ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : من چی بخرم؟؟!!!!

m.ravan
23-06-2012, 19:05
سلام دوستان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من تا آخر هفته قصد خرید لپ تاپ دارم و اینقدر توی این شایت های داخلی و خارجی گشتم که داره حالم به هم میخوره!!!!!!!!!!!!!!!!!! و واقعا کلافه شدم تا انکه این سایتو پیدا کردم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب حالا اگه میشه کمکم کنید من یه لپ تاپ بخرم

شرایط من اینه:

من توی یک کاگاه صنعتی توی گلگهر کار میکنم که شرایط کاری سختی داره پر گردو خاکو آلودگیو ....... بیشتر وقتمو اونجام روزای مرخیمم توی دانشگاهم( مکانیک میخونم)
البته اینقدر آواره نیستم که به مانیتور کوچیک و وزن کم نیاز داشته باشم

با نرم افزار هایی مثل CAD , Catia , Office , ...... کارمی کنم
عاشق گیمم
فیلم زیاد نگاه میکنم ولی فعلا بلوری نیاز ندارم هر وقت خواستم براش یه بلوری و یه هارد SSD میخرم
بودجم 1700 هست بیشتر بشه عیب نداره ولی خودم حس میکنم ولخرجی میشه
خودم pc ندارم پس همه زندگیم میشه این لپ تاپ (سیستممو دزدیدن!!!!!!!):sad::sad:

حجم هارد مهم نیست چون چند تا هارد اکسترنال دارم ولی حتما میخوام 7200 دور باشه و USB3.0 باشه چون حجم تبادل اطلاعاتم خیلی زیاده (بعضی وقتا به 200 گیگم میرسه!!!!!!!)
در روز حدود 15 ساعت باهاش کار دارم و میخوام پدرشو در بیارم .

راستی صفحه کلید عالی با نامریک پد (قسمت مخصوص اعداد) اونم از نوع Black light از هارد SSD برام واجبتره!!!!!! چون تمام مدت با دارم تایپ میکنم یا دستور مینویسم

تقریبا بیشتر وقتا به نت و اینترنت وصل هستم
اگه رمش 6 باشه نمی خوام چون اگه 4 باشه یه 4 دیگه میخرم میندازم روش اگرم 8 باشه که عالی میشه!!!!
الان همه کارامو با گوشی انجام میدم HTC Sensation XL ولی هیچی لپ تاپ نمیشه

در مورد مدلم توی ذهنم لنوو و اچ پی(سونی خوبه ولی گرونه) هست چون برند اول و دوم دنیا هست بعد از اپل ولی همه میگن اسوس !!!!
من به جز گارانتی هیچ دلیلی ندارم که بخوام بجای لنوو اسوس بخرم با اون کیبرد و اسپکر مزخرفش(n55sl) که میگن توپه اسپیکرش جلوی سونی لنگ میندازه

مدل هایی که به من پیشنهاد کردن:

Sony Vaio F23EFX

IBM Lenovo ideapad Z570

IBM Lenovo ideapad Y570

که دو مدل lenovo کلی کانفیگ مختلف داره من آخر نفهمیدم کدوم بدرد میخوره

HP Pavilion DV6-6Cxx
بجای xx اعداد 40/45/50/55/و.....
و در اخر همه فروشنده ها مثل نقل ونبات اسوس معرفی میکنن انگار رو دستشون باد کرده !!!!!
Asus N43SL
Asus A53SM
Asus N55SF
Asus K53SD
Asus A53SM

pouyahz
23-06-2012, 21:46
سلام
اینی که معرفی میکنم نسبت به قیمت و کیفیتش خیلی مناسبه.چون خودت هم زیاد تو سایتها گشتی میتونی راحت مقایسه کنی.

m.ravan
24-06-2012, 01:22
سلام دوست من
ممنون از پاسخت ولی این مدل یهعیبهایی داره
هاردش 5200 دور هست رمش 6 گیگه(هاردبعدا نمیشه هارد ssd بهش اصافه کرد که اخری زیاد مهم نیست در آخرم اینکه قدیمیه این مدلاچ پی که خودم نوشتم جدید تره
نظرت در مورد لنوو چیه ؟
راستی صفحه کلیدش حرف نداره
دوستان لطف کنند چند مدل معرفی کنند تا حق انتخابم بیشتر شه :-))
راستی گرافیکش مال ati هست من واسه pc در موردش اطلاع کامل دارم و میدونم از رقیبش خیلی جاه قویتر ظاهر شده ولی در مورد لپ تاپ اطلاع ندارم همه میگن انویدیا بهتره
راستی یه جای دیگه نوشته بودن هارد لپ تاپ اگر از 500 حجمش بیشتر شه باید 5200دور باشه وگرنه خراب میشه
من 7200 دور می خوام !!!!!

m.ravan
24-06-2012, 01:26
بابت غلط های املایی عذر میخوام دارم با گوشی تایپ میکنم

m.ravan
24-06-2012, 12:32
از اساتید محترم کسی نیست جواب منو بده ؟!
:(

m.ravan
25-06-2012, 10:30
خواهش میکنم یه نفر جواب منو بدههههههههههههههههههههههه هههههههههههه...............:42:

m.ravan
25-06-2012, 10:34
اگر جایی که تاپیک زدم اشتباهه بهم بگین کجا باید تاپیک بزنم؟
:(

hsajj
25-06-2012, 10:53
من HP Pavilion DV6 رو پیشنهاد میکنم
خودم دارم و فوق العاده راضی هستم 1 ساله دارم آخ نگفته
البته Sony Vaio هم خوبه

m.ravan
25-06-2012, 10:58
دست من اگر امکانش هست مدل دقیقشو بهم بگو

hsajj
25-06-2012, 11:31
من مدل Pavilion dv6 3111 رو یکسال پیش خریدم ، الان فکر نمیکنم تو بازار باشه
ولی مدل های جدید Pavilion dv6 همه خوبن :5:

Mr.Mazmamfi
25-06-2012, 12:01
خودم pc ندارم پس همه زندگیم میشه این لپ تاپ (سیستممو دزدیدن!!!!!!!):sad::sad:

سلام

شنیده بودیم ، لپ تاپ بدزدن ، ولی دیگه سیستم نه !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب
پیشنهاد من به شما این 2 مدل هست . ( به ترتیب)

1 ) لنوو Y570 با کانفیگ core i7 2670 / 4G Ram / Hard 500G / GT 555 2G با گارانتی سازگار + کیف و ماوس + آنتی .

2 ) مدل 6C50 از برند HP . ( این که کانفیگش مشخصه )

البته اگر با وزن سونی مشکلی نداری ، همون مدلی که خودتون پیشنهاد دادید هم خوبه ، البته گرافیکش 540 هست که گرافیگ بدی برای گیم نیست ولی نباید توقع داشته باشی همه ی بازی هارو رو حالت High جواب بده ولی از اون طرف صفحه نمایش FHD داره که کیفیت فوق العاده خوبی داره و برای فیلم دیدن بسیار مناسبه .

به نوعی میشه گفت همه ی انتظاراتی که از لپ تاپ داری تو یه مدل جمع نشده ، کیفیت صفحه نمایش برای سونی خوبه . ولی گرافیک اون مدل های دیگه قوی تره و برای بازی مناسبتره ، گرچه صفحه نمایش اون مدل ها ( لنوو و اچ پی ) کیفیت خوبی داره .

باید بالا پایین کنی و بالاخره بین بازی و دیدن فیلم یکی رو انتخاب کنی .

موفق باشید.

m.ravan
26-06-2012, 18:26
منم نظرم همین مدل توی hp بود ولی درمورد لنوو مشه یه لینک بهم بدی ؟

Mr.Mazmamfi
26-06-2012, 21:05
منم نظرم همین مدل توی hp بود ولی درمورد لنوو مشه یه لینک بهم بدی ؟

اینم ریویو از مدل لنوو : (5 صفحه هست )

موفق باشید.

m.ravan
27-06-2012, 18:48
سلام به همگی
امروز رفتم کل فروشگاه های معتبر شیرازو گشتم از جمله نمایندگی رسمی سازگار توی PC Center
هرکی یه چیزی مگفت و اگه من بدون مطالعه قبلی رفته بودم اصلا نمی فهمیدم چی به چی بود!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب همه مدل های موجودو نگاه کردم
توی اسوس سری A چیز جالبی بود
توی HP 6C50/55 واقعا چشممو گرفت
توی sony مدل F23fx عالی بود ولی کانفیگ صعیفی نسبت به بقیه داشت کفیت در حد فضا!!!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توی lenovo سری z جالب بود ولی نمی خرمش کلا از لیست خارچش کردم!!!! چون سری Y رو دیدم !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر فروشگاهی یه کانفیگ ازش داشت ولی جالب ترینش کانفیگ فروشگاه نماینده سازگار بود.

Cori7 2670/2gb gf 555/blueray reader/4GB ram/h.d.d 500 5400prm/

حالا چند تا نکته هست قیمتش نسبت به hp گرونه
بلوری داره که یکم گرون شده و منم فعلا نیازی ندارم
هاردش 5400prm هست ایا باید حساس باشم
همه میگن اگر خواستم هارد ssd بزارم روش باید هارد SATA رو بردارم !!!!! که مطمئنم اشتباهه !!!!
اگر بخوام ram رتقا بدم 80 تومن دیگه باید بدم!!!!!
1عدد USb 3 داره که جای تعجب داشت!!!

حالا خوبی هاش که کمتر لپ تاپی داشت!!!!!
محکم بودنش
صفحه کلید در حد فضا
اسییکر توپ که فقط بهم گفتن خوبه !!! من صداشو نشنیدم !!!(فوقش یه اپسکر میخریم 15000 تومن)
کلا طراحیش خیلی خاص بود و این تفاوت ظاهری بین y , z توی چشم میزد
دو تا گرافیگ داره(اوپتیموس) ینی یه دونه گرافیگ اینتل یه دونه جی فورس و یه سوییچ دستی برای جابجایی!!! که هیچ برندی نداشت
یه فروشنده یه مقایسه توی مادر برد کرد که زیاد سر در نیاوردم ولی معلوم شد خیلی توپه!!
و خوبی که برام داشت ولی برای بقیه نداره این که یه آشنا دارم که با همون فروشگاه کار میکنه ارزون تر میده (1.800.000سازگار /1.770.000 آشنام +500000 وام)

مزایا hp
USB3 بیشتر داره
کانفیگش همونه ولی خیلی ارزون تره!!!
البته همه میگفتن داغ میکنه جز یکی که خودش از چین وارد میکرد!!!!
حالا با آخرین راهنمایی هاتون بگین چیکار کنم
خیلی عجله دارم زودتر باد برم سرکا
ر وضع دلارم که خودتون میدونید !!!! میگن ممکنه دوباره گرون بشه !!!!

حرف آخرم ربطی به لپ تاپ نداره رفتم تو یه مغازه یه هندزفری Beats اصل اصل اصل مدل DR.dre بود 590.000 تومن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mr.Mazmamfi
28-06-2012, 01:28
توی HP 6C50/55 واقعا چشممو گرفت

قیمت چند ؟ و با چه گارانتی ؟

هر فروشگاهی یه کانفیگ ازش داشت ولی جالب ترینش کانفیگ فروشگاه نماینده سازگار بود.

کانفیگ های دیگشون چی بود ؟

با این کانفیگ نبود ؟
core i7 2670 / GT 555 2 G / DVD RW رم و هارد هم مهم نیست !!!

هاردش 5400prm هست ایا باید حساس باشم

خیر .

همه میگن اگر خواستم هارد ssd بزارم روش باید هارد SATA رو بردارم !!!!! که مطمئنم اشتباهه !!!!

Y570 ، دارای mSATA هست که به راحتی میشه بهش SSD 1.8" زد .

اگر بخوام ram رتقا بدم 80 تومن دیگه باید بدم!!!!!

4 گیگ داره روش ، یه 4 تا دیگه باید بندازی که میشه 50 تومن .

مگر رو لپ تاپت 2 تا 2 باشه که اون موقع باید 2 تا 4 بخری و 2 تا 2 گیگه دیگه رو به فروشنده بفروشی .

1عدد USb 3 داره که جای تعجب داشت!!!

حساس نشو پسرم . :31:

دو تا گرافیگ داره(اوپتیموس) ینی یه دونه گرافیگ اینتل یه دونه جی فورس و یه سوییچ دستی برای جابجایی!!! که هیچ برندی نداشت

این برند فوق العادس .

کانفیگش همونه ولی خیلی ارزون تره!!!
مگه چقدر ارزونتره ؟

الان با گارانتی فالنیگ HP هارو نگاه کردم ، هم قیمت Y570 هستن .

موفق باشید.

m.ravan
28-06-2012, 08:03
1.دو مدل HP همه تقریبا یه قیمت و یه کانفیگ بودن (بجز هارد ورم) حدودا بین 1560 تا 1660 که اگر بلوری بهشاضافه شه هم قیمت y 570 میشه
زیاد به گارانتی توجه نکردم ولی اکثرا گارانتی مال خود شرکت فروشنده بود

2.کانفیگ های دیگه همه توی هارد و رم تفاوت داشت هارد 750/1000/ssd و رم 6 و 8 البته یکی بود که یکم گیج میزد گفت گرافیک y570 1 گیگ هست !!!!

3.همشون بجر سازگار دیویدی رایتر بود

.4 بابت نکته ای که در مورد رم و ssd گفتی تشکر میکنم

الان چند تا سوال دارم :

چرا نباید نسبت به سرعت هارد حساس باشم اصلا یه نفر توضیح بده تاثیر دور هارد چیه ؟ بدرد میخوره یا نه ؟ چرا 90% لپ تاپ ها با دور 5400 هستن؟ آیا دور 7200 ضرر داره؟

با توجه به اینکه اکثریت بهم میگن y570 و قیمت 1800 و نیاز های من از لپ تاپ آیا من از این همه امکانات استفاده میکنم یا دارم پول اضافی میدم ؟

من ادمی هستم که یا یه چیزی رو هیچ وقت نمی خرم یا با توجه به نیازم یهترینشو میخرم !!!! و پول بیشتر از نیازم خرج نمیکنم. از یه طرف 100000 تومن هندزفری میخرم از طرف دیگه واسه 200 تومن پول، تاکسی نمیگیرم پیاده روی میکنم (همچین آدمیم من!!!!)

حالا اگه y570 رمش یدونه 4 باشه یه 4 دیگه اضافه کنم؟
بلوری رو با دیویدی عوض کنم بهتره یا بهش دست نزنم؟
یا اصلا این بدرد من نمیخوره برم HP بخرم ؟
یا اصلا از سرم زیاده برم یه کانفیک با یه درجه پایین تر بخرم ؟