PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ***کمک در مورد تعادل صمیمیت بین دوستان***

Mehran-King
04-07-2012, 12:53
:10:با سلام و عرض خسته نباشید به همه شما دوستان امیدوارم حال همتون خوب باشه:10:

راستش این سوال مهم واسه یکی از دوستام پیش اومد و دوست دارم بهش کمک کنم[بابا پسره![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]] (میخوام جواباتون رو بصورت مقاله واسش بدم تا بخونه) خیلی خیلی ممنون میشم :)

سوال:
من یه دوستی دارم که همه میخوان باهاش صمیمی بشن! خودشم نمیدونه که چرا بقیه بچه ها میخوان باهاش صمیمی و گرم بشن!؟ در ضمن تعداد دوستای صمیمیش بیشتر از 10 تاست! ولی واسش مشکلاتی پیش اومده که وقتی مثلا با کسی قرار میزاره مثلا من ، یکی دیگه از دوستاش ناراحت میشه و ... [مثال]

دوست من خودش به تنهایی فکر کرده و دیده چیکار کنه تا دوستیش با دیگران در تعادل قرار بگیره و ناراحت نشن ، در آخر دیده که باید با بعضی از دوستاش رابطشو کمتر کنه و بهتره که زیاد با هم گرم نباشن یا اصلا زیاد پیش هم نیان...

ولی به نظر من این راه خوب نیست! چون اینطور دوستی کم کم از هم میپاشه! در اصل بنای دوستی ، صمیمیت بین دوستان هست ولی متاسفانه اون مثال بالا قضیه اصلی رو نمایان میکنه و در مورد +10 نفر این مورد صدق میکنه!

در ضمن خودش هم گهگاهی دوست داره تنها بمونه!و درساشو بخونه و استراحت کنه ولی بیچاره خسته شده از بس با همه باید قرار بزاره واگرم بگه نه! اونا ناراحت میشن!

سوال اصلی اینجاست که آیا راهی هست که کاری بکنه همه ازش راضی باشن و کسی از دستش ناراحت نشه! و دوست منم مجبور نشه واسه حفظ تعادل ، رابطشو با دوستای دیگش کمتر کنه و یا دور تر بشه...

لطفا جواب بدین خیلی واجبه! اگرم مقاله ای در این زمینه تو نت وجود داشت لطفا بگین تا واسش نشون بدم تا بهتر و عاقلانه تر بیندیشه خیلی خیلی ممنون میشم با تشکر.:11:

Mehran-King
06-07-2012, 11:09
کسی نیست جواب بده؟ منتظرم :(

sue
06-07-2012, 13:08
چرا همه باید راضی باشند؟ بنکل "همه" راضی نمیشوند هیچ گاه به هیچ وجه
و این تلاش بیهوده انرژی-وقت تلف کردن هست

کاری بکنه تا راضی باشند؟
بذار ناراحت باشند یک عده. چه اتفاقی هست ایا ؟

صمیمیت زیاد صدماتی با خودش به همراه داره . حالت افراط در هر مساله .

اتفاقن دور باید شد تا ببینند چند تا از 10 تا هنوز سلامی برای ایشون دارند. کما فی السابق ایا؟

البته شاید همین طور باشه ولی با توجه به وسعت و طعم "شیرینی" باید ارزیابی کرد

M0RTEZA_R
06-07-2012, 13:23
اصولا خیلی صمیمی شدن هم اشتباهه.
چون یه وقت یه کاری ازت میخوان و تو باید توانایی نه گفتن رو داشته باشی.
ایشون درست میگن.خوب ناراحت بشن.مگه دوستی همش خوشیه؟بالاخره باید تو مشکلات به هم کمک کنن.

ملا نصرالدین
07-07-2012, 23:20
خیلی از ما ها باید یاد بگیریم به خیلی ها خیلی وقت ها بگین نه!
الان دقیقا مشکل دوست شما همینه.حالا هر کسی یه بهونه ای داره.یکی میگه اگه بهشون بگم نه تنهام میذارند.یکی میگه میترسم مسخره ام کنند.دوست شما هم میگه میترسم ناراحت بشوند
فرقی نداره.ادم از کار و زندگی و درسش بیوفته که فلانی ناراحت میشه؟؟؟اون ادم اگر دوست خوبی باشه باید شرایط رو درک کنه.توقعش رو بیاره پایین.
به نظر من ایشان باید همه اون ادم های دورش رو امتحان کنه.ببینه کدام ها دوست واقعی هستند و کدام ها مگس دور شیرینی
وقتی دوست یا دوستان واقعی رو پیدا کرد مطمئن باشه اگر با یکیشون یه روز بگرده اون یکی ناراحت نمیشه.به کار و درسش هم به موقع میرسه

anti-military
07-07-2012, 23:35
البته صمیمی بودن با رسمی بودن فرق داره. دوستی رسمی واسه اوایل دوستی خوبه اما یه مدت که بگذره دوستی باید صمیمی بشه یعنی خیلی راحت بتونی بگی نه و حتی فحش و شوخی هم بتونی بکنی با دوستت البته خط قرمز همیشه باید حفظ بشه تا جایی که طرف مقابل ناراحت نشه و حرمت ها باقی بمونه
درکل دوستی مثل یه ترازو می مونه باید بدونی چطوری تعادلش رو حفظ کنی و کجا سبک کنی و کجا سنگین کنی

gamer5
08-07-2012, 11:17
آقا شرمنده میپرسم
دوستت از نظر قیافه ای و هیکلی و تیپی و اینا خیلی بالاست؟

Mehran-King
08-07-2012, 19:16
آقا شرمنده میپرسم
دوستت از نظر قیافه ای و هیکلی و تیپی و اینا خیلی بالاست؟

خوبه در حد بالاست آره چطور؟