PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش: نحوه درست كردن وبسايت وبلاگ مانند (با امكان اضافه كردن پست و...)

Honradez
14-07-2006, 18:25
سلام.
آيا شما تابحال وبسايتهايي را ديده ايد كه مانند وبلاگ‌اند و مطالب آنها مثل وبلاگها به‌روز مي شود و امكان دادن پست مانند وبلاگ را دارند؟ آيا مي خواهيد چنين وب‌سايتي داشته باشيد؟ پس اين فايل را دانلود كنيد:
Download phpack2.zip 100Kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته شما نياز به يك هاست داريد كه از MySQL ساپورت كند و...
معرفي بيش از 1000 هاستينگ مجاني ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
معرفی و درخواست سايتهای Free WebHosting : هاست هاي مجاني ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توجه: بعد از نصب حتما فايل Readme.htm را كه به زبان فارسي است جهت راهنمايي براي انجام عمليات بخوانيد.

قربان شما،
بابك.
:cool:

torgheh
16-07-2006, 13:02
سلام
ممنون من دنبال همچین برنامه ای می گشتم
فقط می خواستم ببینم توی پرشین گیگ می شه همچین کاری کرد؟
و اگه نمیشه می خواستم ببینم جای دیگه ای سراغ دارین برای این کار ممنون میشم جواب بدین
چون همونجور که گفتم خیلی وقت بود دنیبال همچین موضوعی بودم

mehdi_7070
16-07-2006, 17:02
این فکر کنم برای سایت اخبار بود !
ولی خوب امکانات لازم را برای یک وبلاگ داره . جستجو ، دسته بندی ، آرشیو ...

Honradez
19-07-2006, 19:40
سلام
ممنون من دنبال همچین برنامه ای می گشتم
فقط می خواستم ببینم توی پرشین گیگ می شه همچین کاری کرد؟
و اگه نمیشه می خواستم ببینم جای دیگه ای سراغ دارین برای این کار ممنون میشم جواب بدین
چون همونجور که گفتم خیلی وقت بود دنیبال همچین موضوعی بودم
فكر نكنم در پرشين‌گيگ بشه، چون از MySQL ساپورت نميكنه و بايد هاست شما از MySQL ساپورت كنه.
براي جستجو هم ميتوني به اين آدرس بري و با عنوان MySQL جستجو كني:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قربانت

torgheh
07-09-2006, 13:07
سلام FeiZ
من همه این کارها رو کردم و با سرور هم ارتباط برقرار کردم و بعد از وارد کردن یوزر نیم و پسورد این پیغام رو میده
Table 'phppack2.tbladmin' doesn't exist

حالا باید چکار کنم
ممنون
خدانگهدار