PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : باز کردن در اتومبیل

ali4561m
16-07-2006, 02:22
کسی هست که بدونه میشه در ماشینهایی مثل پژو که با مادون قرمز روی کلیدشون باز وبسته میشن رو بدونه با گوشی های اینفرارد دار یا بلوتوث دار

seyed1370
17-07-2006, 00:40
کسی هست که بدونه میشه در ماشینهایی مثل پژو که با مادون قرمز روی کلیدشون باز وبسته میشن رو بدونه با گوشی های اینفرارد دار یا بلوتوث دار

با بلوتوث كه نه ولي با اينفرارد فكر كنم ميشه !!

ali4561m
17-07-2006, 13:36
اگه ممکنه لینکشو بگو که دانلود کنم برای3650

seyed1370
17-07-2006, 13:48
هنوز مطمءن نيستم ولي اگه پيدا كردم برات ميزارم

sastwhc
18-07-2006, 08:39
سلام
خيلي وقته پيش يه نرم افزار بود به اسمهremote irda و براي كنترل تلويزيون بكار ميرفت روي 6600كار ميكرد اينكه رويه 3650يا قبليا كار كنه امتحان نكردم بيشتر كد ريموت تلويزيون ها توش بود حالتي هم بود كه مثلا مجموع كدهاي تلويزيون و چند دستگاه ديگه مثله ضبط و وي سي دي و رسيور رو ميتونست دريافت كنه و اون كد ها رو اول ذخيره كنه بعدش نشون بده Megaupload,چند سايت ديگه داشتن كه با سيرچ ريموت مينوني پيداش كني ولي براي دادن كد يا ارسال اون به سنسور گيرنده مثلا ماشين فاصله در حد 20 سانتيمتره.فروم جي اس ام عرب(مصر) هم يه وقتي داشتش.چيزه ديگه يادم نيس ولي فكر كنم به راحتي از مغازه هاي پاساژ علاالدين يا مغازه هاي محلي ميتوني پيدا كني به شرطي يه ارشيو 1/5 يا 2 ساله داشته باشن. ولي واسه اين كار يه دستگاه ديگه اومده بود كه سارقين( بلا نسبت همه-رويم به ديوار) كلاس بالا ازش استفاده ميكردن ولي مدت هاست ديگه تو جمهوري نميبينم.!

reza_M
20-07-2006, 12:44
ايول به همههههههههههههه
ميشه راه بالا رفتن از ديوار مردم از طريق موبايل را به من بدين
(قول مي دم باهاش كار بدي نكنم)

x-boy
20-07-2006, 21:57
موبايل رو بنداز گردنت از ديوار برو بالا
نكته:اينجا انجمن متفرقه نيست كه به شوخي ميگيري

reza_M
22-07-2006, 10:34
پس یعنی شما جدی جدی می خواهی قفل ماشین را با موبایل و صد البته بدون اجازه باز کنی؟؟؟؟؟؟؟؟
من فکر کردم دارین شوخی می کنین

x-boy
22-07-2006, 12:24
عزيز من ايشون يه سوال كردن جواب خواستن حالا از رو كنجكاوي يا يه چيز ديگه اگه به نظر شما منطقي نيست جوابشو بدين اگه منطقي باز جوابشو بدين
انجمن موبايل براي شوخي نيست عزيز من

Aminzikzak
24-07-2006, 03:43
فکر نکنم بشه آخه اینا هرکدوم یه سریال مخصوص داره...

Rascal
25-07-2006, 21:37
سلام
دوستان عزيز از اين داستانهاي علمي تخيلي اينجا تعريف نكنين ملت باور ميكنن !
شما حتي موقعي كه ماشينت رو ميخواي يه ريموت بندازي روش وقتي ميري مغازه دزدگير فروشي اون بابا يه كدي به اون دزدگيرت ميده بعدش با هزار بدبختي با ور رفتن و خلاصه اين كارا و باز كردن قفل فركانس دزدگير ميتونه بهش يه ريموت كنترل درگه اضافه كنه !
فكر كردين شهر هرته يا ( حرته ) كه هر بابايي خواست با يه موبايل بياد طول موج و همه بند و بساط دزدگيرو در بياره ؟!
زهي خيال باطل :) عمرا نتونين :) چونكه دزدگير ها خودشون قفل دارن عزيزان دل برادر :) پفك نمكي نيست كه ...

x-boy
25-07-2006, 21:49
سلام
شما حتي موقعي كه ماشينت رو ميخواي يه ريموت بندازي روش وقتي ميري مغازه دزدگير فروشي اون بابا يه كدي به اون دزدگيرت ميده بعدش با هزار بدبختي با ور رفتن و خلاصه اين كارا و باز كردن قفل فركانس دزدگير ميتونه بهش يه ريموت كنترل درگه اضافه كنه !
فكر كردين شهر هرته يا ( حرته ) كه هر بابايي خواست با يه موبايل بياد طول موج و همه بند و بساط دزدگيرو در بياره ؟!
زهي خيال باطل :) عمرا نتونين :) چونكه دزدگير ها خودشون قفل دارن عزيزان دل برادر :) پفك نمكي نيست كه ...
شما خودشو ناراحت نكن
بهتر از اين هم ميتونستي حرف بزني ;)

andyan
27-07-2006, 03:10
سلام
زهي خيال باطل عمرا نتونين چونكه دزدگير ها خودشون قفل دارن عزيزان دل برادر پفك نمكي نيست كه ...
مهندس جان شما اصلا نفهميدي داره درباره چي صحبت ميشه. شما كه هنوز فرق ريموت كنترل نوري با راديويي را نميدوني چرا اومدي اينجا اون هم با اين لحن داري نظر ميدي. اون ريموتي كه شما ميگي راديويي است و به وسيله امواج راديويي كه براي هر ريموتي منحصر به فرد است كار ميكنه. ولي ريموت مثلا پژو 405 از نوع نوري است. مثل كنترل تلويزيون. و بوسيله پالسهاي نوري و با خاموش و روشن شدن ميتونه درب ماشين را باز كنه و بعضي نرم افزارها با تست سريع انواع مختلف اين پالسها پالس صحيح را پيدا كرده و عمل مورد نظر را انجام ميدن. پس لطفا بدون معلومات لازم اينجور پابرهنه نپر وسط تاپيك. ;)

Rascal
27-07-2006, 20:17
سلام
حالا ديگه عمو براي ما كه يه عمر تو كار دزدگيريمو رشتمونم مخابرات شده فيلسوف :)
شما بخواي كليد نوري هم اضافه كني به ماشينت روالش همينه ، با برنامه و اين قرتي بازي ها در نوشابه رو هم نميشه باز كرد چه برسه به 405
هر كسي اينايي كه شما اضهار فضل كردي رو ميدونه، نميدونستم بايد حتما براي نشان دادن معلومات !!! رو اين كلمات مانور بدم ! :) براي همين هم خيلي راحت عرض كردم عمرا نشه :) حالا دفعه بعد حتما يادم ميمونه تك تك جملاتم رو با شما چك كنم :) مثلا فرق قفل مركزي با دزدگير و...
اصلا بيخيالش :) شما به تلاشت ادامه بده ، كي بخيله ! شايد اختراعش كردي !!! اومدن بردنت خارج :blink:
منظورم بقيه عزيزان نيستش ها
اگر هم پست احيانا لحنش بد بوده عذر ميخوام از همه چون واقعا عمدي نبود :) :blush:

andyan
28-07-2006, 02:35
مهندس جان احتمالا شما تا حالا نوشابه نخوردي وگرنه اينو نميگفتي. از لحن صحبت كردنتون هم معملومه كه رشتتون مخابراته و لازم به توضيح نيست. :)

james bond
01-08-2006, 00:28
اين کار غير ممکنه . مطمئن باش عزيزم ! :

MEMA
01-08-2006, 02:35
داداش صلوات بفرسین بره تا دعوا نشده. :biggrin:

Wisdom
20-02-2007, 08:48
سلام به همه ي دوستان عزيز
مي خواستم شما رو از راه اندازي يه تالار تخصصي سيستم هاي حفاظتي مطلع كنم
اين تالار تازه راه افتاده ولي مديرش بهم گفت كه به زودي چند نفر رو واسه جواب دادن به سوالا استخدام مي كنه (جواب حرفه اي) واسه همين فكر مي كنم در مورد سيستم هاي امنيتي بتونه كمك زيادي بهتون كنه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه مال شركت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
است
اميد وارم كمكتون كنه

RedDragon
20-02-2007, 11:41
اينفرارد ديد مستقيمه اونم از فاصله خيلي نزديک!
اون وقت به چه درد ميخوره؟

Blue_66goola
24-02-2007, 13:47
ببین یه راه بلد بودم که امتحان کردم و جواب میده
نمیدونم به درد شما میخوره یا نه ولی حالا میگم برات
اگر کلید (سوئیچ) ماشین توی ماشین جابمونه و سوئیچ یدک توی خونه داشته باشی میتونی زنگ بزنی خونه (باموبایل) بعد بگی از داخل خونه کلید باز کردن قفل رو بزنن به طوری که جلوی دهنی یه گوشی بگیره بعد بزنه و شما هم گوشیتو حدود 30 تا 40 سانتی درب ماشین بگیری
قفل ماشینتون باز میشه!

RedDragon
24-02-2007, 17:53
ببین یه راه بلد بودم که امتحان کردم و جواب میده
نمیدونم به درد شما میخوره یا نه ولی حالا میگم برات
اگر کلید (سوئیچ) ماشین توی ماشین جابمونه و سوئیچ یدک توی خونه داشته باشی میتونی زنگ بزنی خونه (باموبایل) بعد بگی از داخل خونه کلید باز کردن قفل رو بزنن به طوری که جلوی دهنی یه گوشی بگیره بعد بزنه و شما هم گوشیتو حدود 30 تا 40 سانتی درب ماشین بگیری
قفل ماشینتون باز میشه!

جالبترین و کارامدترین راهی بود که تا حالا پیشنهاد شده :laughing: :laughing: :laughing:
دیگه کسی نبود؟:blink:

BABA N95
07-03-2007, 23:36
ببخشید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!میخواستم بدونم که میتونیم شیشه رو بشکنیم ×××××××××××××:thumbsup:

RedDragon
08-03-2007, 11:26
ببخشید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!میخواستم بدونم که میتونیم شیشه رو بشکنیم ×××××××××××××:thumbsup:
مواد لازم:
یک عدد نوکیا 1100 به عنوان قلم;)
و یک مدل n به عنوان چکش(بستگی به سلیقه خودت داره);)
شیشه رو میشکونی:evil:

balabolandha
09-03-2007, 00:29
Khak bar saret kheili ani hamishe dar ghalbe mani ridam beon ghiafat doset darm kesfat

M O H S E N
09-03-2007, 00:48
اين كار كاملا هم شدنيه

هركي ميخواد بدونه به من پيام خصوصي بفرسته

RedDragon
09-03-2007, 07:27
Khak bar saret kheili ani hamishe dar ghalbe mani ridam beon ghiafat doset darm kesfat

اين چيه؟:blink: :blink: :blink:

M O H S E N
09-03-2007, 12:46

برادر عزيز

شما با اين نوشته چه چيز را ميخواهيد ثابت كنيد؟..؟

M O H S E N
09-03-2007, 12:48
يك نرم افزار هت كه با اون ميتوني به وسيله اينفرار قفل دزدگير رو باز كني هر كي ميخواد پيام بده فقط پيام ها رو جواب ميدم نه تاپيك رو.

خدانگهدار عزيزان دل.