ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چراغ پليسي

مديريت
28-06-2012, 10:08
ببينم نصب اين چراغ هاي پليسي چشمك زن دوتايي آبي و قرمز رو ماشين معمولي جريمه داره ؟
اگر پليس ببينه منظورم همينايي هست كه جلوي ماشين پليسا روي داشبور نصب ميشه براي ماشين جلوئييش
مثلا كبري يازده هميشه ماشيناشون داره چند رديف LED داره يا الانم اين مگان هاي پليس تو اتوبان هاي تهران دارند

hamed malekpour
28-06-2012, 10:13
به نظر من که جریمه داره وشاید هم زندانی هم بشید

مديريت
28-06-2012, 10:16
به نظر من که جریمه داره وشاید هم زندانی هم بشید
همه جا نميخام روشنش كنم بعدم ابعادشون كوچيكه الان يكي خريدم ابعدش اندازه قوطي كبريته يكم بزرگتر نورش البته زياده گفتم بزنم جلوي ماشين يه موقع شب كوچه پس كوچه بود بزنم از نظر ظاهري تابلو نيست ولي نورشون زياده جاي تابلو نميخام بزنم باهاش ولي كلا ميخاستم ببينم جرمي نداره اينقدر راحت همه تيونيگ كاراي ماشين از اينا دارن
تازه يارو فروشنده ميگفت اين ماله موتوره ماله ماشينشو ميخاي اينو ببر يه بزرگشو داشت دقيقا ماله پليس بود اونا ديگه

mohamad skystar
28-06-2012, 13:48
ببينم نصب اين چراغ هاي پليسي چشمك زن دوتايي آبي و قرمز رو ماشين معمولي جريمه داره ؟
اگر پليس ببينه منظورم همينايي هست كه جلوي ماشين پليسا روي داشبور نصب ميشه براي ماشين جلوئييش
مثلا كبري يازده هميشه ماشيناشون داره چند رديف LED داره يا الانم اين مگان هاي پليس تو اتوبان هاي تهران دارند

هرگونه تغییر یا نصب لوازمی که باعث بشه خودرو مثل خودروهای پلیس جلوه کنه و نمایان بشه تخلف حساب میشه.
از چراغ پلیسی گرفته یا بلندگو و سایر موارد دیگه.

hamed malekpour
28-06-2012, 15:15
دوستم یه جفت بلند گو خریده بود که تو خیابونا ویراژ می داد وبه همه متلک می گفت که پلیس گرفتش و80 هزار تومان جریمش کرد وبلند گو را هم گرفت

hossein.az
28-06-2012, 23:21
همه جا نميخام روشنش كنم بعدم ابعادشون كوچيكه الان يكي خريدم ابعدش اندازه قوطي كبريته يكم بزرگتر نورش البته زياده گفتم بزنم جلوي ماشين يه موقع شب كوچه پس كوچه بود بزنم از نظر ظاهري تابلو نيست ولي نورشون زياده جاي تابلو نميخام بزنم باهاش ولي كلا ميخاستم ببينم جرمي نداره اينقدر راحت همه تيونيگ كاراي ماشين از اينا دارن
تازه يارو فروشنده ميگفت اين ماله موتوره ماله ماشينشو ميخاي اينو ببر يه بزرگشو داشت دقيقا ماله پليس بود اونا ديگه

تو اون قسمت خالي داخل سپر ببنديد هم قشنگتر ميشه هم هيچ احد الناسي نميتونه چيزي بتون بگه

مديريت
29-06-2012, 00:58
تو اون قسمت خالي داخل سپر ببنديد هم قشنگتر ميشه هم هيچ احد الناسي نميتونه چيزي بتون بگه
كجاش پرايدم از اين جديداش سپر جلوش جالي راهنما نداره
ضمنا موندم برقشو از كجا بگيرم توي ماشين هيچ جايي نتونستم پيدا كنم برق بگيرم

mohamad skystar
29-06-2012, 01:01

برای سیمکشی اگر تجربه ندارید حتما با باتری ساز مشورت کنید تا راه کارهای لازم و مسیرهای سیمکشی رو برات مشخص کنه.

hossein.az
29-06-2012, 01:30

منظورم جاي راهنما نبود اون قسمت خاليه زير پلاك رو عرض ميكردم

در مورد سيمكشي هم حق با اقا محمده اگه وارد نيستيد حتما بديد برقكار چون اگه سيمكشي يه قسمت خراب بشه خرجش بيشتر از الانه

sar be hava
17-09-2012, 06:32
ایده جالبیه. اگه عملی بشه ماهم استقبال میکنیم. البته اگه من باشم عقب جاساز میکنم و صرفا به عنوان هشدار دهنده (مثلا وقتی کنار جاده یا اتوبان پارک کردم ) ازش استفاده میکنم. پیشنهادم اینه که از نوع تک رنگ قرمز استفاده کنید، چون اگه دو رنگ باشه پلیس راحت تر میتونه بهتون گیر بده. حالا این LED رو کجا و به چه قیمتی گرفتی؟ میتونی عکس بذاری ازش؟