ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لیزری سیاه و سفید

gomnam23
11-07-2012, 09:47
سلام خسته نباشید
دنبال یه پرینترم (سیاه سفید) با یه اسکنر (حالا یا با هم یا جدا) لیزری میخوام چون شنیدم شارژش راحتتر و ارزونتره. بودجه هم اگه زیر 250 بشه که بهتر ولی اگه نشد هم مشکلی نیست. کاربردمم جوریه که تا حدودی بخوام عکس و لوگو و طرح های گرافیکی پرینت بگیرم، میخوام یه دست باشه تو چاپ. فکس و کپی و اینا هم نمی خوام. سرعتش هم واسم مهم نیست. اولویت اولم هم پرینته، یعنی نمیخوام به خاطر اسکنر داشتن کیفیت پرینترم پایین بیاد پس اول یه پرینتر خوب معرفی کنید. خودم به این نتیجه رسیدم که پرینتر تک بخرم فعلن ولی دیگه واسه پرینتر تک نمی خوام بیشتر از 230-40 هزینه کنم

m_2t_ab
11-07-2012, 11:53
سلام خسته نباشید
دنبال یه پرینترم (سیاه سفید) با یه اسکنر (حالا یا با هم یا جدا) لیزری میخوام چون شنیدم شارژش راحتتر و ارزونتره. بودجه هم اگه زیر 250 بشه که بهتر ولی اگه نشد هم مشکلی نیست. کاربردمم جوریه که تا حدودی بخوام عکس و لوگو و طرح های گرافیکی پرینت بگیرم، میخوام یه دست باشه تو چاپ. فکس و کپی و اینا هم نمی خوام. سرعتش هم واسم مهم نیست. اولویت اولم هم پرینته، یعنی نمیخوام به خاطر اسکنر داشتن کیفیت پرینترم پایین بیاد پس اول یه پرینتر خوب معرفی کنید. خودم به این نتیجه رسیدم که پرینتر تک بخرم فعلن ولی دیگه واسه پرینتر تک نمی خوام بیشتر از 230-40 هزینه کنم
سلام دوست من
پرینتر های لیزری برای کارهای گرافیکی کیفیت بالایی ندارن. برای این کار من پرینتر های جوهر افشان کانن رو پیشنهاد می کنم
مدل ip3600 و ip4840 الان حدود 200 تومنه اگر پیدا بشه
موفق باشید

gomnam23
11-07-2012, 14:01
سلام دوست من
پرینتر های لیزری برای کارهای گرافیکی کیفیت بالایی ندارن. برای این کار من پرینتر های جوهر افشان کانن رو پیشنهاد می کنم
مدل ip3600 و ip4840 الان حدود 200 تومنه اگر پیدا بشه
موفق باشید
چون استفاده ی مستمر ندارم و این موضوع واسه جوهرافشان مناسب نیست گفتم لیزری. حالا یه سوال که دارم اینه که رزولوشن چا واسه کاری که من می خوام خیلی تاثیر داره؟ مثلن 1200*1200 چقدر فرق داره با 600*600؟ بین اینا نظر شما چیه؟
brother HL-2140
Canon LBP6000
brother HL-5340
HP LaserJet P1006

m_2t_ab
11-07-2012, 14:55
دوست من
بنده در مورد پرینتر های لیزری اطلاعات تخصصی نارم و بیشتر تجربه من مربوط به پرینت های جوهر افشانه.
اما اگر هز چند روز یه خاموش و روشن هم بکنید پرینتر تون رو کافیه!
ضمن اینکه پرینتر خود من یک ماه کلا خاموش بود و بعدش هیچ مشکلی براش پیش نیومد.
امیدوارم دوستانی که در مورد پرینتر های لیزری اطلاعات و تجربه دارن راهنمایی تون کنم.
موفق باشید