. البته زيبايي کار او تنها بخاطر زدن 2 گل براي بايرن نبود. بلکه حتي از اين منظر جالب توجه بود به عقب زمين ميآمد، ميجنگيد و توپگيري ميکرد.
وي ادامه داد: اين شکل بازي دقيقا همان چيزي بود که ما احتياج داشتيم. يعني اين که همه بازيکنان به يک سوم زمين خودي آمده و بجنگند تا از حريف توپ بگيرند و بعد با کار گروهي به جلو حملهور شوند.
او تصريح کرد: اگر روي اين ساختار بازي همچنان کار کرده و در جزييات دقيق شويم، بطور کامل تيم همان جايي قرار خواهد گرفت که من ميخواهم باشد.
در پيکار شب گذشته که از هفته هفتم انجام شد، ريبري در دقايق 19 و 47 روي پاس توماس مولر و توني کروس گلزني کرد و عامل اساسي برد 2 بر صفر شد.
باواراييها اکنون با 21 امتياز در صدر جدول حضور دارند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hojjatinho
08-10-2012, 01:27
تا حالا عملکرد مارتینز در حد یه بازیکن 10 میلیون یورویی هم نبوده چه برسه به 40تایی
پاسای ساده و کوتاه،عدم جنگندگی،نشون ندادن قدرت شوت زنی
هیچی نشون نداده لامصب این بشر
این پول رو میدادیم بابت بندر خیلی بهتر بود
کمی تا قسمتی بیش از کمی مخالفم!:دی
برای رسیدن به مارتینزی که ارزش 40 میلیون رو داشته باشه باید هنوز صبر کنیم . یه بازیکن جوون در جو سنگین اف سی هالیوود ....
اما اگر از دید دیگری به قضیه نگاه کنیم ، با خریدن مارتینز و دادن 40 تا علاوه بر مارتینز یک گوستاوو صد برابر بهتر شده هم گیرمون امد . به نظرم تحت هیچ شرایطی نمیتونستیم گوستاوو رو بازیش رو بهتر کنیم جز خرید یک هافبک دفاعی و ایجاد رقابت واقعی رقابت برای اون . تا جایی که لامصب شوت فنی بزنه در حد بوندسلیگا!:دی
[/RIGHT]
کمی تا قسمتی بیش از کمی مخالفم!:دی
برای رسیدن به مارتینزی که ارزش 40 میلیون رو داشته باشه باید هنوز صبر کنیم . یه بازیکن جوون در جو سنگین اف سی هالیوود ....
اما اگر از دید دیگری به قضیه نگاه کنیم ، با خریدن مارتینز و دادن 40 تا علاوه بر مارتینز یک گوستاوو صد برابر بهتر شده هم گیرمون امد . به نظرم تحت هیچ شرایطی نمیتونستیم گوستاوو رو بازیش رو بهتر کنیم جز خرید یک هافبک دفاعی و ایجاد رقابت واقعی رقابت برای اون . تا جایی که لامصب شوت فنی بزنه در حد بوندسلیگا!:دی
خب با قسمت اول حرفت موافقم ولی با بازی دادن به امره کان هم میتونستیم گوستاوو رو همینجوری تحریک بکنیم:دی
لازم نبود 40میلیون پول بدیم تا یکیو بیاریم که گوستاوو شوتزن بشه به خاطرش:دی
احتمالا یه سری دیدن ولی برای اونایی که ندیدن
اینم فستیوال آبجوخوری سالانه مونیخ که به oktoberfest معروفه
اینم زنی که فرانک به خاطرش مسلمون شده
رافینیا همراه با ضعیفش
جی اف نویر قبلنا قیافش بهتر بودا
آدم نمیدونه زن مولر رو ببینه یا پای چشمشو:دی
شواین اشتایگر همراه با سارا برندان((معرف حضور بچه های تاپیک آلمان توی ورلد کاپ هستن:دی))
تیموشچوک به همراه مادر دوقلوهاش:دی
ماتیاس سامر به همراه همسرش
گومز و جی افشم که همه میشناسن،بالا هم گذاشته بودم
زن فیلیپ هم که ماشالله برگشته به دوران قبل بارداری:دی
پیزارو و همسرش کارلا
تام اشتارک همراه با همسرش ملانی((عجب غول پیکریه:دی))
فن بویتن همراه با همسرش سلین
اینم از آرین روبن
farshidmm
09-10-2012, 15:01
ممنون از عکس ها
اینها همسرانشون کجایی هستن؟
لطفا ملیت همسرانشون رو هم بنویسید.
ممنون از عکس ها
اینها همسرانشون کجایی هستن؟
لطفا ملیت همسرانشون رو هم بنویسید.
رافینیا و پیزارو رو نمیدونم ولی بقیشون تا جایی که من میدونم با هم هموطن هستن،زن ریبری هم الجزایری الاصل هستش
hojjatinho
12-10-2012, 01:10
خب با قسمت اول حرفت موافقم ولی با بازی دادن به امره کان هم میتونستیم گوستاوو رو همینجوری تحریک بکنیم:دی
لازم نبود 40میلیون پول بدیم تا یکیو بیاریم که گوستاوو شوتزن بشه به خاطرش
اره ولی ما تیموشک رو هم داشتیم بلد نبود تحریک کنه!:دی
من اینجوری برداشت می کنم . وقتی تیم میاد 40 تا می ده یک بازیکن اسمی و اینده ساز می گیره و به نظر می رسه عرصه برای گوستاوو تنگ می شه گوستاوو می اد و مصاحبه می کنه که من عقب نشینی نمی کنم . بعنی می دونه که قراره مارتینز جانشین او بشه پس به خودش می اد چه روحی و چه فنی. و از گوستاوو مثلا 10 میلیونی تبدیل می شه به گوستاوو 20 میلیونی .
حالا امیدوارم مارتینز هم خودش رو زودتر پیدا کنه تا بعد از مدت ها و برای مدت ها خیالمون از پست حساس هافبک وسط راحت بشه .
ضمنا می شه مارتینز رو هم در دفاع ازمایش کرد و سابقه بازی هم داره . امیدوارم هاینکس به این فکر هم باشه .
پ ن : ماشا... بچه های بایرن چه خوش پسندند :دی
Masoud King
16-10-2012, 00:51
کجاست اون بالوتلی؟ : دی
57549
Masoud King
18-10-2012, 00:24
آقا من هنوز دلم از مساوی با سوئد پره
مشکل تیم نبود کاپیتان مقتدره... آخه لام اون ابهت کاپیتانی رو نداره
حیف این بازی زیبا هست که آخرش اینطوری بشه ... واقعا دل آدم میسوزه .. بهترین تیم دنیا رو داریم ولی جنگنده نیستن
یکی نیست تو زمین که تیم رو رهبری کنه،
+
خط دفاع تیم هم ماشالله.. من از بادشتوبر بهتر بازی میکنم :دی
حیف هوددس نیست رو نیمکت بشینه؟!
+
در مورد نوئر هم نباید زود تصمیم گیری بشه... همیشه اشتباه از دروازه بانها دیدیم..
حتی سلطان کان هم بعضی وقتا بد اشتباهی می کرد، نمونش ضربه آزادی که کارلوس زد و از زیر دستش در رفت!
+
57598
یکی مثه این کم داریم ...
فقط میگی برا کاپیتانی خلق شده
من تا 0-3 رو که دیدم خوابیدم دیگه
یه جورایی همه چیز ییهو خراب شد
بدبختی اینه که لو ادم نمیشه و همچنان به استفاده از بادشتوبر ادامه میده
بابا پیغمبرام بعد یه مدت میدیدن قومشون آدم نمیشن درخواست عذاب میکردن براشون اونوقت لو حاضر نمیشه بادی رو حتی رو نیمکت بزاره
حالا این عکس قدیمی رو هم داشته باشید دلتون یه کم باز بشه:دی
Masoud King
18-10-2012, 02:32
بدبختی اینه که لو ادم نمیشه و همچنان به استفاده از بادشتوبر ادامه میده
بابا پیغمبرام بعد یه مدت میدیدن قومشون آدم نمیشن درخواست عذاب میکردن براشون اونوقت لو حاضر نمیشه بادی رو حتی رو نیمکت بزاره
واقعا معلوم نیست چی میبینه از این بازیکن
اینطور به نظر میرسه که این مدت این فقط داشتن هافبک و مهاجم تربیت می کردن و یدونه دفاع درست و حسابی نداریم بزاریم جا بداشتوبر !
اصلا دوس ندارم کسی جز لوو با این تیم قهرمانی بدست بیاره ..
Masoud King
21-10-2012, 23:08
تبریک به خاطر ثبت رکورد تازه ای در تاریخ لیگ..
به امید ثبت افتخارات بیشتر تو این فصل
من که وسط بازی دیشب خوابم برد و اولین باخت تیم تو آلمان رو ندیدم ولی شنیدن نویر آخر بازی بازم ترکونده و زده به خط مقدم:دی
روبن: مي خواهم کاپيتان باقي بمانم
آرين روبن ستاره هلندي بايرن از نقشي که به عنوان کاپيتان در ديدار جام حذفي مقابل کايزرسلاترن داشت بسيار راضي است و اميدوار است که بتواند بار ديگر تجربه ي کاپيتاني بايرن را داشته باشد.
روبن به بيلد مي گويد:" اين هميشه روياي من بود که برخي از زمان ها بتوانم به عنوان کاپيتان براي بايرن مونيخ بازي کنم."
روبن ادامه مي دهد:" اين براي من افتخار بسياري خواهد بود اما در حال حاضر ما فيليپ لام و باستين شواين اشتايگر را به عنوان کاپيتان هاي تيم در اختيار داريم که کار خود را به خوبي انجام مي دهند."
هافبک مهاجم 28 ساله بايرن خواهان مسئوليت بيشتر در آينده شد او در پايان گفت:" فيليپ لام و باستين شواين اشتايگر مي توانند روي حمايت من حساب کنند من آن ها را براي رهبري تيم در زمين حمايت خواهم کرد."
ورزش 3
Dark Soul
10-11-2012, 18:54
خورشید از کدوم طرف در اومده شبکه 3 داره بازی بایرن را پخش می کنه:18:؟
فعلا که با تک گل ریبری و پاس مارتینز جلو هستیم...:26:
خب صعودمون که قطعی شد ولی اگه بازی دیشبو برده بودیم خیالمون واسه صدرنشیتی راحت تر بود ، البته با همین شرایط هم یه برد مقابل باته واسه صدارت کافیه!
Dark Soul
21-11-2012, 15:56
نمی دونم چرا از اول به شکیری بازی نداد ، بعد وقتی هم به بازی اومد بیشتر پشت مهاجم بازی می کرد تا به عنوان وینگر ...به نظرتون مولر وینگر بهتریه!؟
hojjatinho
25-11-2012, 00:07
سلام ...
5-0 بردیم . هانوفر خسته بود .
و البته ما هم خوب بودیم . دو گل اول واقعا زیبا بود . به خصوص گل دوم . ضربه کروس بی نظیر بود . گومز هم بازگشت رویایی داشت . امیدوارم گومز امسال حال امسال من رو بگیره ! و خودشو حداقل برای من یکی ثابت کنه :دی
مساوی هفته قبل و راحت تر شدن خیالمون در اروپا و اختلاف امتیاز ایجاد شده در بوندسلیگا وضعیت خوبی برامون ایجاد کرده . اوضاع روحی هم خوب به نظر می اد . مارتینز هم رفته رفته داره راه می افته .
hojjatinho
27-11-2012, 00:05
ریبری: تا پایان دوران حرفه ای در بایرن می مانم
ستاره فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ از حضور خود در بایرن مونیخ تا پایان دوران حرفه ای فوتبال خبر داد
58534
سایت گل-فرانک ریبری ستاره فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ پس از پیروزی 5 بر 0 در هفت سیزدهم بوندس لیگا مقابل هانوفر از علاقه خود برای حضور در این باشگاه تا پایان دوران حرفه ای خود خبر داد.
ریبری که پس از پایان این دیدار با مجله کیکر صحبت می کرد گقت:" من امیدوارم که بتوانم زندگی حرفه ای خود را در مونیخ پایان دهم باید تکرار کنم که خانواده ام در اینجا بسیار خوشحال هستند و احساس راحتی می کنند."
فرانک ریبری از ستاره های تاثیرگذار باشگاه بایرن مونیخ است بسیاری او را یکی از بازیکنان کلیدی بایرن می دانند که در غیاب او باواریایی ها با مشکلات زیادی مواجه خواهند بود این در دیدار هفته گذشته مقابل نورنبرگ کاملا مشهود بود.
ریبری در مورد مصدومیت خود و عدم حضور در دیدار مقابل نورنبرگ و بازی با وجود مصدومیت در دیدار اروپایی برابر والنسیا گفت:" گاهی اوقات شما نیاز به استراحت دارید و زمانی نیز باید ریسک کنید این مصدومیت و درد احتمالا تا تعطیلات زمستانی با من خواهد بود."
ریبری در مورد هفته پیش رو و اهمیت بازی هایی که در این هفته پیش روی بایرن است گفت:" می خواهم مقابل فرایبورگ نیز مانند بازی با هانوفر بازی کنم."
ریبری در پایان در مورد بازی با دورتموند گفت:" دورتموند یک تیم خوب است و بازی مقابل آن ها دیدار آسانی نخواهد بود فاصله امتیازی لازم را با آن ها ایجاد کرده ایم اما باید با پیروزی مقابل آن ها این امتیازات را افزایش دهیم."
ما که بازی دیشب رو ندیدیم ولی خب بایرن فرایبورگ سخت جون روهم 0-2 برد
از قرار معلوم پنالتی زنبدی نیستش مولر،این دومین پنالتی بود که میزد و گل میشد،ولی مگه آلابا تو زمین نبودش که مولر پنالتی رو زد؟
آلابا فیکس بود.از قرار معلوم پنالتی ها رو هاینکس میده به مولر بزنه.
بازی با فرانکفورت رو اگه اشتباه نکنم هنوز مولر تو بازی بودش که پنالتی شد ولی الابا زدش
انگار شیر یا خط میندازن کی بزنه:دی
ریبری: رئال و بارسا را در آلیانس آره نا شکست می دهیم
فرانک ریبری هافبک مهاجم فرانسوی باشگاه بایرن علاقه شدید خود به باشگاه بایرن مونیخ را فراتر از چیزی می داند که بتواند توصیف کند
سایت گل- فرانک ریبری در بایرن خوشحال تر از همیشه است او مونیخ را به مانند خانه دوست دارد و اعلام کرد که به سختی می تواند جایی به مانند بایرن را برای ادامه فوتبال پیدا کند.
فرانک ریبری در مصاحبه ای با بیلد می گوید:" من کشورم و مردم فرانسه را دوست دارم اما به سختی می توانم جایی را بهتر از مونیخ پیدا کنم. من با تمام وجود برای بایرن بازی می کنم و در آلیانس هیچ ترسی از حریفان نداریم ما می توانیم رئال و بارسا را نیز در مونیخ شکست دهیم."
ریبری شکست خانگی در فینال لیگ قهرمانان اروپا و از دست دادن قهرمانی در این بازی ها را فراموش نشدنی خواند و گفت:" دیدار فینال هرگز از ذهن بیرون نخواهد رفت آن بازی باورنکردنی بود."
فرانک ریبری اکنون پخته تر از گذشته است او در مورد قرارداد با بایرن تا سال 2015 و ادامه دوران حرفه ای می گوید:" من هیچ علاقه ای برای بازگشت به خانه ندارم می خواهم با بایرن ادامه دهم هیچ باشگاهی بهتر از بایرن نیست تشویق های هواداران بایرن در آلیانس انرژی فوق العاده ای به من می دهد که آن را در جای دیگری سراع ندارم."
2012/11/30
فرانک ریبری هافبک مهاجم فرانسوی باشگاه بایرن علاقه شدید خود به باشگاه بایرن مونیخ را فراتر از چیزی می داند که بتواند توصیف کند
باید هم علاقه شدید داشته باشه.هر کاری بخواد که میکنه...هرکسی رو هم که عشقش کشید میگیره به باد کتک...بعدش مربی میادمیگه دارن باهم بیشتر اشناتر میشن:31:
.................................................. .................................................. ....
بوریس بکر: من بایرنی هستم و امیدوار مقابل دورتموند پیروز باشیم
بوریس بکر قهرمان اسبق تنیس جهان که معتقد است دیدار شنبه شب بایرن مونیخ و بوروسیا دورتموند بازی میان دو دشمن قدیمی است
بوریس بکر قهرمان تنیس جهان که یکی از برترین چهره هایی است که علاقه زیادی به فوتبال دارد و در اکثر دیدارهای مهم بوندس لیگا و تیم ملی آلمان در استادیوم ها حضور دارد او نبرد شنبه شب بایرن و بوروسیا دورتموند را تقابل دو غول فوتبال آلمان توصیف می کند.
بکر پیش از این دیدار به شبکه تلویزیونی اسپورت وان می گوید:" پنج پیروزی اخیر دورتموند مقابل بایرن موجب شده تا بایرنی ها در دیدار شنبه شب به فکر گرفتن انتقام باشند."
قهرمان پیشین تنیس جهان ادامه می دهد:" شکست دورتموند در مونیخ هیچ انتقادی را متوجه آنان نمی کند زیرا بایرن در مونیخ یکی از قدرت مند ترین تیم های اروپایی است." بوریس بکر ادامه می دهد:" امیدوارم بایرن بتواند در این دیدار پیروز شود چون من طرفدار قرمزها هستم!."
پ ن: دورتموند اگه یه دشمن داشته باشه اون هم شالکه است.(داربی فقط روهر)بایرن که..چی بگم والا:31:
پ ن2:بالاک میخواد یه بازی خداحافظی برای خودش راه بندازه!!!جای تعجب اینجاست که فدراسیون آلمان نمیخواد زیر بار اون بره!اون هم احتمالا بخاطر لام کوچولوه:sq_19:و کلی حرف و حدیث دیگه...
هی هی هی هی
با اندکی تاخیر
دورتموند در رفت از دستمون
اگه وایدنفلر نبودش راحت باید میبردیمشون ولی خب مساوی هم بد نبود،اختلاف رو نگه داشتیم
Masoud King
06-12-2012, 18:55
سلام دوستان
تبریک به خاطر سرگروهی و صعود
دیشب که بازی رو میدیدم با اینکه همه بازیکنای اصلی نبودن ولی تیم خیلی هماهنگ بود
به نظرم هاینکس رو باید برا حداقل فصل دیگه نگهدارند .. تیم به یک ثباتی رسیده که این چندین ساله ازش خبری نبود
شکیری دیشب خیلی خوب بود .. از گل زنی ماریو گومز هم خیلی خوشحال شدم.. فقط چرا دیشب اینقدر دوست داشت پاس پشت پا بده که البته دوتا پاس عالی داد اینطوری : دی
دوس دارم دور بعد بازم بخوریم به رئال چون اونا از شنیدن اسم بایرن خواب از سرشون می پره :دی
برد 2-0 جلوی اگسبورگ و همچنین برد ولفسبورگ جلوی دورتموند
فکر کنم باید بوندسلیگا رو تموم شده دونست مگر اینکه سناریوی نیم فصل دوم پارسال دوباره تکرار بشه
Masoud King
09-12-2012, 17:01
نه دیگه بردیا خیلی هندی میشه این سری هم لیگ رو اینطوری از دست بدیم!!
راستی امروز تولد لیزارازو هست ... یکی از بهترین مدافع های کناری بایرن
World Champion, European Champion, Champions League Winner! Happy Birthday, Bixente Lizarazu
واقعا از بعد اینکه لیزارازو رفتش ما یه مدافع کنار درست حسابی نداشتیم تا وقتی که آلابا اومدش
لام رو میزاشتیم دفاع چپ اونوقت دفاع راست کسی نبود،میرفت دفاع راست اونوقت دفاع چپ نبودش
Dark Soul
09-12-2012, 19:26
واقعا از بعد اینکه لیزارازو رفتش ما یه مدافع کنار درست حسابی نداشتیم تا وقتی که آلابا اومدش
لام رو میزاشتیم دفاع چپ اونوقت دفاع راست کسی نبود،میرفت دفاع راست اونوقت دفاع چپ نبودش
سانیول هم خوب بود
سانیول هم خوب بود
سانیول اون آخرا همش مصدوم بودش
خیلی از بازیا رو از دست میداد
آخرشم سر همین مصدومیتا خداحافظی کردش
vahidreza2007
12-12-2012, 17:57
رکورد فوق العاده بایرن در گلزنی
Fcbayern.ir- رقابتهای باشگاهی در نقاط مختلف اروپا به نیمه راه خود نزدیک می شود و رقابتهای لیگ قهرمانان نیز رسما به خواب زمستانی رفته است، بدون شک بایرن مونیخ تا قبل از زمستان یکی از برترین تیمهای اروپا بوده است.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ بایرن مونیخ در حال حاضر در صدر جدول بوندسلیگا قراردارد و شرایط بسیار مناسبی برای قهرمانی دارد در هر 3 جام دارد.
از جالب ترین رکوردهای بایرن مونیخ در این فصل گلزنی این تیم در تمامی رقابتهای این فصل است، بایرن مونیخ در مجموع در رقابتهای بوندسلیگا، جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا در 26 مسابقه به میدان رفته است که در تمامی این مسابقات موفق به گلزنی شده است.
بایرن مونیخ در این 26 مسابقه 66 گل به ثمر رسانده است که میانگین 2.53 گل در هر مسابقه نشان دهنده خط حمله خطرناک این تیم است.
بایرن مونیخ در میان تمامی تیمهای لیگ های معتبر اروپایی تنها تیمی است که این عنوان را در اختیار دارد، جالب تر آنکه بایرن مونیخ تنها 2 هفته است که ماریو گومز مهاجم اول خود را بعد از سپری کردن دوران طولای مصدومیت در ترکیب خود می بیند.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ این هافبک دفاعی 25 ساله که سال 2011 از هوفنهایم به بایرن آمده بود، در فصل جدید بوندسلیگا تا حدودی جایگاه خود را در ترکیب بایرن از دست داده است .
گوستاوو که در حال حاضر دوران مصدومیت خود را طی میکند به نظر نمی رسد پس از این دوران هم بتوان در ترکیب بایرن جایگاه ثابتی پیدا کند.
بر طبق ادعای روزنامه sunday mirror ،آرسن ونگر معتقد است لوئئیز گوستاوو ارزشی در حدود 10 میلیون پوند دارد و قصد دارد این مبلغ را برای جذب او پرداخت کند.
به گزارش بی بی سی اسپورت، مولر در دورانی که برای بایرن مونیخ و آلمان غربی بازی می کرد در سال 1972 درمجموع 85 گل به ثمر رساند و پس از چهل سال لیونل مسی برای آرژانتین و بارسلونا 86 گل زد تا این رکورد سرانجام شکسته شود.
مولر به روزنامه ˈ اشپورت د ئهˈ در آلمان گفت: رکورد من 40 سال دوام آورد، 85 گل در 60 بازی. اکنون بهترین بازیکن دنیا رکورد من را شکسته است.
اسطوره فوتبال آلمان افزود: به خاطر او خوشحالم. او بازیکنی ارزشمند ، بزرگ و فروتن است.امیدوارم گل های بیشتری بزند و رکوردش تا 40 سال دیگر به نامش باقی بماند.
مولر اضافه کرد: او فوق العاده است. تنها یک عیب دارد و آن این که برای بایرن مونیخ بازی نمی کند!
اسطوره فوتبال آلمان زمانی که این رکورد را به ثبت رساند 27 ساله بود. او در آن سال 72 گل برای بایرن مونیخ و 13 گل برای المان غربی زد تا این رکورد ثبت شود.
مسی ممکن است برای چهارمین بار در ژانویه عنوان بهترین بازیکن سال جهان را از آن خود کند، البته رقبای او برای این عنوان آندرس اینیستا و کریستیانو رونالدو هستند.
مسی گفته است: سعی خواهم کرد گل های بزنم تا شکستن آن برای بازیکن بعدی دشوارتر باشد.
2012/12/11 16:00
سایت گل- الیور کان، دروازه بان اسطوره ای باشگاه بایرن، مطمئن نیست که پپ گواردیولا، سرمربی سابق بارسا، گزینه مناسبی برای هدایت بایرن باشد.
از گواردیولا به عنوان یکی از گزینه های جانشینی یوپ هاینکس در پایان فصل جاری نام برده می شود اما کان معتقد است این مربی اسپانیایی ممکن است در آلیانس آره نا دچار مشکل شود.
او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" پپ گواردیولا به نحو قابل توجهی تحت تاثیر فرهنگ فوتبالی بارساست. او نه تنها در تیم اول و دوم بارسا مربیگری کرد بلکه 11 سال نیز برای آنها به میدان رفت. باشگاه های زیادی نیستند که از هویت شخصی قدرتمندی مانند بارسا برخوردار باشند.
به دلیل وابستگی زیادی که گواردیولا به فلسفه بارسا دارد، برای او سازگار شدن برای تطبیق پیدا کردن با زندگی در یک باشگاه دیگر مانند بایرن دشوار است. من تنها در مورد مشکل زبان صحبت نمی کنم. تنها کلینزمن را به یاد بیاورید. تغییراتی که قصد داشت انجام بدهد، به خوبی پیش نرفت.
اگر بایرن گواردیولا را به خدمت بگیرد، هر دو طرف باید خود را با شرایط جدید تطبیق بدهند. چرا یک فصل گذار با هاینکس و گواردیولا نداشته باشیم؟ هاینکس می تواند با کار کردن در پشت صحنه، شرایط را برای جا افتادن فلسفه گواردیولا فراهم شود.
برای وارد شدن بایرن به عصر جدید و ایجاد یک استاندارد جدید در اروپا، نیاز به تصمیمات شجاعانه و ایده های تازه است."
" می خواهم ثابت کنم ارزش 40 میلیون را دارم"
Fcbayern.ir- هافبک اسپانیایی بایرن مونیخ مصمم است که ثابت کند ارزش پرداخت مبلغ سنگین 40 میلیون یورو برای دریافت رضایتنامه اش توسط باشگاه بایرن مونیخ را داشته است.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ ملی پوش اسپانیایی تابستان گذشته در انتقالی که رکورد نقل و انتقالات بوندسلیگا را جا به جا کرد از اتلتیکو بیلبائو به بایرن آمد اما تاکنون نتوانسته انتظارات بالای بایرنی ها را برآورده سازد.
با این وجود، او تاکید دارد که این برچسب قیمت بالا باعث حرکت رو به عقب او نخواهد شد، بلکه اگیزه ای برای نشان دادن توانایی های وی خواهد بود.
مارتینز در گفت و گو با Blickpunkt می گوید:" بیلبائو هم مبلغ زیادی برای من پرداخت کرده بود و مردم فکر می کردند این امر باعث فشار زیادی بر روی من خواهد شد اما من توانستم با انگیزه کار کنم الان هم من می خواهم ثابت کنم ارزش این پول را داشته ام و این انگیزه بزرگی برای من است."
خاوی مارتینز در ادامه می گوید:" من احساس می کنم که بازی به بازی در حال بهتر شدن هستم، اما هنوز صد در صد نیستم، اما همه چیز در مسیر درست قرار دارد."
این بازیکن 24 ساله تاکنون 20 بار برای بایرن مونیخ به میدان رفته
"تنها به باشگاه بایرن مونیخ حسادت میکنم"
Fcbayern.ir - باربارا برلوسکونی دختر نخست وزیر اسبق ایتالیا و مالک باشگاه میلان که اکنون به جای پدرش مالک باشگاه میلان شده است در مصاحبه با شبکه اختصاصی این باشگاه ،بایرن مونیخ را مورد تمجید و ستایش قرار داده است.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران وبه نقل از شبکه milan tv باربارا برلوسکونی مصاحبه مفصلی با این شبکه انجام داده است و در ضمن صحبتهایش از باشگاه برتر آلمان ستایش و تقدیر به عمل آورده است. باهم به گزیده ای از این سخنان که راجع به بایرن و فوتبال آلمان می باشد توجه می کنیم :
- من به هیچ باشگاهی در جهان حسادت نمی کنم زیرا باشگاه من دارای سابقه درخشان و از ریشه تاریخی محکمی برخوردار است شاید فقط باشگاه بایرن مونیخ در جهان باشد که می تواند حسادت من را برانگیزد.
- بایرن نیز مانند میلان باشگاهی قدیمی با اصل و ریشه و با سابقه درخشان در سطح فوتبال اروپا و دارای عناوین متعدد قهرمانی است.
- بایرن مونیخ از معدود باشگاه های اروپاست که دارای اقتصاد خوب و سالم می باشد و من این باشگاه را واقعا تحسین می نمایم.
- باشگاه میلان سعی دارد راه باشگاه بایرن مونیخ را در جهات اقتصادی دنبال نماید.
- ما رابطه خوبی با اولی هوینس مالک باشگاه بایرن مونیخ داریم. کلا رابطه میلان با باشگاه بزرگ و پر افتخار آلمان بسیار خوب است و ما سعی داریم این رابطه را در آینده، نزدیکتر هم نماییم.
- فوتبال آلمان و بوندسلیگا پیشرفت خوبی کرده است و فوتبال ایتالیا باید راه بوندسلیگا را دنبال نماید.
- باشگاه میلان بازیکنان آلمانی خوبی در گذشته داشته نظیر زیگه یا الیور بیرهوف. الیور (بیرهوف) هنوز هم یکی از نزدیکان باشگاه میلان محسوب می شود و رابطه نزدیک و صمیمی با باشگاه میلان دارد.
- دوست دارم چند بازیکن آلمانی برای تیمم بخرم. سال گذشته ما به دنبال پودولسکی و هوملس بودم که متاسفانه نتوانستیم آنها را خریداری نمائیم.
- میلان مانند بایرن مونیخ به دنبال بازیکنان باکیفیت می گردد نه بازیکنان پرمدعی و با قیمت های گزاف. میلان سیاست خاصی در مورد نقل و انتقالات در پیش گرفته است.
- فایده فروش سیلوا و زلاتان علاوه بر مسائل مالی ظهور و پروش استعدادی همچون الشراوی می باشد.
- میلان هم شانس قهرمانی در اروپا را دارد. دوست دارم در فینال با بایرن یا یووه روبه رو شویم. بایرن در کنار بارسلونا حریفان خطرناکی به نظر می رسند که ما دوست نداریم فعلا با آنها روبه رو شویم.
vahidreza2007
13-12-2012, 02:41
گواردیولا سرگرم فراگیری زبان آلمانی است Fcbayern.ir- شایعه پیوستن مربی سابق بارسلونا به بایرن هرروز بیشتر از قبل می شود .مربی سابق کاتالانها این روزها بدون هیچ دقدقه ای در آمریکا اقامت دارد وبسیاری از تیمهای بزرگ اروپایی سخت به دنبال به خدمت گرفتنش می باشند. به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران وبه نقل از شبکه espn همسر پپ گواردیولا در مصاحبه با این شبکه اعتراف نمود که همسرش سرگرم فراگیری زبان آلمانی می باشد ولی از قصد همسرش وتصمیم گیری در مورد آینده وی خودداری نمود. همسر پپ گواردیولا می گوید :"پپ سرگرم یاد گیری زبان آلمانی وانگلیسی میباشد او به همین خاطر معلم خصوصی زبان استخدام نموده است که او را در یادگیری این دو زبان بین المللی یاری دهد".همسر جوزپه گوردیولا اضافه می کند : "همسرم می خواهد بیشتر به قوانین وتئوریهای فوتبال اشنا شود و چون بیشتر کتابها به زبانهای انگلیسی وآلمانی یا فرانسه می باشند بنابراین همسرم می خواهد با یادگیری این زبانها به قوانین علمی فوتبال نیز نزدیکتر شود." وی اعلام نمود همسرش هیچ تصمیمی برای آینده اش هنوز نگرفته است ولی اعتراف نمود وی به انگلیس و آلمان بیشتر علاقه دارد. بسیاری از مفسرین به ترتیب شانس بایرن مونیخ ، چلسی وحتی منچستر سیتی را از بقیه باشگاه برای جذب گواردیولا بیشتر میدانند وبا اعلام این خبر نیز این شایعات پر رنگتر از گذشته نیز خواهد شد. . شایان ذکر است هر روز از میزان کاندیداهای پست سرمربیگری بایرن کاسته می شود اسلومکا با هانوفر تمدید نمود، توچل مربی موفق ماینز سرگرم مذاکره با شالکه است تازه اگر مدیران ماینز قراردادش را تمدید نکنند ،یواخیم لو نیز به نظر می رسد بعد از جام جهانی اسپانیا وانگلیس را هدف قرار گرفته است زیرا پیشتر اعلام نموده بود دوست دارد از آلمان خارج شود ،کلوپ نیز به نظر نمیرسد با موفقیتهای اخیرش مدیران دورتمند اجازه خروجش را صادر نمایند. البته مدیران بایرن اعلام کرده اند می خواهند حداقل برای یک سال دیگر قرار داد هاینکس را تمدید نمایند البته اگر این مذاکرات به نتیجه نرسید به احتمال زیاد گواردیولا تنها وجدی ترین گزینه احتمالی بایرن برای پست سرمربیگری پر افتخارترین تیم آلمان خواهد بود.
اینا همینجوری خدارو بنده نیستن چه برسه پپ بیاد تو تیمشون:n09:
مگه قرار نیست هاینکس سال بعد هم باشه!؟من که ازش خیلی خوشم میاد.
hojjatinho
13-12-2012, 03:53
اینا همینجوری خدارو بنده نیستن چه برسه پپ بیاد تو تیمشون:n09:
مگه قرار نیست هاینکس سال بعد هم باشه!؟من که ازش خیلی خوشم میاد.
:n10::n02:
چرا ظاهرا صحبت هایی هست که حداقل برای سال بعد هاینکس باشه . و اگه قرار به امدن پپ باشه برای دو سال بعده .
کلا هاینکس از اون مربی هایی هست که اولش سخت باهاش ارتباط برقرار می کنی و بعد رفته رفته ازش خوشت می اد . حداقل برای من که اینجور بوده .
به خوبی با تیم مچ شده . کار کردن با مدیران بایرن که کار هر کس نیست رو خوب انجام می ده . نتایج هم که خوب بوده . امسال نشون داده که اگه بازیکنش رو داشته باشه ترکیب هجومی و کلا بازی هجومی رو به دفاعی ترجیح می ده . من به شخصه تنها دلخوری که ازش دارم و در واقع مونده برام سر تعویض مولر تو فینال پارساله : دی
گواردیولا هم خب کی بدش می اد : دی هر چند هنوز این پرسش گاها مطرح می شه که ایا پپ می تونه توی تیمی به غیر از بارسا هم همینجور موفق باشه ؟
در هر صورت قطعا تیمهای زیادی خواهانش خواهند بود . ویژگی های زیادی داره که به بایرن می خوره ولی خب نکته شاید مجهولش برای من اسپانیایی بودنش و اینکه کلا زیاد رفقا در مدیریت با مربی خارجی شاید حال نکنند : دی باشه . و دیگه اینکه اگه فردا پس فردا اولی هوینس بهش گفت بالای چشت ابروه المانی بلد بودن به دردش نخوره و قهر کنه بره !: دی
فعلا امیدوارم هاینکس نتایج خوبی بگیره و برای سال بعد حداقل موندگار بشه .
این خبر ها و شایعات و مذاکرات برای مربی بعدی هم وقتی تیم مربی داره و بد هم نتیجه نمی گیره رو نمی پسندم . فن خال هم همین جوری اشفته شده بود . شاید اگر اینقدر بحث رفتنش داغ نبود حداقل اینتر ضعیف شده رو راحت می بردیم !
Masoud King
13-12-2012, 07:35
اینا همینجوری خدارو بنده نیستن چه برسه پپ بیاد تو تیمشون
من یکی به شخصه از پپ خوشم نمیاد..
آخه مگه خود هاینکس چی کم داره؟ خدایی من تو این حداقل هفت هشت سال گذشته تیم رو اینطوری با صلابت ندیده بودم.
پپ اگه بیاد یه فصل زیر دست هاینکس کار کنه و سال بعد تنها باشه باز یه چیزی وگرنه اینکه بیاد همون یه ضرب بشه سرمربی و اختیارات کامل، هم بایرن ضرر میکنه و هم خود پپ
خلاصه موندن هاینکس و اضافه شدن پپ خیلی گزینه بهتری هست
بابا مگه هاینکس چی از فرگوسن کمتر داره که فرگی تا 70 و اندی سالگی مربیگری میکنه ولی هاینکس میخواد تو این سن بزاره کنار؟
تا 2014 با هاینکس میشه کنار اومد
بعدشم من طرفدار لوتار ماتئوس هستم:دی
درسته همه جا افتضاح بالا اورده ولی خب با همچین تیمی که بایرن داره سخت میشه که باهاش نتیجه نگرفت:دی
vahidreza2007
13-12-2012, 16:47
به نظرم انصاف نیست هاینکس از تیم بره !! امسال با این نتایجی که به دست اورده واقعا انتظارات رو تا حدود زیادی براورده کرده !!! و تازه تیم با نحوه مربیگری او کالیبره شده و رفتنش و اومدن مربی جدید حالا چه پپ یا هر کسی دیگه حداقل تو کوتاه مدت می تونه به این روند خوب بایرن ضربه بزنه :n13:
دیشب تا دقیقه 50 بازی رو دیدم و گفتم طبق معمول بایرن از گلادباخ میبازه به همین خاطر رفتم خوابیدم
ولی خب خوشبختانه صبح دیدم نباختیم:دی
از وقتی فاوره اومده گلادباخ به گربه سیاهمون تبدیل شده و نمیدونم این معضل کی حل میشه،تاکتیکامون زیاد کارایی نداره جلوی همچین تیمایی
Pessimist
20-12-2012, 18:03
رومنیگه: کار آسانی مقابل آرسنال نخواهیم داشت!
رئیس باشگاه بایرن مونیخ باور دارد که دیدار مقابل آرسنال آزمون سختی برای انها خواهد بود.
قرعه شکی دور حذفی لیگ قهرمانان اروپا امروز ظهر انجا مشد و توپچی ها باید در دو دیدار رفت و برگشت مقابل بایرن مونیخ به میدان بروند.
کارل هاینز رومنیگه، رئیس باشگاه بایرن مونیخ میداند که همه انها را به عنوان تیم برتر این دیدار می بینند اما وی تاکید دارد که کار آسانی نخواهند داشت.
" فکر می کنم به عنوان تیم برگزیده این بازی معرفی شده ایم اما اگر انها را دست کم بگیریم اشتباه بزرگی انجام داده ام.
آرستال ظرف چند ماه گذشته در لیگ به تقلا افتاده است و با نگاه کردن به جدول لیگ برتر می توانید دلیل آن را ببینید. اما این بدان معنا نیست که بازی آسانی برایمان خواهد بود. مشتقانه در انتظار دیدارمان در لندن و بازی برگشت در خانه هستم."
کارل هاپفنر، نائب رئیس باشگاه بایرن مونیخ نیز در مورد این قرعه گفت:
" اکنون برای نخستین بار در این جام باید با آرسنال در آلیانز آرنا بازی کنیم و خوشحالیم که با آنها روبرو می شویم. راه طولانی تا ومبلی باقی مانده."
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هر چند که می تونستیم قرعه های آسون تری هم داشته باشیم ولی آرسنال هم قرعه ی خوبی هست(اگه اشتباه نکنم حجت از این قرعه ناراحت شده:n02:) .
تا اینجای فصل که توی لیگ برتر شکننده نشون دادن و از اونجا که بازی برگشت توی آلیانز آرناست جای نگرانی وجود نداره.
Masoud King
21-12-2012, 20:49
آره بازی با آرسنال نباید خیلی سخت باشه چون اونا معمولا هجومی بازی می کنن.
+
هنوز گل پیزارو به آرسنال رو یادم نمی ره که سلطان توپ رو از دروازه بایرن شوت کرد رفت محوطه جریمه آرسنال و اونم یه لایی گل خوشگل زد
دورتموند و شاکه هم قرعه های خیلی سختی نخوردن و اگه همت کنن بازم هر سه تا می تونن برن دور بعد
hojjatinho
21-12-2012, 22:41
گالاتا ، سلتیک ، پورتو و ... باید می خوردیم به آرسنال ؟:دی
گه اشتباه نکنم حجت از این قرعه ناراحت شده:n02:
)
ناراحت که ، جا خوردم :دی
بایرن تیم اول منه ولی خب باخت هر کدوم از اون دو سخته برام . مثل قضیه رستم و سهراب می مونه :دی
البته این بازی برای من خاطره انگیزم هست . یاداور بازی سال 2005 این دو تیم . ارسنال وضع خوبی داشت و بایرن هم تازه پوست انداخته بود .
البته فعلا تا بازی خیلی مونده . قطعا از اونجایی که هر دو تیم رو می شناسم در مورد این بازی پست فنی و مقایسه ای می زنم .
یک پیراهن امضا شده، هدیه مسی به گرد مولر
برنده توپ طلای سال 2012 یک هدیه ویژه برای اسطوره آلمانی داشته و یکی از پیراهنش هایش را برای مولر امضا و ارسال کرده
سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا یکی از پیراهن هایش را امضا کرده و برای گرد مولر، اسطوره سابق فوتبال آلمان ارسال کرده.
این درحالی است که لیونل مسی در سال 2012 موفق شد تا در سال 2012 با به ثمر رساندن 91 گل در طول یک بازی رکورد 85 گلی که گرد مولر در سال 1972 به نام خودش ثبت کرده بود را پشت سربگذارد. حالا طبق اعلام وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا و بازتاب این خبر در روزنامه آ.اس لیونل مسی یک هدیه ویژه برای گردمولر دارد و یک پیراهن را امضا کرده و این متن را رویش نوشته:« برای گرد مولر با احترام و تحسین از سوی من. و یک بغل آغوش برای شما.»
اسطوره آلمانی بعد از آنکه لیونل مسی موفق شد تا با گلزنی مقابل رئال بتیس رکورد او را پشت سربگذارد زبان به تمجید از مسی گشود و درمورد این ستاره آرژآنتینی گفت:« مسی یک بازیکن باورنکردنی است. یک غول بزرگ که در عین حال بسیار مهربان و حرفه ای نیز هست.»
همراه با این پیراهن امضا شده باشگاه بارسلونا یک نامه که به امضای ساندرو روسل رئیس باشگاه بارسلونا رسیده و خطاب به کارل هاینس رومنیگه، مدیر اجرایی باشگاه بایرن هست نیز ارسال شده. در این نامه ، روسل به گرد مولر ادای احترام کرده و به این نکته اشاره کرده که رکورد گرد مولر، عامل انگیزه دهنده و روحیه بخشی برای لیونل مسی بوده.
روسل همچین یادآوری کرده که باشگاه بارسلونا همواره باشگاه بایرن و هوادارانش را تحسین می کند و پیوند تاریخی این دو بازیکن (مولر و مسی) یک الگوی ورزشی و احساسی برای هواداران هر دو تیم خواهد بود.
Messi sends Muller signed shirt after breaking record
BREAKING: Guardiola appointed next coach of Bayern Munich
The former Barcelona boss has been appointed to take over at the Allianz Arena in the summer, ending months of speculation over his future
از رفتن هاینکس ناراحتم
گواردیولا شاید یه سرمایه گذاری خوب برای اینده باشه ولی به نظرم هاینکس تا 2014 هم میتونست سرمربی بایرن باشه
گواردیولا رو بعدا هم میتونستیم به خدمت بگیریم چون میدونیم که آدمی نیست که زیاد یه جایی بمونه
eman619rv
16-01-2013, 21:12
خبر رسمی: گواردیولا با بایرن سه ساله بست
سرمربی سابق بارسا، از فصل آینده هدایت باواریایی ها را برعهده خواهد گرفت
سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی سابق بارسا، از فصل آینده جانشین یوپ هاینکس در بایرن مونیخ خواهد شد.
او که در سال 2008 جانشین فرانک رایکارد در بارسا شد، در چهار فصلی که در این باشگاه حضور داشت، 14 جام مختلف برای آبی و اناری ها به ارمغان آورد و اکنون قراردادی سه ساله با باشگاه باواریایی امضا کرد.
این در حالی است که به نظر می رسید باشگاه های لیگ برتری شانس بیشتری برای به خدمت گرفتن او دارند اما گواردیولا راهی بایرن شد و کارل هاینس رومنیگه، نایب رئیس باشگاه بایرن، از این اتفاق اظهار خوشحالی کرد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما خوشحالیم که توانستیم یک مربی بزرگ مانند گواردیولا را به خدمت بگیریم؛ مربی ای که باشگاه های زیادی به دنبالش بودند.
گواردیولا یکی از موفق ترین مربیان دنیاست و ما مطمئن هستیم که او نه تنها به بایرن، بلکه به فوتبال آلمان کمک خواهد کرد."
16-01-2013, 23:19
تبریک میگم...اومدن گواردیولا جدای از متنش در حاشیه(بحث های فروش تلوزیونی و تمایل بازیکنها برای اومدن به بایرن و... ) هم به درد بایرن میخوره
brad pitt
16-01-2013, 23:52
واقعا قرارداد و بست گواردیولا ؟
تایید شده از طرف باشگاه بایرن هم ؟
تبریک . چه تیمی بشه بایرن در سطح اول جهان . الانم هستا ولی با حضور پپ
amirkhan_0o0
16-01-2013, 23:56
ولی ماجرا خیلی باحال شد. حالا باید ببینیم بایرن پپ چجوری خواهد بود؟!
بکنباوئر: آمدن گواردیولا ثابت کرد که بایرن میتواند با بهترینها رقابت کند
اسطوره فوتبال آلمان میگوید پپ میتواند همکاری بینقصی با ماتیاس زامر داشته باشد.
سایت گل – فرانس بکنباوئر بر این باور است که بایرن مونیخ نشان داده میتواند با بهترین باشگاههای دنیا رقابت کند.
غولهای باواریایی چهارشنبه اعلام کردند که گواردیولا پس از جدایی یوپ هاینکس در تابستان هدایت این تیم را به عهده خواهد گرفت. به این ترتیب ماهها شایعه درباره آینده کاری پپ به پایان رسید.
بایرن توانست در این راه منچسترسیتی، منچستر یونایتد و چلسی را کنار بزند و گواردیولا را به باواریا ببرد. بکنباوئر گفت: «باید گفت کلاهها را باید به احترام از سر برداریم.
باید به بایرن تبریک بگویم. مطمئنم که گواردیولا زیر رگبار پیشنهادها بوده. بایرن یکی از بهترین و موفقترین باشگاههای سالهای اخیر بوده و هنگامی که با چنین مربیای قرارداد میبندد تنها میتوان به آنها تبریک گفت.
این نشان میدهد بایرن چه موقعیتی در مقایسه با بزرگترین باشگاهها دارد – یعنی رئال مادرید، بارسلونا و منچستر یونایتد – و میتواند با آنها رقابت کند.
از یک سو کمی حیرتزده شدهام و از سوی دیگر نه! هنگامی که به صحبتهای یوپ هاینکس در چند هفته اخیر نگاه میکنید میبینید که او کمی آشفته بوده و عجله داشته. اما در بایرن جایی برای عجله نیست. نشانهها حاکی از آن بود که او در تابستان میرود. اگر هاینکس بتواند فصل را با یکی دو قهرمانی به پایان ببرد وداعی عالی خواهد داشت.»
او همچنین گفت که پپ ثبات بیشتری به باشگاه میدهد: «دشوار بتوان اوضاع بایرن را بهبود بخشید. بایرن در نیمفصل اول بسیار خوب بود. اما باید کمی ثبات به این باشگاه بیاید. این چیزی است که در سالهای اخیر کم داشتهایم. ماتیاس زامر و گواردیولا... فکر نمیکنم زوجی بهتر از این دو بتوان برای همکاری یافت!»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%AB%D8%A7%D8%A8%D8%AA-%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D9%87-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%A7
یادداشت: چرا گواردیولا بایرن را انتخاب کرد
علیرضا مرزبان در یادداشتی درباره این نوشته که چرا پپ گواردیولا ترجیح داد به باواریا برود.
سایت گل - منچستر سیتی با پول شیخ های عرب نتوانستند او را راضی کنند و مقامات چلسی با آبراموویچ هم نتوانستند با هر امکاناتی که داشتند قلب او را راضی کنند به تیم چلسی برود و سوال بزرگ همین است.
شخصیت گواردیولا نقش تعیین کننذه داشت.
گواردیولا خواهان آرامش شخصی و آرامش تیمیست. در مونیخ کنار او شخصیت های بزرگ فوتبال جهان از جمله فرانتس بکن باوئر، ماتیاس سامر، کارل هاینس رومنیگه و الی هوینس
حضور دارند و این مدیران بزرگ درس و زبان فوتبال را میفهمند ولی در تیم های مانند چلسی و سیتی گواردیولا باید با پولدارهای روس و عرب که فوتبال را سالن نمایش و خود خواهی خود میدانند کار میکرد.
گواردیولا میتواند فلسفه خود را در کمال آرامش در مونیخ اجرا کند. در آکادمی مونیخ بازیکنان 17 و 18 ساله با کیفیتی هستند که مونیخ میخواهد انها را فرم بدهد و گواردیولا نشان داده است که دید بی نظیری به بازیکنان جوان و خلاق دارد.
جالب که در جلسه روز چهارشنبه حتی هاینکس نیز حضور داشت و بعد از انصراف هاینکس، گواردیولا با مونیخ به توافق رسید.
گواردیولا اعلام کرده بود که تا زمانیکه هاینکس رسما اعلام نکند که نمیخواهد مربی مونیخ بماند حاضر نیستم که وارد مذاکره شود. گواردیولا احترام به شخصیت انسانی را لازمه کار مربیگری میداند و درک همدیگر را فلسفه زندگی خود میداند. او هفته آینده در آلمان یک کنفرانس مطبواتی داشته و مجددا به نیویورک بر میگردد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B1%D8%AF
Dark Soul
17-01-2013, 16:25
از مصاحبه و شایعاتی که منتشر می شد مشخص بود سران بایرن تمایلی به تمدید قرارداد با هاینکس ندارند و ترجیح می دن پپ مربی سال اینده باشه.
مطمئنم اگه پای پپ وسط نبود به هر قیمتی شده هاینکس را نگه می داشتن.
در کل از اومدن پپ حس بدی ندارم اما ترجیح می دادم هاینکس سرمربی بایرن باشه.
CATALONIA
17-01-2013, 19:06
یک انتخاب خوب !
هم برای بایرن و هم برای پپ .. البته به نظر من بیشتر به نفع پپ خواهد بود این انتخاب ...
چند وقته بایرن برای بازیکن ها و مربیا ی اسپانیایی داره خوب خرج میکنه :31:
تیم الان بایرن به مراتب قوی تر از تیمی است که پپ از رایکارد تحویل گرفت و تجربه پپ هم مسلما بالاتر رفته ...این تیم فرم خیلی خوبی داره و بازیکن های جوون فوق العاده ای داره در حالی که اون تیم بارسا تقریبا میانگین سنی اش بالا بود !
در کنار این ها پپ آرامش خوبی در بایرن خواهد داشت .. چون فکر نکنم جنگ های روانی که با مورینیو داشت ، اینجا با کلوپ داشته باشه ...
حالا با این اوصاف به نظرم موفقیت پپ در بایرن تقریبا تضمین شده است !
و می شه پیشرفت محسوس بوندس لیگا رو شاهد بود ... صعود تمام تیم ها به مرحله بعد لیگ قهرمانان و ظهور پدیده های آلمانی جوان در تیم ها و انتقالشون به تیم های بزرگ دیگه ( مثل هولتبی به تاتنهام ) و اومدن بازیکنان و مربیان بزرگ بقیه ی کشور ها به بوندس لیگا میتونه در آینده خیلی به فوتبال ملی آلمان هم کمک کنه ...
اومدن پپ که باعث بالاتر رفتن سطح کیفی فعلی فوتبال بایرن میشه ، میتونه به دورتموند هم کمک کنه .... وقتی رقیب قوی تر میشه ، تو هم باید سعی کنی تا خودتو به اون برسونی !
در آخر امیدوارم تمام این ها دست به دست هم بدن تا تیم ملی آلمان موفق بشه ... حضور یواخیم لو و یورگن کلوپ و پپ گواردیولا در سطح ملی و باشگاهی یک کشور در نظر من آینده ی خوبی رو رقم زده .. حالا یا در 2014 یا در 2016 !
...
چه جدال زیبایی...
وقتی به بوندس لیگا نگاه میکنی و بازی های هرهفته اون رو دنبال میکنی ناخواسته چشمانت به این شکل خواهد شد:n04:لیگی پویا که هیچ و به جرات هیچ نتیجه ای در اون قابل پیش بینی نیست.
بايرلوركوزن،بروسيادورتمون د،فرانكفورت تیم هایی هستند که اگر بایرن بخواد کوچکترین لغزشی ازش سربزنه اماده هستن که جای اون رو در صدر جدول بگیرن..
این درحالیه که تیم هایی همچون شالکه،گلادباخ،ماینتس،فراي بورگ و...در رقابتی تنگاتنگ منتظر فرصت قدرت نمایی هستند..
در این بین حضور بزرگانی همچون هاینکس،کلوپ،ماگات،اسلومکا ،و....به عنوان سرمربیان هستند که رقابت رو دیدنی تر میکنند..به تمام اینها حضور پپ رو هم اضافه کنید!
چه جدالی زیبایی خواهد شد بین این همه مدعی..
brad pitt
17-01-2013, 19:51
مثل اینکه میگن خود یوپ هاینکس گواردیولا رو پیشنهاد داده چون میخاد بازنشست بشه
آفرین به این انتخاب
گواردیولا: دلم برای فوتبال تنگ شده است
او بعد از 4 فصل موفق در نوکمپ، در تابستان از آبی و اناری ها جدا شد تا برای یک سال در نیویورک استراحت کند.
سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی سابق بارسا، که به تازگی به عنوان سرمربی فصل آینده بایرن انتخاب شد، اعلام کرد که برای بازگشت به میادین دلتنگ شده است.
او بعد از 4 فصل موفق در نوکمپ، در تابستان از آبی و اناری ها جدا شد تا برای یک سال در نیویورک استراحت کند.
گواردیولا در گفتگو با سایت فیفا گفت:" دلم برای خود فوتبال تنگ شده است؛ نه برای چیزهایی که در اطراف آن وجود دارد. دلم برای هدایت بازیکنان تیم، تصمیم گیری در مورد استفاده از بازیکنان و پیروزی در دیدارها تنگ شده است.
حداقل برای من، این چیزهایی است که باعث می شود در فوتبال بمانم. اگر این چیزها نبود...
خب، بقیه چیزها، چیزهایی نیستند که برای من اهمیتی داشته باشند. من بدون آنها هم می توانند راحت زندگی کنم. در واقع، می توانم بگویم که بدون آنها، زندگی خیلی بهتری خواهم داشت. اما خود بازی، چیزی است که می خواهم در آن دخیل باشم."
او سپس در مورد شانس قهرمانی بارسا در رقابت های این فصل لالیگا صحبت کرد و گفت:" اتفاقات بد زیادی برای بارسا باید رخ بدهد تا آنها قهرمانی این فصل لالیگا را از دست بدهند. فکر نمی کنم این اتفاق رخ دهد. این فاصله جبران نشدنی است. این به خاطر این نیست که رئال نمی تواند در همه دیدارهایش به پیروزی برسد، بلکه فکر نمی کنم بارسا در چندین دیدار شکست بخورد.
بازیکنان بارسا به موفقیت عادت کرده اند و کیفیت بالایی دارند. فکر می کنم رقابت قهرمانی لالیگا را می توان تمام شده دانست."
بارسا در حال حاضر با 11 امتیاز اختلاف نسبت به اتلتیکو مادرید و 18 امتیاز برتری نسبت به رئال، در صدر جدول لالیگا قرار دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%AF%D9%84%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%AA%D9%86%DA%AF-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
Guardiola: I have missed the game
hojjatinho
18-01-2013, 02:50
اکثر هوادران از امدن پپ استقبال کردند . به هر حال پپ مربی بزرگیه . موفقیت رو در بارسا معنا کرده و دنبال به دست اوردن چالشی جدید .
من هوادرا در درجه اول موفقیت تیم رو دوست دارم و خیلی هم دوست دارم این موفقیت با یکی از اسطوره های المانی بدست بیاد . من هم خیلی دوست دارم زمانی لوتار ماتیوس و الی کان و ... سرمربی این تیم بشن و با بایرن موفقیت های زیادی کسب کنن . امیدوارم به وقتش این اتفاق بیفته ...
ضمن اینکه هاینکس قراره بازنشست بشه و به نظر می رسه خودش هم پپ رو مد نظر داشته برای جانشینی .
سبک بازی بایرن در این چند ساله و با امدن فن خال تغییر محسوسی داشته . فن خال به نوعی فوتبال شناور هلندی رو با نظم المانی ترکیب کرد و باعث شد اون فوتبال زیبا رو از بایرن ببینیم و با امدن هاینکس این روند ادامه داشت . پپ در بارسایی کار کرده که اون هم به نوعی از توتال فوتبال هلند پایه ریزی شده بود . تیم پپ در بارسا به نظرم بازگشتی دوباره به عصر تیم رویایی کرایف بود . در اونجا به جای نظم المانی با تیکی تا کای اسپانیایی سر و کار داشت .
تنها می مونه حاشیه های همیشگی این تیم بزرگ المان . اگر پپ بتونه خودش رو در جو الیانس خوب جا بده و اولی هوینس هم کارهای عجیب و غریب نکنه به موفقیت پپ خوشبینم .
امیدوارم با مربی گیری در بایرن بتونه در لیست محبوب های من هم قرار بگیره !
p3yman_xl
18-01-2013, 13:01
به دوستان بایرنی تبریک میگم.
امیدوارم قدرشو بدونید ...
منتظر معرفی استعداد های جدید و جوون به تیم بایرن و تیم ملی آلمان باشید.
Masoud King
18-01-2013, 18:06
سلام
واقعا دوس داشتم هاینکس بمونه ... ولی گویا خودش می خواسته بازنشست بشه ..
همه مربی های دیگه هم تیم داشتن و تنها گزینه و بهترین گزینه برای بایرن همین گواردیولا بود.
اومدن گواردیولا رو هم باید گذاشت رو حساب پروژه ی سامر برای جوانان و خلاصه اتفاق های خوب برای بایرن با اومدن سامر شروع شد.
برای پپ هم بهترین جا بایرن بود ...
نه چلسی، نه سیتی و باشگاه های رقیب دیگه نمی تونستن به اندازه بایرن مواد مورد نیاز پپ رو مهیا کنن
منتظر معرفی استعداد های جدید و جوون به تیم بایرن و تیم ملی آلمان باشید.
والا پیمانی الان آلمان چیزی که داره استعداد هست
آلمان فقط احتیاج داره تا بایرن یا تیم های دیگش قهرمانی بین المللی بیارن تا اونوقت اعتماد به نفس رفته برگرده
+
خیلی دوس دارم هاینکس این فصل با قهرمانی اروپا بایرن رو ترک کنه
شاید اون شب همه هوادارای بایرن دوباره اشک تو چشاشون جمع بشه
( یاد بازی خداحافظی اولی کان افتادم که هیتسفلد دسته گل رو گرفته بود جلوی صورتش و داشت گریه می کرد..)
خلاصه فعلا اومدن پپ نباید تمرکز تیم رو بهم بزنه..
بایرن برای پپ گزینه مناسب و راحتی به نظر میرسه
ولی فراموش نکنید توقع هم بسیار بالاست
بایرن داره قهرمان بوندسلیگا میشه
در سه فصل اخیر هم دو بار به فینال چمیپونز لیگ رسیده
این تیم همین الان فوتبال تهاجمی به نمایش میزاره
و جوونای خوبی داره
فکر می کنید چی این تیم رو راضی کنه؟
Pessimist
18-01-2013, 20:21
اومدن پپ گواردیولا رو تبریک میگم هر چند که مربی فعلی بایرن(هاینکس) هم خوب کار کرده و به نظر میرسه پپ کار سختی تو بایرن داشته باشه!
واقعا اگه گواردیولا تو اینجا هم موفق بشه کاملا ثابت میشه که مربی بزرگیه چون بعضی ها میگن تو بارسا بازیکن های بزرگی داشت و امکان نداره تو تیم دیگه ای بتونه اون موفقیت ها رو تکرار کنه!
حالا من یه چیزی میگم, امیدورام طرفدارای گواردیولا ناراحت نشن :n02:
من خودم معتقدم گواردیولا مربی بزرگیه, طوری که خودم از اومدنش به میلان استقبال می کردم. اصلا اسمش تداعی
کننده تغییر , و چه تغییری بهتر از نوع بارسایی!
ولی وقتی به عمق ماجرا نگاه کنی, دلیل موفقیت بایرن برای جذب گواردیولا چیزی جز سیستم مدیریتی بایرن نیست.
سیستمی که شاید بعد از چندین سال بالاخره بایرن داره ازش نتیجه میگیره و الان میشه به جرات این تیم رو از ابر قدرت های اروپا
حساب کرد. به عنوان مثال من معتقدم گواردیولا به هیچ وجه علت اصلی موفقیت بارسا نبود, بلکه پپ جزئی از سیستم بارسا
بود که مسیری جز موفقیت برای این سیستم نمیشد متصور بود, از من بپرسی میگم : گواردیولا سیستم انتقال قدرت موتور V8 فراری
f458 بود, یک قطعه با کیفیت که در زمان مناسب در جای مناسب قرار گرفت :n09:
گواردیولا بایرن رو انتخاب کرد, چون با برنامه ترین و با ثبات ترین ساختار مدیریتی و البته بهترین ابزار ممکن رو برای موفقیت محض داشت.
شاید مخالف باشد, ولی گواردیلا اگه این ابزار نداشه باشه هیچ وقت نمیتونه یک تیم در سطح اول نگه داره حتی اگه بهترین مربی باشه.
وقتی کشت بارسا به بار نشست, موفق بود هم با رایکارد هم با پپ و هم با تیتو و حتی با دستیار تیتو :n06:
البته منکر توانایی گواردیولا نمیشم, ولی اینم نباید کتمان کرد که بخشی از موفقیت با ابزار کار بدست میاد همونطور که گفتم ترنزمیشن f458
که نمیتونه 0 تا 100 پراید رو بیاره زیر 3 ثانیه که چه عرض کنم, زیر 10 ثانیه :n02:
به جرات میشه گفت که بایرن در حال حاضر تنها تیمی بود که این ابزار برای رقابت با بارسا داره و در جواب سوال خیلی قشنگه:
فکر می کنید چی این تیم رو راضی کنه؟
باید گفت یک مربی که نه تنها شکل نهایی ماشین بایرن مشخص میکنه, بلکه با توجه به قابلیت هاش تضمینی برای ثبات موفقیت و البته تسخیر مدیا
که فکر میکنم یکی از چیزهایی بود که بایرن کم داشت.
به هر حال, برای بایرن خوشحالم چون یکی از تیم های مورد علاقم. شاید بالاخره وقتش یکی دوران طلایی بارسا رو به چاش بکشه :n24:
فیلپ لام: همه در باشگاه بایرن منتظر کار کردن با گواردیولا هستند
سرمربی سابق بارسا تابستان آینده جانشین یوپ هاینکس در آلیانس آره نا خواهد شد و لام معتقد است باشگاه بایرن از جذابیت کافی برای متقاعد کردن این مربی کاتالانی برخوردار بود.
سایت گل- فیلیپ لام، کاپیتان بایرن مونیخ، پپ گواردیولا، سرمربی فصل آینده تیمش را مورد ستایش قرار داد.
سرمربی سابق بارسا تابستان آینده جانشین یوپ هاینکس در آلیانس آره نا خواهد شد و لام معتقد است باشگاه بایرن از جذابیت کافی برای متقاعد کردن این مربی کاتالانی برخوردار بود.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بایرن گفت:" پپ گواردیولا بهترین مربی چهار یا پنج سال اخیر دنیا بود. در همه باشگاه و حتی در رختکن حس می کنید که همه در انتظار ورود او هستند.
این یک انتقال بزرگ است؛ یک راه حل باکلاس. هیچ گاه نمی توانید تضمین بدهید که چنین مربی بزرگی را می توانید به خدمت بگیرید.
حضور او تصویر خوب باشگاه بایرن را نشان می دهد؛ کیفیت بالای تیم و دستاورد مناسب سرمربی فعلی. او تیمی ساخته که در همه رقابت ها یک مدعی است."
خاوی مارتینس، هافبک اسپانیایی بایرن نیز بی صبرانه در انتظار کار کردن با گواردیولاست.
" با چیزهایی که از هم تیمی هایم در تیم ملی اسپانیا شنیده ام، چیزهای زیادی در مورد او می داند. آنها چیزهای بسیار خوبی در مورد گواردیولا گفته اند. آمدن او خبر خوبی برای من، برای همه تیم و برای بوندس لیگاست."
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7
Lahm: Guardiola the best coach of last four years
eman619rv
19-01-2013, 16:40
اول از همه یه تشکر ویژه از آرش و مسعود عزیز که واقعا دوتا پست بسیار زیبا و جالب رو ارسال کردن واقعا لذت بردم....:n12:
در مورد صحبت دوستان که گفتن بایرن میتونه بعد مدت ها به صدر مدیا برگرده عرض کنم که درسته خبر قرارداد پپ بسیار خبر بزرگی بود که توحه ها رو به بایرن جلب کرد اما همیشه بایرن در صدر توجهات بوده ... دیگه الکی نگقتن که اف سی هالیوود که:n09:... فینال پارسال cl هم یکی دیگه از این اتفاقات بود ...
فقط امیدوارم حضور پپ باعث باز شدن پای بازیکنای بیرون مانده از بارسا به بایرن نشه! بعد از خبر عدم تمدید قرداد والدز شایعه عجیبی رو توی کامنت های یه سایت خوندم ... اینکه بایرن نویر رو با قیمت بالا به بارسا بفروشه و والدز رو بگیره! و این وسط یه سود کلان هم کنه!
واقعا اگه این اتفاق بیافته یه اشتباه به تمام معناست !
آلمان خودش در حال حاضر دارای یک نسل بسیار با استعداد آینده دار هست که بایرن میتونه از اونها استفاده کنه نه اینکه بره بازیکنای بیرون مونده بارسا یا حالا هر تیم دیگری رو بگیره... به نظرم نقطه عطف بایرن مدیریتشه که کمتر زیر بار این اشتباهات میره...:n01:
منم ناراحت شدم که هاینکس قراره جدا بشه ، واقعا چه شخصیت دوست داشتنی داره ...
بلافاصله هم اومد از گواردیولا تعریف و تمجید کرد و بعد هم گفت که دیگه سنش بالاست و از قبل این تصمیم رو گرفته بوده.
منم امیدوارم حالا که قراره هاینکس جدا بشه با قهرمانی جدا بشه و حالا که کار به اینجا کشید به خاطر خودش هم که شده به کمتر از دو جام راضی نمیشم : دی
+
تبریک میگم به باشگاه بابت این انتقال ولی خب باید صبر کنیم و ببینیم چی میشه.
فقط امیدوارم حضور پپ باعث باز شدن پای بازیکنای بیرون مانده از بارسا به بایرن نشه!
دقیقا بابای گواردیولا اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])در همین مورد صحبت کرده و گفته که پسرش هیچ وقت دست به همچین کار پلیدی نمی زنه : دی
جدا از اون ، بایرن و بالاتر از اون آلمان الان معدن استعداده ، اصلا این مورد نباید مطرح بشه!
...
آپدیت: بازی رو 2-0 بردیم ، هر دو گل رو سوپر ماریوی ثانی(!) به ثمر رسونده.
Masoud King
19-01-2013, 21:21
فقط امیدوارم حضور پپ باعث باز شدن پای بازیکنای بیرون مانده از بارسا به بایرن نشه! بعد از خبر عدم تمدید قرداد والدز شایعه عجیبی رو توی کامنت های یه سایت خوندم ... اینکه بایرن نویر رو با قیمت بالا به بارسا بفروشه و والدز رو بگیره! و این وسط یه سود کلان هم کنه!
واقعا اگه این اتفاق بیافته یه اشتباه به تمام معناست !
نه بابا خودشون به هزار زور و زحمت نوئر رو خریدن بعد بدنش و والدز رو بگیرن؟
سپ مایر با عصا بره تو دروازه واسته بهتر از والدز هست به نظرم : دی
دقیقا بابای گواردیولا اینجا در همین مورد صحبت کرده و گفته که پسرش هیچ وقت دست به همچین کار پلیدی نمی زنه : دی
جدا از اون ، بایرن و بالاتر از اون آلمان الان معدن استعداده ، اصلا این مورد نباید مطرح بشه!
وقتی سامر گفته اولویت جذب استعداد های آلمانی هست پس نباید نگرانی خاصی باشه..
+
دوس دارم روبن رو سال دیگه نبینم تو تیم
با اینکه برامون خیلی زحمت کشیده ولی همش رو پارسال جبران کرد... مگه اینکه این نیم فصل مونده یه همتی کنه
گومز هم خیلی باید نگران جایگاهش باشه ... شاید اومدن پپ این بشر رو متحول کنه .. من خودم خیلی دوسش دارم با اینکه رو اعصابه : دی
ریبری هم خدا کنه مثه رونالدینیو نشه ..
آپدیت: بازی رو 2-0 بردیم ، هر دو گل رو سوپر ماریوی ثانی(!) به ثمر رسونده.
تبریک بابت برد
اینم خوب گل میزنه .. وقتی خبر اومدنش رو شنیدم اصلا فک نمی کردم اینقد بتونه خوب تو تیم جا بیوفته و کلی گل بزنه برامون
بعد اومدن گواردیولا هاینکس یه مصاحبه کرد و توی جواب یه خبرنگار که از بازنشستگیش پرسیده بود حاضر نشد تایید کنه که بایرن آخرین باشگاهش هست و بازنشستگیش دلیل اومدن پپ به بایرن هستش:n23:
به شخصه اگه بخواد بایرن نویر رو بده والدز رو بگیره میرم طرفدار دورتموند میشم:دی
ولی همچین اشتباهی رو عمرا هوینس بخواد انجام بده،تو بایرن زیاد دست مربی برای خرید و فروش باز نیستش مخصوصا اگه آلمانی نباشه و این چیز خوبیه
بر خلاف لورکوزن که احمقا برداشتن صمد یسیل رو مفت دادن به لیورپول به خاطر اینکه اون جاسوس لیورپولی الان سرمربی تیمشون هستش
hojjatinho
23-01-2013, 09:39
بعد اومدن گواردیولا هاینکس یه مصاحبه کرد و توی جواب یه خبرنگار که از بازنشستگیش پرسیده بود حاضر نشد تایید کنه که بایرن آخرین باشگاهش هست و بازنشستگیش دلیل اومدن پپ به بایرن هستش:n23:
کاش همون بازنشستگی باشه و اینجوری نباشه که پپ رو گرفتیم و هاینکس رو باهاش تمدید نکرده باشیم .
حداقل اینجوری بهتر می تونیم پپ رو بپذیریم . حالا شاید هم از قصد قضیه بازنشستگی رو پیش کشیدن تا هوادارا زیاد حساس نشن . شاید از برخورد و بازخورد احتمالی فن های هاینکس کمی هراس داشتند . هر چند پپ رو تقریبا همه پذیرفتند .
لحظه ای فکر تعویض نویر با والدز رو نمی تونم بکنم . اصلا خنده دار هست تصور والدز در دروازه بایرن :دی
شبیه این می مونه لاستیک های نو یک ماشین فراری رو بدی ، دست دوم و داغونای :دی یک بنز رو بگیری :دی
نویر در حال حاضر جزو 3 دروازه بان برتر دنیاست و قطعا در اینده می تونه بهترین بشه .
farshidmm
23-01-2013, 21:51
اول تبریک میگم اومدن پپ رو
ولی خواستم بگم اگر ما همین امسال سه گانه رو با هایکنس به دست بیاریم آیا باز هم هنوز وجود گواردیولا دلیلی داره؟
می ترسم اومدن پپ باعث بشه تیم خوبی که امسال داریم حیف بشه و در ادامه بگن فصل بعد که پپ هست پس امسالو بیخیال!
یا اصلا در روند تیم تاثیر منفی بذاره
Masoud King
24-01-2013, 15:03
شبیه این می مونه لاستیک های نو یک ماشین فراری رو بدی ، دست دوم و داغونای یک بنز رو بگیری
تشبیه بایرن به فراری نکته خوبی بود ولی اون بنز از همون اول لاستیک هاش کهنه و داغون بود : دی
شایعه شده سوارز رو می خوان بگیرن اونم 40 میلیون پوند!!
یعنی بایرن برای یک بازیکن اینقدر پول میده که با توجه به حرف های هوینس بعد خرید مارتینز بعید هست همچین اتفاقی بیوفته.. مگه این قول هایی رو به پپ داده باشن
امیدوارم تو همون لیورپول بمونه..
بکن باوئر: برای گواردیولا، بایرن چالش بزرگتری از چلسی بود
این مربی اسپانیایی به تازگی با قراردادی سه ساله به بایرن پیوست و فصل آینده جانشین یوپ هاینکس در آلیانس آره نا خواهد شد
سایت گل- فرانتس بکن باوئر، اسطوره فوتبال آلمان، معتقد است پپ گواردیولا به این دلیل بایرن را به چلسی ترجیح داد که این باشگاه چالش بزرگتری برای او محسوب می شود.
این مربی اسپانیایی به تازگی با قراردادی سه ساله به بایرن پیوست و فصل آینده جانشین یوپ هاینکس در آلیانس آره نا خواهد شد. این در حالی است که او پیشنهادهای مختلفی از باشگاه های لیگ برتری از جمله چلسی داشت.
او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" من احترام زیادی برای تصمیم او قائل هستم. بایرن برای او چالش بزرگتری نسبت به تیم دیگری مانند چلسی محسوب می شود.
ما کسی مانند آبراموویچ نداریم. ما باید روی نقل و انتقالات توجه بیشتری داشته باشیم.
بایرن زیر نظر گواردیولا جای زیادی برای پیشرفت دارد؛ فشار دائمی روی حریف، ضدحملات سریع و پیدا کردن نزدیک ترین بازیکن در زمین. از این نظر، دورتموند بیشتر شبیه بارساست."
بایرن در حال حاضر با 48 امتیاز از 19 بازی در صدر جدول بوندس لیگا قرار دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%DA%86%D8%A7%D9%84%D8%B4-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF
Beckenbauer: Bayern a bigger challenge for Guardiola than Chelsea
کلوپ : می خواهم مورینیوی جدیدی برای گواردیولا باشم! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کلوپ در ادامه گفته "می خواهیم در سال های آینده رقیب ناخوشایندی برای بایرن باشیم" و اینکه "اگر گواردیولا در طول یک بازی یا به خاطر نتیجه بازی از من خوشش نیومد مشکلی نیست!"
آخر مصاحبه هم اضافه کرده که فکر می کنه بتونه روابط خوبی را با گواردیولا داشته باشه ، همون طور که با مورینیو روابط خوبی داره.
هنوز هیچی نشده داره اینا دارن دامن می زنن به اختلافات ، تحویل بگیرین : دی
Masoud King
31-01-2013, 12:44
از این کلوپ لعنتی خیلی خوشم میاد
واقعا مربی کار درستی هست .. می دونه داره چکار میکنه
اوج هنرنماییش هم برد رئال و سرگروهی بود ..
از اون مربی هایی هست که احساسش اونو به هدفش میرسونه
هنوز هیچی نشده داره اینا دارن دامن می زنن به اختلافات ، تحویل بگیرین : دی
ها؟ : دی
ظاهرا موقع تمرین برای بازی با ماینتس یه اختلاف جزئی پیش اومده ، شواینی یه کم زیادی جدی گرفته و یه خرده حسابی هم با ریبری داشته ...
گواردیولا هم از الان با واقعیت ها روبرو بشه بد نیست : دی
ها؟ : دی
این به زبون وستفالنی بود ، پیغام به اونایی که باید می رسید رسید : دی
دیدار دوستانه بایرن پپ با بارسا در روز 24 جولای
این بازی اولین باری خواهد بود که پپ گواردیولا با تیم سابقش روبرو خواهد شد. این بازی دوستانه به مناسبت بزرگداشت اولی هوینس برگزار می شود
سایت گل- روز 24 جولای سال 2013 بارسلونا و پپ گواردیولا در یک بازی دوستانه مقابل یکدیگر قرار می گیرند. این بازی دوستانه در ورزشگاه آلیانس آرنای شهر مونیخ برگزار می شود و در این بازی بایرن مونیخ که پپ گواردیولا را روی نیمکت مربیگری اش خواهد داشت میزبان بارسلونا خواهد بود.
سران این دو باشگاه روز 4شنبه توافقی را در دفتر اتحادیه باشگاه های اروپایی که در دوحه قطر برگزار می شود، به امضا رساندند تا شاهد برگزاری این دیدار جذاب دوستانه باشیم. این بازی دوستانه یکی از بازی های جام اولی هوینس کاپ است که به مناسبت بزرگداشت اولی هوینس، بازیکن سابق تیم ملی آلمان و رئیس کنونی باشگاه بایرن مونیخ انجام می شود.
طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس این دو تیم در سال 2011 هم در یک دیدار دوستانه در آئودی کاپ مقابل هم قرار گرفته بودند. در آن بازی، بارسا که پپ را روی نیمکت مربیگری اش می دید با دو گل تیاگو با نتیجه 0-2 به پیروزی رسیده بود ولی این بار اوضاع متفاوت است و پپ روی نیمکت مربیگری بایرن به مصاف شاگردان پیشینش می رود و باید منتظر ماند و دید که نتیجه این بازی جذاب چه خواهد شد.
Guardiola's Bayern Munich to battle Barcelona in pre-season
نیمار: می توانم خودم را در پیراهن بایرن تصور کنم
باشگاه باواریایی با به خدمت گرفتن گواردیولا به عنوان مربی فصل آینده اش توجهات زیادی را جلب کرد و اکنون ستاره آینده دار فوتبال برزیل هم از ایده پیوستن به این باشگاه استقبال کرد
سایت گل- نیمار، مهاجم سانتوس، اعلام کرد که ممکن است روزی برای بایرن مونیخ بازی کند. باشگاه باواریایی با به خدمت گرفتن پپ گواردیولا به عنوان مربی فصل آینده اش توجهات زیادی را جلب کرد و اکنون نیمار، ستاره آینده دار فوتبال برزیل، از ایده پیوستن به این باشگاه استقبال کرد.
او در گفتگو با خبرگزاری آلمانی SID گفت:" همه لیگ ها از جمله بوندس لیگا هیجان انگیز هستند. بایرن باشگاهی بزرگ با بازیکنانی فوق العاده است. بازی کردن برای بایرن اتفاقی است که می توانم آن را تصور کنم. چیزی وجود ندارد که بخواهم این احتمال را رد کنم. شواین اشتایگر یکی از بهترین بازیکنانی است که دیده ام. این مسائلی پایه ای است که او را قوی کرده است؛ جایگیری، پاس دهی و حضور او در زمین."
علی رغم اینکه باشگاههای بزرگی مانند بارسا و رئال به دنبال نیمار هستند، اما او همچنان در سانتوس مانده و از این تصمیم اش دفاع کرد." از وقتی نوجوان بودم، رویای بازی در اروپا را داشتم اما مهم این است که از بازی کردن احساس خوبی داشته باشم و با سایر اعضای تیم تطبیق پیدا کنم. لزوما به اسپانیا نخواهم رفت."
نیمار معتقد است مسی، رونالدو و اینیستا، نامزدهای نهایی توپ طلای 2012، می توانند الگویی برای همه بازیکنان دنیا باشند." مسی، اینیستا یا رونالدو در سطح دیگری هستند. آنها یک الگو برای همه هستند؛ چه در داخل زمین و چه به عنوان یک انسان."
او همچنین در مورد فشاری که تیم برزیل در جام جهانی 2014 احساس خواهد کرد، گفت:" به عنوان کشور میزبان، ما تحت فشار هستیم. هواداران باید به ما کمک کنند تا در جام جهانی که در کشورمان برگزار می شود، به قهرمانی برسیم. برای رسیدن به این هدف باید هماهنگ تر شویم. هرچه این اتفاق زودتر رخ دهد، بهتر است. شخصا باید در ضربات سر، شوتزنی و جابجایی ها بهتر شوم."
Neymar: I can imagine playing for Bayern
deaddeaddead
10-02-2013, 01:31
TOOOOOOOOOOOOOOOOR ینی چی؟
Masoud King
12-02-2013, 15:29
نحوه رویت صدر جدول : دی
+
TOOOOOOOOOOOOOOOOR ینی چی؟
tor میشه همون دروازه یا گل
به نظرتون مقابل آرسنال به مشکل بر میخوریم ؟
Dark Soul
13-02-2013, 13:56
من که از همون روز اول آرسنال را قدر حساب نمی کردم چه برسه به الان که بایرن تو اوجه!
من که دلم روشنه:n06:
بعید میدونم جلوی ارسنال بخوایم حذف بشیم
البته من اون موقع همین احساس رو جلوی اینتر هم داشتما:دی
الان تیم خیلی راحت و روون کار میکنه . آدم واقعا لذت میبره از فوتبالش
ما پیروزیم مگر اتفاقات غیر منتظره ای بیفته
.
نه باو... آرسنال که موشگلی نیس (ایشالا)
mohammad.asghari
15-02-2013, 18:39
نبرد مجدد آلمان و انگلیس
بازگشت پولدی به آلمان
Tuesday 19 February 2013
19:45 GMT
سه شنبه 1 اسفند 1391
ساعت 23:15
تقابل های قبلی دو تیم :
مرحله گروهی فصل 2000/01 :
بازی رفت در لندن : آرسنال 2-2 بایرن
بازی برگشت در مونیخ : بایرن 1-0 ارسنال
مرحله یک هشتم نهایی فصل 2004/2005 :
بازی رفت در مونیخ : بایرن 3-1 آرسنال
بازی برگشت در لندن : آرسنال 1-0 بایرن
Masoud King
16-02-2013, 09:36
گل نوشته لواندوفسكي با بايرن به توافق رسيده ... اميدوارم هرچه زودتر تكذيب بشه
به عنوان بازيكن دورتموند دوس داشتني هست ولي اصلا وجودش تو بايرن منو آزار ميده
اول پپ اومد حالا هم اين .. يهو بگن برو طرفدار يه تيم ديگه شو : دي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%A9%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D9%85%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%AE-%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%B3%D8%AA
از طرفی میگم با این کارهای بایرن بوندس لیگا بازم تک قطبی میشه
از طرفی میگم بایرن نخره یه تیم غیر بوندس لیگایی میخره !!
دورتموند میتونه با پولش این خلا رو پر کنه
از طرفی میگم با این کارهای بایرن بوندس لیگا بازم تک قطبی میشه
از طرفی میگم بایرن نخره یه تیم غیر بوندس لیگایی میخره !!
دقیقا... تکلیف آدم با خوش مشخص نی تو این موارد :دی
امیدوارم هر چی میشه نتیجه تضعیف دورتموندِ دوست داشتنی نباشه...
مولر: می خواهیم در زودترین زمان ممکن قهرمان اروپا شویم
مهاجم جوان بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرده که بارسلونا و منچستریونایتد تهدیدهای بزرگ حاضر در لیگ قهرمانان اروپا هستند
سایت گل- توماس مولر، فوروارد جوان باشگاه بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرد که بی صبرانه در انتظار قهرمانی در رقابت های این فصل لیگ قهرمانان اروپاست و اعلام کرد که ناکامی تیمش در فینال فصل گذشته این رقابت ها، انگیزه و حس انتقامی در آنها ایجاد نکرده
این درحالی است که فصل گذشته بایرن مونیخ که میزبانی فینال لیگ قهرمانان ارپا را نیز برعهده داشت، به این دیدار راه یافت ولی در نهایت در ضربات پنالتی مغلوب چلسی شد و شاهد قهرمانی شاگردان روبرتو دی متئو شد.
حالا شاگردان یوپ هاینکس باید در مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان این فصل مقابل آرسنال به میدان بروند و در این میان، توماس مولر در گفتگو با کیکر به آنالیز این بازی حساس پرداخته
در آستانه بازی حساس بایرن- آرسنال که دور رفت آن در لندن برگزار می شود، مولر به کیکر گفته:« من به انتقام فکر نمی کنم. من فقط می خواهم تا در زودترین زمان ممکن به جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا دست بیابیم. پس هدف امسال ما هم همین خواهد بود تا دوباره به بازی فینال برسیم. ما در شرایط خوبی هستیم و از آرسنال نمی ترسیم. می خواهیم تا در تمام بازیهای پیش رو با حداکثر توانمان بازی کنیم.»
مولر در ادامه به این نکته اشاره کرد که تیمی در اروپا وجود ندارد که بایرن از آن بترسد و گفت:« ما می توانیم دراروپا با هر تیمی رقابت کنیم. ما با نگاهی به تجربه سه سال اخیرمان می دانیم که به چه چیزهایی می توانیم برسیم. البته بارسلونا می تواند فوتبالی استثنایی را ارائه کند و منچستریونایتد هم تهدید بزرگی از کشور انگلیس است. بارسلونا رکوردهای فوق العاده ای را شکسته و این تیم مدتهاست که به همین ترتیب و درهمین مسیر به فعالیتش ادامه می دهد.»
بایرن در آخرین بازی ای که انجام داد با نتیجه 0-2 مقابل وولفسبورگ به پیروزی رسید ولی آرسنال در آخرین بازی برگزار شده اش با نتیجه 0-1 مغلوب بلکبرن شد تا از گردونه رقابت های جام حذفی نیز کنار برود.
مولر در ادامه صحبت هایش گفت:« می خواهیم مقابل آرسنال به پیروزی برسیم. اصلا مهم نیست که کی و کجا؛ ولی ما باید قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را تجربه کنیم.»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF/2013/02/18/3760586/%D9%85%D9%88%D9%84%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D8%B2%D9%88%D8%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%85%DA%A9%D9%86-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D8%B4%D9%88%DB%8C%D9%85
Muller desperate to win Champions League
mohammad.asghari
19-02-2013, 14:21
کمتر از 9 ساعت مونده تا دومین بازی بزرگ و مهم این مرحله از رقابت های لیگ قهرمانان.
اول از اینکه وارد بحث این بازی بشم یه نکته رو بگم، خیلی خوشحالم که در این مرحله با تیمی بازی داریم که هم خود تیم، هم مربی و کادر فنی و هم طرفداراش (حداقل طرفدارای موجود در این فروم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بسیار خوب، منطقی و با شخصیت هستند! طبیعتا بازی فردا و در مجموع برنده ی هر دو بازی رفت و برگشت حتی اگه با شکست و حذف آرسنال همراه باشه باز هم هیچی از ارزش های این تیم کم نمی کنه.
اما برسیم به بازی...
طبیعتا همونطور که خود دوستان آرسنالی هم گفتند، در حال حاضر روی کاغذ شانتس بایرن به مراتب بیشتر از آرسنال هست و بایرن روند صعودی ای رو که از 2009 شروع کرده رو خیلی خوب پیش گرفته و میشه گفت الآن در اوج هماهنگی خودش به سر می بره. تیمی که با تفکر مربی با سابقه و دوست داشتنی خودش یکی از دوست داشتنی ترین بایرن های تاریخ هست. بایرن تا اینجای کار در بوندسلیگا از 22 بازی 18 برد، 3 تساوی و فقط یک شکست داشته و از 66 امتیاز ممکن، 57 امتیاز کسب کرده. نکته ی قابل توجه تر در آمار بایرن، همونطور که دوستان هم اشاره کردن، دفاع فوق العاده ی این تیم هست. بایرن در 22 بازی در بوندسلیگا فقط 7 گل خورده که یه آمار بی نظیر هست و خودش گویای قدرت فوق العاده ی خط دفاعی بایرن هست. بایرنی که طی سالهای گذشته همواره از ناحیه ی دفاع ضربه خورده بود امسال خوشبختانه با اومدن دانته سر و سامون خوبی به خط دفاعیش داده و هاینکس واقعا در زمینه ی دفاع بایرن عالی عمل کرده طی این دو سالی که در بایرن بوده. علاوه بر خط دفاع مستحم، بایرن در خط هافبک و حمله هم اقتدار فوق العاده ای داشته و با وجود اینکه در خیلی از بازی ها از سیستم چرخشی استفاده شده اما اونقدر نیمکت بایرن امسال پر قدرت و با اقتدار بوده که همه حتی نیمکت نشین ها هم عالی کار کردند.
اگه بخوام در مورد تک تک پست ها صحبت کنم طبیعتا از نوئر شروع میکنم. دروازه بانی که به گفته ی خیلی ها بهترین دروازه بان حال حاضر دنیاست اما حقیقت اینه که کم گل خوردن بایرن در فصل جاری درسته یکی از دلایلش حضور نوئر در دروازه هست اما خط دفاعی و کلا ساختار دفاعی فوق العاده ی بایرن کمک زیادی به مانوئل کرده. طوری که در بازی دو هفته ی پیش با شالکه، اونقدر نوئر بی کار بود که با بازیکنای ذخیره از جمله مولر کنار زمین تمرین میکرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنابراین محک جدی ای نخورده این فصل هرچند همین بازی اول هفته با وولفسبورگ یک عکس العمل فوق العاده در برابر ضربه ی آزاد دیگو نشون داد و دوباره آمادگی خودش رو به رخ کشید.
در خط دفاعی هم طبیعتا لام مثل همیشه در دفاع راست به کار گرفته خواهد شد و بنابراین خیال بایرنی ها از این ناحیه راحت هست. طبیعتا آرسنالی ها اگه به فکر رسیدن به گل هستند باید کلا قید حمله از سمت راست دفاع بایرن رو بزنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دفاع چپ هم آلابایی هست که اگه بتونه عملکرد خودش در نیم فصل دوم رو در این بازی هم پیاده کنه قطعا آرسنالی ها باید قید گل زدن از سمت چپ خط دفاعی بایرن رو هم بزنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می مونه دو دفاع مرکزی، دانته که همونطور که گفتم یکی از آماده ترین مدافعین حال حاضر اروپاست و به تازگی برای اولین بار به تیم ملی برزیل هم دعوت شده و جلوی انگلیس فیکس بازی کرده. اما زوج اصلی دانته بوآتنگ هست که متاسفانه به دلیل محرومیت هر دو بازی رفت و برگشت با آرسنال رو از دست داده بنابراین با مصدومیت بداشتوبر تنها گزینه ی موجود دانیل ون بویتن هست که مشکل اصلیش سن زیاد و همچنین کند بودن بیش از حدش هست. با توجه به مهاجمین سرعتی آرسنال، ون بویتن می تونه کار دست بایرن بده! اما همونطور که مجتبی هم گفت، اونقدر رقابت های لیگ قهرمانان واسه هاینکس مهم هست که در همه ی بازی های بایرن در نیم فصل دوم غیر از یک بازی، از ون بویتن به صورت ثابت استفاده کرد تا با تیم هماهنگ بشه. انصافا در همه ی بازی هایی هم که حضور داشت عملکرد قابل قبولی داشت هرچند بازی با آرسنال به مراتب دشوارتر خواهد بود.
اما هاقبک دفاعی بایرن در این بازی به احتمال خیلی زیاد مارتینز هست که از موقع اومدنش به بایرن تا حالا پیشرفت فوق العاده ای داشته و بازی به بازی موثرتر و هماهنگ تر شده با تیم. مخصوصا با شواینی هماهنگی خیلی خوبی پیدا کرده. خاصیت دفاعی بازی مارتینز خیلی می تونه به دفاع تیمی بایرن کمک کنه و قطعا اگه مارتینز در زمین باشه شب سخت تری برای آرسنال در پیش خواهد بود چون واقعا پرسینگ فوق العاده ای در عقب زمین داره و سخته رد شدن ازش!
در کنار مارتینز هم شواینی ای قرار می گیره که بعد از فینال مونیخ و از دست دادن روحیه، حالا چند بازی ای میشه که دوباره اوج گرفته و میشه گفت به آمادگی کامل رسیده! طبیعتا یکی از دغدغه های هواداران بایرن همین پست بود و اینکه شواینی آماده نبود، اون زمانی که قرعه کشی انجام شد و فهمیدیم با آرسنال باید بازی کنیم شواینی با این شواینی حال حاضر خیلی فرق داشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و شاید یکی دیگه از بدشانسی های آرسنالی ها این باشه که شواینی هم کاملا آمادست.
دو وینگر بایرن به احتمال زیاد مولر و ریبری ای هستند که امسال فوق العاده عمل کردند. ریبری که با گرفتن بیشترین امتیازات از کیکر بهترین بازیکن حال حاضر بوندسلیگاست و یکی از بهترین فصل های خودش رو از بدو ورودش به بایرن پشت سر میذاره. تکنیک منحصر به فرد و شرکت در بازی تیمی باعث میشه ریبری موثرترین بازیکن بایرن باشه. در اون سمت مولر بهترین فصل خودش رو در بایرن پشت سر میذاره. گلزنی و پاس گل های فوق العاده ای که این فصل داده باعث شده با وجود رفع مصدومیت روبن، همچنان هاینکس از مولر استفاده کنه. در این بازی هم به احتمال زیاد مولر به بازی گرفته خواهد شد.
در پشت سر مهاجم تونی کروسی هست که نسبت به نیم فصل اول، عملکردش ضعیف تر شده تا اینجای کار. کروس اگه در این بازی بتونه همون تونی نیم فصل اول باشه کار خیلی واسه بایرن راحت تر خواهد بود. در کل بنظرم با توجه به دفاع نه چندان مستحکم آرسنال، تونی بتونه خودی نشون بده. ضمن اینکه قدرت شوت زنی کروس و شواینی می تونه در زمان هایی که بازی برای بایرن گره خورده به کمک تیم بیاد.
اما برسیم به مهاجم نوک! یکی از پر سر و صدا ترین پست های بایرن! بایرن الآن سه تا مهاجم خوب برای این پست داره، ماندژوکیچ، گومز و پیزارو. پیزارو که به گمونم مصدومه و در دسترس نیست. بنابراین از بین دو گزینه ی موجود، قطعا ماندژوکیچ بهترین گزینه هست. بازیکنی که در همه ی بازی هایی که در نیم فصل دوم بوده گل زده و یکی از خصوصیاتی که ماندزو رو از گومز متمایز کرده، کنترل توپ و تعویض جا با وینگرها هست. زیاد دیده شده که ماندژو جای خودش رو با مولر عوض کرده و حتی با استفاده از این شیوه چند باری هم پاس گل داده. بنابراین بنظرم ماندژوکیچ قطعا گزینه ی بهتری خواهد بود.
در مورد تعویض های احتمالی هم بنظرم شکیری می تونه قفل بازی رو خیلی راحت باز کنه. بازیکن سرعتی و تکنیکی و پر انرژی ای که مطمئنا خیلی از دوستان آرسنالی و سایر دوستان غیر بایرنی زیاد باهاش آشنا نیستند اما با قاطعیت میگم که این بازیکن یکی از ارکان اصلی تیم پپ گواردیولا خواهد بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونه هم جای مولر بازی کنه، هم جای ریبری و هم جای کروس.
اینم ترکیب پیشنهادی من:
نوئر
آلابا-دانته-ون بویتن-لام
شواینی-مارتینز
ریبری--------------مولر
کروس
ماندژوکیچ
اما با همه ی این تفاسیر و با همه ی برتری هایی که بایرن روی کاغذ نسبت به آرسنال داره، این نکته قابل ذکره که اعتماد به نفس بیش از حد و دست کم گرفتن حریف اون هم حریفی به اسم آرسنال، قطعا می تونه فاجعه ای برای بایرن رقم بزنه. خوشبختانه تیم با وجود نتایج خیره کننده ای که امسال گرفته در همه ی بازی ها تشنه ی پیروزی بوده و دچار غرور نشده. دو فینال قبلی و شکست هایی که بایرن داشته، قطعا بیشتر به این مسئله کمک میکنه تا بدون غرور و فقط با انگیزه ی برد بازی رو شروع کنیم.
به امید یک بازی خوب و دیدنی از سوی هر دو تیم...
brad pitt
20-02-2013, 01:44
بایرن ترکوند
واقعا تیم کاملی شده
تبریک به باواریایی ها
یه بازی با کلاس بود از بایرن.واقعا عالی بودیم
البته داشته های بایرن و آرسنال قابل مقایسه نیستش دیگه
فک میکردم فن بویتن پاشنه اشیلمون بشه ولی عالی بودش،کلی توپ جمع کرد و گل دوم هم رو حرکت اون بود
دلم به حال ونگر سوخت،آخر بازی یه تیکه نشون داد اشک تو چشمش جمع شده بود.
و یک عدد سوال برام پیش اومده
چرا داریم میریم گواردیولا رو بیاریم؟
واقعا های کلاس بازی کرد بایرن
بدون نقص !!!
آرسن ونگر دلم و کباب کرد . لعنت بر خبرنگاران انگلیسی که حالشو گرفتن ! انگیلیسین دیگه !
بایرن مونیخ 6-1 وردربرمن؛ آتش بازی به سبک باواریایی
در روزی که الی هوینس از علاقه اش به آتش بازی گفته بود، شاگردان هاینکس این کار را در زمین انجام دادند
سایت گل- بایرن مونیخ در دیداری که هزارمین تجربه بوندس لیگایی یوپ هاینکس محسوب می شد، با نتیجه پرگل 6-1 وردبرمن را در هم کوبید تا فاصله اش با تیم دوم جدول را به 18 امتیاز افزایش دهد.
باواریایی ها بازی را بهتر از حریف آغاز کردند و بعد از از دست دادن چند موقعیت نصفه و نیمه، در دقیقه 25 توسط آرین روبن به گل اول رسیدند. ارسال لام از سمت راست و اشتباه لوکاس اشمیتز، یک موقعیت را نصیب ستاره هلندی کرد و او هم بدون معطلی دروازه حریف را باز کرد.
برتری بایرن تنها 4 دقیقه بعد دو برابر شد. روبن این بار در نقش گلساز ظاهر شد و ضربه آزاد مواج او را خاوی مارتینس با ضربه سری دقیق به گل دوم بایرن تبدیل کرد.
در آخرین دقیقه بازی در نیمه اول، سباستین پرودل به دلیل گرفتن یک موقعیت گلزنی از بایرن، با دریافت کارت زرد دوم، از بازی اخراج شد تا تیره روزی های برمن بیشتر شود.
نیمه دوم هم با برتری بایرن آغاز شد و گل سوم این تیم در دقیقه 49 روی اشتباه مدافع حریف به دست آمد. ارسال گومز و فشار ریبری روی مدافع برمن، موجب شد تا گبره سلاسی به اشتباه دروازه خودی را باز کرده و بازی را 3-0 کند.
حملات بایرن با این گل هم فروکش نکرد و ماریو گومز در دقیقه 51 گل چهارم را به نام خود ثبت کرد. همکاری روبن و ریبری، یک موقعیت خوب را نصیب ستاره هلندی کرد و در حالی که ضربه چیپ او به آرامی از بالای سر دروازه حریف وارد دروازه می شد، گومز توپ را با شوتی محکم به تور دوخت تا این گل را به نام او ثبت شود.
چند دقیقه برمن روی یکی از معدود حملاتش یکی از گل های خورده را جبران کرد. ده بروین روی اشتباه دانته، این گل را به ثمر رساند.
بعد از دقایقی که از شدت حملات بایرن کاسته شد، آنها در 10 دقیقه پایانی بار دیگر به دروازه حریف یورش بردند و توانستند توسط ریبری و گومز به دو گل دیگر دست پیدا کنند.
ابتدا ریبری با یک ضربه والی گل پنجم را به ثمر رساند و سپس گومز در دقیقه 89 روز باشکوه آلیانس آره نا را تکمیل کرد.
بایرن در دیدار بعدی، باید در جام حذفی مقابل بوروسیا دورتموند قرار بگیرد.
hojjatinho
24-02-2013, 02:58
خیلی هم خوب ... :دی
امروز وقتی فهمیدم بازی رو شبکه 3 میزاره هوس کردم یاد قدیمها بازی رو از شبکه سه ببینم
همون اول بازی جناب صادقیان گزارش گر بازی من رو شوکه کرد با گفتن ترکیب تیم و بازیکنی به اسم "دیاز ": :دی
جدا چند لحظه فکر کردم دیاز کیه دیگه ؟ تا الان کوجا بوده ؟! لویز گوستاوو دیاز :دی . فقط هم کلید کرده بود روی قسمت دیاز ش !
از سوتی ها رو روی اعصاب بودن های دیگه این عزیز می گذریم . یه جا بنده خداها روبن و گومز رو پا به سن گذاشته خطاب کرد :دی . حالا بابای من بنده خدا زیاد فوتبالی نیست و هر دفعه این روبن کله تاس رو می بینه می گه این پیرمرد چرا بازی می کنه ؛ شما که دیگه گزارشری و با سابقه !
ژردان شکیری عزیز هم که کاملا سانسور شده و البته ایرانیزه شده تبدیل به " شاکری " شد :دی
حالا شگیری ، شقیری یا .. هم گاها خودمون می گیم ولی دیگه شاکری ؟! جدا کسی نمی دونست فکر می کرد یک لژیونر دیگه دوباره داریم تو المان .
اینا همه اثرات پخش نکردن بوندسلیگاست و البته عدم اطلاعات کافی و صلاحیت جناب گزارش گر عزیز!
درباره بازی که خیلی خوب بودیم با اینکه هم کروس و هم شواینی نبودند ولی انصافا بچه ها وسط زمین کم نمی ذاشتند . هم گوستاوو دیاز :دی و هم مارتینز خوب بودند و روبن هم خوب بود و به جز اخرهای بازی که می تونست کمتر خودخواهی کنه در مجموع بازی خوبی رو انجام داد . البته گل رو خوردیم و رکورد نویر کمی خراب شد که به نظر من بهتر. این نوع رکوردها جز ایجاد استرس برای دفاع و دروازه بان سود دیگری ندارند .
وگل اخر ریبری و پاسی که لام داد ... فوق العاده بود . ژاویشون هم عمرا بتونه اینچنین پاسی بده !:دی
اول بازی از هاینکس هم تجلیل شد و البته به قول بردیا ظاهرا باید بگیم : چرا داریم پپ رو می اریم ؟
چهارشنبه با دورتموند اینا با یوسف اینا ، به به ! :دی
چهارشنبه با دورتموند اینا با یوسف اینا ، به به !
:دی
اگه بازی 4 شنبه اتفاق خاصی نیفته:n02: امسال جایگاه به طور کامل به صاحب اصلیش بر می گرده!
+
بهترین تیم حال حاضر اروپا رو داریم، دیگه پیروزی عادی شده بچه ها حتی نمیان تبریک بگن! و جدیدا از 1-6 فقط اون 1ـش به چشم میاد و باعث تعجب میشه:n02:
من که حوصلم سر رفته از لیگ آلمان
چیه همه میان 6تا 6تا میخورن ازمون:دی
کاش دورتموند بیاد حداقل 2تا بهمون بزنه اگه میخواد 3تا بخوره که دلمون خوش باشه یه کم داریم رقابت میکنیم:دی
این بایرن اینقدر خوب نتیجه گرفته که زبون من هم بسته شده:n02:
فقط خدا کنه این آمادگی رو تا فینال cl حفظ کنه.هرچند هاینکس نشون داده که مرد روزهای آخر نیست!
در مورد چهارشنبه هم به احتمال زیاد مساوی میشه بازی یا شما میبازید.اما چیزی که باید به فکرش باشید اینه که ممکنه با باخت احتمالی جلوی ما تیم بره تو بحران و اون دوران اوج به کابوس تبدیل بشه براتون.
حالا نهایتا 1 باخت به شما بدیم اتفاق خاصی نمی افته :n02:
هاینکس بد بخت هم مرد روزهای اخر بود . ولی دی متئو خیلی بی معرفت بود :n02:
Masoud King
25-02-2013, 11:38
سلام بچه ها
تبریک به خاطر برد آرسنال و 6 تایی کردن برمن و هزارمین بازی بوندسلیگایی هاینکس که با یک نتیجه عالی تموم شد :n12:
+
وقتی روبن پنالتی و دروازه خالی خراب میکنه دیگه ربطی به هاینکس نداره ..
کلا تنها تیمی که تو اروپا می ترسم برامون مشکل ایجاد کنه همین زنبورا هستن : دی
بازی چهارشنبه رو هم می بریم فقط نباید روبن تو ترکیب اصلی باشه .. دقیقه 75 بیاد تو بلکه بخواد خودی نشون بده یه گلی چیزی بزنه وگرنه از همون اول تو بازی باشه اضافه کاری زیاد داره
گومز رو هم همون دقیقه 80 بیاره تو دلش نشکنه : دی
+
الان تو کانون بایرن نوشته بود که تنها گزینه بایرن لواندوفسکی و سوارز هستن که مشخصا من خودم سوارز رو بیشتر می پسندم به دلیل اینکه تکنیکی تر و سرعی تره..
و از همه مهم تر دیگه نباید یه عمر منت بعضیا رو سرمون باشه : دی
خلاصه شایعه خیلی زیاد شده...
+
ژردان شکیری عزیز هم که کاملا سانسور شده و البته ایرانیزه شده تبدیل به " شاکری " شد
شاکری فامیل استادمون بود که به رحمت ایزدی شتافت و البته خیلی از دانشجویان خوشحال شدند : دی
+
جالبیش اینجاست که اینا بعد عمری یه بازی از تیممون تو لیگ نشون دادن ولی من انتن خراب بود و نشد ببینم !!
من فکر میکنم میلان میتونه برامون مشکل ایجاد کنه اگه از سد بارسا رد شه
deaddeaddead
25-02-2013, 14:33
از این فکرا نکن :D
داداش میلان همیشه گربه سیاه بایرن بوده :n02:
منصوصا امسال که سبک بازیش به دلیل نداشتن مهره کاملا دفاعی و ایتالیایی شده !
الان تو کانون بایرن نوشته بود که تنها گزینه بایرن لواندوفسکی و سوارز هستن که مشخصا من خودم سوارز رو بیشتر می پسندم به دلیل اینکه تکنیکی تر و سرعی تره..
و از همه مهم تر دیگه نباید یه عمر منت بعضیا رو سرمون باشه : دی
مثلا میخوای بگی که از تیم های بوندس لیگای بدبخت تغذیه نمیکیند؟:n02:
تازه تا دلت هم بخواد لواندوفسکی درسته که سرعت و تکنیک سوارز رو نداره اما تموم کننده بهتریه نسبت به اون.
در مورد میلان هم اولا نه معلومه که میلان بیاد بالا!بعدش هم توی قرعه بخوره به بایرن!
اگر هم این اتفاق افتاد بهترین فرصته تا بایرن انتقام آلمان رو از نماینده حقه بازها بگیره.
پ ن:چقدر بد میشه اگه دوتا آلمانی بخورن به تور هم:n29:
Masoud King
26-02-2013, 11:14
مثلا میخوای بگی که از تیم های بوندس لیگای بدبخت تغذیه نمیکیند؟:n02:
تازه تا دلت هم بخواد لواندوفسکی درسته که سرعت و تکنیک سوارز رو نداره اما تموم کننده بهتریه نسبت به اون.
حالا نکه شما الان رویس رو خودتون پرورش دادین : دی
ما حداقل سعی می کنیم ستاره ها تو بوندسلیگا بمونن و... بیا خوبی کن
الان قیصر هم صداش در اومده از انتقال لواندوفسکی به بایرن ... دیگه حکم حکومتی صادر شده : دی
+
من خیلی نگران میلان نیستم
الان تیممون خیلی آمادست و میشه حساب های قدیمی رو صاف کرد ... مخصوصا با این ایتالیایی ها
دور بعد دورتموند بخوره به یووه و میلان هم برسه به ما و انشالله از این آزمون الهی سر بلند بیرون بیایم : دی
+
معرفی گواردیولا یه حسنی که داشت می تونه این باشه که بازیکن سعی میکنن بهترین نمایشش رو ارائه بده تا فصل آیند جایی تو برنامه های پپ داشته باشه.
خلاصه امیدوارم بایرن امسال کلید پیروزی های دوباره آلمانها رو بزنه تا 2014 به مقصد اصلی برسیم
مث اینکه گورادیولا قراره بیاد بازی امشب رو ببینه
اصلا ازین حرکات خوشم نمیادش
تیم سرمربی داره نیازی نیست که پاشه بیاد ورزشگاه اعلام حضور بکنه واسه خودش
از تلویزیون هم میتونه بازی رو ببینه
بابا چی کارش داری بردیا :n02:
تیم فصل آیندشه خو
خب بایرن با این برد اولین جام امسالش رو گرفت !
امیدوارم 3 گانه داشته باشیم با این پیرمرد خوشتیپ دوست داشتنی
وامیدوارم این باخت دورتموند رو به حاشیه و نابودی نکشونه
mohammad.asghari
28-02-2013, 01:20
i[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Munich 1-0 Dortmund[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] MKV-X264 | 1280 x 720 | JSC Sport HD |Eng /Ara | ~ 4 Mbps [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
A.Robben 1-0
MEDIAFIRE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گل روبن منو یاد جوونیاش انداخت:دی
خیلی وقت بود ازین گلا نزده بود
چه دردسری داره هاینکس با اینکه کدوم بازیکن رو باید بزاره تو زمین
یه چیزیو من یادم رفت دقت بکنم
نویر هنوزم دستکش 4انگشتی میپوشید؟
Masoud King
28-02-2013, 14:49
دوستان تبریک به خاطر برد دیشب
بسیار هم دلچسب بود و اگه کروس دقت می کرد حداقل اختلاف باید دو تا می شد
بایرن خیلی خیلی خوب از حمله به دفاع میومد و زیاد دورتموند نمی تونست تو ضده حمله ها موفق باشه به جز یکی دوتا که بالاخره در میره از دست آدم : دی
نبود ریبری هم واقعا محسوس بود..
گل روبن هم خیلی عالی بود
انگاری داشت فیفا بازی می کرد. RB گرفت و شوت زد توپ رفت تو گل : دی
یه جورایی با این گل تلافی کرد
ولی در مجموع صلابت دیشب بایرن بسیار بالا بود و به نظرم بهترین بازیکن زمین شواینی بود
اینکه بگن فاصله بازی دو تیم دیشب 17 امتیاز نبود اصلا درست نیست
بازی حذفی هست و جای اشتباه نیست واسه همین وقتی میشه برد چرا بیای خودت رو به آب آتیش بزنی؟!
لواندوفسکی هم اصلا دیشب کاملا مو بود
یه تار موی سوپر ماریو می ارزه به این لهستانی
+
گزارشگر دیشب خیلی سعی داشت افت دورتموند رو بگه ولی شاید نمی دونست که تیم مقابل بایرن هست و نه سیتی یا رئال ;)
+
باشگاه دورتموند هم تائید کرد که لواندوفسکی آخر فصل میره و قرار دادش رو تمدید نمیکنه
Zorc confirmed to Sky Deutschland on Wednesday that the player will not extend his current deal at Signal-Iduna-Park, and that he will likely leave at the end of the current season or after the 2013/14 season.
منم تبریک میگم واسه دومین جام (غرور رو داشتین:n02:)
روبن یه کم از اون حیثیت از دست رفته که نه، کمرنگ شده:n02:ـشو برگردوند.
صحبت های کلوپ بعد از بازی مثه همیشه خبرساز بود، البته یه قسمتش جالب بود، در جواب اینکه مقصد بعدی لواندوسکی
کجاست، گفت من بیشتر می خوام بدونم مقصد بعدی روبن و گومز کجاست!
انگاری داشت فیفا بازی می کرد. RB گرفت و شوت زد توپ رفت تو گل : دی
فیفا 11 : دی
گزارشگر دیشب خیلی سعی داشت افت دورتموند رو بگه ولی شاید نمی دونست که تیم مقابل بایرن هست و نه سیتی یا رئال:wink:
تایید میشه، بایرن الان آماده ترین تیم اروپاست، البته اون قسمت آخر وقتی اسم سیتی آورده میشه بهتره بعدش اسم تیم های اسم و رسم دار با یه فاصله ی بیشتری آورده بشه : دی
Masoud King
02-03-2013, 15:47
مربی زنبورا قاطی کرده و گفته بایرن از اونا تقلید کرده که هاینکس گفته بچه جان خوبه فقط تو همین دورتموند بودی ... اون موقع که من با رئال قهرمان اروپا شدم تو کجا بودی؟!؟ ( البته با کمی ویرایش توسط نویسنده : دی)
خلاصه آدم جنبه باخت داشته باشه خیلی خوبه..
اگه کروس اون موقعیت های عالیش رو گل می کرد اینا هم دیگه از این حرفا نمی زدن
یکی نیست بگه اگه بهشون پول نمی دادیم تا ورشکست نشن الان این آقای سر مربی اوضاعش چطوری بود؟!؟
البته اون قسمت آخر وقتی اسم سیتی آورده میشه بهتره بعدش اسم تیم های اسم و رسم دار با یه فاصله ی بیشتری آورده بشه : دی
من همینجا از تمامی هوادارای رئال حلالیت می طلبم : دی
Masoud King
03-03-2013, 18:34
خوب کلوپ هم مثه اینکه از حرفاش اظهار ندامت کرده ...
قضیه داشت به جاهای باریک کشیده می شد ولی ختم بخیر شد
بازی زیاد باحالی نبود
من موقع معرفی ترکیب رو از دست داده بودم و تا دقیقه 24 نفهمیدم که اشتارک تو دروازه هستش نه نویر:دی
نیم ساعت آخر بازی حوصلم سر رفت پاشدم اصلا
M E S S I
05-03-2013, 11:10
باواریایی ها با پیروزی مقابل هوفنهایم رکوردی جدید را به نام خود به ثبت رساند.
سایت گل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ngnews&ICID=HP_BN_6)- بایرن مونیخ شب گذشته موفق شد با گلزنی ماریو گومز هوفنهایم را در دیداری خارج از خانه شکست دهد تا همچنان با 17 امتیاز اختلاف نسبت به بوروسیا دورتموند صدرنشین بوندس لیگا باشد.
پیروزی یک گله ی بایرن در این دیدار خارج از خانه در حالی رقم خورد که مونیخی ها به چند تن از بازیکنان اصلی تیم استراحت داده بودند و با استفاده از سیستم چرخشی هاینکس تام اشتارک ، ماریو گومز و ژردان شکیری فرصت بازی یافتند.
ضربه ی آرام ماریو گومز کافی بود تا یازدهمین پیروزی خارج خانه ی بایرن در این فصل مقابل هوفنهایم ثبت شد تا مونیخی ها رکوردار تعداد پیروزی خارج از خانه در بوندس لیگا باشند
M E S S I
05-03-2013, 11:12
بایرن سه گانه را می خواهد
By Kia
FCBayern.ir - دانته تأکید کرد بایرن به دنبال قهرمانی در تمام جامهایی است که در آن حضور می یابد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ باواریایی ها در حالی به نیمه نهایی جام حذفی آلمان راه یافته اند که در بوندسلیگا با اختلاف زیادی در صدر جدول قرار دارند و در لیگ قهرمانان نیز با توجه به پیروزی 3 بر 1 خارج از خانه برابر آرسنال از شانس بالایی برای راهیابی به دور یک چهارم نهایی برخوردارند.
دانته به TZ گفت: "ما می خواهیم تمام جامها را ببریم و برای این کار به کل تیم نیاز داریم. ما بازیکنان زیادی داریم به همین دلیل مربی باید در هر بازی چند بازیکن را عوض کند. اینکه ما در هر سه جام خوب کار کرده ایم به خاطر تمام بازیکنانمان است.
مدافع برزیلی در مورد حریفان بایرن در لیگ قهرمانان گفت: "به نظر من بارسلونا و رئال مادرید بزرگترین رقبای ما در اروپا هستند. آنها چند تن از بهترین بازیکنان جهان را در اختیار دارند. ما فعلا باید روی آرسنال تمرکز کنیم."
هیچ تیمی به این سرعت تونسته قهرمانی خودش را تثبیت کنه؟
دلم برای بقیه تیمها میسوزه
هیچ امیدی برای قهمانی ندارند
SaeedEminem2
09-03-2013, 23:39
من که بازی رو ندیدم ولی از دیدن نتیجه تعجب کردم !
البته مهم برد بود که به دست اومد، همچنین برگردوندن بازی باخته به برنده هم خیلی خوبه
خوب شد بایرن داره سر موقع سرش به سنگ میخوره ! :n01:
خیلی دلم می خواست بازی دیشب را ببینم
اول بازی رفتم تو سایت بایرن دیدم یک گل خوده شکه شدم :n04:
دوباره رفتم دیدم یک یک شدن :n27:
دوباره رفتم دیدم 3-2 برده :n02:
بیخود نیست 15 ساله طرفدار بایرنم:n16:
SaeedEminem2
10-03-2013, 12:59
اتفاقا به این فکر می کردم که حالا که قهرمانی بوندسلیگا و حذفی قطعی شده نکنه یه وقت بازیکن ها به همون هوا چمپیونز لیگو جدی نگیرن و .....
در کل بازی خوبی بود و تونستیم 3 امتیاز رو بگیریم و جز بارهای معدودی بود که تونستیم بازی باخته رو ببریم اونم 2 بار عقب افتادیم ! راحت 10 موقعیت خراب کردیم !
این دانته خیلی خوب دفاع رو جمع میکنه دیروز وقتی نبود کاملا مشخص بود که دفاع پراکنده و بدون هماهنگی عمل میکنه ! آلابا که روی گل دوم خیلی بچگانه آفساید رو پر کرد نویر هم نه نگفت گل بدی خورد من ازش انتظار بیشتری دارم !
کروس که در بازی کاملا گم بود ! مولرم رو اعصاب بود یه توپی رو خراب کرد که بچه 2 ساله هم گل میزد !
دیروز لام عالی بود بعدش ریبری بعدش شواینی !
Masoud King
11-03-2013, 13:38
رونی در رادار بایرنی ها
FCBayern.ir - به گزارش روزنامه ی معتبر ساندی تایمز انگلستان باشگاه بایرن مونیخ برای جذب وین رونی ستاره منچستر یونایتد ابراز آمادگی کرده است.
پپ گواردیولا سرمربی فصل آینده ی بایرن به تحسین و تمجید از رونی مهاجم منچستر پرداخته است و برای در اختیار داشتن وی در تابستان امسال ابراز علاقه کرده است به گزارش این روزنامه ی انگلیسی باشگاه بایرن مونیخ پیشنهادی 22 میلیون یورویی را برای جذب رونی به شیاطین سرخ ارائه کرده است.
پس از شکست 2 بر 1 منچستر یونایتد از رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا و نیمکت نشینی رونی در این بازی مهم این امکان برای گمانه زنی جدایی او از اولدترافورد داده می شود. رونی در این فصل 20 بازی برای منچستر انجام داده که 11 گل و 9 پاس گل در کارنامه دارد.
فرگوسن در مورد تمدید قرارداد با رونی می گوید:" هیچ مشکلی وجود ندارد ما با او مذاکره می کنیم و به هیچ وجه نمی خواهیم بازیکنان خوبمان را از دست بدهیم."
+
سایت گل انگلیسی هم زده اینو
بر خلاف میل باطنیم بسیار علاقه مند به این انتقال هستم
می تونه خیلی خیلی برامون مفید باشه
بر خلاف میل باطنیم بسیار علاقه مند به این انتقال هستم
می تونه خیلی خیلی برامون مفید باشه
از نظر پرکار بودن و در خدمت تیم بودن خیلی می تونه به تیم کمک کنه ولی یه انگلیسی اونم از نوع "رونی" توی ترکیب بایرن هارمونی نداره : دی
البته فرگوسن تکذیب کرد و گفت رونی حداقل تا فصل بعد جایی نمیره.
shutdown
11-03-2013, 20:09
پیشنهادی 22 میلیون یورویی
:n02:
گاهی اوقات یه خبرایی میشنویم بسی خنده دار :دی
حالا گیریم رونی بخواد فروخته بشه
22 میلیون ؟؟ :n02:
فیل جونز رو خریدیم 18 میلیون رونی رو 22 میلیون بدیم ؟؟؟
قیمت رونی چه از لحاظ کیفیت بازی و چه از لحاظ بعد اسپانسری برای هر تیمی حدود 100 میلیون آب میخوره !
رونی هم کیفیت بازی در بهترین فرم تو اکثر پست های حمله و هافبک رو داره و هم بهترین اسپانسری رو واسه یه تیم داره :n02:
مطمئنا این قیمت چیزی بیشتر از یه جک نیست :n02:
Masoud King
11-03-2013, 20:33
ولی یه انگلیسی اونم از نوع "رونی" توی ترکیب بایرن هارمونی نداره : دی
آره بعد هارگریوز دیگه انگلیسی نداشتیم که البته اونم کانادا فک کنم به دنیا اومده بود
هلندی که داریم یدونه انگلیسی هم بیاریم دیگه از هلندیا بدتر نیستن : دی
+
فیل جونز رو خریدیم 18 میلیون رونی رو 22 میلیون بدیم ؟؟؟
قیمت رونی چه از لحاظ کیفیت بازی و چه از لحاظ بعد اسپانسری برای هر تیمی حدود 100 میلیون آب میخوره !
شما گرون خریدین تقصیر بقیه چیه؟ : دی
100 میلیون؟؟ بیخیال بابا مال خودتون
اگه بخوان زیاد پول بدن خوب برن فالکائو رو بخرن ... الان فقط تیم تو ضربه آخر مشکل داره وگرنه بقیه خطوط خیلی خوب هستن
دفاع هم یکم لنگ میزنه ولی این فصل تا اینجا که خیلی خوب بودن
shutdown
11-03-2013, 22:03
شما گرون خریدین تقصیر بقیه چیه؟ : دی
100 میلیون؟؟ بیخیال بابا مال خودتون
نه آخه قیمت بازیکن ها تو انگلیس نمیدونم واسه چی زیاده مثلا اوزیل فک کنم 12 میلیون بود دیگه ؟؟؟
بعد اشلی یانگ 18 میلیون :n02:
اما مطمئن باش اگه رونی رفتنی باشه که خودش همیشه گفته هیچوقت از یونایتد نمیره کمتر از 70 نیس قیمتش که تا اونجایی که من میدونم بایرن از این پول ها واسه خرید بازیکن نمیده ... فکر کنم اگه نیاز باشگاه تمام کننده باشه فالکائو بسیار مناسب تر باشه ضمن اینکه تو اسپانیا هم بوده و گواردیولا به خوبی میدونه چه جوری ازش استفاده کنه ...اما علاقه شدید گواردیولا به رونی غیر قابل انکار هست ...
از لحاظ اقتصادی فوق العادس
از لحاظ فوتبالی هم که همه میشناسینش دیگه نیاز به معرفی نیس :n02:
در کل بنده شانس این انتقال رو حتی 1% هم نمیدونم :n02:
رونی بازی با رئال به خاطر تاکتیک های فرگوسن نیمکت بوده این روزنامه ها یه آتیشی انداختن که فروششون رو بالاتر ببرن زیاد اعتماد نکنین به این شایعات
Masoud King
11-03-2013, 23:53
رونی بازی با رئال به خاطر تاکتیک های فرگوسن نیمکت بوده این روزنامه ها یه آتیشی انداختن که فروششون رو بالاتر ببرن زیاد اعتماد نکنین به این شایعات
بازی که نداریم فعلا یکم شایعات رو جو بدیم دور همی خوش میگذره : دی
+
خب ریبری گویا یه مصدومیت داره که به بازی آرسنال نمی رسه .. شواینی و بواتنگ هم نیستن!
گوستاو می تونه تو فاز دفاعی کمک کننده باشه ولی این بازی مسئولیت کروس و مارتینز سنگین تره برا بازی سازی
از اونور شکیری می تونه جایگزین خوبی باشه برا ریبری
روبن هم اینقد ازش بد می گفتیم مطمئنم جز نقاط اتکای بازی میشه : دی
دوس دارم سوپر ماریو این سری فیکس باشه!
+
فردا شب هم شالکه ای ها یه بازی خیلی مهم تو خونه خودشون دارن که شانس صعود 60-40 به صعود شالکه هست به نظرم
با اینکه دورتموند رو بردن و شارژ روحی هستن اما هونتلار رو ندارن به احتمال زیاد و خستگی بازی دورتموند می تونه تاثیرگذار باشه
امیدوارم بتونن صعود کنن و تنها لیگی باشیم که سه نماینده داره دور بعد
+
لمن هم گفته آرسنال می تونه با نبود شواینی و ریبری بایرن رو ببره
خود فروخته : دی
SaeedEminem2
12-03-2013, 08:07
رونی بازیکن خوبی بود، ولی 2 سالی می شه که افت کرده و دیگه اون رونی سابق نیست
در حالی که سوارز هم سنش کم تره هم قیمتش هم توانایی هاش خیلی از رونی بیشتره
زیاد سوارز جدی ترین گزینه ست، برادر پپ هم مدیر برنامه های سوارزه،
مطرح شدن اسم رونی و لواندوفسکی و .... بیشتر جنبه ی سیاسی داره که یه وقت لیورپول قصد تاقچه بالا گذاشتن نداشته باشه
تازه از پارسال لیورپول گومزو می خواست، پس الان راحت می شه این 2 تا رو معاوضه کرد
قیصر هم اخیرا درباره ی رونی نظر جالبی داده، گفته "اگه رونی بیاد بایرن من برای رونی خیلی خوشحال میشم!"
یعنی نگفته واسه بایرن، بلکه واسه رونی خوشحال میشه : دی
لابد منظورش این بوده که افتخار بزرگی هست برای رونی!
یه شایعه های ضعیفی هم هست که رونی به هم تیمی هاش گفته می خواد یونایتد رو ترک کنه، ولی اعتبار چندانی نداره، گل انگلیسیه دیگه!
Masoud King
14-03-2013, 02:02
واقعا این درسته؟!!؟
اینکه شواینی و ریبری نباشن ما باید اینطوری بازی کنیم؟؟
از آرسنال 2 گل بخوریم؟؟
رو اشتباه دفاع گل بخوریم؟؟
روبن بازم تک به تک خراب کنه؟؟
والا آدم می مونه چی بگه...
hojjatinho
14-03-2013, 02:52
افتضاح بودیم .
بلایی که سر بازی با اینتر سرمون امد داشت دوباره تکرار می شد .
بخش عمده اش رو عدم تمرکز بازکنان در چنین دیدارهایی می دونم . به قولی از روی شکم سیری بازی می کردیم . خیالی اسوده . غرور کاذب .
واقعا نمیشد اخر فصل و وقتی بازیها تموم شده گواردویلا رو سرمربی تیم بکنند ؟!
الان بعضی وقتها احساس می شه بعی بازیکنان موندن با ساز کدوم مربی برقصن ؟!
باید تبریک گقت به ارسنال . خوشبختانه سربلند حذف شدند .
ولی امیدوارم این شوک زودگذر باشه . تیم به خودش برگرده . واقعا این تیم پتانسیل قهرمانی رو داره . .
تو قرعه کشی هم امیدوارم به دورتموند نخوریم . حق اینها با این بازی هم هست که همچین یک قرعه سخت البته به جز دورتموند بخورن تا سر حال بیان :دی
از بازی مقابل بارسلونا و یوونتوس استقبال می کنم
ولی اعتبار چندانی نداره، گل انگلیسیه دیگه!
گل چه انگلیسی و چه فارسیش مزخرفی بیش نیست . متاسفانه به دلیل نداشتن سایت جامع فارسی مجبوریم گاها گل رو رو دنبال کنیم و خبر بزاریم . ولی از سایتی ( حداقل گل فارسی ) که میانگین سن به اصطلاح نویسندگانش ( حیف اسم نویسنده ) 15 سال هم نمیشه انتظار زیادی نباید داشت . خبرهاش بیشتر شایع و زرد و و کلا چرت و پرته ! بعید می دونم سیاست نسخه انگلیسیش هم فرق زیادی بکنه !
یعنی دیشب اگه بایرن حذف میشد اون روبن لاشخور رو باید با اردنگی مینداختن بیرون
یعنی گند زده بود به تیم با تک رویاش
کروس هم عشق این بود که شوت بزنه فقط
غرور بیجای تیم نزدیک بود مفتی مفتی حذفمون بکنه
kasra_khan2003
14-03-2013, 09:51
یعنی دیشب اگه بایرن حذف میشد اون روبن لاشخور رو باید با اردنگی مینداختن بیرون
یعنی گند زده بود به تیم با تک رویاش
کروس هم عشق این بود که شوت بزنه فقط
غرور بیجای تیم نزدیک بود مفتی مفتی حذفمون بکنه
بردیا فکر نکنم کسی تو این انجمن باشه، روبن تو تیم محبوبش بازی کرده باشه و هم نظر با تو نباشه! این بشر کلاً تو مغزش پاس دادن تعریف نشده...
این بشر کلاً تو مغزش پاس دادن تعریف نشده...
دقیقا به همین دلیل من جای روبن بودم بی خیال بایرن میشدم میرفتم یه تیم دیگه!
مطمئنم پپ بیاد رو کار مثل هاینکس به امثال روبن بها نمیده...
آی دلم میخواست که مثل بازی نیم نهایی پارسا با رئال یه بادمجون خشگل میکاشتن زیر چشمش...هیف...
اما همون طور که گفتم خیالتون راحت از سال دیگه این روبن رو نخواهید دید.
SaeedEminem2
14-03-2013, 13:15
اینم اثبات صحبت های دیشبم، کلا 7 تا شوت زده، اون 18 تا شوت دیگه فقط 3 تاش تو 4 چوب بوده و تیم غیر از روبن 15 تا ضربه به مدار استوا داشت !
عکس سمت راست آمار بازیه، قمزه بایرنه، نصف این موقعیت ها با حرکت و اثر مستقیم روبن شکل گرفته !
تفاوتش با تیم حریف رو ببینید ! خود آرسنالی ها زیاد راضی نیستن چون تیمشون کمتر از همیشه حمله کرد و صاحب توپ بود
در واقع سابقه نداشت ه که آرسنال این جوری تحت فشار قرار بگیره و نتونه حتی یه ضد حمله بزنه
در ضمن مربی بوق نیست که ببینه یه بازیکن تکروی می کنه تعویضش نکنه، مطمئن باشید تمام حرکات روبن با هماهنگی و اجازه ی مستقیم مربیه !
بازی رفت همون دقایق اول بازی عینا یه همچین توپی آوردن رو دروازه ی ما که من فکر کردم گل شد !
دقیقا از سمت راست سانتر کردن و از مدافع اول رد شد، اون وسط کی توپو بر گردوند؟ خودتون حدس بزنید !
چه وقتی تو رئال بود چه بایرن میشنیدم که اصلا پاس نمیده حتی در بدترین شرایط ولی باور نمیکردم چون زیاد بازیاشو ندیده بودم
تا اینکه تو جام جهانی و یورو بهم ثابت شد این بشر اصلا در خدمت تیم نیست تو بازی دیشب هم که ...:n15:
حتی وقتی اون گل سر ضرب رو به منچستر زد گفتم کاش بیاد بارسا خوشحالم که همچین اتفاقی نیفتاد :n02: و نخواهد افتاد
Masoud King
14-03-2013, 13:55
واقعا روبن یه بازیکن بدرد نخور هست .. فک می کردم دیشب بتونه کمک حال باشه ولی گند زد تو حال همه !
روبن درسته یه مدت کمک های خوبی کرد ولی تاریخ مصرفش خیلی زود تموم شد ... اون از فصل پیش که یک تنه همه چیز رو گرفت از تیم اینم از بازی دیشب که نتونست یه تک به تک گل کنه ..
تفاوت بازیکن بزرگ تو همیناست ... دروگبا یه موقعیت تو بازی گریش اومد گل کرد ولی این 10 تا هم گیرش بیاد شاید یکی رو بزنه
عکس سمت راست آمار بازیه، قمزه بایرنه، نصف این موقعیت ها با حرکت و اثر مستقیم روبن شکل گرفته !
موقعیت؟ دیشب اصلا موقعیت هم داشتیم جز تک به تکی که روبن مثه یه بازیکن آماتور زد؟!
اینکه بدوی و آخرش توپ رو بزنی تو سر و صورت تماشاگرا کی شده موقعیت؟؟ باز خوبه فنس کشیدن پشت دروازه ها رو وگرنه دیشب چنتا تماشاگر مصدوم می شدن..
بایرن باید دنبال یه جانشین برا ریبری باشه بدون اون و شواینی تیم نای حرکت نداره..
کلا خیلی بد بازی کردن و خیلی خوب شد اون غرورشون دیشب ریخت
SaeedEminem2
14-03-2013, 14:17
اون عکس گویای همه چیز بود نیاز به توضیح مجدد نداره
اینم یه کلیپ که خودم آپ کردم
در مورد لیگ داخلی هم، 34 تا بازی بوده یکیش با پنالتی روبن از دست رفته، 33 تا بازی دیگه چه کردن؟
تازه همون پنالتی هم دقیقه 90 بود ! 89 دقیقه ی قبلش چرا گل نزدن؟
Masoud King
14-03-2013, 18:16
اصلا صحبت در مورد بازیکنی مثه روبن و گند زدناش خیلی بیهوده هست و همه می دونن..
روبن یه محبوبیتی داشت که فصل پیش همشو از دست داد با اون شیرین کاریاش..
+
ونگر گفته که بایرن به اندازه کافی برای قهرمانی خوب نیست. به نظر اون باتوجه به دو بازی که تو دو سال قبل با بارسا داشتن، اونا رو بهترین تیم می دونه.
این چند روز فرصتش رو نداشتم که به انجمن سر بزنم، الان هم اون حس و حال بعد از بازی وجود نداره خصوصا با اون نمایش بد!
به هر حال خوشبختانه نتیجه بازی رفت به قدری خوب بود که با همچین نتیجه ای صعود کنیم، هر چند که اگه اون نتیجه نمی بود اینقدر
کم انگیزه و با غرور کار رو دنبال نمی کردیم و مسلما نتیجه دیگه ای کسب می کردیم.
تقریبا سخت ترین قرعه ممکن رو داریم، ولی با تلنگر به جایی که توی بازی 4 شنبه بهمون وارد شد به صعود امیدوارم (از قضا هاینکس هم همین نظر رو داره : دی)
یوونتوس جلوی سلتیک 11 نفره دفاع کرد
برای بازی با بایرن فکر کنم برن ندود و دل پیرو رو هم بردارن بیارن واسه دفاع کمکی:دی
اصلا حس خوبی ندارم،این چندساله هیچوقت جلوی تیمای دفاعی قاطع نبودیم
برای بازی با بایرن فکر کنم برن ندود و دل پیرو رو هم بردارن بیارن واسه دفاع کمکی:دی
سه مدافع و پنج هافبک که می تونن همگی نقش دفاعی سنگین رو داشته باشن یعنی 9 بازیکن تدافعی در زمین و دو مهاجم که تازه از این دو یکی هم ووچینیچ هست که خودش نسبتا مهاجم تدافعی تریه :n02: این هم تاکتیکی است که کونته درست کرده و جلوی سلتیک هم نشون دادن که می تونن حتی بدون داشتن مالکیت توپ زهرشون رو بریزن.
خلاصه جلوی این یووه فوتبال بازی کردن با هدف کنترل بازی و فشار آوردن بسیار بسیار دشواره.
کاش به یه تیم دفاعی نمیخوردیم . اونم این یووه با مدافعان خوب
حالم از سبک بازی تدافعی به هم میخوره
مهاجم های سرعتی هم نداریم که دفاع رو بشکافیم
خوبه در صورت اینکه بارسا به یوونتوس بخوره از بایرن درس می گیریم :n02:
arash-king
15-03-2013, 21:05
جلوی سلتیک دفاعی بازی کردیم ، قبول دارم ! ولی انصافا دیگه 11 نفره دفاع نکردیم ! :n04: یه ذره انصاف داشته باشید :n02:
بعدشم تیمی که دفاع خوبی داره و 5 بازی متوالی تو چمپیونزلیگ گل نخورده را باید تحسین کرد نه مسخره ! ......
یه نکته ای را هم بگم که با اینکه تیم یووه یه ذره دفاعی بازی میکنه ولی بیشترین آمار شوت در چارچوب را در اروپا داره !!! اینم خودش دلیلی برای اثبات اینکه یووه تهاجمی است نه تدافعی
فورزا یووه :n12:
خوبه در صورت اینکه بارسا به یوونتوس بخوره از بایرن درس می گیریم:n02:
و در صورتی که بایرن به بارسا بخوره باید درس پس بدید : دی
hojjatinho
16-03-2013, 01:32
درسته مقابل ایتالیایی ها همیشه مشکل داشتیم کم و بیش و یووه الان هم یکی از اماده ترین هاست . ولی من به برد خوشبینم .
اتفاقا فکر می کنم بازی با ارسنال نشون داد مقابل تیمهای هجومی و غیر دفاعی مشکل بیشتری داریم .
یووه در فاز دفاعی خیلی خوبه و بازی دوم رو هم میزبانه.
خیلی باید مراقب باشیم توی رفت گل نخوریم . گل خوردیم باید دو برابر جبران بشه . ولی می تونیم یووه رو شکست بدیم . با توجه به وضعیت بوندسلیگا و جام حذفی ، باید با یک تیم استخون دار بازی می کردیم . تیم داشت کم کم می رفت توی فاز اسلوموشن و بخور و بخواب . :دی
در مجموع قرعه خوبی می دونم . منتظر بازی هستم .
SaeedEminem2
16-03-2013, 15:33
با اینکه از یووه بدم نمیاد، نمی دونم شما چرا انقدر بزرگش کردین !
اینکه تو سری خواب صدر جدوله چیز خیلی چشم گیری نیست، فقط یه ثبات نسبی داشته
تقریبا تمام دربی های مهم داخلی رو هم باختن، چندتا بازی رو هم در دقایق پایانی مساوی کردن
تنها برد نسبتا مهمی که این فصل داشتن برابر چلسی بوده که اونا هم دوران افولشونه و بردنشون چندان کار آنچنانی نبود
نتایج رو در رو با شاختار بود که باعث حذف چلسی شد، دورتموند با شاختار چه کار کرد؟ اونم همون وقتی که ما دورتموند رو با گل روبن شکست دادیم !
تازه بماند که این تیم جز معدود بازیکن هاش، تجربه ی اروپایی نداره و واسه همینه که حتی جلو سلتیک هم جرات ریسکی بازی کردن نداره
تجربه به حدی مهمه که بایرن میاد جلو اینتر از دفاع غافل می شه و با 2 تا ضد حمله 2 تا گل می خوره، 2 سال بعد حتی یه ضد حمله به چلسی نمی ده
و باز نکته اینه که بر عکس بقیه ی تیم های مافیا، به دفاع صرف نمی پردازن و اصلا یه تیم تمام دفاعی نیستن
احتمال 99% تو این 2 بازی اتوبوس می شن ! که بشن و نشن فرقی نمی کنه چون خط حمله ی متوسطی دارن و نمی تونن واسه ما دردسر ساز بشن
کافیه ما بازی رفت رو یک صفر برنده شیم، بازی برگشت ماییم و حمله ی ضعیف و دفاع باز شده ی اونا و ضد حملات ما !
عجب گلی زد دیشب سوپر ماریو
کم کم داره گرم میشه برگرده تو ترکیب
اون یکی ماریو هرچی تو بوندس خوب هستش ولی تو چمپیونز افتضاحه
پیزارو هم که پیر هستش،میمونه گومز که پارسال تو سه تا بازی اخری خون همه رو به جوش آورد
آره بایرن یه مهاجم تکنیکی سرعتی احتیاج داره
که تا حالا نداشته
eman619rv
17-03-2013, 22:17
هاینکس: وقتی پاپ 76 ساله است، من چرا باید به بازنشستگی فکر کنم
بعد از معرفی پپ گواردیولا به عنوان سرمربی فصل آینده بایرن، اعلام شد که هاینکس در پایان فصل به دوران مربیگری اش پایان خواهد داد اما به نظر می رسد او برنامه های دیگری دارد
سایت گل- یوپ هاینکس، سرمربی بایرن مونیخ، اعلام کرد ممکن است در پایان فصل بازنشسته نشود.
بعد از معرفی پپ گواردیولا به عنوان سرمربی فصل آینده بایرن، اعلام شد که هاینکس در پایان فصل به دوران مربیگری اش پایان خواهد داد اما این مربی باتجربه اعلام کرد که احساس می کند هنوز می توانند چیزهایی برای عرضه کردن داشته باشد.
او در گفتگو با لیگا توتال گفت:" وقتی فکر می کنم که کونراد آدنائور (صدر اعظم سابق آلمان) در 71 سالگی همچنان مشغول به کار بود و یا پاپ جدیدمان 76 ساله است، می بینم که می توانم در 68 سالگی همچنان کاری انجام بدهم.
قصد ندارم یک پست مدیریتی برعهده بگیرم. تنها در پایان فصل تصمیم ام برای آینده را اعلام می کنم."
بایرن شب گذشته موفق شد بای آره نا مقابل بایرلورکوزن به پیروزی برسد و هاینکس از اینکه تیمش به شکست مقابل آرسنال در لیگ قهرمانان، واکنش خوبی نشان داد، ابراز رضایت کرد.
این پیروزی من را بسیار خوشحال کرد. ما کاملا راضی هستیم. بعد از دیدار چهارشنبه شب مان در چمپیونزلیگ، این دیدار بسیار دشوار بود. ما در نیمه اول خیلی خوب بازی کردیم و قدرتمندانه جلو رفتیم.
در نیمه دوم، بازی بسیار سنگین بود اما در نهایت توانستیم به آنچه می خواهیم، برسیم."
M E S S I
18-03-2013, 09:09
طرفداری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D9%88%D8%B1%20%DA%A9%D8%A7%D9%86%20%D9%85%D9%87% D9%85%D8%A7%D9%86%20%D9%86%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%B2 %DB%8C%20%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87%20%D8%B3%D9%87%D 8%9F!/)- اولیور کان، اسطوره باشگاه بایرن مونیخ، که سابقه قهرمانی در چمپیونزلیگ را با این باشگاه مونیخی در سال 2001 و عنوان بهترین بازیکن جام جهانی 2002 را در کارنامه ی پر افتخار ورزشی خود دارد، نوروز امسال میهمان ویژه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران است.
این خبر جالب که به صورت اختصاصی توسط وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران منتشر شده، به این صورت می باشد؛
مسئولین شبکه سه سیما با الیور کان اسطوره بایرن و آلمان که بعد از بازنشسته شدن به عنوان مفسر، در شبکه های تلویزیونی آلمان فعالیت می کند به توافق رسیده اند، تا او را به عنوان میهمان ویژه برنامه نوروزی این شبکه دعوت کنند.
منابع آگاه در این شبکه این خبر را تأیید می کنند؛ البته کاپیتان آلمان، در جام جهانی 2002، در حال حاضر منتظر گرفتن ویزا برای سفر به ایران است. این دومین حضور اسطوره فوتبال آلمان و باشگاه بایرن مونیخ در ایران است، پیش از این او همراه تیمش برای بازی خداحافظی احمدرضا عابدزاده اسطوره باشگاه پرسپولیس به ایران سفر کرده بود.
هر چند این خبر، در حال حاضر در حد شایعه می باشد ولی سایت طرفداری، هیچ گونه مسئولیتی نسبت به این خبر ندارد.
SNOW PATROL
18-03-2013, 19:46
تیم ملی آلمان روز جمعه دوم فروردینماه ۹۲ در رقابتهای مقدماتی جامجهانی میهمان تیم ملی قزاقستان خواهد بود و اولیور کان نیز به عنوان مفسر تلویزیونی این بازی به قزاقستان سفر میکند
سایت گل- شبکه سوم سیما برای ویژهبرنامه تحویل سال نو، یک میهمان ویژه را زیر سر گذاشته که تصمیم داشت در آخرین لحظه به عنوان سورپرایز ویژه از او رونمایی کند. البته امروز نام این میهمان توسط رسانههای ورزشی لو رفت و او دیگر برای علاقهمندان حکم سورپرایز را نخواهد داشت اما به هر حال نام این میهمان آنقدر دهانپرکن هست که حتی با اعلام قبلی هم جذابیتهای خاص خود را برای بینندگان تلویزیونی داشته باشد.
این میهمان ویژه که قرار است سیام اسفندماه همزمان با تحویل سال نوی خورشیدی در شبکه سوم سیما حاضر شود کسی نیست جز اولیور کان، دروازهبان سابق تیم ملی آلمان و باشگاه بایرنمونیخ.
تیم ملی آلمان روز جمعه دوم فروردینماه ۹۲ در چارچوب رقابتهای مقدماتی جامجهانی ۲۰۱۴ میهمان تیم ملی قزاقستان خواهد بود و اولیور کان نیز به عنوان مفسر تلویزیونی این بازی به قزاقستان سفر میکند. بر همین اساس مسئولان ایرانی از فرصت استفاده کرده و با اولی کان به توافق رسیدهاند تا پیش از حضور در قزاقستان توقفی یک روزه هم در تهران داشته باشد. به این ترتیب هماهنگیها برای حضور این چهره سرشناس فوتبال دنیا در تلویزیون ایران به انجام رسیده است.
قرار بود در این برنامه علی دایی همبازی کان در بایرنمونیخ هم روبهروی او حضور داشته باشد اما دایی به دلیل اینکه لحظه سال تحویل در تهران نیست از حضور در این برنامه عذرخواهی کرده است.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammad.asghari
18-03-2013, 20:13
اولیور کان، اخموی سرشناس آلمانی و دروازهبان سابق بایرنمونیخ و تیم ملی آلمان، قرار بود میهمان ویژه شبکه سوم تلویزیون در لحظه تحویل سال باشد اما مسئولان تلویزیون ایران به دلیل مشکلات مالی موفق به عقد قرارداد با این چهره نشدند و حضور او در ایران منتفی شد.
به گزارش سایت گل، اولیور کان برای تفسیر بازی آلمان مقابل قزاقستان روز دوم فروردینماه در کشور قزاقستان حاضر خواهد بود. وقتی ایرانیها متوجه شدند او دو روز بعد از عید نوروز در حوالی ایران خواهد بود به صرافت افتادند تا او را به ایران بکشانند و البته مراحل به اجرا در آوردن این تصمیم را هم تا جاهای خوبی پیش برده بودند. اما به یکباره مشکلات مالی مانع تحقق این اتفاق شد.
قرارداد تلویزیون ایران با اولیور کان از طریق یک ایجنت ایرانی مقیم آلمان در حال نهایی شدن بود. دروازهبان سابق آلمان برای امضای این قرارداد و حضور در ایران مبلغ ۳۲ هزار دلار درخواست کرده بود که قرار بود از طریق یک اسپانسر تامین شود. اما اسپانسر مورد نظر جاخالی داد و سازمان صداوسیما هم حاضر به تامین این مبلغ نشد تا حضور ستاره آلمانی در تهران منتفی شود.
بنابراین معامله جذابی که پای یک ستاره بینالمللی را به ویژهبرنامههای نوروزی شبکه ۳ باز میکرد به دلیل کمبود مقداری چرک کف دست در بساط صداوسیما به هم خورد. به خاطر رقمی در حدود ۱۰۰میلیون تومان وجه رایج مملکت!
گل
حیف نیست کاهن اعظم سلطان الیور کان بیاد صدا سیما !!!
شوخی هوینس: تنها کاری که پپ باید انجام دهد، کسب برد در همه بازیهاست
درحالی که پپ گواردیولا از تابستان آینده هدایت بایرن را در دست می گیرد، توقعات زیادی از او در رختکن باواریایی ها وجود دارد
سایت گل- اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرد که وظیفه پپ گواردیولا در آلیانس آرنا خیلی ساده است: کسب پیروزی در همه بازیها
سران باواریایی ها در ماه ژآنویه نام پپ گواردیولا را به عنوان سرمربی فصل بعدشان اعلام کرده و او را جانشین یوپ هاینکس ساختند. حالا اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ با لحن طنزآلودی از توقعات موجود از پپ می گوید.
هوینس در صحبت هایی به کیکر گفت:« من فقط وقتی می بازیم صحبت می کنم. کار برای پپ ساده است. تنها کاری که پپ باید انجام دهد این است که با تیم در تمام بازی ها به پیروزی برسد. در این صورت هیچ کسی به او چیزی نمی گوید. من صد در صد مطمئنم که او در بایرن راحت خواهد بود. من تضمین می کنم که پپ با ما مشکلی نخواهد داشت. همه ما در یک مسیر حرکت می کنیم.»
مدیر اجرایی باواریایی ها در ادامه به این نکته اشاره کرد که دلیل اصلی جذب گواردیولا، فلسفه ای بود که او در بارسلونا پیاده سازی کرده و هوینس این سبک را به سبک کاری بایرن نزدیک می داند.
هوینس ادامه داد:« فتح جام های قهرمانی مهم است ولی مهم تر این است که بتوانی کسی را با این فلسفه پیدا کنی. هر تیمی در دنیا دوست دارد تا گواردیولا را با فلسفه اش به خدمت بگیرد. فاکتور تعیین کننده فلسفه کاری ما بود که شباهت زیادی با فلسفه بارسای پپ داشت.»
هاینکس در ادامه گفت:« ما سرمربیان موفق زیادی داشتیم: اودو لاتک، اوتمار هیتسفلد، یوپ هاینکس و فان خال. فان خال مربی خوبی بود ولی یورگن کلینزمن مربی بدی بود. اصلا آسان نبود که بعد از رفتن کلینزمن تیم را به شرایط عادی برگردانیم. البته فان خال این کار را انجام داد.»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%BE%D9%BE-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D9%87%D8%AF%DA%A9%D8%B3%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%AF%D8%B1%D9%87%D9%85%D9%87
All Guardiola has to do is win every game, jokes Hoeness
M E S S I
30-03-2013, 22:17
بایرن همینجوری داره به هامبورگ گل میزنه!!:n04::n02: پیزارو هم تا دقیقه 60 هتریک کرده!!
قضیه چیه؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا بایرن وحشتناک شده یا هامبورگ خیلی ضعیف شده، دوستانی که بازی رو میبینن بگن ببینیم چه خبره؟!:n02:
خدا به داد یووه برسه...:n02:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Masoud-Susa
30-03-2013, 22:55
بایرن 9
هامبورگ 2
:n04:
آقا اینا همش نقشه اس . آلمانا دارن به خودشون روحیه میدن واسه بازی با یووه ! :n09::n02:
برد دلچسبی بود! چه کرد این پیزارو! فرق نیمکت امسال با سال(های) قبل دوباره خودشو نشون داد!
پرونده ی لیگ هفته ی آینده رسما بسته میشه، کافیه آینتراخت رو ببریم، البته دیگه به 9 تا نیاز نیست:n02:
همه شرایط آمادست واسه بازی سه شنبه (World War III - Part I) ، فقط امیدوارم محرومیت مارتینز مشکل ساز نشه.
یووه هم تونست توی یه بازی نفس گیر اینتر رو ببره و تقریبا شرایط مشابهی با ما داره و می تونه با خیال آسوده تو این دو هفته تمام تمرکزش رو بگذاره روی CL
افنبرگ: یوونتوس بایرن را میبرد؛ بایرن رهبر ندارد
هافبک سابق بایرن مونیخ گفته تیمش نمیتواند مقابل یوونتوس پیروز شود.
سایت گل – اشتفان افنبرگ، کاپیتان سابق بایرن مونیخ گفته یوونتوس بخت بیشتری برای راهیابی به نیمهنهایی لیگ قهرمانان دارد تا بایرن مونیخ.
او دو دوره را در بایرن گذراند و سه بوندسلیگا و یک لیگ قهرمانان را با این تیم فتح کرد.
او میگوید: «فکر نمیکنم بایرن بخت صعود باشد. به این دلیل که این تیم یوونتوس با آن تیمی که در ابتدای رقابتها دیدیم فرق کرده است.
آنها بسیار پیشرفت کردهاند، به ویژه در زمینه خودباوری.»
بایرن اخیرا هامبورگ را 9 بر 2 برد و فاصله را با بروسیا دورتموند در 20 امتیاز حفظ کرد. اما افنبرگ میگوید: «اگر بایرن روز بدش باشد هیچ رهبری در تیم نیست که تیم را به پیش براند. این محدودیت است چون تیمهای موفق نیاز به شخصیت و زیرکی دارند.»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF/2013/04/01/3870313/%D8%A7%D9%81%D9%86%D8%A8%D8%B1%DA%AF-%DB%8C%D9%88%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B3-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%DB%8C%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D8%B1%D9%87%D8%A8%D8%B1-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF
Bayern are lacking in leadership - Effenberg backs Juventus win
پی نوشت: وات ده، ولکام تو بایرن آ گس :n02:
دو سال پیش زمان فن خال،قبل بازی برگشت با اینتر با همین هامبورگ بازی داشتیم و 6تا بهش زدیم
نکته مشترک این 2تا بازی هم گل زنی روبن بودش باز
ولی چند روز بعد ناباورانه جلوی اینتر باختیم و حذف شدیم
امیدوارم این سناریو امسال تکرار نشه
M E S S I
02-04-2013, 22:56
بایرن چه بازی ای رو داره به نمایش میزاره//
اولین جمله قصار خیابانی:
مانزوکیچ یکی از بهترین بازیکنان بایرن مقابل هامبورگ بود( نکته: مانزوکیچ اصلا مقابل هامبورگ بازی نکرد!)
روبن با اومدنش سمت راست تیم رو کلا راه انداخت ولی مثل آب خوردن 2تا موقعیت گل صددرصد رو خراب کردش
امیدوارم بعدا حسرتشو نخوریم
mohammad.asghari
03-04-2013, 08:38
گل آفساید بایرن
mohammad.asghari
03-04-2013, 08:39
Reza31001
03-04-2013, 08:57
این هانکس حیف میشه ها
قشنگ از اول بازی نسخه کونته رو پیچیده بود
بایرن یکم شانس داشت 4-0 بازی رو برده بود
دیشب بازی قشنگ بود ولی بی دفتی روبن خیلی عصابم رو بهم ریخت.
ارزش داشت از سفرم یه روز کم کردم زودتر اومدم خونه هم ترافیک امروز نموندم هم یه بازی قشنگ دیدم
SaeedEminem2
04-04-2013, 03:31
قطعا مصدوم شدن کروس خوب نیست،
اما انصافا برید یه بار 15 دقیقه ی اول بازی رو ببینید ! تا بفهمید روبن چه جواهریه
مالکیت توپ نیمه ی اول 48 52 به نفع یووه بود ! چون 15 دقیقه ی ابتدایی توپی دست ما نبود !
تکل های ریبری بی نظیر بود، دریبل هاش بی نظیر بود، به نظرم می شه عنوان بهترین بازیکن تاریخ باشگاه رو بهش داد
پاس هایی که با سر به هم می دادن هم خیلی جالب بود، مدل تیم های انگلیسی، معلوم بود رو این مورد تمرین ویژه داشتیم
الان ممکنه یه فینال تمام آلمانی، تمام اسپانیایی یا آلمانی اسپانیایی داشته باشیم
به فرض که دور بعد تیم های هم وطن به هم نخورن، پلاتینی تمام سعی اش رو می کنه که مانع رسیدن تیم های آلمانی به فینال بشه
تا بتونه به فینال تمام اسپانیایی و الکلاسیکو برسه
از طرف دیگه انگلیس نفوذ وحشتناکی تو فیفا و یوفا داره، مثلا تیم ملی ضعیفشون الان رنک 7 دنیاست !
در حالی که اگه همین نفوذشون نبود الان باید 47 می بودن، نه 7 !
الان جدا از خود پلاتینی، انگلیس هم کار شکنی هایی خواهد کرد که مانع برگذاری فینال تمام آلمانی در خاک خودش بشه
یا حداقل طوری برنامه ریزی می کنن که فینال تمام آلمانی نشه و لاقل یه پای فینال غیر آلمانی باشه
در یه سال گذشته هم بایرن هم دورتموند سابقه ی شکست رئال رو دارن، پس رئال مهره ی سوخته ی یوفاست
بایرن از دورتموند قوی تره و توانایی شکست هم رئال هم بارسا رو داره. پس بایرن رو می ذارن با رئال
و دورتموند که ضعیف تره رو می ذارن با بارسا که لاقل یکی از تیم های اسپانیا بتونه مسیر ساده تری تا فینال داشته باشه
و قطعا از هر مدل فشاری اعم از محروم کردن ریبری گرفته تا پنالتی گرفتن های تابلو واسه بارسا رئال، دریغ نخواهند کرد
البته این احتمال هم هست که دور بعدی بایرن با دورتموند بیوفته و رئال با بارسا که لاقل مانع فینال تمام آلمانی بشن
اما با این کار شانس برگذاری الکلاسیکو در فینال واسه پنلاتینی از بین می ره
به هر حال فوتبال قابل پیش بینی نیست و شاید رئال و بارسا بتونن از سد بایرن دورتموند عبور کنن
هرچند این برنامه رو فصل پیش هم داشتن و هیچ کدوم از تیم های اسپانیایی نتونست به فینال برسه
البته بارسا بی مسی هیچی نیست و شاید پی اس جی بتونه از این فرصت استفاده کنه و با یه برد ساده بارسا رو حذف کنه
deaddeaddead
04-04-2013, 12:41
بایرن هنوزم کمبود تمام کننده داره مثل سال پیش.این همه موقعیت ولی هیچکدوم تبدیل به گل نمیشن:n03:.یه CF 5 ستاره لازم داریم
روبن هم که ماشاالله مثل نقل و نبات موقعیت خراب میکنه انگار توی تمریناته
دوستان
این گومز چرا همیشه دقیقه های آخر به بازی میاد؟:n13:
مگه چند فصل هی آقای گل نمیشد؟ :n13:
hojjatinho
04-04-2013, 13:21
دوستان
این گومز چرا همیشه دقیقه های آخر به بازی میاد؟:n13:
مگه چند فصل هی آقای گل نمیشد؟ :n13:
گومز بعد از یورو و بعد از مصدومیتش جای خودش رو در ترکیب اصلی به مانذوکیچ داد . مانزو هم انصافا خیلی خوب کار کرد و در بازگشت گومز هم هاینکس اعتقاد بیشتری به مانزو داره . کلا اذهان عمومی هم زیاد با گومز همراه نیست از بس فرصت از دست داده سالهای قبل .
Masoud King
04-04-2013, 17:45
سلام
به همه دوستان تبریک میگم ... برد غرورمندانه ای بود
کروس که رفت بیرون و روبن اومد یه حال بدی پیدا کردم ولی خب روبن خیلی خوب بود ولی ولی بازم رو اعصاب بود .. دوتا گل 100 درصد رو خراب کرد وگرنه با چارتا گل می فرستادیمشون خونشون دیگه بازی برگشت هم خبری از استرس و کوری ایتالیایی ها نبود.
در مجموع بایرن خیلی عالی بود .. اصلا بلوغ رو میشد تو ساق بازیکنا حس کرد : دی
تو تورین هم یه نیمه اینطوری بازی کنن کار تمومه ..
+
خلاصه من موندم لوو چطوری تو یورو نتونست با اون همه ستاره این خط هافبک و دفاع رو باز کنه ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.