ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : samsung 300e4a-s06 یاasus k43 / k53 یا hp dv6-6c41

hsein
26-06-2012, 00:21
سلام دوستان
من می خواستم یه لب تاب برای مادرم بگیرم ، کارهای آماری و .. انجام می دن ، خواهرم هم شاید هر از گاهی باهاش بره توی اینترنت یا بازی کنه (بازی های معمولی دخترونه) با بررسی هام و با تجه به اینکه قبلا u41jf داشتند و تنها مشکلشون باهاش لک افتادنش بوده به این کانفیگ ایده آل رسیدم :
core i5/4/640/1gig/وزن سبک ترجیحا (خیلی مهم نیست ولی)

با بررسی بازار به این مدل ها رسیدم :
samsung 300e4a-s06 نمایندگی سامسونگ توی پاساژ ایرانیان حدود 1300 می گفت با این کانفیگ : i5 2430/4/500/1gb gforce 520/14"/dvdwin 7 home pruimiem /usb 2/2.2kg با گارانتی هورداد رایان
والا ظاهرش که خوب بود ، نمی دونم لب تاب های سامسونگ چطورن؟! میشه راهنمایی کنید؟ اگر مثل گوشی هاش باشه کیفیت و خدماتش که خیلی عالیه
گزینه دیگه ای که جدی تر هم هست
asus k43/k53 با این کانفیگ i5/4/640/1 و گارانتی اصلی هست رنگ سفید رنگ که ظاهر شیکی داره و امکاناتش هم خوبه قیمت هم برای k53 . یک میلیون و سیصد و پنجاه و برای 43 همین حدود فک کنم قیمت دارم
یکی از مزایا 53 داشتن numpad هست که خب خیلی خوبه و دیگه هم خرید و خدمات مطمعن ..
گزینه دیگه hp dv6-6c41 هست که بازهم ظاهرش جالبه با طرح گلی که داره ، کانفیگ هم خوبه منتهی پشتیبانی و گارانتی و خرید مطمعن از فروشگاه رسمی و اینا منتفی هست با این اوضاع اچ پی !
حدود قیمت هم 1450 هست

یه مدل هم سونی بود با همین کانفیگ که ظاهرش سفید و لوزی لوزی برجسته است (مدل اش رو نمی دونم ) قیمت اون هم 1600 بود (ارزش داره؟) تازه فک کنم بدون گارنتی

خلاصه دوستان نیازمند یاری سبزتان هستم!
هم (1) توی بررسی مدل ها از نظر کیفیت و ارزش و ... رسیدن به مدل بهتر
(2) بررسی اوضاع سامسونگ از لحاظ کیفیت و ارزش خرید و خدمات و ...
(3) اگه مدل دیگه ای بنظرتون می رسه بفرمایید (ترجیحا عیر از ایسر)

(4) راستی ذن بوک ایسوس عجب چیزیه! کسی از کارایی اش در واقعیت خبر داره؟! بنظم به قیمتش می ارزه!

hsein
27-06-2012, 02:10
کسی نیست کمک کنه؟!

3rdoor
27-06-2012, 11:48
سونی رو که با این قیمت زیاد فکرشو نکن .
سامسونگ و ایسوس جفتشون کیفیت خوبی دارن به نظر من از اچ پی هم بهتر هستن
از سامسونگ این مدل رو هم ببین : Samsung 300V5A

hsein
28-06-2012, 01:24
مشکل این مدل سامسونگی که گفتید ضمختی ـشه چون من برای مادرم میخوام و این مدلی که دیدیم 14 اینچ و ظریفه
کلا لب تاب های سامسونگ چطورن؟ آخه خیلی حرف پشتشون هست ... (که البته به نظر من الکیه)
(1) از نظر کیفیت چطورن سامسونگ ها؟
(2) ار نظر خدمات پس ار فروش و گارانتی هورداد رایان چط.وره؟
(3) این مدل samsung 300e4a-s06 خوب هست؟ کسی داشته؟

biostar
28-06-2012, 10:46
بنظرم زیادی داری هزینه میکنی...

سری U از لنوو مثل U300 s
و همچنین سری TimelineX از ایسر هم در نظر داشته باش

hsein
03-07-2012, 16:03
با تشکر از جواب های دوستان خوبم
ما هم به جمع سامسونگ دار ها پیوستیم با samsung 300e4a-s06
لب تاب خوبی به نظر میاد با این مشخصات:
core i5
4
500
geforce 520 1gig
2.2kg
windows 7 home prim orginal
2 سال گارانتی هورداد
1265 تومن
اگر سوالی باشه در خدمتم

(در مورد n43sl - u41jf از asus هم اگر سوالی باشه در خدمتم

Mr.Mazmamfi
04-07-2012, 15:14
با تشکر از جواب های دوستان خوبم
ما هم به جمع سامسونگ دار ها پیوستیم با samsung 300e4a-s06
لب تاب خوبی به نظر میاد با این مشخصات:
core i5
4
500
geforce 520 1gig
2.2kg
windows 7 home prim orginal
2 سال گارانتی هورداد
1265 تومن
اگر سوالی باشه در خدمتم

(در مورد n43sl - u41jf از asus هم اگر سوالی باشه در خدمتم

سلام

انتخابتون کاملا درست بوده .

هیچ مدلی به غیر از سامسونگ نمیتونست نیاز های شما رو برطرف کنه .

این مدل سامسونگ کیفیت فوق العاده خوبی داره ، زیبا هم هست ، گارانتی معتبر 2 ساله ، و ... و تنها ایرادی که میشه ازش گرفت نداشتن Usb 3 نسبت به رقیبش یعنی 4430 ( که تو ایران نیست ) هست .

از خریدتون پشیمون نخواهید شد ، اگر پشیمون شدید اینجا اعلام کنید .

ممنونم .

hsein
04-07-2012, 23:13
اشتباه کردی دوست عزیز ...
سامسونگ دیگه چه خریه ...
واقعا من نمی دونم شما چه فکری کردین که پول به این آشغال دادین ...
اچ پی به اون عظمت رو دیدین بعد رفتین سراغ این تخیلی ...
واقعا که ...
حالا بعدا می فهمی چه اشتباهی کردی ...
می تونستی یه اچ پی توپ بخری که هم خیلی دیزاینش فوق العاده س هم خیلی کانفیک عالی داره ...
مهم نیست فقط بدون جوگیری هم حدی داره ...

چه طرز حرف زدنه؟!!!

در ضمن اچ پی به اون عظمت توی ایران هیچی اش به هیچی نیست ، نه پشتیبانی درست در مون داره نه فروش مطمعن
دوما از لحاظ تنوع در سایز و وزن و کانفیگ در مقابل ایسوس و سامسونگ پایین تره (توی ایران رو عرض می کنم)
سوما یعنی چی سامسونگ چه خریه؟! شرکت به این بزرگی و برند معتبری !
چهارما بنده کلی تحقیق کردم و جوگیری ای در کار نبوده که حدش گذرونده بشه

دوست عزیز تعلیق عضویت

hsein
04-07-2012, 23:17
سلام

انتخابتون کاملا درست بوده .

هیچ مدلی به غیر از سامسونگ نمیتونست نیاز های شما رو برطرف کنه .

این مدل سامسونگ کیفیت فوق العاده خوبی داره ، زیبا هم هست ، گارانتی معتبر 2 ساله ، و ... و تنها ایرادی که میشه ازش گرفت نداشتن Usb 3 نسبت به رقیبش یعنی 4430 ( که تو ایران نیست ) هست .

از خریدتون پشیمون نخواهید شد ، اگر پشیمون شدید اینجا اعلام کنید .

ممنونم .

مرسی دوست عزیز ، خیلی بالا پایین کردم البته ایراد usb 3 (برای کاری که مادرم احتیاج داشت واقعا کاربردی نداشت) و یه سری ایراد دیگه (باطری 6 سل هست (مثل خیلی های دیگه و خلاف سری u اسوس که لب تاب قبلی مادرم بود و اینکه صفحه کلید عریبه چون سفارش عربستانه) وارده اما خب هیچ لب تابی کامل نیست
به این قیمت به نظرم خیلی می ارزه مخصوصا با ویندوز اورجینال و گارانتی معتبر
خنما تست می کنم و اینجا اعلام می کنم که این هاله ابهام لب تاب های سامسونگ کم کم برطرف بشه

Mr.Mazmamfi
05-07-2012, 00:16
مرسی دوست عزیز ، خیلی بالا پایین کردم البته ایراد usb 3 (برای کاری که مادرم احتیاج داشت واقعا کاربردی نداشت) و یه سری ایراد دیگه (باطری 6 سل هست (مثل خیلی های دیگه و خلاف سری u اسوس که لب تاب قبلی مادرم بود و اینکه صفحه کلید عریبه چون سفارش عربستانه) وارده اما خب هیچ لب تابی کامل نیست
به این قیمت به نظرم خیلی می ارزه مخصوصا با ویندوز اورجینال و گارانتی معتبر
خنما تست می کنم و اینجا اعلام می کنم که این هاله ابهام لب تاب های سامسونگ کم کم برطرف بشه

خب ، شما نباید سریه U ایسوس رو با این مدل مقایسه کنی ، بلکه باید با سریه K مقایسه بشه ( لپ تاپ های خونگی ) ، تو جفت این سری ها باتری های 6 سل داره ، پس ایراد نیست ، شما بد داشتی مقایسه میکردی .

دمت گرم داداش .

hsein
05-07-2012, 13:58
خب ، شما نباید سریه U ایسوس رو با این مدل مقایسه کنی ، بلکه باید با سریه K مقایسه بشه ( لپ تاپ های خونگی ) ، تو جفت این سری ها باتری های 6 سل داره ، پس ایراد نیست ، شما بد داشتی مقایسه میکردی .

دمت گرم داداش .

ازون لحاظ که آره ، من فقط با لب تاب قبلیه خودشون مقایسه کردم (u41jf) و گرنه این سری توی همه برند ها 6 سل هستند ، شرمنده اگه باعث سوتفاهم شد... توی رنج خودش این مسائل براش مطرح نیست

چاکریم

hsein
06-07-2012, 14:26
سلام
دیروز شارژش تموم شد و برای اولین بار فول شارژش کردم (نمی دونم واقعا تاثیر داره یا نه!)
از دیروز تاحالا حداقل 1 ساعت باهاش کار کرده شده اما باطری الان روی 80 و خورده ای درصد بود ، به نظر باطری خوبه چون یه مدت هم خواهرم باهاش بازی های ویندوز رو بازی می کرد (ویندوزش چون اورجیناله بازیاش بیشتره + اینترنت اکسپلورر 9 داره!) باید باطریش رو یه بار درست تست کنم
صداش خیلی خوبه ، اساسی بلنده + با کیفیت هم هست
صفحه نمایش هم به نظر خوبه ! فک کنم ایراد از عکس های بی کیفیت بوده که تو ذوق زد

شرمنده وقت نشده درست تستش کنم ، اگه سوالی هست بگید تا ببینم و اگه بلد باشم جواب بدم

Mr.Mazmamfi
06-07-2012, 14:35
سلام

ممنونم از بررسیت .

اگه برات زحمتی نیست با برنامه battery Car یا Battery Bar از مشخصات باتری و ظرفیتش برامون عکس بگیر .

ممنون .

hsein
06-07-2012, 21:02
سلام

ممنونم از بررسیت .

اگه برات زحمتی نیست با برنامه battery Car یا Battery Bar از مشخصات باتری و ظرفیتش برامون عکس بگیر .

ممنون .

شرمنده نفرمایید

میشه لطفا لینک برنامه رو بدید
ندارمش

Mr.Mazmamfi
06-07-2012, 23:43
شرمنده نفرمایید

میشه لطفا لینک برنامه رو بدید
ندارمش

این تاپیکی هست که بچه ها ایجاد کردن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با هر کدوم از اون برنامه ها بگیری خوبه .

اگر لینک ها هم خراب بود ، احتمال قوی تو سایت ----------- هست .

موفق باشید.

hsein
07-07-2012, 18:30
توی چه سایتی هست؟! :دی خط تیره شده آدرس سایت
یه پست آخر اون تاپیک گذاشتم و مشکل رو گفتم
کیجن یکی از برنامه ها رو نشد دانلود کنم

3rdoor
11-07-2012, 01:32
دوست عزیز انتخاب خبلی خبلی عاقلانه ای کردی . من این سیستم رو چند ماه داشتم . حرف نداره ...
مبارکت باشه :7: