PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرق رشته علوم کامپیوتر با مهندسی نرم افزار

omidariyan
02-07-2012, 10:28
دوستان درخواست دارم ازتون که کاملا این وضوع رو برام شفاف سازی کنید
و بگید که تفاوت عمدشون چیه تو چه واحد هایی؟
و بازار کار و کلا هر اطلاعاتی در این مورد دارید

در ضمن به نظرتون علوم کامپیوتر دولتی بهتره یا نرم افزار غیرانتفاعی؟

hermione
04-07-2012, 00:45
علوم کامپیوتر بیشتر شبیه رشته ریاضی هست و بیشتر واحد هایی که هم پاس می کنن مربوط میشه به ریاضی
چارت درسی رشته ها با یه سرچ ساده توی گوگل پیدا میشه و خیلی هم کمک می کنه به انتخاب رشته :
چارت درسی علوم کامپیوتر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دانشگاه به دانشگاه ممکنه یه کمی فرق کنه این چارت ها ولی در کل خیلی کمک می کنه

omidariyan
04-07-2012, 09:55
برای ارشد تغییر رشته از علوم کامپیوتر به نرم افزار راحت هست ؟

m.beh
04-07-2012, 10:19
من یه مثال برنم. مثلا برنامه ای که زیپ می کنه. اون قسمتش که طرف می شینه فکر می کنه که با چه متدی باید زیپ بشه و چه فرمول های ریاضی ای لازمه مال علوم کامپیوتره. اون قسمتش که بعد این فکرهای اولیه می آد برنامه رو می نویسه و به شکل یک نرم افزار تحویل می ده مال مهندسی نرم افزاره. حالا دوتا چیز دیگه هم پرسیدی بازار کار. من خودم دیدم بچه های مهندسی خوب کار گیر می آرند از کار تمام وقت تا پاره وقت و پروژه ای. البته بستگی به خودتم داره مثلا تودوران تحصیلت جای وقت تلف کردن و فقط پاس کردن درس ها چند تا زیون برنامه نویسی رو به طور عالی یاد بگیری چه می دونم از سی و جاوا گرفته تا اسمبلی و... و بتونی ثابت کنی که کارت خوبه معمولا زود کار گیر می آد. ولی در مورد علوم کامپیوتر من کسی رو ندارم که بفهمم آیا کار دارند یا نه. ولی فکر کنم اگر تو اون رشته هم خوب فعالیت کنی و زبان برنامه نوسی و اینا خوب یاد بگیری (حتی مثلا کارای گرافیکی و یا فلش و طراحی سایتو اینا البته نه لزوما اینایی که تو پرانتز گفتم ولی اینام راه کسب درآمد خیلیاست حتی اونایی که تحصیلات دانشگاهی ندارند) می تونی کار خوب پیداکنی. درباره سوال آخرتم بستگی به نوع کنکور دادنت داره. آیا کنکور بده خوبی هستی. آیا حاضری یک سال پشت کنکور بمونی. و چه درسایی رو کنکوری بهتر یاد می گیری. من فکر کنم برای عموم به دلیل ریاضیاتی بودن علوم کامپیوتر کنکور نرم افزار از علوم کامپیوتر راحت تره. البته اگر فکر کنبم که همه درس های علوم کاپیوتر و نرم افزارو بلدند. حالا باید خودت یه ذره بیشتر تحقیق کنی ولی به نظر من کار نشد نداره.

hermione
04-07-2012, 12:17
اینکه تغییر رشته ممکنه یا نه رو نمی دونم بستگی داره چقدر واحد های مشابه دارن این دو رشته
ولی بازار کار به هر جهت علوم کامپیوتر جز رشته های علوم پایه محسوب میشه و نرم افزار مهندسی مسلماَ مهندسی بازار کار بهتری داره

m.beh
04-07-2012, 21:48
اینکه تغییر رشته ممکنه یا نه رو نمی دونم بستگی داره چقدر واحد های مشابه دارن این دو رشته
ولی بازار کار به هر جهت علوم کامپیوتر جز رشته های علوم پایه محسوب میشه و نرم افزار مهندسی مسلماَ مهندسی بازار کار بهتری داره

کنکور ارشد شناوره یعنی هر رشته ای که تحت نظر وزارت علوم هست می تونه بعد ازگرفتن لیسانس در کنکور ارشد هر رشته ی دیگه ای که تحت نظر وزارت علوم هست شرکت کنه ولی خوب درس جبرانی بهش می خوره یه مقدار سخته ولی بعضی مواقع می ارزد

biostar
04-07-2012, 21:55
بازار کارشون میتونه یکی باشه

همچنین برای ارشد هم آینده ی یکسانی میتونند داشته باشند

کلا بیش از 50 درصد دروسشون مشترک هست. و برای کنکور ارشد هم تقریبا میتونه هم کنکور IT و هم کنکور نرم افزار رو به راحتی و بدون مشکل بده

در کل بنظرم اولویتت با دانشگاه باشه خیلی بهتر هست.

میخوای رباتیک کار کنی
کد نویسی
طراحی وب
و....

هیچ فرقی نداره نرم بخونی یا علوم

hermione
04-07-2012, 23:36
کنکور ارشد شناوره یعنی هر رشته ای که تحت نظر وزارت علوم هست می تونه بعد ازگرفتن لیسانس در کنکور ارشد هر رشته ی دیگه ای که تحت نظر وزارت علوم هست شرکت کنه ولی خوب درس جبرانی بهش می خوره یه مقدار سخته ولی بعضی مواقع می ارزد

من هم اینو می دونم ازین جهت گفتم که هر چقدر واحد های درسی تشابه داشته باشن تغییر رشته راحت تره برای دانشجو و احتمال موفقیتش توی کنکور بالاتر میره
تا اینکه 2 رشته ای که با هم هیچ اشتراک واحدی ندارن و طرف باید کل 120 واحد اختصاصی رشته جدیدو خودش بخونه

ALt3rnA
04-07-2012, 23:43
سلام
بازار کار تو ایران تقریبا یکی هست
چون پیش کار فرما که بری 99 درصد اونم مثل شما اصلا فرق این دوتا رو نمیدونه ! تو زبان برنامه نویسی اگه بلد باشی و تو مدرکت هم کلمه ی "کامپیوتر" باشه میتونی همونجا هایی که مهندس نرم افزار استخدام میکنن استخدام شی
ولی تو خارج از کشور فرق داره ! استخدام شدن برای علوم کامپیوتر سخت تره ولی به همون نسبت به شدت درامدش بیشتره
در ضمن اصلا رشته ای نیست که برید به امید اینکه فقط با مدرکش و اینکه یه چیزایی که تو دانشگاه یادتون میدن پول در بیارید
علوم کامپیوتر پایه ی ریاضی قوی میخواد به خصوص اینکه باید گسسته تون قوی باشه و علاقه ی زیادی داشته باشید

omidariyan
05-07-2012, 17:52
من بین یه دوراهی سخت گیر کردم و میخوام تا انتخاب رشته تکلیفمو مشخص کنم

بین علوم کامپیوتر دولتی و نرم افزار غیرانتفاعی

نطر شما چیه؟

m.beh
05-07-2012, 19:45
من بودم با توجه به توانایی های خودم و علایق خودم علوم کامپیوتر دولتی رو انتخاب می کردم.البته بستگی داره چه دانشگاهی. اگر دانشگاههای تهران بود مخصوصا شریف تهران که حتما علوم کامپیوتر البته من تهرانبم خودم. ولی فکر کنم اگر دانشگاههای دولتی شهر تهران باشه و یا شهری که توش زندگی می کنی دانشگاه خوبی داشته باشه مثل اصفهان حتما علوم کامپیوتر و اگر نه باز هم جای بحث داره که آیا می ارزه اون همه پولو بدی دانشگاه آزاد یا نه. پس اینا که گقتم همه التبته بستگی داره به همون جمله اول من با توجه به علایق و توانایی هام. حالا شما یگو کدوم دانشگاه که بشه راحت تر نظر داد. البته 2 تا چیز دیگه نمی دونم تهران علوم و تحقیقات نرم داره یا نه ولی من شنیدم دانشگاه خوبیه. و دوم ابنکه امکان تقییر رشته با شرایط معدل خوب در بعضی دانشگاه ها فراهم است. ببخشید لان دیدم نرم غیر انتفاعی پس آزاد نیست ولی من این یکی رو نمی دونم چون غیز انتفاعی ها رو تا حالا چیزی ازشون نشنیدم ولی به دانشگاه بستگی داره اونم فکر کنم. راستی معمولا اگر بتونی علوم کامپیوتر قبول شی یه سری رشته های مهندسی رو هم می تونی قبول شی مثل مهندسی شیمی مواد پلیمر نساجی تقریبا توی همون سطح دانشگاه. اونارم می تونی یه نظری بیفکنی. انتخاب رشته واقعا سخته

omidariyan
05-07-2012, 20:24
من اهواز هستم
و میخواستم بین علوم کامپیوتر شهید چمران و نرمافزار جهاد دانشگاهی یکی رو بالاتر بزنم تو انتخاب رشته ولی هنوز به نتیجه نرسیدم

m.beh
05-07-2012, 23:28
آهان حالا سخت شد.من کلا هیچ کدوم از این دانشگاه ها رو نمی شناسم. کاشکی اهوازی ها بیاند نظر بدند یا لااقل اونا ییکه می شناسند اینارو. ولی خوب من تا حالا اسم دانشگاه شهید چمرانو شنیدم ولی جهاد دانشگاهی نمی دونم چیه؟ اصلا به درد می خوره؟ ببخشید دیگه من زیاد خبر ندارم

moh31372
30-07-2012, 17:21
با سلام
من که در دو راهی سخت تری گیر کرده ام. لطفا هرکس که می تواند کمک کند چون به شدت در تردیدم.
من با توجه به درصدهایی که در کنکور 91 زدم احتمال قبولی در دو جا را دارم :
یا علوم کامپیوتر شهید بهشتی تهران و یا مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان و شیراز و مشهد و ... .حالا به نظر شما کدام را بالاتر بزنم ؟ من به ریاضی بسار علاقه دارم و از طرفی هم بازار کار و درآمد هم برایم بسیار مهم است. ایا به نظر شما قید تهران رو بزنم ودر شهرستان ها مهندسی کامپیوتر بخونم یا در تهران علوم کامپیوتر بخونم و بعدا تغییر رشته بدهم ؟

omidariyan
30-07-2012, 18:48
من پرس و جو زیاد کردم و به این نتیجه رسیدم که در این دو رشته فقط باید به دانشگاه امیت داد و فرقی بین این دو رشته نگزاشت

begotten
11-08-2013, 19:39
دوستان از لحاظ مهاجرت چطور؟ یعنی میشه این جا علوم کامپیوتر خوند و اون جا(خارج) ارشد رو مهندسی کامپیوتر؟

تو ایران چی میشه راحت تو ارشد رفت مهندسی کامپیوتر؟(از علوم کامپیوتر)

ممنون

haji.alchemist
29-07-2015, 10:50
سلام .من گیر کردم نرم افزار امیرکبیر برم یا علوم کامپیوتر شریف.برای ارشد هم صد در صد تصمیم دارم نرم افزار بخونم؟میشه راهنمایی بکنید.ممنون

mananger
29-07-2015, 17:27
سلام .من گیر کردم نرم افزار امیرکبیر برم یا علوم کامپیوتر شریف.برای ارشد هم صد در صد تصمیم دارم نرم افزار بخونم؟میشه راهنمایی بکنید.ممنون

آقا سوال منم تقریبا مثل ایشونه..بین علوم کامپیوتر شریف و نرم افزار دانشگاهایی مثل صنعتی اصفهان و مشهد یا شایدم بهشتی گیر کردم..خواهشا پاسخ بدین.

stabesh
29-07-2015, 22:39
سلام
بستگی داره اگه دوست دارید حتما برید شریف خوب علوم کامپیوتر بزنید اما اگر میخواید نرم افزار یا سخت افزار بخونید خوب باید برید دانشگاه دیگه
رشته علوم کامپیوتر معمولا بحثش خیلی الگوریتمی و ریاضی است و معمولا گروهش در دانشکده ریاضی قرار داره اما مهندسی کامپیوتر در دانشکده برق یا مهندسی قرار داره واحدهای مشترک بین این رشته ها زیاده و خیلی ها برای ارشد رشته شونو به اون یکی تغییر می دن چون تازه متوجه میشند چی دوست دارند
برای اینکه متوجه بشید کدوم رشته رو بیشتر دوست دارید می تونید سرفصل دروس هر رشته رو از دانلود کنید و با هم مقایسه کنید اگر مضمون درسی رو متوجه نشدید همینجا بپرسید تا بگم محتوای درس چیه
من خودم ارشد مهندسی کامپیوترم خوشحال میشم اگه کاری از دستم برمیاد انجام بدم
موفق باشید

stabesh
29-07-2015, 22:54
راستی انجمن مانشت فقط برای کامپیوتری هاست یه سرم اونجا بزنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]