ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب مستدل بین Nicon P510 و Canon SX40 HS ؟

DOZD_DEL
10-07-2012, 12:28
دوستان سلام
بعد از کلی تحقیق الان رسیدم به دو تا دوربین نیکون P510 و کانن SX40 HS .... خ.دم بیشتر به نیکون مایلم شما اگر راهنمایی کنید ای اساتید محترم ممنون میشم... فقط خواهش میکنم دقیق و مستدل باشه خودم به تفاوت زوم اپتیکال و مگاپیکسل متفاوت اینها آگاهم .... .... شنیدم نیکون عکساش زرد میشه آیا این درسته ؟ اگر کسی این دوربینو داره راهنمایی کنه لطفا" در ضمن از نظر قیمت بهم نزدیکن 30 تومنی نیکون گرونتره فقط....

نظرتون رو در مورد سونی HX20 هم بفرمایید ممنون میشم

با تشکر

haniballecter1
13-07-2012, 13:23
دوستان سلام
بعد از کلی تحقیق الان رسیدم به دو تا دوربین نیکون P510 و کانن SX40 HS .... خ.دم بیشتر به نیکون مایلم شما اگر راهنمایی کنید ای اساتید محترم ممنون میشم... فقط خواهش میکنم دقیق و مستدل باشه خودم به تفاوت زوم اپتیکال و مگاپیکسل متفاوت اینها آگاهم .... .... شنیدم نیکون عکساش زرد میشه آیا این درسته ؟ اگر کسی این دوربینو داره راهنمایی کنه لطفا" در ضمن از نظر قیمت بهم نزدیکن 30 تومنی نیکون گرونتره فقط....

نظرتون رو در مورد سونی HX20 هم بفرمایید ممنون میشم

با تشکر

سلام دوست عزیز اگه تحقیق کردین میدونین این گروه از دوربینا مربوط میشه به سری اس ال آر لایک. یعنی زوم بالا با کیفیت عکس متوسط.
اگه کیفیت بهتر بخوای باید بری سراغ دوربینای با زوم پایین تر مثل کنون G12 و یا سری نکس سونی. بهتر ازاینها هم دوربینای حرفه ای هستش که قیمتش بالاتر از اون چیزی هست که شما در نظر گرفتین.
G12 کمی گرونتر از sx40 هست و نکس سی 3 هم همون حدودای sx40قیمت داره با لنز کیت 18-55.
اما اگه همون اس ال آر لایک (DSLR Like) میخوای به FZ150پاناسونیک هم فکر کن. من نه باهاش کار کردم و نه کیفیتش رو بررسی کردم اما تو سایتا و فروما خوندم به نظر گزینه خوبی میاد. قبل از تغییر عقیده منم قصدم خرید بین sx40 و FZ150 بود.
با تشکر

ELSIN
13-07-2012, 17:17
بحث تکراری هست و جای خوبی هم نیست ، لطفا ادامه این جا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])