مشاهده نسخه کامل
: با این مشکل ، باطری لپتاپم باید تعویض بشه ؟!(+ عکس)
mojtaba_sa
22-06-2012, 11:15
سلام دوستان
از دیشب این مشکل برای لپتاپم بوجود اومده که شارژ رو سریع خالی میکنه.. و علامتی هم روی باطری هست!
حداکثر 30 دقیقه نگه میداره...
نمیدونم سخت افزاریه یا نرم افزاری..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی باطری متر هم این پیغام رو میده..:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم کمک کنید..
دارم دیوونه میشم.. تازه یکساله که این لپتاپو گرفتم..:
5010 dell
i5
500
4gig
mojtaba_sa
22-06-2012, 17:49
دوستان.. همچنان منتظر یاری سبزتان هستم... :12:
Senator69
24-06-2012, 22:38
باطریت دیگه قابل استفاده نیس متاسفانه :13:
kourosh_sos
24-06-2012, 23:08
دوست عزیز یک راه ساده برای احیای باطری اینه که بزاری شارژش بطور کامل تموم بشه طوری که لپتاپ هم خاموش بشه بعد باطری رو به مدت 48 ساعت در بالاترین نقطه فریزر قرار میدی بعد که اینکارو کردی باطری رو فول شارژ میکینی در ضمن روی balanced مد قرار بده و یکسری سرویس هایی که لازم نداری رو disable کن .
mojtaba_sa
25-06-2012, 23:28
ممنون دوستان..
ولی ظاهرا این یک مشکل شایع هست ..
نتونستم متنو ترجمه کنم ..:
5. The Undead Battery Have you been running a Windows 7 laptop when, out of the blue, you get an error message saying that you should “Consider replacing your battery” or “There is a problem with your battery, so your computer might shut down suddenly”? You may even have your laptop automatically shut down because of a low battery when you know darn well the battery is fine. Join the crowd.
Windows 7 seems to have a persistent problem with many older laptops and their batteries ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). It’s usually not that Windows 7 is draining your battery at a record clip; rather, Windows 7 has real trouble correctly reading your battery’s life from your laptop’s BIOS. The problem seems to stem from a failure to communicate between Windows 7′s Composite Battery Driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), which tracks the status of system batteries and many laptop’s battery API. In short, it’s a problem well beyond anything a system administrator can fix.
This problem has shown up in laptops from numerous vendors, and with little rhyme or reason on which laptops or models experience the problem. Microsoft is working on the problem, but no fix has been issued to date. In the meantime, system vendors are also working on improving how their power systems work with Windows 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
To see if your battery problems are likely to come from this conflict between Windows 7 and your hardware run the powercfg -energy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) command from a command prompt. If the result is that Windows was unable to determine the battery’s capacity, sooner or later you will see the misleading error messages or have the laptop shutdown prematurely.
For now, the best solution seems to be a workaround. First, get to an administrative command prompt. Do this by either opening a cmd character-based session and pressing ctrl+shift+enter or from Start go to All Programs -> Accessories, right click on Command Prompt and select “Run as Administrator.”
Once there, run the following command: powercfg -setdcvalueindex SCHEME_CURRENT SUB_BATTERY BATACTIONCRIT 0. This changes the current power scheme so that even when Windows 7 thinks the battery is almost out of power, it won’t shut down the PC. Of course, if your battery really is close to running out of juice, you may find yourself trying to type on a suddenly dead laptop. Whoops!
Also remember that Windows 7 has a poor reputation, compared to Windows XP, when it comes to battery life ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). With a new laptop that has Windows 7 pre-installed, you’re less likely to run into either the battery problems or see lower than usual battery life.
In short, as has been said before, if you’re moving from Windows XP to Windows 7, probably you’re better off buying a new PC than upgrading an older system ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). These battery life concerns underline this point.
Want more like this? Sign up for the weekly IT Expert Voice Newsletter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) so you don't miss a thing!
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
p_hurley
29-12-2012, 21:07
mojtaba_sa
ببخشید لپ تاپ منم دقیقا همینه : Dell N5010-500GB
تو setup ام رمز میخواست دادیم بیرون بایوسشو بازنویسی کردن بعد حدود 1 ماه هم از باطریم استفاده نکردم 2 ساله خریدم.
برای منم consider replacing your battery اینو میده
با این پیغام لپتاپ 1 ساعت با باطری روشن میمونه.
باپوسشم آپدیت کردم.
ویندوزشم عوض کردم ولی بازم علامت قرمز میوفته رو باطری.
میتونید کمکم کنید لطفا؟
p_hurley
29-12-2012, 21:11
:n03:لپتاپ منم همینه و همین مشکلو دارم. میشه بگین آخرسر چیکار کردین؟
دوستان اول برنامه battery bar رو نصب کنید ببینید درصد فرسودگی رو چقدر زده
باتری لپ تاپ برای اینکه عمر مناسبی داشته باشه نیاز به مدیریت صحیح و استفاده اصولی داره
من الان یه ایسر 5741g از سه سال پیش دارم درصد فرسودگی باتری من روی 15% هست
Sent from my LG-P880
green.lida
23-02-2013, 15:23
دوستان اول برنامه battery bar رو نصب کنید ببینید درصد فرسودگی رو چقدر زده
باتری لپ تاپ برای اینکه عمر مناسبی داشته باشه نیاز به مدیریت صحیح و استفاده اصولی داره
من الان یه ایسر 5741g از سه سال پیش دارم درصد فرسودگی باتری من روی 15% هست
Sent from my LG-P880
خب شما چه جوری مدیریت میکنید؟ :|
کسی که استفاده مداوم از لپ تاپ در یک مکان ساکن داره باید هر 2-3 هفته یکبار باتری رو شارژ و دشارژ کنه و از لپ تاپ جدا کنه
spartaqus
03-03-2013, 19:11
من این برنامه battery bar رو ریختم کجاش درصد خرابی باتری رو میگه ؟!
روش ساده دشارژ رو میشه بگید چطوریه ؟
armin660
03-03-2013, 19:38
باتری شما خراب شده.باید به فکر نو باشی.این سری دل همین طوریه مشکل اتصالی کوتاه داره که باتری رو خراب می کنه.
1)از شر این لپ تاپ خلاص شو.
یا
2)مشکل اتصال کوتاه رو برطرف کن سپس باتری نو بنداز.(هزینه=حدودا 100 تا 120 تومان.)
وقتتو با اون برنامه ها تلف نکن.چون دقیق نیست تازه باتری رو خراب ترم میکنه.
spartaqus
04-03-2013, 19:52
میوام بودنم کجا درصد خرابی باتری رو میرنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sedigheh-
17-06-2013, 15:51
سلام. نمی دانم امیدی به لپ تاپم هست، 15 ماه خریدمش، الان چند روز پیام "consider replacing your battery" رو میده. لپ تاپم ASUS N43SL است. فرسودگی اش رو زده 81.9% . تا حالا BIOS و باگش رو هم آپدیت نکردم، اصلا نمی دونم چیه؟ سریع شارژ میشه(100%) و سریع خالی می کنه با اینکه 100% رو نشون میده. خواهشمندم راهنمایی کنید.
سعید1400
22-06-2013, 23:58
یا خدا با این لپ تاپ چی میکنی تو من14ماه لپ تاپم رو گرفتم کلا 11درصد فرسودگی دارد.....نه اقا اگه باتری خراب بشه یه باتری دیگه برا لپ تاپ بگیری مثه اولش میشه(اگه مشکل دیگه ای نداشته باشه)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.