PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | اف سی هالیوود | جلد 2

صفحه ها : 1 2 [3]

yuseph
02-06-2013, 11:14
واقعا تاسف آوره ! فقط می تونم لعنت کنم روح خبیث و شکم گنده ی اولی هوینس رو !

یعنی این رو باید از طلا نوشت:n02:

الان هاینکس بره رئال تیم ملی آلمان هم ضرر می کنه. قرارداد لوو سال بعد تموم می شه و اگه هاینکس بره لاقل 2 سال تو رئال می مونه

فعلا که خبری از رفتنش به رئال نیست و انجلوتی مد نظرشون هست!تازه دستیاراش رو هم گل چین کرده!
اما در مورد تیم ملی آلمان باید بگم که الان نیازمند یه خونه تکونی در قسمت کادر فنیش هست واگه این اتفاق نیوفه قهرمانی 2014دوراز دسترس خواهد بود.
یوآخیم نشون داد مربی روزهای بزرگ نیست و به قول خودت از اشتباهاتش درس نمیگیره.

SaeedEminem2
02-06-2013, 11:20
خبری از تغییر نیست که هیچ، چند روز پیش با لوو واسه تمدید هم صحبت کردن !

البته من زیاد مخالف لوو نیستم، تیم ملی اسپانیا خیلی قوی بود و هیچ مربی نمی تونست با این آلمان از پس اسپانیا بر بیاد

الان که اسپانیا ضعیف شده، لوو هم از بایرن هاینکس حسابی درس گرفته. خوشبختانه جام جهانی رو از دست بدشتباه در امانیم

بایرن روبری داره، تیم ملی هم رویس و گوتزه و اوزیل داره. می شه از الان با قاطعیت گفت آلمان قهرمان جام جهانی می شه

به خصوص که بایرن قراره سال های بعد هم قهرمان سی ال بشه و شخصیت قهرمانی به آلمان بر گشته

hojjatinho
02-06-2013, 16:13
من هم تبریک می گم قهرمانی جام حذفی و کسب سه گانه تاریخی رو با هاینکس ، این مــرد بزرگ .

تصاویر اخر بازی هم تلخ بود و هم شیرین . تلخی اخرین روزهای این سال باشکوه برای بایرن ما ... شادمانی قهرمانی ها و سه گانه فراموش نشدنی ...

و یوپ هاینکسی که نمی دونیم خوشحال باشیم که به بهترین شکل و با بهترین نتیجه بایرن رو ترک می کنه یا ناراحت باشیم برای ندیدنش در ادامه ...

دیشب هم بچه ها حسابی براش سنگ تموم گذاشتند . به خصوص فن بویتن و بواتنگ که همون وسط استادیوم یک دوش حسابی برای یوپ ترتیب دادند :دی

+

من به شخصه با تغییر مربی تیم ملی ( بهتر بگیم مانشافت که با تیم ملی ایران اشتباه نشه ! ) در این یک سال مونده تا جام جهانی موافق نیستم .

ضمن اینکه امید دارم لو حتما از اشتباهات گذشته و به خصوص این تغییر های پیچیده ترکیب در بازی های مهم درس گرفته باشه .

قطعا می تونه با این کیفیت فعلی فوتبال آلمان ، قهرمان جهان هم بشه .

City 17
02-06-2013, 17:29
تبریک میگم اولین سه گانه تاریخ آلمان رو!

اگه به آخر فصل قبل برگردیم شاید خوش بین ترین هوادار هم نمی تونست همچین فصل رویایی رو تصور کنه.
بدون تعصب هیچ وقت همچین ثباتی رو توی یک فصل از هیچ تیمی ندیده بودم، تیمی که حتی توی مراحل حذفی CL (به جز یک مورد خاص) زفت و برگشت پیروز بشه، حتی گلی رو دریافت نکنه، توی بوندسلیگا 18 تیمه 91 امتیاز بیاره، خیلی بعیده دیگه همچین تیمی رو ببینیم، متاسفانه دیگه هاینکس رو روی نیمکت بایرن نمی بینیم و به قول هوینس با تعویض سرمربی و شروع به کار گواردیولا باید ساعت ها رو از نو کوک کنیم و یک دوره جدید (اما نامطمئن) رو شروع کنیم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن. توی مراسم جشن قهرمانی اون قسمتی که بچه ها پیراهن های دانته و گوستاوو رو به صورت نمادین گرفته بودن و مرتب می گفتن "Amigo" جالب بود:n02:

Masoud King
02-06-2013, 18:55

دوستان تبریک بابت قهرمانی و سه گانه

امروز امتحان داشتم و نشد ببینم بازی رو متاسفانه

کلا امسال رکوردی نبود تو آلمان که بایرن به اون نرسه یا نشکنه

یعنی این رو باید از طلا نوشت:n02:
یه همچین آدمای سو استفاده گری هستن این زنبورا : دی

والا خوبه همین هوینس و تیم مدیریت تونستن باشگاه رو به اینجا برسونن و یه سه گانه کسب کنیم.. این سه گانه ممکنه تو زندگی هر کس فقط یه بار رخ بده و اینطوری حرف زدن از رئیس باشگاه به نظرم اصلا درست نیست...
+
مطمئنا تعویض مربی تیم ملی اصلا جالب نیست و لوو می تونه آلمان رو به قهرمانی برسونه
حداقل مزد لوو اینه که یه قهرمانی جهان بدست بیاره
+
الان ویدئو های جشن قهرمانی رو میدیدم
وقتی تو قهرمانی ها دوربین میره رو پیرمرد های باشگاه آدم یه حس بی نظیر پیدا میکنه..

در مورد هاینکس هم واقعا آدم ناراحت میشه که داره از این تیم میره
به نظرم همونطور که با اومدنش هوادارا به مدیریت باشگاه اطمینان کردن باید رفتن این مربی که از همه نظر عالی هست رو هم به فال نیک گرفت.. تنها توجیهی که آدم می تونه بیاره همینه..

nw_nk
02-06-2013, 19:47
فیسبوک لوتار ماتئوس
برای 1 میلیون لایک دوباره بازی می کنم

Masoud King
03-06-2013, 04:14
فیسبوک لوتار ماتئوس
برای 1 میلیون لایک دوباره بازی می کنم
من خودم براش یک میلیون لایک جور میکنم اگه اون لباس پشس سرش رو بده بهم

جدید ترین تصویر رسیده از دوربینِ "مرد دوربین به چشم" در استادیم وستفالن

بردیا
03-06-2013, 09:28
اولین جدا شدن فصل بعد تایید شد.

آناتولی تیموشچوک بعد از گذروندن یک فصل پر از جام و مدال با باشگاه،با بستن یه قرارداد دوساله به باشگاه سابقش،زنیت سنت پترزبورگ برمیگرده.
تیموشچوک توی این 4سال،132 بار برای بایرن بازی کرد که آخریش،توی همین فینال جام حذفی بود که به عنوان بازیکن جانشین اومدش توی زمین
+
تیمو بعد درخشش تو زنیت تو فصل 2008 که 4تا به بایرن زدن اومد توی بایرن تا زوج فن بومل بشه،ولی فن خال دست به بزرگترین کار ممکن زد و شواین اشتایگر رو تغییر پست داد((کاری که تا دنیاست باید بابتش تشکر کنیم ازش)) و باعث شد تیمو از همون اول ذخیره باشه
بازیکن سطح متوسط ولی خوبی بود.
هرجا لازم بود برای بایرن بازی میکرد و هیچ وقت هم حاشیه نداشت.
اینم یه عکس از خودش و دو قلوهای دوست داشتنیش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] q_2dzwRXbkGb2PsgmiWgA

wooooow
03-06-2013, 15:22
گومز از بايرن مونيخ جدا مي‌شود
يک نشريه آلماني اعلام کرده است که مهاجم ملي‌پوش بايرن مونيخ فصل آينده در جمع باواريايي‌ها نخواهد بود.

روزنامه آلماني بيلد اعلام کرد که ماريو گومز، مهاجم بايرن مونيخ جايي در برنامه‌هاي پپ گوارديولا، سرمربي جديد اين تيم ندارد و همين روزها آليانتس آره‌نا را ترک خواهد کرد. بيلد با معرفي ناپولي به عنوان مشتري اصلي مهاجم آلماني بايرن مونيخ، اعلام کرده است که نايب قهرمان فصل اخير سري A حاضر است براي اين بازيکن 20 ميليون يورو بپردازد.

به گزارش تسنيم، ادينسون کاواني، مهاجم ناپولي در آستانه جدايي از اين تيم است و احتمال اينکه اين تيم بخواهد از در‌آمد فروش اين بازيکن اروگوئه‌اي، مهاجم بزرگ ديگري را جذب کند بسيار زياد است. بيلد معتقد است ناپولي از فروش کاواني مي‌تواند بودجه قابل توجهي براي خريد بازيکنان جديد به دست آورد که گومز، يکي از آنهاست.

اين نشريه آلماني با استناد به گفته‌هاي يک منبع نزديک به رختکن بايرن مونيخ مدعي شده گومز، مهاجي که در 174 بازي‌‌اش براي بايرن مونيخ 113 گل زده، شنبه شب پس از پيروزي تيمش در فينال جام حذفي آلمان به هم‌تيمي‌هاي خود گفته که اين بازي آخرين بازي او در بايرن مونيخ بوده است.

ماريو گومز که تا سال 2016 با باواريايي‌‌ها قرارداد دارد، يکي از مهره‌هاي کليدي بايرن مونيخ در کسب افتخار بي‌سابقه سه‌گانه قهرماني در يک فصل فوتبال آلمان بوده است.

ورزش 3

/////////////

گواردیولا کلا داره تغییرات ایجاد میکنه :n02:

malkemid
03-06-2013, 18:14
ظاهرا گومز رفته ناپولی

بردیا
03-06-2013, 18:32
ظاهرا گومز رفته ناپولی

آره صبح بیلد گزارش داده بود ولی هنوز هیچی تایید نشده بود.
ولی با توجه به سابقه گواردیولا با بازیکنای با این تیپ،میشه گفت که جداییش تقریبا قطعیه
دستمزدشم برای یه بازیکن نیمکت نشین خیلی خیلی بالاست((حدود 9میلیون یورو))

yuseph
03-06-2013, 20:21
ولی با توجه به سابقه گواردیولا با بازیکنای با این تیپ،میشه گفت که جداییش تقریبا قطعیه

با این حساب چرا یه کپی از گومز(لوا)رو خریدین؟
تازه حضور مانزوکیچ رو هم اضافه کن!!!

Dark Soul
03-06-2013, 22:56
با این حساب چرا یه کپی از گومز(لوا)رو خریدین؟
ما خودمونم توش موندیم .
شاید می خوان دورتموند را ضعیف کنند وگرنه دلیل دیگه ای نمیشه پیدا کرد .حالا گوتزه یه چیزی ،اما لواندوفسکی !! ،به قول yuseph یه کپی از گومز.
+من با دورتموندی ها همدردی می کنم این خریدامون خیلی کثیف !؟ بود.
++البته دورتموند هم هنوز رضایت نداده.

runner
03-06-2013, 23:38
سلام
با این که دیر هست ولی گفتم یه پستی بدم

3گانه قهرمانی بایرن رو به همه طرفدارای بایرن تبریک میگم

به عنوان یه بارسایی امیدوارم با گواردیولا هم تمام اون دوران خوشی که ما باش داشتیم رو شما هم داشته باشین و با این که هاینکس به خوبی عمل کرد تو این فصل از رفتنش پشیمون نشین و به داشتن مربی جدید افتخار کنین هر چند کار پپ خیلی سخت با این توقعاتی که هانکس با رفتنش به جا گذاشت!!! :n02:

بازم تبریک

City 17
04-06-2013, 14:27
خبر فوری:

دقایقی پیش یوپ عزیز در کنفرانس مطبوعاتی که داشت اعلام کرد که با وجود پیشنهاد از باشگاه های مختلف از جمله رئال مادرید، به تعطیلات میره و روی نیمکت تیم داخلی/خارجی دیگه ای نمی بینیمش.

بردیا
04-06-2013, 15:45
البته انگار گفته برای فصل 2014-2013
به نظرم در رو باز گذاشته برای تیم ملی آلمان بعد جام جهانی

SaeedEminem2
04-06-2013, 20:33
بردیا جان پست اول تاپیکو ویرایش کن برادر. تعداد قهرمانی هامون کلی فرق کرده

City 17
04-06-2013, 20:45
بردیا جان پست اول تاپیکو ویرایش کن برادر. تعداد قهرمانی هامون کلی فرق کرده

این تاپیک دیگه چیز زیادی از عمرش باقی نمونده، در هر صورت توی جلد سوم تاپیک مطمئنا لحاظ میشه، اینجوری پیشرفت رو به عینه می بینیم، مزش هم بیشتره:n06:

nw_nk
06-06-2013, 16:34
توماس مولر: من به خوبی مسی نیستم

سایت گل- توماس مولر، ستاره بایرن مونیخ، علی رغم نمایش های خوبی که در رقابت های این فصل به نمایش گذاشت، همچنان فروتنی اش را حفظ کرده و معتقد است که به خوبی لیونل مسی، ستاره بارسا، نیست.

این ملی پوش آلمانی در رقابت های این فصل چمپیونزلیگ به اندازه مسی گلزنی کرد اما تاکید کرد که این به معنای برابر بودن آنها نیست؛ هرچند یوپ هاینکس معتقد است که مولر می تواند یکی از گزینه های اصلی کسب توپ طلای 2013 باشد.

او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" اینکه من در چمپیونزلیگ به اندازه مسی گلزنی کردم، به معنای این نیست که به خوبی او هستم. اما خوشحالم که همین اندازه توانایی های که دارم، برای رسیدن به قهرمانی در چمپیونزلیگ کافی بود.

هرچند من آدمی نیستم که به دنبال جلب توجه باشم. من تنها می خواهم با تیمم در جام ها به قهرمانی برسم."

مولر این فصل با بایرن به یک سه گانه تاریخی رسید و امیدوار است که تیمش بتوند در سال های پیش رو به موفقیت های بیشتری برسد.

" ما در رقابت های داخلی هم خیلی موفق بودیم. اکنون ما تیمی هستیم که هم در بوندس لیگا و هم در رقابت های اروپایی، همه به دنبال شکست دادن ما هستند. این می تواند چالش بزرگی باشد.

اسکلت اصلی این تیم می تواند برای 4-3 سال دیگر همچنان باقی بماند و ما به دنبال رسیدن به موفقیت های بیشتر هستیم."

Muller: I am not as good as Messi

hojjatinho
06-06-2013, 16:40
کل خصوصیات مولر توی این جمله اش خلاصه می شه :
"
هرچند من آدمی نیستم که به دنبال جلب توجه باشم. من تنها می خواهم با تیمم در جام ها به قهرمانی برسم."
مرسی مولر که سعی نمی کنی به فکر توپ طلا باشی و در عمل ثابت می کنی که بازیکن تیم هستی ...

فوتبال دنیا خیلی وقته که اسیر زرق و برق ستاره های نورانیش ، بارز ترین ویژگی خودش ، "بازی گروهی"رو فراموش کرده و خوشحالم بازیکنانی مثل توماس هنوز هستند که باعث بشن خیلی ها از دیدن فوتبال لذت ببرند .

nw_nk
07-06-2013, 20:10
ماندزوکیچ: گواردیولا می تواند شرایط بایرن را بهتر از این کند

مهاجم کروات باشگاه بایرن مونیخ بی صبرانه در انتظار آن است که کار زیر نظر پپ گواردیولا را شروع کند

سایت گل- ماریو ماندزوکیچ، ستاره کروات باشگاه بایرن مونیخ بی صبرانه منتظر آن است تا فصل جدید رقابت ها را زیر نظر پپ گواردیولا سرمربی جدید بایرن شروع کند.

بایرن فصل گذشته را که آخرین فصل همکاری این تیم با یوپ هاینکس سرمربی این تیم بود، با کسب 3 جام قهرمانی به پایان برد تا رکوردی تاریخی را ثبت کند. حالا با اتمام فصل یوپ هاینکس از نیمکت مربیگری بایرن جدا شده و پپ گواردیولا هدایت این تیم را در دست خواهد گرفت.

در این میان ماریو ماندزوکیچ، مهاجم کروات بایرن مونیخ براین باور است که فتح قهرمانی سه گانه در این فصل برای تیمش اساسی و سرنوشت ساز بوده است و در عین حال رضایتش را از روی کار آمدن گواردیولا در بایرن ابراز کرده است.

این مهاجم باتجربه در گفتگو با روزنامه کروات نووی لیست گفته:« تیم خیلی خوبی انتظار گواردیولا را می کشد. تیمی که کیفیتش را با کسب جام هایی که به دست آورده، ثابت کرده است. من مطمئنم که گواردیولا می تواند چیزهای جدیدی برای ما بیاورد و این تیم را حتی به مراتب از اینی که هست بهتر نماید.»

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%86-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D 8%A7-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D9%86%D8%AF

2013/6/7

بردیا
08-06-2013, 17:15

مهاجم کروات باشگاه بایرن مونیخ بی صبرانه در انتظار آن است که کار زیر نظر پپ گواردیولا را شروع کند

سایت گل- ماریو ماندزوکیچ، ستاره کروات باشگاه بایرن مونیخ بی صبرانه منتظر آن است تا فصل جدید رقابت ها را زیر نظر پپ گواردیولا سرمربی جدید بایرن شروع کند.

بایرن فصل گذشته را که آخرین فصل همکاری این تیم با یوپ هاینکس سرمربی این تیم بود، با کسب 3 جام قهرمانی به پایان برد تا رکوردی تاریخی را ثبت کند. حالا با اتمام فصل یوپ هاینکس از نیمکت مربیگری بایرن جدا شده و پپ گواردیولا هدایت این تیم را در دست خواهد گرفت.

در این میان ماریو ماندزوکیچ، مهاجم کروات بایرن مونیخ براین باور است که فتح قهرمانی سه گانه در این فصل برای تیمش اساسی و سرنوشت ساز بوده است و در عین حال رضایتش را از روی کار آمدن گواردیولا در بایرن ابراز کرده است.

این مهاجم باتجربه در گفتگو با روزنامه کروات نووی لیست گفته:« تیم خیلی خوبی انتظار گواردیولا را می کشد. تیمی که کیفیتش را با کسب جام هایی که به دست آورده، ثابت کرده است. من مطمئنم که گواردیولا می تواند چیزهای جدیدی برای ما بیاورد و این تیم را حتی به مراتب از اینی که هست بهتر نماید.»

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%86-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D 8%A7-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D9%86%D8%AF

2013/6/7

البته روبن هم دقیقا نظر برعکسشو داره.
روبن گفته که برای بایرن غیرممکنه که بتونه این فصل رو تکرار بکنه.

mohammad.asghari
08-06-2013, 19:45
روبن : بایرن را ترک نخواهم کرد

پس از اینکه پپ گواردیولا به عنوان مربی فصل آینده بایرن انتخاب شد ، شایعاتی مبنی بر خروج روبن از بایرن شنیده میشد اما او تمام این شایعات را رد و اعلام کرد که از بودن در بایرن راضی است و قصد ندارد این تیم را ترک کند .
روبن به بیلد گفت : در فوتبال هر چیزی ممکن است رخ دهد ولی میخواهم به این شایعات پایان دهم . من از بودن در بایرن راضی و خوشحال هستم و تا سال 2015 نیز قرارداد دارم ، در حال حاظر به ترک کردن بایرن فکر نمیکنم چون هیچ دلیلی برای این کار وجود ندارد پس میخواهم همین جا بمانم .

روبن بعد از این در مورد رابطه اش با ریبری پس از درگیری این دو در جریان دیدار بایرن - رئال صحبت کرد .
روبن گفت : بعد از آن اتفاق شرایط خیلی سخت شده بود بعد از اینکه او به من سیلی زد شخصا فکر نمیکردم دوباره بتوانیم کنار یکدیگر بازی کنیم اما من عذر خواهی فرانک را پذیرفتم و او را بخشیدم . بازی کردن کنار او لذت خاصی دارد او فوتبال را مانند بقیه نمیشناسد. ما این فصل با یکدیگر آشتی کردیم .

ترجمه شده توسط تیم خبری فوتی کلاب

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Masoud King
08-06-2013, 20:50
یعنی فصل دیگه به بارسا 10 تا میزنیم؟
همه رکورد ها رو بازم میکشنیم؟
بیشتر از سه گانه میاریم؟ ( البته پپ متخصص بردن جام های معتبر(!) دیگه هم هست )
بعد اونوقت تیکی تاکا قراره داشته باشیم که مفتش هم گرونه؟

کلا پپ تو تحویل گرفتن تیم های قهرمان کارشو خوب بلده

nw_nk
08-06-2013, 21:47
یعنی فصل دیگه به بارسا 10 تا میزنیم؟
همه رکورد ها رو بازم میکشنیم؟
بیشتر از سه گانه میاریم؟ ( البته پپ متخصص بردن جام های معتبر(!) دیگه هم هست )
بعد اونوقت تیکی تاکا قراره داشته باشیم که مفتش هم گرونه؟

کلا پپ تو تحویل گرفتن تیم های قهرمان کارشو خوب بلده

اینقدر از بایرن ناامید نباشین

پپ تیم رده سوم لالیگا که ال کلاسیکو شکست سنگین خورده بود و دو فصل هیچی نبرده بود رو با ستاره های افت کرده تحویل گرفت
با پلی آف به چمپیونز لیگ رسید و این کارنامه فصل اولش

La Liga
Copa del Rey
UEFA Champions League
+
Supercopa de España
UEFA Super Cup
FIFA Club World Cup

این بایرن که جای خود داره

حالا که سوپر کاپ اروپا و جام جهانی باشگاهی هم هست
بعلاوه جام هایی که تکرارشون محال نیست

Masoud King
08-06-2013, 23:38
نه از بایرن نا امید نیستیم
ناامیدی هم دلیلش خرید یکی مثه لوا و رفتن هاینکس و ... هست

اگه این تیمو می دادن دست یه مربی با تفکرات مشابه هاینکس نگرانی کمتر بود
نگرانی از اینه که پپ بیاد سبک بازی بایرن رو عوض کنه و فکر همون بارسای سابقش باشه

hojjatinho
09-06-2013, 00:08
خوشبختانه بایرن باشگاه با اصول و قواعد مشخصی هست و پپ نمی تونه هر جور و به هر شکل احساسی که بخواد اینجا کار کنه .

یک مقدرا باید نظم و انضباط آلمانی رو هم اینجا یاد بگیره .

مهر ها اماده ، شرایط روحی فوق العاده و منابع مالی هم به اندازه کافی ...

پپ کار سختی برای تکرار و استمرار این موفقیت ها داره ...

البته قطعا از بایرن سال بعد نامید نیستیم و باز هم می تونیم با تکیه با اصول و قواعد خود و کارنامه خوب پپ امید به تکرار این موفقیت ها داشته باشیم ولی خب کار خیلی خیلی سخته .

در مورد پیاده کردن سبک تیکی تاکا بارسا ! هم ، بعید می دونم بخواد اون سبک رو کاملا در بایرن هم پیاده کنه . جدای از مشخص شدن ناکارامدی این نوع بازی در این یکی دو سال گذشته برای اهل فن فوتبال ، تغییر شیوه بایرن با این مهره های فعلی کار احمقانه ای به نظر می رسه !

در نهایت امیدوارم حد اخر تغییرات منفی برای بایرن سال بعد ما ، تغییرات فنی باشه و پپ به جز این چیز دیگری رو از باشگاه سابقش به بایرن نیاره !
چون ظرفیت الیانز تکمیله :دی

mohammad.asghari
09-06-2013, 11:04
بازیکنی که خیلی براتو زحمت کشید:n12:

امروز تولد دومین گلزن برتر تاریخ جام جهانیه. میروسلاو کلوزه! که از جام جهانی 2002 و بخصوص برد 8-0 آلمان مقابل عربستان کاملا شناخته شد. بدون شک معروفیت خودشُ مدیون آمار فوق العاده ایه که در تیم ملی رقم زده. کسی که پشتک های بعد از گلهاش او رو خاصتر جلوه میداد از حیث تعداد بازی برای آلمان تنها ماتئوس رو جلوتر از خودش میبینه و تنها زدن یه گل دیگه به معنی کسب عنوان بهترین گلزن تاریخ تیم ملی خواهد بود.

این فصل هم علاوه بر اینکه با لاتزیو قهرمان کوپا ایتالیا شد نکات جالب دیگه ای هم داشت. در دیدار با ناپولی وقتی توپ رو با دست و به صورت غیر عمد وارد دروازه حریف کرد ، داور که متوجه نشده بود جریان از چه قراره ، گل رو قبول کرد اما مرد لهستانی الاصل رفت و متقاعدِش کرد تا گل رو مردود اعلام کنه! در فوتبال امروز که روز به روز داره به سمت صنعتی تر شدن پیش میره ، همچین حرکتی خیلی امیدوارکنندست. همچنین کلوزه در دیدار مقابل بلونیا موفق شد 5 گل به ثمر برسونه تا نشون بده 34 سالگی آنچنان هم سن بالایی براش به حساب نمیاد.

تولدت مبارک میرو

mohammad.asghari
09-06-2013, 17:10
گواردیولا دائما آلمانی صحبت میکند
پپ گواردیولای اسپانیای به احتمال فراوان در اولین کنفرانس مطبوعاتی خود در بایرن به زبان آلمانی سخن خواهد گفت

جانشین یوپ هاینکس که اولین جلسه تمرینی خود را با این تیم روز 26 ژوئن برگزار خواهد کرد بیش از نیمی از سال را مشغول یادگیری زبان آلمانی بوده است
پره گواردیولا برادر پپ به مجله اشپیگل گفت: برادر من از ماه نوامبر با استخدام یک معلم آلمانی تمام وقت مشغول یادگیری این زبان است و الان میتواند با مطبوعات صحبت کند ،پپ مثل همیشه وسواس زیادی دارد، او روزی 4 ساعت دیوانه وار، وقت صرف یادگیری آلمانی میکند
پره میگوید: حتی وقت ناهار هم پپ با معلمش دائما آلمانی صحبت میکند

| ترجمه شده توسط تیم خبری فوتی کلاب | منبع : "... und dann redet Pep ununterbrochen deutsch" ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بردیا
09-06-2013, 17:28
خوشبختانه بایرن باشگاه با اصول و قواعد مشخصی هست و پپ نمی تونه هر جور و به هر شکل احساسی که بخواد اینجا کار کنه .

یک مقدرا باید نظم و انضباط آلمانی رو هم اینجا یاد بگیره .

البته باشگاه همین الانم با تمدید قراراداد پیزارو و فن بویتن که مهره های مورد نظرش نبودن،بهش نشون دادن که همه کاره نیستش تو بایرن :دی

Facon_Archi
10-06-2013, 10:31
Borussia Dortmund have told Robert Lewandowski he will not be allowed to leave for Bayern Munich this summer

کسی این خبر رو شنیده؟
شایعه اس یا چی کلا؟

بردیا
10-06-2013, 11:07
کسی این خبر رو شنیده؟
شایعه اس یا چی کلا؟

نه شایعه نیستش،واتزکه دیروز رسما اعلام کردش که نمیزارن بره به بایرن و باید تا 2014 بمونه.
کاملا منطقی هم هستش
اینکه اجازه بدی دو تا از بهترین بازیکنات به جدی ترین رقیبت ملحق بشن کاملا احمقانست.
درباره گوتزه کاری از دست دورتموند برنمیومد ولی برای لوا ابتکار عمل دست اوناست.
البته شاید مثل لورکوزن که ویدال رو با قیمت کمتر فروخت به یه باشگاه خارجی،اینکارو بکنن ولی صددرصد بایرن امسال نمیتونه بخره.
به نظر من نیازی هم بهش نیست.

Dark Soul
13-06-2013, 08:55
FCBayern.ir - با توجه به اینکه بادشتوبر حال در انتظار عمل چهارم روی زانوی راست مجروح خود می باشد احتمالش هست که بایرن مونیخ هولگر بادشتوبر را برای یک سال دیگر نیز از دست بدهد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، وی که در دسامبر گذشته در جریان مسابقه بایرن و دورتموند که به تساوی 1-1 انجامید از ناحیه رباط صلیبی دچار مصدومیت شد تاکنون سه عمل جراحی ناموفق داشته و با توجه به آخرین اطلاعات خود را برای عمل چهارم آماده می کند. این عمل ماه اکتبر در ایالات متحده انجام می شود و یک دوره ی 6 ماهه استراحت پس از آن نیاز است، بدین ترتیب احتمال دارد بادشتوبر کل فصل آینده را از دست بدهد.

اینو شنیدن ؟ به نظرم دیگه امید چندانی بهش نیست.

yuseph
13-06-2013, 09:19
در جریان مسابقه بایرن و دورتموند که به تساوی 1-1 انجامید از ناحیه رباط صلیبی دچار مصدومیت شد

یعنی تا دنیا دنیاست باید ممنون ما باشین:n02:

Masoud King
13-06-2013, 10:07
یه بار یه کار خوب انجام دادین اونم نیت خیر نداشتین : دی

چند روزی شایعه اومدن آبیدال به بایرن هست!!
و البته یکی دوتا دفاع در پیت دیگه ...

SaeedEminem2
13-06-2013, 12:12

چندان ربطی به شما نداشت. خودش یهو جو گیر شد پرید شصت (یا شست؟) پاش رفت تو چشمش !

البته خب اگه می بود الان خبری از 3 گانه هم نبود !

mohammad.asghari
14-06-2013, 13:10
تیم فنی پنج نفره گواردیولا در بایرن مشخص شد

12 روز مانده تا پپ گواردیولا رسما استارت کار خود را با باشگاه جدیدش بایرن مونیخ بزند
او کادر فنی قوی ای برای خود تدارک دیده است و با 5 دستیار به سابنر استرایس (نام کمپ تمرینی و محل باشگاه بایرن در خیابان سابنر مونیخ) میرود

بیلد نگاهی کوتاه به این 5 نفر خواهد داشت:

1- دومینیک تورنت : او همان نقش پیتر هرمان برای هاینکس را بازی میکند یعنی دستیار اول پپ است، دیمینک بین سالهای 2008 تا 2012 که پپ مربی بارسا بود در تجزیه و تحلیل بازی ها به او کمک میکرد

2- مانل استیارته : او دوست صمیمی پپ است و رشته ورزشی تخصصی او واترپلو ! بوده است و به همراه تیم ملی واترپلوی اسپانیا قهرمان المپیک و جهان شده است، او سال گذشته اعلام کرده بود "پپ بدون فوتبال نمیتواند زندگی کند و بزودی بازخواهد گشت"
نحوه همکاری او با پپ مشخص نیست

3- کارلس پلانچارت : آنالیزور ویدئویی بارسلونا سال بعد این نقش را در بایرن و زیر نظر همکار قدیمی ایفا خواهد کرد

4- لونزو بوناونتورا : او ستاره ی پپ در بارسا بود، نقش او مربی بدنساز خواهد بود و جایگزین مارسلو مارتینز میشود که از بایرن جدا شد

5- لارس کورنتکا : او از شالکه می آید و مسئول تهیه فیلم های اختصاصی از بازی ها و تمرینات تیم و تجزیه و تحلیل آنهاست، او فیلم بردار پپ و یک کارشناس متخصص است

| ترجمه توسط تیم خبری فوتی کلاب |Auf diese fünf setzt Guardiola ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohammad.asghari
16-06-2013, 11:38
یوپ هاینکس از دنیای فوتبال خداحافظی کرد

تحت هدایت این مربی 68 ساله ، باواریایی ها فصل بی نظیری را با بدست آوردن اولین سه گانه تاریخ باشگاه تجربه کردند همچنین آن ها به هفتمین تیم اروپا تبدیل شدند که در یک فصل 3 جام را بدست آوردند . با این حال هاینکس تصمیم گرفته است که از دنیای فوتبال خداحافظی کند .
او به اشپیگل گفت : من کلا مخالف پایان و قطعیت هستم . اما به طور قطع میگویم که در آینده هدایت تیم دیگری را بر عهده نخواهم گرفت ، من خداحافظی باوقاری از دنیای فوتبال داشتم .

هاینکس همچنین از تصمیم مدیران بایرن برای انتخاب گواردیولا حمایت کرد و گفت : تصمیم درستی بود . باید از فرصت بدست آمده استفاده کرد . اگر آن ها جانشینی برای من پیدا نمیکردند ممکن بود دوباره بر سر تمدید قرارداد با یکدیگر صحبت کنیم اما شرایط فعلی نیز برای من خیلی خوب است . گواردیولا یک تیم آماده و قدرتمند را تحویل خواهد گرفت .

| ترجمه شده توسط تیم ترجمه فوتی کلاب | منبع : Heynckes confirms retirement ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nw_nk
20-06-2013, 11:40
پله: بایرن بهترین تیم اروپا نیست

اسطوره فوتبال برزیل معتقد است که تنها با یک قهرمانی در اروپا نمی توان باواریایی ها را بهترین تیم اروپا دانست

سایت گل- پله، اسطوره فوتبال برزیل، معتقد است علی رغم موفقیت اخیر بایرن، نمی توان این تیم را بهترین تیم اروپا دانست.

بایرنی ها که این فصل علاوه بر قهرمانی در بوندس لیگا و لیگا پوکال، قهرمان چمپیونزلیگ نیز شدند، در مراحل یک چهارم نهایی و نیمه نهایی، در مجموع 11 گل به یوونتوس و بارسا زدند و در فینال نیز دورتموند را با نتیجه 2-1 از پیش رو برداشتند.

با این وجود، پله معتقد است که تنها با یک قهرمانی در اروپا نمی توان باواریایی ها را بهترین تیم اروپا دانست اما اعلام کرد که با حضور پپ گواردیولا آنها می توانند به این عنوان دست پیدا کنند.

او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" قهرمان چمپیونز لیگ شدن به معنای بهترین تیم اروپا بودن نیست. بایرن برای اینکه نشان بدهد بهترین تیم اروپاست باید به موفقیت هایش ادامه بدهد؛ برای چهار یا پنج سال. کاری که بارسا در این سال ها انجام داد یا سانتوس در دوران بازی من. همین طور بنفیکا، آژاکس، میلان و رئال مادرید در دوران طلایی شان.

بایرن هنوز با چنین دورانی فاصله دارد. شاید آنها با هدایت پپ گواردیولا به موفقیت های بیشتری برسند؛ مربی ای که با بارسا به موفقیت های زیادی رسید."

پله همچنین در مورد مدعیان قهرمانی سال جام جهانی 2014 گفت:" در حال حاضر و در فاصله یک سال تا جام جهانی، اسپانیا و آلمان بهترین تیم ها هستند. امیدوارم که برزیلی ها هم پتانسیل شان را آشکار کنند."

Pele: Bayern aren't the best team in Europe

Dark Soul
20-06-2013, 12:11
توی چهار سال اخیر سه بار رفتیم فینال یه بارشم قهرمان شدیم به چشم آغا نیومده.
امسال هم که بازیهای زیبا و نتایج عالی بایرن نیاز به یادآوری نداره ... شاید پله فقط نتایج را دنبال می کنه:n13:

hojjatinho
20-06-2013, 16:32
با حرف پله تا حدودی موافقم . بایرن برای بهترین تیم اروپا شدن نیاز به کسب افتخارات بیشتری داره .
کاری که سابقا رئال ، خود بایرن و میلان تنها از پسش بر امده اند .

اما فکر می کنم این خبر سایت گل بیشتر از اینکه نشان دهند نظر پله باشه نشان دهند عمق ناراحتی از درون کسان دیگری هست !

به هر حال غول های رسانه و مطبوعات ! شاید در خواب رویایی خود هم نمی دیدند که تیم ذوست داشتنیشون با ان همه ادعا و تکبر و غرور با 7 گل جوری مقابل بایرن تحقیر بشه که تمام تاریخ افتخارات کوتاه مدتشون رو از یاد ببرند !!

شخصا خود من هم هنوز باور نمی کنم که با 7 گل رویایی ، رویا های پوشالی خیلی ها رو نابود کردیم !

nw_nk
20-06-2013, 21:17
رونالد دی بوئر: بایرن هنوز قوی ترین تیم اروپا نیست

بایرنی ها این فصل علاوه بر قهرمانی در بوندس لیگا و لیگا پوکال، در چمپیونز لیگ هم به قهرمانی رسیدند و در راه رسیدن به این مهم، تیم هایی مانند یووه، بارسا و دورتموند را پشت سر گذاشتند

سایت گل- رونالد دی بوئر، هافبک سابق تیم ملی هلند، معتقد است صحبت از پشت سر گذاشتن بارسا توسط بایرن، به دلیل نتایج خوب باواریایی ها در این فصل، کمی زود است.

بایرنی ها این فصل علاوه بر قهرمانی در بوندس لیگا و لیگا پوکال، در چمپیونز لیگ هم به قهرمانی رسیدند و در راه رسیدن به این مهم، تیم هایی مانند یوونتوس، بارسا و دورتموند را پشت سر گذاشتند.

با این وجود، دی بوئر معتقد است که نمی تواند در حال حاضر در مورد تغییر قدرت در فوتبال اروپا صحبت کرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بایرن از کیفیتی برخوردار است که می تواند در روز خوبش، هر تیمی را شکست بدهد. بایرنی ها فوتبالی استثنایی را به نمایش گذاشتند؛ در استانداردی بسیار بالا و در سراسر فصل.

آنها در این فصل حتی از بارسا هم بهتری بودند، بسیار سازمان یافته. این تیم من را به یاد آژاکس سال 1995 انداخت . آنها بازیکنان بسیار باکلاسی دارند که هر یک از آنها کیفیت متفاوتش را به سود تیم به کار می گیرد.

اما فکر می کنم که هنوز زود است در مورد انتقال قدرت صحبت کنیم. واضح است که بارسا می توند بایرن را شکست بدهد اما آنها هم باید در فرم خوب شان باشند."

دی بوئر همچنین در مورد پیوستن پپ گواردیولا به بایرن صحبت کرد و تاکید کرد که این مربی اسپانیایی بهترین گزینه برای باواریایی هاست.

" دفاع از یک سه گانه نمی تواند هدف واقع گرایانه ای باشد. چند بار این اتفاق رخ داده است؟ اگر بهترین تیم دنیا هم باشید، برای رسیدن به چنین چیزی نیاز به شانس دارید.

اما از یک مسئله مطمئن هستم. بایرن در چند سال آینده تیم خیلی خوبی خواهد داشت."

Bayern not the new rulers of Europe, says De Boer

City 17
21-06-2013, 12:32
رونالد دی بوئر: بایرن هنوز قوی ترین تیم اروپا نیست

با صحبت های حجت موافقم، بایرن باید هنوز تداوم بیشتری از خودش نشون بده تا یکی از اون عصرهای طلایی و تاریخی رو خلق کنه، در عین حال توی همین بازه مثلا 3-4 ساله حداقل از نظر نتایح
در CL با سه حضور در فینال و یک قهرمانی بهترین تیم اروپا بوده و این صحبت ها از طرف رونالد دی بوئر که زمانی با فرانک دی بوئر هر دو توی بارسا توپ میزدند جای تامل داره:n06:

SaeedEminem2
21-06-2013, 18:00
بایرن در 14 سال گذشته 5 بار فینالیست اروپا شده و با یک قهرمانی دیگه می شه پر افتخار ترین تیم قرن

جدا از اینکه یه عده در هر حال با حسادت و بی انصافی نظر می دن، یکی از دلایلی که باعث شده به قدرت اول بودن بایرن شک کنن تغییر مربیه

اگه پپ بیاد سیستم بازی بایرن رو به کل تغییر بده دیگه هیچ تضمینی نیست که بتونه نتایج درخشان این فصل رو تکرار کنه

از طرفی اگه بیاد همین سیستم هاینکس رو عینا ادامه بده خب این سئوال پیش میاد که هاینکس هم با همین سیستم داشت نتیجه می گرفت و نیازی به تغییر مربی نبود

البته اگه مثلا گوتزه بیاد پشت مهاجم، مولر مهاجم نوک باشه و بقیه به روال قبل بازی کنن قاعداتا تیم باید قوی تر هم بشه

هرچند دوران بارسای شکست ناپذیر تموم شده. تیتو کار پپ رو نمی کنه، ژاوی پویول ویا پیر شدن، بقیه هم به شدت اغناع و بی انگیزه شدن

به نظرم آوردن نیمار با اون همه خودخواهیش، زنگ خطر خروج مسی رو به صدا در آورده، دقیقا مثل کاری که با رونالدینیو کردن

City 17
23-06-2013, 12:23
اگه پپ بیاد سیستم بازی بایرن رو به کل تغییر بده دیگه هیچ تضمینی نیست که بتونه نتایج درخشان این فصل رو تکرار کنه

از طرفی اگه بیاد همین سیستم هاینکس رو عینا ادامه بده خب این سئوال پیش میاد که هاینکس هم با همین سیستم داشت نتیجه می گرفت و نیازی به تغییر مربی نبود

البته اگه مثلا گوتزه بیاد پشت مهاجم، مولر مهاجم نوک باشه و بقیه به روال قبل بازی کنن قاعداتا تیم باید قوی تر هم بشه

هرچند دوران بارسای شکست ناپذیر تموم شده. تیتو کار پپ رو نمی کنه، ژاوی پویول ویا پیر شدن، بقیه هم به شدت اغناع و بی انگیزه شدن

به نظرم آوردن نیمار با اون همه خودخواهیش، زنگ خطر خروج مسی رو به صدا در آورده، دقیقا مثل کاری که با رونالدینیو کردن

اون تاثیر تغییر مربی روی نظرهای به این شکل (مثل دی بوئر) قطعا تاثیرگذار هست. بارسا مسلما دچار افت شده و تصمیم داره با جذب نیروی جدید در قالب نیمار و احتمالا مدافعین جدید نقاط ضعفش رو پوشش بده، البته بین زمان حضور مسی در کنار رونالدینیو و زمان جال تفاوت زیادی هست، رونالدینیو به دلائل مختلف بعد از چند فصل فوق العاده افت شدیدی پیدا کرد (مثل خیلی از برزیلی های دیگه) و جداییش از بارسا طبیعی بود، اما مسی در حال حاضر هنوز کوچکترین ضعفی بروز نداده و مطمئنا در عین حضور نیمار، تا آینده نزدیک در بارسا باقی می مونه.
اما بحث اصلی خودمون: باید قبول کنیم که حتی اگه هاینکس در تیم باقی می موند و کارش رو ادامه می داد به احتمال قریب به یقین فصلی مثل این فصل تکرار نمیشد؛ مورد دیگه ای که باید در نظر بگیریم زمان پیوستن گواردیولا به تیم هست، در اون مقطع با وجود نتایج بسیار خوبی که کسب شده بود، کسی فکرش رو نمی کرد که هاینکس بتونه تیم رو تا انتهای فصل و به خصوص در CL تا این حد با انگیزه و با ثبات نگه داره و همچین نتایجی رو کسب کنه و در همچین شرایطی بود که رومنیگه، هوینس و شرکاء! با نیم نگاهی به سن و سال یوپ عزیز و در طرف مقابل بازه زمانی محدودی که میشد برای جذب گواردیولا اقدام کرد، این تصمیم رو گرفتند و برای همین زدن بعضی از وصله ها به گواردیولا واقعا کار درستی نیست، مثلا اینکه "زرنگی کرد و تیم قهرمان رو انتخاب کرد" (که این روزها می شنویم) اصلا منصفانه نیست چون هممون خوب می دونیم که توی اون مقطعی که بایرن رو انتخاب کرد(و البته تصمیم درستی گرفت) هنوز صحبتی از سه گانه نبود و به این تصمیم باید احترام گذاشت نه اینکه ازش به عنوان تخریب استفاده کنیم، خبرهای مرتبط دیگه ای هم که ازش به گوش رسیده مثل تمرین روزانه 4 ساعت زبان آلمانی! و موارد این چنینی که انگیزه و جدیت بالایی که برای فصل های آینده داره رو نشون میده و تا اونجایی که من توی بازخورد طرفداران آلمانی بایرن دیدم در عین حال که همه از رفتن یوپ عزیز ناراحت شدند، اکثر بازخوردها نسبت به حضور پپ در بایرن مثبت بوده(بر خلاف بازخورد طرفداران داخلی بایرن که پپ هنوز نیومده داره شکل کینه به خودش می گیره!) بهتره صبور باشیم، عملکردش رو ببینیم.
ایراد اصلی که تا اینجای کار به پپ گرفته میشه جذب گوتزه (و احتمالا لوا) هست، که در مورد گوتزه اگه بخوایم به دید یه هوادار بایرن (و نه دورتموند:n02:) نگاه کنیم، اینکه برترین استعداد آلمان جذب بایرن بشه کاملا طبیعی هست، نمونه های بی شماری میشه ازش مثال زد،حالا اینکه حضور پپ باعث شده که ماریو دیگه به هیچ گزینه ی دیگه ای فکر نکنه از دید یک هوادار بایرن اتفاقا خبر خیلی خوبی هست، هر شخصی که از این انتقال استقبال نکنه احتمالا در کنار بایرن، علاقه وافری به دورتموند داره:n02: ... در مورد لوا اما قضیه قدری مشکوکه، به نظر میاد علاقه از سمت لوا بیشتر از علاقه به سمت لواست:n09: ، امیدوارم که انتقال لوا صورت نگیره و رقابت بین دو باشگاه شکل اختلاف به خودش نگیره.

Masoud King
24-06-2013, 12:02
ایراد اصلی که تا اینجای کار به پپ گرفته میشه جذب گوتزه (و احتمالا لوا) هست،
نه بابا گوتزه که خوب شد اومد
می رفت مثلا همین بارسلون بعد ما 4 تا می خوردیم اونوقت جواب مردم رو مدیرا چی می خواستن بدن؟ : دی
اما لوا اصلا ..
آره معراج این لوا خودش رو می خواد مثه زالو بچسبونه به ما : دی

دلیل اصلی عدم استقبال زیاد از پپ حداقل از طرف خودم، رفتن هاینکس هست که خب پپ بیاد یه جامی، یه بازی مهمی چیزی ببره شرایط عوض میشه..
خلاصه یکم طول میکشه تا آدم یه فرد جدید رو قبول کنه اونم کسیکه به جای محبوب ترین فرد این روزهای باشگاه اومده

در محافل خصوصی:دی هم بهت گفتم فک کنم که بهتر از پپ اونم بعد رفتن هاینکس نمی تونست برامون باشه ولی یه جورایی یه احساسی هست که مثلا من خودم دوس دارم مربی بایرن آلمانی باشه ولی باز یه اسپانیایی خیلی بهتر از هلندی هست : دی

nw_nk
24-06-2013, 13:18
گزارش زنده

اولین کنفرانس بایرن گواردیولا

Guardiola's Bayern unveiling - LIVE

Around 200 reporters will be at the Bayern press room for this

nw_nk
24-06-2013, 13:55
چه کاربرا و خبرنگارا از آلمانی روون و خوب پپ کف کردن

wow Pep's German is pretty decent

Its better than some who have lived their for years

His German is better in 6 months than Ribery's after 6 years :D

he speaks better german than some bayern players that have lived many years in germany

wow and he can speak it fast too

im very impressed

...

ویرایش: بیش از 240 روزنامه نگار حاضر بودن و بزرگ ترین کنفرانس خبری تاریخ بایرن بود

پپ هم در پایان یک آئودی هدیه گرفت

City 17
24-06-2013, 15:29
خب کنفرانس مطبوعاتی گواردیولا به پایان رسید، این کنفرانس مطبوعاتی با حضور بیش از 240 خبرنگار بزرگترین کنفرانس مطبوعاتی تاریخ باشگاه بود، جلسه با حضور رومنیگه، هوینس و سامر برگزار شد، از نکات جالب جلسه این بود که پرسش و پاسخ ها و صحبت های گواردیولا تماما به زبان آلمانی بود، از جمله رومنیگه و ینس لمن ازخوب صحبت کردن پپ به زبان آلمانی تعریف کردند، قسمت های مهم تر کنفرانس:

گواردیولا در مورد پیوستن به بایرن: "من به خاطر بازیکنان و تاریخ بایرن به این باشگاه اومدم."
"من مربی تیمی خواهم بود که فصل فوق العاده ای رو سپری کرده، اونها 4 جام رو بردند، یک سه گانه و یک سوپرکاپ در مقابل دورتموند."
در مورد برنامه هاش و احتمال تغییرات اساسی یا شبیه شدن به باشگاه بارسلونا: "بازیکنان بایرن ویژگی های متفاوتی با بازیکنان بارسلونا دارند، من نیاز به تغییر(جهت هم خوانی با سیستم باشگاه) دارم، نه سیستم (حاکم بر باشگاه)"
در مورد نقل و انتقالات: "باید ببینم، اول باید با سامر صحبت کنم، من مطمئنم که بایرن بازیکنان جوان با استعدادی دارد، من در زمانی که در نیویورک بودم اطلاعات محدودی راجع به این بازیکنان کسب کردم، باید (از نزدیک) ببینم و بعد از آن تصمیم خواهم گرفتم. صرفا به این خاطر که من اینجا هستم، بازیکنان بارسا به بایرن نخواهند آمد "
در مورد ماریو گومز: "(در یک نگاه)همه بازیکنان ارزش یکسانی دارند، او هم (مثل بقیه) فرصت دارد"
رومنیگه در مورد گومز: "ماریو در روز چهارشنبه به تمرین خواهد آمد. تا الان صحبتی از باشگاه دیگری برای او مطرح نیست"
(احتمال باقی موندن گومز و نیومدن لوا قوت گرفت)
در اواخر جلسه پپ عنوان کرد که معلمی که برای یادگیری زبان آلمانی انتخاب کرده بود، طرفدار دورتموند بوده که بلافاصله با واکنش حضار در جلسه مواجه شد : دی
ضمنا پپ به این مورد هم اشاره کرد که قراره مثل یک توریست از بخش های مختلفی در آلمان دیدن کنه از جمله مرکز بزرگ ملی فیلم در برلین.
خلاصه ی کنفرانس: پپ آلمانی میشه نه عکس اون:n02:

Eblis 2011
24-06-2013, 16:16
مراسم معارف پپ گواردیولا سرمربی جدید بایرن مونیخ عصر روز گذشته در دفتر این باشگاه واقع در 'زابنراشتراسه' برگزار شد.
به گزارش قدس آنلاین مرد اسپانیایی که به نظر در این ماه ها حسابی به زبان آلمانی مسلط شده پس از خوش بش با خبرنگاران به سوالات حاضران پاسخ داد که مشروح آنرا می خوانید:

* از تیم جدیدتان در زمین چه خواسته هایی دارید؟
من دوست دارم بازیکنانم هجومی کار کنند.از این سبک لذت می برم. این ایده فوتبالی من است: حمله

* تفاوت بین بایرن و بارسا، همان 7گل است؟ تمایلی به جذب برخی از بازیکنان بارسا برای بایرن ندارید؟
فکر نمی کنم که تفاوت دو تیم درحد 7 بر صفر باشد. ولی بایرن تیم برتر میدان در آن بازی بود. من به بازیکنان احترام می گذارم. بازیکنان به این خاطر که گواردیولا اینجاست، از بارسا به بایرن نمی آیند. اگر بازیکنی از بارسلونا جدا شود، به این خاطر است که باشگاه می خواهد او را بفروشد یا او می خواهد دقایق بیشتری بازی کند.

* در اولین سال حضورتان در بارسا انقلاب به پا کردید. در بایرن چه خواهید کرد؟
من نظر رومنیگه و سامر را نمی دانم ولی به نظر من وقتی یک تیم 4 جام قهرمانی به دست می آورد، نیاز کمی به تغییر دارد و این تیم، تیم خوبی است. این نظر من است.

* بعد از اتمام قرارداد هاینکس، تماسی با او داشته اید؟
نه هنوز با هاینکس صحبت نکرده ام. امیدوارم که به زودی او را ببینم. چون خیلی خوب است که نظر او را داشته باشم. من برای کارهایی که او، نه تنها در سال گذشته بلکه در طول کارنامه ورزشی اش انجام داده، احترام زیادی قائلم. من نتوانستم زودتر بیایم .چون استاد زبان آلمانی ام طرفدار دورتموند بود و به من اجازه نمی داد

* در این تیم چه چیزهایی را عوض می کنید؟
زبان آلمانی من آنقدرها خوب نیست. ولی سعی می کنم که سطح بالای تیم یوپ هاینکس را حفظ کنم. بعد از آن هر سرمربی ایده ها و دیدگاه های خاص خودش را نسبت به فوتبال دارد. ولی چیزهای محدودی را تغییر خواهیم داد.

* با توقعات ایجاد شده چه خواهید کرد؟
کمی عصبی هستم ولی ما در مورد بایرن مونیخ صحبت می کنیم. تیمی که سال گذشته تمام جام ها را فتح کرده و این طبیعی است که سطح توقعات خیلی بالایی وجود دارد. در بارسلونا هم ما تمام جام ها را فتح کرده بودیم و این سطح توقعات طبیعی است. من آماده ام. این یک چالش بزرگ پیش روی من است. دوران حضورم در بارسا فوق العاده بود ولی من به یک چالش جدید نیاز داشتم و بایرن این فرصت را دراختیار من قرارداد. مطمئنم که تمام هواداران بایرن همچنان با غرور بازیهای تیم را دنبال خواهند کرد.

* آیا روی ماریو گومز حساب باز می کنید؟
فکر می کنم که این سوالی است که باید از ماریو گومز پرسیده شود. او بازیکن بایرن است و من با او مثل بقیه رفتار می کنم (رومنیگه وارد بحث شده و اعلام می کند که ماریو گومز در اولین جلسه تمرینی بایرن مونیخ شرکت خواهد کرد؛ هرچند که چیزی درمورد انتقال او به تیمی دیگر نمی گوید)
* در بایرن از چه سبکی استفاده خواهید کرد؟
بازیکنان بایرن مونیخ با بارسلونا متفاوت هستند. من باید با این بازیکنان تطبیق پیدا کنم. درمورد سیستم فرقی نمی کند. مهم این است که تحرک بالایی داشته باشد.

* از تیم های پایه ای بایرن بازدید کرده اید؟
در طول 4ماه گذشته یک فرد مورد اطمینان من به مونیخ آمد و از نزدیک عملکرد تیم اصلی را زیر نظر داشت؛ او اطلاعاتی را دراختیار من قرار داد و وقتی کار را شروع کنیم، درک خواهیم کرد که شرایط به چه ترتیب است و از نزدیک عملکرد تیم پایه ای را دنبال کرده و در مورد اینکه کدام بازیکنان سطح کافی برای حضور درتیم اصلی را دارند صحبت خواهیم کرد.

* چه چیزی بایرن را خاص و ویژه نموده؟
تاریخ این باشگاه. باشگاه های معدودی در سرتاسر دنیا هستند که اینقدر خاص و ویژه باشند. بایرن یکی از این تیمهاست.چون وقتی به تو زنگ می زنند، حضور در اینجا برای تو افتخار بزرگی است. به همین خاطر هم تصمیم گرفتم که به اینجا بیایم؛ به خاطر تاریخ بایرن، بازیکنان تیم وتمام چیزهایی که نماینده این تیم هستند.

nw_nk
24-06-2013, 16:18
معراج جان برای شروع تمام منوی بایرن اسپانیایی بوده، تازه خامه کاتالانی هم براش درس کردن :n02:

ولی جدا آلمان ها همیشه اینقدر خوب و متواضع بودن؟ جالبه چه حساسیتی رو دورتموند دارن

nw_nk
24-06-2013, 16:58
عکس تاریخی: پپ- سامر؛ 19 سال قبل

این دو تقریبا دو دهه قبل در جام جهانی 1994 آمریکا مقابل هم قرار گرفتند

سایت گل- پپ گواردیولا امروز به طور رسمی به عنوان سرمربی جدید بایرن مونیخ معرفی شد تا کارش را در آلیانس آره نا آغاز کند. عکس های او در کنار مدیران بایرن و به ویژه ماتیاس سامر، بسیاری را به یاد رویارویی این دو در اواسط دهه 1990 انداخت؛ زمانی که این گواردیولا و سامر جوان در ترکیب تیم ملی اسپانیا، مقابل هم قرار گرفتند؛ با موهایی بلندتر و کمی لاغرتر. روزهایی که کمتر کسی فکر می کرد دست تقدیر آنها را در بایرن به هم برساند.

mohammad.asghari
24-06-2013, 17:17
آغاز به کار رسمی پپ

City 17
24-06-2013, 17:28
معراج جان برای شروع تمام منوی بایرن اسپانیایی بوده، تازه خامه کاتالانی هم براش درس کردن :n02:

ترک کردن عادت های غذایی زمان میبره، اون منو رو به این خاطرگذاشتند که احساس غربت نکنه و گرنه به جز آلمانی صحبت کردن، اینم مدرک دیگه ای در راستای آلمانی شدنش:n02:

ولی جدای از شوخی مورد جالبی که در مورد پپ میشه گفت اینه که اسپانیایی ها در اروپا به طور کلی به "تنبلی" معروف هستند، از خواب وسط روز یا همون "siesta" معروفشون گرفته تا شب نشینی های طولانی برای خوش گذرانی. همیشه گفته میشه که اون فرهنگ کار به شکلی که در بسیاری از کشورهای اروپایی وجود داره، در اسپانیا نیست و از این نظرجالبه که پپ به عنوان یه شخص خیلی سخت کوش، مقرراتی و با نظم با فرهنگ آلمانی خیلی شباهت بیشتری داره.

ولی جدا آلمان ها همیشه اینقدر خوب و متواضع بودن؟

خوب که بودند:n02: ولی در مورد متواضع خب همیشه آلمانی ها رو با غرور دیدیم ولی این لزوما ویژگی بدی نیست. در مورد استفاده از منو اسپانیایی و ... اونقدرا عجیب نیست، نمونه اون بازیکنان خارجی زیادی که در همین بایرن توپ میزدند و بین مردم آلمان خیلی محبوب بودند و جایگاه خیلی بالایی در مردم داشتند، به عنوان یه مصداق مرتبط با این مسئله توی مراسم جشن قهرمانی Podkal امسال، از اونجایی که دانته و گوستاوو به تیم ملی برزیل دعوت شده بودند، بقیه بازیکن ها پیراهن های دانته و گوستاوو رو در دست داشتند و مرتب به زبان پرتغالی(برزیلی) می گفتند "Amigo" ، وقتی مولر با اون لهجه آلمانی میگه "Amigo" :n02:
حالا در مورد گواردیولا به خاطر کارنامه فوق العاده موفقی که داشته و اینکه بالاخره سرنوشت و آینده تیم تا حد زیادی در دستش هست، این احترام و ابراز علاقه یه مقدار زودتر، یعنی قبل از کسب نتیجه، شروع شده و به نظرم زیاد عجیب نیست.

بردیا
24-06-2013, 19:52
بنا به صحبتای هوینس،سیگنال اول برای استخدام رو خود گواردیولا داده بوده وقتی که سال قبل پرسیده بوده که قرار کی سرمربی بایرن تو فصل 2013-2014 باشه.

از قرار معلوم گومز هم رفتنی هستش ولی بعید میدونم دورتموندیا بزارن لوا بیادش بایرن و باید دید آیا بایرن سراغ بازیکن دیگه ای میره برای خط حمله یا برای گوتزه فکرایی تو سرش هستش

ولی چیزی که هنوز ناراحتم میکنه آخرین مصاحبه ای هستش که از هاینکس خوندم که توش گفته بود من تصمیم به بازنشستگی داشتم ولی اگه سران بایرن جانشینم رو انتخاب نمیکردن ممکن بود بازم باهاشون مذاکره کنم:n03:

hojjatinho
24-06-2013, 21:06
صحبت های این کنفرانس امیدوار کننده بوده و نشون می ده تا حدی تونستیم پپ رو با فرهنگ المانی اشنا کنیم !

@ معراج : دلیل اصلی که هواداران ایرانی بایرن برخلاف هواداران المانی بایرن کمتر با پپ هنوز احساس نزدیکی می کنن رو باید در نگرش هواداران دیگر تیم های خارجی در ایران جست و جو کرد ! خیالتان راحت که برای جبران ( شاید حتی تسنی ) تحقیر فصل قبل به هر دری خواهند زد . هوادارن ایرانی هم با نتایج و البته بازی بهتر نسبت به سال قبل انشا... با پپ صمیمی تر خواهند شد .

پ ن : دوستان عزیز و همسنگران گرامی بنده همچنان نسبت به ظرفیت الیانس شک دارم !! کارگران مشغول کارند ایا ؟!:دی

City 17
24-06-2013, 22:50
...دوستان عزیز و همسنگران گرامی بنده همچنان نسبت به ظرفیت الیانس شک دارم !! کارگران مشغول کارند ایا ؟!:دی

موافقم که شکل عجیب و غریب رقابت بین هواداری در داخل حتما زمینه ساز بوده...
در مورد ظرفیت آلیانس، طبق اطلاعیه ای از طرف باشگاه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که مربوط به حدود 2 ماه پیش میشه، در قسمت "خم جنوبی" ورزشگاه 300 صندلی اضافه میشه (البته با رعایت حداکثری موارد ایمنی) و از فصل 2014-2013 ، ظرفیت از 71,137 به 71,437 تغییر پیدا می کنه ولی به نظر میاد توی این یه مورد، وستفالیایی ها هنوز حرف اول رو میزنند، که بیشتر به خاطر استاندارهای پایین وستفالن هست:n02: چون توی بازی های اروپایی ظرفیتشون حدود 2,000 صندلی کمتر از آلیانس هست.

بردیا
24-06-2013, 23:30
دورتموند ظرفیت صندلیش 65هزار تا هستش در حالی که ما فکر کنم 66هزار تا تا پارسال حداقل ظرفیت صندلی داشتیم
ولی خب تراس وستفالن دیگه آدمو از رو میبره:دی

eman619rv
25-06-2013, 00:13
پشت کار پپ در یادگرفتن سریع زبان المانی تحسین بر انگیزه... انگار خیلی اشتیاق به رسیدن هدف هاش داره.مشتاق شروع یه پروژه نفس گیره.
به نظرم تا زمانی که لغزش نداشته باشه خیلی فشار کمتری رو تحمل خواهد کرد از طرف رسانه نسبت به کار در لیگ های بزرگ دیگه اروپایی.

بحث به نظرم فعلا بر سر اینه که حالا بایرن میخواد اصالت سبک خودش رو حفظ کنه یا اینکه از مربی اسپانیایی تاثیر بگیره و تغییر روش بده.

به نظرم انقدر پپ فرد باهوشی هست که نخواد همچین کاری رو کنه ! قضیه بارسا و روندی که طی کرد تو بارسا به کلی فرق داره .اونجا خودش از دل همون تفکر بیرون اومد ، و بعد به حد کوالیتی بالا رسوندش
اما اینجا فرق داره بایرن تو اوجه ف تیم فصل فوالعاده ای داشته ، میاد که یه چیزایی به بایرن اضافه کنه !
مهم هم همینجاست که چی میخواد به بایرن اضافه کنه؟ هدف موفقیت کوتاه مدته ؟

به نظرم این بایرن و این پپ میتونن سر آغاز فصلی تازه باشند، هم ابزار لازم هست ، هم استفاده کننده مناسب .

اقا کلا بایرنی جماعت انگار چشش فقط به هر چیزیه که به دورتموند مربوطه:دی گوتزه رو که بردین لوا رو هم که هوایی کردین ، حالا چشتون افتاده به وستفالن؟؟؟ با این یکی دیگه نداشتیم:n02:
از هرجا شروع میشه اخر میرسین به دورتموند یکم به داشته های خودتون قناعت کنین جانم:n02:

ولی خب از نظر معماری واقعا آلیانس آرنا بی نظیره ، یه بار سر کلاس کلی بحث فلسفی سرش کردیم و موج تمجید و تحسین بلند شده که من اخرش با شجاعت پاشدم به استاد گفتم ولی هیچی جو وستفالن نمیشه:دی

SaeedEminem2
25-06-2013, 01:27
به نظرم باید اول بحث بین یوپ و پپ رو جدا کنیم. به عنوان یه هوادار ایرانی، 2 فصل پیش امیدی به یوپ نداشتم و می گفتم صرفا واسه بوندسلیگا اومده و فکر نمی کنم بتونه تو اروپا مفید باشه. بعد از بازی رفت با رئال نظرم به کل عوض شد. تنها ایرادی که در کارنامه ی فصل اول یوپ بهش وارد می دونم، بازی دادن صرف به گومز و چندتا از دفاع ها بود که باعث سردی و نا آمادگی اولیچ و فن بویتن شده بود. که هردو در فینال اروپا ضعیف و مشخصا بی روحیه ظاهر شدن. در مورد تعویض مولر با فن بویتن، در اون لحظه خیلی هم خوشم اومد و تصمیم درستی دیدمش، بلاخره تیم جلو افتده، غول بویتن هم که استاد سر زنی، در تیم مقابل هم یکی از نوابغ سر زنی یعنی دروگبا بازی می کرد. همچنین کاملا قابل پیش بینی بود تیمی که عقب افتاده حمله می کنه و در اون لحظات یه مدافع می تونه مفید تر باشه. البته تا وقتی که نتیجه در 90 دقیقه تموم شه و باز بحث وقت اضافه جداست. که هاینکس هم ریسک کرد تا بتونه در همون 90 دقیقه کار رو تموم کنه اما خب نا آمادگی اولیچ و فن بویتن و در واقع ضعف نیمکت کار دست تیم داد

امسال با شروع فصل، هاینکس رقابت رو تو تیم بیشتر کرد و دیگه این نبود که گومز تمام فصل راحت فیکس باشه. دانته به دفاع نظم داد، مارتینز وسط زمین رو جمع کرد، مانژو نقطه مقایل گومز بود و کاملا پر تلاش. روبن گوستاوو بواتنگ می دونستن که اصلا جایگاه ویژه ای ندارن و باید زحمت بکشن. خلاصه که 2 تیم کاملا آماده ساخت و دیگه خبری از ضعف دفاع و نداشتن نیمکت نبود

در کل نیم فصل اول تنها بازی و نتیجه ی ضعیف جلو باته بوریسوف بود. حتی باخت به لورکوزن هم با نهایت خوش شانسی لور بود. جز 3 تا مساوی بایرن تمام بازی های فصل در هر 3 جبهه رو برنده از زمین خارج شد. خب خیلی طبیعیه که بازی های نیم فصل اول هر تیمی خیلی زیبا و چشم گیر نباشه و از شروع نیم فصل دوم تیم ها زیبا هم بازی کنن. قطعا انتخاب پپ باعث شد هاینکس جدیت بیشتری به خرج بده و بیشتر ریسک کنه. ولی این هم نبود که تا قبل از اون بایرن ضعیف باشه و بعد از خبر پپ بایرن یهو متحول بشه

من کلا مخالف تغییر مربیم و با ثبات بیشتر موافقم، وقتی هیتزفیلد اخراج شد کاملا مخالف بودم، به شدت از اخراج ونگال ناراحت شدم. الان هم به نظر من هاینکس نشون داده واسه کار در سطح اول و موفق بودن همه ی ویژگی های لازم رو داره و قطعا می شه گفت یه مربی صاحب سبک و کلاسه. حلا مگه کلا چندتا مربی صاحب سبک داریم؟ هیتزفیلد ونگر فرگی مورینیو هیدینک ونگال هاینکس تا حدی پلگرینی لیپی و کاپلو و با کمی اغماض کلوپ و لوو. حتی خود پپ رو هم مربی صاحب سبک نمی دونم چون این دسته از مربی ها تو هر تیمی که باشن می تونن تیم رو متحول کنن ولی پپ مثل رایکارد تو تیم های دیگه سابقه ی درخشانی نداره. ونگر که از آرسنال جدا نمی شه، فرگی بازنشست شد، هیدینک در سال های آخرشه، هیتزفیلد ونگال هاینکس رو که خودشون انداختن بیرون. خب 5 سال دیگه بایرن کیو می خواد مربی کنه؟ مورینیو؟!!!

حالا اینکه گفته شه هانکس خودش نخواسته بمونه؟ حدود یک سال و نیم قبل در شروع نیم فصل دوم بایرن با 8 امتیاز اختلاف در صدر بود، صدر رو از دست داد، تو اروپا هم اولین بازی حذفی رو در زمین بازل 1-0 باخت. روبری که معمولا مصدومن مگر خلافش ثابت شه، شواینی هم مصدوم شد که تیم افت کرد. (پا فشاری هاینکس واسه جذب مارتینز پیشگیری از به وجود اومدن همچین وضعیتی بود) در اون مقطع زمزمه های اخراج هاینکس به شدت فراگیر شده بود و تا روز قبل از بازی برگشت با بازل هیچ واکنشی از سمت مدیریت باشگاه نشون داده نشد. مسلما مربی انتظار داره باشگاه ازش حمایت کنه، ولی مدیریت بایرن طبق معمول همچین بی تمایل به اخراج هاینکس نبود. که از شانس بد هوینس بایرن 7 تا به بازل زد و با ثبت بهترین برد تاریخ لیگ قهرمانان به دور بعد رفت

در شروع فصل دوم بعد از اینکه هاینکس خودشو به همه ثابت کرده بود، با توجه به فصل قبل و کلا سیستم مدیریت بایرن که زود مربی عوض می کنن، یوپ دیگه حاضر به تمدید نبود، از طرفی می دونست در سنی نیست که بتونه در یه تیم دیگه موفق بشه و موندن در بایرن ممکن بود به بازنشستگی همراه با اخراج شدن ختم بشه. پس گفت همین یک سال رو می مونم و تمام زورمو می زنم و بعدش هم محترمانه و بدون اخراج از تیم جدا می شم

باشگاه 2 بار پیشنهاد تمدید داد و هاینکس رد کرد. تا حدی هم ناز کرد. یهو چشم هوینس به پپ افتاد و از حول حلیم پرید تو دیگ. دقیقا همون اشتباهی که در مورد هیتزفیلد و ماگات کردن. البته ماگات جواب نداد ولی بحث پپ جداست. بعدش خود هاینکس گفت اگه مدیریت جدی تر پیشنهاد می داد تمدید می کردم. ولی خب هوینس هم دلش پیش پپ بود و نیازی به تمدید با هاینکس نمی دید، هاینکس هم که هنوز 3 گانه نگرفته بود که واسه هوینس دهن پر کن باشه. مسلما واسه من طرفدار مربی آلمانی به مربی اسپانیایی ارجحیت داره. به خصوص که تنها مربی ای که تونسته با بایرن 3 گانه بگیره. مربی ای که وقتی می گفت مثلا بانوی پیر یا بارسلونا رو کاملا آنالیز کرده، خیال من هوادار راحت می شد و به صعود تیم ایمان می آوردیم. مربی ای که خوش دست ترین 23 نفر تاریخ فوتبال رو کنار هم جمع کرده، همون بارسلونا بدون مسی زمین تا آسمون فرق می کرد. اما امسال تنها سالی بود که ما از نبود روبری نگران نبودیم و می دونستیم بدون روبری هم برنده ایم. مربی بی حاشیه خوش اخلاق و خوش چهره و به معنای واقعی جنتلمن

حالا در طرف مقابل، اگه مثلا هاینکس مربی بایرن نبود یا مثلا خیلی خیلی بد نتیجه گرفته بود، یا مثل فرگوسن با پای خودش و با رضایت خودش، به قصد بازنشستگی جدا می شد، مسلما گواردیولا مربی تحریک کننده و جدابی بود. بحث در مورد سابقه هم فایده نداره چون الان دیگه مربی بایرنه. یه سری نگرانی وجود داشت که نکنه بیاد با ستاره های تیم مثل روبن چپ بیوفته، نکنه بخواد ساختار باشگاه رو زیر و رو کنه، نکنه افکار اسپانیایی رو تو تیم رواج بده که فعلا همه ی این نگرانی ها رفع شده

بحث در مورد سیستم بازی زیاده، بعید می دونم بخواد سیستم هاینکس رو ادامه بده چون مثل قدم گذاشتن در جا پای دیگرانه و رد پایی از خودش به جا نمی مونه. و این سئوال پیش میاد که اگه قرار به ادامه ی همون سیستم بود که هاینکس داشت عالی کار می کرد ! در مورد بازیکن ها منم ترجیح می دم رقیب یعنی دورتموند قوی بمونه. هم تو اروپا آبرو ریزی نکنه هم رقیب قوی باعث بالاتر رفتن سطح بایرن می شه. بایرن هیچ نیازی به لوا نداره، اگه واقعا دنبال مهاجمه، به شخصه سوارز رو خیلی بیشتر می پسندم، از همه ی مهاجم ها بیشتر. گاز گرفتنش رو هم خیلی دوست دارم ! البته به نظرم تیم نیاز به هیچ خریدی نداره، ماهیت همین بازیکن های بایرن به سطحی رسیده که نه تنها استاد هاینکس، مربی های سطح پایین تر هم می تونن با این تیم نتیجه بگیرن. شاید دیگه 7 تا نزنه، لازم هم نیست، اما می تونه قهرمانی اروپا رو تکرار کنه

امیدوارم بازیکن دیگه ای به تیم اضافه نشه، همین الانش کروس تمدید نمی کنه و بعید نیست جدا بشه، روبن مولر و حتی مانژو رو به رونالدو و مسی ترجیح میدم. حتی اگه گومز جدا شه، مولر و گوتزه هم به خوبی می تونن حتی با سیستم 0-6-4 تو همه ی بازی ها نتیجه بگیرن

و در نهایت عطش قهرمانی اروپا واسه من که هنوز نخوابیده. هم ابزارشو داره هم تجربه شو، هم تفکر و شخصیت قهرمانی تو بازیکن ها و مربی وجود داره. فقط در صورت تکرار قهرمانی اروپا می تونه ادعا کنه سال موفقی داشته، که منم امیدوارم 3 سال موفق در بایرن داشته باشه !

بردیا
25-06-2013, 01:39
حرفات در کل درست بود به جز این یه تیکه

بازی دادن صرف به گومز و چندتا از دفاع ها بود که باعث سردی و نا آمادگی اولیچ و فن بویتن شده بود. که هردو در فینال اروپا ضعیف و مشخصا بی روحیه ظاهر شدن.

فن بویتن اگه یادت باشه هفته اول نیم فصل دوم جلوی گلادباخ مصدوم شدش.مارکو رویس یه خطای خیلی بد روش کردش که باعث مصدومیت شدیدش شد و حتی میگفتن کل فصل رو از دست میده.
ولی بعد بازی با رئال که معلوم شد بادشتوبر نمیرسه تازه فن بویتن از مصدومیت درومد ولی بازم شرایطش جوری نبود که بشه به وضعیتش برای فیکس بازی کردن اونم تو فینال اطمینان کرد به همین خاطر تیموشچوک بازی کرد به جاش و 85 دقیقه دروگبا رو خفه کرده بود((البته سبک دفاعی چلسی هم تو ایزوله شدن دروگبا تاثیر داشت))
ولی خب هنوزم نفهمیدم چرا مهار دروگبا توی اون کرنر به جای اینکه به فن بویتن سپرده بشه به بواتنگ داده شد

SaeedEminem2
25-06-2013, 07:12
آره می دونم فن بویتن تا اواخر فصل مصدوم بود. اولیچ هم حدود 6 ماه مصدوم بود. اما منظورم از بازی ندادن بیشتر در مورد فینال حذفی بود. هاینکس به اصطلاح با ترکیب اصلی وارد زمین شد که بازی رو ببره. اما فکر اینو نکرد بازیکن هایی که بازی بعدی و در واقع بازی اصلی رو از دست دادن؟ روحیه و انگیزه ی لازم واسه بازی در یه فینال کم اهمیت رو دارن؟ درست تر این بود که جای بازی دان به گوستاوو بداشتباه آلابا که به علت چند اخطاره بودن، از فینال اروپا محروم شده بودن، به بازیکن های جانشین مثل کونتنتو فن بویتن تیموشوک بازی می داد. 3 بازیکن محروم در هر 5 گلی که از دورتموند خوردیم نقش مستقیم داشتن، اکثر صحنه ها در نهایت سردی و بی انگیزگی از حریف جا می موندن و در واقع هر 3 تاشون تو زمین قدم می زدن. گومز هم که طبق معمول دروازه خالی خراب می کرد

فینال مهمتر فدای یه فینال واقعا بی ارزش شد. فرضا به دورتموند 10-0 می باختیم، لاقل کنتنتو فن بویتن اولیچ قبل از فینال اصلی، تجربه ی 90 دقیقه ی سخت رو پیدا می کردن. هم اولیچ هم فن بویتن وقتی جلو چلسی تعویض شدن، انگار تازه از خواب بیدار شده بودن. هردو گیج و منگ اصلا تو یه عالم دیگه بودن. از جفتشون خیلی خوشم میاد و تقصیر خودشون نبود چون از شرایط بازی دور بودن. تازه فن بویتن دیر رسید، اولیچ که چند ماهی بود از مصدومیت برگشته بود. بازی دادن یک سره به گومز در واقع بزرگ ترین اشتباه هاینکس بود. گومزی که فقط در نیمه ی اول 3 تا موقعیت عالی رو به آسمان کوبید. فن بویتن خودش باید می رفت دنبال دروگبا که تو خواب بود، تکل کنتنتو هم که اوج فاجعه. فقط تیموشوک عالی بود. البته در مورد فن بویتن و اولیچ منظورم این نیست که جلو چلسی از اول فیکس باشن، باید از قبل آماده می شدن که اگه تو فینال بهشون احتیاج پیدا می شد گند نزنن. اگه مصدومیت لعنتی نبود، مثلا فن بویتن وسط بازی می کرد و بواتنگ دفاع چپ، شاید اصلا اون کرنر کذایی پیش نمی اومد

هرچی یاد اون بازی کذایی میوفتم ضربان قلبم می ره بالا و اعصابم خورد می شه، اون همه موقعیتی که فقط تو نیمه ی اول از دست دادیم، تک به تکی که گومز از رو نقطه ی پنالتی به مدار استوا فرستاد و هاینکس 2 دستی زد تو سر خودش، اولیچ بی انگیزه که اگه پنالتیشو گل کرده بود شواینی هم گل می زد و برنده شده بودیم، جامو از لندن برگردوندیم ولی داغ دلمون نخوابیده. ایشالا 3 تا دیگه پپ بگیره که شاید با 8 قهرمانی آروم بشیم

City 17
25-06-2013, 12:23
دورتموند ظرفیت صندلیش 65هزار تا هستش در حالی که ما فکر کنم 66هزار تا تا پارسال حداقل ظرفیت صندلی داشتیم

تقریبا؛ آمار دقیق دو ورزشگاه توی بازی های اروپایی: وستفالن 65,590 - آلیانس 67,812

در نهایت عطش قهرمانی اروپا واسه من که هنوز نخوابیده. هم ابزارشو داره هم تجربه شو، هم تفکر و شخصیت قهرمانی تو بازیکن ها و مربی وجود داره. فقط در صورت تکرار قهرمانی اروپا می تونه ادعا کنه سال موفقی داشته، که منم امیدوارم 3 سال موفق در بایرن داشته باشه !

دقیقا احساسی که القا میشه همینه، تیم با این که سه گانه رو برده ولی هنوز میشه عطش قهرمانی رو دید، درسته که تعویض مربی، اون هم یک مربی که سه گانه رو کسب کرده هیچ وقت خبر خوبی نیست، ولی حتی اگه هاینکس هم در تیم باقی مونده بود برای دادن انرژی و انگیزه دوباره به تیم برای سال های بعد کار سخت تری رو داشت، به هر صورت بعد از همه این اتفاقاتی که به وجود اومده امیدوارم حضور پپ و انرژی که به تیم تزریق می کنه باعث بشه که این عطش فروکش نکنه و از تیم یکدستی که هاینکس درست کرده استفاده ببره برای زمستان های پیش رو:n02:

nw_nk
25-06-2013, 15:42
کاریکاتور: دلبری گواردیولا در اولین روز حضور در بایرن

او که گفته می شد به شدت در حال آموزش زمان آلمانی است، به راحتی به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

سایت گل- پپ گواردیولا که روز گذشته به طور رسمی به عنوان سرمربی جدید بایرن معرفی شد، فرصت را برای اینکه خود را به چهره ای محبوب در باشگاه باواریایی تبدیل کند، از دست نداد.

او که گفته می شد به شدت در حال آموزش زمان آلمانی است، به راحتی به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

اگر او به همین راحتی با کار در بوندس لیگا هم سازگار شود، بایرنی ها مشکلی برای فصل آینده نخواهند داشت.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B1-%D8%AF%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D 8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86

پدر گواردیولا: اصلا نگران پپ در بایرن نیستم؛ پپ فوتبال را در خونش دارد

پدر پپ گواردیولا می داند که پسرش برای چالش جدید زندگی اش آمادگی تمام و کمالی دارد

سایت گل- والنتی، پدر پپ گواردیولا مطمئن است که پسرش در ماجراجویی جدیدش در بایرن مونیخ موفق خواهد بود.

او در گفتگو با برنامه اسپورتس در سارسا که در شبکه سارسا پخش شد، در مورد آینده پسرش پپ گواردیولا روی نیمکت مربیگری بایرن مونیخ صحبت کرد و گفت:« پپ تمام توانش را به کار خواهد گرفت و هر چه در توان دارد را در اختیار تیم جدیدش قرار خواهد داد.»

والنتی گواردیولا از چالش جدیدی که پیش روی پسرش قرار گرفته احساس خوشبختی و غرور می کند و در تمجید از اوضاع بایرن گفته:« بایرن در سطح خیلی بالایی است. در آلمان فوتبال با کیفیتی دنبال می شود. البته در این میان کمی بحث مسئولیت نیز مطرح خواهد بود.»

پدر سرمربی کاتالان ادامه داد:« امیدوارم که پپ به همین ترتیب و مثل همیشه به کارش ادامه دهد. او همیشه به خاطر فوتبال و برای فوتبال زندگی کرده. برای او 24 ساعت شبانه روز برای فوتبال، فکر کردن و حرف زدن راجع به فوتبال است و فوتبال را در خونش دارد.»

او در ادامه تلاش کرد تا کمی فشارها را از روی دوش پپ در آستانه شروع ماجراجویی جدیدش در دنیای فوتبال بردارد:« من کسی هستم که بیشتر از هر فرد دیگری می خواهم که او موفقیت هایی که در بارسلونا داشته را حالا در بایرن مونیخ تکرار کند. ما باید در کارهایی که انجام می دهیم مبارزه کنیم تا بهترین عملکرد ممکن را داشته باشیم. فوتبال به ورود توپ به دروازه بستگی دارد و مثل ریاضی یا شطرنج نیست.»

البته پدر پپ اعلام کرد که با خونسردی و آرامش اوضاع را دنبال می کند:« من نگران نیستم؛ چون می دانم که او تمام توانش را به کار خواهد گرفت و در بخش پایانی صحبت هایش در مورد زندگی شخصی پسرش هم گفت:« در نیویورک، پپ یک مربی آلمانی داشت و اینجا هم همین طور. زمانی که او بخواهد کاری را بکند، همیشه به آنچه که می خواهد می رسد.»

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7-%D9%86%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D9%BE-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D9%BE%D9%BE-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1

Masoud King
26-06-2013, 13:08
بعد از خوندن اولین کنفرانس پپ، مهرش به دلم نشست.. مخصوصا با اون آبجویی که دستش بود : دی

انشالله موفق باشه

nw_nk
27-06-2013, 14:11
هیتسفلد: گواردیولا یک سرمربی واقعا باشخصیت است

سرمربی سابق بایرن مونیخ در صحبت هایی به تمجید از پپ گواردیولا پرداخته و اعلام کرده که تلاش پپ برای یادگیری زبان المانی در موفقیت او حیاتی خواهد بود

سایت گل- اوتمار هیتسفلد، سرمربی سابق بایرن مونیخ به تمجید از پپ گواردیولا سرمربی جدید این تیم پرداخته و از فروتنی و تعهدش تعریف و تمجید نموده

هیستفلد که در حال حاضر سرمربی تیم ملی سوئیس است در مجموع 7 سال هدایت بایرن را در دست داشت و بر این باور است که سران این باشگاه فرد ایده آلی برای هدایت بایرن برگزیده اند.

هیتسفلد در گفتگو با بیلد گفت:« من گواردیولا را در جلسه سرمربیان دیدم. او یک شخصیت دوست داشتنی است. خوش برخورد و صادق است و واقعا رفتار محترمانه ای دارد. در اولین حضورش به عنوان سرمربی بایرن، او توضیح داد که از بازیکنانش چه چیزهایی می خواهد: فروتنی و تعهد به باشگاه»

هیتسفلد ادامه داد:« اینکه او به زبان المانی صحبت می کند، شخصیتش را نشان می دهد. به علاوه این برتری بزرگی برای او نیز هست؛ چرا که می تواند مستقیما با بازیکنانش صحبت کرده و صحبت های رسانه ها را درک کند. افرادی مثل تراپاتونی و نوویو اسکالا در کار خود موفق نبودند، چون نمی توانستند به زبان مورد نیاز صحبت کنند.»

گواردیولا بعد از یک سال استراحت و دوری از دنیای فوتبال حالا کارش را روی نیمکت مربیگری بایرن آغاز کرده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%DB%8C%DA%A9-%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

Hitzfeld: Guardiola a coach of real character

ریبری: گواردیولا از من خواست در پست شماره 10 بازی کنم

ریبری یکی از ارکان اصلی موفقیت های باواریایی ها در رقابت های فصل اخیر بوده و با 13 گل و 27 پاس گل، نقشی اساسی در رسیدن این تیم به سه گانه داشت.

سایت گل- فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن مونیخ، ادعا کرده که پپ گواردیولا، سرمربی بایرن، از او خواسته تا فصل آینده در پست شماره 10 بازی کند.

ریبری یکی از ارکان اصلی موفقیت های باواریایی ها در رقابت های فصل اخیر بوده و با 13 گل و 27 پاس گل، نقشی اساسی در رسیدن این تیم به سه گانه داشت.

با این وجود، او فاش کرد که ممکن است فصل آینده و با نظر گواردیولا از کناره های زمین به پشت مهاجمان تیم نقش مکان کند.

ریبری به اکیپ گفت:" پپ از من سوال کرد ترجیح می دهم در چه پستی بازی کنم و آیا دوست دارم در پست شماره 10 باشم یا نه.

من جواب دادم که می توانم در پست های مختلفی در خط حمله بازی کنم. او ایده های زیادی دارد."

گواردیولا در اولین کنفرانس مطبوعاتی اش به عنوان سرمربی بایرن اعلام کرد که اشتیاق زیادی برای پیوستن به این باشگاه با تاریخچه پربار و بازیکنان استثنایی داشت؛ صحبت هایی که برای ریبری بسیار جذاب بود.

" فوق العاده بود. شما فورا احساس می کنید که او چه می خواهد. او می تواند ما را به تیم بهتری تبدیل کند."

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%86-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87-10-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%85

Guardiola ponders No.10 role for Ribery

City 17
28-06-2013, 13:51
Erik ten Hag مربی جدید باشگاه که سابقه کار در PSV و Twente هلند رو داشته:

خوش و بش پپ و مولر

پپ و ماریو

یک و دو با پپ

نتیجه یک و دو با پپ : دی

پپ و بایدها

پپ و نبایدها

nw_nk
02-07-2013, 19:59
گوتزه: الگوی من مسی است

بسیاری اعتقاد دارند پپ گواردیولا به این خاطر گوتزه را به خدمت گرفته تا از او مانند مسی به عنوان شماره 9 کاذب استفاده کند و این ملی پوش آلمانی هم تایید کرد مشکلی برای این کار ندارد.

سایت گل- ماریو گوتزه، خرید جدید بایرن مونیخ، در اولین مصاحبه اش پس از پیوستن به این باشگاه، لیونل مسی، ستاره بارسا را به عنوان الگوی خود معرفی کرد.

بسیاری اعتقاد دارند پپ گواردیولا به این خاطر گوتزه را به خدمت گرفته تا از او مانند مسی به عنوان شماره 9 کاذب استفاده کند و این ملی پوش آلمانی هم تایید کرد مشکلی برای این کار ندارد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مسی یک الگو برای همه است؛ از جمله برای من.

فکر نمی کنم مبلغ بالای این انتقال، یک فشار اضافی روی من باشد. در واقع با توجه به اینکه فقط 21 سال دارم، چنین انتقالی برای من یک افتخار است.

وقتی اولین بار خبر جدایی ام از دورتموند منتشر شد، شرایط خیلی آسان نبود اما اکنون دیگر آن را پشت سر گذاشتم. مهمترین مسئله پیشرفتم است که فکر می کنم در بایرن اتفاق خواهد افتاد."

او همچنین در مورد اولین دیدار با پپ گواردیولا و رابطه اش با او گفت:" اولین تماس با گواردیولا واقعا ویژه بود. ما در مورد اینکه من چه زمانی آماده خواهم شد، صحبت کردیم. من جلسات تمرینی او را تماشا کردم و متوجه شدم که او کار با توپ زیادی را برای مسائل تاکتیکی انجام می دهد."

گوتزه در حال حاضر دوران مصدومیت را سپری می کند و احتمالا در هفته های ابتدایی فصل جدید غایب خواهد بود.

Gotze: Messi is my role model

Masoud King
03-07-2013, 00:26
مصاحبه ماتیاس سامر مدیر ورزشی بایرن

FCBayern.ir-ماتیاس سامر مدیر ورزشی باشگاه بایرن مونیخ اخیرا گفتگویی با تلویزیون خصوصی باشگاه fcb.tv انجام داده است که توجه شما را به گوشه هایی از آن جلب می نماییم :

- ما با هیچ باشگاهی از جمله فیورنتینا برای فروش ماریو گومز توافقی نداشتیم.من خبرهای رسانه های ایتالیایی در این زمینه را تکذیب می نمایم.

- ما قیمت این بازیکن را قبلا به طور صریح و واضح بیان کردیم اما هنوز پیشنهادی که با مبلغ مورد نظر ما برای گومز مطابقت داشته باشد و قابل قبول باشد، تاکنون دریافت نکرده ایم.

- هر باشگاهی که بخواهد گومز را داشته باشد باید مبلغ مورد درخواست ما را بپردازد.

- در صورتی که تا دو روز دیگر تکلیف انتقال گومز مشخص نشود، او همراه با سایر بازیکنان بایرن برای اردوی پیش فصل راهی ترنتینو خواهد شد. او هنوز بازیکن بایرن مونیخ می باشد و باید در تمرینات پیش فصل نیز شرکت نماید در ضمن ما به وکیل این بازیکن و خود گومز اعلام نمودیم که باید ظرف یک هفته دیگر تکلیف خود را مشخص کنند.آنها فقط یک هفته مهلت دارند.

- داوید لوئیز ؟!! خیر. ما هیچ پیشنهادی برای این بازیکن ارائه نکردیم و اصولا پپ نیز هیچ پیشنهادی به ما در درباره خرید این بازیکن نداده است.بنابراین این بازیکن مورد نظر ما قرار ندارد.

- پرونده نقل و انتقالات باشگاه هنوز باز است و ما در صورتیکه که سرمربی تمایل داشته باشد در این زمینه فعال خواهیم بود.

- کاملا با پپ در تیم هماهنگ هستم و تعاملی خوبی بین ما وجود دارد.هنوز هم میگویم گواردیولا بهترین گزینه ممکن برای پست سرمربیگری باشگاه بایرن مونیخ بود.

- من از همین جا اعلام می نمایم هیچ گونه کدورت و دشمنی بین باشگاه بایرن مونیخ با باشگاه بوروسیا دورتموند وجود ندارد .

- ماریو گوتزه خودش تمایل داشت به بایرن ملحق شود و زیر نظر گواردیولا کار کند و ما تنها مقدمات این کار را برایش فراهم نمودیم.

- بایرن مونیخ همچنان به حضور قدرتمند خود در رقابتهای اروپایی و بوندسلیگا و کسب عناوین مختلف ادامه خواهد داد.خواسته روسای باشگاه از سرمربی جدید تحقق همین امر می باشد.

City 17
03-07-2013, 15:55
سامر توی یه مصاحبه هم در مورد انتقال گوتزه حرف جالبی زده بود، اینکه وقتی از پپ گزینه های مورد نظرش رو جویا شده بودند، پپ فکر می کرده روابط باشگاه با دورتموند مثل روابط رئال و بارساست و یکجور قانون نانوشته هست که اجازه نمیده از هم باریکن جذب کنن (که البته تاریخ نشون داده نیست!) ولی سامر گفته مشکلی نیست و پپ خوشحال از این صحبت، بلافاصله دست روی گوتزه گذاشته:n02:

+

معارفه گوتزه و کیرشهف ظاهرا حاشیه زیادی درست کرده، از اونجا که هر دوشون با Nike قرارداد دارند و از طرف دیگه باشگاه با Adidas، چون جلسه رسمی باشگاه محسوب میشده حق نداشتند Nike بپوشند و Adidas به خاطر این مسئله از دست باشگاه شاکی هست، خصوصا با این Nike بزرگی که روی تی-شرت گوتزه نوشته شده:n02:

+

ریبری بعد از تمدید:

City 17
08-07-2013, 22:03
بالاخره تکلیف گومز مشخص شد، همون طور که زمزمه هاش از مدتی پیش شنیده میشد مقصد بعدی سوپر ماریو، فلورانس و باشگاه فیورنتینا خواهد بود.
هر دو باشگاه این انتقال رو به طور رسمی تایید کردند اما در مورد جزئیات قرارداد هنوز خبری عنوان نشده. [منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

Masoud King
08-07-2013, 23:20
سوپر ماریو قدر خودش رو ندونست
اگه یکم سبک بازیش رو عوض می کرد و تحرکش رو بیشتر می تونست جایگاه ویژه ای تو تیم داشته باشه

با این همه حال امیدوارم دوباره به اوج برگرده و تو جام جهانی ثابت کنه ارزش واقعیش رو..

eman619rv
09-07-2013, 00:17
من خیلی گومز رو بیشتر دوست داشتم تا مانزو ولی خب ... فکر کنم میتونست انتخاب های بهتری هم داشته باشه نمیدونم چرا فیورنتینا حتی اگه شیفته ایتالیا هم بوده باشه باشگاه های خیلی بهتری میتونست بره حداقل ناپولی بود که قطعا یه مهاجم خوب با پول فروش کاوانی خواهد خرید...

نمیدونم چرا زیاد خبری های جدی ترانسفر اطراف بایرن انقدر کم شده (نسبت به اون تب اولیه شایعات) اما واقعا بایرن به یه مدافع وسط خوب نیاز داره ،مگر اینکه پپ بخواد مارتینز رو در دفاع استفاده کنه یه جورایی مثه ماسکرانو البت تفاوت سبک بازی خاویر با خوایی خیلی هست اما به هر حال پست صلی هر دو هافبک دفاعیه..

انحرافی 1: نمیدونم چی شده یه تب عجیب کل دوس دختر های فوتبالیستا شکل گرفته که ظاهرا بازیکنای بایرن هم سر دمدارند :n02:
انحرافی 2: از اون جایی که ایشون دیگه مسائلش به ما مربوط نیس این عکس رو اینجا میذارم..:n02:

Ezel
09-07-2013, 09:50
=>

ادامه در جلد سوم :

تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | فصل 2013-2014 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])