مشاهده نسخه کامل
: کمک فوری در مورد یک ایمیل مشکوک(کمکم کنید)
hossein5800
10-07-2012, 21:48
سلام.
من چند روز پیش یک ایمیل دریافت کردم که نوشته بود شما برنده ی 250.000 دلار شده اید .چندتا سوال پرسیده بود در مورد سن .ایمیل . تلفن و اینا.من اینا رو جواب دادم که یه عکس واسم فرستاد که گفته بود این فرمم باید پر کنید و به همراه یکی از مدارک شناساییتون به دفتر فلانی ایمیل کنید. حالا میخوام بدونم که چیکار کنم؟؟؟؟
I Walk Alone
13-07-2012, 23:48
دوست عزیز هیچوقت به این گونه ایمیل ها پاسخ ندین, هیچ نوع سازمانی یا شرکتی بدون بلیط قرعه کشی نمی کنه ! چیزی به نام Email Lottery وجود نداره.
Unless someone has bought a ticket, they cannot have won a prize. There are no such things as "email" draws or any other lottery where "no tickets were sold". This is simply another invention by the scammer to make the victim believe that they have won.
The scammer will ask the victim to pay a fee before they can receive their prize. All real lotteries simply subtract any fee and tax from the prize. It does not matter what they say this fee is for (courier charges, bank charges ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), various imaginary certificates — these are all made up by the scammer to get money out of their victim).
Scam lottery emails will nearly always come from free email accounts such as Yahoo! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Hotmail ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Live ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), MSN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Gmail ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) etc.
منبع: ویکیپدیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mr_100_dolari
14-07-2012, 00:02
دوست عزیز از این ایمیل ها برای منم اومده یعنی برای خیلی ها میادش البته از طرف شرکت ایرانی نبوده اما کلا پیش خودت فکر کن رو چه حسابی باید 250 هزار دلار بهت پول بدن اگر میگفتن 1 دلار هم نباید باور کنی چه برسه به 250 هزار تا
در ضمن اگر شرکتش تو ایران هستش ببین شماره تلفن و آدرسش چیه و آیا سایت معتبری داره یا نه و فعالیتشون چیه
اما من که چشم بسته میگم سر کاریه
samadsam
14-07-2012, 01:20
واسه منم زیاد میاد :مرحله اول به سری اطلاعات میخواد.به این میگن اسمپر نمیدونم چی ولس یه گروه هایی برای کش رفتن هستند.
چند سال پیش برا منم میومد مینوشت 1 میلیون دلار برنده شدی :18:
این ایمیلهارو برای همه میفرستن مرحله اول میگه برنده شدی مرحله دوم میگه مشخصاتتو بده مرحله سوم میگه فلان قدر پول به فلان حساب واریز کن تا برات جایزتو بفرستیم
مرحله چهارمم اینه که پولو میفرستی میشینی پشت پنجره منتظر میشی تا جایزت بیاد
مرحله پنجمم اینه که پولت میرسه بدست هکری که ایمیل بهت داده باهاش ساندیس میخره میره میشینه لبه دریا به ریشت میخنده :39:
جهت تایید حرف دوستان، شما تا توی قرعه کشی شرکت نکرده باشی، برنده هم نمیشی!!!
من یه زمانی برا لاتاری امریکا ثبت نام کرده بودم و چنین ایمیلی اومد که اره فلانی تو بردی....!! پک کن بیا امریکا....اونم دروغ بود چه برسه به این....
به احتمال 160 % کلاهبرداریه.آخه رو چه حساب باید همچین حماقتی بکنن؟این ...ها اول مشخصاتتون رو میگیرن بعد هم کلی پول ازتون میخوان.اگه کسی تونست اینطوری جایزه رو بگیره من حاظرم فی سبیل الله پولی که پرداخت کرده رو دو دستی تخدیمش کنم.تصورش رو بکنید حتی بیل گیتس هم این قدر ثروت نداره که بخواد اینطوری خیراتش کنه.روزی چند نفر ازین ایمیل ها میگرن؟تازه اگه واقعن این همه پول دارین،چه کاریه بذارین تو بانک،خدا رو چه دیدی شاید یه جایزه 30000...0 تایی بردید.واسه منم یه بار چند سال پیش اومده بود.من ساده هم که اون موقع هیچی هالیم نبود همه مشخصاتم رو واسش ایمیل زدم،ولی وقتی حرف پول رو وسط کشید دیگه خونم به جوش اومد;گفتم خوب هزینه رو از اون جایزه کم کنید بقیه ش رو بفرستید بیاد،گفتن که نمیشه هزینه ی انجام مراحل بانکی و این حرف هاست.خلاصه منم گفتم این پول رو تو بده تا آخر عمرت صفا کن،عوضش دعا به جون ما کن.فقط پشیمونم چرا مشخصاتم رو دادم.فکر کنم هکرها دادنش به جاسـوس.های خارجکی.میترسم فردا بیان ترورم کنن!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.